Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! :D:D

CelineEng η Β επιπέδου είναι ένα αναλυτικό υπερηχογράφημα, κατά το οποίο γίνονται διάφορες μετρήσεις σχετικά με την ανάπτυξη του εμβρύου, το βάρος του, τον πλακούντα, το αμνιακό υγρό, αναλυτικό έλεγχο των οργάνων του, τελική εκτίμηση χρωμοσωμικών ανωμαλιών και σύνδρομο down. Νομίζω ότι μετράνε και το μήκος τραχήλου και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι για να δουν αν υπάρχει πιθανότητα για προεκλαμψία και διάφορα άλλα προβλήματα στην εγκυμοσύνη.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

CelinEng η ίδια εξέταση ειναι! Είναι υπέρηχος ανάπτυξης και κανουν και κάποιες μετρήσεις για να δούν αν υπάρχει λογος για αμνιο! Το πολύ σημαντικό είναι το μέγεθος ρινικού οστού του οποίου αν οι μετρήσεις δεν είναι καλές είναι πολύ σημαντικός Δίκτης συνδρόμου!! Αλά ας Μιν ανχονομαστε Άλο με αυτά γιατί πολλές απο εμας έχουν β επιπέδου εν όψη!!! Καλό μεσημέρι εγγυουλες!!! :wink:

Καλησπέρα κοριτσούδια μου!! Πως ειστε ολα;; τσιμπημένα και μη απο τα κουνουπια!! :tongue::tongue::tongue:

zozoka3 καλως ηρθες!! Να εχεις μια καλη και τελειόμηνη εγκυνοσύνη!!

CelineEng Αυτο με τους πόνους ειδικά στην μέση είναι άλλο πράγμα!! 2 φορές εχω βαλει τα κλάματα μεσα στην εβδομάδα απο τους πονους γιατι κουράστηκα υπερβολικά, πολλά σκυψίματα και οχι καλο φαγητο και οχι καλή ξεκουραση!!

mariren να βγαινεις με στολή έξω!! Αλήθεια τι σου ειπε ο γιατρος για τα πονάκια;;

effie.k μου το πως χαιρομαι που νιωθεις το μωράκι σου !!! Εγω το εχω ακουσει αλλη μια φορά μονο που ειχα φαει παστα τη νυχτα και μετα γυρισα μπρουμυτα!!

CelineEng Φανταζεσαι να πρέπει να τους φοράς κατι πάνω τους για να τα ξεχωρίσεις;;; Αντε με το καλο κοπέλα μου!!! Να ξέρεις σε θαυμάζω που κουβαλάς 3 μωράκια!! Εγώ με το ένα και ολο βρίσκω να γκρινιάξω που εχω φουσκώσει!!

Hope! Δεν ειναι υπέροχο συναισθημα να νιωθεις το μωρακι σου;;;

magda TS μου ελπίζω να συνήλθες!!

Βρε κορίτσια.. τόση ακράτεια εχετε;; εγω ευτυχώς τιποτα τέτοιο.. όμως.. έχω νεύρα (βεβαια εχω και λόγους που εχω νευρα) και εχω παράπονα πολλά (πάντα είχα) και επίσης δεν ξέρω τι θέλω (και σε αυτο εχω δικαιολογία ομως.. μη νομίζετε!!) Επίσης εχω πολλά πονάκια λογω κουρασης που ειπα και πιο πάνω... Αυτό που μου την σπάει πιο πολύ απο ολα ειναι οταν με βλέπουν κομμάτια να σέρνομαι, είναι που μου λένε μην κουράζεσαι ή ξάπλωσε... αλλά δεν μου λέει κανείς το πως θα γινουν διαφορες καθημερινές δουλειές.. Οκ.. και εγω το ξέρω οτι πρέπει να καθομαι παραπάνω, αλλα το σπιτι δεν θα καθαριστεί μόνο του, το φαγητό δεν θα φτιαχτει μόνο του και ουτε και οι δουλειες του γραφείου θα γινουν με το μαγικό ραβδί!!

Ωρες ώρες νομίζω οτι στη β επιπέδου δεν θα δω το φύλο του παιδιού μου αλλά θα το δω να με μουτζώνει με τοση ταλαιπωρια που εχει τραβήξει από μένα και είμαι σιγουρη οτι η πρώτη λέξη δεν θα ειναι μαμά, αλλά αντε μπιπ.. τωρα που μπορώ να μιλήσω!! :oops: :oops:

Σας αφήνω να πάω να βάλω κανενα πλυντηριο να προλάβουμε την αυριανή πρωινή άνοιξη γιατι απο τις 4 και μετά φθινοπωριάζει!! Φιλια σε ολες!!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

CelinEng μου τώρα πείρα χαμπαρι οτι εχεις τρίδυμα τέλειοοοοο!!!!!!!!

Kitty805 σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εγώ πρέπει να δουλεύω και μάλιστα πολύ σκληρά, έχω πλυντήρια για το κοινό και όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ κουραστικό και πρεπει να δουλεύω ως την τελευταία στιγμή και έχω να φροντίζω και το σπίτι με τρια παιδιά πολύ κούραση και απο ύπνο άστα! Ονειρευωμαι τις τρις μέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο μετα τον τοκετό και θα με φροντίζουν γιατί θα είναι οι μόνες διακοπές μου χιχιχιχι!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!Ειμαι κ εγω μαμα Οκτωβριου με ΠΗΤ 3/10.Ειναι καμια αλλη με τετοια πητ;Ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη μου,εχω μια κορη τριων χρονων και παω για την δευτερη.Χθες καναμε β επιπεδου,το μωρακι μας ειναι καλα αλλα εγω εχω συσπασεις κ κοντο τραχηλο κ ετσι ξεκιναω προγεστερονη κ ξεκουραση οσο γινεται..κ ο Θεος βοηθος!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γεια σας κορίτσια :)

Εμείς τελικά κορίτσια έχουμε και επίσημα ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!! :) Μας έκανε την τιμή χτες και το είδαμε γιατί ήταν αραχτό με τα ποδια ανοιχτά :) Έχουμε μεγαλώσει είμαστε 15 εκ. και 330 γρ. και ήταν όλα καλά. Αχ ηρέμησα τώρα που το είδαμε και ήταν εντάξει. Τώρα πάμε για την β' επιπέδου στις 10/6 να είναι και εκεί όλα καλά και μετά θα κοιτάξουμε και καμία βιτρίνα :) Προχτές το ένιωσε και ο μπαμπάς του και τώρα περιμένει πως και πως να τον ξανανιώσει :)

Ο πλακούντας έχει ανέβει και ο τράχηλος ήταν εντάξει. Βέβαια μου έδωσε να κάνω μία θεραπεία για κολπίτιδα γιατί ήταν λίγο περίεργα τα κολπικά υγρά και θέλουμε να είμαι καθαρή τώρα με την περίδεση.

Για τις σουβλιές χαμηλά στην κοιλιά μου είπε ότι όσο θα μεγαλώνει η μήτρα είναι φυσικό, και όσο είναι το ίδιο να μην με ανησυχεί αφού δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα και η μήτρα και ο πλακούντας και ο τράχηλος και το μωρό είναι καλά.

Μου είπε να βάψω νύχια κανονικά αλλά όχι μαλλιά :) οπότε συνεχίζω να λανσάρω καινούργια μόδα τριών χρωμάτων στο μαλλί, αν και τώρα συνήθισα χαχαααχα. Μου είπε ότι μπορώ να πηγαίνω θάλασσα και να κολυμπάω αν είναι καθαρή και να μην πηγαίνω το μεσημέρι και μεγάλο δείκτη αντηλιακό! Μου ανέβασε τον σίδηρο και μου είπε να σταματήσω να τρώω βλακείες χαχαχαχααχα γιατί τα 2,5 κιλά σε ένα μήνα είναι πολλά σε σχέση με την πτώση του αιματοκρίτη!

Ότι μπορώ να βάζω αντικουνουπικά αν αερίζεται ο χώρος και τα σερβιετάκια να τα χρησιμοποιώ όταν βγαίνω έξω αφού έχω πρόβλημα αλλά να είναι βαμβακερά.

CelineEng και zozoka εμένα δεν μου τα απαγόρευσε αλλά μόνο όταν είμαι έξω. Εξάλλου στο σπίτι μόλις πάς στην τουαλέτα αλλάζεις εσώρουχο ενώ έξω αν σου τύχει; τουλάχιστον έχεις καμιά 10αρια σερβιετάκια μαζί και αλλάζεις κάθε λίγο ενώ εσώρουχα πόσα να πάρεις μαζί σου; :)

CelineEng να μην βάζεις φιδάκι αλλά ταμπλέτα στο χωλ έξω απο το δωμάτιο σου και να έχεις ανοιχτό το παράθυρο. Έμείς έτσι κάνουμε γιατί αλλιώς θα μας είχαν τσακίσει και έχουμε και σήτες στα παράθυρα και πάλι μπαίνουν αλλά με αυτόν τον τρόπο που το βάζουμε στο χωλ ούτε στο δωμάτιο το μυρίζουμε αλλά και τα κουνούπια δεν μας ενοχλούν.

Kitty805 σε λίγο θα βγαίνω με πανοπλία χαχαχααχα άστα με έχουν αγαπήσει όλα τα ιπτάμενα και μη χαχχχααχχα. Κοριτσάκι αφού δουλεύεις δεν μπορείς να πάρεις μια γυναίκα να σε βοηθάει αυτόν τον καιρό για να μην πολυ κουράζεσαι; Εγώ δεν δουλεύω αλλά και πάλι έχω ελλατώσσει τις δουλειες του σπιτιού στα τελείος απαραίτητα και τα βαριά τα έχω αφήσει στον άντρα μου. Εξάλλου οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ. Μερικές φορές μόλις καθαρίσεις και ξανακοιτάξεις κάτι άλλο θα βρεις που θέλει πάλι καθάρισμα, οπότε δεν αξιζει ούτε να κουραζόμαστε ούτε να χολοσκάμε για αυτά.

Neraidoula να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη :) με το καλό να γεννηθεί και το κοριτσάκι σου :) Να σου ζήσει και η μεγαλύτερη κόρη σου :)

U85pp3.png

Καλημέρα! Κι εγώ τα ίδια είμαι με τις δουλειές, έχω πήξει! Πού να έρθει και το μωρό δηλαδή! Να δούμε πώς θα προλαβαίνουμε εμείς οι πρωτάρες!!!

Εγώ έχω ΠΗΤ 15-19/10. Κάπου εκεί με υπολογίζει ο γιατρός. Εν τω μεταξύ με έχει φάει το άγχος με τη β επιπέδου μέχρι να βεβαιωθώ ότι όλα βαίνουν καλώς. Και οι μέρες δεν περνάνεεεεε....

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Μην αγχωνεστε για την β επιπεδου ,ολα καλα θα ειναι!Κ ξεκουραστειτε οσο μπορειτε γιατι μας περιμενει δυσκολος χειμωνας!

Mariren περιδεση γιατι θα κανεις;Ποσο μηκος εχει ο τραχηλος;Εμενα ειναι 2,7 κ θα παω την Τριτη να με δει παλι.Δεν ξερω απο που βγαινει το nickname σου παντως την κορη μου την λενε Μαριρενια ;)

Καλησπέρα σας κυρίες μου, ελπίζω να είστε όλες καλά! Χτες έκανα επιτέλους την άμνιο και μπορώ να πω ότι τελικά το πιο δύσκολο είναι η αναμονή των αποτελεσμάτων! Πραγματικά δεν έχω καμία απολύτως ενόχληση ή πόνο και απλά ξεκουράζομαι και δεν παίρνω αγκαλίτσα ( ή όπως το λέει εκείνος .... λλλίιιτσαααααααααα ) το μικρό μου! Αύριο δε θα ξέρω και τα πρώτα αποτελέσματα οπότε όλα καλά!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! :D

Efie.k kai Zozoka σας ευχαριστώ για της πληροφορίες! Λογικά και εδω το ίδιο θα ειναι αλλά θα ρωτήσω και το γιατρό μου τη Δευτέρα.. Όλα καλά εύχομαι να δείξουν για όλα τα μωρακια!!

Zozoka kai Mariren ούτε εμένα μ τα απαγόρευσε τα καθημερινά σεβριετακια για αυτό ρώτησα! φτάνει λέει να μην ειναι με άρωμα και να μην τα φοράω στον ύπνο... Αλλά στο σπίτι όπως είπατε και εσείς δεν χρειάζονται, έξω ειναι το πρόβλημα και ηδικα στη δουλειά..

Mariren μπράβο για το αγόρι!! Και για τον τράχηλο!! ;) δεν βάζω τίποτα! Ταμπλετες οργανικές έχω φάει τον κόσμο να βρω και δεν βρίσκω εδω μέσα... Ασε απο παράθυρα λίγο όταν ειναι να έρθει η γυναίκα να καθαρίσει αλλιώς έχουμε θέμα με τις αράχνης εδω στην Αγγλία, και μεγάλες μάλιστα... Αχ τις σκέφτομαι και με πιάνει φαγούρα χαχα Τι τρως και σου ειπε τρως βλακειες;;; :P

Neraidoyla καλώς ήρθες να χωρέσει τη κόρη σου! Τελειομηνη και με το καλό το μωρακι σου! Πόσος ειναι ο τράχηλος;; Καλώς ήρθες στο κλαμπ της προγεστερονης και εγώ έξι χαπάκια την ημέρα!!

Kitty με νιώθεις για τους πόνους στη μέση!! Για τα τριδυμα ελπίζω το ένστικτο της μάνας να μου ειναι αρκετό να τα ξεχωρίζω αλλιώς κάηκα αλλά με πιάνει πανικός ώρες ώρες και κλάμα μήπως και δεν καταλαβαίνω τα παιδιά μου! Αφήστε άλλο θέμα αυτό με το κλάμα χωρίς λόγο!!

Ευαγγελία καλά αποτελέσματα! Μην αγχονεσαι δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα με το να αγχονεσαι!!

Κορίτσια πέφτουν τα μαλλιά μου σε πολύ λυπηρό βαθμό νομίζω θα μείνω φαλακρή εαν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση! Επίσης ο μπαμπάς μας έχει πειστεί πως ντε και καλά ειναι κόρες! Θα γελάσω πολύ εαν ειναι αγόρια :P να ξέρατε πόσο σας ζηλεύω (με την καλή έννοια μη με παρεξηγήσετε) που έχετε τους άντρες σας!! Μου λείπει πολύ ηδικα όταν με πιάνει το παράπονο...

Απο ονόματα τι σκέφτεστε; Η ειναι νωρίς ακόμη;; Εγώ έχω αποφασίσει!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλημέρα, κορίτσια!

Ευαγγελία83, καλά αποτελέσματα! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά με το μωράκι σου και πλέον θα είσαι και σίγουρη γι' αυτό!

CelineEng, νομίζω ότι το μαλλί και οι τρίχες γενικότερα είναι ορμονικό θέμα. Έτσι μου έχουν πει και άλλοι που το έχουν ψάξει περισσότερο. Αν μαδάς τώρα, πιστεύω ότι μετά την εγκυμοσύνη θα φτιάξει. Δεν είναι και εύκολο για τον οργανισμό σου να κυοφορεί τρίδυμα!

Να ρωτήσω και κάτι μήπως ξέρει καμία; Όταν θα πάμε στη β επιπέδου, θα έχουμε μαζί μας και την αυχενική και το Papp-A για να τα συνυπολογίσει κι αυτά; Και επίσης, στη β επιπέδου θα μας βγάλει πάλι ένα γενικό ρίσκο για το σύνδρομο, όπως και στην αυχενική;;;

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

celine και εσυ προγεστερονη;;ωραια,καλα παμε,το εχω ξαναδει το εργο κ στην πρωτη εγκυμοσυνη τα ιδια...ο τραχηλος μου ειναι 2,7

rosali δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου τα εχουν ολα αποθηκευμενα στο κεντρο που θα κανεις την εξεταση

Καλημέρα κορίτσια :)

Neraidoula και εμένα απο δύο ονόματα βγαίνει το nickname μου :) Να την χαίρεσαι την όμορφή σου με το όμορφο όνομα :)

Εγώ έχω κάνει ήδη περίδεση μετά την αυχενική γιατί ο τράχηλος μου είναι 2,4 εκ. και μου το σύστησαν και ο γιατρός και εκεί που έκανα την αυχενική. Εγώ βέβαια μετά απο ένα πρόβλημα πρίν μερικά χρόνια είχα κάνει αφαίρεση μέρους του τραχήλου για αυτό και είναι τόσο μικρός. Αγχώνομαι λίγο μήπως αρχίσω και κάνω συσπάσεις βέβαια αλλά θα το αντιμετωπήσουμε όταν γίνει. Πάντως και τώρα μετά απο ένα μήνα με τρελό φτάρνισμα και φοβερό άγχος για το αν είναι όλα εντάξει απο το τράνταγμα προχτές που τον είδε τον τράχηλο ήταν μια χαρα. Και εγώ έπαιρνα προγεστερόνη απο την αρχή. Μου την χαμήλωσε μετά την περίδεση και μου είπε ότι αν είναι όλα καλά στην β' επιπέδου θα την σταματήσουμε τελείως.

Εσένα ήταν και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μικρός ο τράχηλος;

Ευαγγελία μου να είναι όλα καλά. Και εσύ να ξεκουραστείς όσο μπορείς :) Πόσες μέρες σου είπανε να μείνεις ξαπλωμένη;

CelineEng μου πραγμάτικά πρόβλημα οι αράχνες, έχουμε και εμείς αλλά έξω για την ώρα αλλά και μόνο στην ιδέα με πιάνει ανατριχίλα γιατί εγώ δεν μπορώ και να τις σκοτώσω τις σιχαίνομαι. Εδώ έχουμε κάτι ταμπλέτες με χαμομήλι αλλά εγώ τώρα έχω βάλει κάτι άλλες που τις είχα και μόλις τελειώσουν θα τις αλλάξω. Αφου δεν μυρίζει τίποτα αφού είναι σε άλλο χώρο. Εγώ πάντως πήγα στο φαρμακείο να δω πόσο κάνει και ένα αντικουνουπικό παιδικό που παίρνει η αδερφή μου για τα παιδιά της και θα μου το φέρουν και θα πάω να το πάρω να το φοράω όταν βγαίνω έξω. Βέβαια μυρίζει πολύ έντονα σιτρονέλα, αλλά εγώ θα βάζω λίγο στον αστράγαλο και το γόνατο και θα πιάνει όλο το πόδι λογικα :) αλλά αν δεν αντέχεις τις μυρωδιές δεν θα το αντέξεις.

Όσο για το φαγητό εννοεί ότι δεν τρώω πράγματα που έχουν σίδηρο, λαχανικά και κρέας, γιατί του είπε ο άντρας μου ότι τρώω ότι να είναι :)

Όσο για τα μαλλιά είναι λογικό σκέψου ότι τρία μικρούλια τραβάνε απο σένα τα καλύτερα σου για να μεγαλώσουν. Ρώτα τον γιατρό σου μήπως σου δώσει έξτρα βιταμίνες.

Rosali και εμένα μου είχαν πει ότι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο να τους πάω για την β' επιπέδου γιατι τα έχουν στο αρχείο.

Ελπίζω τα κοριτσάκια που δεν μπαίνουν συχνά να είναι καλά και αυτές και τα μωρά τους.

Georgiana μου είσαι καλά; Το αγοράκι σου; Ελπίζω να έχεις πολύ τρέξιμο και να μην προλαβαίνεις να μπεις, μήπως να έφτιαχνε ένα κοριτσάκι που έχει χρόνο το πινακάκι μας; Εγώ δεν έχω καλό ίντερνετ και δεν μπορώ να κάτσω πολύ ώρα.

U85pp3.png

neraidoyla καλώς ήρθες, να χαίρεσαι την μικρή σου και με το καλό και η δεύτερη! Όλα να πάνε τέλεια!

mariren συγχαρητήρια για αγοράκι σας! Κι άλλο 'μπλέ' στην παρέα μας! :D:D Πόσο σίδηρο παίρνεις τώρα; Καλά, μη νομίζεις και εγώ που τρώω πολλά λαχανικά, όσπρια και γενικά δεν τρώω καθόλου ετοιματζίδικα και τέτοια πάλι χαμηλό έχω... Βέβαια εγώ δεν τρώω καθόλου κρέας αλλά και ο γιατρός δεν είναι και πολύ υπέρ του κόκκινου κρέατος λόγω των πολλών αντιβιοτικών που έχουν...

Ευαγγελία μου καλά αποτελέσματα και καλή ξεκούραση τώρα! Περιμένουμε νέα σου.

CelineEng αυτό με τα μαλλιά νομίζω ότι έχει να κάνει και με τον οργανισμό. Εμένα έχουν δυναμώσει αρκετά και μακραίνουν πολύ γρήγορα, αλλά διάβασα ότι αυτά τα νέα μαλλιά πέφτουν με το θηλασμό... Και εμείς έχουμε σκεφτεί κάποια ονόματα, βέβαια περιμένουμε την επιβεβαίωση του φύλλου πρώτα! Πάντως και εγώ είχα πάντα την απορία πως ξεχωρίζεις τα δίδυμα ή τρίδυμα, αλλά είμαι σίγουρη και μην αγχώνεσαι πως το μητρικό σου ένστικτο θα σε βοηθήσει.

Kitty805 μου πως σε καταλαβαίνω! Αυτό το ξέσπασμα είχα και εγώ προχθές, μετά από δυο μέρες συνεχόμενων πόνων χαμηλά και πόνων στη μέση από δουλειές... Αλλά όπως με συμβούλεψε και μια φίλη που έχει γεννήσει πρόσφατα έχει μεγάλη σημασία να είμαστε ξεκούραστες, θα έχει μεγάλη διαφορά στη γέννα... Οπότε προσπαθώ και εγώ να είμαι χαλαρή στο θέμα του σπιτιού...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...