Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.. Εγω παω αυριο για υπερηχο να δουμε.. Δεν μπαινω συχνα..Ειμαι αγχωμενη . Η αυχενικη ηταν μετρια κ ευχομαι να ναι ολα καλα. Δεν ειμαι κ πολυ καλα ψυχολογικα..

Γιατί, κοπέλα μου; Πόσο μέτρησαν την αυχενική; Και το τελικό ποσοστό μαζί με την ΡΑΡΡ-Α πόσο ήταν;

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί, κοπέλα μου; Πόσο μέτρησαν την αυχενική; Και το τελικό ποσοστό μαζί με την ΡΑΡΡ-Α πόσο ήταν;

Συγνώμη, τώρα είδα στην προηγούμενη σελίδα ότι ήταν 1:500. Δεν το θυμόμουν.

Καταλαβαίνω την αγωνία σου πάντως, αν και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Κι εγώ στη θέση σου θα ρωτούσα μήπως μπορεί να γίνει και κάποια άλλη εξέταση. Θα σου πρότεινα να μην κάνεις αμνιο, μιας και, όπως λες, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και με τις εξωσωματικές. Μήπως όμως μπορείς να κάνεις λήψη τροφοβλάστης; Λένε ότι κι αυτή είναι το ίδιο αξιόπιστη και δεν έχει ρίσκο όπως η αμνιο. Ο γιατρός σου τι λέει γι' αυτό;

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Καλησπερα! Εχω πολυ καιρο να μπω να σας γραψω αλλα σας διαβαζω οποτε εχω ωρα. Συνηθως ξεκιναω τη μερα στις 7 και δεν καθομαι μεχρι τις 9 και το βραδυ!

effie.k Πολυ μ᾽αρεσει η εικονα! Εχω κατι παρομοιο στο κινητο! Τρελομαμα χαχα

domino καλα αποτελεσματα σου ευχομαι! Να σου πω να μην αγχωνεσαι δεν εχει νοημα, σε καταλαβαινω.. Θα περιμενουμε νεα σου!

Εχω αρχησει και πεταω κοιλια και ειναι απιστευτα ωραιο. Απο φαγητο δεν το συζυτω ακομα ριζια βραστα και φριγανιες. Στις πολυ καλες περιπτωσεις και λιγο μελι. Αυριο θα παω και εγω στο γιατρο και ελπιζω να μην εχει απορροφηθει κανενα μωρακι.

Rosali Να ζησετε! Παντα ευτιχησμενοι και με το καλο ενα υγειες μωρακι! Εδω εμας το φυλο δεν το λενε συνηθως πριν τις 20 εβδομαδες εκτος και εαν πεσεις και καλη μαια. Αλλα απο οτι εχω διαβασει μετα τις 16 μπορει να σου πει καπως ο γιατρος σου, αλλα οχι παντα με σιγουρια! Ελπιζω να φανει οταν πας!!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Και εγώ είχα μπερδευτεί για το τι πρέπει να κάνω αν χρειαστεί. Φοβάμαι πολύ την αμνιο και ας είναι αντικειμενικά η πιο αξιόπιστη εξέταση και πιο αναλυτική. Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για το harmony test. Τώρα δεν κάνω τίποτα, θα περιμένω να δούμε και την β επιπέδου!!

Πρέπει να κλείσουμε ραντεβού σιγά σιγά!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Και εγώ είχα μπερδευτεί για το τι πρέπει να κάνω αν χρειαστεί. Φοβάμαι πολύ την αμνιο και ας είναι αντικειμενικά η πιο αξιόπιστη εξέταση και πιο αναλυτική. Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για το harmony test. Τώρα δεν κάνω τίποτα, θα περιμένω να δούμε και την β επιπέδου!!

Πρέπει να κλείσουμε ραντεβού σιγά σιγά!!

Παρόλο που δεν έψαχνα να κάνω δεύτερη συμπληρωματική εξέταση, έκατσα και διάβασα πάρα πολλά για το harmony test και στο τέλος συμπέρανα (χωρίς να είμαι γιατρός, βέβαια) ότι από τη μια έχει τεράστιο κόστος και από την άλλη δεν έχει την αξιοπιστία της αμνιο. Ίσως εγώ να προτιμούσα την τροφοβλάστη. Αλλά και πάλι νομίζω ότι ο γιατρός είναι πιο αρμόδιος να προτείνει.

Γεια σας κοριτσια . Πηγα για υπερηχο. Ενταξει μας ειπε οσο μπορουσε να δει ο γιατρος γιατι το μικρο δεν ηταν πολυ συνεργασιμο σημερα. Μου ειπε οτι ημουν αφυδατωμενη κ οτι πρεπει να πινω πιο πολυ νερο. Επισης μου ειπε διαφορα για το μηκος του τραχηλου. Εσας κοριτσια τι μηκος σας βρηκε; μου ειπε οτι καθε φορα που παω ειναι πιο μικρος κ οτι πρεπει να ξεκουραζομαι πιο πολυ. Αγχωθηκα παλι. Μια το ενα μια το αλλο.. Για αμνιο ακομη ειπε να το αφησουμε να δουμε τη β επιπεδου γιατι το ποσοστο αποβολων ειναι ψηλο. Οπως καταλαβαινετε το αγχος δεν θα τελειωσει ποτε. Τωρα προστεθηκε κ ο τραχηλος... Αντε να δουμε..

Ευαγγελία καλώς ήρθες και με το καλό το δεύτερο μωρακι!!!!

Rosali ο τροφοβλάστης είναι πιο επίπονη απο την αμνιοπαρακέντηση και γίνεται μέχρι την 14 εβδομάδα νομιζω. Έχει το ίδιο ποσοστό αποβολής με την αμνιο . την τρίτη έχω γιατρό να δούμε το μωρό!!!

Domino να ξεκουραζεσαι γλυκιά μου και να ακούς τον γιατρό!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοπελες και απο εμας...μετα απο τόσοοοο καιρό...

χαίρομαι που βλεπω όμορφα νεακια.

Εμεις πηγαμε στο γιατρο 1 κιλο απο την αρχη της εγκυμοσύνης. Μεγαλωσε 11cm και 154 χτυπους...

Ξεκινησαμε πλεον και λεμε και γραμμαρια 170gr :)

Ειμασταν με τ αδερφό τ άντρα μου και το φύλο ζητήσαμε να το πει σ αυτον ωστε την επομένη να μαζευτούμε όλη η οικογένεια και να δούμε φατσες :P

Ειμαστε ΑΓΟΡΑΚΙ!! :D

Παει το όνειρο να του φτιάχνω κορδελάκια :P

Χαλάλι του μωρέ. Εδώ δεν μπορούσα να κάνω νινι κ θα κατσω να σκάσω; :D

Γερό να ειναι να σφίζει απο υγεία

Και εγω ξεκίνησα κ νιωθω κατι κινήσεις οταν κάθομαι κ ειμαι λιγο γερμένη προς τα μπρος :)

Πριδρομο πλακούντα ουτε καν αναφορά ο γιατρούλης μου τώρα... δεν ξέρω τι ειδε ο αλλος...

Πάμε για β επιπεδου 10/6

JRfdp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια . Πηγα για υπερηχο. Ενταξει μας ειπε οσο μπορουσε να δει ο γιατρος γιατι το μικρο δεν ηταν πολυ συνεργασιμο σημερα. Μου ειπε οτι ημουν αφυδατωμενη κ οτι πρεπει να πινω πιο πολυ νερο. Επισης μου ειπε διαφορα για το μηκος του τραχηλου. Εσας κοριτσια τι μηκος σας βρηκε; μου ειπε οτι καθε φορα που παω ειναι πιο μικρος κ οτι πρεπει να ξεκουραζομαι πιο πολυ. Αγχωθηκα παλι. Μια το ενα μια το αλλο.. Για αμνιο ακομη ειπε να το αφησουμε να δουμε τη β επιπεδου γιατι το ποσοστο αποβολων ειναι ψηλο. Οπως καταλαβαινετε το αγχος δεν θα τελειωσει ποτε. Τωρα προστεθηκε κ ο τραχηλος... Αντε να δουμε..

Μήκος τραχήλου; Πρώτη φορά το ακούω. Εμένα δεν μου έχει πει τίποτα. Και να φανταστείς ότι δεν κάθομαι πουθενά, είμαι υπερκινητική, πάω στη δουλειά, γυρίζω στο σπίτι και κάνω μέχρι το βράδυ δουλειές, κάνω κηπουρική, αχ, τι έχει τραβήξει κι αυτό το έμβρυο μαζί μου...

Μην αγχώνεσαι πάντως. Όλα καλά θα πάνε. Πες στον άντρα σου να σε βοηθάει με τις δουλειές, σε καμιά μαμά, αδελφή κλπ.

Καλημέρα κοπελες και απο εμας...μετα απο τόσοοοο καιρό...

χαίρομαι που βλεπω όμορφα νεακια.

Εμεις πηγαμε στο γιατρο 1 κιλο απο την αρχη της εγκυμοσύνης. Μεγαλωσε 11cm και 154 χτυπους...

Ξεκινησαμε πλεον και λεμε και γραμμαρια 170gr :)

Ειμασταν με τ αδερφό τ άντρα μου και το φύλο ζητήσαμε να το πει σ αυτον ωστε την επομένη να μαζευτούμε όλη η οικογένεια και να δούμε φατσες :P

Ειμαστε ΑΓΟΡΑΚΙ!! :D

Παει το όνειρο να του φτιάχνω κορδελάκια :P

Χαλάλι του μωρέ. Εδώ δεν μπορούσα να κάνω νινι κ θα κατσω να σκάσω; :D

Γερό να ειναι να σφίζει απο υγεία

Και εγω ξεκίνησα κ νιωθω κατι κινήσεις οταν κάθομαι κ ειμαι λιγο γερμένη προς τα μπρος :)

Πριδρομο πλακούντα ουτε καν αναφορά ο γιατρούλης μου τώρα... δεν ξέρω τι ειδε ο αλλος...

Πάμε για β επιπεδου 10/6

Λοιπόν, εμείς οι δύο έχουμε δυο μέρες διαφορά. Είμαστε το ίδιο δηλαδή.

Κι εγώ λέω ότι θα ήθελα κοριτσάκι, αλλά και αγοράκι να μου τύχει, δεν με νοιάζει καθόλου. Ό,τι νά'ναι μόνο να είναι είναι γερό. Αυτό έχει σημασία.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Τι κανετε;;

Εμεις πηγαμε χθες για υπέρηχο!! Ολα καλά!! Ειναι 13εκατοστά και 164γρ. και 153 σφυγμοι. Φύλο δεν ειδαμε.. Ειναι ή ντροπαλή κοπέλα ή τεμπέλης αντρας!! Καθοταν μπρουμυτα με τον κώλο τουρλα και αρνιοταν να ανοιξει ποδαράκια!! Αλλα βρε κοριτσια.. τι ευτυχια ειναι αυτη; Φαινεται πια.. κεφαλακι.. σωματακι.. ποδια.. Τουλάχιστον μου μοιάζει στις συνηθειες.. τόσο ατσουμπαλα μόνο εγω κοιμάμαι!! :-P Επισης δεν ξέρω για τα δικά σας τα μωράκια το δικο μου ειναι πολυ μερακλίδικο!! Τρωω μακαρονακι σκετο με τυρι.. τρέχω για εμετο.. μετα απο δεκα λεπτά τρωω μελιτζανα τηγανητη με φέτα και ειμαι μια χαρα... τρωω ψαρακι απλο ψητο με σαλατα.. τρεχω για εμετο.. τρώω μετα σουβλάκι με τζατζικι και ειμαι κιουρια!!

Χθες πηγα και τζαμπο και πηρα 2 φορμακια για νεογεννητα. ενα για κοριτσακι και ενα με τον τομ και τζερι! Και οτι θέλει ο Θεος ας ειναι και θα το φορέσει! Πάντως βρε κοριτσια τα κοιταζα ποσο μικρά ειναι και ειναι μια αγκαλια.. και δωστου τα κλάματα.

effie.k Μου εδωσαν ενα CD με φωτογραφιες και ενα DVD με βιντεο.. Εχει αποσπάσματα απο 4D εικονα και το ενα και το αλλο.. Ειναι εγχρωμο και φαίνεται το μωρο σαν κανονικό μωράκι στο χρωμα του δερματος!! Ελπιζω να εισαι καλυτερα με τους πονοκεφάλους και με το καλο να δεις το μωράκι σου!

Ευαγγελία83 Καλως ηρθες!! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσύνη!!

domino Κοιτα να ηρεμήσεις κοριτσάκι μου και να μην αγχωνεσαι!! Όλα καλα θα πάνε και αφου σου ειπε ο γιατρος ξεκουραση, παρατα τα ολα και ξεκουρασου!! Εγω σημερα δεν ανοιξα το γραφειο γιατι νιωθω τοσο κομματια που δεν μπορω!!

Georgiana Με το καλο ο αντρας της ζωής σου Γερός και τυχερός να είναι!!! Εχουμε ιδια ημερομηνια Β' επιπέδου!!

Rosali όταν κουράζομαι πολλες φορές και εχω πονάκια καθομαι και εγω και λεω τι τραβαει το μωρό με την τρελή τη μανα του και του ζητάω συγνωμη!! απλα δεν πρεπει να το παρακανουμε!!

Οσον αφορά τις υπόλοιπες χαιρομαι που διαβαζω νέα σας και βλέπω οτι αρχισαμε ολες να τα ακουμε τα μικρά!! Χθες σε αυτη που μου εκανε τον υπερηχο της το ειπα οτι το ακουσα και της εδειξα που και μου λεει δεν ειναι το μωρο εκει.. το εντερο ειναι.. Αλλα δεν της εδωσα σημασία.. πρωτον δεν εχει την πειρα για να ξέρει (ασε που την ειχα πετυχει στα εξωτερικα ιατρεια και τοτε και τωρα με αγχωσε με το βαρος μου, οπότε την εχω αχτι!) και δευτερον.. μιλησα με φιλες μου μαμαδες και ολες μου ειπαν οτι ετσι περιπου το ακουσαν και αυτες..

Για τις εξετάσεις θα σας ελεγα οτι με προσοχή να τις επιλέγετε... και να ακουτε τον γιατρο σας, γιατι καμια φορα εμεις απο μεγάλη αγαπη και ανησυχια μπορει να κανουμε χειροτερο κακό!!

Αληθεια σε καμια σας δεν ειπαν για τον υπερηχο καρδιας εμβρυου;;

Κοριτσάκια μου σας αφήνω.. ντρέπομαι που το λέω αλλα χθες κοιμηθηκα στις 10 το βραδυ.. ξυπνησα 9 το πρωι και τωρα πάω να την ξαναπέσω πριν σηκωθω για βαψιμο στο μαλλι και αποτριχωση.. :oops: Το απογευμα εχω να παω το σκυλοπαιδακι μου στο κομμωτηριο .. Φιλάκια...

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλησπερα! Μολις τελιωσα και εγω απο το γιατρο! 3 μωρακια ακομα μεγαλωνουν και ειναι τοσοδουλικα ακομα με πηραν τα ζουμια...ιδικα οταν ακουγα καρδουλες! Καναμε και τις πρωτες μας μετρησεις τωρα που εδρεωθηκαμε! Ειμαστε 2.3εκ, 2.1εκ και 2.4εκ! Ακομα δυο ραντεβου και θα ξερουμε με πιο πολυ σιγουρια εαν θα ειναι τριδυμα!

domino ποσο σου ειπε ειναι ο τραχηλος; εμενα μου ειπε ειναι 2.8 εκατοστα εαν δεν κανω λαθος αλλα λογω πολυδυμης κυησης θα μου τον μετραει καθε φορα που παω. Μου εδωσε προγεστερονη και μου ειπε πρεπει να ξεκουραζομαι! Αντε τωρα να της εξιγησω πως με τη δουλεια που κανω δεν υπαρχει ξεκουραση, θα με εκραζε και με το δικιο της!

Εγω ειμαι συν 1μισι κιλο στις 10 βδομαδες! Με αγχωσε η μια μαια μου λεει πολλα ειναι 10 βδομαδες ευτιχως της ειπε η αλλη ειναι τριδυμα γιατι θα εβαζα τα κλαματα! Ειναι οντως πολλα; Δεν τροω η καημενη! Φανταστητε να ετρωγα!! :oops:

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Kitty805, πολύ χαίρομαι που πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου. Δεν πειράζει, θα δείτε το φύλο στη β επιπέδου. Υγεία να έχει και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα!

CelineEng, μην κάτσεις να σκάσεις κιόλας για τα κιλά. Τρίδυμα έχεις, δεν μπορείς να συγκριθείς με καμία από εμάς. Και μην ακούς τι σου λέει και τι σχολιάζει η κάθε νοσηλεύτρια, γιατί αν τύχει καμιά στραβή από την κακή διατροφή εσύ θα τραβήξεις το λούκι, όχι αυτή. Δε λέω βέβαια να πάρεις σε 1 μήνα 10 κιλά, αλλά αν τρως με μέτρο ό,τι είναι να πάρεις θα πάρεις. Μετά θα κάνουμε όλες μαζί δίαιτα! Μην ανησυχείς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...