Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Βρε κορίτσια τα κιλά της εγκυμοσύνη δεν λένε να φύγουν!!! Πότε θα ξαναμπω στα ρούχα μου;;; σε 3 μήνες θα βγούμε παραλία;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τασιούλα...είπες τη μαγική λέξη..."παραλία". Αφήνω κατω τον πασατέμπο και ξανάβαλω στο ντουλάπι την -ευτυχως κλειστή ακόμη- Κραντς....Μπουχουου..ουτε γι αστείο δε χωράω πουθενά..θα βαφτίσουμε το μικρό το καλοκαίρι και θα παω με κελεμπία.. Κορίτσια βάλτε μου χέρι. Αν πω ότι ξανά τρώω μη μ αφήσετε..τουλάχιστον μια τσιπα την εχω. Κάθε φορά που ο άντρας μου μου λέει "καλε πως ομορφύνες ετσι εσυ" σημαίνει ότι εχω παχύνει..και μάλλον (κρίνοντας απο τις κοπέλες που χούφτωσε) ο γιος του ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του!

Λοιπόν...Μαράκι μου σ ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σου λόγια! Παιδικές ιστορίες δεν εχω γράψει ακόμη, αλλα κανω αφηγήσεις παραμυθιών με την αφηγηματική ομάδα μου..θα σας στειλω πρόσκληση στο φεις, θ αφηγηθούμε αρκετές φορές μεχρι το καλοκαίρι, ελάτε όσες θέλετε, η είσοδος ειναι δωρεάν κι ειναι πολυ όμορφα;)

Κορίτσια κ δικός μου στο ρηλαξ και στο καρότσι σφίγγεται και προσπαθεί να καθησει! Τους γυμνάζουμε τους κοιλιακούς! Την Παρασκευή εχουμε παιδίατρο..εχω ερωτήσεις να σας κανω...

Πρώτο απ ολα..πως τα βάζετε για ύπνο? κοριτσια εμενα μου κοιμάται αργά..και μονο με πολυ συγκεκριμένο τροπο..τωρα ειπα δεν παει άλλο και τον βάζω κάθε μερα ενα τέταρτο νωρίτερα γτ είχαμε φτάσει να πέφτει κατα τη 1 τη νυχτα και να ξυπνά 12,30 το μεσημέρι...σήμερα ας πούμε έπεσε 11, χθες 10.45. Εχω βάλει στόχο να κοιμάται κατα τις 9, αλλα ειμαι ευχαριστημένη αν καταφέρω να πέφτει 10..κοιμάται με συγκεκριμένη κουβερτούλα και πρέπει να κοιμηθεί με το βυζι στο στόμα..δε με πειράζει, αλλα αν χρειαστεί κάποια στιγμη να λείψω τι θα γινει; Δε θα κοιμηθεί? καλα, δεν σκοπεύω να λείψω αλλα λεεεεμε τωρα... Θελει στήθος ακομα κι αν δεν εχει σκοπό να φάει, ακομα κι αν έφαγε λίγο πριν..

Δεύτερον...κλείσαμε μίνι διακοπές..εγω με το χέρι μου (τελικά δεν ειναι τενοντίτιδα ειναι....κατι...φλεγμονή νομίζω, καρπιαίου σωλήνα..λόγω της χαλάρωσης των συνδέσμων απο την εγκυμοσύνη) και ο άντρας μου με πιασμένο ολο το σβέρκο...που λέτε ότι θα πάμε;εεεεε......εκεί που πάνε ολα τα πονεμένα γερόντια για να ανακουφίσουν τους πόνους τους! Στην Αιδηψό! Πέρα απ την πλάκα το περιμένω πως και πως.. 2 βραδια..φοβήθηκα να κλείσουμε πιο πολυ γιατι θα χουμε και το τζούνιορ μαζί μας..ειναι και το ξενοδοχείο πεντάστερο, θα μας πετάξουν με τις κλωτσιές..εκεί που ανησυχούσαμε μήπως ακουγόμαστε δίπλα...τώρα ανησυχούμε...μήπως ακουγόμαστε δίπλα. Χμμμμμ....σιγά τη διαφορα! Χαχαχαχαχα! Γελάω μόνη μου.. Πείτε μου τι να προσέξω και με τι να εφοδιαστώ... Άραγε μπορώ να κανω χαμαμ τωρα που θηλάζω?

7200 τον ζύγισα προχθές..κι έλεγα ότι δε θα το προλάβουμε το Πάσχα...αλλα ετσι οπως παει..το εριφιο θα εινα πιο αδύνατο!

Παω για ύπνο...η συνέχεια αύριο ;)

7200γρ θρεφταρακι ο μικρός!! Βέβαια νομίζω τα πρωτεία τα έχει η Κατερίνα!!

Πρέπει να το ραψουμε κανονικά είναι η αλήθεια αλλά εγώ την πεφτω στα γλυκά!!

Αν έχει καμία κοπέλα διατροφή για θηλάζουσες ας μας στείλει!!

Αιδηψό ε;; καλά θα κάνετε, έχει πολύ ωραία ξενοδοχεία, όμως προσοχή γιατί νομίζω σε spa και τέτοια δεν επιτρέπεται το μωρό. Ρώτα καλού κακού!!!

Καλέ τι ύπνο κάνετε εσείς;;; απο την 1 μέχρι της 12.30;; ουαουυυυ ! Σε μωρό που θηλάζει δεν το έχω ξαναδεί!!! Ή μήπως εννοεις ξυπνά θηλάζει και ξανά κοιμάται;;; και έλεγα ότι η δικιά μου κάνει τρελούς υπνους που κοιμάται 6ωρα!!!

Εγώ στο grecotel που είχα πάει με το μωρό 5 μηνών ηταν τέλεια. Μας άκουσε βέβαια όλο το ξενοδοχείο όταν την επιανε!! Εμείς βέβαια δεν θηλαζαμε τότε!!

Κορίτσια πάλι το μωρό δεν χορτενει και ρουφάει ασταμάτητα!! Ωχχχχ μωρέ κουραστηκα όλο αυτό, έχω δεν έχω, χορτενει, δεν χορτενει!!! Τώρα που θα ξεκινησω πάλι δουλειά θα το γυρίσω σε συμπλήρωμα-μεικτη διατροφή να πάρουμε τα πάνω μας!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! τι κάνετε?! Μωρε συγνώμη που χάθηκα... σας διάβαζα αλλά πουυυ να γράψω?! ο μικρός βάρεσε ότι ναναι ωράρια κλάμμα κακό δεν καθεται καθόλου κ με το ταξίδι ήρθαν τα πάνω κάτω... :/ όπως είπε η Μαρία μας μου αρέσει το παρεάκι μας εδώ κ δε θέλω να χαθούμε!!! :( και ήδη χανόμαστε....:(

Αναστασία μου πέθανα στα γέλια με το χούφτωμα! βρε τον μπαγάσα!!! χαχαχαχα χέρι κανονικόττα!! χαχα!! Όσο για τα γλυκάαααα... εφαγα σημερα ενα προφιτερόλ μούρλια!!! δυστυχώς ακόμα δεν ξεκίνησα να προσέχω (όλο βρίσκω δικαιολογίες) αλλά ο μικρός με εχει τεντώσει ρε κοριτσια... το βραδυ στις 9 ωρες υπνου ξυπνησε 5 φορές!!!!!!!! εχω τρελαθεί!! κ την ημέρα κοιμάται 20' αλλά πολλές φορές.. δεν τρωει κ πολύ την ημέρα... πφ... εγω ετσι δεν εχω κουράγιο κ καταφευγω να τρωω μαμακίεςςςς!!! :( πφφφ... Να ηρεμησει κ θα ξεκινησω!! εχουμε κ τον γάμο!!! Τον μικρό το βράδυ τον θηλάζω κ άμα δεν κοιμηθεί στο στήθος, κουνιόμαστε στην πολυθρονα ή στο κρεβάτι δίπλα δίπλα με "πατ-πατ" στον ποπουδάκο κ το τραγούδι "ήταν ένα μικρό καράβι"! πάντα ομως σε μένα ή στον αντρα μου κ ποτέ μονος! για τις διακοπούλες σας καλά να περασεεεεετε!!! :) δεν ξερω ομως τι κανει κ τι οχι...

Ντομινο μου πως ειστε?? Νομίζω οτι περναμε την ιδια φαση! κι εμείς μία απο τα ιδια!! πολύ σάλιο, σαλιαρες 3 την ημέρα!!! γκρινια πολύ κ οχι πολύ φαγητό!!

Μαρία μου χαιρομαι που ακουω τα τόσο ομορφα πραγματα για τις κορουλες!!! σου εύχομαι τα καλύτερα!! :) Οποτε νιωσεις εσυ καλά να μας μιλήσεις για να σου φυγουν κι εσένα από μέσα σου.... Εμεις προσπαθούμε ακόμα να βρουμε τον ρυθμο μας... δε τα πάμε κ πολύ καλα!!! ασε... καλά ηταν θεσνικη αλλά ταλαιπωρηθηκαμε κ επιζητούσα πλεον να γυρίσουμε!! Δεν ξερουμε.ακομα αν θα ξανα ανεβουμε πριν το γαμο γιατι ειναι πολλά τα εξοδα!!! εχουμε ξεκινησει ετοιμασίες (εκτος απο διατροφη ακομα!!!) κλεισαμε.εκκλησια, κέντρο, νυφικό την αλλη εβδομάδα,φωτογράφο, βέρες απο θεσνικη τις παραγγείλαμε! :) Δοξα σοι Ο Θεός σιγά σιγά τα βγάζουμε πέρα!! :)

Εφη μου πως εισαι γλυκιά μου??

Μαιρη μου χαιρομαι για τον μπουμπουκοοοο σου!!!! Να ναι γεροςςςς ευχομαι!!! άντε ωραια ωραια!!! ειπες ξεκινησες κ με τις κρεμούλες!!! να μας πεις τις εξελιξεις!!! :) πολλές ιωσεις ασε!! εγω κ ο αντρας μου ειμαστε χαλια αλλά ευτυχώς δεν εχει κολλήσει ο μικρός!! την έχει γλιτώσει κ αυτή τη φορά..(Μη το ματιάσω!!!).. Για τον ήλιο θέλει προσοχή με ολους μας κ ειδικά τα μπεμπάκια!! εμεις εδω Σάμο ξεκινήσαμε ήδη το καλοκαίρι με.πολλές ζέστες κ ήλιο κ το αντηλιακό έίναι αναγκαίο!!!!!!

Τασουλα οπως ειπρ η Μαγδα ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!!! χαχα!! εγω θα προσθέσω και θερμοαρ στο στομα!!!! Για μενα συγκεκριμενα!!! χαχα!! αμα κουραστηκες κοπέλα μου ξεκίνα το συμπλήρωμα.. μην τυπάς κόκκινο στις αντοχές σας..δεν θα μπορέίς μετά να ανταπεξέλθεις σε τίποτα... :/

Κορίτσια η Βουλα εχει πάθει τίποτα κ ξεκοψε?? :/ Έίπαμε κάτι?? :/ :(

Βασωωωω που εισαι εσυ καλή μου?! ελπίζω να είστε καλά.... :*

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Σιγά μην ειναι συνεχόμενο! Χα! Δεν ξυπνά ακριβώς, αλλα τρώει..κουνάει το κεφάλι του αριστερά δεξιά μεχρι να βρει βυζι και με ματια κλειστά τρώει..τωρα πόσες φορές....δεν ξέρω αφου κι εγω κοιμάμαι κι εκείνος κοιμάται..;)

Κ εμενα πολυ δυσκολος με τονυπνο κ θελει παντα να κοιμαται πανω στο βυζι. Τους εχω σιχαθει στη δουλεια. Ολο υπονοουμενα ειναι. Με το ζορι κρατιεμαι να μην τους βρισω.Ουτε ρεπο παιρνω τιποτα. Δουλευω κ αργιες. Ελειψα μονο μια μερα τον Ιαν κ μια μερα τον Φεβρ για τον παιδιατρο. Λες κ πρεπει να βγαλω τα σπασμενα για την κυησης που πηρα;!! Πολλα φιλια σε ολες. Τρεχω ασταματητα.

Domino σε τι δουλειά είσαι;; δεν παίρνεις το μειωμένο ωράριο;; τι εννοεις δεν παίρνεις ρεπό;; να ξέρεις δεν μπορούν να σε απολυσουν, μην τους τα κάνεις και εσύ όλα εύκολα να λες και κανένα όχι γιατί έχω μωρό παιδί!!! Έτσι έκανα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και με πάτησαν κανονικά. Δεν σου λέω οτι τώρα δεν με ζοριζουν αλλά ακούνε και δεν μπορώ και οτι γίνει!! Από δευτέρα που γυριζω πάλι θα έχουμε σόου, αλλά είπα δεν θα λυγισω!!! Για να δούμε!! Πρέπει να καταλαβαίνουν λίγο και τις μανουλες. Είναι κρίμα να μην μπορούμε να θηλασουμε τα μωρά μας και να τους δώσουμε το πολύτιμο γαλατάκι μας επειδή αρχίσαμε δουλειά, πολύ κρίμα!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εντάξει κορίτσια μας ματιασατε!! Πάει ο καλός ύπνος του μωρού, ξυπνάει κάθε 3 ώρες το βράδυ να θηλάσει!! Από τις 1 το βράδυ, μετά 4, μετά 7 μετά 9 και μέχρι τις 1 το βράδυ χάνω τις μετρήσεις, νομίζω ασταμάτητα!!! Ούτε νεογέννητο έτσι!! Διεκδικεί το γαλατάκι του!! Καλά δεν συζητώ να κάνω άντληση δεν υπάρχει χρόνος!!!

Της έδωσα χθες μασητικό, ηταν σαν να μου έλεγε καλά γιατί δεν το είχες κάνει τόσο καιρό;;; το έπιανε με τα χερακια της το έβαζε στο στόμα και μουγκριζε!!! Από πόνο, απο ανακούφιση, από χαρά, έπαιζε, ούτε που ξέρω!! Μασητικό σιλικόνης της chico. Θα της παραγγειλω την sophie ψηθηκα!!

Τατιάνα μην χανομαστε και από εδώ, είναι κρίμα μετά από τόσους μήνες, ας κρατήσουμε το θεματακι μας ενεργό!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Αναστασία κι εμένα έτσι κανει κ καμιά φορά απλα γυρναει δεξια κ αριστερα για να τον αλλαξω μεριά στο κρεβάτι!! χαχα !! αλλά κι εγω με τα ματια κλειστα τον θηλάζω!!

Ντομινό μου γλυκιά βρε δεν τους μαμάς όλους!? αστους κι εσυ..ξερω σπαζεσαι αλλά μην γίνεσαι κ χαλί!!! πρωτα το παιδι θα σκεφτεσαι!!

Τασουλα καλωσηρθες!!! κι εμεις ετσι αυτό ειναι κοοοολαση!!!

Πήγαμε στην παιδίατρο σήμερα..λοιπόν..7200 (το ήξερα αυτο, τον είχα ζυγίσει κι εγω), 43,5 πόντοι το κεφάλι (πάλι καλα γιατι πήρε μονο μισό πόντο απο την προηγούμενη φορά..κι ήμασταν ήδη στα ανώτατα φυσιολογικά..) και ύψος 62,5 πόντοι...νταξει...δεν το λες και πρώτο μπόι;) αλλα ουτε εγω ουτε ο μπαμπάς ειμαςτε κανας Φασουλας!

Καλα...αλλα απο δω με τις δουλειές..ελα ρε ντόμινο...γιατι της χαριζεσαι? δλδ τι μπορούν να σου κάνουν? καλα...δάσκαλε που δίδασκες, κι εγω τα ιδια σκατα ειμαι, αλλα στις συμβουλές πρωτη! Μη μασας! Κι αυτούς μάνα τους γέννησε κι εχει ο καιρός γυρίσματα..αλήθεια ναι..τι δουλειά κανεις και δουλεύεις και ρεπό κ αργίες?

Τασουλα τα περάσαμε κι εμείς αυτα...κράτησαν κανα διβδομαδο.τωρα οταν κοιμηθεί, παει, κοιμήθηκε. Δεν ξυπνά μεχρι την επόμενη μερα, μονο που θηλάζει κοιμισμένος αλλα χωρις κλάμματα. Αλλα μεχρι να κοιμηθεί...μου βγαζει το λάδι. Σήμερα ειδικά μετά το εμβόλιο λες και τον είχαν κουρδίζει ηταν..πολυ κλάμα βρε παιδί μου..σπάραζα που τον άκουγα..ηρέμησε μονο πάνω στο μπαμπά του που τον είχε ημικαθιστο και τον κρατούσε να με βλέπει..

Μου έφεραν δώρο ενα μαρσιπο απο το μαδερκεαρ και..εχω ήδη τον ίδιο. Θα παω να τον αλλάξω κ δεν ξέρω τι να πάρω..θα πάρω τη σοφη κ θα δω τι άλλο.

Εχω μαζέψει ενα σωρό..;)

Αναστασία μου όλα καλα δηλαδή!! μπραβο κορίτσι μου! :) μπαμπατσικος ο δικός σου!! χαχα!! απο υψος εντάξει μωρέ.. δεν είναι όλα τα παιδια το ίδιο.. εγω εχω τρομάξει για εμάς γιατί είναι ήδη 67!!!! την δευτερα εχουμε παιδιατρο να το σιγουρέψουμε.. αααα τόσο καλά περασατε μετα το εμβολιο!! τελεια!!! χαχα!! τι εννοεις εχεις μαζεψει τόσα?!

Καλημερα κοριτσια. Ειμαι ιδιωτικη υπαλληλος με συμβαση ορισμενου χρονου κ αν δεν κανω τα χατιρια τους μπορουν να με αντικαταστησουν. Εξαμηνες συμβασεις συνηθως. Οποτε δουλευω κ Σαββατα..Αυτα. Εμενα με εχει ζορισει πολυ με τον υπνο σημερα κοιμηθηκε 2!!Ξυπνησε 5:30 ξανα παλι το πρωι κτλ. Σαν νεογεννητο. Βεβαια δεν εχει φτιαξει κ ποτε. Εκτος απο κανα 5ωρο το πολυ συνεχομενο δεν εχει κοιμηθει καποιο βραδυ παραπανω. Εμεις εχουμε 1 μαρτιου ραντεβου γιατι θα λειπει η γιατρος μας αυτη τξ βδομαδα. Κοριτσια για ρυζαλευρο σας ειπαν ή ακομη; Ποτε θα ξεκινησουμε κρεμουλες;

Υπνος;;;;; τι ειναι αυτο;;;;; ποτε θα τον γνωρισω;;;;;

Και εμενα ξυπναει κουναει δεξια και αριστερα το κεφαλι και μετα κλαει!!!!

Αληθεια τι σας ειπαν για αποστειρωση;; πηρα εκπαιδευτικο ποτηρακι για νερο της nuk η κορη μονο με αυτο επινε. Πηρα και πιατακια απο τζαμπο λετε να μην ειναι καλα;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...