Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια!

Εγώ δυστυχώς ούτε χτες έμαθα το φύλο... Ο γιατρός δεν μου έκανε υπέρηχο για να το δούμε και μου είπε ότι θα φαίνεται στη β επιπέδου, όχι τώρα. Δεν επέμεινα κι εγώ, αν και ξέρω ότι πολλές κοπέλες το έχουν ήδη μάθει. Τέλος πάντων, τώρα αναγκαστικά θα περιμένω μέχρι τις 8 Ιουνίου που θα κάνω τη β επιπέδου.

Ως προς τις κινήσεις του μωρού, δεν έχω καταλάβει απολύτως τίποτα. Πλήρης αναισθησία. Μου φαίνεται πιο γρήγορα θα το ακούσει ο μπαμπάς παρά η μαμά!

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια :)

Με έχει ταράξει η αλλεργία και έχω κουραστεί να φταρνίζομαι! και να τρέχει η μύτη :) και όχι μόνο απο την πίεση έχω αποκτήσει και ακράτεια! Φανταστείτε τι θα γίνει όταν μεγαλώσει και πιέζει και το μωρό!

Effie k. αυτές οι ορμόνες είναι θέμα θα μας τρελάνουν χαχααχχαχα. Ο μπαμπάς μας πάντως εμάς μας κοιτάει περίεργα γιατί μόλις αντιδράσει το μωρό μετά απο κάτι εγώ του μιλάω και εκείνος νομίζει ότι μιλάω σε αυτόν και με κοιτάει σαν να τα χάνω. Του λέω ότι σε λίγες βδομάδες θα πρέπει να του μιλάει και αυτός για να τον μάθει και τι μου είπε! Θυμήθηκε ένα έργο που βλέπαμε που ο άντρας έπαιζε στρατιωτάκια στην κοιλιά της γυναίκας του όταν αυτή κοιμότανε, και μου λέει θα πάω να πάρω και εγώ τώρα που θα μεγαλώσει η κοιλιά σου θα τα χρειαστούμε να παίζουμε με το μωρό!!!! και μετά εγώ τα χάνω χααχχχαχα

Domino μην αγχώνεσαι αυτή είναι η δουλειά του γιατρού μας να ασχολήται μαζί μας όταν τον χρειαζόμαστε ακόμα και στην πιο χαζή ερώτηση. Εγώ τον δικό μου τον πρήζω μόλις κάτι σκεφτώ τον πέρνω τηλ. εξάλλου εκείνος μου είπε να τον παίρνω για το παραμικρό δεν ξέρω γιατί πρέπει να νιώθουμε άσχημα, εξάλλου ξέρουν ακριβώς τι έχουμε περάσει για να τα καταφέρουμε και είναι λογικό να ανησυχούμε συνέχεια για τα μωρά μας.

Μύκητες είχα και εγώ και μου έδωσε ένα υπόθετο και μου περάσανε, εγώ την είχα πατήσει πριν κάνω την περίδεση και ήταν ότι είχα κλείσει τον 3ο, οριακά δηλαδή το πήρα. Απο τότε δεν έχω καταλάβει κάτι την άλλη βδομάδα θα πάω για τις εξετάσεις και ελπίζω να μην βρούνε τίποτα και να έχουν επανέλθει στα φυσιολογικά και τα ερυθρά που βρίσκουμε στα ούρα.

Όσο για το μικρό να δεις ότι απο μέρα σε μέρα θα δώσει το παρόν. Πάντως τώρα στην 18η βδομάδα διάβασα ότι όσες δεν το έχουν ακούσει κάτι θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν. Έλεγα σε μια ξαδέρφη μου που είναι τώρα στον 7ο ότι το έχω ακούσει ήδη και μου έλεγε ότι εκείνη το είχε ακούσει την 20η βδομάδα και μάλλον είχε αργήσει γιατί έχει μπροστά τον πλακούντα. Τι να πω θα δείς και εσύ τώρα σιγά σιγά θα το καταλάβεις :)

Rosali μην ανησυχείς για το φύλο και εμάς παρότι μας είπαν - δεν μπορούσαν να μας πουν σε τι ποσοστά ήταν σίγουροι - και εμείς σίγουρα στην β' επιπέδου θα μάθουμε. Τα τελικά αποτελέσματα για όλες τότε θα είναι, νομίζω μόνο η Georgiana έμαθε σίγουρα. Το θέμα είναι να είναι καλά τα μωρά και μετά θα αρχίσουμε τον Ιούνιο να κοιτάμε ή τα ροζ ή τα μπλε :)

Θα το ακούσεις το μικρό σε λίγες μέρες αφού νομίζεις ότι δεν το άκουσες ακόμη. Τώρα την 18η ξεκινάνε να το ακούνε όσες δεν το ακούνε καθόλου και μετά σίγουρα το ακούμε όλες την 20η βδομάδα :) οπότε ότι και να γίνει 2 βδομάδες μείνανε :)

U85pp3.png

mariren οι μπαμπάδες απλά δεν υπάρχουν με τις ατάκες τους. Εγώ χθες του λέω βάλε το χέρι σου μήπως το νιώσεις και εσύ και γυρνάει και μου λέει δεν πρόκειται να το καταλάβω από τώρα, ξέρω εγώ πότε θα έρθει η ώρα! Πιο ενημερωμένος και από εμένα! :tongue:

Rosali πως κρατήθηκες να είσαι στο γιατρό και να μην κάνεις υπέρηχο να δεις λίγο το μωρό;;;!... εγώ δεν κρατιέμαι να πάω αύριο, απλά να το δω, για το φύλο δεν έχω τόση αγωνία, ακόμα και αν δεν μου πει αύριο δεν θα με πειράξει!

Εγώ βρε κορίτσια τις τελευταίες μέρες έχω τρελαθεί στη δίψα... Όσο δεν τα πήγαινα καλά με το νερό, τώρα κουβαλάω παντού μαζί μου και ένα μπουκάλι... Λέτε να είναι τίποτα;;....:?:? Ελπίζω να είναι επειδή αρχίζει να ζεσταίνει ο καιρός και όχι τίποτα άλλο...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Effie.k, δεν είναι ότι δεν ήθελα να το δω, απλώς ο γιατρός που έχω δεν κάνει ο ίδιος κανέναν υπέρηχο, αλλά με στέλνει σε κάποιον άλλο μέσα στο νοσοκομείο (στο Έλενα είναι) με χαρτί. Του ζήτησα να μου δώσει χαρτί για υπέρηχο, αλλά μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Οπότε δεν επέμεινα, ντράπηκα. Με διαβεβαίωσε ότι όλα πάνε καλά. Υπομονή, θα περιμένω μέχρι τις 8 Ιουνίου...

Εσένα σου είπαν αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

rosali αφού σε διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά, μια χαρά! είναι που πάμε κάθε φορά στο γιατρό και περιμένουμε και τον υπέρηχο για να δούμε τα μικρούλια, αλλά δεν πειράζει υπομονή...

εμείς πήγαμε σήμερα και τελειώνοντας τον υπέρηχο τον ρώτησα αν είδε κάτι και μου είπε ότι σίγουρα θα δούμε στη β επιπέδου. Βέβαια μετά στη συζήτηση μας είπε ότι φαίνεται να είναι κοριτσάκι, αλλά να μην το πούμε ακόμα πουθενά μέχρι να το σιγουρέψουμε!!! Για να δούμε!!!! :):)

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! Εμείς είχαμε γιατρό την τρίτη. Όλα καλά με το μωρό και αυτός κοριτσάκι το είδε αν και καθόταν σταυροπόδι. Αιματοκρίτης 29 μου ανέβασε το σίδηρο και το filicine. Έχω και ένα ινομυωμα που έχει φτάσει 5 εκ. και μου είπε οτι θα το βγάλει στην γέννα και αγχωθηκα. Μου είπε οτι κάνει πυρετό και ίσως χρειαστεί να κάτσω παραπάνω αλλά γλυτωνω ενα χειρουργείο. Έχει κάνει καμία κοπέλα αφαίρεση ινομυωματος;;;

Αφήστε που ξέχασα να ρώτησω αν θα μπορώ να θηλασω.

Εγώ θα γεννησω σε δημόσιο εσείς που;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα, τασσουλα εχει κανει κατι παρομοιο μια φιλη και θηλασε κανονικα.

Dommino στην β επιπεδου στην προηγουμενη εγκυμοσυνη με μετρησε κολπικα γιατι ειχα 3.

Σε αυτην παιρνω προγετερονη και εχω μεχρι τωρα καλο τραχηλο.

Καναμε αμνιο δεν πονεσα απλα εννιωσα ασχημα οταν ρουφουσε το υγρο, τωρα ειμαι ξαπλα να περασει ο κινδυνος.

Επειδη δεν αλλαζω πλευρο απο φοβο, με τραβαει λιγο η κοιλια, ο γιατρος δεν ανησυχει μου εχει δωσει προγεστερονη κολπικα.

Τα πρωτα αποτελεσματα βγηκαν καλα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα, τασσουλα εχει κανει κατι παρομοιο μια φιλη και θηλασε κανονικα.

Dommino στην β επιπεδου στην προηγουμενη εγκυμοσυνη με μετρησε κολπικα γιατι ειχα 3.

Σε αυτην παιρνω προγετερονη και εχω μεχρι τωρα καλο τραχηλο.

Καναμε αμνιο δεν πονεσα απλα εννιωσα ασχημα οταν ρουφουσε το υγρο, τωρα ειμαι ξαπλα να περασει ο κινδυνος.

Επειδη δεν αλλαζω πλευρο απο φοβο, με τραβαει λιγο η κοιλια, ο γιατρος δεν ανησυχει μου εχει δωσει προγεστερονη κολπικα.

Τα πρωτα αποτελεσματα βγηκαν καλα.

Καλα αποτελεσματα. Ολα καλα θα πανε αφου τα αρχικα ειναι καλα. Κι εγω θα παω στη β επιπεδου κ θα δουμε ανατομικα πως θα ειναι το μωρο κ τοτε θα αποφασισει για αμνιο. Ειχα 1:500 πιθανοτητα κ γι αυτο το αφησαμε για την ωρα.

Καλημέρα, κορίτσια!

Effie.k και Tassoula, σας ζηλεύω με τα κοριτσάκια! Μακάρι να μου πει κι εμένα το ίδιο!

Εγώ θα γεννήσω, πρώτα ο Θεός, στο Έλενα. Είναι καμιά άλλη κοπέλα που θα βρεθεί κι αυτή εκεί;

Domino, κορίτσι μου, σε σκεφτόμουν σήμερα. Όλα καλά θα πάνε. Εύχομαι σε λίγο να κρατάς στην αγκαλιά σου ένα μπεμπάκι που να σφίζει από υγεία! Για όλες τις κοπέλες εδώ μέσα ισχύει αυτό!!!

Dommino μια χαρα ειναι τα αποτελεσματα εγω για συνδρομο 21 ειχα 250 και για τα αλλα δυο ειχα 1:78.και θα εκανα εξεταση verifi αιματος (μου ειπαν οτι κανει και για δυδυμα) αλλα βρηκαμε στον υπερηχο υπερηχογενες εντερο και τελικα καναμε αμνιο. Δεν πονεσα αλλα φοβηθηκα τωρα περιμενω να περασει μια εβδομαδα. Με την μικρη ζοριζομαι γιατι θελει να την ταιζω εγω.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Rosali θα περιμένω μέχρι τη β επιπέδου να το σιγουρέψουμε, αλλά και τις δύο τελευταίες φορές για κοριτσάκι το είδε. Να σου ευχηθώ πρώτα ένα γερό μωρό και δεύτερο μακάρι να έχεις κ εσύ κοριτσάκι αφού το θέλεις τόσο. Εγώ ήμουν πεπεισμένη ότι θα είναι αγόρι, μιας και δεν υπήρχε άνθρωπος γύρω μου που να μη μου πει ότι θα κάνω αγοράκι! :tongue:

magda καλή ανάρρωση τώρα και μπράβο που πήγαν όλα καλά. Να περνάει και αυτό να φεύγουν τα άγχη ένα ένα.

tassoula και εσύ κοριτσάκι! τι καλά! εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα για μαιευτήριο, ο γιατρός μου συνεργάζεται με διάφορα ιδιωτικά και νομίζω μετά τη β επιπέδου θα το ψάξω.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια μόνο εγώ εχω θέματα με τον ύπνο; Κοιμάμαι αριστερά και όταν πάω να γυρίσω πλευρό πονάω κάτω απο το στήθος αριστερά σαν να μην ανοίγει ο θώρακας μου! και αν κοιμάμαι δεξιά πονάω ή στην μέση ή στο μέρος του νεφρού! τι να πω; Μου φαίνεται ότι θα αρχίσω να κοιμάμαι όρθια στο τέλος! Και φυσικά τα ωραία όνειρα συνεχίζονται για να με τρομοκρατούν!

Magda TS όλα καλά να πάνε και να είναι εντάξει όλα τα αποτελέσματα σας. Πότε σας είπανε ότι θα βγούνε; Μετά την βδομάδα θα μπορείς να κάνεις ότι έκανες;

Rosali εγώ θα γεννήσω στο Ρέα.Κάνε υπομονή που θα πάει θα μάθουμε και εμείς κοντεύουν οι μέρες :)

Domino μου όλα καλά να πάνε. Πότε σου έκλεισαν για β' επιπέδου;

Effie k. και Tassoula μπράβο για τα κοριτσάκια σας :) Εγώ νιώθω ότι δεν περνάνε οι μέρες μέχρι τις 27/5 που θα ξαναδώ το μωρό μου αλλά δεν νομίζω ότι θα μας πει τίποτα ο γιατρός για το φύλο γιατί θα θέλει πρώτα να το επιβεβαιώσουν στην β' επιπέδου.

Effie k. οι μπαμπάδες δεν παίζονται :) εμένα προχτές είχε βάλει το κεφάλι του στην κοιλιά μου όταν του είπα ότι τώρα κουνιέται και μου είπε ότι ακούει μόνο ένα γλουπ-γλουπ χαχαχαχααχα και του λέω αυτό είναι το στομάχι μου! χαχαχααχα και χτες όταν γυρίσαμε το βράδυ έβαλε το χέρι του και πίεσε την κοιλιά μου και το μωρό χτύπησε κάτω απο το χέρι του. Αλλά απογοητεύτηκε που εγώ το κατάλαβα και αυτός όχι! χαχααχχααχα τον έχει πιάσει ανυπομονησία και δεν μπορεί να κάνει υπομονή λίγες βδομάδες ακόμα για να το νιώσει!!!! Βλεπω να γεμίζω μελανιές απο τα παιχνίδια τους! Φαντάσου τι θα γίνει μετά :)

Εγώ νερό έπινα απο την αρχή πολύ και ενώ το είχα ελαττώσει για λίγες βδομάδες αυτή την βδομάδα ξανάρχισα. Μέχρι τη νύχτα που σηκώνομαι για τουαλέτα πίνω πάντα μετά με αποτέλεσμα να έχω γίνει κολλητή με την τουαλέτα χαχααχχαα

U85pp3.png

mariren Μήπως να κοιτάξεις για κανα μαξιλάρι εγκυμοσύνης;;; Το σκέφτομαι και εγώ γιατί προχθές κοιμήθηκα παρέα με τέσσερα μαξιλάρια!:tongue: και καλά τώρα, να δω αργότερα που θα φουσκώσουμε πως θα βολευόμαστε!

Πάντως ο γιατρός χθες μου είπε ότι από τις 20 εβδομάδες θα αρχίσουμε να το καταλαβαίνουμε για τα καλά!

Και αυτό το θέμα με την τουαλέτα όλο το βράδυ, άστο... Τουλάχιστον εσύ ξανακοιμάσαι γιατί εγώ αργώ πολύ, μου φεύγει ο ύπνος...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Βρε κοριτσια κανω 3 με 4 μερες να μπω και εχετε γραψει κειμενα ολοκληρα! Εγω και επισημα σχεδον πηρα το πτυχειο μου και ανεβαινω κλιμακα στη δουλεια!!

domino Ρωτησα το γιατρο σημερα για την μετρηση του τραχηλου μου ειπε τα εξης.. εαν υπαρχει προβλημα ή εαν ειναι πολυδυμη κυηση που πρεπει να προσεξουμε η μετρηση γινετε κολπικα για μεγαλιτερη ακριβεια. Οποτε εαν καποια απο εσας νιωθει εστω και λιγο ανυσηχη ας ζυτυση ενδοκολπικη εξεταση! Εμενα ο δικος μου παραμενει 2.8!

Τα δικα μου ειναι ακομα τρια φασολακια, και ειναι υγειεστατα, σχεδον σε μεγεθος ιδια με μια κανονικη κυηση! Τα δυο ειναι 2.9εκατοστα και το αλλο 2.7! Ο γιατρος κιλα δεν με μετραει λεει ειναι ασχετο με τριδυμα μονο αμα με δει και ξεφευγω! αλλα η κοιλια που μου την μετρησε ειναι τωρα να φανταστητε οσες οι δικες σας στις 14 με 16 εβδομαδες!

mariren και γω εχω θεμα με τον υπνο! μου ηρθε αποτομα η κοιλια και δεν ξερω που να την βολεψω! Μια συναδελφος μου εφερε ενα μαξιλαρι θηλασμου να δοκιμασω εαν με βολεβει πρωτα πριν παω να παρω δικο μου... μηπως αυτη ειναι η λυση για ολες μας;;; αλλα ζεστενομαι κιολας, με πιανουν κατι εξεψεις σηκονομαι και πινω μπουλια το νερο και μετα αρχιζει το μαρτυριο τουαλετα καθε μιση ωρα! Φαυλος κυκλος! Και πριν το καταλαβω ξυπνητιρι για δουλεια...σημερα ομως εκανα κοπανα! :P

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...