Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Ειχα μερες να μπω αλλα σας διαβασα τωρα ολες. Συγχατηρια στις νεες μανουλες κ με το καλο ολα τα μωρακια μας. Εμεις καναμε τη β΄ επιπεδου. Αγορακι σιγουρα πια!!! Εχω θεμα με τον τραχηλο μου. Ηταν 2 εκ κ ειχα κ συσπασεις που δεν καταλαβαινα... Αρχισα κ εγω προγεστερονη ενδοκολπικα, μαγνησιο και εβαλα κ πεσσο τραχηλου (δαχτυλιδι). Αυτο αντι για περιδεση. Φοβαμαι αρκετα. Θα μεινω στο κρεββατι ολη την υπολοιπη εγκυμοσυνη. Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας. Σας φιλω ολες.

6Ogwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια. Ειχα μερες να μπω αλλα σας διαβασα τωρα ολες. Συγχατηρια στις νεες μανουλες κ με το καλο ολα τα μωρακια μας. Εμεις καναμε τη β΄ επιπεδου. Αγορακι σιγουρα πια!!! Εχω θεμα με τον τραχηλο μου. Ηταν 2 εκ κ ειχα κ συσπασεις που δεν καταλαβαινα... Αρχισα κ εγω προγεστερονη ενδοκολπικα, μαγνησιο και εβαλα κ πεσσο τραχηλου (δαχτυλιδι). Αυτο αντι για περιδεση. Φοβαμαι αρκετα. Θα μεινω στο κρεββατι ολη την υπολοιπη εγκυμοσυνη. Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας. Σας φιλω ολες.

Καλημερα!Εχουμε τα ιδια προβληματα κ εγω ξαπλα με συσπασεις κ κοντο τραχηλο..μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα!Θετικη σκεψη!Τα λεω για να τ ακουω κ εγω..

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

neraidoyla ευχομαι να πανε ολα καλα και για εσενα. Εκανες κ εσυ κατι στον τραχηλο; Περιδεση η δαχτυλιδι; Καθε ποτε σε βλεπει ο γιατρος σου; Εμενα μου ειπε 2φορες το μηνα τωρα με το δαχτυλιδι.

6Ogwp3.png

neraidoyla ευχομαι να πανε ολα καλα και για εσενα. Εκανες κ εσυ κατι στον τραχηλο; Περιδεση η δαχτυλιδι; Καθε ποτε σε βλεπει ο γιατρος σου; Εμενα μου ειπε 2φορες το μηνα τωρα με το δαχτυλιδι.

Προς το παρον χαπια κ ξαπλα..και τον μετραμε καθε δυο εβδομαδες αν μειωθει κι αλλο θα δουμε τι θα κανουμε,δεν μου εχει πει ακομα,ειναι λιγο πιο μεγαλος απο τον δικο σου ισως γι αυτο 2,7 αλλα παρολα αυτα θελει μεγαλη προσοχη

Καλημερα,

Καναμε και εμεις β επιπεδου ολα καλα εκτος απο τον τραχηλο που ηταν 2.8, μου ειπε αυτη που μου εκανε την εξεταση πως κατω απο το 2.5 ανησυχουμε, παιρνω και εγω προγεστερονη και σε 2 βδοναδες που εχω γιατρο θα δουμε πως παει,

Καλη υπομονη σε ολες.

Νεραιδουλα τι κανεις με το μωρο;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Μαγδα σου ειπε κ εσενα ξαπλα;Ποια προγεστερονη παιρνεις;Αν εννοεις τι κανω με τη "μεγαλη",το πρωι παει σχολειο κ το απογευμα με βοηθαει η μανα μου οταν δεν ειναι ο αντρας μου σπιτι,ειναι δυσκολα ομως,θελει να παιζουμε ,φερνει ολα τα παιχνιδια της εκει που ξαπλωνω..νιωθω τυψεις που δεν μπορω να σηκωθω να την παω μια βολτα κ να ασχοληθω μαζι της

Καλησπερα, μου ειπε να προσεχω οτι θελει να με δει και αυτος και μπορει να μου δωσει αταλαντ χαπια, δεν μου ειπε για ξαπλα, τα πρωινα ειμαι μονη με την μεγαλη, η μητερα μου μενει μακρυα. Προγεστερονη παιρνω την vasclor.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπερα, μου ειπε να προσεχω οτι θελει να με δει και αυτος και μπορει να μου δωσει αταλαντ χαπια, δεν μου ειπε για ξαπλα, τα πρωινα ειμαι μονη με την μεγαλη, η μητερα μου μενει μακρυα. Προγεστερονη παιρνω την vasclor.

Προσεχε οσο μπορεις,να καθεσαι,εγω οταν θελει να παιξουμε ,επιλεγουμε πραγματα που μπορουμε να τα κανουμε καθιστοι,πλαστελινες,τουβλακια,παζλ κλπ Εγω adalat παιρνω για τις συσπασεις,με βοηθησε πολυ

Καλημερα,να εχουμε μια ομορφη κυριακη,

Νεραιδουλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μετα την αυχενικη ολο κατι εχω, πηγα ενα μηνα στους δικους μου μετα την αμνιο απο το φοβο μου, γιατι αλλιως ειναι να εισαι με τους δικους σου, τωρα που ξαπλωνω τα απογευματα για αλλο λογο(τραχηλο) βλεπω οτι με βλεπουν λιγο υπερβολικη και αναρωτιεμαι μηπως ειμαι;

Μου λεει η πεθερα οτι απλως με αγχωνει ο γιατρος να χαλαρωσω και προβληματιζομαι.

Την κορη μου την γεννησα 36 εβδομαδων γιατι δεν αντεξε ο τραχηλος, τοτε στην β επιπεδου ειχα μηκος 3,4

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα,να εχουμε μια ομορφη κυριακη,

Νεραιδουλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μετα την αυχενικη ολο κατι εχω, πηγα ενα μηνα στους δικους μου μετα την αμνιο απο το φοβο μου, γιατι αλλιως ειναι να εισαι με τους δικους σου, τωρα που ξαπλωνω τα απογευματα για αλλο λογο(τραχηλο) βλεπω οτι με βλεπουν λιγο υπερβολικη και αναρωτιεμαι μηπως ειμαι;

Μου λεει η πεθερα οτι απλως με αγχωνει ο γιατρος να χαλαρωσω και προβληματιζομαι.

Την κορη μου την γεννησα 36 εβδομαδων γιατι δεν αντεξε ο τραχηλος, τοτε στην β επιπεδου ειχα μηκος 3,4

Καλημερα κοριτσακι μου,δεν εισαι καθολου υπερβολικη,εγω επειδη το εχω ξαναπερασει φοβαμαι..με πληρη ακινησια,μια σακουλα χαπια κ 1,5 μηνα σε κλινικη με ορο κ γεννησα 36 κ κατι μερες..ξερω λοιπον οτι θελει προσοχη.Δεν νομιζω οτι ο γιατρος δεν ξερει και ξερει η πεθερα καλυτερα...δεν μπορει να σε βοηθησει λιγο με το παιδι,να σου κανει καμια δουλεια κλπ;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!

Μαγδα!!!!! Ειναι σοβαρό να έχεις πρόβλημα με τον τράχηλο! Δεν σ λέω να πέσεις να πεθάνεις απο τη στεναχώρια προς θεού αλλα μην ακούς πεθερές κτλ. Ρένο γιατρός που χει και το δίπλωμα σου ειπε ξεκούραση εκεί να ακούς εσυ! Άντε γιατι ήρθε η δικιά μ πεθερά σήμερα να με δει και με φούντωσε.. Λέει πάχυνα πολυ και δεν ειναι υγεία!! Της λέω και γω τρία μωρά που να τα βάλω;; και σώπασε γιατι της ειπε και η μάνα μ εσυ δηλαδή στα δυδυμα τι έκανες; Έμεινες μοντελάκι;!

Νεραιδουλα πως πας εσυ;; Έχετε και την εμπειρία εσείς κορίτσια εγώ παω στα τυφλά και φοβάμαι!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλησπέρα μανουλίτσες!!

Μαγδα!!!!! Ειναι σοβαρό να έχεις πρόβλημα με τον τράχηλο! Δεν σ λέω να πέσεις να πεθάνεις απο τη στεναχώρια προς θεού αλλα μην ακούς πεθερές κτλ. Ρένο γιατρός που χει και το δίπλωμα σου ειπε ξεκούραση εκεί να ακούς εσυ! Άντε γιατι ήρθε η δικιά μ πεθερά σήμερα να με δει και με φούντωσε.. Λέει πάχυνα πολυ και δεν ειναι υγεία!! Της λέω και γω τρία μωρά που να τα βάλω;; και σώπασε γιατι της ειπε και η μάνα μ εσυ δηλαδή στα δυδυμα τι έκανες; Έμεινες μοντελάκι;!

Νεραιδουλα πως πας εσυ;; Έχετε και την εμπειρία εσείς κορίτσια εγώ παω στα τυφλά και φοβάμαι!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;

Αυτες οι πεθερες πια..με τον καλο λογο στο στομα παντα!Εγω ξαπλα σχεδον,σηκωνομαι μονο για τα απαραιτητα,παιρνω φαρμακα κ κανω υπομονη να περασει ο καιρος..συσπασεις εχω ακομα φυσικα

Καλημέρα, κορίτσια!!! Τι κάνετε;

Η καμπύλη ζαχάρου πήγε πάρα πολύ καλά, δεν έχω τίποτα. Το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής, επειδή δεν τρώω καθόλου γλυκά. Μου φάνηκε αρκετά δύσκολη εξέταση όμως, καθώς με έβαλαν να πιω με τη μία ένα ολόκληρο μπουκάλι γλυκόζη (300 θερμίδες, παρακαλώ!!!) και ήταν τόσο γλυκό που μετά για μία ώρα ζαλιζόμουν. Στις δύο ώρες είχα επανέλθει στην κανονική μου κατάσταση. Δεν ξέρω αν η ζαλάδα οφείλεται στο ότι δεν καταναλώνω ζάχαρη ή στην απότομη αύξηση της γλυκόζης στο αίμα. Πάντως, μέσα στις δύο ώρες μου πήραν αίμα αρκετές φορές για να κάνουν μετρήσεις σε διαφορετικούς χρόνους.

CelineEng, τι να πω!!! Τρίδυμα και φυσιολογικά!!!! Είσαι πάαααρα πολύ τυχερή! Να σας ζήσουν και να τους καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Όλα καλά θα πάνε. Η φύση ξέρει αν ο οργανισμός μιας γυναίκας αντέχει να φέρει εις πέρας μια τρίδυμη κύηση. Δεν κάνει λάθος.

I got twins, ομοίως!!! Κι εγώ πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να αποκτήσω διδυμάκια και να είναι ίδια μεταξύ τους! Είναι απίστευτο να τα βλέπεις να μοιάζουν τόσο! Μπράβο, κοπέλα μου, να τα χαίρεστε.

Effie.k και Mariren, τον υπέρηχο καρδιάς εμβρύου τον είχα κλείσει πολύ πιο πριν (από τον Απρίλιο, αν θυμάμαι καλά). Κι αυτό γιατί είχα διαβάσει σε διάφορα φόρουμ ότι όταν κάνεις β επιπέδου στο Έλενα σου προτείνουν να κάνεις και υπέρηχο καρδιάς εμβρύου. Παντού κοστίζει αρκετά χρήματα αυτή η εξέταση, εκτός από το Παίδων Πεντέλης, όπου είναι δωρεάν. Οπότε αφού ήταν δωρεάν σκέφτηκα ότι δεν χάνω και τίποτα να την κάνω. Και πράγματι, όταν έκανα τη β επιπέδου και ο υπερηχογραφιστής και ο γιατρός μου, μου είπαν ότι καλό θα ήταν να την κάνω.

Neraidoyla, πολύ καλή η ιδέα σου, αλλά εγώ δεν έχω fb. Και επιπλέον, εδώ στο γραφείο το έχουν αποκλεισμένο, οπότε ούτως ή άλλως δεν μπορώ να μπω.

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Neraidoyla, πολύ καλή η ιδέα σου, αλλά εγώ δεν έχω fb. Και επιπλέον, εδώ στο γραφείο το έχουν αποκλεισμένο, οπότε ούτως ή άλλως δεν μπορώ να μπω.

Καλημερα!Το προτεινα γιατι το καναμε με τα κοριτσια απο την ομαδα Ιουλιου 2012 κ φυσικα μιλαμε ακομα,βαζουμε φωτο κλπ ειναι πιο αμεση η επικοινωνια κ κανεις δεν διαβαζει τι γραφουμε οπως εδω.Να εχετε μια ομορφη μερα!

Καλησπεραααα και από μένα!Τι κάνετε καλές μου? Τα μωρακια σας?Τα εμβρυακια σας?

Σας σκέφτομαι και εύχομαι να είστε καλά!

Εννοειτε πως δεν προλαβαινω να διαβάσω τα νέα σας άνετα,αλλά θα το επιδιωξω!

Νεραιδουλα μου, μου αρέσει ή ιδέα της ομάδας στο φβ!εάν το αποφάσισε της,πείτε μου!

Κάναμε και μεις β επιπέδου!Όλα καλά!480 γρ ή μπουμπου!Όλα φυσιολογικά!Μετρήσαμε και τράχηλο κολπικά!3,4 ή 3,7!Δε θυμάμαι ακριβώς!Μου είπε πως είναι καλός!Αγχωθηκα,διότι κάνω ποδήλατο, στατικό είτε κανονικό, οπότε μπορώ να το συνεχίσω!

Κατά τ'αλλα,και γω από κιλά....πφφφ...5 στον αριθμό!Δεν πολυαγχωνομαι,αλλά δεν αφηνομαι κιόλας!

Από χθες μπήκαμε στην διαδικασία ξνα βγάλουμε την πάνα στην κορούλα μας!Σήμερα έκανε 5 φορές τσισα στο γιο γιο!Ελπίζω να τα πάμε καλά!

Γλυκές μου, θα τα ξαναπουμε!

Να σας έχει η Παναγία όλες καλά!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...