Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μια χαρά τα νέα σας κορίτσια από όσα διαβάζω!!!

Εγώ έχω β επιπέδου στις 10/06 και έχω πολύ αγωνία η αλήθεια είναι!!

Και η δικιά μου κοιλιά κουνιεται χαμηλά ακόμα και έχει φουσκώσει αρκετά. Φαίνομαι οτι είμαι έγκυος και το τρίτο κιλό έκατσε πλεον. Ε καλά στον 5ο ήμαστε δεν πειράζει!!!

Τα χτυπήματα κάτω χαμηλά τα είχα έντονα στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά σε μεγαλύτερο μήνα, χτύπαγε χαμηλά το μωρό, κλωτσαγε άρα δεν θα είναι το ίδιο. Καλύτερα να ενημερώσεις τον γιατρό σου.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια :)

Χρόνια πολλά σε όποιο κοριτσάκι γιορτάζει ή έχει κάποιον δικό του που γιορτάζει :)

Πήγα σήμερα και έκανα τις εξετάσεις μου και επειδή ήθελα να δω αν ο πόνος που ένιωθα όταν κοιμόμουν απο την μία πλεύρα όπως σας έλεγα, ήταν απο το νεφρό μου ή την μέση μου και επειδή είχα και λίγο αίμα στα ούρα στην προηγούμενη εξέταση πήγα στον ουρολόγο να κάνω υπέρηχο. Εντάξει όλα μια χαρά λίγη άμμο στο ένα νεφρό έχω και η κύστη ήταν εντάξει. Απο την μέση είναι τελικά και θα γίνει και περισσότερο μου είπε ο γιατρος όσο θα μεγαλώνει το μωρό!!!! Αλλά το ωραίο ήταν που έριξε και μια ματιά στο μωρό και έμεινε να το κοιτάει - εγώ δεν το είδα γιατί ήταν γυρισμένος ο υπέρηχος - και να ρωτάει τον άντρα μου "καλά πάντα έτσι κάνει το μωρό σας; όλο κωλοτούμπες; ", γελάσαμε πολύ με τον άντρα μου φεύγοντας γιατί λέγαμε αν είναι τόσο ζωηρό απο τώρα σε λίγο τι θα γίνεται!!!! :) Και εγώ δεν το καταλαβαίνω πάντα ακόμα, μόλις μεγαλώσει χαμός θα γίνεται στην κοιλιά :)

Tassoula μου και εγώ στις 10/6 θα πάω για την β' επιπέδου. Σε λίγο οι κοιλίτσες μας θα εξέχουν απο τις μπλούζες :) τα κιλά θα είναι το λιγότερο :) Εγώ έβγαλα τις φαρδιές μου μπλούζες προχτές και έβαλα μία να πάω εκκλησία και όσες δοκίμασα ενώ μου ήταν φαρδιές πριν τώρα στην κοιλιά ήταν τσίτα!!! χαχααχαχα

Όσο για τα χτυπήματα δεν κατάλαβα για πια κοπέλα το λες ή για μένα. Εγώ αναφερόμουν στον κόλπο και όχι στην κοιλιά γιατί το μωρό εμένα όπως με χτυπάει σε όλη την κοιλιά με χτυπάει και χαμηλά. Και επειδή είναι ίδια τα χτυπήματα αυτά κάτω απο τον αφαλο με χαμηλά την κοιλιά καταλαβαίνω ότι είναι το μωρό.

U85pp3.png

Για τον κόλπο εννοουσα και εγώ. Εκεί με χτύπαγε το μωρό αλλά σε μεγαλύτερο μήνα.

Εγώ έχω πολλά υγρά σαν νερό και δεν σας κρύβω οτι με εχουν ανησυχήσει. Φοβάμαι μήπως είναι αμνιακό υγρο αλλά τα έχω καιρό.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπερα και απο μενα καλες μου!Χαθηκα,χανομαι,αλλα με ενα 2χρονο μεσα στο σπιτι και ολα να περνουν απο το χερι σου,που προσωπικος χρονος!

Διαβασα τα νεα σας,αλλα λιγα θυμαμαι!:oops:

Καταρχην,να ευχηθω με τη σειρα μου στην Rosali για τον γαμο της!Να ζησετε κοπελα μου!Ευχομαι ευλογια στο σπιτικο σας,με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας!

Την ιδια μερα εχουμε υπερηχο για Β επιπεδου!

Οσο για το φύλο,υπομονηηηη,λιγες μερες εμειναν!

Georgiana μου,και σεις αγορακι?Βρε τι εγινε?Χαχαχαχα!Ο μηνας των αγοριων!

Βεβαια διαβασα πως εχουμε και κοριτσακια!effie.k και tassoula,εσεις εχετε πιθανοτητες για κοριτσακι,ετσι δεν ειναι?Τελειααα!:D

Αχ βρε mariren μου,ποτε θα σταματησει αυτη η αλλεργια?Πολυ εκνευριστικο μωρε!

Καλε,ποσο τυχερη εισαι που νιωθεις τοσο εντονα το μωρακι σου!

Πφφφ,και γω δεν το εχω καταλαβει!(?:?)!Φανταζομαι,δηλαδη,διοτι υπαρχει πιθανοτητα να το ενιωσα,αλλα να θεωρησα πως δεν ειναι κατι το σημαντικο!'Η λογω κινησης,να μην εχει αντιληπτο!:rolleyes:

Οσο για τον πονο που νιωθεις χαμηλα,ρωτα τον γιατρο σου,γιατι εσυ εχεις και το ιστορικο περιδεσης!

Μαγδα μου,σου ευχομαι καλη αναρρωση και καλα αποτελεσματα,αν και ειναι δεδομενο οτι ολα πηγαν κατ'ευχην!Πολυ χαιρομαι!Να απολαυσεις λοιπον το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου!

domino μου,ευχομαι αποφυγεις την αμνιο,αλλα αν χρειστει,να γινει με το καλο!

CelineEng μου,μην αγχωνεσαι,ουτε για την κοιλιτσα,ουτε για τα κιλα!Σκεψου πως εχεις 3 ζωες μεσα σου!Και να θυμασαι ενα πραγμα καλη μου!Και κιλα να δεις,δεν ειναι απολυτο πως ειναι δικα σου,αλλα κατακρατηση/αμνιακο υγρο/πιεση αιματος/μωρακια!

Ενα καλοσωρισμα και απο μενα για τα νεα κοριτσια!Καλη εγκυμοσυνηηη να εχετε!

Τα νεα μου λοιπον!Περιμενουμε και μεις κοριτσακι,πραγμα που μας χαροποίησε πολυ!Νεος ερωτας για τον αντρα μου!

Εγω,δοξα Τον Θεο,ειμαι καλα!Υπαρχουν μερες που ποναω,αλλα ευτυχως,παθολογικα ειμαι καλα!

Βεβαια,με επιασε και μενα η μεση μου,και το χειροτερο το ισχιο(ειχα παθει φλεγμονη)

Σταματησαν οι ναυτιες/εμετοι/ζαλαδες!Ευτυχως,γιατι τωρα που ανοιξε ο καιρος,παιρνουμε με τον αντρα μου τα ποδηλατα,αυτος την μικρη στο ειδικο καθισματακι,και πηγαινουμε βολτες!Ποσο το ευχαριστιεμαι!

Βεβαια αυτη η ασκηση με βοηθαει τρομερα στο θεμα της αναπνοης!Και στο σπιτι,οποτε νιωθω να μου κοβεται η ανασα,κανω ποδηλατο(εχω στατικο)!

Οσο για τον υπνο!Και γω εχω εφιαλτες!Ειναι,οπως ειπατε,ορμονικο!

tassoula μου,τα υγρα ειναι λογω ορμονων!Μεχρι και το τελος της κυησης,θα εχεις πολλα υγρα!Δεν ειναι κατι!Και γω ειχα ανησυχησει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη!Ρωτησε και τον γιατρο σου,οποτε και θα σε ενημερωσει καλυτερα!

Αυριο θα παμε να κλεισουμε το νεο κρεβατακι για την κορουλα μας!!Μιας και ειναι κοριτσι και το δευτερο,ειπαμε να τις βαλουμε σε ενα δωματιο,και για διατηρηση χωρου,πηραμε κουκετα!:D

Καλες μου,σας αφηνω!Θα προσπαθω να δινω το παρον,μαλλον κατι τετοιτες ωρες που με πιανουν οι αυπνιες μου!:D

Καλη συνεχεια σε ολες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, Hope! Και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο και να χαρείτε τα παιδιά σας! Να μας πεις και πώς πήγε η β επιπέδου όταν την κάνεις. Εγώ δεν βλέπω την ώρα! Ανυπομονώ και εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά!

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Διαφημίσεις

Tassoula μου υγρά έχω και εγώ απο την αρχή όχι πολλά αλλά έχω αποκτήσει ακράτεια απο τα φταρνίσματα!!! χααχαχχα όμως τα υγρά και εγώ που ρώτησα είναι φυσικό. Τελικά πήρα σήμερα τηλ. τον γιατρό μου και τον ρώτησα γιατί μέχρι μεθαύριο θα με έτρωγε η αγωνία, μου είπε ότι δεν έχει να κάνει με το μωρό τόσο χαμηλά γιατί είναι και μικρό ακόμα, μάλλον επειδή αιματόνεται ο κόλπος συμβαίνει αλλά για να είμαστε σίγουροι όταν θα πάω θα με κοιτάξει να σιγουρευτούμε.

Hope μου τα δίχρονα είναι πολύ ζωηρά, εμένα ο ανηψιός μου που είναι στα 2 κάνει για 10 παιδιά χαχααχχααα τι ωράια που περιμένετε κοριτσάκι και ετοιμάζετε και το δωμάτιο. Εγώ θα περιμένω την Β επιπέδου για να κοιτάξω γενικά για πράγματα. Όσο για την αλλεργία πιστεύω ότι μόλις μπει ο Ιούνης θα ηρεμήσουμε.

Εγώ κορίτσια έλαβα τα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις. Ο αιματοκρίτης έκανε βουτιά απο 37,5 στο 33 σίγουρα θα μου αυξήσει τον σίδηρο ή θα μου τον αλλάξει. Μόλις έστρωσε το έντερο!! Και έχουν πέσει και η αιμοσφαιρίνη και τα ερυθρά όχι πολύ αλλά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα υπάρχει διαφορά. Τουλάχιστον οι άλλες είναι καλές. Άντε να δούμε τι θα μας πει μεθαύριο.

Και έχω κάνει και μια λίστα με ερωτήσεις κοντά 2 σελίδες και ότι απορία έχω την προσθέτω. Θα την βγάλω στο γραφείό και θα βάλει τα γέλια γιατί και την προηγούμενη φορά με μερικές ερωτήσεις πρέπει να τον κούφανα χαχααχχαα

U85pp3.png

Καλημερα,

Τασσουλα στην προυγουμενη εγκυμοσυνη ειχα πολλα υγρα και ηταν φυσιολογικα.

Βγηκαν τα αποτελεσματα εχουμε ενα αγορακι υγειεστατο. Σε 2 βδομαδες θα παρουμε τα τελικα για κατι σπανια συνδρομα. Η μικρη περασε μια ασχημη ιωση και κωλλησα και εγω τωρα αναρρωνουμε, μονο βηχα εχουμε να φυγει και αυτος να ηρεμησουμε.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ είμαι 20+1 και μόλις χθες έμαθα πως έχω ενα μεγαλο αγοράκι και πάω για δεύτερο φ.τ. μετα απο δυο κ.τ.!!!!! Σε δυο εβδομαδες θα κάνω β επιπέδου και ενα ψιλό ανγχος το έχω!! Εύχομαι να έχουμε όλες μια καλη εγκυμοσύνη και υγιή μωρακια αλά να είμαστε και εμείς καλά γιατί τα μωρακια δεν μεγαλώνουν μόνα τους!!!! Εγώ στον ύπνο βολεβομαι στο πλάι και έχω ενα ψιλό μαξιλάρι απο τον καναπέ για να ακουμπαω το ποδι μου!!! Είναι πολύ άνετη σταση!!

Πως τα περνάτε;

Magda TS συγχαρητήρια για το αγοράκι σας να είναι όλα καλά μέχρι το τέλος :) Και περαστικά σας. Όλοι με κάτι ταλαιπωριόμαστε αυτή την εποχή ή με αλλεργία ή με κάποια ίωση!

Zozoka3 με το καλό να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Και εγω τα μαξιλάρια τα βάζω και τα βγάζω αναλογως τη βραδυά χαχααχα αλλά στα μαξιλάρια του καναπέ δεν έχω φτάσει ακόμα αλλά θα το δοκιμάσω σίγουρα :)

Εγώ κορίτσια τι να πω όλα τα περίεργα σε μένα;;;; Πρωί - πρωί με τσίμπησε μια μέλισσα στο χέρι! Πάλι καλά εκτός απο τοπικά δεν πρήστηκα έβαλά μόνο πάγο και φενιστίλ για την ώρα. Πήρα και τον γιατρό και μου είπε ότι αφού δεν έκανα αλλεργία να μην ανησυχώ. Τώρα μετά απο 3 ώρες το νιώθω λίγο πρησμένο αλλά μόνο εκεί. Τι να πω με κυνηγάνε τα παράξενα!!!!

Ελπίζω εσείς να περάσετε μια όμορφη Κυριακή :)

U85pp3.png

Καλημερα καλες μου!Πως ειστε?

Εμεις καλα!Προχθες επιτελους,καταλαβα την μπεμπα μας!Εν αναμονη,λοιπον,για το επομενο χτυπημα!

Μαριρεν μου,αμαν βρε κοριτσι μου!Που σε βρηκε η μελισσα?Εισαι καλα?Δεν πρήστηκε παραπανω,ετσι?Τελικα,μπορω να πω,πως σε κυνηγουν ολα τα περιεργα,εχεις δικιο!Χαχαχαχα!

Οσο για την ακρατεια,ομοιποπαθουσα!Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου,δεν ειχα τετοια προβληματα,μαλιστα εκανα και καποιες ασκησεις,ωστε να σφιξει η πυελος!

Τωρα βρε κοριτσια,και γω,με το πρωτο φτερνισμα,μου φευγουν!Εχει τυχει να ειμαι ετοιμη για βολτα,και λογω αυτου να αναγκαστω να αλλαζω οχι μονο εσωρουχο,αλλα και τα ρουχα!Ποσο εκνευριστικο!

Η μικρη μου,δοξα το θεο,ειναι πολυ καλο παιδι,ησυχο,ευγενικο!Ευτυχως,γιατι δεν εχω βοηθεια,περαν απο του αντρα μου!Ζουμε σε διαφορετικες πολεις απο τους γονεις μας και τους δικους μας ανθρωπους!:(

Απλως,με το που εκλεισε τα 2,αρχισε να γκρινιαζει λιγο παραπανω,να ζηταει και να απαιτει περισσοτερο!

Εμεις βεβαια περναμε χειροτερες φασεις στη ζωη μας,και αντιδρουμε χειροτερα!Τα παιδικα πεισματα ειναι αξιαγαπητα!!!!:D

Μαγδα μουυυυ,ειδες που ολα ειναι καλα?Αντεεεε,να χαρειτε την εγκυμοσυνη σας!Με το καλο το παλικαρι σας!

zozoka3,να χεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!! Τι κανετε

Εγραψα και πριν λιγες μερες αλλα δεν μπηκε! :?

mariren βρε κοριτσι που ηρθε και σε βρηκε η μελισσα;; Ευτιχως που δεν εισαι αλλεργικη! φενιστιλ κανει να βαζουμε; Εγω εβαλα μπολικη σε κουνουπια τωρα τελευτεα :cry:

zozoka καλως ηρθες!! Ποσα παιδακια εχεις δηλαδη;; Με το καλο η β επιπεδου!!

Hope μου το καταλαβα αυτο με τα κιλα αλλα αυτη η μαια αμαν βρε παιδι μου! Εγω κανω τι μου λεει ο γιατρος και την αφηνω τη μαια να μιλαει μονη της! Αλλα καθε φορα ντε και καλα να με ζυγιζει;! Δεν ειναι και καμια λεπτουλα! Την επομενη φορα θα της πω να ανεβει αυτη στη ζυγαρια :P

magda συγχαριτιρια για τα αποτελεσματα, φανταζομαι και τα τελικα θα ειναι τελεια! και περαστηκα σας! πως την αρπαξατε καλοκαιριατικα;!

Κοριτσια ο γιατρος βλεπει 3 μωρακια αλλα εναν πλακουντα! Γελουσε ο γλυκουλης μου οταν τον ρωτησα ῾᾽μα γινετε τετοιο πραγμα γιατρε;῾῾ Οποτε οτι και να ειναι το φυλο μαλλον θα ειναι τρια τα ιδια! ἠ τρια αγορια ἠ τρια κοριτσια... υπομονη μεχρι την επομενη δευτερα!

Αργια σημερα εδω οποτε εχω αραξει στην αυλη κατω απο την ομπρελα με μαγιο!!

Φιλια πολλα :-)

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

mariren μου μήπως να μην βγαίνεις καθόλου από το σπίτι;;;:tongue::tongue::tongue: μπορεί να σου συμβαίνουν όλα τα περίεργα τουλάχιστον τα περνάς ελαφρά! αυτό με τις ερωτήσεις το έχω και εγώ, κάθε φορά πάω με το μπλοκάκι στο γιατρό, και τα ρωτάω όλα μαζεμένα, εσύ τον παίρνεις και κανα τηλέφωνο εγώ πάλι ντρέπομαι...

zozoka3 καλώς ήρθες και να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη. Αν κατάλαβα καλά έχεις άλλα δύο παιδάκια; Να σου ζήσουν! Όλες εδώ τη β επιπέδου περιμένουμε... όλα καλά θα πάνε!

magda TS μου περαστικά σας γρήγορα! Και άλλο αγοράκι στην παρέα μας! Μπράβο που πήγαν όλα καλά!

Hope γι' αυτές τις ασκήσεις έχω διαβάσει κι εγώ, σε βοήθησαν καθόλου;

CelineEng μου χαίρομαι που πάνε όλα καλά και για τα τρία μωράκια σου, μόνο προσοχή στον ήλιο. Η επιδερμίδα της εγκύου λόγω των ορμονών είναι πολύ πιο ευαίσθητη στην έκθεση στον ήλιο. Σκιά και αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας!

Εμείς είμαστε καλά και αν δεν ήταν το μωρό μας τόσο υπερκινητικό, θα ξεχνούσα πως είμαι έγκυος... αυτό δεν ξέρω βέβαια μήπως σημαίνει πως θα γίνει και ζωηρούλικο! :tongue::tongue: Πάντως σήμερα επιτέλους το κατάλαβε και ο μπαμπάς του δυο φορές! :D:D

Φιλιά σε όλες!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αυτά παθαίνεις όταν έχεις επιλέξει να μένεις στη φύση :) Αυτή η μέλισσα με αγάπησε πολύ και ήθελε να πεθάνει πάνω μου!!! χααχχαχαχα Τι να πω;;;; Πάντως κορίτσια έχω τρομερή φαγούρα ακόμα δεν παλεύεται και απο ότι βλέπω το πρήξιμό θα αργήσει να φύγει ελπίζω όχι και η φαγούρα. Τώρα βάζω εναλλάξ ξύδι και φενιστίλ γιατί αλλιώς θα είχα την κρέμα αγκαλιά συνέχεια.

Να ρωτήσω κάτι έχετε και εσείς πονάκια χαμηλά στην κοιλιά σαν σουβλιές; Είναι φυσικό αυτό; Αυριο που θα πάω στον γιατρό θα τον βάλω να με περάσει απο κόσκινο!

Hope μου εκεί που λες ότι δεν θα βάλω σερβιέτες για 9 μήνες κοντεύω να αγοράζω περισσότερες απο πριν :) γιατί αν βγω έξω μπορεί να έχω απρόβλεπτες συνέπειες χαχααχα

CelineEng μου εγώ που ρώτησα τον γιατρό τι να βάλω μου είπε μονος του φενιστίλ και για όσο χρειαστεί. Και εμένα τα κουνούπια με τρώνε μέσα απο τα ρούχα και το βράδυ που βγάζω το παντελόνι τα πόδια μου είναι βουλατα!!!! χαχαχχα Να μην κάθεσαι πολύ ώρα στον ήλιο ειδικά το μεσημέρι που καίει πολύ :)

Effie k. το έχει σκεφτεί ο άντρας μου να με κλειδώσει στο σπίτι μέχρι να γεννήσω γιατί είμαι επικίνδυνη όταν βγαίνω χαχααχχα δεν μου έχει καμία εμπιστοσύνη, εγώ φταίω που απλά κάθομαι κάπου και έρχοντε όλα πάνω μου; Τι να πω :)

Πάντως και εμάς το μωρό είναι πολύ υπερκινητικό αλλά κάνει καψόνια στον μπαμπά του ακόμα και όταν βάζει το χέρι του το βράδυ στην κοιλιά μου αυτό χτυπάει απο κάτω και όταν το βγάλει αρχίζει να χτυπάει παντού χααχχαχα.

U85pp3.png

Κορίτσια μου τρια παιδάκια έχω και πάω για το τέταρτο και όσο για ακράτεια??? Μόλις φτερνιστω τι και αν σταυρονω τα πόδια, μουσκεμα γίνομαι!!!!! Τα σερβιετακια με τα οποία είχα βρει τη λύση μου τα απαγόρευσε ο γιατρός!!!

Καλησπέρα! :D

Zozoka να τα χαίρεστε γερά να ναι όλα τους!! Γιατί στα απαγόρευσε ο γιατρός εαν επιτρεπετέ;; Εγώ συχνοουρία έχω και με βλέπω να φτάνω και στην ακράτεια! Άμα με πιάσει πρέπει να τρέξω :P

mariren έχω και εγώ πινάκια χαμηλά, το πρωί ειναι τσιμπήματα το βράδυ όμως που κουράζομαι γίνονται πιο πολύ σαν σουβλιες αλλά φεύγουν αμέσως! Πολλούς πόνους έχω στη μές.. Εκεί το βράδυ κλαίω άμα κουραστώ πολύ! Τα κουνούπια μεγάλο πρόβλημα και δεν κάνει να βάζουμε και φιδακια τώρα στα παράθυρα με την εγκυμοσύνη.... Τρυπιτιρι θα γίνω! :P

Κορίτσια σας ευχαριστώ δεν έκατσα όμως στον ήλιο, κάτω απο την ομπρέλα και με δείκτη προστασίας 50 σαν τα μωρά :P γιατί εδω άμα αποφασίσει να βγάλει ήλιο καίει γρήγορα!!

Κορίτσια τι ειναι η β επιπέδου στην Ελλάδα; Κάνουμε και εδω μια μεγάλη εξέταση στις 19-21 βδομάδες αλλά τι περιλαμβάνει δεν ξέρω! Εαν ξέρει κάποια να μου πει;;

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...