Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Τατιάνα δεν ειναι οι ώρες, ειναι η απουσία του ρεπό..ηταν άλλη θέση αλλα εξαήμερο με καλύτερες αποδοχές...τι να πω..να μην βλεπόμαστε και καθόλου? μολις ξεκινήσω κι εγω θα γίνουμε δυο ξένοι να πούμε!!!

Μαιρη να του την πάρεις τη σοφι! Ειναι λίγο τσιμπημένη αλλα τ αξίζει τα λεφτά της..εδω τους παίρνουμε αλλα κι αλλα!

Εφη εχω τον μαρσιπο της μαδερκεαρ αλλα δεν στο συστήνω..καταπιάστηκα..με πονούσαν οι ώμοι μου.. Εχω κι ενα Μέι ται...ακομα όμως δεν το χω χρησιμοποιήσει γιατι δεν τα χω καταφέρει...το ξερά ότι θα πιαστώ αλλα μες στις εκπτώσεις, κέντρο...γινόταν χαμός..κ το καρότσι μου χωράει κι εμενα μεσα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα κατάλαβα! Και εσυ 'μικρό' καρότσι διάλεξες! Και εμένα κάπως έτσι, αφού σκέφτομαι να μπαίνω κι εγώ και να πηγαίνουμε βόλτα με τον αυτόματο πιλότο!:tongue::tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αχ κοριτσια να ειστε καλα με κανετε και γελαω λιγακι

Εγω συνεχιζω με τα νευρα και η σοφη συνεχιζει να πλενετε και μολις δεν βλεπω να την παιρνει η μεγαλη( ποσο περιεργο μου ερχετε να την λεω μεγαλη) και να την χωνει στο στομα του μπεμπη. Η αποστηρωση εχει παει περιπατω.

Αναστασια περαστικα, πολυ ωραια εκφραση το μαγαZARA πολυ γελασα

Εφη κανενα νεο;

Κατερινα βγηκατε;

Τατιανα γραψε τι σου προτινε η γιατρος για κρεμες και πως τις κανεις. Και τι λαχανικα τετοια εποχη;

Τασσουλα μην στεναχωριεσαι γιατι δεν δινεις ξενο οταν λειπεις σκεψου οτι σε εκεινο το γευμα θα μπει κρεμα αρα δεν πειραζει να χασεις εναν θηλασμο. Και εμενα το στηθος δεν φουσκωνει ετσι θα ειναι απο εδω και περα, εχει προσαρμοστει στα ωραρια της δουλειας

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Και εγώ θέλω να μάθω για κρέμες Τατιάνα!!

Μάγδα μου εντάξει είναι δύσκολο με την δουλειά μωρέ γιατί πρέπει και να ξεκουραζομαι!! Χθές από τις 3.30 μέχρι τις 5.30 το πρωί ειμουν ξύπνια για θηλασμό και άντληση και γιατί τέτοιες ώρες με πιάνει...... Σκέφτηκα λοιπόν οτι γίνεται αν κάθε 1,5 ώρα αντλω όταν κοιμάται. Φυσικά τις πρώτες μέρες δεν θα έχω αλλά θα έρθει μετά το γάλα!!! Ε μετά τις 5.30 ξυπνησα τώρα με το μωρό. Δεν μπορούσα να σηκωθω νωρίτερα κουτουλαγα!!!

Θέλω να μην μου μειωθεί μέχρι την Τετάρτη που σταματάω την δουλειά και θα ξανά πάω στις 22 του μήνα!!! Σήμερα δουλεύω στις 11 μέχρι τις 5. Ξέρει καμία σας αν πρώτα βγάλω το γάλα με το θηλαστρο και μετά θηλασω το μωρό αν θα υπάρχει θέμα;;; μόνο τότε έχω πολύ γάλα!! Πρέπει να συμβουλευτω μια σύμβουλο θηλασμού!!!

Θέλω και εγώ την sophie και είπα στον μπαμπά μας να μας την πάρει!!!

Αααα προχθες ανακάλυψε το δαχτυλακι και το πιπιλησε λίγο, εγώ διακριτικά τις εχωνα την κουδουνιστρα!!

Το προηγούμενο σκ τη είχα και εγώ σε μάρσιπο όταν πήγαμε βόλτα!!! Της άρεσε!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα!!!

Ειμαι πολυ κουρασμενη γιατι ο μπεμπης αρχισε ν ξυπναει καθε δυο ωρες τη νυχτα κ δν με ειχε συνηθισει ετσι..δν προλαβαινω ν ξεκουραστω καθολου...

Επισης εχει τρεις μερες που χαλασε το θηλαστρο κ με το ζορι αντλω λιγο κ μετα βουλωνει..και αυτο μ εχει προκαλεσει τρελο αγχος..μου φσινεται θ αγορασω γαλα αλλα δν θελω ν τον βαλω σε αυτη τη διαδικασια για τεσσερις μονο μερες.. θα καταλαβει τη διαφορα στη γευση λετε;; Τασουλα ποιο γσλα της δινεις; δν εχω ιδεα, μονο το guigoz ξερω που ειναι οικονομικο..

Κοριτσια στο μαρσιπο τα βαζετε ν κοιτουν μπροστα;; μπορω ν τον βαλω αππ τωρα; γιατι με το προσωπο σε μενα δν του αρεσει με τιππτα...

Αναστασια καθιστα μετα τους πεντε μηνες στεκονται, κ οχι με απολυτη σταθεροτητα... τι ωραια που περιγραφεις τα κατορθωματα σας!!! Κουβερτες μασουλαμε κι εμεις πολυ.. το στηθος το κραταει σαν ν ειναι μπιμπερο.. χαχα.

Κακα κανουμε ακομα συχνα..3-4 φορες τη μερα...πολλες πανες χαλαμε!!!! Αφηστε το αλλο...αν λειπω απο το σπιτι δν κοιματσι..περιμενει ν γυρισω ν με δει κ μονο τοτε...χαχα ταλαιπωρει το μπαμπα η τη γιαγια καθε φορα...

Τη σοφι δν την ηξερα καθολου...εχω ενα μασητικο κροκοδειλακι αλλα ακομα δν ενδιαφερεται..δν μπορει ν κρατησει τπτ βαρυ.. α! Φοραμε κ σαλιαρες πλεον (κ δν μ αρεσουν καθολου) γιατι γεμιζουμε τον κοσμο σαλια!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Βασουλα μια φορά της έδωσα ξένο το υπόλοιπο είναι αντλημενο. Έχω πάρει το frizolac.

Ποιο θήλαστρο έχεις μήπως μπορώ να σε βοηθήσω ??

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καθιστά μετά τον 6ο χωρίς υποστήριξη, μην σου πω μετά τον 7ο. Εννοώ να μην τα κρατάς καθόλου.

Δεν μπορώ να προγραμματισω πότε θα πεινάσει το μωρό δυστυχώς για να αντλώ αν και βασικά όλο το απόγευμα θηλάζει!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Δεν ηξερα για την Σόφη! Μωρέ πανακριβη ειναι!!!!!

Για τις οδηγιες κοριτσια στο φουμπου για να διασφαλιστει το ονομά της κ τα χαρτιά της..!

Αναστασία μου οντως πρεπει να προσεξετε μην ξεχαστείτε να μην χαθειτε λογω δουλειάς!

Μάγδα μου εντάξει μην αγχωνεσαι εχετε περασει το 3μηνο οπότε κ η ολική αποστείρωση δεν ειναι κ πολύ εφικτή! (Εδω βαζουν πλεον στο στομα τους οτιδηποτε βρισκουν κοντά τους!)

Βασούλα μου το θήλαστρο θα σου χρησιμευσει απο δω κ πέρα? αν οχι τότε μηπως να δανειστείς ή να παρεις ενα νοσοκομειακο για αυτες τις 3-4 μερες? γαλα κι εγω φριζολακ ειχα χρησιμοποιησει καποια στιγμή!

Τασσουλα μου εγω το εχω κανει αρκετές φορές.. Αυτο που ειναι προβλημα ειναι να θηλασεις κ απευθειας να αντλησεις κ οχι το αντιθετο! Απλά καλό θα ηταν για δική σου ξεκουραση κανενα 30' νωρίτερα..

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημέρα κορίτσια!! Δουλεύω αύριο το πρωί και νόμιζα ότι ήταν Δευτέρα... Αντε να έρθει η Τετάρτη να σταματήσω!! Το μωρό έχει περίεργη συμπεριφορά. Πρέπει να είναι από το άλμα!!!

Το θήλαστρο και εμένα πολλές φορές δεν ανταποκρινεται. Το γάλα βγαίνει στα 5 λεπτά και μετά σταματάει να βγάζει, εγώ πρέπει να το αφήνω άλλα 10 για να πάρει το μήνυμα να βγάλει παραπάνω ή όχι ??

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Οχι Τασούλα μου να το σταματάς το θηλαστρο.. Μονο το μωρό οταν ρουφαει κ δεν εχει να αφηνεις..

Εμένα εχει 2 μερες το δεξι μου το βραδυ αδειαζει τελειως κ ο καημενος απλά ρουφάει.. :/ τον αφηνω για λιγο κ μετά δινω το άλλο.. Νιωθω ομως οτι τελειώνει... :/ άλλες ωρες της ημέρας ομως μου ειναι φισκα ... :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Εγώ εκτός απο την ώρα που γυριζω από την δουλειά που είναι γεμάτο καμία άλλη ώρα δεν το νιώθω βαρύ.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιάνα συνεχιζεις αντλησεις ή όχι;; βέβαια τι να τις κάνεις;; αν μείνουν καιρό θα πρέπει να τις πεταξεις!!! Εγώ έχω αρχίσει να κουραζομαι κάθε μέρα με τις αντλησεις αλλά λέω υπομονή 1-2 μήνες μήπως με τις στερεές τις αποφεύγω.

Αύριο έχω γιατρό και εμβόλιο!! Άντε να δούμε!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα δεν σας είπα!!!

Πάω να ετοιμαστω για δουλειά.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...