Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερουδια κοπέλες!!

Georgiana Αν ποναγες τις καλες ημέρες μην το προσπαθήσεις τωρα!! Εγω απο την εννοια μου σφιγγομουν υπερβολικά και ας μην ποναγα εκει που μου εκανε!!

Αυτο με το σεξ μας εδωσε και εμας το οκ.. μονο με προφυλακτικό ομως!! πρέπει να με πέρασε για ηλιθια ο γιατρος γιατι το μονο που τον ρώτησα ειναι για την αποτριχωση και το σεξ! την Τεταρτη θα μου ξανακανει υπέρηχο να δουμε την ανάπτυξη του μωρού! Αραγε στον απλό υπέρηχο θα μπορεσει να ειναι σιγουρος τωρα για το φύλο;

Βρε κοριτσια.. πάντως μου κάνει εντύπωση κατι.. Μεγάλη Τεταρτη ανακοινωσα σε ολους οτι ειμαι εγκυος, περιττό να σας πω οτι μου εστειλαν μηνυματα ακομα και κοπέλες που δεν ειχα πολλα πολλα μαζι τους, για να δουν πως ειμαι.. πως παει η εγκυμοσυνη.. και απόάτομα συγγενείς.. δικους μου.. ειδα απλα ενα μπράβο.. ενα χαρηκαμε πολυ.. και τέλος.. απο καποιους δε, δεν ειδα ουτε αυτό... τι να πω..

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια :)

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και την δύναμη που μου δίνετε :) Θα ανέβουμε αύριο το απόγευμα και πρέπει να ετοιμάστω γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω απο τις 6 το Σάββατο για να είμαι στις 7 στο μαιευτήριο. Οπότε σήμερα έχει καλλωπισμό χαχαχαχα

Εμάς πάντως τις επαφές δεν μας τις είχε απαγορεύση απο την αρχή μας είχε πει αν είμαστε λίγο προσεχτικοι μπορούσαμε κανονικά αλλά εμείς είμασταν αρκετά αγχωμένοι και δεν το επιχειρήσαμε πάνω απο δύο φορές :) Τώρα μετά την αυχενική μας το έκοψε τελείως, αργότερα θα δείξει. Πάντως εγώ αυτές τις ερωτήσεις τις έχω αφήσει στον άντρα μου αφού αυτοί έχουν μεγαλύτερο θέμα γιατί πρέπει εγώ να κάνω τις δύσκολες ερωτήσεις; χαχαχαχα

Εγώ σήμερα πήγα για τις αιματολογικές και περιμέναμε κοντά 3 ώρες!! χαμός γινότανε. Όλοι σήμερα είχανε πάει :)

Α! σήμερα μου πήρε καινούργια ζυγαριά ο άντρας μου γιατί η παλιά έχανε κοντά στα 8 κιλά και τον είχα ζαλίσει ότι δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται και αν έχω πάρει πολλά κιλά θα φταίει εκείνος. Τι να κάνει και αυτός δεν άντεξε και μου πήρε χαχχααχα

Κορίτσια όσες έχετε ξεκινήσει σίδηρο μετά απο πόση ώρα σας έχει πει να τρώτε; Ειδικά γάλακτοκομικά; Μου φαίνεται ότι το αφήνω πολύ ώρα και για αυτό πεινάω πολύ μετά.

Katerina_77 με το καλό να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη :) Και εμένα η αυχενική κράτησε γύρω στα 30-40 λεπτά γιατί τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς τι ώρα μπήκα αλλά το μισάωρο το έφαγα σίγουρα γιατί λόγω κιλών και τραχήλου με εξέτασε και κολπικά. Πήγα σε ιδιωτικό και ήταν πιστοποιημένη η γιατρός. Το κόστος ήταν στα 150 μαζί με τις αιματολογικές και είναι και άλλα 40 αν κάνεις και κυστική ίνωση αλλά εγώ την είχα κάνει και δεν χρειάστηκε.

Kitty805 υπήρχε μια έξαρση γαστρεντερίτιδας καθόλου απίθανο να την πάτησες. Εμένα το ασβέστιο μου είπε ότι θα το ξεκινήσουμε την άλλη βδομάδα, πάντως και με το μαγνήσιο δεν τρελάθηκα :) ενώ μου αρέσει το λεμόνι αυτό μου παραβγαίνει μεταλλικό στην γεύση. Και ανάλογα τι θα δείξουν οι αιματολογικές θα κάνουμε 2 τα σίδηρα γιατί τώρα που παίρνω 1 είχα καλή φεριτίνη. Όσο για τα utrogestan θα δείξει πότε θα τα σταματήσω. Τυχερή που αντέχεις το κερί γιατί εγώ με τίποτα με ακούει όλη η γειτονια απο τις φωνές και δεν το έχω ξανακάνει.

Εμείς το είχαμε πει στους πολύ κοντινούς μας απο την αρχή και τώρα σιγά σιγά το λέμε γενικά.Σκέψου ότι εμάς κάποιοι μας ζήτησαν και τον λόγο που δεν τους το είχαμε πει νωρίτερα! Ξέχασα να είχα βγάλει ντελάλη :)

Georgiana μου το είδα ότι κουνηθήκατε και σε σκέφτηκα αλλά βλέπω αφόυ πήγατε να γνωρίσετε το ξαδερφάκι στα παιδιά τότε όλα καλά ε; Καλά κάνατε :) Εμένα η ανηψιά μου τώρα το πάσχα έβαζε το κεφαλάκι της στην κοιλιά μου και συνομιλούσε με το μωρό και μετά μας έλεγε τι της έλεγε :) Ηταν πολύ γλυκό, τώρα περιμένει πότε θα αρχίσει να κλωτσάει για να το πιάσει :) Πάντως βίντεο ούτε εμάς μας έδωσε μόνο φώτογραφίες, απο ότι άκουσα έχουν σταματήσει να δίνουν βίντεο.

Εμένα μου είπε ο γιατρός ότι έχω οπίσθιο πλακούντα. Δεν ξέρω τι σημαίνει ακρίβώς αλλά σε μια κουβέντα που είχα με την ξαδέρφη μου που είναι σε μεγαλύτερο μήνα μου είπε ότι αυτή έχει πρόσθιο και άργησε να το ακούσει το μωρό γιατί ο πλακούντας είναι σαν μαξιλαράκι ανάμεσα στην κοιλιά και το μωρό ενώ στον απίσθιο είναι η κοιλιά το μωρό και ο πλακούντας. Τώρα τι να σου πω όταν θα μπούμε στις βδομάδες που θα περιμένουμε να τα ακούσουμε εκεί θα δούμε τι γίνεται :)

Effie.k τυχερή που περνάς για μια ερώτηση και βλέπετε και το μωρό :) Εγώ λογικά θα το δω το Σάββατο και περιμένω πως και πως :)

Ελπίζω και τα υπόλοιπα κοριτσάκια να είναι καλά :)

U85pp3.png

Καλησπερα καλες μου!Χριστός Ανέστη,χρόνια πολλά και ευλογημένα με υγιή μωρα!

Τι κανετε?Πως περασατε τις ημερες του Πασχα?

Καλες μου,εγω δεν ειχα internet,εξου και δεν καταφερα να μπω ολες αυτες τις μερες!

Η αυχενικη πηγε καλα,δοξα τον Κυριο!Το μωρο μου το πιασαμε στον υπνο,δεν προλαβα να φαω,ουτε να κινηθω πολυ,οποτε δεν ηταν πολυ ζωηρο!Χεχεχε!Αφου ηταν με το χερι στο στομα,μαλλον κοιμοταν!Και οι εξετασεις αιματος ηταν καλες!

Δεν ειδαμε φυλο,ειχε μια υποψια ο γιατρος,αλλα το αφησε για την επομενη φορα!

Georgiana μου,σαστισε ο αντρας σου στην εικονα του μωρου?Ποσο τους χαιρομαι παντως!Ευτυχως πηγαν ολα καλα και σε σας!Καλη συνεχεια!

Φυσικα και δεν υπαρχει λογος να στρεσαρεσαι στην δουλεια!Ο κοσμος ειναι περιεργος,με πολλες ιδιοτροπιες και θελει υπομονη για να καταφερεις μια καλη επικοινωνια!

tassoula μου,να εχεις πιστη καλη μου!Ολα θα πανε καλα!Τι να σου πω,να μην αγχωνεσαι?Δε θα ημουν ειλικρινης,γιατι και γω θα αγχωνομουν!Θα σου ελεγα να εστιασεις στο παιδακι σου,για να ξεχαστεις και να ακολουθησεις τις συμβουλες του γιατρου σου καλη μου!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα!

domino μου,απο τα οσα γνωριζω,καλο θα ηταν μετα τα 35 να γινετε αμνιοπαρακεντηση για καλυτερη εικονα της κυησης!Αλλα για μενα ολα ειναι σχετικα και ολα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα!Συζητησε το με τον γιατρο σου,και ζυγιστε τα!Και φυσικα μην ακους την καθε μια!Μαθαμε ολοι μας να ειμαστε ειδήμονες σε ολα τα θεματα!Αχ καλη μου,και γω στην πρωτη εγκυμοσυνη μου τι ακουγα!

mariren μου,ειδες ποσο μεγαλο φαινετε?Χεχε!Και εαν το σκεφτεις/δεις/μετρησεις,ειναι οσο ενα μικρο αυτοκινητακι!Και το λεω,γιατι οταν ειπα ποσα εκατοστα ειναι το νινι,πηρε ο πεθερος μου ενα μικρο αυτοκινητακι,το μετρησε και μου λεει ''οριστε το μωρο σου''!Χαχα!

Πως εισαι τωρα με τα πονακια?Μωρε,κατι παρομοι νιωθω και γω!Ειδικα οταν κανω πολλες δουλειες!Και δεν θυμαμαι εαν τα ειχα και στην πρωτη εγκυμοσυνη!

Με το καλο να κανεις και την περιδεση καλη μου!

magda TS,καλως ηρθες!Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου,και με το καλο και το δευτερο!Και η δικια σου εχει παθος με τον υπολογιστη?Πφφφ,και γω αποφευγω να την βαζω,αλλα τυχαινει οταν θελω να κανω δουλειες να της βαζω το ταμπλετ!:?

CelineEng,καλως ηρθες και συ κοπελα μου!Με το καλο τα νινακια σου!Απιστευτο,ισως και 3?Πως νιωθεις?

Και ναιιιι,φουσκωσα και γω λιγακι,αν και κιλα μονο 1 μεχρι στιγμης.

Κοιτα,προσωπικα,φοραω κολαν με φαρδυ λαστιχο,οποτε και να τα εχω για ολη την ''σεζον''!Αν και εμεις που θα περασουμε το καλοκαιρι εγκυουλες μαλλον θα θελουμε φορεματα!

Kitty805 μου,καια συ αγορι?Καλε,φετος ειναι η χρονια των αγοριων μαλλον!Πωπω!Οσο για τις αναγουλες και τους εμετους,ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!Σε αλλες σταματανε μετα το τελος του 4ου,σε αλλες κρατουν ολη την εγκυμοσυνη!

Και γω,εκει που ειπα πως ηρεμησα,χθες ημουν χαλια!

Katerina_77 μου,με το καλο το μωρακι σου!Και μενα κρατησε περιπου 30 λεπτα!Οι τιμες ομως,μαλλον παιζουν απο πολη σε πολη!Αθηνα και Θεσσαλονικη εχω ακουσει τρελες τιμες!Εγω μενω σε πολη της Δυτικης Μακεδονιας,οπου και πληρωσα 40 ευρω για την αυχενικη!:shock:Απιστευτη διαφορα!Και φυσικα πιστοποιημενος γιατρος!Τοσο πληρωνεις σε οποιονδηποτε και εαν πας εδω!

Καλες μου,συγνωμη εαν ξεχασα καποια κοπελα,ξυπνησε η μικρη μου,οποτε σας αφηνω!

Ααααα...και μια ερωτηση,για οσες εχουν ηδη παιδακια!Τα παίρνετε συχνα αγκαλια?Εγω οσο μπορω το αποφευγω,αλλα την ημερα μια με 2 φορες θα την παρω,γιατι το ζηταει επιμονα.Μηπως και αυτες ειναι πολλες και δεν κανει?Η μικρη μου ειναι 12 κιλα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

hope συγχαρητήρια και για την δικιά σας αυχενική! πάντα τόσο καλά αποτελέσματα!

mariren εμένα μου έχει δώσει σίδηρο που έχει και φολλικό οξύ μαζί (συν το έξτρα που παίρνω) το οποίο μπορείς να το παίρνεις και πριν και μετά και κατά τη διάρκεια του φαγητού. πάντα το παίρνω μαζί με το φαγητό γιατί δεν αντέχω τη γεύση!... όταν έπαιρνα το απλό, το έπαιρνα τουλάχιστον καμιά ώρα πριν το φαγητό...

ωραία πληροφορία αυτή για τον οπίσθιο πλακούντα. Και εμένα έτσι είναι και απλά τον είχα ρωτήσει αν είναι κάτι ανησυχητικό και μου είχε πει όχι...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια :)

Σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη, δεν έχω καλοκοιμηθεί γιατί τριγύρναγα όλο το βράδυ! Έχω παρατηρήσει ότι όταν αλλάζω βδομάδα με πιάνει η λεκάνη μου. Πόνος όμως δεν μπορώ να σταθώ γυρίζω όλο το βράδυ στο κρεβάτι για να ανακουφιστώ και δεν γίνεται τίποτα!

Hope μου συγχαρητήρια για την αυχενική σου :) Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές :) Εμένα ο άντρας μου στις αρχές το μέτραγε με ένα φασόλι γίγαντα χααχαχαα τώρα σταμάτησε φαντάζομαι δεν θα αρχίσει με τίποτα φρούτα χαχαχα θα δείξει :)

Εγώ πονάκια ενώ είχαν σταματήσει είχα πάλι απο την Κυριακή του πάσχα και όταν του το είπα με ξεκίνησε μαγνήσιο. Τώρα είμαι καλύτερα απο χτες δεν έχω τίποτα.

Effie.k εγώ το σίδηρο το παίρνω σε χάπι και ξυπνάω το πίνω και ξαναξαπλώνω μέχρι να περάσει η ώρα γιατί μόλις σηκωθώ θέλω να φάω :)

Για τον πλακούντα θα τον ρωτήσω για να μάθω σίγουρα τι σημαίνει όταν θα έχουμε χαλαρώσει μετά την περίδεση. Θα σημειώσω και κάτι άλλα που θέλω να μάθω και θα πάω με το ραβασάκι μου :)

Πολλά φιλιά σε όλες σας θα σας στείλω νέα μόλις θα μπορώ :)

U85pp3.png

Κοριτσια μου ευχαριστω για το καλωσορισμα, η αυχενικη μου δεν βγηκε και πολυ καλη, το papp a μου εριξε τα ποσοστα, εχω ραντεβου την αλλη βδομαδα με τον γιατρο μου για να συζυτησουμε την νεα εξεταση αιματος που δειχνει ποσοστα αλλα με αξιοπιστια 99,8%. Ο γιατρος μου ειπε δεν χρειαζετε να κανουμε τπτ. Δεν ανησυχει γιατι υπερηχογραφικα το μωρο ειναι οκ.

Τασσουλα εαν ειχα τα ποσοστα σου δεν θα αγχωνομουν, ο γιατρος ειπε πανω απο το 1:300%, δεν ανησυχει.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα άμα μάθεις για την εξέταση αίματος πες μας και εμάς γιατί με ενδιαφέρει. Ρώτησα τον γιατρό και με παρέπεμψε εκεί που έκανα αυχενική οπότε σε 10 μέρες που θα πάω θα ρώτησω και εγώ. Ο γιατρός μου είπε ιατρικός δεν προτείνεται η αμνιο σε αυτά τα ποσοστά γιατί η πιθανότητα αποβολής είναι μεγαλύτερη. Δεν θα την κάνω λογικά αλλά σκεφτόμουν το τέστ αίματος.

Είχα την μικρή μου άρρωστη αυτές τις μέρες αλλά διαβάζω τα νέα σας.

Εγώ κορίτσια έχω απίστευτη φαγούρα στην κοιλιά και στο πλάι, να βγάλω της πετσα μου ενα πράγμα και μετά γεμιζω σπυρακια απο το ξύσιμο. Έβαλα λίγη βαζελίνη baby και είμαι κάπως καλύτερα, κάπως....

Hope εγώ την σηκώνω συνέχεια την μικρή μου η οποία θέλει συνέχεια αγκαλιά. Είναι 10 κιλά και η αλήθεια είναι οτι αυτές τις μέρες πονάω και νιώθω βάρος χαμηλά και έχω σαν πόνους περιόδου αλλά η μικρή μου ζητάει συνέχεια αγκαλιά μανουλας. Δεν θέλω να της την στερω.

Καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπερα! Ειχα μερες να μπω, ηρθε ο συντροφος χαρηστικος για λιγες μερες και δεν ειχα ωρα για το ιντερνετ καταλαβενετε!

mariren ακουγετε πολυ δυσκολο και σοβαρο. Ελπιζω ολα να πανε καλα με την περιδεση! Να μας πεις νεα σου οταν μπορεσεις.

Hope σε ευχαριστω και ναι μεχρι στιγμης, δηλαδη σημερα που τα ειδαμε πριν φυγει ο συντροφος μου, ειναι τρια και ακουσαμε και 3 καρδουλες!!!! Τωρα τα δυο που ηταν κοντα κοντα ειναι πιο απομακρισμενα και λιγο πιο κοντα στο τριτο αλλα ολα καλα.

Για τα ρουχα κοριτσια πηρα παντελονια με λαστιχο να μεγαλωσω μεσα τους, και φορεματα θα παρω πιο πολυ γιατι μου εδειξε φωτο η νοσοκομα και επαθα ενα σοκ! Οσες θα ειναι οι κοιλιτσες σας στις 15 εβδομαδες θα ειναι η δικια μου στις 11 περιπου!! :shock:

Για το σεξ που διαβασα οτι ειπατε, εμας δεν μας το απαγορευσε αλλα στην αλλη ακρη του κοσμου που παει μονο να το φανταστω :P

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια. Αργησα να μπω γιατι ειχα δουλεια αυτη τη βδομαδα κ κουραστηκα. Mariren καλη επιτυχια ευχομαι. Κ εγω κοριτσια εχω κατι πονακια. Κατι σαν σουβλιες που πανε κ ερχονται. Ελπιζω να περνανε κ να μην ειναι τιποτα. Εχω την αυχενικη κ εγω αυτη τη βδομαδα κ το αγχος ειναι μεγαλο. Το βραδυ ολο εφιαλτες εχω.. Τα κιλα ανεβαινουν. Κ ξερετε ολες οι γνωστες στη δουλεια μου λενε:εισαι εγκυος;τους λεω μα φαινεται τοσο;Και τι μου απανταν:εχεις κανει πολυ περιφερεια!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κανετε;;

mariren ολα καλα πηγαν κοπέλα μου;;

domino και τα πονάκια ειναι φυσιολογικά και νομίζω και οι εφιάλτες τη νυχτα!! Δεν θυμάμαι ποσο καιρό έχω να δω καλό ονειρο και να ξυπνήσω νορμάλ! Τώρα για την περιφέρεια δεν μπορώ να πω κατι... ολες στο ίδιο τσουβαλι!! Εγω νιωθω σα να φοράω τα ιδια ρουχα καθε μερα με τοσο κολάν που φοράω!

CelineEng με το καλό κοπέλα μου.. 3 ε;;; Να σου δινει ο Θεός κουράγιο και τωρα και μετά!!!

tassoula μην αγχωνεσαι κοπέλα μου χωρίς λόγο... και φυσικά μην επιβαρύνεις τον οργανισμο σου με εξετασεις οταν δεν υπάρχει λογος!!

magda TS μου εχε εμπιστοσυνη στον γιατρό σου.. αφου του φαινονται ολα μια χαρα υπερηχογραφικα..

Βρε κοριτσια ψυχολογικά πως είστε;; εγω δεν την παλευω.. οκ.. εχω θεματα προσωπικά αλλα πλέον το μυαλο μου γυρνάει σε λαθη του παρελθοντος, σε καταστασεις πολυ ασχημες για μενα και ειμαι συνεχεια σχεδον μελαγχολικη ή κλαιω... Σπάνια χαιρομαι ... ειναι φυσιολογικό αυτο;

Kitty κι εγω πιανω τον εαυτο μου να κανει ασχημες σκεψεις. Επισης κι εγω σκεφτομαι λαθη παρελθοντος κ στενοχωριεμαι. Τα βραδια βλεπω ονειρα κ κλαιω κ επισης εχω γινει πολυ ευθικτη. Με το παραμικρο παρεξηγουμαι ή κλαιω. Τι να πω!!!Οι ορμονες θα μας τρελανουν..

Πολλές καλημέρες σε όλες σας!!!

Νομίζω ότι καποια έχει γενεθλιάκια σήμερα... Georgianna μας χρόνια πολλά και καλά. Με το καλό να έρθει ο μπομπιράκος σας (αγοράκι νομίζω εεε). Να είσαι πάντα γερή, δυνατή, τρισευτυχισμένη και να έχει μια πανεύκολη τελειόμηνη γέννα.

Kitty και εγώ μια από τα ίδια. Συγκινούμαι με το παραμικρό. Προχθές είχα πάει σινεμά να δούμε παιδικό έργο με την κόρη μου και έβαλα τα κλάμματα σε μια σκηνή. ΆΣτα δεν είναι να μου μιλάει άνθρωπος. Το δάκρυ στην τσέπη.

Περιμένω και εγώ να δω το αστεράκι μου την Τετάρτη (έχω να το δω από την αυχενική κλαψ κλαψ).

Κορίτσια εγώ βαραίνω. και στα κιλά και στις αντοχές... εχω ξεφύγει λίγο με τα κιλά αλλά νιώθω και να φουσκώνω πολύ και δεν αντέχω πολλή ώρα όρθια.

Καλή συνέχει σε όλες σας και να χαιρόμαστε την Georgianna.

6Ogwp3.png

Καλημέρα κοριτσια!!! Καλη εβδομάδα να έχουμε!

Georgianna Χρονια Πολλα και ευτυχισμενα!! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να κρατησεις με το καλο ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου!!

domino και MARYPOPINS απο τη μια λυπάμαι που νιώθετε και εσεις έτσι, από την άλλη νιώθω μια ανακούφιση που τουλάχιστον αυτό που έχω είναι ορμονικό και θα περάσει!! Ειλικρινά δεν το αντέχω.. προσπαθώ να χαρώ κάτι και δεν μπορώ σχεδόν καθόλου.. Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι και δώστου απο την αρχή.. σε σημείο να κοντεύω να καταστρέψω και την σχέση μου και να μην χαίρομαι την εγκυμοσύνη μου.. Νιώθω έγκυος μόνο όταν είμαι με φίλους και γνωστούς και μου φέρονται σα παιδάκι και μου λένε χαζομαρούλες.. Κατα τ'αλλα μπορεί να περάσει και μέρα που ναι μεν να προσέχω να πίνω τα φάρμακα μου αλλά πιο πολυ μηχανικά..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...