Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια και καλή εβδομάδα σε όλες!!!! :):)

Georgiana χρόνια πολλά και όμορφα, να τα εκατοστήσεις, όλα να πάνε τέλεια με την εγκυμοσύνη σου και του χρόνου να γιορτάσεις μαζί με το μωράκι σου!

Mariren εύχομαι όλα να πήγαν τέλεια και να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση!

Κορίτσια δυστυχώς οι ορμόνες μας, μας παίζουν περιέργα παιχνίδια... Στις αρχές ήμουν και εγώ έτσι, μέσα στις άσχημες σκέψεις και τα άσχημα όνειρα. Αποφάσισα όμως ότι αν έχω θετική σκέψη όλα θα είναι καλύτερα και ότι τελικά δεν αξίζει να χαλάμε αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής μας! Θετικές σκέψεις λοιπόν για το μέλλον και όμορφες μουσικούλες που βοηθούν να χαλαρώνουμε και εμείς και το μωράκι μας και όλα θα πάνε τέλεια!

Αχ και αυτή η ιστορία με τα φάρμακα, μια πίκρα... Δεν έφταναν οι βιταμίνες, τριπλά χάπια σιδήρου, ασβέστια.... ήρθε και η αντιβίωση για ουρολοίμωξη... :|:|

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα τσουπρες. Που το μυριστηκατε καλε οτι εχω τα γενέθλια σήμερα :):D

Σας ευχαριστώ αγάπες μου. Σας στελνουμε ολη μας την αγάπη και φιλια...απο τον μπόμπιρα ή την μπουμπου... διότι ειναι ολα ακομα πολυ νωρις... εγω λεω... κοριτσι...:D

Μονο χθες και προχθες καταφερα να φαω σαν ανθρωπος....!!! Αλλα δεν με αφησαν ακομα οι καουρες και οι εμετοι...με πιανουν μια φορα τη μερα...

Απο ευαισθησία είναι να μη δω μωρο...νινι....κλπ...

JRfdp2.png

Καλησπερα και απο μένα καλες μου!Τι κάνετε?

Εμείς καλά!Τα πονακια !μου συνεχίζονται, κυρίως όταν κάνω δουλειές!Περί!ενω το επόμενο ραντεβού,να δω τι θα μου πει ο γιατρός!Έως τοτε θα προσπαθήσω να ξεκουραστω!Σήμερα μαλωσ λιγάκι τη μικρή μου,είχε λίγο γκρινια,και άρχισε να πετάει τααιχνιδια της!Της χτύπησαν λίγο το χερακι....τυψειςςςςς.....νιώθω πολύ άσχημα:|

Georgiana μας,χρόνια πολλά και ευλογημενα!!Εύχομαι να κρατήσετε υγιές το μωρακι σας!Εχεις ακόμη εμετους καλη μου?Σου έδωσε κατι ο γιατρός?Εμένα μου έγραψε υπόθετα,αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ακόμη!Φοβαμαιιι....:oops::oops:

Μαριρεν μου,εύχομαι όλα να πήγαν καλά κορίτσι μου!Περιμένουμε νέα σου!

Effie.k,επαθες ουρολοιμωξη?Πωπω!Περαστικά!Οι έγκυες είναι γενικώς επιρρεπής και σε ουρολοιμωξεις αλλά και σε μύκητες!

Μάγδα μου,εύχομαι όλα να πανε καλά!Να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρό σου,εαν φυσικά τον ξέρεις καλά και τον εμπιστευοσουν ανέκαθεν!

Όσο για το θέμα ψυχολογιας,πραγματικα οι ορμόνες επηρεάζουν τρομερά τον τομέα αυτό!Απλως πρεπει να ξεχνιομαστε με αλλα πραγματα!Γινόμαστε πιο ευαίσθητες και αυτό μας κάνει να σκεφτόμαστε τα παντα εις βαθος!Εμένα η ευαισθησία αυτη,στην πρωτη εγκυμοσύνη,με ακολούθησε και μετα την γεννα,με την επιλόχειο, που ευτυχώς την πέρασα ελαφρά,αν και κράτησε 5 μηνες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσάκια μου όμορφα επέστρεψα! :)

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις θετικές σας σκέψεις :)

Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και για μένα και για το μωρό. Το άκουσα πριν την επέμβαση και μετά που συνήλθα μου έκανε υπέρηχο μια νοσοκόμα και το χαζέυαμε για κανένα 10λεπτο που έκανε τούμπες δεν καθόταν ακίνητο για να μπορέσουμε να ακούσουμε και την καρδούλα του και να ηρεμήσω και εγώ :) Αλλά όλα καλά. Ο γιατρός μου είπε ότι πήγαν όλα καλά και δεν με κράτησε μέσα τελικά και βγήκα το μεσημέρι αλλά πήγα στην μητέρα μου και έκατσα ξάπλα μέχρι την άλλη μέρα το μεσημέρι που είχαμε πάρει το οκ για να πάμε σπίτι μας. Την πρώτη μέρα είχα αρκετό πόνο χαμηλά αλλά εντάξει κράτησε μόνο μια μέρα. Τώρα περιμένω και ως αύριο να σταματήσουν και τα ροζ που έχω για να είμαι πιο ήρεμη.

Την επόμενη μέρα που ετοιμαζόμουν να φύγω με έπιασε κρίση αλλεργίας - γιατί όχι! - με απανωτα φταρνίσματα και φυσικά φρίκαρα και πήρα τον γιατρό τρέμοντας ότι θα είχε σπάσει το ράμμα, αλλά μου είπε να χαλαρώσω και να μείνω ήρεμη και να μην ανησυχώ γιατί δεν σπάει τόσο εύκολα. Μου έδωσε και ένα σπρέι να βάζω στην μύτη για την αλλεργία, αλλά θα το αποφύγω όσο μπορώ, μόνο χτες έβαλα επειδή φοβήθηκα αλλά δεν με έχει ξαναπιάσει απο χτες. Θέλω να πιστεύω ότι έτσι είναι και θα ηρεμήσω μόνο όταν θα πάω να κάνω υπέρηχο και να βεβαιωθώ. Τώρα μου έχει πει αυτή την βδομάδα να ξεκουραστώ και να μην κάνω τίποτα και κυρίως να μην σηκώνω τίποτα, καθόλου βάρη. Θα τον πάρω αύριο να κλείσω ραντεβού μάλλον γιατί κοντεύει ο μήνας και πρέπει να πάω για τις μετρήσεις :) Οπότε θα ξαναδώ το μωρό μου :)

Georgiana μου χρόνια πολλά γλυκιά μου με υγεία και αγάπη. Με το καλό να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες να κρατήσεις το μωρό σου στα χέρια σου :) Οι εμετοί δεν θέλουν να σε αποχωριστούν ε; Βρε για σένα δουλεύουν για να είσαι μια λεπτή εγκυούλα χααχαχχα

Magda TS και Tassoula να πάνε όλα καλά κορίτσια.

CelineEng 3 καρδούλες ε; Τέλεια :) Για τα ρούχα καλά έκανες και προνόησες γιατί σίγουρα άλλο είναί το ένα και άλλο τα τρία. Σίγουρα το σώμα σου θα προσαρμόζεται πιο γρήγορα γιατί θα χρειάζονται χώρο :)

Domino καλή επιτυχία κοπέλα μου στην αυχενική σου να πάνε όλα καλά. Εγώ που είχα ενοχλήσεις χαμηλά και τσιμπήματα ο γιατρός μου μου έδωσε και ξεκίνησα μαγνήσιο και δεν έχω πια, μόνο χτες και προχτές λόγω της επέμβασης μάλλον επειδή πόναγα.

Effie.k περαστικά κοπέλα μου, η ουρολοίμωξη δεν είναι και το καλύτερο γιατί είναι και ενοχλητικό.

Βλέπω οι ορμόνες παίζουν με όλες μας :) καμία δεν γλιτώνει απο εμάς, θα είναι ένας χορός που πρέπει να χορέψουμε αρκεί να μην τους δώσουμε το πάνω χέρι. Και έχω διαβάσει σε ένα βιβλίο εγκυμοσύνης ότι στον 4ο μήνα δίνουν ρεσιτάλ! :) Εγώ κάνω άσχημες σκέψεις όταν είναι να πάω στον γιατρό και μετά ηρεμώ. Αλλά το δάκρυ το έχω πάντα έτοιμο στην άκρη του βλεφάρου. Και γεια μου λένε και εγώ βάζω τα κλάμματα, τρομερό σε λίγο θα με αποφεύγουν οι ανθρώποι γιατί θα φοβούνται ότι με κάνουν και κλαίω αχχααχαχα Ο άντρας μου πλέον μου λέει "να σου μιλήσω ή να το αφήσω καλύτερα;" χαχαχαχααχχα

Πήρα τις αιματολογικές μου και ευτυχώς ο αιματοκρίτης ανέβηκε οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να πάρω και δέυτερο σίδηρο. Θα δείξει. Αλλά κοίταγα τον θυροειδή μου και απο την προηγούμενη φορά η tsh μου έχει πέσει. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακο; Θα πρέπει να το σημειώσω να το δούμε με τον γιατρό να δω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Είναι μέσα στα όρια αλλά προς τα κάτω τώρα. Στις αρχές ήταν ανεβασμένος προς τα όρια. Τι γίνεται βρε παιδιά με αυτά τα νούμερα; Θα τρελαθούμε στο τέλος!!!

Κορίτσια μήπως σας έχει πει ο γιατρός σας πότε περίπου θα ακούσετε το μωρό; Δεν το έχω ρωτήσει γιατί το ξέχασα.

U85pp3.png

Mariren περαστικα. Κι εμενα το ΤSH επεσε πολυ χαμηλα αλλα ρωτησα ενδοκρινολογο κ μου ειπε ειναι φυσιολογικο στην αρχη λογω της χοριακης μετα ανεβαινει παλι. Μου ειπε κι εκανα κ FT4.

Georgiana χρονια πολλα με μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη. Ελπιζω ολες να ειστε καλα οι υπολοιπες. Εγω αυριο παω για αυχενικη κ εχω πολυ αγχος. Νομιζω εμεινα η τελευταια της παρεας...... Ουφ θα σκασω μεχρι τοτε..

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και καλή εβδομάδα σε όλες!!!! :):)

Georgiana χρόνια πολλά και όμορφα, να τα εκατοστήσεις, όλα να πάνε τέλεια με την εγκυμοσύνη σου και του χρόνου να γιορτάσεις μαζί με το μωράκι σου!

Mariren εύχομαι όλα να πήγαν τέλεια και να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση!

Κορίτσια δυστυχώς οι ορμόνες μας, μας παίζουν περιέργα παιχνίδια... Στις αρχές ήμουν και εγώ έτσι, μέσα στις άσχημες σκέψεις και τα άσχημα όνειρα. Αποφάσισα όμως ότι αν έχω θετική σκέψη όλα θα είναι καλύτερα και ότι τελικά δεν αξίζει να χαλάμε αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής μας! Θετικές σκέψεις λοιπόν για το μέλλον και όμορφες μουσικούλες που βοηθούν να χαλαρώνουμε και εμείς και το μωράκι μας και όλα θα πάνε τέλεια!

Αχ και αυτή η ιστορία με τα φάρμακα, μια πίκρα... Δεν έφταναν οι βιταμίνες, τριπλά χάπια σιδήρου, ασβέστια.... ήρθε και η αντιβίωση για ουρολοίμωξη... :|:|

Effie τι συμπτωματα ειχες με την ουρολοιμωξη; Κι εγω στη δουλεια κανω τη βλακεια να μην πηγαινω τουαλετα κ να μην πινω νερο κ το σκεφτομαι συνεχεια... Περαστικα σου.

Γεια σας καλες μου!Αϋπνίες και σήμερα!Πφφφ....δεν παλευονται!Και όσο δεν κοιμασαι τοσο οι άσχημες εικόνες κανουν πάρτυ στο μυαλό σου!Οποτε είπα να ασχοληθω με κάτι πιο ευχάριστο!!!:D

ΜΑΡΙΡΕΝ,τι καλά που η επέμβαση τελείωσε αισίως και εσύ και το μωρο είστε καλά!Όπως σου είπε και ο γιατρός,τώρα ξεκούραση!!!

Βαση της δικής μου εμπειριας, στην πρωτη μου εγκυμοσύνη, την κόρη μου την ενιωσα στην 15η με 16η εβδομαδα!Ενιωσα θαρρεις και είχα στην κοιλια μου ενα πουλί που φτερουγίζε!Αλλά αυτό,μέχρι να μεγαλώσει το μωρο,δεν το αισθάνεσαι συνέχεια!Μετα να δείτε πόλεμος που γίνετε εκεί μέσα!!!:D

ΝΤΟΜΙΝΟ ΜΟΥ,με το καλό αύριο η αυχενική καλη μου!Θα δεις το θαυματακι σου!

Όσο για αυτές που σπεύδουν να σου πουν ποσο φαίνεται η εγκυμοσύνη, απλα δεν δίνεις σημασία!Είσαι έγκυος και το σωμα σου αλλάζει!Το ίδιο και σε μένα,το ίδιο και σε όλες!Δεν είμαστε μοντέλα,να είμαστε σε επιτήρηση και να τρεφομαστε με ενα αγγουράκι στην εγκυμοσύνη μας!Έλεος!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια καλημερα. Πηγαμε για την αυχενικη κ ολα καλα μας ειπε ο γιατρος. Δοξα τω Θεω! Το τι αγχος ειχαμε. Το μωρακι μας ειναι ζωηρουλικο κ ολη την ωρα κουνιοτανε. Ειχε πολυ πλακα! Ο αντρας μου συγκινηθηκε!!! Κ σε εμας οι πιθανοτητες ειναι για αγορακι. Πολλα αγορακια θα εχουμε τονΟκτωβριο!Ελπιζω ολες να ειστε καλα..

AAAAAAAAAXXXXXXXXX καλημερα... παλευω να βαλω αυτο το πραγματακι με την εγκυμοσυνη και τις εβδομαδες αλλα δεν τα καταφερνω...αν βλεπετε κατι περιεργα κανω απλα δοκιμες...χιχιιχ

6Ogwp3.png

domino σ' ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για την αυχενική σας! Μόνο εγώ τελικά έχω μείνει που δεν ξέρω το φύλλο! :tongue::tongue:

Όσο για την ουρολοίμωξη δεν είχα απολύτως κανένα σύμπτωμα, απλά έκανα τις καθιερωμένες εξετάσεις μου αίματος και ούρων και εκεί φάνηκε... Αν δεν τις έκανα δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι... Όσο για το νερό και εγώ δεν τα πάω πολύ καλά, απλά προσπάθησε να πηγαίνεις τουαλέτα...

mariren καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας! χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!:):)

Hope αυτό το φτερούγισμα το έχω νιώσει κι εγώ αρκετές φορές και αναρωτιόμουν τι μπορεί να είναι... πίστευα ότι μπορεί να είναι το μωρό, αλλά έλεγα μπα τόσο νωρίς αποκλείεται!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! :)

Domino μου συγχαρητήρια κοπέλα μου που πήγαν όλα καλά :) έτσι να είναι μέχρι το τέλος. Εμένα η FT4 ήταν καλή δεν είχε ανέβει. Θα δούμε έκλεισα ραντεβού την Τρίτη με τον γιατρό και θα τον ρωτήσω.

Εγώ κορίτσια σήμερα είμαι πολύ καλύτερα σταμάτησα να έχω ενοχλήσεις και σταμάτησαν και τα ροζ οπότε όλα καλά. Πήρα και τον γιατρό μου και τον ρώτησα τι να κάνω που την νύχτα δεν κοιμάμαι γιατί πονάει η μέση μου και δεν μπορώ ούτε να γυρίσω απο την άλλη. Μου είπε ότι μπορώ να πέρνω ντεπόν το βράδυ για να μην με πιάνει αλλά εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να τα αποφεύγω. Οπότε μου είπε ότι μπορώ να περπατάω για λίγο αλλά να μην κουράζομαι και να ξεκουράζομαι αρκετά. Οπότε θα κάτσω και σήμερα και απο αύριο θα φέρνω λίγες βόλτες μεσα στο σπίτι γιατί δεν παλεύεται το βραδυνο :)

Σε ευχαριστώ Hope για την απάντηση. Σας ρώτησα γιατί προχτές το βράδυ που ξύπνησα για να πάω τουαλέτα, όπως ημουνα ανάσκελα χαμηλά ένιωσα τρία χτυπήματα αρκετά απαλά και μετά τίποτα. Ξέρω ότι δεν ήταν το έντερο μου και ήθελα να δω αν μπορεί να ήταν το μωρό που αποφάσισε να κάνει την εμφάνιση του νωρίς. Βέβαια απο προχτές δεν έχω ξανανιώσει κάτι οπότε δεν ξέρω. Λέτε να ήταν το μωρό; Ή εγώ παλαβώνω σιγά σιγά και φαντάζομαι πράγματα;;;; :)

U85pp3.png

domino μου,ειδες που ολα ηταν καλα?Μπραβο κοπελα μου!Και σεις αγορι?Χαχαχαχα!Πραγματικα ο μηνας των αγοριων!

Συγκινηθηκε ο καλος σου?Αχου μωρε!Πως το βιωνουν και αυτοι!

MARYPOPINS,εαν χρειαστεις βοηθεια να μας πεις!Καμια φορα κολλαει το ατιμο και δεν μπαινει!

effie.k μου,ποια αντιβιωση σου εδωσε?

Πραγματικα,μπορει να ειναι και το μωρακι σου!Υπαρχουν περιπτωσεις που μπορει να νιωσεις το μωρο νωρις!Αλλες κοπελες θεωρουν πως μπερδευονται με τις συσπασεις του εντερου,ενω στην ουσια ειναι το μωρο!Νομιζω πως απο ενστικτο και μονο,καταλαβαινεις την διαφορα!

mariren μου,ειναι ευχαριστο που ωρα με την ωρα εισαι καλυτερα!

Οσο για την μεση και τα χαπια,καλα κανεις και τα αποφευγεις,οσο μπορεις!Γενικως εχεις προβλημα στην μεση?Εαν οχι,θα σου ελεγα να βαζεις τον αντρα σου να σε τριβει,με απαλες παντα κινησεις,ωστε να σε ανακουφιζει λιγακι!Επισης,δοκιμασε ενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια καθως θα κοιμασαι,κυριως πλαγια(αλλωστε ή πλαγια θα κοιμομαστε ή ανασκελα:rolleyes:)!Ετσι,ισως,ισορροπει η μεση με το υπολοιπο σωμα!

Δοκιμασμενο!:D

Εμεις ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες!Ελπιζω σημερα το βραδυ να κοιμηθω!Το μεσημερι,με πηρε ο υπνος στο πατωμα!Χαχαχαχαχα!Αλλα το ευχαριστηθηκα!Μην ρωτησετε τη δουλεια ειχα στο πατωμα!!!Κοιτουσα την μικρη μου καθως κοιμοταν και νανουρίστηκα και γω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα μα τι ομορφα νεα!!!

Εχω ταράξει στο αγγουράκι και στα φρούτα.... παγωμενο νερό και γάλα. .. μονο αυτα με ανακουφίζουν. Ευτυχως που έρχεται καλοκαίρι και έχει μπόλικα φρούτα

Domino μου συγχαρητήρια για το νινι. Θα κανω το πινακακι μαλλον αυριο :)

Mariren μου πολυ χαίρομαι που αναρρώνεις τοσο γρήγορα :* οι εμετοι δουλεύουν για μενα :D

Δε ρωτησα αλλα λένε καπου στην 18η... οι δεύτερομανούλες λίγο πιο νωρις... εμένα μου ειπε κατι για προσθιο πλακούντα αλλά ξεχασα να ρωτήσω τι σημαίνει

Hope χαχα προσπαθούμε να κοιμησουμε αλλον κσι την πατάμε εμείς. Ελπιζω μονο να μην κρυωσες στο πατωμα

Effie μου καλύτερα το φύλο να το πουν οταν είναι σίγουρη να μη στα γυρναν τουμπα μετα. Τωρα για νερό πίνε μικρες ποσότητες αν δεν μπορείς αλλιώς.

εγω στη δουλεία πινω αλλα τρεχω στην τουαλέτα 4-5 φορές. .. και ανεβαίνω κ σκάλες. Μου τι δίνει αυτο

JRfdp2.png

Καλημερούδια κορίτσια μου!! Τι κανετε;; Απ οτι ειδα όλες πάνω κάτω καλά είμαστε!!

mariren χαιρομαι που εισαι πλέον μια χαρα και κυρίως ηρεμη!!

effie.k περαστικά σου!! Εγω εκανα σημερα καλλιέργεια για μύκητες.. ατιμο πράγμα αυτο που οι γυναικες μια παθαινουμε ουρολοίμωξη.. μια μυκητες..

domino συγχαρητηρια για την καλη αυχενική!

Σήμερα πήγα στον γιατρο... Εκανα τόσο ασχημη διατροφή μια βδομάδα που πήρα 2 κιλά και μου φώναξε!! Του ειπα οτι μεχρι τον Μαιο που θα ξαναπάω θα τα έχω χάσει!! Πρωτη φορά που του πήγα και ειχα πάρει βάρος και πως ντράπηκα... Ανεβαινει και η πίεση και φοβάται ο ανθρωπος και εχει δίκιο!!

Κορίτσια συζητησαμε με τον γιατρο για τις εξετάσεις β' επιπέδου και υπέρηχο καρδιάς εμβρύου... Την β' επιπέδου θα την κάνω πάλι στο προγένεσις (130 ευρω μου ειπαν για όποια θέλει να εχει μια ιδέα) και ο υπέρηχος καρδιάς εμβρύου γίνεται δωρεάν στο παίδων Πεντέλης.. Αν σας ενδιαφέρει το τηλέφωνο για ραντεβου είναι: 2132052461.. Εγω τα εκλεισα απο τωρα για τον Ιούνιο να είμαι ετοιμη!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Κορίτσια μου γεια σας!:):)

Χθες πήγα πάλι στο γιατρό να μου γράψει φάρμακα και μιας και ήταν και ο μπαμπάς μου κοντά με έβαλε πάλι να δούμε το μωρό! Απίστευτο πόσο έχει μεγάλωσει σε μια εβδομάδα! Κάτι είδε και πρόσεξα ότι σημείωσε πιθανό φύλλο αλλά είπε θα μας πει σίγουρα την επόμενη φορά!

Kitty805 σ' ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να περάσει γρήγορα... Όσο για τα κιλά το ίδιο θεματάκι έχω και εγώ, πρέπει να προσέχουμε όσο μπορούμε, για το καλό μας είναι!

georgiana μου ελπίζω να ανακουφιστείς σύντομα από τους εμετούς... αν και δεν είχα ποτέ, δεν ξέρω αν θα τους άντεχα... προσπaθώ να πίνω νερό, αλλά ποτέ δεν τα πήγαινα τόσο καλά...

Hope μου έδωσε τη nelabocin των 500... πρώι-βράδυ και πρέπει να τρώω καλά, ελπίζω να μην πάρω κιλά!:?:?

Νομίζω πάντως πως ναι είναι το μωρό!!! Ειδικά όταν τρώω σοκολάτα γίνεται πάρτυ!!!! :tongue::tongue:

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...