Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!! Γιναμε πολλες βλεπω!!

Effie.k τελειο το πινακακι με τα μωρακια οπως και σε ευχαριστω για την πληροφορια με το κατατστημα στο περιστερι!! Το μαξιλαρι με εσωσε κοιμαμαι τελεια τις περισσοτερες φορες!!Να καλοσωρισω και εγω την neraidoyla με το καλο κοριτσακι μου η μπεμπα σου!! Αντε με το καλο σε ολες μας η β' επιπεδου!!! Εγω απο κιλακια οδευω στα 6 αλλα τρωω τα παντα!!! Με παρασυρει και ο συζυγος βεβαια ειναι λιγουρης και φαγανος, αλλα και εγω δεν παω πισω!!! Ξεκινησαμε τους περιπατους και ευχομαι μεχρι το τελος να μην ξεφυγω πολυ!! Σας φιλω ολες θα τα ξαναπουμε συντομα!!! :) να προσεχετε τις κοιλιτσες σας!!!!

7baa9c7d39.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό μήνα κορίτσια!!! Gigitsa εγώ στο πρωτο γεννησα στο Έλενα με κ.τ. το δεύτερο στο Ιασό παλι κ.τ. στο τρίτο Γαία με φ.τ. πού θα πάω τώρα στο τέταρτο; στο Γαία φυσικα!! Εγώ η φανατική του δημοσίου έγινα ξαφνικα φανατική του ιδιωτικού και αυτό γιατί είδα και τις δυο πλευρές κια μπορω να πω πως δεν υπάρχει σύγκριση! ΑΣΕ που στο δημόσιο αν θες να γεννήσεις με τον γιατρό σου θα τον πληρώσεις και μάλιστα αδρά οπότε η διάφορα είναι τα χριματα του μαιευτηρίου που αν μπορείς να τα διαθέσεις πιστεψαι μαι αξίζει τον κόπο!!

Effie.k τέλειο το πίνακα κι!!!!

Neraidoyla μου τέλεια !!άντε με το καλό!!

Mariren μου εγώ λογο του οτι είναι το τέταρτο ξέρω απο τώρα τι με περιμένει, μόλις ξαπλονω να ξεκουραστω το μωρο αρχίζει τον χορό τις κοιλιάς!!! Όλη νύχτα όμως!! Χι!χι!χι!

Επομενως πας για δευτερο vbac;τελεια!Εγω εχω γιατρο τον Μιχαλοπουλο,φανταζομαι θα τον ξερεις αφου εχεις κανει vbac!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Ευχαριστω για το καλωσορισμα,ευχομαι με το καλο σε ολες!Εγω εχω παρα πολλες συσπασεις,το μαγνησιο κ η προγεστερονη δεν μου κανουν κ πολλα.Αυριο θα με δει ο γιατρος να μετρησουμε κ τον τραχηλο.Αυτα τα περα δωθε απο επαρχια -Αθηνα με σκοτωνουν.Ελπιζω να μη βρεθω σε καμια κλινικη με ορο παλι οπως στην πρωτη εγκυμοσυνη:(

Γεια σας κορίτσια και Καλό Μήνα!!!! :D:D:D

afroditoula και εμένα με βολεύει πολύ και τα βράδια και γενικά όταν θέλω να ξεκουραστώ... Και αργότερα θα βάζουμε τα μωράκια μας να ξαπλώνουν!!!

CelineEng τέλεια η έκπληξη που ετοιμάζεις! Θα περιμένουμε και εμείς εδώ να μάθουμε για τα τριδυμάκια σου!

Ευαγγελία83 μπράβο για τα τέλεια νέα σας!

zozoka3 αυτή την πληροφορία ότι ο γιατρός μπορεί να έρθει στο δημόσιο δεν την ήξερα... Θα ρωτήσω και τον δικό μου. Αλλά αν είναι έτσι όπως τα λες βλέπω ότι μάλλον δεν συμφέρει.

Εγώ από κιλά είμαι στα +5 και το 6 μπαινοβγαίνει! Το αστείο είναι πως δεν έχω αλλάξει τη διατροφή μου τρώω ό,τι έτρωγα και πριν την εγκυμοσύνη και μάλιστα επειδή είμαι χορτοφάγος έχω πολύ επιλεγμένη διατροφή... επίσης ποτέ δεν είχα λιγούρες να το ρίξω στα γλυκά ή σε κάτι άλλο... Αλλά δεν παραπονιέμαι αφού και ο γιατρός μου είναι οκ με τα μέχρι τώρα κιλά μου...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλο μηνα! Μπενω στα κλεφτα γρηγορα γρηγορα να σας πω τα νεα μας.. Ειμαστε περιπου 7 εκατοστα πλασματακια με υπεροχους χτυπους! Ο τραχηλος ακομα σταθερος 2.5 ομως αντι 2.7 με μαλωσε και μου εγραψε και μαγνησιο και μαλλον θα κανουμε περιδεση. Πολυ φοβαμαι βεβαια!! Ο μπαμπας μας μας εκανε την εκπληξη να μας παρει την ωρα που καναμε την εξεταση οποτε ῾῾αγχος῾῾ για το φυλο τελος! 3 αγορακια, βεβαια μολις που και το καταλαβαμε αλλα θετικος ο γιατρος... Απο ονοματα θα δωσουμε πεσωντων συναδελφων συν το κλασσικο συδιροδρομο που δινουν οι αγγλοι!

Θα μπω αυριο να σας διαβασω κανονικα, Φιλακια :D

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Διαφημίσεις

Καλό μήνα, κορίτσια! Χαίρομαι πολύ να διαβάζω τα νέα σας!

Effie.k, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το πινακάκι!!! Είναι τέλειο! Νομίζω ότι πλέον μόνο εγώ έμεινα με το αγνώστου φύλου μωρό, αλλά μόλις το μάθω στις 8 Ιουνίου, θα είστε οι πρώτες στις οποίες θα το πω!

CelineEng, τρία αγοράκια!!!! Απίστευτο! Ο μπαμπάς υποθέτω θα είναι πολύ περήφανος με τέτοια μεγάλη ομάδα! Να γεννηθούν με το καλό και να τα χαρείτε εύχομαι!

Επίσης, εύχομαι με το καλό να κυλήσουν όλα για όλες τις κοπέλες. Όλα καλά πηγαίνουν, απ' ό,τι διαβάζω. Όσον αφορά στα κιλά, εγώ μέχρι στιγμής είμαι στο +4. Έχω αρχίσει να ακούω το μωρό, και επειδή είμαι πολύ αδύνατη, το ακούει και ο μπαμπάς του! Βάζει το χέρι στην κοιλιά και καταλαβαίνει πολύ καλά και το παραμικρό τίναγμα/ χτύπο. Το απίστευτο είναι ότι παρόλο που έχω πάρει μόνο τόσα λίγα κιλά και δεν έχω παραπανίσια, ο γιατρός μου λέει συνέχεια "μην τρως!!!", οπότε πού να φάω κι εγώ πολύ!!! Θέλει να μου κάνει φ.τ. και να μην έχουμε δυσκολίες. Αλλά κι εγώ η ίδια δεν θα ήθελα να πάρω πολλά κιλά, γιατί θα ήθελα (αν θέλει κι ο Θεός βέβαια), να ξαναμείνω έγκυος σχεδόν αμέσως μετά τη γέννα. Τα γλυκά και τα ψωμιά δεν τα βάζω καθόλου στο στόμα μου, ζυμαρικά σπανίως, ρύζι ελάχιστο και τρώω μόνο γαλακτοκομικά, κρέας, ψάρι πού και πού και πολλά λαχανικά. Επίσης, δεν κάθομαι πουθενά. Ήμουν πάντα υπερκινητική, τώρα απέγινα...

Αυτό με τον τράχηλο δεν μου το έχουν θίξει καθόλου οι γιατροί. Στην αυχενική δεν μου είπαν τίποτα και, για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι καν τι έγραφε το χαρτί. Συσπάσεις δεν έχω, αν και με έχουν πιάσει κάποιες σπάνιες φορές για μερικά δευτερόλεπτα. Μαγνήσιο μου είπε ότι δεν χρειάζομαι. Τώρα, ο Θεός βοηθός... Πιστεύω να τα βρουν όλα καλά στη β επιπέδου.

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Καλημέρα κορίτσια!!! Εδώ είμαστε και εμείς διαβάζω όλα τα νέα σας που είναι σε όλες καλά πέρα από τους τραχηλους σας που θέλουν προσοχή. Ούτε εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα και δεν είχα και στην πρώτη. Εγώ έχω πρόβλημα με τις συσπάσεις αλλά ηρεμούν με τα utrogestan που παίρνω. Εγώ είμαι στα +4 τώρα και τα 2,5 τα πήρα τον Μάιο μόνο. Προσέχω αλλά κάποια βραδακια τρώω και απέξω. Άντε να πάνε καλά οι β επιπέδου μας να ηρεμησουμε!!! Πότε σταματε την δουλειά όσες δουλευετε;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημεραααα!!! Neraidoyla τον Μιχαλόπουλο μονο ακουστα τον έχω,ο γιατρός μου είναι ο Καραγιαννίδης Λάζαρος!!!!!

CelineEng τι Άλο να πω παρα πολλά συνχαριτηρια!! Μεγάλη ευτυχία στο σπίτι σας με το καλό κορίτσι μου!!!!!!!

EffieK Οι περισσοτεροι γιατροί ή συνεργάζονται και με κάποιο δημόσιο ή έχουν καποιον γνωστό τους μαιευτήρα σε δημόσιο Όστε να μπορούν να παραστούν στον τοκετό έστω σαν επισκέπτες!! Ο γιατρός που είχα στην δεύτερη κ.τ. είναι του Ιασό και όταν του είπα πως δεν έχω χρήματα για εκεί ,μου λέει θαπαμε στο αγια Όλγα που είναι πολύ ωραίο και εγώ θα συμετεχω σαν επισκέπτης και θα εχεις και εναν γιατρό του αγια Όλγα!! Ο γιατρός μου ηθελαι 1500? και ο άλλος 1000? το μαιευτηριο τελικά εσχος!! Μολις μου έκαναν εισαγωγή πήρα τον γιατρό μου και τον εβρυσα και μου λέει έλα τώρα στο Ιασό και θα πληρώσει μονο το μαιευτήριο εγώ δεν θέλω φράγκο και έτσι γέννησαν στο Ιασό με τα λεφτά που θα πληρωνα στο Α.Ο. Με το τρίτο μωρο πήγα στο Γαία με αλον γιατρό 14 ώρες δεν έφυγε απο κοντά μου και τις ημέρες που ήμουν εκεί ένιωθα Βασίλισσα!!!! Κοστος; γιατρός και μαιευτηριο 2700?!!!! Σορι για το σεντόνι!!! Φιλια σε όλες!!!!

Καλημεραααα!!! Neraidoyla τον Μιχαλόπουλο μονο ακουστα τον έχω,ο γιατρός μου είναι ο Καραγιαννίδης Λάζαρος!!!!!

CelineEng τι Άλο να πω παρα πολλά συνχαριτηρια!! Μεγάλη ευτυχία στο σπίτι σας με το καλό κορίτσι μου!!!!!!!

EffieK Οι περισσοτεροι γιατροί ή συνεργάζονται και με κάποιο δημόσιο ή έχουν καποιον γνωστό τους μαιευτήρα σε δημόσιο Όστε να μπορούν να παραστούν στον τοκετό έστω σαν επισκέπτες!! Ο γιατρός που είχα στην δεύτερη κ.τ. είναι του Ιασό και όταν του είπα πως δεν έχω χρήματα για εκεί ,μου λέει θαπαμε στο αγια Όλγα που είναι πολύ ωραίο και εγώ θα συμετεχω σαν επισκέπτης και θα εχεις και εναν γιατρό του αγια Όλγα!! Ο γιατρός μου ηθελαι 1500? και ο άλλος 1000? το μαιευτηριο τελικά εσχος!! Μολις μου έκαναν εισαγωγή πήρα τον γιατρό μου και τον εβρυσα και μου λέει έλα τώρα στο Ιασό και θα πληρώσει μονο το μαιευτήριο εγώ δεν θέλω φράγκο και έτσι γέννησαν στο Ιασό με τα λεφτά που θα πληρωνα στο Α.Ο. Με το τρίτο μωρο πήγα στο Γαία με αλον γιατρό 14 ώρες δεν έφυγε απο κοντά μου και τις ημέρες που ήμουν εκεί ένιωθα Βασίλισσα!!!! Κοστος; γιατρός και μαιευτηριο 2700?!!!! Σορι για το σεντόνι!!! Φιλια σε όλες!!!!

Βρε κοριτσια θα τρελαθω..στη β επιπεδου τραχηλος 2,7 λιγο πανω απο το οριο,σημερα επισκεψη στο γιατρο μου 3,5...τι να πιστεψω;Εσεις που εχετε θεμα με τον τραχηλο πως σας τον μετρανε;Εμενα παντα κολπικα ,με τη διαφορα οτι ο γιατρος μου,μου σηκωνει λιγο ψηλα τη μεση πριν τη μετρηση

Διαφημίσεις

CelineEng συγχαρητήρια για τα αγοράκια σας, συμπληρώνω και τον πίνακα!!!

Boys VS Girls

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

afroditoula..................αγοράκι

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

domino.........................αγοράκι

effie.k........................κοριτσάκι

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana....................αγοράκι

gigitsa.......................κοριτσάκι

Hope!........................κοριτσάκι

kitty805......................αγοράκι

magdaTS....................αγοράκι

MARYPOPINS...............αγοράκι

Mariren......................αγοράκι

neraidoyla.................κοριτσάκι

Rosali...........................?????

tassoula....................κοριτσάκι

zozoka3......................αγοράκι

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Εμένα κορίτσια πέρα από το πρώτο ραντεβού όπου ο γιατρός μου είπε πως ο τράχηλος είναι πάρα πολύ καλός και σε πολύ καλό σημείο, μετά σε καμία άλλη εξέταση δεν έθιξε κάτι... Στο επόμενο ραντεβού όμως θα ρωτήσω παραπάνω γιατί με βάλατε σε σκέψεις με το συγκεκριμένο θέμα...

zozoka3 σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες... από ότι κατάλαβα έμεινες πάρα πολύ ευχαριστημένη από το Γαία, και είναι ένα από τα μαιευτήρια που συνεργάζεται ο γιατρός μου...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερααααα!!!! Neraidoyla ο καλλίτερος τρόπος να μετρήσεις τον τράχηλο είναι κολπικά γιαυτό θα πιστεψεις την κολπική μέτρηση, επιπλέον το σήκωμα τις μέσης δίνει καλλίτερη εικόνα όπως μου έχει πεί ο γιατρός μου!!!

Καλημέρα κορίτσια :)

CelineEng συγχαρητήρια!!!! :) 3 αγοράκια ε; Χαμός θα γίνεται χαχχαχα τέλεια είναι. Θα έχουν και το ένα το άλλο απο την αρχή. Με το καλό κοπέλα μου να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος :) Η περίδεση είναι για την ασφάλεια των μικρών σου οπότε μην αγχώνεσαι. Καλύτερα θα είναι να είναι πιο ασφαλή.

Tassoula νομίζω ότι ο Μάιος ήταν σημαδιακός για τις περισσότερες :) και εγώ 2,5 κιλά τα πήρα σε αυτόν τον μήνα. Ελπίζω τώρα να ηρεμήσουν και να μην τα παίρνω με τον ίδιο ρυθμό! χαχαχαχα

Zozoka3 δεν είχα καταλάβει ότι αυτό είναι το τέταρτο! Γερά να είναι τα παιδάκια σου όλα :) Να είσαι πάντα καλά :) Πως τα προλαβαίνεις όλα;

Neraidoula και εμένα κολπικά μου τον μετράει κάθε φορά που πάω. Λόγω ιστορικού είχε ζητήσει να μου μετρηθεί και στην αυχενική για να είναι πιο σίγουρος. Τώρα μετά την περίδεση που έχω πάει 2 φορές και τον έχει δει μου έχει πει ότι είναι πολύ καλά αλλά δεν έχω ρωτήσει αν έχει αλλάξει κάτι γιατί θεωρώ ότι μένει σταθερός και το λέει. Βέβαια δεν μου έχει πει να σηκώσω την μέση μου γιατί μπορεί να μην χρειάζεται σε μένα όπως κάθομαι τι να πω. Τώρα περιμένω την Β' επιπέδου να τον μετρήσουμε ξανά να δούμε τι γίνεται.

Effie.k αν ο τράχηλος δεν έχει πρόβλημα απλά τον παρακολουθούν οι ίδιοι. Συνήθως μαζέυει όσο μεγαλώνει το μωρό απο το βάρος. Για να μην σου λέει σημαίνει ότι είναι φυσιολογικός. Νομίζω ότι είναι μία απο τις μετρήσεις την Β' επιπέδου. Ρώτησε τον όμως για να μην έχεις απορίες.

Εμένα κορίτσια τις 2 τελευταίες μέρες με χτυπάει χαμηλά και αν βρει την κύστη μου πρέπει να τρέχω να προλάβω!!!! χαχααχαχα αφήστε που ολόκληρη κοιλιά ένα απο τα μέρη που του αρέσει είναι να κοπανάει είναι τον αφαλό μου! Είναι τρομερό ειδικά στον αφαλό είναι να σαν τον τραβάει απο μέσα!!!! αχχαχαχα

U85pp3.png

Καλημερααααα!!!! Neraidoyla ο καλλίτερος τρόπος να μετρήσεις τον τράχηλο είναι κολπικά γιαυτό θα πιστεψεις την κολπική μέτρηση, επιπλέον το σήκωμα τις μέσης δίνει καλλίτερη εικόνα όπως μου έχει πεί ο γιατρός μου!!!

Κολπικα με μετρησαν και οι δυο απλα η μια μετρηση εγινε με το βαρος του μωρου πανω στον τραχηλο και η αλλη με σηκωμα μεσης,τωρα ποιος ειναι ο σωστος τροπος δεν ξερω.

Ασχετο,αλλα μηπως παιρνει καμια adalat για συσπασεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...