Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!! Έχω μουρλαθει στην φαγούρα. Ειδικά το βράδυ τρελαίνομαι!!!

Το έχει καμία σας;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Έχω μουρλαθει στην φαγούρα. Ειδικά το βράδυ τρελαίνομαι!!!

Το έχει καμία σας;;;

tassoula μου στην κοιλιά;;; Και εγώ έχω κάποιες φορές... Είναι επειδή τεντώνει το δέρμα...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κορίτσια! :)

Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εγώ είχα ένα περίεργο σ/κ με τσιμπήματα και ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά και τον κόλπο! Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ αλλά το άγχος στα ύψη! Ευτυχώς θα πάμε αύριο να δούμε το μωρό και να λύσω και τις απορίες μου!

Εγώ φαγούρα δεν έχω ακόμα γιατί επειδή είχα ήδη κοιλιά δεν έχει ακόμα αρχίσει να τεντώνεται μάλλον.

U85pp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. ..

Mariren μου χαιρομαι που αναρρωνεις κοπελα μου

Domino μου εχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου ολα καλα θα πανε αγαπη μου. Μην αγχωνεσαι. Σκεψου ότι το νινι σου χρειάζεται μονο θετικη σκεψη.

Φιλη μου στην Κύπρο με δίδυμα της ειπαν ξεκάθαρα οτι και τα 2 μωράκια εχουν συνδρομο down... και τελικα!!! Ειναι 2 υπεροχες ζουζούνες 3 χρονων άκρως υγιής

Φαγούρα και εγω εχω που και που αλλα αυτο που βλεπω ειναι ότι το βράδυ η κοιλιά τσιτωνει και γινεται πετρα!! Λες και μου χουν βαλει ακόμα 10 κιλα εξτρα

JRfdp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Σας έχασα όλες! Ελπίζω να είστε καλα :)

Εμείς σήμερα πήγαμε στο γιατρό για την μηνιαία μέτρηση. Μια χαρά έχουμε μεγαλώσει και αρχίσαμε να ζυγιζόμαστε κιόλας :) Έχουμε γίνει πολύ ζωηροί, και δεν στέκεται πουθενά! εκεί που το έβλεπες αμέσως μετά είχε αλλάξει θέση.

Σήμερα άρχισα και ασβέστιο αλλά ευτυχώς ελαττώσαμε στο 1 την προγεστερόνη και την επόμενη φορά αν δεν έχω συσπάσεις θα την κόψουμε.

Η περίδεση παρά τα φταρνίσματα ήταν μια χαρά και είχε σηκωθεί λίγο ο πλακούντας οπότε απο ότι μας είπε ο γιατρός δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Τελικά περίπου σε 4 βδομάδες μου είπε ότι θα αρχίσω να το ακούω οπότε έχουμε ακόμα.

Σήμερα πήγα και πήρα και δύο παντελόνια απο το h&m γιατί μέχρι να ξαναπάω θα με ενοχλούν όλα. Ήδη με ενοχλεί το λάστιχο στην μέση απο τα κολάν. Πρέπει να αρχίσω να βγάζω τα καλοκαιρινά να δω τι φαρδύ έχω γιατί δεν θέλω να πάρω πολλά εγκυμοσύνης αφού είναι για λίγο καιρό.

Georgiana μου εμένα η κοιλιά μου ήταν έτσι την προηγούμενη βδομάδα τσίτωνε και βάραινε απο το απόγευμα και μετά, αλλά ήταν απο το έντερο μου τελικά. Την άλλη βδομάδα πας στον γιατρό;

Domino μου αφού όλοι οι γιατροί έχουν κοινή άποψη νομίζω ότι θα πρέπει να χαλαρώσεις για να μην στρεσάρεται και το μωρό και όλα καλά θα πάνε. Πότε θα πας πάλι στον γιατρό;

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Mariren μου μπράβο κουκλι μου. Χαίρομαι πολυ :*

Κανονικα εχω ναι την αλλη βδομαδα αλλά δεν εντεχα και ηθελα να παω να το δω να κολυμπα :D

Ειπα να παω για 1η φορα στο νοσοκομειο...να εχω και καρτα για να μπορω να κανω και καποιες εξετασεις δωρεαν...

Ο γιατρος μου ο εξωσωματικος θεωρεί οτι ειμαι 15+1

Ο γιατρος στην κληνικη 15+4

Ο γιατρός στο νοσοκομείο 16!!!

Τι να πεις... επισης μου ειπε ο γιατρός του νοσοκομείου ότι εχω πρόδρομο πλακουντα και οτι αν δεν αλλαξει θεση...μπορεί να χρειαστει καισαρικη...

Ειπε να συνεχίσω τα χαπια που περνω...και καθολου σεξουαλικες επαφες...βαρη και μπολικη ξεκούραση

Ο γιατρος μου στην κληνικη μου το ειχε αναφερει σαν προσθιο πλακουντα πριν 15 μερες αλλα δεν μου ειπε τπτ περισσότερο... θα ρωτήσω ομως σιγουρα...

JRfdp2.png

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες! Διαβαζω τα μνμ σας απο την αρχη και ετσι αποφασισα να ερθω στην παρεα σας!! Ειμαι σχεδον 15 εβδομαδων με ΤΕΡ 16/1... Ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι αγορακι!!! Εχω κανει την αυχενικη και το pap A.. Εχω μια ανησυχια λογω ηλικιας αλλα τα αποτελεσματα βγηκαν αρκετα καλα...Ο γιατρος προτεινε αμνιο για σιγουρια αλλα φοβαμαι για αποβολη λογω οτι σε ολο το τριμηνο ειχα αιμα ημουν με αποκολληση και τον Νοεμβρη ειχα μια παλινδρομη.... Τα ειπα μαζεμενα ελπιζω να μη σας κουρασα Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα και τελειομηνες εγκυμοσυνες!!Θα τα λεμε συχνα!! Φιλια σε ολες!!

7baa9c7d39.png

Καλημερουδια κορίτσια!! Πως είστε;;

εγώ έχω φαγούρα αλλά χαμηλά λόγω μύκητων.. μου έδωσε ο γιατρος επιτέλους θεραπεία γιατί αλλιώς δεν θα την πάλευα.. Ξυπναγα το βραδυ απο την πολυ φαγουρα!! Στην κοιλιά δεν έχω γιατί ανήκω και εγώ στην κατηγορία τα πάχη μου τα κάλλη μου, οποτε μέχρι να τσιτώσει ουουουουουου..

domino μην αγχωνεσαι καλη μου!! Ειδες.. 3 γιατροι λένε οτι ολα καλα.. μην τσιτωνεις εσυ γιατι το νιώθει το μπεμπε!!

effie.k αυτο με τα κιλά πονεμένη ιστορια!! Εμενα η ενδοκρινολογος μου ειπε να μην πάρω αλλα μεν.. αλλα να μην χάσω και αυτα που εβαλα γιατι δεν κάνει!! τωρα που το σκεφτομαι επρεπε να το ζητησω γραπτώς να το δειξω τον γυναικολογο που θα τσιριζει!!

mariren μπραβο για το ζωηρο μπεμπε!! Απο τα H&M πήρες παντελονια ή κολαν εγκυμοσύνης;; Σκέφτομαι να παώ και εγώ αλλα φοβάμαι λίγο με τα νουμερα για τα παντελονια.. τα κολαν με καλυπτουν και τα απλα τους..

Georgiana και εγω θελω να πάω να δω το μπεμπε νωριτερα.. μου ελειψε... βάζω το dvd και βλέπω που φαινεται σε 4D και καταλαβαινω οτι είμαι εγκυος!! Τώρα να ρωτήσω η χαζή.. σου ειπαν 3 διαφορετικές μετρησεις.. αυτό εχει να κάνει με το ποτε εγινε η σύλληψη ή με το πόσο είναι το μωρο σε υψος βαρος κλπ;;

Ξέρω οτι θα σε ταλαιπωρήσει λιγο η εγκυμοσυνη σου με ξεκουραση και με το να μην μπορεις να κανεις πολλα πράγματα.. αλλά σκέψου οτι θα ειναι για λιγο!! Σημασια εχει να πανε ολα καλα!!

CelineEng Τα συμπτωματα τα τρελα σταματησαν σε εμενα στην 14εβδομάδα.. βέβαια.. οταν μεινω ωρες νηστικη με το που θα φάω θα το βγαλω.. ετσι για το καλο.. και μετά θα φάω κανονικά.. Παντως δεν ειναι τρομακτικό να μην θες να φας πραλίνα;; Εγω που μπορουσα να ζησω μονο με γλυκα δεν εχω αγγιξει το σοκολατένιο αυγο μου απο το Πασχα και τρώω μονο τσουρεκι ή γλυκο που να εχει και κάτι σε ψωμί (κρουασαν, ντονατς..)

tinami καλη εγκυμοσύνη να έχεις!!

afroditoula Καλως ήρθες και να εχεις μια καλη τελειομηνη εγκυμοσύνη... Αν τα αποτελέσματα είναι καλα γιατι να μπεις σε διαδικασία για αμνιο; Πηγες τα αποτελέσματα σου σε κάποιον αλλο γιατρο για να σου πει την γνωμη του;

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Γεια σας κορίτσια :)

Georgiana μου δεν μετράνε όλοι με την τελευταία περίοδο τις βδομάδες; Σου εξήγησε τι είναι ο πρόδρομος πλακούντας ή έτσι απλά το ανάφερε; Εμένα αυτή την φορά που τον κοίταξε και λόγω τραχήλου μου είπε ότι είναι χαμηλά αλλά δεν εμποδίζει τον τράχηλο αυτή την στιγμή και αν δεν ανέβει μπορεί να έχω λίγο αίμα απο την πίεση. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι την άλλη φορά θα έχει ανέβει και άλλο γιατί θα με άγχωνε περισσότερο να δω κάτι. Δεν ξέρω κάθε φορά μας λένε και κάτι άλλο και μας αγχώνουν περισσότερο. Εμένα μου είπε ότι τώρα είναι μια χαρά η περίδεση αλλά αν αρχίσει η μήτρα να κάνει συσπάσεις θα πρέπει να την κόψουμε για να μην τραυματίσουμε τον τράχηλο. Τι να πω πάνω που ηρέμησα..... :) Πάντως τα βάρη μου τα έχει κόψει και εμένα όσο για τις επαφές ούτε λόγος! Αλλά τουλάχιστον μπορώ να περπατάω λίγο αν ξεκουράζομαι περισσότερο :)

Afroditoula καλως όρισες κοπέλα μου με το καλό να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Και εγώ φοβόμουν λόγω ηλικίας την αμνιο αλλά ήταν καλές οι μετρήσεις και ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να την κάνω αφού το μωρό είναι καλά.

Kitty Υπομονή αφού σου έδωσε θεραπεία όλα καλά, θα ηρεμήσεις. Απο το H&M πήρα παντελόνια γιατί ήθελα κάτι για όταν βγαίνω έξω. Βέβαια στο νούμερο μου έκανε το μεγαλύτερο στα μπούτια καλά που είναι λίγο ελαστικά και πιστεύω ότι θα μου κάνουν και αργότερα! Κολάν έχω τα κανονικά που παίρνουμε γιατί δεν με πολυενοχλούν ακόμα μόνο όταν τρώω πρέπει ή να τα χαμηλώνω ή να τα σηκώνω ψηλότερα. Αλλά πρέπει να τα φοράς μόνο με μακρυά ρούχα γιατί φεγγίζουν και εγώ δεν είμαι και ο προσεχτικότερος άνθρωπος :) και νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια με τα παντελόνια ειδικά μέχρι να βγάλω τα καλοκαιρινά που έχω μακρυά ρούχα φαρδιά. Μου είπανε ότι και το Marks & Spencer έχει ωραία παντελόνια αλλά δεν προλάβαινα να πάω να τα δω.

U85pp3.png

Καλησπερα και παλι κοριτσια! Ηθελα να σας ρωτησω ποσο ηταν τα δικα σας ποσοστα στην αυχενικη εχω αγχωθει πολυ...Το δικο μου για τρισωμια 21 ειναι 1:1788.. και αυχενικη μετρηση 2..

kitty805 δεν εχω παρει δευτερη γνωμη αλλα θα παρω σιγουρα!!

7baa9c7d39.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου,καλησπερα και απο μένα!Σας διαβάζω,σας σκέφτομαι, αλλά όταν πάω να γράψω,τσουπ έρχεται η κόρη μου,οποτε το αναβαλλω!

Να καλοσωρισω και γω την αφροδιτουλα!Με το καλό το μωρακι σου!Οι μετρήσεις θεωρώ πως είναι πολύ καλες!Όσο για την αμνιο,θεωρώ και γω πως πριν μπεις σε διαδικασία να την κανεις(εαν καταληξετε εκεί),να "ζυγισετε" αρνητικά/θετικά!Για μένα είναι αμφιλεγόμενη εξέταση!

Μαριρεν μου,καλέ τι ζωηρουλικο μωρο είναι τούτο!Χιχι!Είναι καλά όμως! Μπράβο!

Καλοφορετα τα νέα σου παντελόνια!Θέμα ποια και αυτά τα ρούχα!Ειδικα τώρα που ανοίγει ο καιρός!

Effie μου,πως τα πας με την ουρολοιμωξη?

Βρε kitty μου,περαστικά και σε σένα!Είχα πάθει και γω μύκητες στην πρωτη εγκυμοσύνη,αλλά το αντιμετώπισα μονη μου!Εκανα πλύσεις με χαμομήλι και φυσικά αλλαγή εσώρουχο κάθε μέρα,μη σας πω και 2 φορες!

Georgiana μου,νομιζω πως οι θέσεις πλακούντα του ενος με του αλλου γιατρού δεν έχουν καμια σχέση!Θα στο διαβεβαιωσει ο γιατρός φυσικά!

Και θαρρώ πως οι μετρήσεις τις εβδομάδος που διανύουμε έχουν να κανουν !ε το μηχάνημα του κάθε γιατρού!Μπορεί να κάνω και λάθος!

Κορίτσια μου,εύχομαι όλες να είστε καλά!Θέλω να πω και γω στην domino,να μην αγχωνεσαι καλη μου!Απο την στιγμη που όλοι είναι καθησυχαστικοι,σημαινει πως δεν υπάρχει λογος πανικού!Αλλωστε,αποκλείεται, να υπήρχε κάτι αρνητικό σε όλα αυτά και να μην στο έλεγαν!Να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρό σου και κυρίως πίστη κοπελα μου!Πολύ πίστη!

Καλες μου,θα μιλήσουμε παλι!Σας φιλώ γλυκά!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσάκια γεια σας! :):)

Πως είστε; Εγώ αναρρώνω από ένα 3ήμερο με φριχτούς πονοκεφάλους! Μου είπε ο γιατρός άμα θέλω να πάρω σαν παυσίπονο μόνο ντεπόν, αλλά είπα να το καταπολεμήσω με ζεστά μπάνια και κομπρέσες και να το αποφύγω όσο μπορώ...

afroditoula καλώς ήλθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και πάντα όλα να πηγαίνουν τέλεια! Δεν είμαι ειδική αλλά νομίζω ότι τα ποσοστά σου είναι πολύ καλά, αλλά αν αγχώνεσαι πολύ μια δεύτερη γνώμη ίσως σε ξεμπερδέψει.

Hope μου τελείωσα την αντιβίωση και σε λίγες μέρες πάλι εξετάσεις να δούμε αν πέρασε... επειδή δεν είχα συμπτώματα δεν μπορώ να καταλάβω, μόνο η εξέταση θα δείξει!

mariren μόλις είδα στο τικεράκι ότι πάμε μαζί με μια μέρα διαφορά! Και ναι από εδώ και πέρα αρχίζουν το ζύγισμα! Και εμάς πριν μια εβδομάδα μας είπε ότι είναι 120 γραμμάρια και έκανα τόση χαρά!!!! χαχαχα

kitty μου γρήγορα περαστικά! Αλήθεια σας έδωσαν 4D dvd!???!!! Πως είναι;;... Και εγώ θα ήθελα... Μόνο τις απλές φωτογραφίες από τους υπέρηχους έχω....

georgiana μου πάντως από το 15+1 στο 16 είναι μια εβδομάδα διαφορά... χμμμ... ας είναι όλα καλά και θα το βρείτε μάλλον αυτό!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γλυκιες μου μανουλες\εγκυουλες,εύχομαι καλό μήνα!Πως περασατε τη μέρα σας?Εμείς όμορφα! Ήρθαν τα πεθερικά και η κουνιάδα μου με την οικογένεια της,και ψησαμε!Χάρηκαν τόσο πολύ που τους είχα κοντά μου!Ζούμε σε διαφορετικές πολεις και δεν τους βλέπω συχνα!Εαν είχα και τους γονεις μου θα ηταν ιδανικά!Τα μικρά επαιξαν παρα πολύ!Χωματα,νερά,λουλούδια και φυσικά ξεραθηκαν στον ύπνο!

Αφροδίτη μου,πίστεψε με,τα αποτελεσματα είναι πολυυυ καλά!Εχθες πήρα τα δίκαια μου αποτελεσματα από την papp-a test και μου έδινε ποσοστό για down 1 στα 680!Βέβαια, μου ειπαν πως όλα είναι καλά!Τις εξετάσεις τις είχε ο γιατρος,για να τις περάσει στον φάκελο μου,εξού και δεν ήξερα αναλυτικά!

Αγχωθηκα αρκετά,αλλά αφού δεν ανησύχησαν, δεν θα υπάρχει και πρόβλημα! Ξέρω πως παιζει ρολο η ηλικία,εγώ είμαι 32!Αλλά και η εβδομαδα που γίνετε η εξέταση!

Κλεινωωωω,ξύπνησε η μικρηηηηη!!!!😁😁😁😁😁😁

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα, πως ειστε;

Εγω αρχισα να καταλαβαινω το μικρουλι, η μεγαληη κορη ειναι πολυ ζωηρη.

Τα αποτελεσματα σας μου φαινονται πολυ καλα, εμεις μ 1:250 και ο γιατρος ειναι ηρεμος.

Θα κανω εναν αναλυτικο υπερηχο και αν ειναι παλι ολα καλα την εξεταση αιματος. Δεν θελω αμνιο χωρις ενδειξης.

Εγω πηρα μια καλοκαιρινη παντελονα απο τα στρατιβαριους, με μαλακο λαστιχο.πολυ μου αρεσε

Φιλακια να ειναι ενα ζεστο και ομορφο ΣΚ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γειά σας κορίτσια! !!! Μπήκα να σας πω να έχετε όλες σας μια τέλεια εγκυμοσύνη! ! Και να κρατήσετε όλες σας στην αγκαλίτσα σας σύντομα τα όμορφα μπεμπεδακια σας!!!!!!! (Μανούλα Νοεμβρίου 2015! !) Και μην αγχώνεστε για τίποτα όλα θα πάνε τέλεια! !!!!!!!!! Χωρίς άγχος και με πολλά όνειρα που σε λίγους μήνες θα γίνουν πραγματικότητα! !!! Καλό μήνα και φιλιά! !

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...