Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Στην αυχενικη ειχα τραχηλο 3,1 αλλα τωρα στο β επιπεδου εφτασε 2,7 ,εχω κ συσπασεις οποτε θελει προσοχη.Και στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα τα ιδια θεματα ακριβως αλλα με ξεκουραση κ φαρμακα ολα ηγαν καλα,ελπιζω το ιδιο να γινει κ τωρα

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα σας κυρίες μου. Ευχαριστώ πολύ για την θετική ενέργεια και σας την ανταποδίδω!

Mariren Δύο μέρες ξαπλωμένη και δύο με ελαφρύ πρόγραμμα. Πάντως σήμερα την βολτίτσα μου στην παραλία θα την κάνω!! χιχιχι.

Boys VS Girls

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

afroditoula.............αγοράκι

CelineEng.............τριδυμάκια

domino..................αγοράκι

effie.k.................κοριτσάκι

Ευαγγελία83...........κοριτσάκι

Georgiana...............αγοράκι

gigitsa..................κοριτσάκι

Hope!...................κοριτσάκι

kitty805.................αγοράκι

magdaTS...............αγοράκι

MARYPOPINS..........αγοράκι

Mariren.................αγοράκι

neraidoyla............κοριτσάκι

Rosali......................?????

tassoula...............κοριτσάκι

zozoka3.................αγοράκι

((ελπίζω να τα έχω σωστά, ό,τι δείτε λάθος ή πρέπει να συμπληρωθεί το βάζουμε))

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Boys VS Girls

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

afroditoula.............αγοράκι

CelineEng.............τριδυμάκια

domino..................αγοράκι

effie.k.................κοριτσάκι

Ευαγγελία83...............?????

Georgiana...............αγοράκι

gigitsa..................κοριτσάκι

Hope!...................κοριτσάκι

kitty805.................αγοράκι

magdaTS...............αγοράκι

MARYPOPINS..........αγοράκι

Mariren.................αγοράκι

neraidoyla............κοριτσάκι

Rosali......................?????

tassoula...............κοριτσάκι

zozoka3.................αγοράκι

((ελπίζω να τα έχω σωστά, ό,τι δείτε λάθος ή πρέπει να συμπληρωθεί το βάζουμε))

Τέλειο! Πολλά συγχαρητήρια.

Εγώ περιμένω κοριτσάκι . :)

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια. Τι κανετε εχω καιρο να μπω αλλα δεν προλαβαινα. Σημερα πηγα για υπερηχο. Ευτυχως ο τραχηλος εμεινε σταθερος προς το παρον...αλλα τα φαρμακα ολα στο φουλ.Κατα τα αλλα καλα μας ειπε ο γιατρος. Επομενο ραντεβου ειναι για το β επιπεδου. Η τριχοπτωση παντως που συζητατε παραπανω μπορει να οφειλεται σε ελλειψη σιδηρου κ χρειαζεται συμπληρωμα σιδηρου. Με τα κιλα εσεις πως τα πατε; Εγω εχω παρει την ανιουσα. Αντε να δουμε ποσα θα παρω..στο τελος.

καλημερα μανουλες,

Πως τα πατε ?Εγω εχω παρα πολλα νευρα, να φανταστητε εχω μαλωσει με ολες μου τις αδελφες, θελω να ειμαι μονη μου και δε με ευχαριστει τιποτα.Λετε να εχω προλοχεια καταθλιψη?χαχαχα.

Θελω να ανοιξω ενα θεμα οσον αφορα στο που θα γεννησετε με το καλο.Εγω στην πρωτη μου κορη γεννησα σε κλινικη με καισαρικη.Τωρα το σκεφτομα σοβαρα γιατι περα απο τα 3000 ευρω ειναι και το γεγονος πως αν κατι σου συμβει, στο νοσοκομειο σε πανε.Ελα μου ντε που ακουω τα χειροτερα ομως για το νοσοκομειο.Πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω.Προς το παρον περιμενω να δω αν ολα ειναι καλα στη Β επιπεδου και βλεπουμε.

φιλια σε ολες

Καλημέρα εγκυουλες!!!!! Χαίρομαι που πέρα απο μικροπροβλήματα είστε όλες καλά!! Και εγώ είμαι σουπερ!! Ακούω πιά το μωρακι μου κάθε μέρα αλά λόγο κιλών προς το παρόν το ακούω μονο εγώ, ο μπαμπάς πρεπει να κανει λίγη ακόμα υπομονή!! Β θα κάνω στις 9-5 και Πητ έχω στις 10-10!!

Dominoποσο ειναι ο τραχηλος σου;Φανταζομαι παιρνεις προγεστερονη..σε εχει βαλει ξαπλα ο γιατρος;Για τα κιλα...χμμμ εχω βαλει 6 ηδη

gigitsaγιατι το φοβασαι το νοσοκομειο;ισα ισα που υπαρχουν εξαιρετικοι γιατροι σε δημοσια νοσοκομεια στην Αθηνα κ στην Θεσσαλονικη,αν μιλας για επαρχια θα συμφωνησω οτι ειναι διαφορετικα τα πραγματα

zozokaκοντα εχουμε πητ αντε με το καλο σε ολες το β επιπεδου!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

καλησπερα, ναι δυστυχως μενω επαρχια και μου εχουν πει τα χειροτερα για την μαιευτικη στο δημοσιο νοσοκομειο...ασε που θελουν να τους δωσεις δωρακι αλλιως σου φερονται απαισια.Επισης στο πρωτο εχω κανει πλαστικη και δεν φαινεται τιποτα απο την καισαρικη, δεν νομιζω ομως να κανουν στο νοσοκομειο πλαστικη.Τελος παντων θα το σκεφτω πολυ σοβαρα και θα περασω απο το νοσοκομειο να δω τι γινεται.

Ποσες απο εμας εχουμε και δευτερο κοριτσακι τελικα?Εγω δε σας κρυβω πως ψιλοαπογοητευτικα με το φυλο αλλα δεν πειραζει γερο να ειναι.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κυρίες μου! Πώς είστε;

Επιτέλους μάθαμε τα νέα από την άμνιο και είναι όλα καλά!!!:D

Στο θέμα κιλά έχω πάρει αισίως 5 ,πολύ λιγότερα από την πρώτη εγκυμοσύνη... βέβαια και πάλι πολλά.

Στην Πρώτη γέννα καθώς έμενα Αθήνα την έκανα στο Αλεξάνδρας και ομολογώ πως είμαι πολύ ευχαριστημένη από την γιατρό μου εκεί. Πλέον μένουμε μόνιμα στο Αίγιο και θα γεννήσω σε ιδιωτικό στην Πάτρα!

Anyway, Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!

Καλημερα κοριτσακια.Neraidoula εμενα ο τραχηλος ειναι 3εκ. Παιρνω utrogestan 200 την ημερα 3 ενδοκολπικα. Κ παιρνω μαγνησιο trofocard την ημερα 2 φακελακια μειωνουν τις συσπασεις της μητρας κ δεν μικραινει ο τραχηλος κ αλλο. Ευτυχως εμεινε εκει σταθερος. Δεν κανω συνεχεια ξαπλα απλα οσο ειμαι σπιτι κ μπορω καθομαι ξαπλωμενη. Επισης δεν πολυπερπαταω κ οχι δουλειες στο σπιτι. Τα πολυ πολυ βασικα. Αλλα κ βολτα θα βγω κ για καφε θα παω εξω..Βεβαια επειδη δεν πολυπερπαταω εχω παρει συνολικα 8κιλα!!!!!

Καλησπέρα! Τι κάνετε;;

Neraidoyla και domino ξέρετε εαν μεγαλώνει ο τράχηλος;; Η εαν ειναι κοντός απλά μένει σταθερός με τα φάρμακα; Πάντως domino και εγώ απο όλα κάνω κανονικά! Δεν ειναι αρρώστια η εγκυμοσύνη και όσο και να πρέπει να είμαστε προσεκτικές πρέπει και να την χαρούμε!

Mariren δεν έχω δοκιμάσει σιτρονελα.. Θα δοκιμάσω άμα βρω αλλα κάνει να το βάζω στον ύπνο;

Για τα μαλλιά ευχαριστώ θα ρωτήσω αύριο και το γιατρό και θα σας πω!

Effie.k τέλειο το πινακακι! Θα σας πω και εγώ σύντομα το φύλο.. Αύριο έχω ραντεβού αλλα θα ζητήσω να μην μου πει το φύλο, εαν ειναι σίγουρος θα μου το γράψει και θα μου τα βάλει σε φάκελο και θα το ανοίξω στη κάμερα η στο τηλέφωνο με τον μπαμπά μας! Οπότε ακόμα λίγη υπομονή :P

Καλή βδομάδα να έχουμε κορίτσια! :D

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλημέρα κορίτσια :)

Καλό μήνα να έχουμε :)

CelineEng για τον ύπνο δεν ξέρω να σου πω σίγουρα γιατί μπορεί να είναι πολύ δυνατή η μυρωδιά. Τώρα που θα πας στον γιατρό σου ρώτα τον για να είσαι σίγουρη τι κάνει να βάζεις. Εγώ θυμάμαι η αδερφή μου στα παιδιά έβαζε κάτι αυτοκόλητα άοσμα το βράδυ, αλλά δεν τα κόλλαγε πάνω τους αλλά στο προσκεφάλι τους. Εγώ βάζω ταμπλέτα και για αυτό δεν τα έχω κοιτάξει αλλά όταν κοιτάω ψάχνω πάντα τι δίνουν για παιδιά γιατί θεωρώ ότι αυτά κάνουν και για εμάς γιατί δεν θα έχουν πολλά μέσα. Ρώτα τον φαρμακοποιό σου τι δίνει στα παιδιά αφού πρώτα ρωτήσεις τον γιατρό σου τι κάνει και τι όχι για να είσαι σίγουρη.

Θα είναι τέλειο να το μάθετε και οι δύο μαζί το φύλλο των μικρών. Αν και σίγουρα η απόσταση είναι θέμα είναι καλό που δεν απογοητεύεστε. Θα λείπει καιρό ο άντρας σου;

Effiek. Τέλειο το πινακάκι :)

Τώρα παίρνω 2 χαπάκια σίδηρο. Αλλά μέχρι τώρα μάλλον το έπαιρνα λάθος :) Τώρα μου είπε το πρώτο να το παίρνω μαζί με το φυλλικό γιατί απορροφούνται καλύτερα το πρωί και το βραδυνό το πίνω αντί με νερό με χυμό πορτοκάλι και πέρα απο κανα δύο φορές που με έχει πονέσει το έντερο μέχρι τώρα πάει καλα. Απο φαγητά προσπαθώ να τρώω όσο μπορώ πράσινα και κρέας, ψάρι αλλά αν είναι επιλογή μου προτιμώ κανα σουβλάκι και κάτι έτοιμο απέξω και αν έχω γλυκό ή παγωτό το τσακίζω!!!! :) Θα δούμε προσπαθώ να συνετιστώ χαχααχαχα γιατί αλλιώς βλέπω τα κιλά να πιάνουν τα ύψη!!! χαχαχααχα

Domino εγώ έχω πάρει ήδη 5 αλλά αν σκεφτείς ότι τα κιλά τα είχα ήδη είναι πολλά για μένα. Και εμένα τον τράχηλο μου καλό τον βρήκε αυτή την φορά και μου έχει κόψει το ένα ουτροτζεσταν. Τώρα μου είπε θα τον δούμε και στην β' επιπέδου και αν είναι όλα εντάξει θα μου το κόψει και αυτό. Εγώ παίρνω ένα μαγνήσιο για την ώρα αλλά αν αρχίσω τις συσπάσεις λογικά θα μου το αυξήσει ή θα με ξαναρχίσει ουτροτζεστάν. Θα δούμε.

Πως τα προλαβαίνεται τα φάρμακα κορίτσια με τις ώρες και τα κενα που θέλουν μεταξύ τους; Εγώ κάθομαι με το ρολόι συνέχεια μην τα μπερδέψω χαχαχα

Ευαγγελία83 συγχαρητήρια για τα νέα σας :) να είναι όλα καλά μέχρι το τέλος :)

Gigitsa αυτό με τα νεύρα είναι ορμονικό (χορεύουν κλακέτες αυτό τον καιρό χαχαχα) το περνάω και εγώ ο καημένος ο άντρας μου δεν τολμάει να με κοιτάξει μερικές φορές γιατί όλο αυτός την πληρώνει χαχαχα

Εγώ θα πάω στο ρεα που είναι ο γιατρός μου, μένω στην επαρχία αλλά ανεβωκατεβαίνω η αλήθεια είναι ότι δεν μένω και πολύ μακριά απο την αθήνα αλλά εμένα εκεί μένουν και οι γονείς μου και όταν θα είναι ο καιρός με το καλό θα ανέβω λίγες μέρες να κάτσω εκεί.

zozoka3 δεν είναι τέλειο να το νιώθεις; Βέβαια δεν ξέρω τι θα λέμε όταν μεγαλώσουν αρκετά και θα μας κλωτσάνε σε μέρη που θα μας ενοχλούν χαχααχα και εμάς ο μπαμπάς μας το κατάλαβε την προηγούμενη βδομάδα πολύ αχνά αλλά αυτή την βδομάδα έχει γίνει λίγο πιο έντονο και επίμονο το χτύπημα του στο ίδιο σημείο. Μόλις το νιώσεις εσυ με το χέρι σου θα το καταλάβει και ο μπαμπάς του. Και εγώ έχω θέμα με τα κιλά γιατί εχω λίπος στην κοιλιά και είναι πιο δύσκολο.

Β' επιπέδου θα κάνεις μια μέρα πριν απο μένα :) Καλά αποτελέσματα να έχουμε για να χαλαρώσουμε λίγο :)

U85pp3.png

Καλό μήνα κορίτσια!!! Gigitsa εγώ στο πρωτο γεννησα στο Έλενα με κ.τ. το δεύτερο στο Ιασό παλι κ.τ. στο τρίτο Γαία με φ.τ. πού θα πάω τώρα στο τέταρτο; στο Γαία φυσικα!! Εγώ η φανατική του δημοσίου έγινα ξαφνικα φανατική του ιδιωτικού και αυτό γιατί είδα και τις δυο πλευρές κια μπορω να πω πως δεν υπάρχει σύγκριση! ΑΣΕ που στο δημόσιο αν θες να γεννήσεις με τον γιατρό σου θα τον πληρώσεις και μάλιστα αδρά οπότε η διάφορα είναι τα χριματα του μαιευτηρίου που αν μπορείς να τα διαθέσεις πιστεψαι μαι αξίζει τον κόπο!!

Effie.k τέλειο το πίνακα κι!!!!

Neraidoyla μου τέλεια !!άντε με το καλό!!

Mariren μου εγώ λογο του οτι είναι το τέταρτο ξέρω απο τώρα τι με περιμένει, μόλις ξαπλονω να ξεκουραστω το μωρο αρχίζει τον χορό τις κοιλιάς!!! Όλη νύχτα όμως!! Χι!χι!χι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...