Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

καλο μηνα κοριτσια

zozoka3 πως τα καταφερες και γεννησες φυσιολογικα μετα απο δυο καισαρικες?

Εγω που ρωταω το γιατρο αν γεννησω φυσιολογικα ειναι συγκρατημενος, θα δουμε λεει και δε μου αφηνει πολλα περιθωρια.Και εχουν περασει 5 χρονια απο την πρωτη καισαρικη.

Ας ανοιξω ενα αλλο θεμα βρε κοριτσια, ποιο πονηρο...!!!Πως τα πατε ερωτικα? Εγω ομολογω πως δεν εχω καθολου διαθεση και ο συζυγος γκρινιαζει λιγο!Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη μετα απο επαφη ειχα αρκετο αιμα και ειχα πανικοβληθει...

καλο απογευμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Σας έγραψα χθες το μεσημέρι αλλα δεν μπήκε!! :twisted:

Effie σε ευχαριστώ! Και για το πινακακι!!

Effie και Rosali Εαν δεν έχει πρόβλημα ο τράχηλος φαντάζομαι δεν θα θέλει να σε βάζει σε διαδικασία να στον μετράει. Βέβαια εαν σε αγχώνει ρωτά. Εμένα μου τον μέτρησε την πρώτη φορά και τον βρήκε κοντό και έτσι και αρχησε να με μετράει.

Εμένα κολπικα μου μετράει τον τράχηλο πάντως σε διάφορες στάσεις όπως ειπε και η zozoka. Όπως νομίζει καλύτερα φαντάζομαι ανάλογα με την θέση των μωρών.

Rosali ξετρελαθηκε ο μπαμπάς μας αλλα ήθελε κατα βάθος και μια κόρη τον είδα λίγο απογοητευμένο, δεν το ειπε όμως!

Mariren με φοβίζει ι περίδεση. Εσύ έκανες ε; Η σας μπερδεύω; Ελπίζω όχι! Εαν σας μπερδεύω συγνώμη! Μέχρι πριν ένα μήνα δεν ήξερα τι ειναι που να την κάνω τώρα!;

Έκανα έναν "καυγά" με την πεθερά μου για τα ονόματα και συγχιστικα, ήρθα σπίτι και έκατσα και έκλαιγα! Εγω θα δώσω αυτά που υποσχέθηκα! Ονόματα πεσόντων συναδέλφων του άντρα μου και θα τα βαφτίσουν οι κοπέλες τους. Νομίζω ειναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να τους τιμήσω.

Πείτε μου πως σας ακούγοντε! Ακόμα κι δεν σας αρέσουν :P

Vincent Enzo, Harvey Troy, Calvin Leonard.

Gigitsa δεν ξέρω εαν θα έκανα σεξ ακόμα κι αν ήταν εδω ο σύντροφος μου. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε, αλλα δεν νιώθω σεξι και ασε την κούραση!

Απο κιλά που λέμε συνέχεια εγω ξεκίνησα 43 και τώρα ειμαι 47! Βέβαια πριν με κραξετεεε ειμαι 1.46 :P Ο γιατρός μου λέει τώρα θα ξεκινήσω να βάζω μισό κιλό την εβδομάδα. Πρέπει λεει σύνολο να βάλω 15 κιλά!!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλημέρα, κορίτσια! Τι κάνετε;

Gigitsa, κι εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη για ερωτικά παιχνίδια και ο άντρας μου ψιλογκρινιάζει. Δεν νιώθω καθόλου μα καθόλου σέξυ και έχω και έναν φόβο μη δω αίμα, αν και, δόξα τω Θεώ, ποτέ δεν έχω δει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη.

CelineEng, ωραία είναι τα ονόματα. Γιατί διπλά όμως; Έτσι είναι η παράδοση; Εσύ είσαι Αγγλίδα στην καταγωγή ή ο σύζυγος;

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Κακημεραααα!!!!

Gigitsa μου αν ο γιατρός στα μασαει, απο την εμπειρία μου είναι απίθανο να σε αφισει να γεννήσεις με φ.τ. εγώ επειδή αυτή τη φορά ήμουν πολύ διαβασμενη και αποφασισμένη να το κανω, είχα σκοπό να βρω τον κατάλληλο όσο και αν χρειαστεί να ψαξω αλλά ο θεός με βοήθησε και τον βρήκα με την πρώτη!!!!!

Όσο για σεξακι...... Ο άντρας μου με κανει να νιώθω παντα σέξι γιαυτό μπορω να πω πως ήμαστε καλύτερα απο ποτε!!!!

Καλημέρα κορίτσια! :)

CelineEng μου εγώ έκανα την περίδεση :) η αλήθεια είναι ότι νιώθω πιο ασφαλής για το μωρό τώρα αλλά αγχώνομαι λίγο μήπως αρχίσω να κάνω συσπάσεις. Θα σου πει ο γιατρός σου που θα την κάνεις όταν θα πρέπει. Τα ονόματα είναι ωραία :) και είναι δικός σας θέμα τι ονόμα θα δώσετε στα μωρά σας, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι για αυτό όταν συμφωνεί και ο άντρας σου.

Εγώ κορίτσια για σεξ δεν είχα απο την αρχή όρεξη, μετά μου το απαγόρεψε και ο γιατρός μου οπότε όσο και να γκρινιάζει ο άντρας μου ξέρει ότι δεν γίνεται. Δεν πειράζει θα θυμιθεί και λίγο τα νιάτα του και θα του περάσει χαχαχα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα :) Τόσο καιρό άντεξε τώρα που φτάσαμε στην μέση θα κάνει υπομονή.

Βέβαια να σας πω πιο είναι το δικό μου πρόβλημα το οποίο ήθελα να το θίξω αλλά με πρόλαβε η gigitsa με τα ερωτικά. Εγώ κορίτσια τις τελευταίες μέρες κάποιες νύχτες βλέπω πονηρά όνειρα χαχαχααχα και επειδή τρέμω μήπως το σώμα αρχίσει απο μόνο του να κάνει συσπάσεις πετάγομαι στον ύπνο μου και κάνω μετά κανα 2 ωρο να ξανακοιμηθώ απο φόβο μην ξαναδώ τιποτα. Το παθαίνεται και εσείς που δεν έχετε επαφές; Ούτε ανύπαντρη δεν είχα τέτοια προβλήματα χααχχααχα τι να πω!!!

Σήμερα κορίτσια κοιμήθηκα με μια καούρα και συνεχίζει να με ακολουθεί. Τώρα τι είναι αυτό καινούργιο σύμπτωμα; Δεν έφαγα κάτι διαφορετικό το βράδυ για να πω ότι με πείραξε!

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Mariren, κι εγώ το παθαίνω αυτό με τα πονηρά όνειρα! Και να φανταστείς ότι ποτέ δεν έβλεπα τέτοια πράγματα! Μάλλον είναι ορμονικό! Δεν εξηγείται αλλιώς.

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Γεια σας!

Mariren με έκανες και γέλασα! Ούτε ανύπαντρη λεει :P εγω απο όνειρα μακάρι να έβλεπα τέτοια όλο κάτι ζώα βλέπω! Έχω δει όλο το ζωικό βασίλειο. Νομίζω οτι ειναι μές στο δωμάτιο και πετάγομαι. Στη περίδεση έμεινες μια νύχτα; Εαν έμεινες τι χρειαστηκες μαζί σου; Εμένα μου ειπε μια νύχτα και μια βδομάδα σπίτι στο κρεβάτι αυστηρά! Θα την κάνω βέβαια και θα μείνω με τους δικούς μου μια βδομάδα φοβάμαι μονη μου μη γίνει και τίποτα.

Rosali σε ευχαριστώ! Δίπλα γιατί το κάνουν πολύ εδω στην Αγγλία και τριπλά και τετραπλα ονόματα! και εγω βαπτισμένη έτσι ειμαι Σελίν Αντουανετ. Η μαμά μου ειναι μισή Γαλλίδα μισή Ελληνίδα ο μπαμπάς μου όμως Έλληνας 100%!! :P Ο άντρας μου Άγγλος, αυτός κι αν έχει όνομα σιδηρόδρομο!!

Σήμερα είπα το πρώτο θελω να γεννήσω!! Πολύ νωρίς γιατί έχω ακόμα 20 βδομάδες μέχρι να επιτρέπετε αλλα ένιωσα το βάρος της κοιλιας πρώτη φορά στα γόνατα.

Κορίτσια δεν ξέρω εαν το έχετε ανακαλύψει, έχω βρει αυτό το site ειναι βέβαια στα αγγλικά και απολογούμε, αλλα εχει τα πάντα ανα βδομάδα!! http://www.whattoexpect.com

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλημεραααα!!! Mariren μην σε τρομάζουν τα όνειρα , αφού δεν μπορείς να το ζήσεις στην πραγματικότητα απόλαυσε το στον ύπνο σου!! Χι! Χι! Χι!!!!!! Όσο για τις καούρες είναι το μοναδικό σύμπτωμα που έχω στις εγκυμοσύνες μου! Είναι ορμονικό και μπορεί να γίνουν πολύ έντονες. Σε συμβουλεύω να ρωτήσεις τον γιατρό σου τι σου επιτρέπει να πάρεις και να το προμηθευτεις σύντομα! Εγώ έχω παντα ενα μπουκάλι μαλοξ στο σπίτι και ακόμα αυτό που βοηθάει είναι τα πολλά μαξιλάρια στον ύπνο! Φιλια σε όλες!!!

Καλημέρα σε όλες! :D:D

mariren υπομονή με τις καούρες... διάβασα ότι κάνουν την εμφάνιση τους από τον 5ο μήνα μιας και αρχίζουν και πιέζονται περισσότερο τα όργανα, αφού μεγαλώνει το μωράκι! Όσον αφορά τα όνειρά σου, μια χαρά είναι, γιατί τα δικά μου είναι κάτι μεταξύ 10ης εντολής και ο δολοφόνος με το τσεκούρι! :tongue::tongue::tongue:

CelineEng τι ωραίο που είναι το όνομά σου!!!! Και τα ονόματα για τα μωράκια σου μου αρέσουν! Επίσης υπομονή, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας!!! Και από εδώ και στο εξής να δεις πόσο θα αρχίσουν να φουσκώνουν οι κοιλίτσες!!! Εγώ σκέφτομαι το καλοκαίρι πως θα την παλέψω με τους καύσωνες και την κοιλιά φούσκα!!! :tongue:

Δευτέρα πρωί Β επιπέδου... Δεν μπορώ να πω ότι έχω άγχος, απλά λίγη αγωνία να δω το μωράκι!

Προχθές παρακολούθησα και το πρώτο μάθημα ανώδυνου τοκετού, για όποια ενδιαφέρεται ας εγγραφεί στο κλαμπ της nutricia, κάνουν συνέχεια ωραία και ενδιαφέροντα -δωρεάν- σεμινάρια!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

καλημερα κοριτσια,

Απο ονειρα rossali kai Mariren αλλο τιποτα...:P

Εγω για τις καουρες περνω cimeco με βοηθουν πολυ γιατι απο τον πρωτο μηνα ειχα και εχω πολλες καουρες.

Αυτο που λετε ολες για το μηκος του τραχηλου πρωτη φορα το ακουω.Εμενα δε μου τον μετρησε ποτε,ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη.

CelineEng μην ακους κανενα για τα ονοματα, να βαλεις αυτα που θελεις εσυ και μονο εσυ.Αντε και ο συζυγος!Εγω στην πρωτη μου κορη παραλιγο να χωρισω γιατι η πεθερα ηθελε οπωσδηποτε να μπει το ονομα αλλα και το υποκοριστικο της ¨σουλααααααααα¨φανταζεστε οτι εγινε χαμος και τελικα ευτυχως λογικευτικε ο συζυγος και ονομασαμε το παιδι ¨ χαρα¨υποκοριστικο της χαραλαμπιας.Τωρα στο δευτερο θα βαλουμε Βασιλικη και ψαχνω ενα ομορφο υποκοριστικο, μαλλον Βασια...Αν θελετε προτεινετε μου και κανενα αλλο.

26/6 παω τελικα για Β επιπεδου...

φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια!

Κι εγώ Δευτέρα πρωί πρωί έχω β επιπέδου!!! Πώς θα περάσει το σαββατοκύριακο;;; Πλέον καταλαβαίνω τις κινήσεις του μωρού στην κοιλιά μου και ανυπομονώ να το δω!

Gigitsa, και το Βάλια θα ήταν ωραίο υποκοριστικό του Βασιλική.

Effie.k, είναι διαδικτυακά τα σεμινάρια που λες ή με φυσική παρουσία; Κι εγώ θα ήθελα να παρακολουθήσω οπωσδήποτε μερικά.

Rosali είναι διαδικτυακά. Το σεμινάριο το κάνει μαία και πέρα από αυτά που παρουσιάζει, μπορείς να κάνεις και τις ερωτήσεις σου σε ό,τι σε απασχολεί και να σου απαντήσει... Ήταν αρκετά ενδιαφέρον και ενημερωτικό.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Χαλάρωσα που δεν είμαι η μόνη :)

Εντάξει απο όνειρα θα μπορούσα να γράψω ολόκληρες ταινίες αχχαχαχα σήμερα είχα βγει με την κοιλούμπα λέει και βάραγα κόσμο γιατί είχαν έρθει με το έτσι θέλω στο σπίτι μας!!! πολύ ξύλο αφού δεν άνοιγε το μάτι μου το πρωί και ακόμα νιώθω κατάκοπη!! αχχαχα

Πάλι καλά η καούρα πέρασε μόνη της χτες το απόγευμα και δεν με έχει ξαναπιάσει μέχρι τώρα. Αν δω όμως ότι με ξαναπιάνει μεθάυριο που θα πάω στον γιατρό θα του πω να μου δώσει κάτι.

Και εμείς δύο ονόματα θα δώσουμε στο μωρό αλλά το ένα θα φωνάζουμε. Θα πάμε παραδοσιακά και θα πάρει το όνομα του πατέρα του άντρα μου - το είχαμε συμφωνήσει απο τότε που παντρευτήκαμε γιατί είχαμε αρκετους γνωστούς που είχαν θέμα με το όνομα -, λόγω του ότι είναι ωραίο αλλιώς δεν θα το συζήταγα :). Γερός να είναι και να γεννηθεί με το καλό και θα τον λέμε Νικο και το δεύτερο θα είναι Φανούρης.

Αν κάναμε κοριτσάκι θα του δίναμε το όνομα της μητέρας μου, Βασιλική, gigitsa το Βάσια δεν το είχα σκεφτεί ωραίο είναι εγώ έλεγα ότι θα την φώναζα Λίλη. Όμως καλά να είμαστε και εμείς και τα μωρά μας και τα βρίσκουμε τα ονόματα :)

CelineEng εγώ όταν είχα πάει είχα πάρει μαζί μου ενα νυχτικό αφού ήταν μόνο για μια νύχτα και 3 αλλαξιές εσώρουχα και σερβιετάκια γιατί μου είχε πει ότι θα είχα λίγο αίμα. Δεν κρατάει πολύ γιατί ένα ράμμα σου κάνουν στην είσοδο του τραχήλου για να μην ανοίξει και κρατάει γύρω στο τέταρτο, μου είχε κάνει ολική αναισθησία πιο πολύ απο αυτό έκανα να συνέλθω μετά. Καλά που είχα και άλλες κοπέλες εκεί που ήμουνα και έπιασα την κουβέντα και ξεθόλωσα. Μου είχε βάλει και άκουσα και το μωρό και πριν και μετά απο το χειρουργείο γιατί ήξερε ότι δεν θα ηρεμούσα. Τελικά εμένα δεν με κράτησε την νύχτα γιατί είχε πάει πολύ καλά μου είπε και δεν χρειαζόταν να μείνω μέσα. Όμως με έστειλε στο σπίτι και έμεινα ξαπλωμένη για δύο μέρες στην μητέρα μου και μετά γύρισα στο δικό μου. Μονο την πρώτη μέρα νιώθεις μετά λίγο σαν να σε ενοχλεί χαμηλά όπως όταν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε αλλά την άλλη μέρα είσαι μια χαρά. Δεν μου είπε να κάθομαι συνέχεια ξαπλωμένη όλη την βδομάδα αλλά εσένα είναι 3 τα μωράκια και μάλλον το θέλει για περισσότερη ασφάλεια. Απλά όσο πιο νωρίς εμένα μου είχε πει είναι καλύτερα γιατί δεν έχει βάρος το μωρό. Για αυτό την είχα κάνει μετά την αυχενική.

Effie.k τα έχω ακούσει και εγώ αυτά τα σεμινάρια και θα τα παρακολουθήσω γιατί εδώ που είμαι δεν νομίζω ότι μπορώ να πηγαίνωέρχομαι στην αθήνα να τα κάνω. Αφού λες όμως ότι είναι πολύ καλά θα τα παρακολουθήσω σίγουρα :)

U85pp3.png

Γεια σας κοριτσια ,πως τα πατε;Εγω καπως καλυτερα χαπια +ξεκουραση μειωθηκαν οι συσπασεις αρκετα,αλλα σηκωθηκα χθες κ πηγα στα γενεθλια της βαφτιστηρας μου κ κουραστηκα,ολη μερα πετρα η κοιλια.Εχουμε κανενα νεο απο β επιπεδου;Γελαω με τα ονειρα,γιατι νομιζα οτι ημουν η μονη!Ωραια τα ονοματα που λετε,εμεις εχουμε αποφασισει,να γεννηθει με το καλο..Χριστινα θα την λενε

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

γεια σας κοριτσια. μπαινω και γω στο θεμα σαν μελλουσα μανουλα οκτωμβριου με ΠΗΤ 2/10. τωρα αυτο ειναι σχετικο επειδη περιμενω διδυμα και δεν ξερω ακριβως ποτε θα γεννησω. μπορει να γεννησω αυγουστο μπορει σεπτεμβρη. παντως σιγουρα οχι οκτωμβρη. αλλα ειπα να μπω σε αυτο το θεμα για να σκεφτομαι οσο πιο μακρυα γινεται.. καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες σε ολες.

Exd0p3.pngm8Dap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...