Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γενικως τρεχω κ δεν φτανω. Ζοριζομαι πολυ με τη δουλεια. Ακομη μου πεταει μπηχτες το αφεντικο για την αδεια κυησης που πηρα ενω μια αλλα κοπελα ειναι 9μηνων κ δουλευει ακομη. Απο τα νευρα μου μια μερα ηθελα να κλαιω. Οτι κ να κανω λιγο τους φαινεται. Συγνωμη βρε κοριτσια που δεν γραφω συχνα. Μια το ξενυχτι η δουλεια το μωρο γκρινιαρικο κ γαντζωμενο κυριολεκτικα πανω μου ολη τη μερα....ουτε τηλ δεν προλαβαινω να παρω.Ελπιζω να ειναι καλα γιατι 1Μαρτιου ειναι το ρσντεβου με τη γιατρο κ αγχωνομαι με ολα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Domino ακόμα φεύγεις από την δουλειά για να πας να θηλασεις;;

Σε καταλαβαίνω είναι πολύ κουραστικό με την δουλειά!!

Δίνεις συμπλήρωμα ξένο ή αντλημενο;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Domino ακόμα φεύγεις από την δουλειά για να πας να θηλασεις;;

Σε καταλαβαίνω είναι πολύ κουραστικό με την δουλειά!!

Δίνεις συμπλήρωμα ξένο ή αντλημενο;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

αχ κοριτσι μου τόσο δυσκολα έίστε?? :/ πρέπει να κανεις κουράγιο! οσο για την δουλεια γράψτους κανονικότατα! ας πάει η άλλη να δουλευει εσύ καλά εκανες! Μη σς πιανουν κοροιδο κ μη σε ρίχνουν! πρώτα απ ολα η οικογενεια σου κ η υγεία σου!!!

Όταν λες κ δεν τρωει πολύ στήθος αλλά κ συμπλήρωμα τι εννοεις?? γενικά ελάττωσε το φαγητο?? Να σε ξε αγχωσω λίγο, αν τον ενοχλούν πολύ τα ούλα του μειωνεται δραματικά η ορεξη του για φαγητό!! Μόνο να πιπιλάει θα θέλει κ να δαγκάει κάτω ... όταν θα πεινάει θα τρωει!! θα δεις όμως μη χάσει πολλά γευματα όμως.. θα το παρακολουθείτε με τον γιατρο!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Τι κάνετε; Πως τα πάτε με το άλμα;

Εμάς απο προχτές αρχίσανε τα δόντια μας πάλι και αρχίσανε τα σάλια λες και είμαστε ποτηστήρι! :) Δεν προλαβαίνουμε τις μπλούζες και τις σαλιάρες! με αποτέλεσμα να τον πονάνε τα ούλα του μάλλον γιατί αποκτήσαμε πάλι γκρίνια! Εκεί που είχαμε ηρεμήσει και μπαίναμε σε έναν ρυθμό! Παρότι δεν έχουν φουσκώσει ακόμα δείχνει ότι τον ενοχλεί γιατί όταν του βάζω το δάχτυλο στο στόμα για να δώ εκεί που την άλλη φορά το πιπίλαγε τώρα προσπαθεί να το δαγκώσει και να το τρίψει στα ούλα!

Ντόμινο μπορεί απλά να πρήζονται δεν σημαίνει ότι θα βγούνε πρώτα τα πάνω. Τα κάτω δεν έχουν αρχίσει να πρήζονται; Όσο για την δουλειά μην δίνεις σημασία τι λένε και πέφτεις, αυτοί την δουλειά τους θέλουν να κάνουν δεν τους νοιάζει αν εσύ έχεις πίσω και ένα παιδί που σε έχει ανάγκη!

Την Δευτέρα έχουμε παιδίατρο και περιμένω πως και πως!

Δεν ξέρω κορίτσια τι γίνεται με το στήθος! Την μία μέρα πίνει για λίγα λεπτά και απο τα δύο και τον κρατάει για κανα τρίωρο μετά και την επόμενη πίνει πάλι λίγα λεπτά και πεινάει στην 1 με 1,30 ώρα! Μάλλον έχει αρχίσει να ελαττώνεται πλέον ε; Για να δούμε θα βγάλουμε μέχρι το Τέλος του Μάρτη που έχω πει ότι θα του δίνω;

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν απαγορεύεται απο το νόμο να ναι η άλλη 9 μηνων κι ακομα να δουλεύει. Δεύτερον εκτός απο "μηχανές" ειμαςτε και άνθρωποι....ήμαρτον! Γραψτους τους κοριτσι μου κανονικότατα και μη σε νοιάζει! Σιγά μη σου δημιουργήσουν και τύψεις κιολας! Κι εμενα αν μπορούσαν θα με έπαιρναν τηλ την ωρα που γεννούσα..για την ακρίβεια με πήραν 9 φορές τηλ αλλα ήμουν χωρις κινητό στο δωματιάκι του τοκετού........! Καθένα τη δουλειά του παει να κανει. Κι εσυ τη δικη σου.

Κορίτσια ο δικός μου εδω και λίγες μέρες πιάνει πράγματα..δλδ και πριν έπιανε αλλα επρεπε να του το δώσεις, τωρα απλώνει χεράκι (στα παιχνίδια του μεχρι στιγμής). Α! Και χούφτωσε και δυο κοπέλες στο δρόμο....(τους έπιασε το στήθος). Ο κουμπάρος ειπε "αν κανω κι εγω σαν τον μικρό λες να καταφέρω να χούφτωσε καμια και να μου πει αχουυυυυυυ το γλυκουλι μου οπως λένε στο γιο σου;" Χαχαχαχαχα

Να σημειώσω ότι τα μεγέθη ηταν απο D και πάνω.....( του μπαμπά του παιδί...!)

Δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω...τι θα κανω...; Εγω ήδη πάρει κιλά απο τότε που γέννησα...αντί να χάνω παίρνω..δυο μεχρι στιγμής (και πάλι καλα οπως τρώω) αλλα οταν αρχίσει να τρώει ο μικρός και μειωθούν οι θηλασμοι θα πάρω πιο πολλα...νομίζω...πως πάτε απο κιλά ρε κορίτσια?

Καλημερα κοριτσια. Εγω δεν ξερω πια με το μικρο. Τρωει 5 λεπτα στηθος μετα το βγαζει. Συμπληρωμα 30ml σημερα το πρωι κ μετα εκανε κακακια κ ξανακοιμηθηκε. Πηρα το τζελ για τα ουλα αλλα ακομη δεν το εβαλα. Χθες ηταν η πρωτη φορα που εφαγε απο το μπουκαλι αρκετα κ κοιμηθηκε 9 ωρες συνεχεια. Πρωτη φορα!!Δεν ξερω φοβαμαι αποτομες αλλαγες. Το μυαλο μου ολο στο κακο παει. Να εχει κατι ή να περναει αλμα. Μπιμπερο τρωει μονο απο τη μαμα μου πολυ. Απο εμενα ή τον αντρα μου μεχρι 60ml το πολυ. Απο τη δουλεια δεν φευγω να θηλασω. Στραβωναν τις φστσες τους το εκοψα σιγα σιγα κ μειωθηκε κ το γαλα.

Tatkono ελαττωσε το φαγητο απο το Σαββατο το περασμενο. Εχει σιαλια πολλα τριβει τη σαλιαρα του στα ουλα του τα χερια ολο στο στομα γκρινια πολυ. Θελει συνεχεια να τον κραταω εγω. Μονο χθες βραδυ ηρθε η μαμα μου σπιτι κ εφαγε μεσα σε ενα τριωρο 200ml.Η μαμα μου λεει καλα νηστικο το εχεις το μωρο;; Εγω προσπαθουσα ολο το μεσημερι κ το απογευμα με το μπιμπερο δεν ετρωγε σταγονα. Απο εκεινη οποτε ερθει σπιτι θσ ηρεμησει κ θα το φαει δεν ξερω γιατι.

Καλημερα φιλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα,δοξα τον Θεο!

Λειψαμε μια βδομαδα στα πεθερικα μου,οπως ηδη ξερετε!Μετανιωσα που νευριασα με τα οσα ειπωθηκαν,κυριως γιατι ενιωσα πως ειχα απαιτηση να με βοηθησουν,ενω απο τη στιγμη που εκανα οικογενεια,πρεπει μονη μου να τα βγαλω περα,εγω με τον αντρα μου!Ο Θεος ειναι μεγαλος,και αν εχουμε θεληση και οχι γκρινια θα τα βολεψουμε!Αλλωστε η χαρα μου ειναι να γυριζω σπιτι καινα βλεπω τα παιδια μου και τον αντρα μου να εχουν υγεια,ακομη και οι δουλειες,ακομη και η κουραση θα φυγουν!Να μας εχει μονο καλα Ο Θεος!

Τα κοριτσακια μου ειναι καλα!Με τις καλες και τις ''κακες'' μερες!

Η μπεμπουλα μου,μεγαλωνει γερα!Την Παρασκευη εχουμε ραντεβου στην παιδιατρο!Αντε,να δουμε πως παει το ποδαρακι της,γιατι εγω βλεπω πως εχει παλι διαφορα(κρινω απο τα σημαδια που μου εδειξε η γιατρος)!Εαν και αυτη τη φορα βρει πως δεν εχει επανελθει,θα την παω παλι για υπερηχο!Απο τον 5ο μηνα και μετα αρχιζουν να μπουσουλανε,δε θελω να τις προκληθει μεγαλυτερο προβλημα!Αυξησε και παλι την ποσοτητα γαλακτος,αλλα πινει με λαιμαργια,με αποτελεσμα,καθε φορα να βγαζει γαλα,αρκετο!Φυσικα ειναι και σαλια μαζι!

Εχει απιστευτη φαγουρα στα ουλα,ηδη εχουν πριστει,οχι ομως να μελανιασουν,οπως στην πρωτη μου κορη!Θελει συνεχεια να ειναι ορθια και να παρατηρει,ανω εγω περπαταω!Απαξ και καθισω κλαιει!Χεχε!:D!

Επισης,ξυπναμε ακομη το βραδυ,ποτε 1,ποτε 2 φορες,αλλα τρωει και ξανακοιμαται!Δοξα τον Θεο,που σε αυτο το κομματι ειναι παρα πολυ καλη,και γενικως ηρεμη!Και φυσικα,εαν δεν θελει να κοιμηθει,την παιρνω στο κρεβατι,και μεσα σε ενα λεπτο κοιμαται!Τι ευλογια Παναγια μου!

Η μεγαλη μου,κανει προοδους στον τροπο σκεψης και εκμαθησεις πραγματων!Τις αρεσουν πολυ τα παζλ,εαν δει μια φορα να το κανεις,την επομενη θα το κανει μονη της!Και φυσικα μετραει εως το 5,στα αγγλικα!Χαχαχα!Φυσικα απο τα βιντεακια που βαζει και βλεπει στο διαδίκτυο!Οχι οτι αυτο ειναι καλο,αλλα τα παιδια απομνημονευουν πολυ ευκολα σε αυτη την ηλικια!Και καλο ειναι να προσεχουμε παντα τι λεμε μπροστα τους!:rolleyes:

Οσο για μενα,υπηρχαν μερες που δεν ημουν καλα,ασχετα εαν δεν σας εχω μιλησει γι αυτο διπλα!Ομως,δε θελω να τα αναμοχλευω,γιατι οσο μιλας για ενα προβλημα,τοσο το φερνεις στην επιφανεια και γινεται χειροτερα!Οταν νιωσω και παλι ετοιμη και πως δε θα με επηρεασει και παλι ψυχολογικα θα σας τα πω,να παρω και μια πιο αντικειμενικη αποψη!

Θα ηθελα πολυ να σχολιασω τα νεα σας,αλλα σε λιγο θα ξυπνησουν οι μικρες μου,οποτε θα μεινει στην μεση!Οταν ξανααβρω χρονο θα μπω!Ειτε εδω,ειτε διπλα!Αν και μου ελειψε η συντροφια εδω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσακια!

Καλή Κυριακή σε όλες!!

Αναστασία πολυ γέλασα με τον μικρο που χούφτωσε τις κύριες!!!! Θα έβλεπε γαλα μωρέ το μικρούλι και σου λέει ωπ εδώ είμαστε!!! Με τα κιλά άσε κι εγώ θέλω πολλα ακομα να χάσω και πεινάω συνέχεια αλλα εχω ξεκινήσει να προσέχω λιγο διατροφή για να ξαλαφρώσω λιγο τη σπονδυλική μου στήλη που πονάει...

Domino όλες εδώ σχεδόν τα ίδια αντιμετωπίζουμε. Πολλα σάλια, ολα στο στόμα, χέρια ρούχα και φυσικά έχουν ελαττώσει και το φαγητο τους! Υπομονη φάση ειναι θα περάσει.

Μαίρη τα δόντια του μάλλον δεν θα τον αφήνουν να φάει καλα... Εσάς θα βγουν και πιο νωρίς που ειναι και ο πιο μεγάλος της παρέας!

Hope μου ολα καλα ελπίζω να πάνε με το ποδαράκι της μικρής! Μπράβο και στη μεγάλη με την πρόοδο της! Όρθιοι και εμεις και γύρω γύρω για να κοιτάζει τα πάντα! Με το που κάθομαι νευριαζει και δεν στέκεται πουθενά, λέω θα μου φύγει καμια μερα!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! :)

Ντόμινο μου νομίζω ότι αγχώνεσαι πολύ με το μωρό και αυτό το καταλαβαίνει. Νομίζω ότι αν αρχίσεις να χαλαρώνεις θα το νιώσει και το ίδιο θα κάνει και αυτό. Μπορεί να μην πίνει πολύ απο σένα γιατί τον θηλάζεις κιόλας και μάλλον του μυρίζει. Όσο για την μητέρα σου ξέρει ότι δεν τον φοβάται και για αυτό δεν της κάνει τέτοια και κάθεται. Μην σκέφτεσαι το κακό σε αυτόν τον μήνα περνάνε το μεγάλο άλμα και θα έχουν διάφορες μεταπτώσεις. Μία απο αυτές είναι ότι δεν καλοτρώνε! Το περνάνε όλες οι κοπέλες άλλες πιο έντονα και άλλες ηπιότερα. Όσο για την δουλειά όπως σου ξανάπα μην δίνεις σημασία δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για αυτό. Αφού εσύ κάνεις ότι μπορείς καλύτερο μην δίνεις σημασία στο τι κάνουν και τι λένε. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις τύψεις στους άλλους! Και εξάλλου εμείς περάσαμε τόσα για να πάρουμε τα παιδάκια μας αγκαλιά και δεν αξίζει να δίνουμε περισσότερη προσοχή στο τι λένε οι άλλοι! Τα παιδιά μας τα αξίζουν όλα και τους οφείλουμε να είμαστε χαλαρές για να είναι και αυτά καλά. Και στο λέω εγώ που το πέρασα νωρίτερα το άλμα και με τσάκισε μέχρι να τελειώσει και που ακόμα μου κάνει κάτι περίεργα χουνέρια! :)

Nimrodel ο μικρός σου όλα τα λεφτά! :) Πολύ χαλαρό τον βρίσκω. Νωρίς άρχισε τα χουφτώματα! :)

Έφη μπα θα αργήσουμε για τα δόντια γιατί τα είδε ο παιδίατρος και μου είπε ότι ακόμα δεν έχουν αρχίσει να πρήζονται αλλά μάλλον δουλεύουν απο μέσα.

Hope μου να πάνε όλα καλά μεθαύριο με τον παιδίατρο και να έχει αρχίσει να φτιάχνει το ποδαράκι της. Της φοράς διπλή πάνα;

Εμείς κορίτσια πήγαμε την προηγούμενη βδομάδα σε ειδικό νευροχειρούργο γιατί είχαμε να κάνουμε follow up θέλανε να δούνε την ανάπτυξη του μικρού και πως τα πάει. Μας είπε ότι κανονικά θα ήταν 3 1/2 μηνών και ότι ψυχοκινητικά και γενικά η ανάπτυξή του είναι σαν τελειόμηνο και όχι σαν πρόωρο. Της γύρισε ξαφνικά απο ανάσκελα μπρούμυτα και έπαθε πλάκα γιατι τον βρήκε πολύ προχωρημένο. Το καλό είναι ότι μας βγάλανε απο την παρακολούθηση με άριστα! Οπότε και εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι και ζωηροί! :)

Πήγαμε και στον παιδίατρο σήμερα για τα εμβόλια! Ένα ακόμα μας έμεινε να τελειώσουμε επιτέλους γιατί τον λυπάμαι που τον τρυπάμε δύο φορές!!!! Τον βρήκε πολύ καλό! Είμαστε 6700 και 69 πόντους! Τον βρήκε πολύ ζωηρό και μας έδωσε οδηγίες για κρέμες!

Ξεκινάμε με κρέμα ρυζάλευρο βανίλια (εγώ θα τον ξεκινήσω με την biobebe που τις έχω και μετά θα δώ, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν γράφει στις οδηγίες αν την φτιάχνουμε και με νερό, μόνο με γάλα αναφέρει, μήπως τις έχει δώσει καμία δευτερομανούλα στο παιδάκι της το μεγαλύτερο;)

Αυτήν την τρώμε για μία βδομάδα, Την επόμενη ξεκινάμε φρούτα πάλι για μία βδομάδα και μετά χορτόσουπα! Και την τέταρτη βδομάδα προσθέτουμε στην χορτόσουπα για τρεις μέρες κοτόπουλο και μετά το αλλάζουμε σε μοσχάρι! Για να δούμε ανυπομονώ να τον ξεκινήσω και μάλλον ανυπομονεί και ο ιδιος :) γιατί μολις δει κουτάλι φτύνει την πιπίλα! χαχαχα

Όσο για το στήθος πλέον και επίσημα κλεινουμε τον κύκλο μας. Δόξα τον Θεό μια χαρά νομίζω ότι τα πήγαμε και για τις καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε. Ο μικρός αρνείται να πιει απο το στήθος και χτες που έβγαλα με το θήλαστρο έβγαλε μόνο 20 μλ και τα δύο. Τώρα θα το βγάζω μέρα παρα μέρα να μάθει και μετά θα το καθυστερήσω ακόμα λίγο. Θα του δίνω ότι βγάζω μέχρι να κοπεί τελείως.

Α! και μας απαγόρεψε να κυκλοφορούμε στο χωριό για αυτόν τον μήνα γιατί ήρθε η γρίπη στα μέρη μας και στα παιδιά. Θα πρέπει να περιμένουμε να κάνει τον κύκλο της. Δεν μας ενοχλεί γιατί μένουμε έξω απο το χωριό και τις βόλτες μας με το καρότσι δεν θα τις κόψουμε. Εξάλλου πολύ κόσμο δεν συναντάμε στον δρόμο ακόμα όλοι τρέχουν με τις δουλειές οπότε μια χαρά θα κάνουμε ντεμπούτο στις αποκριές!

Έχετε σκεφτεί τι θα ντύσετε τα ζουζούνια σας; Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, μπορεί και πειρατή, την έχουμε την φορεσιά αυτή απο την ανηψιά μου, θα δούμε όμως.

Θα συνεχίσουμε να παίρνει σίδηρο για κανα δυό μήνες ακόμα αλλά μας έκοψε την d3 και μου είπε να τον βγάζω στον ήλιο τώρα που έχει καλές μέρες να την παίρνει κατευθείαν. Μου έδωσε και αντηλιακό γιατί του είπα ότι την άλλη φορά που τον είχα βγάλει και είχαμε πάει στο Ναύπλιο τον έκαψε και είχε κοκκινήσει το προσωπάκι του! Μου έδωσε μία ελαφριά ειδική παιδική που θα τον καλύπτει αλλά και θα αφήνει να παίρνει και την βιταμίνη του :)

Μας έκοψε και την αποστείρωση. Βέβαια εγώ θα συνεχίσω μέχρι να κλείσουμε τον έκτο.

Όσο για τα κιλά! Εγώ κορίτσια είχα χάσει όλα τα κιλά απο την εγκυμοσύνη στις αρχές μάλλον απο το πήγαινε έλα στο νοσοκομείο! Και είχα χάσει και 2 δικά μου αλλά τον τελευταίο μήνα έχω ξεφτιλίσει τα γλυκά και ειδικά τις σοκολάτες και πήρα ήδη τα δύο. Πρέπει να το ράψω γιατί τώρα που τελείωσε ο θηλασμός δεν θα έχω και δικαιολογία να τρώω!!! :)

U85pp3.png

Μαριρεν μου,ποσο χαιρομαι που ειναι καλα ο μπομπιρας μας!Εχει θεληση το μωρο σου καλη μου!Ειναι πολυ καλος στα κιλα και σε υψος!

Εφτασε και ο καιρος να ξεκινησετε κρεμες και φαγητα!

Καλη αρχη!Τη πρωτη φορα εχουν πολυ πλακα!Ξινιζουν απιστευτα τη φατσα τους!

Οπωσδηποτε,να τραβηξετε βιντεο!Εγω την κρεμα την εκανα με νερο,αποστειρωμενο(βρασμενο στον βραστηρα)!Και θα στο συνιστουσα,για ενα και μονο λογο!Μηπως,σε περιπτωση που δεν του αρεσει η κρεμα,δεν θελει και το γαλα μετα!

Την κρεμα που αναφερεις την γνωριζω,την χρησιμοποιουσε η κουνιαδα μου!Δεν την ετρωγαν τα δικα της!Ειναι στο παιδι καλη μου!Δοκιμασε την και αν δεις πως δυσανασχετει,δοκιμασε αλλη μαρκα!Απο τη στιγμη που δεν θα παρετε υποαλλεργικη,εχεις πολλες εναλλακτικες!Εμεις,δυστυχως,θα παρουμε υποαλλεργικη!

Πραγματι,θελει να προσεχουμε τις επαφες που θα εχουν τα μωρα μας!Ολα τα παιδακια,εχουν γριπη και τα περισσοτερα απο αυτα βροχιολιτιδες!Οποτε,καλη και η βολτα εκτος χωριου,απο τη στιγμη που εχει καλο καιρο,δε σε νοιαζει που θα ειναι,αρκει να ειναι εξω!

Απαραιτητως αντιλιακο!Ακομη και σε πιο μεγαλη ηλικια!

Καμαρι μου,τα πηγες παρα πολυ με τον θηλασμο!Να μεγαλωσει με υγεια και ευλογια,και ας πινει αλλο γαλα!

Ντομινο μου,καλο κουραγιο και καλη δυναμη στη δουλεια!

Οπως ειπαν και τα κοριτσια,δεν χρειαζεται να δινεις σημασια στο τι λενε!Ακομη κι αν πηρες αναρρωτικη,δικαιωμα σου ειναι!

Εγω,καλη μου,στην 2η μου εγκυμοσυνη,ειχα αιμα και πηγα στη δουλεια για να μην μεινει ''ξεκρεμαστο'' το τμημα και ζοριστουν οι συναδελφοι μου,και εχω αναφερει τι δουλεια κανω και τι βαρος και κινδυνο εχω!Και ξερεις πιο ηταν το αποτελεσμα?Να αποβαλλω μετα απο λιγες μερες!

Οποτε,μην κοιτας τι λενε,εσυ εκανες το καλυτερο για σενα και για την ζωη που ειχες μεσα σου!Λυπαμαι,που φτασαμε στο σημειο να μην δινουμε προτεραιοτητα στην ανθρωπινη ζωη,αλλα στα αψυχα υλικα και πραγματα!Απο την αλλη,οταν εισαι σε ξενη δουλεια,μην περιμενεις να σου φιλουν τα ποδια!Οχι μονο εσυ,ολοι μας!

Εσυ κοιτα να κανεις αυτο που πρεπει,να εισαι τυπικη,χωρις πολλα λογια,παντα ευγενικη,και να ξερεις πως αυτο θα σε αποζημιωσει καποια στιγμη!

Το μωρο δεν πινει μπουκαλι απο σενα γιατι πολυ απλα,εσυ το θηλαζεις!Σε μυριζει κοριτσι μου!Θα συνηθισει ομως,απο τη στιγμη που υπαρχει ατομο να του δινει μπουκαλι!

Τασουλα μου,τι κανει η φουσκιτσα σου?Πως τα πας με τον θηλασμο και τη δουλεια?

Τατιανα μου,κανε υπομονη καλη μου,θα περασει γρηγορα η γκρινια!Το παιδι αλλαξε 3 φορες περιβαλλον,οποτε ειναι αναμενομενο να βρισκεται σε συγχυση,η οποια σε συνδιασμο με διαφορα πονακια και επειδη ''ειμαι μωρο,δεν ξερω τι θελω'',ταλαιπωριεται και εσυ μαζι του!

Θα ξαναβρειτε τους ρυθμους σας!Ασε που σε λιγο καιρο που θα εχει ηρεμησει και θα ξεκινησει να μπουσουλαει και να σηκωνεται,θα τα εχεις ξεχασει ολα!

Πως τα περασατε?Ποτε θα ειναι η επομενη σας επισκεψη?

Με τις ετοιμασιες πως τα πατε?

nimrodel,λοιπον,''λιωνω'' καθε φορα που σε διαβαζω!Εσυ πρεπει να ασχοληθεις με παιδικη λογοτεχνια!Χιχιχι!Χωρις υπερβολες!Θα εγραφες χαριτωμενες και αστειες ιστοριουλες!Το εχεις σκεφτει ποτε?Μπορεις να εμπνευστεις και απο τα καταρθωματα του γιου σου!

Βρε τον ατιμο,τον γυναικα,να απλωνει χερι!Χαχαχα!Φανταζομαι ο μπαμπας,υπερηφανος!:tongue:

Εφακη μου,πως εισαι καλη μου?Εαν διαβασα καλα,και φυσικα εαν θυμαμαι καλα,πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα στους σπονδυλους!

Τι θεραπεια θα ακολουθησετε?

Και ναιιιι...κοιμουνται ολοι τους και εχω χρονο να καθησω και να ξεκουραστω!

Εγω κοριτσια απο κιλα εχω να χασω αλλα 2!Αλλα και 3 να ειναι,δεν με χαλαει!Χιχιχι!Παντως θελει υπομονη!Ολα ''κοποις κτωνται''!Ειναι πολυ νωρις ακομη!Στη πρωτη μου κορη,τα εχασα ολα στους 6 μηνες!Θα δειτε και μεγαλη διαφορα οταν θα αδιαθετησετε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μολις κοιταξα το προφιλ της vanz και παρουσιαζει τελευταια της δραστηριοτητα σημερα!Ελπιζω να εισαι καλα κοριτσια μου,εαν μας διαβαζεις!Να ειναι καλα το κοριτσακι σου!Θα χαρουμε πολυ να μας πεις τα νεα σου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαριρεν τα καταφέρατε θαυμάσια τόσους μήνες με το προωρακι σου!! Έφτασε η ώρα για τις στερεές λοιπόν. Μακάρι να είναι φαγανο και να μην σε ταλαιπωρήσει!! Εγώ της έδινα κρέμα nutricia και την έτρωγε σχετικά ευχάριστα!! Τι σε χαλάει να φτιαχνεις την κρέμα με γαλατάκι;;; νομίζω έχει την λογική να βάζεις εσύ το γαλατάκι που πίνει και όχι το γάλα της κάθε εταιρείας!!

Hope θυμάμαι πόσο τα είχες-ειχαμε παίξει στις αρχές με τα μωρά και τα μεγάλα μας και τώρα μου φαίνεται τόσο μακρυνό!! Το κλάμα που είχαμε ρίξει!!! Όλα είναι θέμα χρόνου!! Άντε τώρα πάμε και για 3ο.

Domino μην δίνεις σημασία στην δουλειά καλή μου. Κοίτα τον εαυτό σου και το παιδί σου!! Δυστυχώς είμαστε από τις ατυχες που έπρεπε να γυρίσουμε νωρίς στην δουλειά. Κανείς δεν θα σε καταλάβει!! Εμένα με κοροϊδεύουν που θηλάζω ακόμα, εννοείται δεν μου παρέχουν καμία διευκόλυνση ούτε καν μειωμένο ακόμα. Για το μπουκάλι θα συνηθίσει γρήγορα το μωρό και μετά θα στενανωριεσαι που δεν θα θέλει στήθος!!

Εγώ είμαι στην πρώτη μου άδεια και θα ξανά πάω την δευτέρα στην δουλειά. Ξεκίνησε η γκρίνια για την δεύτερη άδεια η οποία είναι 10 με 27 Μαρτίου και θέλουν όλοι άδεια λόγω καρναβαλιού. Δεν θα κάνω πίσω γιατί με έφεραν άρον άρον γιατί χρειαζομουν!!! Συνεχίζουμε αποκλειστικό θηλασμό και αντλησεις όποτε μπορώ!! Τώρα που είμαι σε άδεια ξαναήρθε το γαλατάκι μου!! Από δευτέρα θα δούμε, το πάμε μέρα μέρα!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...