Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Εμείς έχουμε σε 10 μέρες γιατρό και εμβόλιο, άντε να δούμε τι έχουμε κάνει!!

Το δικό σας βάρος είναι πολύ καλό αν σκεφτείς οτι από τον 4ο έχουν φρενάρισμα στην αυξηση βάρους!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:)ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΣ ΜΕΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΙΑ 5 ΜΗΝΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ ΕΧΩ SWING ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΔΕΚΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ....

Μπραβο Εφη μου! Πολύ καλή είναι η μικρούλα σου!! :) η γλυκούλα μου! Εμείς ποσιμο δεν εχει αναφερει καν! Μωρέ κ η δική μου με τις γενικές οδηγιες ειναι αλλά μου είπε να δοκιμάσω αν θέλω κ το blw να δουμε πως πάει!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Λοιπόν..εμείς το έμβολο το πόσιμο το κάναμε (και την επανάληψη) μαζί με το εμβόλιο για τις 7 αρρώστιες (ποιες ειναι δε θυμάμαι.). Ηταν το πρώτο εμβόλιο που κάναμε. Την πρωτη φορά το καταβρόχθισε, τη δεύτερη το έφτυνε κ δεν ήξερα ποσο κατάπιε. Παντως εχει συμμετοχή απο το ταμείο πράγμα που σημαίνει ότι ειναι προαιρετικό.

Τασουλα σ ευχαριστω για τις πληροφορίες...πωπω...και περίμενα πως και πως να τον βάλω στη στράτα..κρίμα και που την πήρα, δεν τον βάζω!

Κοριτσια....κάθε φορά που τον αλλάζω τραβάει το πουλάκι του...!! Κατακόκκινο το κανει αν δεν τον προλάβω..δεν του βγάζω το χέρι απλως του ρίχνω λίγο ζεστό νεράκι και χαίρεται.. Στην αρχη σκέφτηκα μην τον ενοχλεί η πάνα και ανησύχησα αλλα αν ηταν μολις τον άνοιγα θα ηταν κόκκινος..αυτός περιμένει πως και πως να ξεγυμνωθεί κι αρχίζει το ....λάστιχο.

Τούμπα φέρνει απο την ιδια πλευρά και μονο απο μπρούμυτα σε ανάσκελα. Και δεν το κανει και πάντα. Δεν φαινεται να δυσκολεύεται, ετσι και το πάρει απόφαση δίνει μια και γυρνάει αλλα άλλες φορές μπορεί να κάτσει κι ενα τέταρτο μπρούμυτα και απλως να κοιτάει γύρω γύρω μεχρι να κουραστεί και να γκρινιάξει.

Δεν χω βγάλει τίποτα ακομα απο το σαλόνι..αλλα μολις αρχίσει δεν μας βλέπω καλα.. Ειμαςτε οι χειρότεροι εχθροί του μινιμαλιστή..

Πήγαμε βόλτα χθες στο Γκόλντεν Χόλ (έτυχε γτ είχαμε μια δουλειά εκεί κοντα).. Πολυ ωραία περάσαμε, ο μικρός κοιτούσε γύρω τριγύρω με μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά προς τ αλλα καρότσια. Κάτσαμε κ σ ενα παγκάκι στο ισόγειο και θήλασε και μετά συνεχίσαμε. Στις τουαλέτες εχει ειδικό δωματιο αλλαγής μωρών με μεπιμπιλινο, αλλαξιερες, σελτεδες, μωρομαντηλα..δεν το περίμενα..εντάξει, εγω δεν τον άλλαξα αλλα περάσαμε και τα είδαμε. Μπήκαμε κ σ ενα μαγαζί με παιδικά κρεβάτια...........ααααααααααααααχ ειμαι ερωτευμένη αλλα κανει 2100 χωρις το στρώμα.................. Κοριτσια κι εγω κοιμάμαι σ αυτο το κρεβάτι! Lifetime treehouse λέγεται το κρεβάτι...! Παω να κανω καμια δουλειά!

Καλά Αναστασία τέλειο το κρεββάτι και εγώ μια τέτοια κουκετα θα πάρω για τα κοριτσάκια μου!!

Υπόλοιπες πως τα πάνε τα μωρακια σας;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου ειμαστε καλυτερα, ευχαριστουμε! Ο μπεμπης εχει λιγες μυξουλες ακομα...

Εν τω μεταξυ ειμαστε 17η εβδομαδα και... τα εχω δει ολα!! Ειναι ανησυχος κ τον βαζω συνεχεια στο στηθος με αποτελεσμα ν μου εχει πληγωσει τη μια θηλη. Σταματησα για λιγο ν τον βαζω σε αυτο το στηθος κ αμεσως πρηστηκε... αφηστε που τελικα τρωει περισσοτερο απο οσο αντεχει κ μετα χτυπιεται κ ρευεται δυνατα!

Κατα τα αλλα καλα ομως! Αρχισα ν τον βαζω στο πατωμα κ εκανε μια τουμπα απο μπρουμυτα ανασκελα! Μια φορα ομως, τωρα θελει το χρονο του!!

Αναστασια φανταστικο κρεβατι! Αλλα παβακριβο ρε γμτ...

Εφη μου μια χαρα ειστε..μοντελακια!

Μαριρεν μπραβο που δεχτηκε τοσο καλα τα φρουτακια.. Ανυπομονω κι εγω!

Τατιανα...δοκιμασε το blw κ πες μου....να με ξεαγχωσεις!

Για το ποσιμο κ εμας δν μας εχει αναφερει. Ειναι αυτο της γαστρεντεριτιδας; αν ειναι αυτο, η παιδιατρος του μεγαλου δν μας το ειχε συστησει

Ααα την Κυριακη θα βγω κ με τους δυο μπομπιρες στο καρναβαλι των μικρων!!! Ελπιζω ν ειναι ησυχος ο μικρουλης...

Τασουλα μου εσεις θα βγειτε;

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Καλό μήνα και και καλή Άνοιξη. Πότε πέρασε ο καιρός και μπήκε και η άνοιξη! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Κοιτάω τον μικρό και δεν το πιστευω πόσο γρήγορα μεγαλώνει. Και φυσικά όσο περνάει ο καιρός ζωηρεύει απίστευτα! Γερός να είναι και δεν με πειράζει :) Παντως αν κρίνω απο τώρα που δεν μπουσουλάει ακόμα και δεν στέκεται σίφουνας θα γίνει μεθαύριο και δεν θα τον προλαβαίνω! :)

Εμεις με τις κρέμες πάμε καλά προς το παρον και μας αρέσουν πολύ, όπως και το νερό! :)

Τις τελευταίες μέρες μου κάνει σπιθουράκια στα πλευρά του σαν ιδρωτσίλα, ο παιδίατρος μου είπε ότι μπορεί και κάτι να τον ερέθισε αλλά δεν είναι τίποτα. Πότε φαίνονται και πότε χάνονται. Δεν ξέρω μήπως έχει αρχίσει και ιδρώνει περισσότερο τώρα που ανοίγει ο καιρός και επειδή απο κει τον κρατάμε και τρίβεται τα κάνει. Ακόμα και στο πάμπερς που τα φοράμε τα ίδια που και που κάνει λίγα που φέυγουν μέχρι το επόμενο άλλαγμα. Τι να πω! Θα δούμε. Τώρα δεν του βάζω κρέμα στο σώμα γιατί δεν κάνει η υγρασία γιατί τα φουντώνει και έχει ηρεμήσει.

Την κυριακή τον είχαμε πάει βόλτα στο Ναύπλιο και είχανε παιδική γιορτή και όλα τα παιδάκια ήταν ντυμένα και ο δικός μου ξετρελάθηκε και χάζευε τα πάντα! :) Βέβαια πιο πολύ του αρέσανε κάτι αγοράκια που εκεί δίπλα μας σκάγανε κάτι σκορδάκια! Τυχαίο;;; χααχχαχα

Α! Το πόσιμο το κάνουμε και εμείς και είναι για την γαστρεντερίτιδα. Δεν το κάνουν όλοι οι παιδίατροι νομίζω γινεται προληπτικά.

Αυτά τα νέα μας. Τι κάνετε εσείς και τα μπεμπάκια; Κάνουνε καινούργια πράγματα τώρα;

U85pp3.png

Μαριρεν να τον χαίρεσαι!!! Καλέ το μωρό σου έγινε 6 μηνών!!! Πότε πέρασε σαν χθες ειμασταν ακόμα με τις κοιλουμπες μας!!! Βασικά ακόμα είμαι με κοιλουμπα....... αλλά μέσα δεν έχει μωρό :P τώρα στον 6ο θα δεις τρελή διαφορά και στο σώμα σου να ξέρεις!!!

Βάσω μου αναπτύσεται το μωρό σου!! Κάνει και τούμπες!! Μπράβο που θα τα βγαλεις καρναβάλι!!! Εγώ όχι δεν τα βγάζω αλλά θα πάμε να δούμε την Κυριακή στα ψηλά αλώνια!! Θα βγούμε στο καρναβάλι των μεγάλων και θα πάρω την μεγάλη μόνο για λίγο!!!

Domino τι κάνεις;; πως είναι το μωρακι σου;; πως τα πας με την δουλειά;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα κοριτσια γλυκά!! Καλό μηνα να έχουμε!! Χαίρομαι που είστε καλά και τα παιδάκια σας ειναι τόσο ενεργητικά και πάνω από όλα καλά στην υγεία τους!!! :)

Βασω μου τι ωραία που θα ειναι!! Καλά να περάσετε!! Όσο για την τούμπα ηταν η αρχή! Σε καμιά βδομαδα δεν τον βλεπω να σταματάει!! Χεχε! Με το καλό να πω!

Μαίρη μου πέρασε κιόλας μισός χρόνος!! Ποπο πως μεγάλωσε!! Να είναι πάντα γερός κ δυνατός!! Τα σπινθηράκια αυτά κ εμένα τα βγαζει αλλά στα μαγουλακια του από τα σάλια του κ επειδη τριβει τα παιχνιδια στη μουρη του! Χαχα! Αφου δεν ειναι τιποτα ολα καλά!

Τασουλα μου γιατί να μη βγεις κ με την μικρούλα μια βολτιτσα?? λες να τρομάξει??

Κοριτσια εγω τα εχω δει όλα.. Γι αυτό δε πολυ γράφω.. Ο μικρός δεν με εχει αφησει καθολου.. Ολη την ωρα αγκαλιά θέλει.. Το βραδυ δε κοιμηθηκε σημερα... Τα νευρα μου χτυπανε κοκκινο καθως και η αντοχες μου! Ο αντρας μου λείπει μέχρι τις 3-4 οπου γυρναει κ κοιμαται, ξυπναει στις 6-6:30 κ μεχρι τις 7:30 που κανουμε τον μικρο μπανιο μονο τοτε ασχολειται.. Ολη την υπολοιπη μερα εγω... Κ ειμαι κομματια.....

Έχεις βγεί Τατιάνα στο καρναβάλι;; βόλτα θα την βγάλω, στον καρναβάλι δεν την βγάζω, εννοούμε σε καρναβαλικό γκρουπ, παρέλαση!!!

Βάσω του χρόνου θα τα βγάλω!!! Το μωρό θα γκρινιάζει και θα ταλαιπωρηθει. Ασε πολύ δεν θα καταλάβει και τίποτα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Έχεις βγεί Τατιάνα στο καρναβάλι;; βόλτα θα την βγάλω, στον καρναβάλι δεν την βγάζω, εννοούμε σε καρναβαλικό γκρουπ, παρέλαση!!!

Βάσω του χρόνου θα τα βγάλω!!! Το μωρό θα γκρινιάζει και θα ταλαιπωρηθει. Ασε πολύ δεν θα καταλάβει και τίποτα!!!

Ελπιζω ν ειναι ηρεμο στο καροτσι η στο μαρσιπο...

Τον παιρνω γιατι εχω ανασφαλεια ν τον αφησω τοση ωρα.. εγω θα ταλαιπωρηθω στο τελος αλλα χαλαλι!! Του εφτιαξαν κ στολη του μικρουλη μου! Χαιρεται κ ο μεγαλος που θ τον παρουμε μαζι μας...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Βάσω μου τι τα έντυσες; Πως περάσατε;

Τασσουλα βγήκατε κι εσείς; Μασκαρευτήκατε; Περάσατε καλα;

Τατιάνα μου υπομονη και εγώ μόνη μου ολα γιατι ο άντρας μου λείπει πολλές ώρες και εχω και τους πόνους μου... Να παίρνουμε δύναμη απο τα μικρούλια μας!

Μαίρη μεγαλώνουν με απίστευτους ρυθμούς, δεν τα προλαβαίνουμε!

Τη μπεμπα πλέον δεν την εμπιστεύομαι μόνη της πάνω στο κρεβάτι... Καλα ήταν που την άφηνα και έκανα τις δουλειές μου. Τώρα γυρνάει συνέχεια και οταν ειναι μπρούμυτα φεύγει και προς τα πίσω! Της βάζω μαξιλάρια αλλα τα σπρώχνει! Την βάζω στο ρηλαξ για να μπορω να κάνω δουλειές αλλα δεν της αρέσει και πολυ. Θα της φτιάξω χώρο κάτω στο πάτωμα να κανει εκει ο,τι θελει!

Με το φαγητο δυσκολευόμαστε. Το βράδυ ειδικά στο τελευταίο γεύμα γκρινιάζει πολυ... Δεν ξέρω αν φταίει που εχω μειωμένη ροή ή κατι αλλο, αλλα κοιμάται σχεδόν νηστική... Οι μόνες ώρες που τρωει χωρίς να γκρινιάζει ειναι οι πρωινές... Σκέφτομαι να αρχίσω να της δίνω συμπλήρωμα, εκτός αν κάνω υπομονη μεχρι τέλος Μαρτη που έχουμε ραντεβού στον παιδίατρο μηπως ξεκινήσουμε τροφες...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Εφακι μου μήπως ειναι επειδή δεν θέλει να κοιμηθει?? δε νομιζω να φταει το γάλα.. Εμενα κανει ακριβως το αντίθετο! Το πρωι δε τρωει ΚΑΘΟΛΟΥ και το βραδυ τρωει σχετικά καλά.. Κ πολύ τρωει κοιμισμενος καθ ολη τη διαρκεια οσες φορες ξυπνησει!!

Τατιάνα μου ξέρεις τι κανει; Την βάζω να φάει πριν κοιμηθεί και μετα απο τις δυο πρώτες ρουφηξιές που τις ακούω οτι ειναι μεγάλες σταματάει δεν κανει άλλη προσπάθεια... Μηπως μειώνεται η ροη; και παει να πιει, το αφηνει το ξαναπιάνει μεσα στα νεύρα. Στο τέλος την βάζω στην κούνια και κοιμάται. Πάντως με δυο ρουφηξιές αποκλείεται να χορταίνει.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...