Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια :)

Εγώ κορίτσια τις τελευταίες 2 μέρες είχα κάτι τραβήγματα - πονάκια χαμηλά στην κοιλιά πάνω απο το ηβικό οστό. Και χτες το πρωί που ξύπνησα δεν υπήρχε κοιλιά! Ποιο πλάκα και απο πλάκα ήτανε και πήρα άρον άρον τον γιατρό να δω τι έγινε. Τα τραβήγματα είναι μάλλον απο τους συνδέσμους της μήτρας. Και η κοιλιά χάθηκε γιατί ξεπρήστηκε το έντερο μου, τι να πω μέχρι να αρχίσω να ακούω συνέχεια το μωρό θα αγχώνομαι με το παραμικρό :)

Rosali μην ανησυχείς θα το νιώσεις και εσύ απο μέρα σε μέρα το μικρούλη :) Εμείς για το φύλλο δεν είμαστε σίγουροι γιατί μας κάνει κόνξες το μωρό δεν ανοίγει με τίποτα τα πόδια, μας είχαν πει στην αυχενική μάλλον αγοράκι αλλά σίγουρα θα το δούμε στην β' επιπέδου.

Effie k. δεν είναι τρομερό το χτύπημα; Εγώ ξαπλώνω όποτε βρω ευκαιρία μπας και το ακούω πιο συχνά :)

Tassoula μπράβο για τα αποτελέσματα :) τώρα χαλαρωσε για να το ακούσεις και σίγουρα :)

Ευχαγγελία83 να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη :)

Georgiana μου μαι χαρά το αγοράκι σας μεγαλώνει γρήγορα και σας έκανε την τιμή να το δείτε :) Δεν πειράζει κάνεις κοριτσάκι την επόμενη φορα :) Το θέμα είναι να είναι γερά εμάς μόνο αυτό μας νοιάζει τώρα που τα καταφέραμε εξάλλου :) Μήπως αναφέρθηκε σαν πρόδρομο πλακούντα επειδή ήταν κοντά στον τράχηλο; Εμένα την προηγούμενη βδομάδα που με είδε μου είπε ότι είναι πίσω και χαμηλά και δίπλα στον τράχηλο και ότι αν δεν ανέβει και κλείσει τον τράχηλο θα δούμε. Τι να πω δεν ξέρω πως τα βλέπουν αυτά εμείς απλά κάνουμε ότι μας λένε. Για την β' επιπέδου την ίδια μέρα έχουμε πάλι. Νομίζω είμαστε 3 εκείνη την μέρα :)

Kitty805 μια χαρά το μικρό κάνει νάζια σαν το δικό μας χααχχα σιγά μην μας κάνουν την χάρη. Είναι σαν να μας λένε "εκεί να σκάσετε δεν σας κάνουμε το χατήρι" χαχααχχα και εμάς έβαζε τα χέρια μπροστά ή έκλεινε τα πόδια, φαντάσου όταν γεννηθούν με το καλό τι θα κάνουν αν πατάνε πόδι απο τώρα χαχαχχα αλλά δεν πειράζει γερά να είναι και ας κάνουν ότι θέλουν :) Που κάνεις υπέρηχο και σου δίνουν έγχρωμες φώτο; Εγώ περιμένω την β' επιπέδου να δω αν θα πάρω. Ρώτησες τον γιατρό σου για αυτά τα πονάκια - συσπάσεις στον κόλπο; Εγώ που έκανα που και που με είχε ξεκινήσει μαγνήσιο και μου είπε ότι είναι ο κόλπος που προετοιμάζεται για την γέννα και ότι λέγονται Braxton Hicks ( νομίζω έτσι μου τις είπε). Αλλά εμένα με έχει βάλει να προσέχω μήπως κάνω συσπάσεις στη μήτρα.

CelineEng συγχαρητήρια τα μικρά έχουν πάρει φόρα :) Επειδή είναι πολύδυμη εγκυμοσύνη σίγουρα θα κοιτάνε πιο συχνά το τράχηλο σου. Να ρωτήσεις στην επόμενη επίσκεψη αν έχει μικρήνει και άλλο αν θέλει περίδεση. Όσο για τα κιλά δεν έχεις πάρει τίποτα για τρίδυμα. Εγώ τις πρώτες βδομάδες είχα πάρει 2 και με το ζόρι τα κράτησα μέχρι την προηγούμενη βδομάδα που απέκτησα και ένα ακόμα!!!

U85pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια . Πηγα για υπερηχο. Ενταξει μας ειπε οσο μπορουσε να δει ο γιατρος γιατι το μικρο δεν ηταν πολυ συνεργασιμο σημερα. Μου ειπε οτι ημουν αφυδατωμενη κ οτι πρεπει να πινω πιο πολυ νερο. Επισης μου ειπε διαφορα για το μηκος του τραχηλου. Εσας κοριτσια τι μηκος σας βρηκε; μου ειπε οτι καθε φορα που παω ειναι πιο μικρος κ οτι πρεπει να ξεκουραζομαι πιο πολυ. Αγχωθηκα παλι. Μια το ενα μια το αλλο.. Για αμνιο ακομη ειπε να το αφησουμε να δουμε τη β επιπεδου γιατι το ποσοστο αποβολων ειναι ψηλο. Οπως καταλαβαινετε το αγχος δεν θα τελειωσει ποτε. Τωρα προστεθηκε κ ο τραχηλος... Αντε να δουμε..

Domino το μικρό ένιωθε το άγχος σου μάλλον και για αυτό δεν ήταν συνεργάσιμο, δεν θυμάμαι σε ποια βδομάδα είσαι αλλά λογικά αν χαλαρώσεις λίγο θα το ακούσει και εσύ σιγά σιγά το μωρό σου. Προσπάθησε να πίνεις περισσότερο νερό και να ξεκουράζεσαι. Πόσος ήταν ο τράχηλός σου; Εμένα είχε ζητήσει να μετρηθεί στην αυχενική ο γιατρός μου γιατί είχαμε αφαιρέσει μέρος του σε μια επέμβαση που είχα κάνει. Και τελικά είναι 2,4 χιλιοστά ο μισός σχεδόν απο όσο πρέπει να είναι κανονικά και για αυτό μου έκανε περίδεση. Και μου είπε και εμένα να ξεκουράζομαι, όχι επαφές και να μην σηκώνω βάρη. Δεν σου ανέφερε τι θα κάνετε αν μικρύνει και άλλο; Απο ότι μου έχει πει τον κοιτάνε συνέχεια τον τράχηλο αλλά όταν δεν συντρέχει λόγος δεν τον αναφέρουν. Απλά θέλουν οι ίδιοι να ξέρουν το μήκος του. Πάντως το άγχος το έχουμε όλες μέχρι με το καλό να πάρουμε τα μωρά αγκαλιά μας και να είναι όλα καλά.

U85pp3.png

Κορίτσια μου γεια σας! :):)

Ευαγγελία83 καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη!!!

dominoαλήθεια το αφυδατωμένη πως το είδε;;; να ξεκουράζεσαι για να είναι καλά το μωρό. το άγχος μας δυστυχώς δεν θα σταματήσει...

CelineEngπολύ χαίρομαι που πηγαίνουν όλα καλά και για τα τρία μωράκια σου!

Georgianaαγοράκι και εσύ, ε;;!!!! συγχαρητήρια για τα όμορφα νέα σας! φουλ στα αγοράκια θα είναι Οκτώβρης και κάτι είχα διαβάσει στο κινέζικο ημερολόγιο! :tongue:

Kitty805μπράβο και για τα δικά σας υπέροχα νέα!!! σας κρύβεται και σας όπως και το δικό μας! δεν πειράζει, μας κρατάνε σε αγωνία!

mariren το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγώ προχθές... ξύπνησα και αντί να νιώθω έγκυος ένιωθα ανάλαφρη και ξεφούσκωτη... πήρα μια τρομάρα, αλλά είναι ναι το έντερο, έχω ξεκινήσει τη βρώμη μου κάθε πρωί και φαίνεται πήρε τα μπρος του μετά τις ατασθαλίες του Πάσχα....

Πάντως εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι από τη στιγμή που κράτησα το θετικό τεστ από εκεί ξεκίνησε και το πραγματικό άγχος... για το πρώτο ραντεβού, για να ακούσεις μετά την καρδούλα του, για να πας για αυχενική και συνεχίζει... και από εδώ και πέρα σαν μαμάδες θα είμαστε μια ζωή έτσι, αλλά χαλάλι τους βρε κορίτσια!

Εμείς έχουμε γιατρό τη δευτέρα και ανυπομονώ να το δω...μακάρι να είχαμε μια συσκευή στο σπίτι να τα βλέπαμε κάθε μέρα γιατί αυτά τα ραντεβού αργούν πολύ!!!:tongue::tongue:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεια σας κοριτσια. Το μηκος ειναι 3εκ κ ειναι οριακο. Δεν μου ειπε ακομη τιποτα. Αυξησα τα ουτροζεσταν κ ξεκινησα κ μαγνησιο απο σημερα. Ολη τη μερα φαρμακα.. Κ ακομη δεν αρχισα ασβεστιο. Θα ξαναπαω τελος του μηνα παλι. Mariren εσενα τον τραχηλο τον μετρησαν ενδοκολπικα ή απο την κοιλια κ ηταν τοσος; Ρωτησα κ αλλον γιατρο κ μου ανεφερε την περιδεση. Θα δουμε. Παντως βρε κοριτσια προσεχω. Τι να κανω; να ειμαι ολο ξαπλα;

Ευχαριστώ για τις ευχές και σας τις ανταποδίδω!

Προετοιμάζομαι ψυχολογικά για άμνιο μιάς και η αυχενική μας ήταν 1:275. Άλλες 15 μέρες και θα μάθουμε τελικά - αν και φύσει και θέσει αισιόδοξη, έχω μία αγωνία!!

Για τροφοβλάστη ο γιατρός αλλά και ο εμβρυολόγος ήταν κάθετοι, πιο επικίνδυνη και λιγότερη αξιόπιστη από την άμνιο!

Όσο για βιταμίνες , συμπληρώματα και φάρμακα απλά δεν υπάρχει!! ( αντιπηκτικές ενέσεις, μαγνήσιο ,σίδηρο, ασβέστιο κλπ κλπ). Καλά μας κουράγια!!

Διαφημίσεις

Ευαγγελία μου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Μην έχεις άγχος!!!

Σήμερα έκανα δουλιτσες εν όψη καλοκαιριού και την άκουσα!!! Πρέπει να το πάρουμε πιο χαλαρά!!!

Φουσκωσα αρκετά και πήρα άλλο ενα κιλό, εντωμεταξυ με το σίδηρο δεν έχουμε και θέμα με την τουαλέτα!

Αύριο λέμε να πάμε για μπάνιο και με την μικρούλα μου να χαρεί και να παίξει!!!

Θα φτιάξει καμία κοπέλα λίστα με τα μωρά μας;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κοριτσια. Το μηκος ειναι 3εκ κ ειναι οριακο. Δεν μου ειπε ακομη τιποτα. Αυξησα τα ουτροζεσταν κ ξεκινησα κ μαγνησιο απο σημερα. Ολη τη μερα φαρμακα.. Κ ακομη δεν αρχισα ασβεστιο. Θα ξαναπαω τελος του μηνα παλι. Mariren εσενα τον τραχηλο τον μετρησαν ενδοκολπικα ή απο την κοιλια κ ηταν τοσος; Ρωτησα κ αλλον γιατρο κ μου ανεφερε την περιδεση. Θα δουμε. Παντως βρε κοριτσια προσεχω. Τι να κανω; να ειμαι ολο ξαπλα;

Κοριτσι μου γιατρος δεν ειμαι αλλα σου ειπε τιποτα για προγεστερονη; Εμενα μου εδωσε χαπακια, 6 την ημερα και μου ειπε με ξεκουραση θα ανεβουμε ενα εκατοστο τουλαχιστον! Βεβαια την περιδεση δεν με βλεπω να την γλυτωνω...

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Κοριτσι μου γιατρος δεν ειμαι αλλα σου ειπε τιποτα για προγεστερονη; Εμενα μου εδωσε χαπακια, 6 την ημερα και μου ειπε με ξεκουραση θα ανεβουμε ενα εκατοστο τουλαχιστον! Βεβαια την περιδεση δεν με βλεπω να την γλυτωνω...

Το ουτροζεσταν ειναι προγεστερονη κ παιρνω 600mg τη μερα. Κ το μαγνησιο ειναι για τις συσπασεις της μητρας ειπε.Εμενα μου ειπε αν πεσει στο 2.5 θα χρειαστω περιδεση. Θα δουμε προς το παρον..

Το ουτροζεσταν ειναι προγεστερονη κ παιρνω 600mg τη μερα. Κ το μαγνησιο ειναι για τις συσπασεις της μητρας ειπε.Εμενα μου ειπε αν πεσει στο 2.5 θα χρειαστω περιδεση. Θα δουμε προς το παρον..

Συγνωμη δεν ηξερα! Ελπιζω να μην χρειαστει παντως.. Απο οτι εχω διαβασει απο ιστοριες στο ιντερνετ συνηθως η ξεκουραση με την προγεστερονη ειναι σιγουρη συνταγη!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

CellineEng το μηκος του τραχηλου στο μετραει ενδοκολπικα ή πανω απο τη κοιλια; Εμενα απο τη κοιλια. Σκεφτομαι μηπως κ αυτο επηρεαζει δηλ μηπως ενδοκολπικα ειναι πιο σωστη η μετρηση; δεν ξερω κι εγω υποθετικα μιλαω. Αν ξερεις εσυ ή καποια αλλη κοπελα ας μας πει.

Διαφημίσεις

CellineEng το μηκος του τραχηλου στο μετραει ενδοκολπικα ή πανω απο τη κοιλια; Εμενα απο τη κοιλια. Σκεφτομαι μηπως κ αυτο επηρεαζει δηλ μηπως ενδοκολπικα ειναι πιο σωστη η μετρηση; δεν ξερω κι εγω υποθετικα μιλαω. Αν ξερεις εσυ ή καποια αλλη κοπελα ας μας πει.

Εμενα ενδοκολπικα μου το μετραει παντως! Νομιζω ετσι ειναι πιο ακριβης οι μετρισεις..αλλιως γιατι να εμπενε στο κοπο να τις κανει ενδοκολπικα και οχι απλα πανω; Θα ρωτησω αμα θες αυτη τη βδομαδα στο ραντεβου!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Μια όμορφη Κυριακή να έχετε :)

Ευαγγελία83 να πάνε όλα καλά κοπέλα μου και καλά αποτελέσματα να έχεις.

Tassoula τη λίστα την έφτιαχνε η Georgiana λογικά θα την φτιάξει μόλις μπει και έχει ώρα.

Domino και CelineEng εμένα ο γιατρός με κοιτάει μέχρι τώρα και κόλπικα, την τελευταία φορά με κοίταξε και απο την κοιλιά και κολπικά για να τον μετράει καλύτερα τον τράχηλο και να παρακολουθεί την περίδεση. Την επόμενη φορά δεν ξέρω αν θα είναι πάλι κολπικά. Τώρα CelineEng λογικά για να μην έχει πρόβλημα ο τράχηλος και για την ασφάλεια των μωρών θα σου συστήσουν να την κάνεις. Γιατί όσο μεγαλώνει το μωρό και βαραίνει πιέζεται ο τράχηλος. Domino να ζητήσεις την άλλη φορά και κολπικά να δειτε αν βγαίνει το ίδιο νούμερο, θα ρώταγα εγώ όταν πάω αλλά θα πάω στις 27 του μήνα και δεν ξέρω μήπως πας εσύ νωρίτερα. Εμένα το ουτροτζεσταν μου το χαμήλωσε σε ένα χάπι των 200mg. απο 2 και αν δεν κάνω συσπάσεις μου είπε την άλλη φορά θα μου το κόψει τελείως. Ελπίζω να αρκεί το μαγνήσιο μετά και να μην κάνω συσπάσεις. Θα δούμε.

U85pp3.png

Που χαθήκατε; Ελπίζω να είστε καλά και εσείς και τα μπεμπάκια σας :)

Εγώ είχα μια περίεργη νύχτα που δεν καλοκοιμήθηκα με την μέση μου ή το νεφρό μου! δεν έχω καταλάβει τι ήταν πάντως σηκώθηκα χωρίς όρεξη και νιώθω άτονη, είδα και κάτι περίεργα όνειρα που με τρομάξανε! Τι να πω μπορεί να κουράστηκα χτες που έκανα τις ντουλάπες και για αυτό να τα πέρασα όλα αυτά.

Βρε κορίτσια βλέπετε και εσείς περίεργα όνειρα; ή μόνο εγώ έχω το προνόμιο; μιλάμε τις τελευταίες μέρες πάντα θα ξυπνήσω απο κάτι που έχω δει. Τι είναι πάλι και αυτό! Χτες ξύπνησα επειδή άκουσα να φωνάζουν το όνομα μου και πετάχτηκα ότι κάτι γινότανε!!!! Τελικά ήταν η φωνή της τουαλέτας χααχχααχα αλλά πρώτα μου έκοψε τα πόδια!

Κορίτσια τεντώνεστε και εσείς στο κρεβάτι; Εγώ μόλις νιώθω ότι ξυπνάω ξαφνικά το κορμί μου γίνεται σανίδα και δεν μπορώ να το μαζέψω! Και φοβάμαι μήπως τεντώνεται και η μήτρα μην έχει πρόβλημα το μωρό. Τουλάχιστον τις τελευταίες μέρες έχει γίνει αρκετά ζωηρό και έχει και προτιμήσεις στο φαί! Αν έχω φάει κάτι και του αρέσει μπορεί να κλωτσάει για αρκετή ώρα μετά :)

Ξέρετε πότε περίπου τα ακούνε οι μπαμπάδες τους;

Σας αφήνω γιατί νομίζω ότι σας ζάλισα! :) Φιλιά σε όλες!

U85pp3.png

Καλημέρα σε όλες!!! :):):)

mariren αυτά τα όνειρα έρχονται και φεύγουν... οι ορμόνες παίζουν μαζί μας! και εγώ πολλές φορές ξυπνάω από εφιάλτες, αλλά βάζω λίγη χαλαρωτική μουσικούλα και ξανακοιμάμαι...

Οι μπαμπάδες αργούν να ακούσουν το μωρό νομίζω... Αυτό που νιώθουμε εμείς τώρα δύσκολο να το νιώσουν και αυτοί. Νομίζω ότι μετά τις 20 εβδομάδες, δλδ στις κανονικές κλωτσιές θα καταλάβουν και αυτοί!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπερα κοριτσια. Εγω παντως δεν εχω καταλαβει ακομη το μωρο. Ισως κ να μην μπορω να αντιληφθω τις κινησεις κ να νομιζω οτι ειναι το εντερο μου. Δεν ξερω... Σημερα εκανα γενικη ουρων κ μου γραψαν οτι βρεθηκαν μυκητες. Εγω δεν ειχα ποτε μου. Ουτε τωρα εχω καποια ενοχληση. Βεβαια ο γιατρος μου ειπε να βαλω ενα ενδοκολπικο υποθετο εφαπαξ. Εχει τυχει σε καμμια αυτο το θεμα στην εγκυμοσυνη;; Οπως καταλαβατε εχω συνεχεια κ ενα νεο προβλημα να ασχολουμαι. Εχω πρηξει κ το γιατρο.. Για υστερικη θα με εχουν αλλα τι να κανω;; Δεν το θελω αλλα ολο κατι νεο προκυπτει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...