Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!! Οι κοιλιτσες μας φουσκώνουν σιγά σιγά!!!

Εγώ πήγα την τετάρτη για το α τεστ . ο υπέρηχος μια χαρά όλα καλά και περιμένω την τρίτη το αποτέλεσμα απο το αίμα. Οπότε βλέπουμε μετά το αποτέλεσμα τι θα κάνουμε.

Σε λίγο μπαίνουμε στον 5ο!!!

Απο κιλά πως τα πάτε;; εγώ μέχρι ώρας 2 έχω πάρει!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα.

Καλα αποτελεσματα Τασσουλα,

Εγω δεν πηρα κιλα, γενικα προσεχω λογο προδιαθεσεις στο ζαχαρο, εχθες κουραστικα περπατησα πολυ και νομιζω οτι ειχα τις πρωτες μου συσπασουλες, καθισα ξαπλα το απογευμα και τωρα νιωθω μια χαρα

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Ελπίζω να περάσατε και να περνάτε καλά το τριήμερο! Εγώ είχα κόσμο απο την πέμπτη και σήμερα φύγανε οπότε απο σήμερα πάλι ξεκούραση :) Πολύ φαγητό κορίτσια και μέσα σε δυο μέρες πήρα 2 κιλά!!!!! Πρέπει να τα μαζέψω τις επόμενες μέρες, σκεφτείτε ότι τρώγαμε βραδυνό στις 11 το βράδυ!!!! :) Πότε να το χωνέψουμε χαχαχααχα

Κορίτσια να σας ρωτήσω πονάει καμιά σας χαμηλά; Με πιάνει ένας πόνος μερικές φορές υποφερτός βέβαια όχι τίποτα τραγικό αλλά με πιάνει πολύ χαμηλά στο ηβικό οστό και δεξιά στο πόδι. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι κάτι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ούτε να τον προσδιορίσω ακριβως τι μπορεί να είναι. Το ισχύο; Οι μυς; Το έχει καμιά σας; Όλα τα περίεργα εμένα θα μου τύχουν χαχααχαχα Τουλάχιστον άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα :)

Afroditoula έχε πίστη κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε.

Hope μου μια χαρά η μικρή σου ζωηρή ζωηρή :) και θέλει να μάθει και κομπιούτερ απο τώρα ε;

Magda TS με γεια η παντελόνα σου :) τι ωραία που άρχισες να ακούς το μικρούλη; Εγώ νομίζω ότι το άκουσα άλλη μια φορά πριν πάω στον γιατρό και τώρα τίποτα, το περιμένω πως και πως :) Η μικρή σου δεν στέκεται ε; Ανοίγει και ο καιρός τώρα και ποιος την πιάνει! :) Πως τις νιώθεις τις συσπάσεις;

Ζωή π. σε ευχαριστούμε πολύ και εσύ μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις :)

Tassoula μου καλά αποτελέσματα να είναι όλα καλά. Εγώ μέχρι πριν το τριήμερο είχα πάρει 2, πήρα και 2 αυτές τις μέρες αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πολύπρόσεχα και τώρα θα ξαναμπώ στην διατροφή μου και ελπίζω να ήταν φούσκωμα απλώς :)

U85pp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!:):)

ζωή όλα καλά να πάνε και σε σένα! με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου!

magda όταν εννοείς συσπασούλες δηλαδή τι ακριβώς αισθάνεσαι;; Διαβάζω για τις συσπάσεις αλλά βρε κορίτσια δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς νιώθεις... βέβαια θα ρωτήσω και το γιατρό τώρα που θα πάω, αλλά έχω μπερδευτεί... Διάβασα ότι είναι κάτι σαν να πετρώνει η κοιλιά αλλά για λίγο για κανα λεπτό. Εμένα μου πετρώνει πολλά βράδια αλλά κρατάει όλο το βράδυ, δεν νομίζω να είναι...

mariren τον ίδιο πόνο είχα και εγώ κάπου μεταξύ εκεί... αλλά εντάξει δεν ήταν τίποτα και πέρασε... μην ανησυχείς μου τυχαίνουν και εμένα τέτοια περίεργα....

tassoula μου καλά αποτελέσματα να έχεις!

Καλό μήνα να έχουμε όλες!!! :):)

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεια σας κ καλο μηνα κ απο εμενα. Εγω εχω τεραστια κουραση... Σημερα ολη μερα κοιμαμαι. Ο σιδηρος με κανει χαλια κ η δυσκοιλιοτητα επισης. Εχω υπερηχο αυτη τη βδομαδα αλλα θα παω με μιση καρδια.. Ο γιατρος που παω για υπερηχους επειδη ξεγενναει σε ιδιωτικα τη στραβωσε επειδη ζητησα να με δει νωριτερα στον υπερηχο.. Δεν του εχω πει να με αναλαβει επειδη εχω αλλο γιατρο κ μας μιλησε πολυ νευριασμενος.. Δεν ξερω.. Αν παω κ μου κανει τα ιδια ουτε που θα ξαναπατησει. Χωρια που ο αντρας μου ειναι ετοιμος να του την πει αν μας αντιμετωπισει περιεργα. Λες κ δεν τον πληρωνω;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Συγνώμη που χάθηκα, αλλά μεσολάβησε ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο έλειπα από τη δουλειά με αναρρωτική, παντρεύτηκα, τα έκανα όλα μαζεμένα για να τελειώνω! Πώς είστε; Διάβασα όλα τα νέα σας και σε γενικές γραμμές βλέπω ότι όλα βαίνουν καλώς. Εγώ έκανα την αυχενική πριν το Πάσχα μαζί με το ΡΑΡΡ-Α, μου έβγαλαν ρίσκο 1:5100, με αυχενική 1,5 και ψιλοανησύχησα, αλλά ο γιατρός μου δεν το συζητάει καθόλου και λέει ότι είναι πάρα πολύ καλό. Οπότε συνεχίζουμε. Το κακό είναι ότι έχω φουσκώσει πάρα πολύ ενώ έχω πάρει μόνο 2,5 κιλά και φαίνομαι πρησμένη. Για φύλο λέει δεν φαίνεται. Την άλλη εβδομάδα όμως που θα ξαναπάω πιστεύω να μου πει.

Αυτά τα ολίγα! Ευτυχώς επανήλθα στη δουλειά και ελπίζω τώρα να τα λέμε συχνότερα!

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Καλημέρα κορίτσια! :)

Τι κάνετε; Πως είστε; Σας έχασα. Ελπίζω να είστε όλες καλά :)

Εγώ είμαι έτσι και έτσι, δεν έχω καλοκοιμηθεί γιατί με πόναγε όλη νύχτα η μέση μου και δεν παλευότανε και έβλεπα και κάτι χάλια όνειρα!!! έλεος!!! Τώρα κουτουλάω αλλά αν ξαπλώσω πάλι δεν βολεύομαι και πονάω. Με έχει πιάσει και η αλλεργία μου και δεν μπορώ να ξεμυτίσω μόλις βγω το φτάρνισμα πάει σύννεφο! και δεν με νοιάζει αλλά κάποιες φορές πονάω χαμηλά απο την πίεση, αλλά σήμερα μόλις πέσει ο ηλιος μπορεί να βγω έναν μικρό περίπατο. Πολύ κουνούπι κορίτσια μας έχουν ριμάξει! Έχετε εσείς τόσα πολλά; Πάντως είμαι πολύ χαρούμενη γιατί χτες το μικρούλη έδωσε ένα μικρό παρόν :)

Effie k. ο πόνος χαμηλά μαζί με το έντερο είναι τρομερός συνδυασμός χαχαχαχα Μήπως αυτό που νιώθεις είναι πρήξιμο απο το έντερο; Το είχα πάθει και εγώ κανα δυο φορές ειδικά το βράδυ. Εγώ τώρα τελευταία έχω κάτι σαν συσπάσεις ή κράμπες στον κόλπο όμως. Αυτές κάπως λέγονται που λένε ότι προετοιμάζουν το σώμα για την γέννα. Αλλά εγώ τις τρέμω γιατί φοβάμαι μην τραυματιστεί ο τράχηλος με το ράμμα, αν και ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να το δούμε αν αρχίσει να κάνει συσπάσεις η μήτρα. Τι να πω που να καταλάβω τι γίνεται εκει κάτω όταν δεν το έχω ξαναπεράσει! :)

Domino μου πως είσαι; πότε θα πας για τον υπέρηχο; ο γιατρός που έχεις γιατί δεν κάνει υπερήχους; Πάντως αν δεν σου κάνει αυτός που πας τώρα για τους υπερήχους να τον αλλάξεις δεν γίνεται να πηγαίνεις και να μην χαίρεστε το μικρούλη σας όταν το βλέπετε. Και ειδικά αφού τον πληρώνεις θα έπρεπε να σε εξυπηρετεί! Τι να πω μερικοί γιατροί το κάνουν πάντως επειδή δεν σε αναλαμβάνουν και για την γέννα και χάνουν τα πολλά λεφτά, στην ουσία σε διώχνουν με την συμπεριφορά τους.

Πάντως για την δυσκοιλιότητα σε καταλαβαίνω, προσπάθησε να αποφεύγεις το ρύζι (εμενα με τσακίζει κάνω 3 μέρες να συνέλθω μετά) και τρώγε δαμάσκηνα φρέσκα ή αποξηραμένα, ακτινίδια, κολοκυθάκια βραστά και ότι άλλο σε βοήθαγε πάντα.

Rosali να ζήσετε κοπέλα μου τα καλύτερα σας εύχομαι και με το καλό και το μωράκι σας :) Μια χαρά είναι η αυχενική σου και εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα γιατί τα ποσοστά ήταν πολύ καλά, εγώ είχα 1:4814 με αυχενική 1,80 και επειδή ανησυχούσα και εγώ λόγω ηλικίας με καθυσήχασε με τις μετρήσεις και το αίμα που ήταν πολύ καλές.

Απο κιλά εγώ έχω πάρει 2 αν και βλέπω ότι κοντεύω να πάρω το 3ο! Αλλά τουλάχιστον για την ώρα έχω μόνο κοιλίτσα. Αν και ακόμα η μέση μου χωρίζει το στομάχι με την κοιλιά και τα δύο πετάγονται σαν να φοράω ζώνη και να τα πιέζω. Πότε γινεται ένα ποιος ξέρει; χαχαχαχα

U85pp3.png

Mariren, δηλαδή ένιωσες κίνηση του μωρού; Εγώ γιατί δεν έχω νιώσει τίποτα;;;

Πάντως η δική μου μέση δεν υφίσταται πλέον. Έχουν γίνει όλα ένα. Και να φανταστείς ότι πριν ήμουν σανίδα!

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Γεια σας κορίτσια!!! :):)

Rosali να ζήσετε, κάθε ευτυχία και με μια τέλεια εγκυμοσύνη! Και εγώ πιστεύω μια χαρά είναι τα αποτελέσματά σου, μην αγχώνεσαι!

domino μου ο σίδηρος με έκανε και εμένα να νιώθω έτσι και μετά μου τον άλλαξε και ευτυχώς αυτός που παίρνω τώρα δεν με πειράζει καθόλου! Επίσης να πηγαίνεις με χαρά να βλέπεις κάθε φορά το μικρούλη σου, δεν γίνεται ένας γιατρός να σε κάνει να νιώθεις έτσι!

mariren τι ακριβώς ένιωσες; κίνηση ή φτερούγισμα;;; επειδή έχω και εγώ πολύ πόνο στη μέση, σου προτείνω να περπατάς όσο μπορείς όμως βέβαια, κάνει πολύ καλό, εγώ έχω δει βελτίωση μεγάλη!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κορίτσια! :)

Effie k. και Rosali εγώ το ένιωσα σαν χτύπημα, την πρώτη φορά τρία μικρά χτυπήματα και προχτές ένα μικρό. Ήμουνα και τις δύο φορές σε θέση χαλάρωσεις και ανάσκελα και μάλλον για αυτό το άκουσα. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι νωρίς αλλά όποια κοπέλα έχω ρωτήσει που είναι ήδη μανούλα όλες μου έχουν πει ότι είναι το μωρό. Το έντερο μου δεν είναι σίγουρα, αν ένιωθα φτερούγισμα ή μπουρμπουλήθρες που μου λένε ότι μπορεί να το ακούσεις έτσι στην αρχή εγώ σίγουρα θα νόμιζα ότι είναι το έντερο μου που κάνει κόλπα, αλλά χτυπήματα δεν μου κάνει σίγουρα ;) Λογικά και εσείς θα το ακούσετε αν δεν το έχετε ακούσει και δεν το καταλάβατε γιατί είναι πολύ μικρά τα χτυπήματα που δεν είσαι και απόλυτα βέβαιος αν είναι απλά δεν σου θυμίζει κάτι άλλο. Απλά σου λένε σίγουρα θα το ακούσεις στις 20 βδομάδες περίπου.

Και εμένα με βοηθάει πολύ το περπάτημα στην μέση απλά ξαναμαζεύτηκα στο σπίτι λόγο αλλεργίας γιατί όταν αρχίζω να φταρνίζομαι μετά απο λίγο πονάω χαμηλά και ο γιατρός μου θέλει, ενώ συμβαίνει, όσο μπορώ να το αποφεύγω. Που θα πάει θα ανθίσουν σε λίγες μέρες όλα και θα μπορώ να ξανακυκλοφορήσω :)

Domino τι κάνεις κοπέλα μου; Πήγες για τον υπέρηχο;

Georgiana πως είσαι; Πήγες στον γιατρό σου κοπέλα μου;

Tassoula μου βγήκαν τα αποτελέσματα κοπέλα μου; Έυχομαι να είναι όλα καλα.

Ελπίζω όλα τα κορίτσια και τα μικρούλια τους να είναι καλά :) Θα περιμένουμε νέα σας. Πολλά φιλιά σε όλες σας

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Άντε να νιώσω κι εγώ κάτι γιατί μέχρι στιγμής τίποτα. Άσχετο, κορίτσια: Έχετε μάθει το φύλο; Εμένα στην αυχενική μου είπαν ότι δεν φαίνεται τίποτα και ότι θα μάθω σε ένα μήνα. Την άλλη εβδομάδα που θα πάω δεν θα φαίνεται;

mariren αυτό το χτύπημα τύπου "τοκ τοκ μαμά είμαι εδώ" :tongue: το ένιωσα και εγώ σήμερα το πρωί και προχθές το βράδυ... και ήμουν σίγουρη πως πρέπει να ήταν κάτι διαφορετικό από το έντερο ή ένα απλό γουργουρητό... και πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ που δεν ένιωθα πια τα 'φτερουγίσματα'...

Rosali ούτε και εμένα μου έχουν πει ακόμα το φύλο. στην αυχενική δεν αναφέρθηκαν καν, πιθανό να ήταν πολύ νωρίς και τώρα το Πάσχα που πήγα στο γιατρό μου είπε πως κάτι φαίνεται αλλά δεν προχώρησε παρακάτω, μάλλον ήθελε να σιγουρευτεί... την επομένη εβδομάδα που θα πάω πιστεύω πια να φαίνεται! Αν και σήμερα άκουσα από μια κοπέλα ότι μέχρι τον 8ο και δεν φαινόταν πουθενά:shock::shock:!!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

καλησπερα κοριτσια.. Εγω παω αυριο για υπερηχο να δουμε.. Δεν μπαινω συχνα..Ειμαι αγχωμενη . Η αυχενικη ηταν μετρια κ ευχομαι να ναι ολα καλα. Δεν ειμαι κ πολυ καλα ψυχολογικα..

κοριτσακια μου αυριο θα προσπαθησω να σας απαντησω κανονικα!!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Εγω εχω τρελο τρεξιμο!! 3 μερες τωρα φευγω 8 το πρωι απο το σπιτι και γυρναω 8.. χωρις κανονικο φαγητο χωρις ολα τα χαπια.. με πονακια αρκετα και κατι σαν συσπασεις πολυ χαμηλα στα γεννητικα οργανα που με ανησυχουν...

Χθες ενιωσα το μωρακι μου πρωτη φορα.. σα να εχω μια μεγαλη πεταλουδα-σφραγιδα στην κοιλια μου αριστερα και με σφραγισε!! ηταν σιγουρα το μωρο.. τελειως διαφορετικο απο οτιδηποτε αλλο.. μαλλον με κλωτσαγε γι αυτα που τραβαει και που ημουν μπρουμυτα.. :P

Κοριτσακια μου καληνυχτω προς το παρον.. δεν την παλευω... φιλακια!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Γειά σας κορίτσια!!!! Τι ωραία που ακούτε τα μωρακια σας!!! Νομίζω οτι και εμένα έδωσε το παρόν αλλά περιμένω να το σιγουρεψω!!!

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ηταν καλά μου ανέβασαν το ποσοστό σε 1:1500. Την τρίτη έχω γιατρό και θα το συζητησουμε αλλά νομίζω οτι είναι καλά και δεν θα προχωρησω σε αλλη εξέταση.

Domino μην αγχωνεσαι όλα καλά θα πάνε θα το δεις!! Να μας πεις νέα απο τον υπέρηχο.

Δεν γίνεται να μην φανεί το φύλλο κορίτσια. Ειδικά στην β επιπέδου μια σημαντική εξέταση είναι τα γεννητικά όργανα του μωρού και αν είναι όλα καλά!!! Σίγουρα ο γιατρός στις εβδομάδες που είμαστε θα μπορεί να δει.

Εμένα η φαγούρα συνεχίζει......

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...