Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Εμένα δεν τρώει γιατί βαριέται να μασήσει ή γιατί δεν της αρέσει το φαγητό. Κατά τα άλλα μια χαρά τσακίζει τις πατάτες τις τηγανητές και τα σουβλάκια!!! :P

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα δεν τρώει γιατί βαριέται να μασήσει ή γιατί δεν της αρέσει το φαγητό. Κατά τα άλλα μια χαρά τσακίζει τις πατάτες τις τηγανητές και τα σουβλάκια!!! :P

Χαχα Τασουλα εννοειται οτι μπορει ν φαει αλλα μαλλον βρισκει προφαση επειδη δν της αρεσει.. παντως περνανε πολλες φασεις με το φαγητο.. ο δικος μου τωρα στο σταθμο τρωει τα ΠΑΝΤΑ , ακομα κ φακες που δν ηθελε ουτε ν τις δει .

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Βλέπω έχει αρχίσει να μας απασχολεί όλες η στερεά τροφή :)

Εγώ ανυπομονώ τώρα να αρχίσουμε τις κρέμες γιατί τον δικό μου δεν τον βλέπω και τρελαμένο με το γάλα! Θέλω να δω πως θα τις δεχτεί και αν θα του αρέσουν και θα προτιμάει τις τροφές.

Τον βλέπω όταν τον έχουμε στο τραπέζι μαζί μας και ο ίδιος έχει ήδη φάει ότι μας παρακολουθεί και κοιτάει καλά καλά τι κάνουμε και τα πιάτα μας! Το κουτάλι έχουμε μάθει να το χρησιμοποιούμε γιατί του βάζω τις σταγόνες με το σίδηρο και του δίνω. Τώρα δεν ξέρω εμείς με τι θα ξεκινήσουμε ακριβώς μάλλον με κρέμα βανίλια. Αν και εγώ έχω κερδίσει απο έναν διαγωνισμό αυτές τις κρέμες τις biobebe και μεθαύριο θα του κρατάω ένα κουτί να μου πει αν είναι να δώσω απο αυτές.

Περιμένω μια φίλη που θα πάει αυριο τον μικρό της για εμβόλιο να δω τι θα της πει γιατί είναι μωράκι οκτωβρίου και αυτό και θα ξεκινήσουν κρέμες. Οπότε θα δω με τη την ξεκινάει.

Τώρα αν θα του αρέσουν τα αλεσμένα θα δείξει :) τα ανήψια μου δεν τα πλησιάζανε και η αδερφή μου τους τα έδινε κομματάκια. Τώρα η άλλη ανηψιά μου που είναι 7 μηνών τρελαίνεται για τα αλεσμένα - βέβαια και η παιδίατρος της είναι της παλιάς σχολής και δεν επιτρέπει τίποτα την πάει πολύ σιγά, για το ψωμί που την ρώτησε να της δίνει την κόρα για τα δόντια της είπε μετά τον 10ο και θα δούνε! ο δικός μου που τον ρωτήσαμε μας είπε τέλος του 7ου με 8ο! Πάντως σίγουρα είναι στο παιδί τι θα επιλέξει να φάει και πως.

Εμείς βγήκαμε απο το άλμα!!!! :) και ξαφνικά σαν να αποκτήσαμε ένα ζιζάνιο! δεν στέκεται πουθενά! θέλει να κάθεται καθιστός, να είναι όρθιος και να χορεύει να πατάει τα πόδια κάτω! Τον βάζω πλέον στο πάρκο να χαζεύει γιατί τελειοποίησε το γύρισμα και είναι και περίεργος να δει πιο πέρα! Σηκώνει τον πωπό του και παλευει να πάει μπροστά - κανονικά μόλις στηρίξουν τα χέρια αρχίζουν να πηγαίνουν πίσω ξέρω, οι δευτερομανούλες θα ξέρουν καλύτερα, εμείς σαν τους καταδρομοίς με τους αγκώνες σπρώχνουμε με τον πωπό και προσπαθεί να συρθεί!!!! Μου είπε βέβαια ο παιδίατρος ότι τον βοηθάει ότι δεν είναι πολύ βαρύς και για αυτό τα κάνει αυτά :) Το άλλαγμα δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο!!!! :)

Α! και το γλομπάκι μου - έτσι τον λέει η αδερφή μου :) - άρχισε να βγάζει σιγά σιγά μαλλιά!

Πάντως μετά το τέλος του άλματος σαν να άρχισε να τρώει καλύτερα! αν και προσπαθεί να το κρατήσει μόνος του το μπουκάλι και παίζει μαζί του αλλά τουλάχιστον έχει αρχίσει να πίνει όλο του το γάλα σε κάποια γεύματα! Όχι σαν πριν που δεν έπινε ούτε το μισό!

Αρχίσανε τα σάλια μας πάλι με τρομερό ρυθμό και αυτό τον ανακατεύει μάλλον γιατί άρχισε πάλι τις γουλιές ενώ είχε ψιλοηρεμήσει! Αν πετύχει το χέρι μου το χώνει στο στόμα του και τρίβει - πρέπει να του πάρω μασητικό - παρότι δεν δείχνουν πολύ πρησμένα τα ούλα μάλλον θα ξεκινάνε. Τα χέρια του δεν το συζητάμε δεν βγαίνουν ποτέ απο το στόμα!

Και σαν να κοιμάται περισσότερο τις τελευταίες μέρες! Κουράζεται κιόλας όσο είναι ξύπνιος όλο παλεύει! :)

U85pp3.png

Αχ εμεις μαλλον ειμαστε στο αλμα δεν κοιματε πολυ, θελει αγκαλια και να βλεπει, οταν τον αφηνω κανει νευρα και του πηρα την σοφη την καμηλοπαρδαλη και εχουμε μαχη για να μπει στο στομα. Αλλα την παιρνει και η κορη για να την κανει αλογακι για την πεπα. Την επλυνα 100 φορες μεχρι που την σηκωσα.

Τασσουλα εγω βαριομουν μικρη να τρωω το θυμαμαι γι αυτο τωρα ειμαι στυλακι

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εμείς αυξησαμε τα ml του μπουκαλιού, πλέον πίνουμε 150 με 200μλ και τρέχω να προλαβω!! Προσπαθώ να βγάζω όσα μλ πίνει την ημέρα από μπουκάλι για να μην μειωθεί η παραγωγή!!! Δεν καταλαβαίνω άλμα καθόλου αφού λειπω όλο το πρωί.

Πάντως όταν λειπω για να κοιμηθεί πιπιλαει ένα πανακι μια δύο και ύπνος!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Βάσω μου όχι νομίζω δεν εχει να κανει με τον παιδιατρο το blw και το ακολουθείς εσύ οπως θέλεις (με την παρακολουθηση απο τον παιδιατρο για τα κιλά του μωρού κ να σου δινει συμβουλές..) οσο για το γαλα μου ειπε πριν το φαγητο θηλασμό κ μετά φαγητό..ετσι θα ξεκινησει ΟΠΟΤΕ θελει ο ιδιος να τρωει κ οσο θέλει χωρίς να τον πιέζω εγώ κ διχως να ακολουθησει απογαλακτισμός! Για τις κρεμες μου εχει κρεμες δημητριακων σε σκονη βιολογικά. Όχι της αγοράς αλλά απο λαταστηματα με βιολογικά προιοντα.. Το παρασκευαζουμε λεει με νερο κ όχι γάλα.. Και να δινουμε εμφιαλομένο νερό ή βρυςης αν ειναι καλό κ οχι επιτραπεζιο αλλά μεταλικό! Μου εδωσε κ οδηγίες για αλεργίες κτλ...

Αγάπη αυτό ακριβως! Η γυναικα κατι θα ξερει κ τα λεει ολα! ;) Για τα δοντακια τιποτα.. Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα απλά υπομονή κ να δαγκαει παιχνιδάκια.. Για δες κ πες μας τι ια σου πει εσενα ο συμβουλος!

Μαιρη μου μηπως ξεκινησε να "ζηταει" μονο του το μωρό την τροφή? δηλαδη να ξεκινησει τη στερεα? εχεις μιλησει με τον παιδιατρο? δεν ειναι για πολλα πολλά ζουληγματα ο μικρός τωρα?? χεχε τρελα ειναιιιι! Να του δωσεις πολλαααα φιλάκια στο αγορακι που βγαζει μαλλάκια!! :) κι εμενα σημερα ο μικρός εκανε την πρωτη του τουμπα μονος του!! Απο ανασκελα μπρουμυτα!! Μια φορα και απο τοτε ειναι στο παρατσακ να το κανει αλλά δεν μπορει ο καημενος!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κοριτσαρες ,μικρές κ μεγάλες, κ αντράκια καλημέρα κι απο μας!!αλλαξαμε Ίντερνετ κ χάθηκε η μπάλα! Σας διαβάζω απο το κινητό αλλα ετσι χάλια που ειναι η σελίδα δεν μπορώ να γράψω!!!

Εφη πως εισαι κοριτσι; Πήρες αποτελέσματα;

Τατιάνα μπρααααααβο!!! Κάνετε πολλα πολλα πραγματάκια! Εμενα κανει πιο λίγα απ ο,τι έκανε, μάλλον λόγω βάρους ο αφρατουλης μου!!! Χαχαχα! Θελω να βάλω φωτο στο φβ κ...σκατα...κάποια ρύθμιση εχω κανει στο ταμπλετ κ δεν ανεβάζει κι ο υπολογιστής δεν συνδέεται απο τότε που το αλλάξαμε το Ίντερνετ...ειμαστε εξαρτημένοι απ τα καλωδιαααα!!!

Τασουλα τι πανάκι πιπιλαει ο μικρός; Με τη μυρωδιά σου?

Μάγδα κι εγω τη σοφι θελω να του πάρω.. Άκουσα ότι ειναι το καλύτερο...καλα, έλιωσα με το "αλογάκι για την Πεπα!!!"

Μαίρη, κοιμάμαι κ ξυπνω με την ελπίδα να τελειώσει κ το δικο μας άλμα!! Αχ ποσά πραγματάκια κανει το ζουζουνακι σου!!!! Θελω κι εγω!

Βάσω τα τρώει ολα γιατι μιμείται τα αλλα παιδάκια.. Γι αυτο κι εγω ειμαι υπέρ του σταθμού.. (Εχει κ τα κακά της η μίμηση βέβαια...)

Λοιπόν...για να μη μου ξανά σβηστεί ξεκινώ άλλο ποστ..

Καταρχήν τα νέα μας..

Το χέρι μου ειναι χάλια, δεν μπορώ ουτε να βουρτσισω τα δόντια μου.. Ο γιατρός ειπε απόλυτη ξεκούραση...χαχα εδω γελάνε. Πάμε γι "υπομονή" κ βλέπουμε.

Απ τη δουλειά ακομα νέα δεν εχω...τρώω την αδεια του '16 κι αν δε γινει τίποτα θα μείνω χωρις αδεια..λογικά απο βδομάδα θα ξέρω..εχω παει ενα σωρό φορές...ήμαρτον πια κι ειναι κ πόσος δρόμος..

Ο άντρας μου είχε μια πρόταση στη δουλειά κ τελικά την αρνήθηκε..ετσι αποφασίσαμε γτ ηταν απο 8ωρο πενθήμερο να γινει εξαήμερο 6.40h κι ειναι μακριά..κ το χωρις ρεπό ειναι βάρβαρο..ειδικά εμείς που δεν εχουμε κανέναν εδω κοντα...τωρα βέβαια ελπιζω να μην του πουν "τα κουβαδάκια σου κ σ άλλη παραλία"..

Το παιδί μας τωρα..

Το άλμα καλα κρατεί..η κορύφωση της 17ης ηταν....κορυφαία. Αλά κ τωρα δεν ειναι ότι εχουμε ησυχάσει κιολας.. Εχω ξεχάσει πως ηταν η 13η βδομάδα...μια αμυδρή ανάμνηση...ξεκούρασης νομιιιιζω πως εχω!

Εχουμε γκρίνια μπόλικη, ειδικά τα βραδιά κλαίει μεχρι τη μια κ βάλε..κάθε βράδυ. Χωρις ιδιαίτερο λογο (κ πριν μου πείτε τον εχω αγκαλιά κ παω πέρα δώθε τραγουδώντας του κ κουνώντας τον).

Αλλα ξυπνάει το πρωί (βαςικα το μεσημέρι κατα τις 12,30) με τρελα κέφια, λέει τα λογάκια του , κουνά χέρια-ποδια, γέλια, χαχανητά.. Τον βάζω στην αλλαξιερα, του φιλώ την κοιλιτσα κ μου βουτάει τα γυαλιά, μετά τα κρατά σαν τρόπαιο ψηλά κ χαχανιζει.. Κ ξανά κ ξανά..δε βαριέται..το θεωρεί σουπερ κατόρθωμα ( κανω κι εγω την έκπληκτη κ λεω...αχχχχχ πήρες τα γυαλιά της μαμάς!) και δώστου γέλια!

Απο μπρούμυτα ανάσκελα είχε γυρίσει μια φορά, το όρος παύει αλλα μπααααα...

Καθιστό δεν τον βάζω..νομίζω ότι ειναι πολυ νωρίς αφου δεν το εχει κανει απο μόνος του..εσάς δλδ κορίτσια σας στέκονται καθιστά? εμενα πιστεύω ότι αν τον βάλω θα πέσει..το μονο που κανω ειναι να τον ξαπλώνω σε ημικαθιστη θέση πάνω μου και να τον στηρίζω εγω.του αρέσει γτ κοιτάει γύρω γύρω.

Είχαμε παει βόλτα για ψώνια προχθές ( καλα απίστευτες εκπτώσεις ε? και μαδερκεαρ και Μάρκς εν σπενσερ και h&m και Ζάρα-μαγαΖΑΡΑ, χαμός..μεχρι και για μένα πήρα κατι! Πρωτη φορά εδω και καιρό..συνήθως παίρνω για το μικρό μονο!) και είχα το μικρό στο μαρσιπο. Καταπιάστηκα αλλα το ευχαριστήθηκα κιολας.. Χάζευε απο δω κι απο κει, πολλή ωρα..ενώ συνήθως στο μαρσιπο τον παίρνει ο ύπνος..τωρα κοιτούσε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οταν τρώω με κοιτα επίσης με πολυ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν ανταποκρίνεται..του δίνω συνήθως (όχι ότι θα του το βάλω στο στόμα.. Κανω απλως την κίνηση για να δω αντίδραση ) αλλα δεν αντιδρά..απλως με κοιτάει κ καμια φορά γλυφεται.

Το στήθος το εχει καταγρατζουνισει..το τσιμπάει, το πιάνει και με τα δυο του χέρια και το τραβάει..γενικα τα χεράκια του πιάνουν καλα τα πράγματα..όχι ολα όμως..κανα δυο παιχνιδάκια μαλακά, το μασητικο (το οποίο μονο το γλύφει όμως) και την κουβέρτα του την εχει κατσιασει.. (Πωπω..το οτοκορεκτ μου έγραψε το "κατσιασει" ως "κατσίκα σεξι"..............)

Και εχει και προτιμήσεις..η γαλάζια κουβέρτα που ειναι πολυ μαλακή και σαν προβατάκι ας πούμε, ειναι για τον ύπνο..χωρις αυτήν δ καταλαβαίνει ότι έφτασε η ωρα του ύπνου.,την πλένω-απλώνω-στεγνώνω αυθημερόν κάθε φορά που θελει καθάρισμα... Το ενα παιχνιδάκι φισερ Πράις επίσης δεν το αλλάζει..μαζί στο ρηλαξ, μαζί στο καρότσι.. Κάθεται και λίγο παραπάνω τωρα στο γυμναστήριο χωρις γκρίνια.. Τον βάζω και μπρούμυτα. Εμενα η γιατρός μου είχε πει απο 40 ημερών, πάντα με επιτήρηση, να τον βάζω κάθε μερα μπρούμυτα για λίγο..μεχρι να αρχίσει να παραπονιέται, πέντε, δέκα λεπτά για να δυναμώνει. Παλια δεν καθόταν, τωρα στηρίζεται στην κοιλιά του και σηκώνει τα ποδια, τα χέρια και το κεφάλι και κοιτα γύρω γύρω..αλλα μετά απο λίγο κουράζεται..ξαπλώνει κ ξανά τα ιδια..σπάνια στηρίζεται στα χέρια η στους αγκώνες όμως..μάλλον δεν το χει πιάσει το νόημα ακομα..!

Διαφημίσεις

Αναστασία μου ακομα με το χέρι? αχ κοπέλα μου μακάρι να ηρεμησεις σιγά σιγά!! ο μικρος γιατί κλαίει? μήπως φοβάται?? δεν κοιμαστε μαζί εχουμε πει?? ωχ αυτό με την κουβέρτα παλούκι μεγάλο!!! πως την παλευεις?? με το μαμ καλά τα πάτε?? μωρέ να ρωτήσω τι ειναι αυτό που λέτε Σόφι??!! νιωθω σα χαζή που δε το ξέρω!!! 😛 πάντως κατα βάση βλέπω ειστε καλά!! χαίρομαι!! :) τη δουλειά ο αντρας σου για τις ωρες ειπες δε δέχτηκε? ε δεν ειναι κ λίγες να μου πεις... για ρουχα σήμερα ψωνισαμε (πάλι!!!!!!) από το μπενετον που μας αρεσαν πολύ πολύ!! τα υπολοιπα ηταν κλασσικά κ δε μας ενθουσίασαν .. επισης ενω ελεγε οτι εχει mothercare στο κοσμος δε βρηκα.. :/

ο μικρός μας πηγαμε μια βόλτα κοσμος και 3.5 ωρες που ειμασταν εκεί κοιμότανε!!!!!!!! δε κουνηθηκε σας λέω!!! καλα είναι κακάκια κανουμε μερα παρα μερα πλέον... καλά είναι..

είδαμε και βέρες λοιπόν!!! ξεκινησαμε επιτελους κ τις ετοιμασίες για ο

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιάνα μου η σοφι ειναι αυτη

2348_1_119568.JPG

Ειναι λένε απο τα πρώτα και καλύτερα μασητικα για το μωρο.

Ποτε ειναι ο γάμος είπαμε; Με το καλο οι ετοιμασίες!

Αναστασία πως σε καταλαβαίνω με το πόνο στο χέρι, να μην μπορείς να κανεις τίποτα... Εγώ περιμένω να δει ο γιατρός τη μαγνητική να βγάλει ενα συμπέρασμα...

Με γεια και τα ρουχαλάκια σας! Τι μαρσιπο έχεις αλήθεια;

Τασσουλα αυτο με το πανάκι το έχουμε κι εμεις. Της εχω παρει ενα πανάκι παρηγοριάς και οταν θελει να κοιμηθεί το τρίβει στα ματια... Οταν παλι δεν θελει το τραβάει σαν να θελει να το σκίσει!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Μαίρη υπάρχει σε διαφορα καταστήματα βρεφικών, Λητώ, Anatello, αλλιώς ρίξε μια ματια για online αγορά εδώ:

http://www.skroutz.gr/c/423/vrefikh-psyxagwgia-paixnidia.html?keyphrase=Σόφη+καμηλοπάρδαλη

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

http://www.sophiegiraffe.gr/

Ωραίο site!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...