Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε παμε πάλι! Σορρυ που χάθηκα με τρέχουν τα μωρα μου! Η μεγάλη μας ακόμη με ίωση! Εγω ακόμα με φαρυγγιτιδα! Πήρα όλη την αντιβίωση ήμουν καλύτερα κ τωρα ξανά μάνα τα ίδια! Ουφ! Εχω δοκιμάσει να υγραίνω την ατμόσφαιρα με λίγο νερό στον Κούβα κ μια βρεγμένη πετσέτα στο δωμάτιο αλλά τιποτα δεν κανει... Έχετε καμια άλλη ιδέα;;

Τατιάνα μου η Πατσουρου δεν ειναι τυχαία που απόκτησε αυτή τη τεράστια φήμη! Θα ρωτησω κι εγω το δικό μου Συμψουλο για τη στερεά στον τέταρτο μηνα. Αν ριναι ετςι τότε μου λύνει τα χέρια μιας κ θα πάω δουλειά μετα τον τέταρτο μηνα! Για τα δοντάκια τι σας είπε; Εντωμεταξύ θυμάμαι στην κόρη μου δώσαμε στον πέμπτο μηνα ριζαλευρο κ μετα τον έκτο αρχίσαμε τα φρούτα κ τα αλλά στερεα! Εγω εχω μια μηχανή της mitela που τα παρασκευάζει στον ατμό αλλά μας είχε βολέψει πιο πολυ να τα κάνουμε στην κατσαρόλα κ το βάζαμε στο ψυγείο κ κάθε φορά ζεστάθηκε λίγο σε Μπεν μαρι πάλι σε μηχανή της ίδιας εταιρεία!

Τασουλα μου εμβόλιο της γρίπης έκανα μονο εγω. Ο παιδίατρος νας λεει κάθε χρόνο να το κάνουμε στην κόρη μας αλλά εμεις είπαμε να μην της κάνουμε εμβόλια πιυ δεν ειναι υποχρεωτικά απο το υπουργείο!

Εφη μου τι να σου στείλω για να με βάλεις στο fb; Το όνομα κ επίθετο μου;(σορρυ ειμαι λίγο άσχετη) Προτιμώ να τα λέμε μέσω fb μιας κι εδω ειναι δημόσιο το φορουμ κ δεν μου αρέσει να βλέπουν όλοι αυτά που γράφω!

Ναι στείλε σε pm όνομα και επίθετο να σε βρούμε!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιάνα τα πήγε πολυ καλα με το να δίνει έτσι τα φαγητά στη μικρή... Βέβαια ειναι και στο παιδί... Η συγκεκριμένη μικρή ειναι πολυ φαγανό παιδάκι, δεν αντιμετώπισε κανενα πρόβλημα... Απο την άλλη ξέρω και παιδάκι που ακομα δυσκολεύεται και θελει αλεσμένα... Ειναι καθαρά στο παιδί πιστεύω!

Αγάπη στείλε όνομα όπως το έχεις στο Facebook!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Αγάπη;;; εστειλες;;

Η δικιά μου κορίτσια, ακόμα αλεσμενα!! Δεν πειναει ποτέ, αν της δώσω θα φάει αλλιώς όλη μέρα νηστικη!! Φρούτα τα τρώει κομμάτια αλλά μεσημεριανό ή αλεσμένο ή 3 μπουκιες!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Αγάπη εννοείται ούτε εγώ θέλω εδώ να φανεί το ονοματεπωνυμο, όχι βέβαια ότι ντρέπομαι για αυτά που γράφω αλλά δεν υπάρχει λόγος αφού έχουν όλοι πρόσβαση.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπερα κοριτσακια!!

Τατιανα τι καλα νεα... γθα τις στερεες κι εμενα νωρις μου φαινεται αλλα εχει μια λογικη.. ειναι το πως εχουμε συνηθισει, αλλα αλλαζουν τοσο γρηγορα πια οι οδηγιες των γιατρων..

Τεσπα, γθα το blw με ενδθαφερει κ εμενα. Μ αρεσε το link που εστειλες..

Πρεπει ν εχεις κ συγκεκριμενο παιδιατρο που ν γνωριζει τη μεθοδο; θα ρωτησω κ τη δικη μου να μου πει τη γνωμη της...α! επισης εγω εδινα λιγο γαλα(θηλασμο) μετα το φαγητο, οχι πριν, αλλα το εκοψε πολυ γρηγορα.. βεβαια ειχαμε ξεκινησει τελος του 6ου στερεες..

Κ κατι αλλο.. για τα δημητριακα τι σου προτεινε; θρλω ν αποφυγω τις κρεμες του εμποριου αυτη τη φορα.. καμια εναλλακτικη;

Τασουλα η μεγαλη σου μιλαει κανονικα; νομιζω ναι ε; σε ρωταω γθατι εχω ακουσει παιδακια που αργουν να μιλησοτν γθατι τρωνε αλεσμενα.. μπορει ομως ν ειναι απλα θεμα προτιμησης σε εσας..αφου ειναι κ λιτοδιαιτη..

Εμεις ειμαστε καλα...λιγες μυξουλες παλι, αλλα απο τοτε που γεννηθηκε μονιμως τον ταλαιπωρουν..

Κοριτσια εγω με το fb δν εχω καμια επαφη..ειμαι κ ασχετη..κ δν μου αρεσει... οποτε...να μπαινετε ν λετε τα νεα σας!!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Βάσω μου δεν ισχύει να ξέρεις ούτε αυτό γιατί η μεγάλη μιλάει λέει τα πάντα και μάλιστα από πολύ νωρίς. Εγώ πχ έχω ακούσει ότι η χρήση πιπιλας επιβραδύνει κ.λ.π αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι στο κάθε παιδί και τον ρυθμό ανάπτυξης του.

Ξυπνάω για άντληση τέτοια ώρα και δεν βγάζω και πολύ.... Νομίζω έχει αρχίσει να μειώνεται το γαλατακι. Υπομονή μέχρι της 10 του μήνα λοιπόν και αντλήσεις για να διατηρήσω γαλουχια!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Βάσω μου θα τα λέμε κι εδώ κανονικά μην ανησυχείς. Απλα στο fb μπαίνουμε και ανταλλάσσουμε καμια φωτο με τα μικρούλια μας!

Πάντως κι εγώ ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τροφες να βλεπω και τι, ποσο τρωει γιατι τώρα την ημέρα δεν τρωει τόσο καλα νομίζω, μονο το βράδυ...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα,

Πολυ ενδιαφερον τα νεα δεδομενα για τις τροφες. Στην κορη μου ξεκινησαμε στον 6 μετα σταματησαμε λογω αλλεργιων και ξεκινησαμε μονο λαχανικα στον 7 μετα μονο μηλο γιατι η μπανανα και το αχλαδι μας πειραζε και μετα κατσικακι στον 8.

Με εβαλες σε σκεψεις να παω στον παιδογαστρεντερολογο να μου δωσει οδηγιες.

Για κρεμουλα εδινα τις biobebe ειναι βιολογικες χωρις γαλα συντηριτικα και υποκαταστατα ζαχαρης μπορεις να την κανεις με δικο σου γαλα ή με αλλο. Εγω εβαζα υποαλλεργικο γιατι δεν εβγαζα με το θηλαστρο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εχθες ξυπνουσαμε ανα 1,5 ωρα ενω ειχαμε κανει ενα προγαμματακι. Εμβολιο θα κανουμε μαλλον την Δευτερα.

Αγαπη πως παει το ρεβοκρανο. Ο δικος μου γυριζει παντου κραταει το κεφαλακι του, νομιζω μονο στο μπρουμητα διχνει μια προτιμηση απο τα αριστερα.

Εμεις κοψαμε τα αλλεσμενα μετα τον χρονο αλλα την εδινα ψωμακι και ρυζογκοφρετες της hipp απο 8 μηνων. Η μικρη μου- μεγαλη ακομη δεν μιλαει σωστα μονο εγω την καταλλαβαινω και ο μπαμπας της.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Σπάνια ξυπναγε η μπεμπα βράδυ για θηλασμό!!! Το πρώτο ξύπνημα είναι μεταξύ 5.30 με 7 ανάλογα με το τι ώρα κοιμήθηκε συνήθως 11 με 12.30. Οπότε εκεί γύρω στις 3 με 4 είναι η μόνη ώρα που μπορώ για άντληση. Παρόλο που ξεκίνησα δουλειά δεν τα άλλαξε τα ωράρια της!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...