Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Έφη μου εγώ τον μικρό τον βάζω κάτω. Του έχω πάρει απο τα τζάμπο αυτά τα παζλ που τα στρώνεις κάτω και μετά του βάζω και απο πάνω ένα παλιό πάπλωμα ανοιξιάτικό που δεν είναι πολύ φουσκωτό που έχω, το τυλίγω ανάλογα πόσο χώρο θέλω να του κάνω και τον βάζω εκεί, του βάζω και τα παιχνίδια του και κάθομαι και εγώ κάποιες φορές που έχουμε πολύ όρεξη και οι δύο. Αλλιώς κάθεται αρκετή ώρα μόνος του εκεί και παίζει και χαζεύει. Το πάρκο το έχω σε μια άκρη για όταν θα έρθει κάποιος ή όταν θέλω να κάνω κάποια δουλειά και πρέπει να λείψω απο το δωμάτιο. Αλλά για την ώρα με έχει βολεψει το κάτω. Για να του το φτιάξω κατάργησα το τραπεζάκι του σαλονιού!

Ωραια ιδέα! Αλλα θα πρέπει να διώξω κι εγώ το τραπέζι του σαλονιού... Δεν εχω αλλού χώρο στο σπιτι... Θα πάω να κοιταξω αυτο το παζλ που λες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το νερό το αρχίζουμε όταν κόβουμε το γάλα στα γεύματα. Εγώ του έδωσα σήμερα λίγο να δω πως θα το δεχτεί αλλά μια χαρά τα πήγε. Αυριο ξεκινάμε μπολάκι κανονικά. Σήμερα δεν τον προλάβαινα. Μέχρι να γεμίσω το κουτάλι είχε αδειάσει το στόμα και περίμενε χτυπώντας το πόδι!!! :)

Που τον βάζεις οταν τον ταΐζεις;

Λέω να πάρω καρεκλάκι φαγητού! Θα βολέψει λέτε ή τζάμπα τα λεφτά;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Έφη και εγώ το τραπεζάκι το κατάργησα αν έρθει κάποιος μέχρι να μπουσουλήσει ο μικρός και να μην το χρειάζεται και για να μην πατάνε συνέχεια με τα παπούτσια όποιος έρθει τους βάζω και κάθονται στην τραπεζαρία. Αλλά εγώ γενικά θα το βγάλω το τραπεζάκι έξω γιατί φοβάμαι τις γωνίες και επειδή είναι κοντό και εκεί θα θέλει να πιάνεται δεν θέλω να έχουμε ατυχήματα.

Εγώ τον βάζω στο ρηλάξ τώρα έχω σηκώσει λίγο την πλάτη να είναι καθιστός και τον ταίζω τον βάζω πάνω στο τραπέζι. Δεν του έχω πάρει μεγάλο καρεκλάκι φαγητού γιατί πιάνουν χώρο αυτά που είναι ψηλά. Του έχω ένα που δένει στην καρέκλα την κανονική και μπορείς να το παίρνεις μαζί σου όπου πας για να το βάζεις να κάθεται. Αλλά αυτό λογικά θα το χρησιμοποιήσουμε απο τον 7ο και μετά να μπορεί να καθεται μόνος του.

U85pp3.png

Καλημερα!!!

Τι κανετε;;

Εμεις με ιωσουλα κ οι δυο (μαμα κ μωρο)...ευτυχως χωρις ακροαστικα..

Ωραια ιδεα με το παπλωματακι..εχω κ εγω ενα χαλακι με παιχνιδια, οταν γινουμε 4 θ το βαλω κατω...

Εγω εχω καρεκλακι φαγητου αλλα οντως πιανει χωρο.. παντως ετσι καναμε κ εμεις, στην αρχη ταισμα στο ριλαξ κ μετα στο καρεκλακι!

Αρχισε κανενα αλλο μωρακι κρεμουλες;;

dph2p2.pngRGM7p2.png

Kαλημερα ζουζουνιτσες μου!Τι κανετε?Εμεις ειμαστε καλα,δοξα Τον Θεο!

Εκλεισα ραντεβου για υπερηχο ισχιου,στις 7 Μαρτιου!Αντε να δουμε,σε τι σημειο ειμαστε!Η γιατρος μας ειπε,πως,με την καμψη των ποδιων,δεν ακουει το ''κλικ'' οπως την προηγουμενη φορα,αλλα η μια επιπλεον ''διπλα''στο ενα της το ποδι υπαρχει ακομη!Μπορει να παρεμεινε και λογω παχους του μωρου!Επισης,μας ειπε πως τα ποδαρακια της δεν ανοιγουν οπως θα επρεπε,ισως ομως και να μην σημαινει κατι!Υπομονη μεχρι το ραντεβου!

Κατα τ'αλλα ησυχια!Οσο περνουν οι μερες,ολο και περισσοτερο επικοινωνουν η μπεμπα με την αδερφουλα της,και αυτο με τρελαίνει!Σημερα,καθομουν και τις χαζευα,απολαμβανοντας τον καφε μου!

Η μεγαλη μου,εδω και λιγες μερες,δεν κοιμαται καλα!Ξυπναει με κλαματα ή δυσανασχετει στον υπνο της και γκρινιαζει!Την λυπαμαι,γιατι δε ξερω τι το προκαλει,ετσι ωστε να την βοηθησω!

Βασω μου,περαστικα σας καλη μου!

Εγω,εχω καρεκλακι,το οποιο μας εδωσε η κουνιαδα μου,στην πρωτη μου κορη!Αλλα στις αρχες,την ταιζα και γω στο ριλαξ,μεχρι να σταθεροποιηθει το σωμα της!Οπως κανεις και συ Μαριρεν μου!

Απο κει και περα,δεν υπαρχει καλυτερο μερος,απο το να ειναι το παιδι στο πατωμα,με προστατευτικα φυσικα,οπως αναφερατε παπλωματακι!Το εκανα,επισης,στην πρωτη μου κορη,το κανω και τωρα!Εχουν ευχέρεια κινησεων και ελευθερια χωρου!Επειτα,οταν πλεον θα στηρίζεται καλα.θα την βαλω στο παρκο!

Θελει,πραγματικα,πολυ προσοχη οταν θα αρχισουν να σηκωνονται και να μπουσουλανε!Να σας πω την αληθεια,στην πρωτη μου κορη,ποτε δεν εβγαλα τιποα,απο διακοσμητικα,ουτε μετακινησα τραπεζακια!Μονο 2-3 προστατευτικα στις γωνιες!Γενικως,ομως ηταν πολυ προσεκτικη!Δεν ημουν ποτε απο πισω της,απλως την παρακολουθουσα!Και,προσωπικα,πιστευω,πως το να εισαι πισω απο το παιδι και να του λες ''μη,προσεχε,κτλ'',ειναι χειροτερα!Εκτος,εαν ειναι πολυ ζωηρο,και υπαρχει κινδυνος να τραυματιστει(πχ να σκαρφαλωνει σε καρεκλες ατσαλα)!

Εμεις,το νερο το ξεκινησαμε,οταν ξεκινησαν και τα γευματα!Της εβαζα αποστειρωμενο,εξαλλου,το νερο της βρυσης,ουτε εμεις δεν το πινουμε!Εχουμε κανατα με φιλτρο!

Ντομινο μου,εγω την αποστειρωση την ειχα σταματησει στον 5ο μηνα!Πλεον το παιδι,εβαζε τα παντα στο στομα της!Και περαν απο αυτο,απο τη στιγμη που αρχιζουν να βαζουν τα χερια στο στομα,παυει και η σχολαστικη αποστειρωση!

Για κουταλακι,κοιταξτε της chicco,της σιλικονης!https://www.google.gr/search?q=%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B9+chicco+%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82&espv=2&biw=1280&bih=709&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi-gN-_tJDLAhWqDpoKHdtKDhQQsAQINA#imgrc=-jBq2eJFq1PY_M%3A

Αυτα ειναι!Απιστευτα πρακτικα!Τουλαχιστον για μας,που τα εχουμε δοκιμασει!Ειναι μαλακα,ειδικα οταν αρχισουν να δαγκωνουν και το κουταλι μαζι!

nimrodel,175 ευρω?Πωπωωωωω,προικα ολοκληρη παιρνεις!

Οταν λες,θα τρωει οτι τρωτε και σεις,τι εννοεις?Γιατι καποιες τροφες,απαγορευονται πριν τον χρονο!

Κρεμουλες μπορεις να φτιαχνεις και συ η ιδια,απο σιμιγδαλι!Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ εύγευστες!Και χωρις ζαχαρη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία δεν εννοούσα ο,τι τρώμε κι εμείς..θα του μαγειρεύω ξεχωριστά;)

Απλως δε θελω να δώσω έτοιμες κρέμες..θα μαγειρεύω κρεατακι και θα του δίνω, θα κόβω φρούτα, θα βράζω κανενα λαχανικό..ισως πάρω ατμομαγειρα..τι λέτε?

Χθες γύρισε απο μπρούμυτα ανάσκελα. Δεν τον ειδα, τη μαι στιγμη τον εβαλα ανάσκελα, γύρισα να πάρω μια πάνα και οταν τον ξανά κοίταξα είχε γυρίσει. Σήμερα πάλι τα ιδια! Χαχαχα! Τι καλα! Και τις δυο φορές γύρισε οταν τον ειχα στο πάτωμα (χαλί και απο πάνω μια πάνα αγκαλιάς ) ισως επειδη ειναι πιο σκληρό απο το κρεββάτι..

Α! Και Μαρία..καλη επιτυχία με τον υπέρηχο αν και δεν πιστεύω ότι ειναι κατι για να ανησυχήσεις..;)

Βάσω περαστικά σας και στο δυο!

Ο αδερφός μου οταν ηταν μικρός έτρωγε μονο στη στράτα..τη χρησιμοποιήσαμε σαν καρεκλάκι φαγητού..τωρα στο μικρό εχω πάρει και στράτα κι ενα καρεκλάκι φαγητού (πολυ απλό, αυτο του Ικεα) γτ το καρεκλάκι (το οποίο μονο καρακλΑΚΙ δεν ειναι τόσο χώρο που πιάνει) δεν ξερω αν θα μας βολέψει στην κουζίνα..θελω να δοκιμάσω αυτα της chicco που πιάνονται πάνω στο τραπέζι με γαντζακια..

Εφη πως εισαι?

Εμένα με βολεψε πολύ το καρεκλακι που δένει στην καρέκλα ζώου ακόμα αυτό χρησιμοποιώ. Είναι ιδανικό για να είμαστε και όλοι μαζί στο τραπέζι. Έχω και το μεγάλο, το ψηλό αλλά είναι πιο πέρα από το τραπέζι μας και το χρησιμοποιούσα σαν καρέκλα για να παίζει όταν έκανα δουλειές!!

Εντάξει κορίτσια το μωρό τα έχει παίξει, έχει κάνει την νύχτα μέρα. Ούτε νεογέννητο!! Χθες το πρωί ήπιε τα μπουκαλάκια του, το μεσημέρι που γυρισα θήλασε το ήπιε όλο και μετά ξεράθηκε στον ύπνο, ξύπνησε με όρεξη για παιχνίδι και δεν πεινουσε έφαγε πάλι το βραδακι και τώρα είναι κολλημένο όλη την νύχτα!! Η άντληση πήγε περίπατο....

Στράτα Αναστασία δεν κάνει λένε για την μεσουλα, να την από φεύγεις όσο μπορείς. Εμένα ο γιατρός ηταν πολύ κατά και αν διαβάσεις τι λένε και στο ίντερνετ νομίζω δεν θα θέλεις να τον βάζεις!! Εμένα στην μεγάλη μου , μου την κάνανε δώρο και επειδή δεν την ήθελα την είχε η θεία μου σπίτι της και όταν της πήγαινε η μητέρα μου το παιδί την έβαζαν. Εκνευριζομουνα τόσο πολύ αλλά δεν μπορούσα να τσακωθω με την θεία, μόνο με την μάνα μου αλλά με έγραφε. Τελικά την πήρα σπίτι για να την χρησιμοποιησω τελικά και καλά και την εχωσα στην αποθήκη!! Η αλήθεια είναι οτι της άρεσε βέβαια αλλά λένε αν την χρησιμοποιήσεις μόνο ένα τέταρτο και να μην κρέμονται τα ποδαρακια αλλά να πατανε!!

Εμείς δεν έχουμε γυρίσει και δεν βλέπω να το κάνουμε σύντομα!! Η κόρη μου η πρώτη είχε γυρίσει στους 3,5 μήνες αλλά τα παιδιά δεν πρέπει να τα συγκρίνουμε, έχουν τον δικό τους ρυθμό ανάπτυξης. Εγώ πιστεύω οτι έχει να κάνει και πόσο ασχολεισαι γιατί στην μεγάλη είχαμε πέσει πάνω κατά πάνω ενώ με το μωρό ασχολούμαι ΜΟΝΟ εγώ όσο προλαβαινω!!

Αυτό το ότι τα δεύτερα μεγαλώνουν και λίγο μόνα τους ισχύει τελικά!!

Μαρία όλα καλά θα πάνε με το μωρό εγώ νομίζω. Θα δείτε τι θα σας πει και ο ειδικός και θα πραξετε αναλόγως. Πάντως και εμένα έχει στο ένα πόδι ψηλά στο ισχίο μια δίπλα παραπάνω οπότε μην σε ανησυχεί. Μάλιστα είναι έντονη και μου κοκκινιζει και θέλει κρεμουλα για συγκαματα!!

Βάσω περαστικά σας και να προσέχετε

Εγώ έβαλα προστατευτικά στο τραπεζάκι του σαλονιού, έβαλα ένα παλιό τραπεζάκι που είχα για να παίζει το παιδί (το έχει χιλιογρατσουνισει) και είμαι χαλαρή. Δεν ήθελα να μην έχω καθόλου τραπέζι, μου άρεσε που πιανοταν και γύριζε γύρω γύρω, ουσιαστικά εκεί έκανε τα πρώτα της βήματα!!

Κουταλάκι με σιλικόνη της chico στην αρχή με βολεψε πολύ όμως όταν άρχισε να τρώει ποσότητες της πήρα ένα σταθερό της νουκ και με αρκετό βαθούλωμα γιατί το άλλο είναι σχεδόν φλατ με την σιλικόνη και κάναμε διακόσιες ώρες να φάμε.... Θα δείτε τι θα σας βολεψει!!!

Αυτά τα παζλ από το τζάμπο βολεψαν πάρα πολύ, εγώ ακόμα τα έχω στο δωμάτιο των παιδιών και παίζει εκεί η μεγάλη!! Όσο μεγαλώνουν τόσο πιο χρήσιμα όχι είναι!! Όταν ξεκίνησε να μπουσουλαει ειδικά εκεί την εβαζα συνέχεια γιατί έτρωγε τα μούτρα της και επειδή ηταν καλοκαίρι δεν ήθελα στο πλακακι.....

Έφη μου περιμένουμε νέα απο τον γιατρό αύριο!! Τι καλά ξωκλήσι για βάπτιση στην θάλασσα, πολύ μου αρέσει!! Και πως θα την βγαλετε αλήθεια;; έχεις βρει καλυτέρευση στα δικά σου;;; τι τραβας και εσύ γλυκιά μου!!!

Κοιμήθηκε λίγο η μπεμπα, πάω για ύπνο γιατί σε λίγο θα ξυπνήσει πάλι!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κορίτσια μου εγώ ακομα υποφέρω... Χθες έκανα και τις τελευταίες εξετάσεις και περιμένουμε αποτελέσματα... Υπάρχουν μερες που νιώθω πως αυτο ήταν μεχρι εδώ... Τώρα εχω λίγη βοήθεια απο τον πατέρα μου που ήρθε Αθήνα και ξεκουράζομαι λιγο.

Μάλλον θα πάρω κι εγώ ενα που να δένει στην καρέκλα και να εχει και δίσκο να ακουμπάει τα παιχνίδια. καλυτερα πιστεύω και γιατι δεν έχουμε χώρο και για να το μεταφέρω αν πάω κάπου. Θα πάρω κι αυτά τα παζλ που είπατε, βλεπω ειναι χρήσιμα κι αυτά.

Βάσω μου περαστικα και στους δυο σας. Ελπίζω να την περασετε ελαφρά την ιωσουλα να μην ταλαιπωρείτε πολυ.

Μαρία μου καλα αποτελέσματα να έχετε απο τον υπέρηχο. Και εγώ ελπίζω πως δεν θα ειναι κατι και θα πάνε ολα καλα.

Τασσουλα μου ειναι πολυ όμορφα εκει και παρόλο που στην αρχη ήθελα σε κάποιο μοναστήρι επειδή τελικα υπάρχει πρόβλημα μετακίνησης των γονιών του άντρα μου μια χαρά νομίζω θα ειναι κι εκει. Έχουμε σκεφτεί κάποια Λατινικά ονόματα αλλα δεν έχουμε καταλήξει ακομα.

Χθες και προχθές την μπεμπα κατα τις 8 και μισή την έπιασε άγχος αποχωρισμού. Την πρώτη φορα είχαμε βγει για ψώνια με τον άντρα μου και με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο οτι κλαίει και δεν μπορεί να την κανει καλα ουτε αγκαλιά, ουτε με πιπιλα, τίποτα. Και χθες παλι την ίδια ώρα την κρατούσε αγκαλιά μεσα στο σαλόνι και εμεις ήμασταν σε αλλο δωμάτιο και την άκουσα ξαφνικά ενα κλάμα ενα παράπονο... Με το που την έφερε μεσα και μας είδε άρχισε γέλια και χαρές! Ειχα διαβάσει για το άγχος αποχωρισμού αλλα νομίζω σε πιο μεγάλη ηλικία... Και δεν ειναι η πρώτη φορα που την κρατάνε κι εμεις λείπουμε... Ποτε δεν ειχε κλάψει.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κορίτσια μου! :) Κοιμηθηκε λιγο στην αγκαλια ο μικρός κ βρηκα ευκαιρία..

Τη Δευτερα οπως ειπα πηγαμε παιδιατρο όλα καλά 6900 κ 67 ποντους.. Η παιδιατρος δεν ηξερε καντι ηταν το blw της εξηγησα κ ευτυχώς μου είπε να το δοκιμάσω φυσικά αν θέλω κ να της δώσω όποιες πληροφορίες έχω για αυτή τη μέθοδο.. Επίσης μου ειπε θα ρωτησει κ στο συνεδριο..

Μαιρη μου πως πάνε οι κρεμουλες? πατιτουρα κ εγω δεν θα πάρω γιτί δεν κανουν καλό κ αυτά τα παζλ σκεφτομαι κι εγώ να τα πάρω! Εγω στο παρκο τον βαζω ή στην κουνια του.. Την παλευουμε προς το παρον!!

Μαράκι μου κι εγώ αυτο λέω Ευχαριστώ Το Θεούλη μας που μου εδωσε ενα υγιες παιδί! Ολα τα άλλα ας με ταλαιπωρουνε! Χαίρομαι που τα κοριτσακια σου τα πάνε τοσο καλά μωρεεε! Αχουυυ.. <3 αυτό το κουταλακι το ειχα δει κι εγώ.. Θα το πάρω να δοκιμάσω.. Πάντως εχθες που πηγα να δωσω τα προβιοτικά ήταν η πρώτη φορά κορίτσια που ρουφηξε-πιπίλισε από το κουτάλι μονος του κ το ηπιε!! Αφηστε ξετρελάθηκα!! Κι εγω εχω βαλει προστατευτικά στα τραπέζια μονο στις γωνίες κ δεν προκειτε να μαζεψω τιποτα παρα μονο αν δω οτι ο μικρός δεν αφηνει τιποτα ορθιο!! Χαχα

Τασσουλα μου δεν ειπα καλέ οτι αποθηλαζουν ξαφνικά μονα τους!! Απλά επιλέγουν αυτά ποτε θα μειωσουν, πως θα κανουν το προγραμμά τους κ σιγά σιγά γινονται οι στερεες η βασική πηγη κ το γάλα συμοληρωματική.. Αυτός ειναι ο αποθηλασμός με την ευρεία έννοια!! :)

Εφη περαστικά κοπέλα μου αντε μωρε να γινεις λιγο καλά να χαρείς το παιδί σου με τα όλα του!! Ποπο τι ωραία ξωκκλησι... :) κι εμεις αν ειχαμε μονο βαφτιση εδω στη Σάμο θα την καναμε σε ενα μοναστηρι! Ασε.. :) όσο για το άγχος αποχωρισμου κι εγω νομιζα τα πιανουν σε μεγαλυτερη ηλικια αλλά ο δικός μου τωρα που ειμασταν θεσνικη μολις εβγαινα πο το σπιτι τα γκρεμιζε ολα με το κλαμα του!! Ασε.. Κακός χαμός!

Βασουλα μου περαστικά σας γλυκια μου! Να καλυτερεψετε συντομαααα!! :)

Αναστασία μου πάλι καλά τον ειχες στο χαλί κ πάλι καλά που στο κρεβατι δε σου εκανε καμιά γκέλα να σου φυγει! Ασεεεε.. Εγω πατατρακ μια μερα που τον ειχα στον καναπέ κ γυρισε κ εχωσε το ποδι του στη μοναδικη "εξοδο" από το φρουριο που του ειχα ετοιμασει κ αγχωθηκα τοοοοσο μη βαλει βαρος εκει κ φυγει!! Ασε...... Πολύ προσοχή θέλει τώρα!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Βάσω μου περαστικά σας κοπέλα μου. Να συνέλθετε γρήγορα :)

Εγώ κορίτσια δεν θα τον βάλω στην στράτα γιατί, αν και ο παιδίατρος που τον ρώτησα μου είπε ότι δεν την συστήνει αλλά είναι στην δική μου επιλογή αν θα τον βάλω ή όχι, μου είπανε ότι τα αγοράκια δεν κάνει να μπαίνουν για να μην ζορίζονται απο κάτω. Τα κοριτσάκια δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχουν στηρίξει την μέση και πατάνε τα πόδια τους κάτω. Αρκει να μην τα βάζεις μέσα και τα ξεχνάς. Δεν είναι για πολύ.

Εγώ το τραπεζάκι το κατήργησα και έβαλα ένα μικρό στην θέση του στρογγυλό γιατί δεν είχα αλλού χώρο να τον βάλω κάτω και γιατί το δικό μου τραπεζάκι είναι σαν τα μοναστηριακά και έχει 8 γωνίες πάνω κάτω! Ούτε εγώ θα μαζέψω τίποτα άλλο γιατί θέλω το παιδί να μάθει ότι υπάρχουν πράγματα στον χώρο και να μάθει να τα προσέχει. Αν δω ότι είναι πολύ ζωηρός θα δω τι θα κάνω. Απλά το πάρκο το έχω βάλει σε μια γωνία και το έχω για ώρα ανάγκης γιατί δεν έχει καλό φως και δεν θέλω να είναι στα σκοτεινά!

Εφη καλα αποτελεσματα να εχεις για να σταματησεις να υποφερεις κοριτσι μου! Και εμενα ο μικρος πολυ νωρις αρχισε να μην καθεται και να κλαιει οταν τον αφηνω αλλου!

Εμένα ο μικρός πάτησε κάτω τις παλάμες του όταν γυρίζει μπρούμυτα. Και χτες ανακάλυψε ότι μπορεί να γυρίζει και απο την άλλη πλευρά και άρχισε να κάνει βαρελάκι! Με αποτέλεσμα να γυρίσει και να ξαναγυρίσει και να μου βγεί απο το πάπλωμα! καλά που τον είχα κάτω και τον σταμάτησε η πολυθρόνα! χαχααχα το καταχάρηκε και σήμερα μόλις τον βάζω κάτω το κάνει συνέχεια! Τώρα του άνοιξα το πάπλωμα κιάλλο για να έχει χώρο!

Οσο για το μήλο κορίτσια το τσάκισε! Να ταν κιάλλο! :) Τελικά το παιδί μου είναι παιδί του κουταλιού - μην δει κουτάλι ή να σε δει να τρως! - και όχι του μπουκαλιού! :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!

Πως είστε;

Χθες πήγαμε στον παιδίατρο κάναμε και το τρίτο εμβόλιο, δεν έκλαψε σχεδόν καθολου, έβαλε μονο μια τσιρίδα και μετα τίποτα! Γενικά τη βρήκε άψογη και ειπε ειναι πολυ ευχαριστημένος απο την ανάπτυξη της. Εχει παρει 470 γραμμάρια και 4 πόντους. Τον ρώτησα αν του φαίνεται αδύνατη και μου ειπε να μην αγχώνομαι ειναι τέλεια! Για τροφές ειπε κανονικά στον 6ο, ακολουθεί τις γενικές οδηγίες αυτός δεν δέχεται για νωρίτερα. Του είπα να της βάζω αντηλιακό γιατι κοκκινίζουν τα μαγουλάκια της οταν βγαίνουμε εξω και μου ειπε δεν βάζουμε τίποτα στα μωρά κάτω των 6 μηνών... Για να κάθεται μου ειπε πολυ λιγο στα πόδια μας ειναι πολυ νωρίς ακομα.

Εχει κανει καμια το πόσιμο εμβόλιο; Κάπου το διάβαζα εμάς δεν μας εχει πει τίποτα γι αυτο πάντως.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Α! Ξέχασα να σας πω! Χτες το πρωί είπε και μπαμπα! :) Βέβαια ο μπαμπάς μας δεν το άκουσε και προσπαθεί απο χτες να τον κάνει να το ξαναπει! χαχαχα

Αχ μωρέ το γλυκούλι!! Αυτο πάντως που λένε πρώτα μπαμπά, δεν μπορω να το χωνέψω! Χαχαχα

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Έφη εμείς έχουμε τις αδυνατουλες της παρέας!! Πόσο είναι δηλαδή η δικιά σου;; Εμείς έχουμε γιατρό σε 10 μέρες αλλά το έχω πάρει χαλαρά!!

Μια χαρά το εμβόλιο σας λοιπόν, εμείς έχουμε κάνει πόσιμο με σύριγγα, καλά το μισό βγαίνει απέξω!!

Τον άλλο μήνα στερεές;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Χαχαχα όντως οι αδυνατουλες της παρέας! Τασσουλα ειναι 5700! Κι εγώ πλέον το βλεπω χαλαρά αφού ο γιατρός δεν ανησυχεί και η συνολική ανάπτυξη της ειναι κανονική τότε γιατι να αγχωνόμαστε!!

Δεν μας εχει πει κατι για το πόσιμο...

Τέλος Μαρτίου έχουμε το επόμενο ραντεβού οποτε εκει ξεκινάμε!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...