Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Ελπιζω ολες να ειστε καλα. Εγω θα παω για β επιπεδου προς το τελος του αλλου μηνα σε αλλον γιατρο αυτη τη φορα. Celline τα κιλα σου ειναι μια χαρα. Να κοιτας τα μωρακια σου κ να τρως γιατι αναπτυσσονται ταχυτατα. Εμενα θα με ξαναμετρησουν στις 29 για τον τραχηλο κ θα δουμε. Οι υπολοιπες ειστε ολες καλα; Σας διαβαζω ολες παντα.. Εγω σημερα ειχα ολο το μεσημερι πονακια κ το στομαχι με ανακατευει. Να ναι καμμια γαστρεντεριτιδα; Θα φαω λιγο ρυζακι κ ξαπλα. Φιλακια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια :)

Χαίρομαι που είστε καλά και ελπίζω και τα κορίτσια που έχουν καιρό να μπούνε να είναι όλα καλα :)

CelineEng συγχαρητήρια για το πτυχίο σου και για τα μωράκια σου που μεγαλώνουν όλα καλα :)

Κορίτσια και εγώ κοιμάμαι με πολλά μαξιλάρια. Περιμένω να ανέβω Πειραιά για να αγοράσω μαξιλάρι ειδικό γιατί έχει ένα η αδερφή μου που το είχε πάρει στην δική της εγκυμοσύνη για τον ύπνο, όμως είχε μέσα κόκκους απο ένα φυτό σαν στάρι για πιο άνεση αλλά δεν μπορείς να κοιμηθείς με τίποτα με αυτό είναι σαν να κοιμάσαι πάνω σε ξύλο!!! και το θεωρούσαν το καλύτερο όταν της το πούλησαν! :) Θα ανέβω την άλλη βδομάδα να πάω στον γιατρό και θα πάω να κοιτάξω. Για την ώρα έχω γεμίσει το κρεβάτι με μαξιλάρια και έχει αρχίσει ο άντρας μου την γκρινια ότι θέλω να τον διώξω απο το κρεβάτι χαχαχαχα. Θα δούμε πάντως παρατηρώ ότι με πιάνει μία με δύο φορές την βδομάδα πόνος ενώ τις άλλες μέρες κοιμάμαι κανονικά.

Σήμερα ξύπνησα και πόναγα στο πάνω μέρος της κοιλιάς στον αφαλό και χαμηλά. Απο τον χαμηλό τον πόνο καταλαβαίνω ότι έχει θέματα το έντερο μου. Δεν νομίζω να έχει να κάνει με το μωρό. Θα δω αν δεν ηρεμήσει θα πάρω τον γιατρό να τον ρωτήσω.

Να περάσετε μια όμορφη κυριακή :)

U85pp3.png

Καλησπεραααααααααααα :)

domino μου τροω τωρα ανοιγει σιγα σιγα το στομαχι μου γιατι με βασανιζε τον πρωτο καιρο... Για τον τραχηλο παντως μην σε πιανει πανικος, αφου περνεις και τα χαπακια σου!

mariren Σ´ευχαριστω πολυ!! Θα σας ελεγα να σας κερασω ωραιοτατα γλυκα πραλινας αλλα πεφτω λιγο μακρια!! Οποτε τα στακιζω μονη μου :P :p δοκιμασα μαξηλαρι θηλασμου και δεν με βολεψε! μη σου πω με αναστατωνε ολη τη νυχτα... αντε να δω τωρα τι θα με βολεψει. Εαν βρεις τιποτα καλο δειξε και σε εμας!

Φυλο εχετε δει ολες;;;; εμενα μου ειπε ο γιατρος στις 13 βδομαδες θα δει αμα μπορει να δει, η νοσοκομα ομως μου ειπε στις 20!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλημερα κοριτσια.. Εγω παντως κοιμαμαι με 2 μαξιλαρια. Mariren πονακια εχω κι εγω. Την Παρασκευη αρκετα. Απλα βρε κοριτσια δεν μπορω ευκολα να ξεχωρισω αν ειναι εντερικα ή απο μητρα.Celline συγχαρητηρια.. Κι εγω δινω εξετασεις για ενα μεταπτυχιακο τον αλλο μηνα κ δεν εχω ανοιξει βιβλιο με τα της εγκυμοσυνης. Να δουμε αν θα παω να δωσω κιολας.

Καλημέρα, κορίτσια! Πώς είστε;

Βλέπω ασχολείστε ακόμα με το σπορ των σπουδών. Αχ... Εγώ κάνω διδακτορικό και εδώ και μήνες δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μα καθόλου μαζί του. Μου φαίνεται θα με διαγράψουν, αλλά πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου! Το μόνο μου θέλω είναι να είναι καλά το μωρό μου και η οικογένειά μου!

Αυτός ο ύπνος είναι ένα μικρό πρόβλημα. Νομίζω πως λένε ότι το καλύτερο είναι να κοιμόμαστε στο πλάι, αλλά εμένα μου αρέσει ανάσκελα. Πάντως κι εγώ πέρασα ταχύτατα από το ένα στα δύο μαξιλάρια.

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια :)

Αχ! αυτός ο ύπνος :) εγώ ήδη κοιμάμαι με 3 μαξιλάρια, τα 2 στο κεφάλι και το 1 ανάμεσα στα πόδια και όταν αρχίζει την νύχτα και με πιάνει η μέση το παίρνω απο τα πόδια και το βάζω και αυτό στο κεφάλι και σηκώνομαι ψηλότερα. Για την ώρα είδα ότι πιάνει αλλά σε λίγο νομίζω ότι θα χρειαστώ και 4!!!! χαχαχααχα

Να σας πω αυτό που με ανακουφίζει και μπορώ να κοιμηθώ με τις ώρες είναι να βάζω το ένα πόδι όταν γυρνάω στο πλάι πάνω στον άντρα μου όταν είναι στο πλάι, μάλλον επειδή ανοίγουν τα πόδια περισσότερο; δεν ξέρω το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις βολεύομαι εγώ γκρινιάζει ο μπαμπάς μας ότι τον καταπιέζω και δεν τον αφήνω να ξεκουραστεί!!! χααχχααχα

Εγώ ανάσκελα δεν κοιμόμουν ποτέ θα έπρεπε να είμαι πολύ κουρασμένη. Μου αρέσει μπρούμυτα και τώρα προσπαθώ να μάθω άλλους τρόπους! Ακόμα δεν είναι πρόβλημα το ανάσκελα Rosali αλλά όταν μεγαλώσει η μήτρα θα ρίχνει όλο το βάρος στην μέση, έτσι έχω διαβάσει, για αυτό λένε να κοιμόμαστε στο πλάι.

Domino και εγώ μπερδεύομαι όταν με χτυπάει χαμηλά αλλά πλέον κάνει το ίδιο χτύπημα είτε ψηλά είτε χαμηλά. Στην αρχή όταν χτύπαγε χαμηλά περίμενα να δω αν θα συνέχιζε την πορεία του το έντερο. Αν δεν συνέχιζε τίποτα καταλάβαινα ότι ήταν το μωρό.

CelineEng εγώ για το φύλλο περιμένω την β' επιπέδου για να σιγουρευτούμε γιατί στην αυχενική δεν ήταν σίγουρη η γιατρός, απλά μας ανέφερε ότι μάλλον αγοράκι είναι. Θα δούμε μπορεί να μας κάνει την έκπληξη στην επόμενη επίσκεψη :)

Η παρασκευή ήταν περίεργη και για μένα. Μετά απο ένα χάλια όνειρο που νόμιζα ότι είχε τρυπήσει ο σάκος και έτρεχε νερά, πανικός με είχε πιάσει απο την έννοια και πήγαινα κάθε 5 λεπτά τουαλέτα να ελέγχω αν γίνεται τίποτα περίεργο για να πάρω τον γιατρό μου. Την Κυριακή ηρέμησα και συνήλθα!!!

Κορίτσια νιώθετε και εσείς μερικές φορές όταν είστε ανάσκελα να νιώθετε ότι η μια μεριά της κοιλιάς σας είναι άδεια και η άλλη φουσκωμένη και όχι κανονικά στην μέση; Εντάξει όλα τα περιέργα σε μένα έτσι;;;;;; χαχαχααχχα

U85pp3.png

Mariren χαχαχα και εμένα έτσι είναι ανάσκελα πολλές φορές η μια μεριά πιο φουσκωμενη απο την άλλη και κάθομαι και την χαιδευω την φουσκωμενη!!!

Με τον ύπνο ακόμα καλά τα πάμε δεν έχουμε ξεβολευτει ακόμα. Ενώ στην εγκυμοσύνη την πρώτη απο την αρχή είχα πρόβλημα και ήθελα 3 μαξιλάρια. Κάθε εγκυμοσύνη είναι όντως διαφορετική.

Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν έχω πάρει κιλά βέβαια, μέχρι ώρας 2 και το 3ο μπαινοβγαίνει.

Άντε να ξεκινήσουμε και τα μπανακια!!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κορίτσια!

Σχετικά με τον ύπνο εγω ρώτησα τον γιατρό τώρα που πήγα γιατί κάπου διάβασα ότι όταν κοιμάσαι ανάσκελα η μήτρα πιέζει μια αρτηρία και ελαττώνει την παροχή αίματος! Οπότε μου ειπε μπορώ να κοιμάμαι όπως βολεύομαι, σε περίπτωση όμως που νιώσω όταν είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα κάποια στιγμή ζαλάδα ή ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, μου είπε να γυρίσω αμέσως στο αριστερό πλευρό, είναι μια πολύ καλή στάση για να κοιμάται μια έγκυος.

Τώρα όσον αφορά το μαξιλάρι πήγα σήμερα σε ενα πρατήριο για βρεφικά είδη να ρίξουμε μια ματιά και μου έκαναν δώρο ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης και θηλασμού, δεν ψωνίσαμε κάτι, το κάνουν δώρο σε όλες τις εγκυούλες που πάνε εκεί για πρώτη φορά! Οποια ενδιαφέρεται ειναι στο Περιστέρι!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεια σας κορίτσια! :)

Σήμερα είχα πάρει τον γιατρό μου γιατι αν δεν τον πάρω μία φορά την εβδομάδα δεν γίνεται!!! χαχαχαχα

Τον πήρα γιατί ξαφνικά απο χτες όταν κάθομαι μετά απο λίγο μουδιάζει ο πισινός μου! και σήμερα μούδιασε και το μπούτι μου εκεί που ημουν όρθια και καθάριζα κάτι χόρτα! Επειδή όμως δεν μπορούσε μιλήσει του τα μετέφερε η μαία του και μου είπε ότι είναι απο την μέση μου και να περπατάω λίγο και να προσέχω τα κιλά μου!!! πφ αρχίσαμε απο τώρα μέχρι το τέλος δεν ξέρω τι θα γίνει!

Μεθαύριο θα τον ρωτήσω για την θάλασσα και αν επιτρέπεται το μπάνιο γιατί η κοπέλα μου είπε ότι μάλλον με την περίδεση δεν κάνει. Θα φρικάρω είναι η μόνη άσκηση που περίμενα πως και πως, γιατί αν πιάσουμε τους 40 βαθμούς που θα πάμε να περπατήσουμε οεοοοο! Θα πάω απο κοντά όμως να σιγουρευτώ για το τι κάνει και τι όχι ήδη έχω ετοιμάσει την λίστα με τις ερωτήσεις μου :)

Tassoula μου εμένα προσπαθεί να κατσικωθεί το 4ο κιλό και προσπαθώ με χίλια ζόρια να το διώξω :) αλλά με πιάνει μια πείνα πάντα το βράδυ και εκεί την πατάω!

Effie k. και εγώ το έχω δει αυτό το μαγαζί αλλά θα πάω όταν θα ανέβουμε για δουλειές του συζύγου που θα έχουμε λίγες μέρες να ρίξουμε μια ματιά στην αγορά για το τι γίνεται.

U85pp3.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια και τα μπεμπακια!! Εχω πολυ καιρο να γραψω ευχομαι να ειστε ολες καλα!!! Εμεις πηγαμε για υπερηχο και ειμαστε 219 γρ ολα μια χαρα! Στις 17 Ιουνιου θα κανουμε την β επιπεδου σε εναν πολυ καλο γενετιστη εμβρυολογο και αν δει το οτιδηποτε θα αποφασισουμε για αμνιο.. Τωρα οσον αφορα τον υπνο τα ιδια και εγω με 3 μαξιλαρια κοιμαμαι στο πλαι και συχνα το ενα ποδι πανω στον αντρα μου οπου ευτυχως δεν παραπονιετα ο γλυκος μου!!!! :) Effie.k θα μπορουσες να μου πεις που βρισκεται αυτο το μαγαζι με τα μαξιλαρια;; Σας χαιρετω προς το παρον θα τα πουμε ξανα συντομα!!!!! Να ειστε ολες καλα και να προσεχετε.....φιλια!!!

:):)

7baa9c7d39.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου τι κανετε;; ξερω εχω να μπω πολλες μερες.. σας διάβασα ολες και τα ξεχασα ολα!! Αλλα απ οτι ειδα ολες καλα πάμε περα απο μικρο ταλαιπωρίες!!

Εγω στον υπνο θελω να λυγιζω τα γονατα μου και για να γυρίσω πλευρο κρατιεμαι απο τα σιδερα!!! Ο αντρας μου πιανει γωνια στο κρεβατι γιατι φοβαται μη με χτυπησει και για να απλωνομαι εγω!! Παιδεμα ο υπνος!!

Χθες μπηκα και επισημα στον πέμπτο μήνα! Εχει μεγαλώσει η κοιλια κορίτσια!! Εχει στρογγυλέψει!! ΠΟΛΥ!!! Τι θα γίνει μετά;; Εγω εχω βαλει συνολο 2.5 κιλά και προσπαθω να τα κρατησω εκει!!

Τα πονακια που εχουμε ειναι φυσιολογικά.. θυμάμαι που μου ειπε ο γιατρός οτι αν εχω παραπάνω συσπάσεις να του το πω να μεγαλωσει την δοση του μαγνησίου!! Οποτε αν δει καποια οτι εχει πολλες συσπάσεις ας μιλήσει με τον γιατρο της!!!

Σας αφήνω να πάω να φαω την κρεατοσουπα μου γιατι ειμαι χάλια... αν και ονειρεύομαι ταρτα φράουλας!!

Φιλια σε ολες!!

ΥΓ. θελω και εγω ονομα πρατηριου!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Γεια σας κοριτσια

ειμαι και εγω μανουλα οκτωβριου, τον αλλο μηνα παω για Β επιπεδου και εχω αγχωθει λιγακι, εκανε καμια απο σας? Βοηθεια!!!δευτερο κοριτσακι...

Μην αγχώνεσαι. Όλες τον άλλο μήνα θα κάνουμε τη β επιπέδου. Ελπίζουμε και κάνουμε το σταυρό μας να είναι όλα καλά. Συγχαρητήρια για τα κοριτσάκια σου! Μείνε εδώ για να μας λες και τα νέα σου.

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

gigitsa καλώς όρισες! με το καλό όλα! όλες εδώ περιμένουμε τη β επιπέδου... θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά!

Kitty805 και afroditoula το πρατήριο έχει τα πάντα από βρεφικά είδη και καλές τιμές... λέγεται m0ther b@by -το γράφω έτσι για να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση- και είναι στο Περιστέρι!

Σήμερα είδα για πρώτη φορά την κοιλιά μου να κινείται την ώρα που το μωρό βρισκόταν σε κέφια, μία δεξιά, μία αριστερά! Απίστευτα συναισθήματα!:-P

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεια σας κορίτσια :)

Afroditoula μπράβο για το μωράκι μεγαλώνει μια χαρά :) όσο για τους άντρες μας τι να κάνουν έτσι είναι τα οικογενειακά βάρη τα σηκώνεις απο νωρίς χαχααχαχα εμένα δεν τον ενοχλεί το βάρος απο το πόδι μου αλλά ότι λόγο της αλλεργίας και της κλειστής μύτης ροχαλίζω μέσα στο αυτί του χαχαχαα. Και εσύ να προσέχεις κοπέλα μου :)

Kitty805 περαστικά σου κοπέλα μου :) Εμένα η κοιλιά μου φαίνεται περισσότερο όταν είμαι ξαπλώμένη ανάσκελα, ακόμα όρθια μερικές φορές νιώθω ότι έχω ξεφουσκώσει και μερικές ότι είμαι πρησμένη :) παρά τα 4 κιλά που έχω πάρει μάλλον σε λάθος σημεία θα προσπαθήσω να διώξω το ένα που μπαινοβγαίνει ακόμα γιατί είναι νωρίς :) Θα τον ρωτήσω τον γιατρό μεθαύριο όμως για έξτρα μαγνήσιο γιατί αν μου σταματήσει την προγεστερόνη τελείως και αφού δεν πρέπει να κάνω συσπάσεις για την περίδεση μήπως το χρειάζομαι το έξτρα.

Gigitsa καλως ήρθες κοπέλα μου και με το καλό να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Να σου ζήσει και το κοριτσάκι σου :) Μην αγχώνεσαι για την β' επιπέδου αν μέχρι τώρα ήταν όλα καλα. Όλες πάντως τον μήνα που μας έρχεται θα πάμε. Εσύ πότε θα πάς;

Effie k. Τι καλά γίνεται πιο δυνατό και άρχισε να το δείχνει ε; Λογικά απο την στιγμή που κουνιέται η κοιλιά σου θα το ακούσει και ο μπαμπάς του :)

Να ρωτήσω κάτι; Σας πιάνει και εσάς κάτι σαν νευρόπονος χαμηλά στον κόλπο που και που; Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς γιατί δεν είναι πόνος ή σφίξιμο για να το θεωρήσω σύσπαση και είναι χαμηλά στην αρχή του κόλπου. Θα τον ρωτήσω μεθαύριο γιατι μου κάνει εντύπωση τι μπορεί να είναι. Αύριο πάω για τις αιματολογικές για να μου τις στείλουνε μέχρι να ανέβω στον γιατρό.

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...