Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια και απο μένα!!

Celine όλα καλά τώρα που έγινε η περίδεση ηρέμησε!!!

Πολλά αγοράκια μαζεύτηκαν μας έφαγαν!!

Κάναμε και εμείς β επιπέδου και όλα καλά, όλα φυσιολογικά και η μέτρηση τραχήλου. Είμαστε 495 γρ. οπότε απο τα 4 που πήρα το μισό είναι η μπεμπα χαχαχα!!!

Καλούς υπερήχους και στις υπόλοιπες και καλά αποτελέσματα!

Ι got twins καλώς ήρθες και με το καλό τα διδυμακια σου. Να μείνουν όσο πιο πολύ γίνεται στην κοιλιτσα σου!!!

Neraidoula έχεις πάρα πολλές συσπάσεις!!! Πως και δεν νοσηλεύεσαι;;; ο γιατρός τι σου λέει;; είναι επικίνδυνες οι συσπάσεις. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα νοσηλευτεί και ειμουνα στον 8ο όχι στον 6ο και πάλι ηταν επικίνδυνο. Δεν θέλω να σε αγχωσω αλλά 40 συσπάσεις την ημέρα είναι πάρα πολλές. Μίλα πάλι με τον γιατρό σου. Σε έχει βάλει στο nst να μετρήσει συχνότητα και ένταση;;;

Όσο για τα όνειρα μου τυχαίνει και εμένα και είναι πολύ έντονα, οπότε έχει να κάνει με τις ορμόνες φαντάζομαι. Όσο για το σεξ παρόλο που ο γιατρός μου το απαγορευσαι, γίνεται 1 φορά κάθε 15 μέρες αλλά όχι πολύ πετυχημένα...

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Πολλά συγχαρητήρια για τις εξετάσεις σας! Όλα πάνε καλά. Να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος.

CelineEng, πρέπει να ηρέμησες τώρα με την περίδεση. Θα λείπεις και 2 εβδομάδες από τη δουλειά, οπότε μια χαρά σε βρίσκω! Είναι απίστευτο όμως πώς έχεις τριδυμάκια με ένα σάκο και έναν πλακούντα! Προσωπικά, σε θεωρώ από τις πολύ τυχερές γυναίκες, γιατί κι εμένα μου αρέσουν οι πολύδυμες κυήσεις. Αν επιτρέπεται, είναι με φυσική σύλληψη ή με εξωσωματική;

I got twins, κι εσύ ομοίως είσαι πολύ πολύ τυχερή. Είναι αγοράκια ή κοριτσάκια; Όταν γεννηθούν θα είναι ίδια μεταξύ τους;

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Γεια σας κορίτσια και απο μένα!!

Celine όλα καλά τώρα που έγινε η περίδεση ηρέμησε!!!

Πολλά αγοράκια μαζεύτηκαν μας έφαγαν!!

Κάναμε και εμείς β επιπέδου και όλα καλά, όλα φυσιολογικά και η μέτρηση τραχήλου. Είμαστε 495 γρ. οπότε απο τα 4 που πήρα το μισό είναι η μπεμπα χαχαχα!!!

Καλούς υπερήχους και στις υπόλοιπες και καλά αποτελέσματα!

Ι got twins καλώς ήρθες και με το καλό τα διδυμακια σου. Να μείνουν όσο πιο πολύ γίνεται στην κοιλιτσα σου!!!

Neraidoula έχεις πάρα πολλές συσπάσεις!!! Πως και δεν νοσηλεύεσαι;;; ο γιατρός τι σου λέει;; είναι επικίνδυνες οι συσπάσεις. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα νοσηλευτεί και ειμουνα στον 8ο όχι στον 6ο και πάλι ηταν επικίνδυνο. Δεν θέλω να σε αγχωσω αλλά 40 συσπάσεις την ημέρα είναι πάρα πολλές. Μίλα πάλι με τον γιατρό σου. Σε έχει βάλει στο nst να μετρήσει συχνότητα και ένταση;;;

Όσο για τα όνειρα μου τυχαίνει και εμένα και είναι πολύ έντονα, οπότε έχει να κάνει με τις ορμόνες φαντάζομαι. Όσο για το σεξ παρόλο που ο γιατρός μου το απαγορευσαι, γίνεται 1 φορά κάθε 15 μέρες αλλά όχι πολύ πετυχημένα...

Καλημερα!Ξερω απο συσπασεις δυστυχως..στην πρωτη εγκυμοσυνη νοσηλευτηκα 1,5 μηνα αλλα ειχα 10 συσπασεις την ωρα,οι οποιες ακομα κ με τον ορο παρεμειναν,μειωθηκαν μεν αλλα ποτε δεν σταματησαν.Τωρα ειχα 30-40 και μου εδωσε χαπι.Με το χαπι εχω καμια 10αρια τη μερα,αν δω οτι ξεφευγει η κατασταση παιρνω κ δευτερο χαπι κ φυσικα ειμαι ολη μερα ξαπλα.Ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο κ πολυ ψυχοφθορο..αν χειροτερεψουν τα πραγματα θα με βαλει σε κλινικη σιγουρα.Ελπιζω να πανε ολα καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλησπέρα!

Δεν έχω σταματήσει να κοιμάμαι... Ξυπνάω τρώω και όπου και να κάτσω μπαμ ξανά κοιμάμαι! :oops::P

Rosali φυσική σύλληψη και "απρογραμμάτιστη".. Ειναι λόγω αδύναμων ωαρίων πιθανότατα λεει ο γιατρός, δηλαδή ήταν αδύναμο το αυγουλακι και μοιράστηκε δυο φορές. Ωραίες οι πολυδυμες κυήσεις αλλα με πολλούς κινδύνους δυστυχώς!

I got twins ναι καλα κατάλαβες, μόνοχοριακα μονοαμνιοτικα..τα δικά σου ειναι και μονοαμνιοτικα;;

neraidoyla υπομονή! Άμα πρέπει να προσέξεις τι να κανείς θα προσέξεις! Και γω στις ξάπλες ειμαι συνέχεια. Δεν σε πονάνε τα κόκκαλα σου;;

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Γεια σας κοριτσάκια μου :)

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έκαναν ήδη την β' επιπέδου τους :)

Πήγαμε και εμείς χτες και είδαμε το αγοράκι μας :) Μια χαρά ο μικρός έχει φτάσει τα 484 γρ. και ήταν μια χαρά τα είδαμε όλα :) Μας το έπαιξε λίγο ζόρικος και δεν μας άνοιγε το ένα χέρι να δούμε τα δάχτυλα και το ένα πόδι να μετρήσουμε τα δαχτυλάκια του αλλά εντάξει στο τέλος μας έκανε την χάρη. Πολύ ζωηρός κορίτσια :) Πίεζε η γιατρός απο πάνω κλώτσαγε και αυτός απο κάτω χαμός γινότανε, αλλά το καταχάρηκα που τον είδα. Τώρα πάλι υπομονή σε 3 βδομάδες θα τον δω πάλι :) Τουλάχιστον τώρα τον νιώθω συνέχεια και είμαι πιο χαλαρή.

Και ο τράχηλος μου ήταν εντάξει δεν έχει αλλάξει κάτι και ευτυχώς ανέβηκε ψηλά ο πλακούντας οπότε χαλαρώνουμε λίγο περισσότερο.

Effie k. μπράβο για το κοριτσάκι σας. Και εμείς πήραμε φωτογραφία αλλά επειδή κουνιόταν συνέχεια μας είναι λίγο κουνημένη και δεν τον δείχνει πολύ καθαρά αλλά δεν πειράζει θα τον δούμε όταν με το καλό βγει :) Εσάς η μικρή ήταν ήρεμη;

Magda TS καλά αποτελέσματα να συνεχίσετε να έχετε :)

neraidoula ξεκούράσου όσο μπορείς για να μην χρειαστεί να νοσηλευτείς. Βέβαια καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο με ένα μικρό παιδάκι αλλά υπομονή. Δεν μπορώ να καταλάβω αν η κοιλιά μου είναι σαν πέτρα το βράδυ λόγο εντέρου ή αν είναι η μήτρα γιατί δεν νιώθω κάτι άλλο για να πω ότι είναι συσπάσεις. όταν γυρίζω στο πλάι είναι πάλι μαλακή η κοιλιά μου και αυτό με μπερδεύει για αυτό σε ρώτησα. Δεν ξέρω, όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό στην αρχή με ρώτησε πόσο συχνά και όταν του είπα μόνο το βράδυ δεν μου είπε τίποτα. Τι να πω. Όταν θα ξαναπάω θα τον ρωτήσω.

Rosali καλά αποτελέσματα να έχεις και στις δύο εξετάσεις. Εμένα δεν μου είπε ακόμα για την καμπύλη ζαχάρου λογικά την επόμενη φορά και την τρέμω καθότη γλυκαντζού! :) Θα δούμε όταν έρθει η ώρα. Τον ρώτησα τον γιατρό για τον υπέρηχο καρδιάς του εμβρύου και μου είχε πει ότι αν χρειαστεί θα την κάνουμε. Εσένα στην ζήτησε ο γιατρός σου προληπτικά;

i got twins δεν ήξερα ότι όταν έχεις δίδυμα και πάνω κάνεις περισσότερες φορές κάποιες εξετάσεις. Τα βλέπεις και συχνότερα ε; Μια χαρά είναι θα τα νιώθεις και τα δύο μαζί χαμός πρέπει να γίνεται :) Έχεις μάθει το φύλο τους;

CelineEng μου συγχαρητήρια που πήγαν όλα καλά. Χαλάρωσε τώρα και ξεκουράσου. Εγώ συνήλθα γρήγορα μάλλον επειδή ένιωθα ότι ήθελα να πάω τουαλέτα και φοβόμουν μην τα κάνω πάνω μου :) Μετά είχα πιάσει και την κουβέντα με την κοπέλα δίπλα μου και ξύπνησα τελείως όταν έφεραν τον υπέρηχο να δούμε το μωρό. Μην αγχώνεσαι πολύ για το ράμμα δεν σπάει τοσο εύκολα. Σκεψου ότι την ίδια μέρα εμένα με έπιασε η αλλεργία μου και είχα αρχίσει να φταρνίζομαι και να βήχω απανωτά. Και κράτησε ένα μήνα σχεδόν αυτό και κάθε φορά έλεγα τώρα κάτι έγινε και είχα τρελάνει και τον γιατρό μου κάθε λίγο. Αλλά όλα καλά το ράμμα στην θέση του και ο τράχηλος σταθερός.

Kitty805 μπράβο για το αγοράκι σας :) Έτσι όλα καλά να πάνε μέχρι το τέλος. Πάντως είναι όντως έντονες αυτές οι μέρες και εγώ ότάν γυρίσαμε ένιωθα κατάκοπη και να έτρεχα σε μαραθώνιο τόσο κουρασμένη δεν νομίζω να ένιωθα :) Αλλά αποζημιωνόμαστε απο τα μικρά μας :)

Tassoula μπράβο για την μπέμπα σας :) μια χαρά όλα καλά μέχρι το τέλος. Το ίδιο σκεφτόμουνα και εγώ ότι απο τα 5,5 κιλά το μισό είναι ο μικρός οπότε εντάξει δεν έχω πάρει πολλά χαχααχχα

Καλά αποτελέσματα να έχουν και τα υπόλοιπα κορίτσια :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Πολλά συγχαρητήρια για τις εξετάσεις σας! Όλα πάνε καλά. Να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος.

CelineEng, πρέπει να ηρέμησες τώρα με την περίδεση. Θα λείπεις και 2 εβδομάδες από τη δουλειά, οπότε μια χαρά σε βρίσκω! Είναι απίστευτο όμως πώς έχεις τριδυμάκια με ένα σάκο και έναν πλακούντα! Προσωπικά, σε θεωρώ από τις πολύ τυχερές γυναίκες, γιατί κι εμένα μου αρέσουν οι πολύδυμες κυήσεις. Ανarrow-10x10.png επιτρέπεται, είναι με φυσική σύλληψη ή με εξωσωματική;

I got twins, κι εσύ ομοίως είσαι πολύ πολύ τυχερή. Είναι αγοράκια ή κοριτσάκια; Όταν γεννηθούν θα είναι ίδια μεταξύ τους;

rosali μου ειναι αγορακια.. ο γιατρος μου ειπε πως θα ειναι ιδια επειδη ειναι απο ενα ωαριο. για αυτο και εχουν το ιδιο φυλο.

Exd0p3.pngm8Dap3.png

Καλησπέρα!

Δεν έχω σταματήσει να κοιμάμαι... Ξυπνάω τρώω και όπου και να κάτσω μπαμ ξανά κοιμάμαι! :oops::P

Rosali φυσική σύλληψη και "απρογραμμάτιστη".. Ειναι λόγω αδύναμων ωαρίων πιθανότατα λεει ο γιατρός, δηλαδή ήταν αδύναμο το αυγουλακι και μοιράστηκε δυο φορές. Ωραίες οι πολυδυμες κυήσεις αλλα με πολλούς κινδύνους δυστυχώς!

I got twins ναι καλα κατάλαβες, μόνοχοριακα μονοαμνιοτικα..τα δικά σου ειναι και μονοαμνιοτικα;;

neraidoyla υπομονή! Άμα πρέπει να προσέξεις τι να κανείς θα προσέξεις! Και γω στις ξάπλες ειμαι συνέχεια. Δεν σε πονάνε τα κόκκαλα σου;;

celine μου γεια σου. εμενα εχουν εναν πλακουντα αλλα διαφορετικο αμνιακο.. καλα κανεις και ξεκουραζεσαι. και γω αυτο προσπαθω αλλα με τον μπομπιρα δεν ειναι παντα ευκολο.. παιρνεις πολλα φαρμακα? ποσα κιλα εχεις παρει μεχρι τωρα? σε ποια εβδομαδα εισαι ακριβως?

Exd0p3.pngm8Dap3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου :)

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έκαναν ήδη την β' επιπέδου τους :)

Πήγαμε και εμείς χτες και είδαμε το αγοράκι μας :) Μια χαρά ο μικρός έχει φτάσει τα 484 γρ. και ήταν μια χαρά τα είδαμε όλα :) Μας το έπαιξε λίγο ζόρικος και δεν μας άνοιγε το ένα χέρι να δούμε τα δάχτυλα και το ένα πόδι να μετρήσουμε τα δαχτυλάκια του αλλά εντάξει στο τέλος μας έκανε την χάρη. Πολύ ζωηρός κορίτσια :) Πίεζε η γιατρός απο πάνω κλώτσαγε και αυτός απο κάτω χαμός γινότανε, αλλά το καταχάρηκα που τον είδα. Τώρα πάλι υπομονή σε 3 βδομάδες θα τον δω πάλι :) Τουλάχιστον τώρα τον νιώθω συνέχεια και είμαι πιο χαλαρή.

Και ο τράχηλος μου ήταν εντάξει δεν έχει αλλάξει κάτι και ευτυχώς ανέβηκε ψηλά ο πλακούντας οπότε χαλαρώνουμε λίγο περισσότερο.

Effie k. μπράβο για το κοριτσάκι σας. Και εμείς πήραμε φωτογραφία αλλά επειδή κουνιόταν συνέχεια μας είναι λίγο κουνημένη και δεν τον δείχνει πολύ καθαρά αλλά δεν πειράζει θα τον δούμε όταν με το καλό βγει :) Εσάς η μικρή ήταν ήρεμη;

Magda TS καλά αποτελέσματα να συνεχίσετε να έχετε :)

neraidoula ξεκούράσου όσο μπορείς για να μην χρειαστεί να νοσηλευτείς. Βέβαια καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο με ένα μικρό παιδάκι αλλά υπομονή. Δεν μπορώ να καταλάβω ανarrow-10x10.png η κοιλιά μου είναι σαν πέτρα το βράδυ λόγο εντέρου ή αν είναι η μήτρα γιατί δεν νιώθω κάτι άλλο για να πω ότι είναι συσπάσεις. όταν γυρίζω στο πλάι είναι πάλι μαλακή η κοιλιά μου και αυτό με μπερδεύει για αυτό σε ρώτησα. Δεν ξέρω, όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό στην αρχή με ρώτησε πόσο συχνά και όταν του είπα μόνο το βράδυ δεν μου είπε τίποτα. Τι να πω. Όταν θα ξαναπάω θα τον ρωτήσω.

Rosali καλά αποτελέσματα να έχεις και στις δύο εξετάσεις. Εμένα δεν μου είπε ακόμα για την καμπύλη ζαχάρου λογικά την επόμενη φορά και την τρέμω καθότη γλυκαντζού! :) Θα δούμε όταν έρθει η ώρα. Τον ρώτησα τον γιατρό για τον υπέρηχο καρδιάς του εμβρύου και μου είχε πει ότι αν χρειαστεί θα την κάνουμε. Εσένα στην ζήτησε ο γιατρός σου προληπτικά;

i got twins δεν ήξερα ότι όταν έχεις δίδυμα και πάνω κάνεις περισσότερες φορές κάποιες εξετάσεις. Τα βλέπεις και συχνότερα ε; Μια χαρά είναι θα τα νιώθεις και τα δύο μαζί χαμός πρέπει να γίνεται :) Έχεις μάθει το φύλο τους;

CelineEng μου συγχαρητήρια που πήγαν όλα καλά. Χαλάρωσε τώρα και ξεκουράσου. Εγώ συνήλθα γρήγορα μάλλον επειδή ένιωθα ότι ήθελα να πάω τουαλέτα και φοβόμουν μην τα κάνω πάνω μου :) Μετά είχα πιάσει και την κουβέντα με την κοπέλα δίπλα μου και ξύπνησα τελείως όταν έφεραν τον υπέρηχο να δούμε το μωρό. Μην αγχώνεσαι πολύ για το ράμμα δεν σπάει τοσο εύκολα. Σκεψου ότι την ίδια μέρα εμένα με έπιασε η αλλεργία μου και είχα αρχίσει να φταρνίζομαι και να βήχω απανωτά. Και κράτησε ένα μήνα σχεδόν αυτό και κάθε φορά έλεγα τώρα κάτι έγινε και είχα τρελάνει και τον γιατρό μου κάθε λίγο. Αλλά όλα καλά το ράμμα στην θέση του και ο τράχηλος σταθερός.

Kitty805 μπράβο για το αγοράκι σας :) Έτσι όλα καλά να πάνε μέχρι το τέλος. Πάντως είναι όντως έντονες αυτές οι μέρες και εγώ ότάν γυρίσαμε ένιωθα κατάκοπη και να έτρεχα σε μαραθώνιο τόσο κουρασμένη δεν νομίζω να ένιωθα :) Αλλά αποζημιωνόμαστε απο τα μικρά μας :)

Tassoula μπράβο για την μπέμπα σας :) μια χαρά όλα καλά μέχρι το τέλος. Το ίδιο σκεφτόμουνα και εγώ ότι απο τα 5,5 κιλά το μισό είναι ο μικρός οπότε εντάξει δεν έχω πάρει πολλά χαχααχχα

Καλά αποτελέσματα να έχουν και τα υπόλοιπα κορίτσια :)

μαριρεν μου συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σου. ολα καλα σου ευχομαι. τα βλεπω πιο συχνα. καθε δυο βδομαδες.. αλλα δεν ειναι παντα ευχαριστω. αν και τα τρελαινομαι που τα βλεπω η εξεταση στον υπερηχο δεν μου πολυαρεσει... ζοριζομαι πολυ και νιωθω πως ζοριζονατι και αυτα.. η κοιλια μου ειναι πολυ σκληρη συνεχεια και απορω που θα φτασει. στο αν τα νιωθω ενα θα σου πω... ολοι μερα νιωθω λες και ολα τα οργανα μου χορευουν brake dance... ας τα.... αλλα και παλι ειναι μια ξεχωριστη εμπειρια που λιγες γυναικες το ζουνε..

Exd0p3.pngm8Dap3.png

celine μου γεια σου. εμενα εχουν εναν πλακουντα αλλα διαφορετικο αμνιακο.. καλα κανεις και ξεκουραζεσαι. και γω αυτο προσπαθω αλλα με τον μπομπιρα δεν ειναι παντα ευκολο.. παιρνεις πολλα φαρμακα? ποσα κιλα εχεις παρει μεχρι τωρα? σε ποια εβδομαδα εισαι ακριβως?

Καλό αυτό γιατι με δυο σάκους γλυτωνεις πολλά πιθανά σύνδρομα! Όσο ακριβώς λεει το τικερακι μου ειμαι, 14 και 5.

Απο χάπια παίρνω προγεστερονη 6 την ημέρα, μαγνήσιο 2 την ημέρα, βιταμίνες εγκυμοσινης 1 το πρωί, σίδερο 1 μέρα παρά μέρα και για το στήθος μου εχει δώσει κρέμα μια φορά την ημερα μασάζ για να αποφύγω τους πόνους.

Απο κιλά 4-5!! Αλλα πρέπει να πάρω αλλα 10 ειπε! Βέβαια πανω σε αυτό λογω τριδυμων και το νεαρό της ηλικίας μου μου ειπε 3 μήνες μετά τη γέννα αφου χασω τα κιλα μου επιτρέπετε πλαςτικη επιδιόρθωση της εξωτερικής κοιλιακής χώρας.

Εσύ τι περνεις απο φάρμακα;; Απο κιλα πως πας;; Τα μικρά σου στις μετρήσεις φτάνουν τις μόνες κυήσεις;;

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Mariren Νιώθω μια ανακούφιση τωρα που το είπες αυτό! Τα λεει και ο γιατρός βέβαια αλλα άλλο να σε καθησυχάζει συμπασχουσα εγκυμονούσα :P σήμερα μπορώ να πω συνήλθα, βέβαια εγω πρώτη φορά κανω νάρκωση! Ίσως για αυτο να με έπιασε τόσο πολύ;!

Συγχαρητήρια κιόλας για το μικρούλη σου!!!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Διαφημίσεις

Μπράβο σε όλα τα κοριτσάκια για τα αποτελέσματα! Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Εύχομαι και στις υπόλοιπες τα ίδια καλά νέα! :D:D:D

mariren ήταν ήρεμη ναι και γι' αυτό η εξέταση δεν κράτησε πολύ ώρα, απλά είχε συνέχεια το χεράκι στο πρόσωπο και δεν μας άφησε να έχουμε μία καλή φωτογραφία, αλλά όπως και να 'χει ευχαριστιέμαι να βλέπω αυτή που έχουμε! :D:D

Rosali όντως γιατί σου ζήτησε υπέρηχο καρδιάς εμβρύου; Γιατί και εμένα δεν μου είπε τίποτα γι' αυτό... Καμπύλη είναι η πρώτη που θα κάνεις; Η αυτή με τις τρεις δόσεις; Με τη μία δόση την είχα κάνει στις πρώτες κιόλας εξετάσεις, αλλά αυτή με τις τρεις την τρέμω λίγο...

CelineEng μου καλή ανάρρωση τώρα και δεν πειράζει, κοιμήσου όσο μπορείς! Αλήθεια πως την παλεύεις με τόσα χάπια;;!!! Πολλά αγοράκια, ναι, και ειδικά με τα τρία τα δικά σου ανέβηκε πολύ ο αριθμός!!! :tongue::tongue: Βλέπω τα κοριτσάκια να γίνονται περιζήτητες νύφες!!! χαχαχα:tongue::tongue:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλό αυτό γιατι με δυο σάκους γλυτωνεις πολλά πιθανά σύνδρομα! Όσο ακριβώς λεει το τικερακι μου ειμαι, 14 και 5.

Απο χάπια παίρνω προγεστερονη 6 την ημέρα, μαγνήσιο 2 την ημέρα, βιταμίνες εγκυμοσινης 1 το πρωί, σίδερο 1 μέρα παρά μέρα και για το στήθος μου εχει δώσει κρέμα μια φορά την ημερα μασάζ για να αποφύγω τους πόνους.

Απο κιλά 4-5!! Αλλα πρέπει να πάρω αλλα 10 ειπε! Βέβαια πανω σε αυτό λογω τριδυμων και το νεαρό της ηλικίας μου μου ειπε 3 μήνες μετά τη γέννα αφου χασω τα κιλα μου επιτρέπετε πλαςτικη επιδιόρθωση της εξωτερικής κοιλιακής χώρας.

Εσύ τι περνεις απο φάρμακα;; Απο κιλα πως πας;; Τα μικρά σου στις μετρήσεις φτάνουν τις μόνες κυήσεις;;

σελιν μου εισαι στην αρχη ακομα.. εχεις δρομο.. σου ευχομαι καλη υπομονη. σιγουρα θα την χρειαστεις με τρια μωρακια στην κοιλια σου.εδω εγω ζοριζομαι που εχω δυο. εγω εχω παρει 6 κιλα μεχρι τωρα και τα μωρα μονο ειναι 1200 γρ και τα δυο μαζι.. οποτε καπου στα 4.5 αν υπολογισεις και το αμνιακο. προσεχω γενικα αλλα δεν στερουμε κιολας. αν θελω να φαω κατι και ειναι πολυ αργα τρωω αλλα οχι μεγαλη ποσοτητα.ο γιατρος μου ειπε πως εχω περιθωριο μεχρι 17 κιλα επειδη ξεκινησα με πολυ καλα κιλα. ειμαι 1.70 και με αρχικα κιλα 61. οποτε εχω περιθωριο. αλλα και να ξεφυγω δεν θα σκασω κιολας. σιγα.. θα τα χασω μετα..απο φαρμακα παιρνω ενα φιλισιν ενα σιδηρο δυο μαγνησια ενα σαλοσπιρ μια αντιπηκτικη βελονα και τρια ουτροτζεσταν κολπικα την ημερα.. ειναι καμποσα αλλα ειμαι οκ... για τις ραγαδες βαζε ελαιολαδο... βοηθαει πολυυυ...ποτε σου εχω δωσει πιθανη??? σε ιδιωτικο θα γεννησεις?? με καισαρικη??

Exd0p3.pngm8Dap3.png

i got twins σε προσθέτω και σένα στη λίστα μας!!!

Boys VS Girls

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

afroditoula..................αγοράκι

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

domino.........................αγοράκι

effie.k........................κοριτσάκι

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

gigitsa.......................κοριτσάκι

Hope!........................κοριτσάκι

i got twins......αγοράκια(διδυμάκια)

kitty805......................αγοράκι

magdaTS....................αγοράκι

MARYPOPINS...............αγοράκι

Mariren......................αγοράκι

neraidoyla.................κοριτσάκι

Rosali.........................αγοράκι

tassoula....................κοριτσάκι

zozoka3......................αγοράκι

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

i got twins σε προσθέτω και σένα στη λίστα μας!!!

Boys VS Girls

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

afroditoula..................αγοράκι

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

dominoarrow-10x10.png........................αγοράκι

effie.k........................κοριτσάκι

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

gigitsa.......................κοριτσάκι

Hope!........................κοριτσάκι

i got twins......αγοράκια(διδυμάκια)

kitty805......................αγοράκι

magdaTS....................αγοράκι

MARYPOPINS...............αγοράκι

Mariren......................αγοράκι

neraidoyla.................κοριτσάκι

Rosali.........................αγοράκι

tassoula....................κοριτσάκι

zozoka3......................αγοράκι

μεγαλη μου τιμη....!!!!!!!!

Exd0p3.pngm8Dap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...