Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

:?

γεια σας κοριτσια. μπαινω και γω στο θεμα σαν μελλουσα μανουλα οκτωμβριου με ΠΗΤ 2/10. τωρα αυτο ειναι σχετικο επειδη περιμενω διδυμα και δεν ξερω ακριβως ποτε θα γεννησω. μπορει να γεννησω αυγουστο μπορει σεπτεμβρη. παντως σιγουρα οχι οκτωμβρη. αλλα ειπα να μπω σε αυτο το θεμα για να σκεφτομαι οσο πιο μακρυα γινεται.. καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες σε ολες.

Καλωσηρθες!Με το καλο!

Που ειστε οι υπολοιπες;

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! τι κάνετε;;

Mariren σε ευχαριστώ παρά πολύ!! Αύριο θα πάω για την περίδεση. Τρέμει η ψυχούλα μου αλλα όλα για καλό γίνονται. Έφτιαξα και τη βαλίτσα μου, πήρα και δυο βδομάδες άδεια και ελπίζω όλα να πανε καλα.

Δεν έχω αλλα νέα να σας πω! Ελπίζω να είστε όλες καλα!!! :D

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε? Σημερα πηγαμε για β επιπεδου. Δοξα τω Θεω ολα καλα. Περιμενουμε αγορακι τελικα! Το μονο που μου βρηκαν ειναι παρουσοα αιματολιμνων στο κατωτερο χειλος του πλακουντα. Ξερει καμια τι σημαινει αυτο? Μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα αφου δεν ειχα πονο η αιμα αλλα να προσεχω

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;; Σας διάβασα όλες... Καλως ορισατε οι νέες!! Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχετε!!

Χαιρομαι που τα βασικα προβληματα μας ειναι τα ονειρα και το σεξουαλικο!!

Εγώ πάλι ανηκω στο αντιθετο.. Θέλω σεξ αλλα ο αντρας μου φοβάται και το εχουμε κοψει!!

Προχθες μια μερα ειδα καφέ υγρά οταν πηγα στην τουαλετα.. φοβηθηκα τοσο πολυ μηπως ειχα κανει κακο στο μικρο μου με τοσες χαζομαρες που κανω, που σε μιση ωρα ήμουν στο Αλεξανδρας που εφημερευε για να με δουν.. Αν και ασχετοι οι γιατροι εκει.. και λυπάμαι πολυ που το λέω.. μου ειπαν οτι ολα ειναι οκ απλά να ξεκουραστω.. Φανταστειτε με εμενα πανω στην πολυθρονα και να συζητανε αν ξερουν να κανουν υπέρηχο!! Ευτυχως ακουσα την καρδουλα του μωρου και ηρεμησα!! Μεθαυριο θα παω και για τη β επιπέδου να ηρεμήσω και να βαλω μυαλο γιατι δεν πινω κανονικά τα χαπια μου και γενικά κανω χαζομαρες!!

Βρε κοριτσια; εχουν αλλάξει τα γουστα σας στο φαγητο; και δεν μιλάω να προσεχετε απο μονες σας.. αλλα να τρωτε διαφορετικα.. Εγω εχω ταραξει τις σαρδέλες και τα φρουτα σε ασχετες ωρες.. Πολλες φορες ενω εχω γλυκο προτιμω να φαω ή λιγουρευομαι σαν τρελη φρουτο...

Απο κιλά έχω πάρει 4-5 συνολο.. και να δω ποιος τον ακουει τον γιατρο!!

Rosali με το καλο ο αντρας σου!!!

Αντε να δουμε ολες σιγα σιγα τι περιμενουμε!!

Σας αφηνω γιατι πρέπει να πάω σπιτι.. φιλια σε ολες!! Σας σκεφτομαι και σας διαβάζω αλλα εχω τρελο τρεξιμο αυτον τον καιρο!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημέρα κοριτσια :)

Τι κάνετε; Εγώ ετοιμάζομαι να ανέβουμε Πειραιά γιατί αύριο επιτέλους θα πάμε για την β' επιπέδου να δούμε το μωρό μας και ένα ψιλοάγχος το έχω να είναι όλα καλά :) Τώρα ανυπομονώ να το δω και θέλω να πάνε όλα καλά για να χαλαρώσουμε και να κάνουμε καμία προετοιμασία για το μικρό :)

neraidoula τις συσπάσεις τις καταλαβαίνεις ή εννοείς το πέτρωμα της κοιλιάς; Εννοώ αν πονάς κιόλας ή έχεις ενοχλήσεις. Εμένα η κοιλιά μου όλη μέρα είναι μαλακή αλλά όταν ξαπλώνω το μεσημέρι ή το βράδυ ανάσκελα είναι σκληρή αλλά δεν νιώθω κάτι άλλο.

I got twins να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό τα διδυμάκια σου :) Σε ποια βδομάδα είσαι; Πότε πας για την β' επιπέδου;

CelineEng μου να πάνε όλα καλά κοπέλα μου να ξεκουραστείς όσο μπορείς και να προσέχεις. Θα περιμένουμε νέα σου όταν με το καλό θα μπορείς να μας πεις. Για την ώρα χαλάρωσε και απόλαυσε τις φροντίδες τις οικογένειας σου :)

Rosali συγχαρητήρια για το αγοράκι σου :) Ρώτησες τον γιατρό σου για αυτό που σου είπαν; Εγώ πάω αύριο και περιμένω πως και πως.

Kitty805 με το καλό να κάνουμε αύριο τις β' επιπέδου μας και να είναι όλα καλά. Τον ενημέρωσες τον γιατρό σου για τα καφέ; Με τα χάπια γίνεται χαμός! και εγώ κάθομαι όλο με το ρολόι και μετράω την ώρα για να τα πάρω :)

Καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια που θα κάνουν τις β' τους αυτές τις μέρες. Θα περιμένουμε τα νέα όλων σας :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!! :D:D:D:D

Χθές κάναμε τη Β επιπέδου, ήμασταν χαλαροί, δεν είχαμε άγχος καθόλου και το μωράκι πολύ συνεργάσιμο! Έφτασε τα 483 γραμ.!!! Όλα είναι πάρα πολύ καλά! Επιβεβαιώσαμε και το φύλλο και το ανακοινώσαμε πλέον! Ρώτησα και για τον τράχηλο, μου τον μέτρησε με τον υπέρηχο και μου είπαν και οι δύο γιατροί ότι εφόσον είναι καλός δεν χρειάζεται κολπική μέτρηση... Φεύγοντας πήραμε τις πρώτες 4D φωτογραφίες του μωρού, DVD και ένα κουτί με δωράκια!

Εύχομαι σε όλες να έχετε το ίδιο καλά αποτελέσματα!!!

CelineEng εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση! Θα περιμένουμε νέα σου!

i got twins να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη, όλα να πάνε καλά για τα διδυμάκια σου! Ξέρεις το φύλλο;

Rosali συγχαρητήρια για το αγοράκι σου. Θα ενημερώσω και το πινακάκι μας!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Boys VS Girls

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

afroditoula..................αγοράκι

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

domino.........................αγοράκι

effie.k........................κοριτσάκι

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

gigitsa.......................κοριτσάκι

Hope!........................κοριτσάκι

kitty805......................αγοράκι

magdaTS....................αγοράκι

MARYPOPINS...............αγοράκι

Mariren......................αγοράκι

neraidoyla.................κοριτσάκι

Rosali.........................αγοράκι

tassoula....................κοριτσάκι

zozoka3......................αγοράκι

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπερα βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα και ολα ειναι καλα.αυριο παω και για την β επιπεδου και μετα θα αρχιζω να αγοραζω πραγματακια για τον μπεμπη. Ελπιζω να μην μας αγχωσουνν για τπτ αλλο και να ηρεμησουμε οικογενειακως.

Εffi kai rozali συγχαρητηρια για την β επιπεδου,

Καλη επιτυχια σε οσες θα κανουν αυριο,

Διδυμουλα καλως ηρθες.

Νεραιδουλα πως εισαι;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μπραβο κοριτσια για τα ευχαριστα νεα σας!Εγω σημερα δεν ειμαι πολυ καλα εχω συνεχεια πονακια χαμηλα στην κοιλια κ με εχει πιασει ενα αγχος κ μια ανησυχια μηπως γεννησω προωρα ουφφφφ..αν συνεχιστει κ αυριο θα παρω τον γιατρο.

Για τις συσπασεις που ρωτατε νιωθω πετρωμα στην κοιλια κ δυσφορια,δεν ποναω ομως ταυτοχρονα,απλα εχω πολλες 30-40 μεσα στη μερα κ τωρα μειωθηκαν με το χαπι

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Effie.k, ευχαριστουμε για το πινακακι!!!

Καλα αποτελεσματα σε ολες! Ολα καλα θα πανε! Εγω εχω αυριο την καμπυλη ζαχαρου και στις 15 του μηνα υπερηχο καρδιας εμβρυου. Μακαρι να πανε ολα καλα!

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια :)

Τι κάνετε; Εγώ ετοιμάζομαι να ανέβουμε Πειραιά γιατί αύριο επιτέλους θα πάμε για την β' επιπέδου να δούμε το μωρό μας και ένα ψιλοάγχος το έχω να είναι όλα καλά :) Τώρα ανυπομονώ να το δω και θέλω να πάνε όλα καλά για να χαλαρώσουμε και να κάνουμε καμία προετοιμασία για το μικρό :)

neraidoula τις συσπάσεις τις καταλαβαίνεις ή εννοείς το πέτρωμα της κοιλιάς; Εννοώ ανarrow-10x10.png πονάς κιόλας ή έχεις ενοχλήσεις. Εμένα η κοιλιά μου όλη μέρα είναι μαλακή αλλά όταν ξαπλώνω το μεσημέρι ή το βράδυ ανάσκελα είναι σκληρή αλλά δεν νιώθω κάτι άλλο.

I got twins να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό τα διδυμάκια σου :) Σε ποια βδομάδα είσαι; Πότε πας για την β' επιπέδου;

CelineEng μου να πάνε όλα καλά κοπέλα μου να ξεκουραστείς όσο μπορείς και να προσέχεις. Θα περιμένουμε νέα σου όταν με το καλό θα μπορείς να μας πεις. Για την ώρα χαλάρωσε και απόλαυσε τις φροντίδες τις οικογένειας σου :)

Rosali συγχαρητήρια για το αγοράκι σου :) Ρώτησες τον γιατρό σου για αυτό που σου είπαν; Εγώ πάω αύριο και περιμένω πως και πως.

Kitty805 με το καλό να κάνουμε αύριο τις β' επιπέδου μας και να είναι όλα καλά. Τον ενημέρωσες τον γιατρό σου για τα καφέ; Με τα χάπια γίνεται χαμός! και εγώ κάθομαι όλο με το ρολόι και μετράω την ώρα για να τα πάρω :)

Καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια που θα κάνουν τις β' τους αυτές τις μέρες. Θα περιμένουμε τα νέα όλων σας :)

γεια σου μαριρεν. ειμαι στις 23 και κατι ψιλα και εχω κανει την 1η β' επιπεδου και λεω την 1η επειδη στην δικη μου περιπτωση που εχω διδυμακια θα κανω αλλες 2 φορες. η επομενη λοιπον ειναι στις 17 ιουνιου. Στην πρωτη ολα ηταν τελεια τα μπεμπακια μου ηταν μια χαρα και σχεδον ιδια στις μετρησεις τους. ευτυχως προς το παρον ολα τελεια με τα νινακια.Εγω τραβαω λιγο τα ζορια αλλα ξερω πως ειναι για καλο..

Exd0p3.pngm8Dap3.png

Καλησπέρα!

Σας ευχαρηςτω πολύ όλες!! Τελείωσε η περίδεση και νιώθω μια φοβία τωρα μη κάνω τίποτα και σκίσω τη ραφη! Πολύ καλός γιατρός ευτυχώς γιατι άλλαξα όταν έμεινα έγκυος, ο προηγούμενος ήταν λίγο εώς πολύ πιεστικός. Σας έχουν τύχει τέτοιοι γιατροί; Ειμαι η πεμπτη κοπέλα που εχει με τριδυμα αλλα μου ειπε πρώτη με ένα πλακούντα και ένα σάκο.

Mariren!!!!!! Πως συνιλθες απο την νάρκωση;; Εμένα ακόμα νομίζω με κρατάει λίγο..

Με τον άντρα μου ωστόσο έχουμε να μιλήσουμε όλοι μας απο την πρώτη του μήνα και τρέμει η ψυχή μας μην χτυπήσει το κουδούνι πριν χτυπήσει το τηλέφωνο.

Effie, magda και Rosali συγχαρητήρια για τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα! Πολλά αγόρια έχουμε τι θα γίνει με τις νύφες;;; :P :p

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Κοριτσακια μου πριν από λιγο γυρισα απο τη Β επιπέδου.. Ναι ναι.. ειμαστε αντρακλες 410γραμμαρια!! Ολα ευτυχως ειναι μια χαρά!! Ειδαμε μπρατσακια.. ειδαμε ποδαρακια.. μας χαιρεταγε κιολας με τα δαχτυλακια του.. Ελπιζω να εχετε ολες καλα αποτελεσματα!

CelineEng ξεκουράσου οσο μπορείς για να εισαι ηρεμη και ολα καλα θα πανε!!

Φιλια σε ολες.. παω να ξαπλωσω γιατι ηταν εντονη η μερα!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλησπέρα!

Σας ευχαρηςτω πολύ όλες!! Τελείωσε η περίδεση και νιώθω μια φοβία τωρα μη κάνω τίποτα και σκίσω τη ραφη! Πολύ καλός γιατρός ευτυχώς γιατι άλλαξα όταν έμεινα έγκυος, ο προηγούμενος ήταν λίγο εώς πολύ πιεστικός. Σας έχουν τύχει τέτοιοι γιατροί; Ειμαι η πεμπτη κοπέλα που εχει με τριδυμα αλλα μου ειπε πρώτη με ένα πλακούντα και ένα σάκο.

Mariren!!!!!! Πως συνιλθες απο την νάρκωση;; Εμένα ακόμα νομίζω με κρατάει λίγο..

Με τον άντρα μου ωστόσο έχουμε να μιλήσουμε όλοι μας απο την πρώτη του μήνα και τρέμει η ψυχή μας μην χτυπήσει το κουδούνι πριν χτυπήσει το τηλέφωνο.

Effie, magda και Rosali συγχαρητήρια για τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα! Πολλά αγόρια έχουμε τι θα γίνει με τις νύφες;;; :P :p

γεια σου σελιν. δεν ξερω αν καταλαβα σωστα αλλα εχεις τριδυμακια μονοχωριακα? και τα τρια? η κατι καταλαβα λαθος? δεν το εχω ξανακουσει κατι τετοιο. εμενα ειναι μονοχωριακα αλλα διδυμακια..

Exd0p3.pngm8Dap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...