Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κορίτσια τι κάνετε;

Εγώ χτες πέρασα μια περίεργη μέρα γιατί είχα θέματα με το έντερο μου όλη μέρα ένιωθα την κοιλιά μου βαριά και πήγα και αρκετές φορές τουαλέτα! Αλλά σήμερα είμαι καλύτερα μέχρι 1 κιλό είχα χάσει. Σήμερα έφαγα συντηρητικά γιατί μαλλον μου έπεσε βαρύ το φαγητό προχτές και για αυτό είχα θέματα.

Σήμερα πάντως μόλις πίνω λίγο νερό τρέχω στην τουαλέτα ούτε συνδεμένο να ήταν αχχαχαχα τι να πω τώρα προσαρμόζονται τα νεφρά; Νόμιζα ότι όλες οι αλλαγές μας γίνονται στο πρώτο τρίμηνο!

Hope μου αυτά τα μικρά μας κάνουν ότι θέλουν, μέχρι να σερνόμαστε στα πατώματα, αυτό είναι το ωραίο τους όμως, αρκεί να μας κοιτάξουν και λιώνουμε! :) Το δοκίμασα με το μαξιλάρι αλλά όταν πονάω πολύ δεν πιάνει σε μένα τουλάχιστον, για την ώρα πρόσθεσα 3 μαξιλάρια και σηκώνομαι λίγο οπότε κάπως καλύτερα είμαι. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την μέση αλλά έχω παρατηρήσει ότι με πιάνει πάντα μια μέρα όταν αλλάζω βδομάδα. Απλά προχτές ήταν νωρις για αυτό.

Όμως βγήκα χτες για 10 λεπτά και έκανα μια βόλτα γύρω απο το σπίτι και ένιωσα πολύ καλά, αν εξαιρέσεις την αυπνία στην μέση της νύχτας δεν πόναγα. Σήμερα θα βγω λίγο πάλι να περπατήσω γιατί καταλαβαίνω ότι οι μυς μου παραπονιούνται απο το πολύ ξάπλα.

Georgiana μου εγώ απο ότι διαβάζω και μου λένε και οι γνωστές σίγουρα διαφέρει απο έγκυο σε έγκυο το πότε το ακούς το μωρό αλλά μου φαίνεται ότι σιγά σιγά θα αρχίσουμε να τα ακούμε και εμείς. Εγώ πάντως που ρώτησα μου είπανε ότι το μωρό ήτανε που έκανε την εμφανισή του και τώρα μπορεί να κάνει και 10 μέρες ή περισσότερο για να το ξανακούσω. Την τρίτη που θα πάω στον γιατρό θα τον βάλω να μου δείξει ακριβώς που βρίσκεται τώρα για να έχω τον νου μου χαχαχααχα

Kitty805 όλες μας το ίδιο πρόβλημα έχουμε πάμε στον γιατρό και τρέμουμε τη ζυγαριά χαχααχα και εγώ θα πάω την τρίτη και απο τώρα σκέφτομαι τι θα ακούσω αν έχω πάρει!

Και εγώ στο προγένεσις θα την ξανακάνω αλλά μου είχαν κλείσει ήδη ραντεβού απο την αυχενική. Θα πάω στις 10/6. αλλά για υπέρηχο καρδιάς του εμβρύου δεν ξέρω, θα τον ρωτήσω μεθαύριο. Νόμιζα ότι ήταν όλα καλά με την καρδιά αφού του είχαμε κάνει τρίπλεξ στην αυχενική και ήταν εντάξει. Θα το ρωτήσω σίγουρα να δω τι θα μου πει ο γιατρός μου, εσένα στο είπε ο γιατρός σου ότι πρέπει να το κάνεις;

Effie.k μια χαρά το μωρούλι έχει πάρει φόρα και μεγαλώνει γρήγορα :) Και εγώ ανυπομονώ να πάω να το ξαναδώ! :) Προχτες που κάναμε την περίδεση και το είδαμε και εμένα μου φάνηκε ότι είχε μεγαλώσει πολύ μέσα σε δύο βδομάδες :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κοριτσια εγώ η ασχετη και η αναισθητη πως θα καταλαβω το παιδι;; οταν κανουμε υπέρηχο μου βαζει το μηχανηματακι κατω αριστερα .. απο εκει θα καταλαβω κατι; Ειμαι τόσο ασχετη που θα νομίζω οτι ειναι εντερα.. στομαχι.. κοιλιά... η γειτόνισσα απεναντι.. αλλα το μωρό οχι!!!

mariren Περαστικά σου!!! Ιδια μέρα θα πάμε και παλι για εξέταση!! 10/6 και εγώ και θυμίστε μου να φαω σοκολάτα να μην μου κοιμάται παλι!!

Την εξέταση μου την είπε σήμερα ο γιατρός.. επειδη για την β επιπέδου μου την ειχαν πει στα εξωτερικα , σημερα μου την ειπε αυτος που με παρακολουθεί + τον υπέρηχο καρδιάς του μωρού για να είναι σίγουροι οτι δεν εχει κάποιο θέμα η καρδουλα του.. Ισως φοβάται για μένα επειδή ανεβαζω πίεση και μην επηρρεαζει το μωρό;; το κάνουν ουτως ή αλλως;; δεν ξέρω.. Λογικά θα στο πει και ο ιδιος..

Βρε κορίτσια ξέρετε κάποιο σάιτ ή καποιο βιβλίο που να είναι για όσες γινουν μαμάδες πρώτη φορά; πχ τι θα χρειαστω.. που και πως θα κοιμαται, θα τρωει.. τι πρέπει να προσεχω εγω, στο σπιτι.. στα παντα.. αλλά οχι ενα άρθρο απλό.. κάπου που να το πηγαινει βημα βημα.. να βγάλω ακρη..

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Κορίτσια ξέχασα να σας ρωτήσω τι σας έχει πει ο γιατρός σας για τα δόντια? Τα φτιάχνετε κανονικά? Μου έχει σπάσει ένα δόντι που είχα κάνει απονεύρωση τα Χριστούγεννα και με ενοχλεί. Εμένα μου είπε ότι μπορώ να το φτιάξω κανονικά. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.

U85pp3.png

Κοριτσια πηρα τα αποτελεσματα της papA κ μου εριξε τα ποσοστα. Εντωμεταξυ ο γυναικολογος μου ειπε για αυτη την ειδικη εξεταση που κανουν τωρα κ στελνεται Αμερικη. Πηρα τηλ για ραντεβου αλλα μου ειπαν απο το εργαστηριο οτι δεν μπορω να την κανω επειδη ειχα αρχικα την διδυμη κυηση σε παλινδρομηση οποτε κυκλοφορουν εμβρυικα στοιχεια στο αιμα μου κ του εμβρυου που παλινδρομησε κ δεν θα βγει αξιοπιστη. Εχω στενοχωρεθει παρα πολυ σημερα. Η αμνιο δεν συστηνεται για το ποσοστο μου. Λετε κοριτσια να υπαρξει καποιο προβλημα με το μωρο;;

Ο υπετηχος ηταν πολυ καλος αψογος μας ειπε. Αλλα ο γυναικολογος δεν ειναι κ ιδιαιτερα επικοινωνιακος κ καταλαβαινετε. Εσεις τι λετε;; Μας εφυγε ολη η χαρα σημερα...

Διαφημίσεις

Dominoa δηλαδή πόσο πήγε το ποσοστό σου;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσια!! Τι κανετε;;

domino μην ανησυχεις κοπέλα μου.. ολα καλα θα πάνε!! Αφου ο υπερηχος ειναι τοσο καλός δεν εχεις λογο να ανησυχεις τοσο πολύ.. Υπάρχει πιθανοτητα και τωρα να εχει επηρρεαστει αυτη η εξέταση αιματος λογω της παλινδρομησης;

Εγώ παντως θα επαιρνα τις εξετάσεις και θα εκλεινα και ενα ραντεβου αλλου να τις δουν και να συζητησω αν εβλεπα οτι με τον γιατρο μου δεν βγαζω ακρη..

mariren εχω την εντυπωση οτι πρέπει να πας να το φτιάξεις γιατι ειναι χειροτερο να σου κανει πονους ή ζημια, αλλα να το πεις στον γιατρο να σου κανει αρκετες ενεσεις ωστε να μην πονεσεις και να μην τσιτώσεις!!

Κορίτσια είμαι να σκάσω.. Χθες εγινε μια φασαρία σε ενα γκρουπ στο φεις.. Γνωρισα μεσω αυτου του γκρουπ την αδελφη του πατερα του παιδιου μου.. και μολις ειδε οτι ειμαι εγκυος δεχτηκα μια επιθεση ανευ προηγουμένου.. Εχει κανει πολλες χαζομάρες και σοβαρες ο συντροφος μου στο παρελθον. το δέχομαι.. αλλά εγω τι φταιω χωρις να με ξέρει και ενω ειμαι εγκυος να με ξεφτιλίζει και σχεδον να ευχεται να μου φερθει και μενα ασχημα ο αντρας μου για να λεω οτι ειχε δικιο;; Απο τη στεναχωρια μου πεταξα αλλεργια σε ολο μου το σωμα.. Πως είναι δυνατόν σε μένα που δεν με ξέρει να με κατηγορησει που εμεινα εγκυος μαζι του και οτι και καλα δεν μπορω να ζησω το παιδι μου..

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημέρα κορίτσια!

Georgiana μου νομίζω ότι γιόρταζες γιατί μάλλον είναι διπλό το όνομα σου :) Χρόνια σου πολλά κοπέλα μου.

Domino μου πόσο ήταν και πόσο έπεσαν τα ποσοστά; Συμφωνώ με την Kitty ότι αφού ο υπέρηχος και οι μετρησεις ήταν καλές δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Κλείσε ένα ραντεβού σε κάποιον άλλο γιατρό αφού δεν μπορείς να συνεννοηθείς με αυτόν που έχεις να πάρεις μια δεύτερη γνώμη και να δεις αν ταιριάζουν. Μήπως πάντως ακόμα το αίμα σου δεν έχει καθαρίσει απο την παλίνδρομη και μπερδεύει;

Kitty805 δεν θα το μπερδέψεις το μωρό όταν κουνηθεί, κάνει κάτι τελείως διαφορετικό και θα καταλάβεις ότι δεν είναι το έντερο σου :) μην αγχώνεσαι για αυτό όταν θα είναι έτοιμο να δώσει το παρόν να είσαι σίγουρη ότι θα το νιώσεις και εσύ :)

Όσο για τον καβγά αν θες την γνώμη μου δεν αξίζει να στεναχωρηθείς εσύ για οποιονδήποτε, δεν σε αφορά εξάλλου αν αυτή έχει προηγούμενα με τον αδερφό της αν έχει τα κότσια ας τα πει σε αυτόν και να μην επιτίθεται σε σένα. Δεν αξίζει κανένας να σκάμε εμείς για να είναι αυτοί χαρούμενοι ότι την είπαν σε κάποιον! Έχει γεμίσει ο κόσμος απο θρασύδειλους που κρύβοντε πίσω απο διάφορα μέσα γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα πρόσωπο με πρόσωπο με τον άλλον. Μην ξαναασχοληθείς μαζί της δεν αξίζει ούτε λίγο απο τον χρόνο σου. Και αν έχει πρόβλημα ας τσακωθεί με τον αδερφό της.

Tassoula τι κάνεις κοπέλα μου; Πως είσαι;

Εγώ κορίτσια σήμερα άρχισα να συνέρχομαι απο την ταλαιπωρία του εντέρου τελικά. Μάλλον ήταν κρίσει δυσκοιλιότητας και μέχρι να επανέλθει με τσάκισε!!

U85pp3.png

Γειά σας αγαπημένα μου κορίτσια!!! Έχω πάρα πάρα πολύ καιρό να μπώ γιατί δεν προλαβαίνω καθόλου να μπώ ούτε καν στο internet με τα μικρά!!!! Εμείς είμαστε μια χαρά μεγαλώνουμε. !! Κάναμε και αυχενική και papp a όλα καλά δόξα τω Θεό!!!! Έχετε πολλά νέα και πολλές μανούλες!!! Σας φιλώ!!! Επειδή έχω πήτ. 3/11 λέω να μεταπηδήσω την ομάδα του Νοεμβρίου!!! Φιλάκαι πολλά σας σκέφτομαι συνέχεια και εύχομαι να μας πάνε όλα όπως επιθυμούμε!!!!!!!!! φιλιάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια. Το ποσοστο επεσε απο το 1:1000 στο 1:500 για το συνδρομο down.Ρωτησα αλλους δυο γυναικολογους κ τον εξωσωματικο κ μου ειπαν δεν ειναι ανησυχητικο. Ειπαν να μην κανω τιποτα κ θα δουμε ξανα τον επομενο υπερηχο. Φοβαμαι παντως παρα πολυ. Απο χθες η ψυχολογια μου χαλασε κ θα εχω αγχος μεχρι τον επομενο υπερηχο. Κι αν κατι παει τελικα στραβα τι θα κανω;; Οσο το σκεφτομαι τρελαινομαι. Ολα σε εμενα θα τυχουν;; Εχω κουραστει τοοοσο πολυ κ με τις εξωσωματικες... Δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα..

Διαφημίσεις

Dominno μην ανησυχεις μια χαρα ειναι το ποσοστο σου. Σκεψου οτι ειναι αναλογα με την ηλικα. Εμενα ο γιατρος μου με πολυ μεγαλη εμπειρια σε εγκυμοσυνες μου ειπε πανω απο 250 δεν προτινει τπτ. Οσο για την εξεταση. αιματος ειναι μια πολλα υποσχομενη αλλα τα ποσοστα τους ακομη μεταβαλονται, σε καταλαβαινω γιατι μου βαλανε αυτες τις σκεψεις και βασανιζομαι, θαυμαζω τις γυναικες που ειναι πιο δυνατες και φοβαμαι αρκετα γιατι ειμαι στο οριο. Εγω θα παω για υπερηχο 18 εβδ εαν ειναι ολα οκ θα κανω την εξεταση αιματος verifi εαν δει το παραμικρο θα κανω αμνιο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπερα σε ολες! Δεν προλαβαινω να διαβασω τοσα μηνυματα, εχετε παρει φωτια!

domino δεν ξερω την ιστορια σου αλλα αμα σου ειπε ο γιατρος να περιμενεις δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Να μην αγχωνεσαι, γιατι το επιρεαζεις το νινι σου. Ευχομαι ολα να πανε καλα παντως!! Πρεπει να το παρεις βημα βημα με το γιατρο σου, μονο αυτος θα ξερει καλυτερα απο ολους!

Kitty805 δεν αξιζει να χαλας τι ζαχαρενια σου για κανεναν. Αφου εχεις τον συντροφο σου διπλα σου να μην σε νοιαζει τι πιστευει ο κοσμος. Να κοιτας τι κανει ο συντροφος σου για εσενα και το παιδι σου οχι τι κανει για τους αλλους! Εαν κοιτουσα εγω το επαγγελμα του συντροφου μου οπως το βλεπει ολος ο κοσμος δεν θα κρατουσα ποτε τα μωρα μου! Να σκεφτεσαι λιγο εγωιστηκα δεν κανει καθολου κακο.

Εγω εχω να φαω κανονικο φαι 3 με 4 βδομαδες τωρα. Βλεπω τον κοσμο να τρωει και ειναι μαρτυριο. Το πιο πολυ που εχω φαει ειναι διο κουταλιες μακαρονακι κοφτο βραστο! Φερανε και κατι γλυκα σημερα στο γραφειο και απο τη μια κοντεψα να παθω καρδιακο απο την υπογλυκεμια απο την αλλη τοση μεγαλη αναγουλα για πραλινα δεν εχω ξανανιωσει! Ποτε σταματανε αυτα τα συμπτωματα;;;;;;

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Dominno μην ανησυχεις μια χαρα ειναι το ποσοστο σου. Σκεψου οτι ειναι αναλογα με την ηλικα. Εμενα ο γιατρος μου με πολυ μεγαλη εμπειρια σε εγκυμοσυνες μου ειπε πανω απο 250 δεν προτινει τπτ. Οσο για την εξεταση. αιματος ειναι μια πολλα υποσχομενη αλλα τα ποσοστα τους ακομη μεταβαλονται, σε καταλαβαινω γιατι μου βαλανε αυτες τις σκεψεις και βασανιζομαι, θαυμαζω τις γυναικες που ειναι πιο δυνατες και φοβαμαι αρκετα γιατι ειμαι στο οριο. Εγω θα παω για υπερηχο 18 εβδ εαν ειναι ολα οκ θα κανω την εξεταση αιματος verifi εαν δει το παραμικρο θα κανω αμνιο.

Μαγδα εσυ τι ποσοστο εχεις; κι εμενα μου ειπε να παω για υπερηχο νωριτερα νομιζω 16η εβδομαδα κ αναλογωςαν δει κατι θα πρεπει να κανω αμνιο γιατι δεν μπορω να κανω τον μη επεμβατικο προγεννητικο λογω της διδυμης κυησης που ξεκινησε κ παλινδρομησε στην 7η εβδομαδα το ενα εμβρυο. Μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας. Απλα εχω ταλαιπωρηθει πολυ..

Καλησπερα σε ολες! Δεν προλαβαινω να διαβασω τοσα μηνυματα, εχετε παρει φωτια!

domino δεν ξερω την ιστορια σου αλλα αμα σου ειπε ο γιατρος να περιμενεις δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Να μην αγχωνεσαι, γιατι το επιρεαζεις το νινι σου. Ευχομαι ολα να πανε καλα παντως!! Πρεπει να το παρεις βημα βημα με το γιατρο σου, μονο αυτος θα ξερει καλυτερα απο ολους!

Kitty805 δεν αξιζει να χαλας τι ζαχαρενια σου για κανεναν. Αφου εχεις τον συντροφο σου διπλα σου να μην σε νοιαζει τι πιστευει ο κοσμος. Να κοιτας τι κανει ο συντροφος σου για εσενα και το παιδι σου οχι τι κανει για τους αλλους! Εαν κοιτουσα εγω το επαγγελμα του συντροφου μου οπως το βλεπει ολος ο κοσμος δεν θα κρατουσα ποτε τα μωρα μου! Να σκεφτεσαι λιγο εγωιστηκα δεν κανει καθολου κακο.

Εγω εχω να φαω κανονικο φαι 3 με 4 βδομαδες τωρα. Βλεπω τον κοσμο να τρωει και ειναι μαρτυριο. Το πιο πολυ που εχω φαει ειναι διο κουταλιες μακαρονακι κοφτο βραστο! Φερανε και κατι γλυκα σημερα στο γραφειο και απο τη μια κοντεψα να παθω καρδιακο απο την υπογλυκεμια απο την αλλη τοση μεγαλη αναγουλα για πραλινα δεν εχω ξανανιωσει! Ποτε σταματανε αυτα τα συμπτωματα;;;;;;

Celine εσυ θα εχεις εντονοτερα τα συμπτωματα λογω της πολυδυμης κυησης. Κανε υπομονη. Το αποτελεσμα... θα σε αποζημιωσει. Πιστευω κατα την 11η εβδομαδα υποχωρουν. Τρωγε μικρα γευματα στερεες τροφες κ μην αφηνεις το στομαχι αδειο. Εμενα με βοηθησε. Δηλ ειχα αναγουλα κ ετρωγα λιγο τοστ κ ηταν καλυτερα.

Καλημέρα κοριτσάκια! :)

domino μου ξέρω πως είναι δύσκολο να μην αγχώνεσαι και να μην το σκέφτεσαι, αλλά κάνε υπομονή και θα πάνε όλα τέλεια! Εξάλλου έχεις έναν άψογο υπέρηχο και τις γνώμες 3 ειδικών! Σου στέλνω θετικές σκέψεις και να δεις που όλα θα περάσουν γρήγορα!

Εμείς επιστρέψαμε Αθήνα με συν 3 κιλά! Αρχίζω τη διατροφή μου πάλι τουλάχιστον να τα κρατήσω εκεί... :| :-|

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...