Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Αχ κι εμενα ετσι γυρναει δεξια γυρναει αριστερα κ μετα γκρινια!! ξυπνάμε κ ανα 3ωρο σιγουρα! ενω ξυπνουσαμε 1 φορα στο 10ωρο!! πφ.. για κρεμες δεν ξερω ακομα τι θα μου πει αυτη η παιδιατρος.. θα δουμε..

Εγω που τα ειδα Μαγδα μου απο τα τζαμπο μου φανηκαν σκληρά! εχω της tupperware 2 σετακια εκτος του ποτηριού! θέλω να πάρω κ κάποια ακόμα σιλικόνης μαλακά (κουταλάκια!) κ ποτηράκι νομίζω της νουκ ειχα δει κ μου αρεσε οπως κ της ικεα ενα..

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμάς η παιδίατρος μας ειπε ότι την επόμενη φορά θα μου πει ποτε θα ξεκινήσει κρέμες. Πρώτα να κλείσουμε τον έκτο κ μετά. Οποτε δεν εχω δει ακομα για ποτηράκια, πιατάκια, μαχαιροπηρουνακια..εχουμε ενάμισι μήνα. Δεν ξέρω τι θα πει η παιδίατρος αλλα εγω δεν δίνω έτοιμες κρέμες κ ρυζαλευρο, θα του φτιάχνω εγω κρεμουλες..θα κάτσω να μελετήσω κ το λινκ που είχε δώσει η Τατιάνα (αυτο το blw) κ θα δούμε. Παντως όσες δοκιμάσετε σετακια φαγητού πείτε γνώμες;) ενα τάπερ μου χουν φέρει κ ενα σετ απο την Αγγλία αλλα αυτο για πιο μεγάλο παιδάκι..σκεφτομαι μήπως πάρω πιατάκι με βεντούζα απο κατω..

Γεια σας κορίτσια! :)

Εμείς συνεχίζουμε με την κρέμα. Εγώ τελικά του την άλλαξα κορίτσια και πήγε καλύτερα σημερα! Απο τον ενθουσιασμό του γεμίσαμε τον τόπο! Γέλαγε και του φέυγαν τα σάλια μαζί με την κρέμα και μετά με τα χέρια τα πασαλείβαμε όλα!!!! Που να τον αφήνω να τρώει και μόνος του! :)

Εγώ απο μπολάκια είχα πάρει της τάπερ κάτι μικρούλια που είχε τα κλασσικά τα οποία θα τα χρησιμοποιήσω για να του βάζω μερίδες στην κατάψυξη μεθάυριο το κρέας. Τώρα του δίνω σε μπολάκια που του είχε πάρει η αδερφή μου απο τα ικεα και μια χαρά βολεύουνε. Όσο θα τα κρατάμε εμείς όταν θα τα ακουμπήσουμε μπροστά τους δεν ξέρω. Και για όταν θα είμαι έξω και θα πρέπει να φάει κρέμα θα του παίρνω μαζί πάλι ταπεράκια που κλείνουν για να μην γεμίζει ο τόπος μετά! Τώρα με τα κουταλάκια εγώ δεν βρήκα πολύ καλά μου φαίνεται! Άλλαξα ένα δώρο απο τα μάδερκεαρ και του διάλεξα κάποια σε πακέτο -δεν θυμάμαι την μάρκα - που ήταν απο τεσσάρων μηνών και μόλις τα άνοιξα και τα είδα δεν μου φανήκαν ούτε μαλακά ούτε μικρά για το στόμα τους τώρα. Έπρεπε να του πάρω της μαδερκέαρ τα έχει πάρει η ξαδέρφη μου και είναι πολύ ωραία! Τώρα του δίνω με ένα κουταλάκι που είχε παλιά η τάπερ τώρα δεν το έχει πια το είχαμε πάρει της ανηψιάς μου και έχει και θήκη να το παίρνεις μαζί! Με αυτό βλέπω να την βγάζουμε γιατί με τα άλλα θα φάει όταν θα είναι ποιο μεγάλος!

Αναστασία μια χαρά είναι ο μικρός σου μεγάλωσε πολύ! :) Εμάς το κεφαλάκι του είναι 42! :) πολύ καλά πάτε. Μην σε αγχώνει το ύψος μερικά μωρά παίρνουνε πολύ στην αρχή και μετά σταματάνε. και άλλα πέρνουνε περισσότερο αργότερα. Εξάλλου νομίζω τα αγόρια βάση στατιστηκών γίνονται γύρω στους 10 πόντους ψηλότερα απο τον μπαμπά τους. οπότε μην ανησυχείς θα σας εκπλήξει μεγαλώνοντας. :) Όσο για τα πιατάκια με την βεντούζα δεν ξέρω αν είναι βολικά γιατί άμα το έχεις στηρίξει μπροστά του και αρχίσει να βάζει τα χέρια μέσα δεν προλαβαίνεις να το σηκώσεις. Είναι για μεγαλύτερα νομίζω. Βέβαια το παίρνεις και το δοκιμάζεις. Μπορεί ο δικός σου να είναι ήσυχος στο φαγητό. :)

Εγώ ποτηράκι δεν του πήρα ακόμα για την ώρα θα του δίνω στο μπουκάλι του μόλις τον δω ότι μπορεί να το πιάνει θα του πάρω.

Τωρα που θα σταματησουμε και την αποστειρωση στο νερο ξερετε αν μπορω να το ζεσταινω στον βραστηρα;

Εντάξει την προηγούμενη φορά με κοίταγε που έπινα νερό απο ένα μπουκάλι και όταν άδειασε του το καθάρισα γιατι το κοίταγε επίμονα και του το έδωσα και αφού το περιεργάστηκε προσπάθησε να πιει και αυτός! Μα δεν είναι μικρός για να μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς και πως γίνονται τα πράγματα; Με έχει τρελάνει όλο κάτι περίεργο κάνει που το έχει παρατηρήσει και μετά το παλεύει!

Εντωμεταξύ τις τελευταίες μέρες γυρίζει μέχρι τα μισά και κάθεται στον αγκώνα και μετά απο λίγο κλαιει γιατί δεν μπορεί να γυρίσει τελείος μπρούμυτα! Όχι δεν μπορεί είναι σαν να βαριέται! Γυρνάει την μέση και κάτω και είναι μπρούμυτα και το πάνω μέρος το κρατάει στο πλάι. Αφού πριν γύρναγε με την μία τώρα τι κόλπα είναι αυτά δεν ξέρω!

Όσο για τον ύπνο εμένα κορίτσια μπορεί να ξυπνάει για να φάει γύρω στις πέντε αλλά κάθε δίωρο θα ξυπνάει γιατί δεν βολεύεται και πρέπει να σηκώνομαι να τον αλλάζω πλευρό! Η γιατί θέλει να έρθει στο κρεβάτι μας! Ποτε γυριζουν μονα τους; Με αποτελεσμα να μενω ολη νυχτα ξυπνια και να κουτουλαω μετα! Κα να θελω να κοπανησω και τον αντρα μου που ροχαλιζει διπλα μου!!!!

U85pp3.png

Καλησπερα κι απο εδω κοριτσια!Εμεις φαγητο θα ξεκινησουμε σε τρεις εβδομαδες περιπου,μολις μπουμε στον 6ο λογω γοπ.Θα αρχισω με ζωμο,λαχανικα κ μετα κρεατακι,βλεπουμε βεβαια πως θα παει.Η μικρη μου κανει κολπα παλι με το γαλα κ εχω σκασει αλλα πιστευω θα επανελθει,της το συγχωρω βεβαια γιατι δεν με κουρασε πολυ τον προηγουμενο μηνα,απο υψος παμε καλα εμεις,την Τριτη την ειδε η παιδιατρος 69,5 ειναι,μαλλον δεν ειναι δικο μου παιδι :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλημερα κορίτσια! Φυσικά τετοια ωρα που ξυπνάμε εμείς είναι μεσημέρι τώρα! Χαχα! Απο τις 7 στο πόδι.. Έχω βάλει πλυντηρια, εχω στρωσει κρεβατια, εχω πλυνει πιατα, το σπιτι σκουπα σφουγγαρισμα τα ειχα κανει προχθες το απόγευμα και αυριο πάλι ειναι η μερα, ο μικρός κοιμάται κι εγώ χαζευω λίγο! Χεχε! Εσείς τι κανετε πως ειστε? αυριο εμείς εχουμε γιατρό να δουμε τι θα μας πει! :)

Όπως είπα κ στο φεις σκεφτομαι πολύ το blw κ τωρα που θα πάω στην παιδίατρο θα της το πω..αν μου πει οτι δεν ειναι υπερ τι κάνουμε? εγώ ετσι θέλω νομίζω δεν θα εχει κάποιο θεμα.. Αμα εχει, να αλλάξω παιδίατρο? :/

Αναστασία μου όταν θα ξεκινησω τα σχετικά πραγματακια κ πάρω κάτι καλό θα σε ενημερωσω! :)

Μαιρη μου τι εννοεις άλλαξες την κρεμα? :/ για την βεντούζα εγω που εχω της ταπερ εχει κατω τη βεντουζα κ πάνω προσαρμοζει το ταπεράκι οπου βγαινει σχετικά ευκολα.. Νομίζω η βεντουζα δε πρεπει να ειναι τοσο δυσκολο να βγει!

Επίσης τα μωρά που θηλάζουν δεν θα ζητάνε νεράκι οπότε στην αρχη δε θα το πολυχρησιμοποιησουμε γιατί ξεδιψάει με το στηθος ή κ με τα δυο..!! Αργοτερα μονο του ξεκιναει το μωρο τον απογαλακτισμό κ θηλαζει μονο πρωι βραδυ κ περνει ποτηρακι νερο την υπολοιπη ημερα! Μαιρη μου μηπως προσπαθει να σηκωθει μονος του τωρα? και ξεχωριζει τα μερη του σωματος? χαχαχα ευτυχως κοιμομαστε σε ξεχωριστα δωματια τωρα γιατι αν κοιμομασταν στο ιδιο εγω το μωρο κ ο αντρας μου θα τον ειχα πεταξει απο το μπαλκονι! Χαχα!! Και εμενα κανα δυο φορες ξυπναει γιατι δε βολευεται αλλα ευτυχως πλεον ξανα μπηκαμε στο καθημερινο μας προγραμμα!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Σας διαβαζω αλλα δν ειχα το κουραγιο να καθισω ν γραψω απο το κινητο...τωρα το αποφασισα!

Χαιρομαι που ειστε καλα κ τα μωρακια σας μεγαλωνουν...

Εμεις ειμαστε θηριακια.. 6550 και 65 εκατοστα..εχει γινει μπουλουκακι και πολυ γλυκια φατσουλα...ολο χαμογελο! Κανει κοιλιακους πολλους κ προσπαθει να σηκωθει απο ξαπλα, σηκωνει λιγο το κεφαλακι κ τσουπ πεφτει αμεσως.. Επισης προσπαθει ν πιασει αλλα δν μπορει ακομα κ κουναει πανω κατω το χερακι κ θυμωνει... πιανει μονο ρουχα κ εμας...

Κουναει χερακια ποδαρακια απο χαρα οταν βλεπει καποιον..κ φυσικα την περισσοτερη ωρα ειναι αγκαλια ορθιος... το βραδυ εξακολουθει ν τρωει ανα 3ωρο..μου φαινονται τοσο περιεργα αυτα τα 10ωρα που λετε....χιχι

Με τον μεγαλο τα πηγαινουν τελεια...καθεται κ του τραγουδαει μς τις ωρες..κ ο μικρουλης ξετρελαινεται..

Για κουταλακια κλπ δν θυμαμαι τιποτα απο τον μεγαλο..μονο θυμαμαι οτι του εδινα νερακι απο μπιμπερο κ γυρω στο χρονο πηραμε ποτηρακι. Α κ το νερο το εδινα ετσι, απευθειας απο τη μπουκαλα..βεβαια ηταν 6 μηνων..

Μαριρεν τι κρεμουλα του δινεις;

Τατιανα κ εγω θελω ν δοκιμασω blw αλλα δν ξερω κατα ποσο ειναι πληρως ενημερωμενοι οι παιδιατροι εδω. Αλλα ισως μπορουμε ν το επιχειρησουμε μονες μας ( θα ρωτησουμε εννοειται τους παιδιατρους) κ τις τροφες που θ πρεπει ν εισαγουμε θ τις δινουμε ετσι.. δν ξερω, εμενα με βριζουν ο αντρας μου κ η μανα μου οτι θ πνιξω το μωρο...κ με εχουν φοβισει...

Εγω θ γυρισω τελικα ιουνιο για δουλεια ( θ ειναι σχεδον 7 μηνων) κ θελω ως τοτε ν εχει μπει σε προγραμμα με το φαγητο κ ν μην ζηταει γαλατακι.. τουλαχιστον το πρωι κ το απογευμα γιατι το μεσημερι θ γυριζω σπιτι(δουλευω σπαστο).. θα δουμε..αλλα αγχωνομαι απο τωρα..

Τασουλα καλα κανεις κ εισαι πιο χαλαρη με το γαλα..οχι οτι δν θ χορταινει αλλα ν γλιτωσεις το αγχος της αντλησης

Ντομινο γραψ τους κανονικα... ειναι ηλιθιοι κ αναισθητοι.. αυτο ελειπε ν μην παρεις την αδεια κυησης.. δικαιωμα σου ειναι οπως κ το μειωμενο..κ αν θες τους κανεις κ καταγγελια...

Αναστασια κ εγω δν θελω τις ετοιμες κρεμες..αν σου προτεινει κτ αλλο ο παιδιατρος πες μας... καμια βρωμη εχω σκεφτει, αλλα δν ξερω τι αλλο..

Νεραιδουλα τι ψηλη που ειναι..μπραβο!

Απ οτι καταλαβα μιλατε με την Κατερινα ε; ειναι καλα κ οι δυο;

dph2p2.pngRGM7p2.png

Εχεις κουραστει ε? αχ ασε... Υπομονηηηη!! Ολες ετσι την βγαζουμε! Αγκαλια με τα μωρά κ όρθια! Οποια δε το κανει ειναι από τις τυχερές! Κι εμείς ανα 3 ωρο μην αγχωνεσαι! Θα ηταν παραδεισος αν εστω ενα 7ωρο κοιμοτανε! Αλλά θα το κανει μονος του καποια στιγμή! Ευελπιστω.....

Καλε πως μεγαλωσε ετσι ο δικός σου?! Φτου φτου μπραβοοοο! Με τον θηλασμο πως πατε? κι εγω αυτο λεω μονη μου θα το κανω γιατι πρεπει να ειναι λιγο οπισθοδρομικη η δικη μας εδω! Μπες στο σαιτ www.babyledweaning.gr και διαβασε! Ειναι πιο ευκολο να πνιγει με το κουταλι οταν το δινεις εσυ παρά με το να τρωει μονο του!! Μην σε αγχωνει κανενας! Το παιδί ειναι δικό σου κ θα κανεις αυτό που πιστευεις οτι ειναι καλυτερο!!!

Γεια σας κορίτσια! :)

Anath μια χαρά είναι ο μικρός μεγάλωσε πολύ! :) Και πολύ ζωηρός! Τέλεια σε λίγο δεν θα τον προλαβαίνεις. Θα θέλει να είναι συνέχεια πίσω απο τον αδερφό του μόλις μεγαλώσει ακόμα λίγο :) Βλέπω εγώ τον δικό μου πως κάνει τώρα άμα δει παιδάκια! Αλλά λόγω ιώσεων τον έχω σε απόσταση και δεν του αρέσει καθόλου! Κάνουμε υπομονή ένα μήνα ακόμα (οδηγίες παιδίατρου) και μετά θα αρχίσω να τον πηγαίνω και στις κούνιες :) Εγώ τον ξεκίνησα με βιολογικές για καλύτερα αλλά δεν τις ήθελε και τώρα του πήρα τις άλλες και του δίνω το ρυζάλευρο βανίλια! Μέχρι τώρα την πάει καλά αυτή. Την άλλη βδομάδα ξεκινάμε και φρούτα να δούμε πως θα τα πάμε και εκεί.

Τατιάνα νομίζω μπορείς να πάρεις οδηγίες με τι να ξεκινήσεις και να του το δίνεις όπως εσύ θέλεις. Τώρα αν δεν τα βρείτε καθόλου με την παιδίατρο και είναι ανένδοτη τι να σου πω. Ότι νιώθεις εσύ καλύτερα να κάνεις. Εγώ τελικά αποφάσισα να του πάρω το διχτάκι και τα φρούτα να του τα δίνω να τα πιπιλάει μέχρι να του ετοιμάζω την κρέμα του. Έτσι σιγά σιγά και με τον καιρό βλέπουμε. Και όταν θα πάρω το οκ θα του φτιάχνω δικές μου κρέμες και θα του κόψω τις αγοραστές αφού τις φτιάχνω και για μας δεν θα μου είναι τίποτα να του φτιάχνω. Βέβαια μάλλον θα πρέπει να περιμένω γιατί θα πρέπει να τις φτιάχνω ή με φρέσκο ή με συμπηκνωμένο γάλα και για την ώρα δεν αλλάζουμε το γάλα που πίνουμε.

Το είχα πάρει της αδερφής μου το τάπερ με την βεντούζα είναι καλό γιατί δεν κουνιέται και βγαίνει κανονικά αλλά είναι λίγο μεγάλο μάλλον για μεγαλύτερα παιδάκια και άν είναι ζωηρό το παιδί γεμίζει ο τόπος :)

Δεν ξέρω γιατί το κάνει ο μικρός αυτό το κόλπο πάντως κάτι ετοιμάζει ή το κάνει για να μου τραβάει την προσοχή γιατί αν τον αφήσω και φύγω απο το οπτικό του πεδίο γυρνάει σε χρόνο ντε τε! :) Όταν είμαι μπροστά τα κάνει αυτά! χαχαχα Τώρα βάζει τις φωνές στα παιχνίδια που δεν φτάνει σαν να τους λέει "ελάτε εδώ γρήγορα να σας φάω" χαχααχαχα

Νεραϊδούλα μάλλον άδικα ανησυχείς το μωρό μου φαίνεται μια χαρά! Είναι πολύ ψηλή και μάλλον για αυτό νομίζεις ότι δεν τρώει επειδή είναι αδύνατη. Νομίζω ότι τώρα πρέπει να χαλαρώσεις ξεκινάτε φαγητό μεθάυριο και μπορεί να της αρέσει περισσότερο απο το γάλα :)

U85pp3.png

Να μαι και γωωωωωω!Ναιιιιι,εχω ησυχια!Η μικρη κοιμηθηκε πριν λιγο,η μεγαλη παιζει(για λιγο φανταζομαι)μονη της,και γω αδραξα την ευκαιριαν να διαβασω τα νεα σας!Τα της παιδιατρου τα ξερετε!Εχει λιγο γκρινια,ειδικα οταν θελει να κοιμηθει!Θα ξυπνησει για γαλα,παιχνιδι για ενα 2ωρο και μετα υπνος για ενα μισαωρο!Ευτυχως το βραδυ κοιμαται καλα!Μπορει και 6 ωρες!Αλλα υπαρχουν μερες που θα ξυπνησει στο 4ωρο και μετα ανα 3 ωρες!Δοξα Τον Θεο ομως,ξανακοιμαται!Την κουραση της υπολοιπης μερα την αποζιμιωνει το χαμογελο και η ζωντανια των παιδιων!Θα γινω κουραστικη,και ισως γραφικη,αλλα να Δοξαζουμε τον Θεο κοριτσια!Ακομη κι αν αισθανομαι εξαντλημενες,γιατι δεν θα κοιμουνται ή θα εχουν γκρινια,ειναι ομως καλα και εχουν την υγεια τους!Σκεφτομαι τους γονεις που σιωπηλα βιωνουν ασθενειες των παιδιων τους,πολλες φορες σοβαρες,και νιωθω ''μικρη'' οταν εγω θα γκρινιαξω γιατι με ξυπνησε το βραδυ,γιατι εκλαψε παραπανω..γιατι..γιατι..γιατι...!Ολα ειναι περαστικα,αρκει να ειναι καλα!

Χεχεχεχε.......τιιιιιιιιιιιι?Ειπα να διαβασω τα νεα σας?

Τα σχεδια αλλαξαν!Λιγοτερο απο 20 λεπτα ο υπνος της μπουμπους!

Αντε να δω,ποτε θα σας διαβασω!Φιλιαααααααα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Μαρία ποσο δίκιο εχεις..Ετσι πρέπει να σκεφτόμαστε..κι εγω οταν κλαίει, γκρινιάζει κ σκεφτομαι ότι δεν αντέχω λεω..να δοξάζουμε το Θεό που ειναι υγιές και τίποτα άλλο δεν εχει σημασία.. Εγω το ειχα ενα άγχος και το ειχα ταξει οταν ήμουν έγκυος στον άγιο Στυλιανο. Στέλιος ο μικρούλης λοιπόν...;)

Θα παω μαδερκεαρ να δω τα πιατάκια-σετακια φαγητού..να δω τι θα κανω τα 175 ευρώ που εχω να αγοράσω απο κει.. Εχω τα πάντα ήδη πάρει..

Δεν θελω να του δώσω ουτε βιολογικές κρέμες..θα τρώει ο μικρός ο,τι μαγειρεύω...φρούτα και λαχανικά απο τον κήπο μας (θα μου τα στέλνει ο αδερφός μου) και κρεατακι απο το νησί..και θα τον θηλάζω.ετσι λεω να κανω..να δούμε τι θα πει κι η παιδίατρος. Ήδη η κοπελα τα χει ακούσει ολα απο μένα!

Γεια σας κοριτσακια!

Πως είστε;

Εμεις ολα καλα, με εξαίρεση τα δικά μου... Η μπεμπα μεγαλώνει απίστευτα και καθε μερα κανει τα δικά της! Τούμπες ανάσκελα-μπρούμυτα και το ανάποδο, γέλια, φωνές, αλλού τη βάζω αλλού την βρίσκω, εχει πλάκα! Πλέον δεν την εμπιστεύομαι και πολυ πάνω στο κρεβάτι που την εχω και δεν ξέρω που άλλου να την βάζω τώρα που θα αρχίσει να κανει περισσότερα... Η κούνια ειναι μικρή, πάρκο δεν έχουμε χώρο να βάλουμε...

Τα πράσινα κακα σταμάτησαν, σκεφτόμουν μηπως τελικα ήταν παρενέργεια απο το εμβόλιο. Με το φαγητο ειναι ακομα περίεργα. Τα βραδια και τα πρωινά τρωει καλα την υπόλοιπη ημέρα έτσι κι έτσι. Επίσης εχει αρχίσει να βγάζει και γουλιές... Ποτε δεν έκανε. Την Πέμπτη έχουμε τρίτο εμβόλιο και έλεγχο στον παιδίατρο και θα τον ρωτήσω για τις τροφές ποτε μας βλέπει να ξεκινάμε. Το blw το μελετούσα απο την εγκυμοσύνη ακομα, θα ρωτήσω και την άποψη του γιατρού... Μου αρέσει η ιδέα το παιδί να εξερευνά μονο του το φαγητο του και να παιρνει ερεθίσματα...

Τώρα που λέτε για πιατάκια κουταλάκια πρέπει να κοιταξω κι εγώ, καθώς και ποδιές πλαστικές και να δω αν υπάρχουν που να δένουν οχι μονο στο λαιμό αλλα και πίσω γιατι αυτές τις κανει βόλτες και παλι μούσκεμα γίνονται τα ρούχα..

Πάντως τα πάντα μπαίνουν στο στόμα... Καθε μερα γύρω απο την πιπίλα βρίσκω μαζεμένα χνούδια...

Θα μείνω σε αυτο που ειπε η Μαρια, να ειναι καλα και να έχουν υγεία τα παιδάκια μας! Ολα τα αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα και οι αϋπνίες και οι γκρίνιες και τα κλάματα και ολα κάποια στιγμή θα περάσουν, αρκεί να ειναι καλα τα μικρούλια μας.

Κλείσαμε και τη βάπτιση μας. 3 Ιουλίου Κυριακή σε ενα όμορφο εξωκκλήσι δίπλα στη θάλασσα στα μέρη του άντρα μου. Ήθελα πιο νωρίς αλλα έπρεπε να περιμένω να κλείσουν τα σχολεία για να μπορεί να ερθει η αδελφή μου απο το νησί... Θα παμε να κουβεντιάσουμε και με τον παπά γιατι ελπίζω να μην εχει πρόβλημα με το όνομα για να το ξέρω αν ειναι να κλείσουμε αλλού...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα σε ολες. Δεν προλαβαινω να σας διαβασω. Εμεις τα ιδια. Μεχρι να κοιμηθει μου βγαζει το λαδι. Αν δεν παει 1:30 -2 τιποτα. Να ρωτησω κ εγω κατι; η αποστειρωση ποτε σταματαει ; επισης για το νερο που λετε ποτε ξεκινανε να πινουν;Εγω φοβαμαι πολυ τις ιωσεις. Μετα απο την ωτιτιδα φοβηθηκα παρα πολυ κ δεν θελω ακομη να ερχεται σε επαφη με αλλα παιδακια.φευγω για δουλεια. Φιλακια

Καλημέρα!!!

Νεράκι όταν ξεκινήσουν τις τροφές, να τρώνε όμως κανονικά όχι μια κουταλιτσες!!

Τατιάνα δεν αποθηλαζουν τα μωρά μόνα τους μετά τον 6ο. Το γάλα συνεχίζει να είναι η κύρια τροφή τους και συμπληρωματική οι στερεές. Τα μωρά συνεχίζουν να θηλάζουν σχεδόν με την ίδια συχνότητα. Για τα μωρά που θηλάζουν πάντα!! Εμείς δεν μειωνουμε θηλασμους μόνο το μωρό το καθορίζει αυτό!!

Πάω και εγώ για δουλειά κορίτσια και δεν προλαβαινω να σχολιασω!! Όταν γυρίσω!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Έφη μου εγώ τον μικρό τον βάζω κάτω. Του έχω πάρει απο τα τζάμπο αυτά τα παζλ που τα στρώνεις κάτω και μετά του βάζω και απο πάνω ένα παλιό πάπλωμα ανοιξιάτικό που δεν είναι πολύ φουσκωτό που έχω, το τυλίγω ανάλογα πόσο χώρο θέλω να του κάνω και τον βάζω εκεί, του βάζω και τα παιχνίδια του και κάθομαι και εγώ κάποιες φορές που έχουμε πολύ όρεξη και οι δύο. Αλλιώς κάθεται αρκετή ώρα μόνος του εκεί και παίζει και χαζεύει. Το πάρκο το έχω σε μια άκρη για όταν θα έρθει κάποιος ή όταν θέλω να κάνω κάποια δουλειά και πρέπει να λείψω απο το δωμάτιο. Αλλά για την ώρα με έχει βολεψει το κάτω. Για να του το φτιάξω κατάργησα το τραπεζάκι του σαλονιού!

Το νερό το αρχίζουμε όταν κόβουμε το γάλα στα γεύματα. Εγώ του έδωσα σήμερα λίγο να δω πως θα το δεχτεί αλλά μια χαρά τα πήγε. Αυριο ξεκινάμε μπολάκι κανονικά. Σήμερα δεν τον προλάβαινα. Μέχρι να γεμίσω το κουτάλι είχε αδειάσει το στόμα και περίμενε χτυπώντας το πόδι!!! :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...