Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια καλο Σ/Κ!

Τασουλιτσα πως πήγε χτες στη δουλειά;

Τατιάνα μου τωρα θα εχεις κ βοήθεια στής μαμάς σου να βγεις κι εςυ λίγο έξω να κανείς κ κανένα μασαζάκι!

Εφη μου να μας ενημερώσεις για σημερα καλα αποτελέσματα να χεις!

Αναστασία μου πως ειναι το χέρι σου;

Βασω μου έχασα λίγο τα νεα σου πηγές δουλειά;

οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

Θα ξεκινησω απο την Εφη...ελπιζω ν μην ειναι κατι σοβαρο κ να βρεις μια λυση για τον πονο...κ να περασει γρηγορα!!

Τατιανα μου πως περνατε;; ο μπεμπης εχει προσαρμοστει στο νεο περιβαλλον; αχ μωρε ο γλυκουλης κανει κολπακια ε;;;

Αγαπη μου οντως προσπαθησε ν εχεις λιγη υγρασια στο σπιτι..κ για εσας κ για τα παιδακια..καμια βρεγμενη πετσετα πχ η κτ τετοιο...

Τασουλα μου χαρηκα που ξεαγχωθηκες... ειδες κ με αυτη την ποσοτητα που τρωει οσο λειπεια, μια χαρα αναπτυχθηκε..αναπληρωνει απο τη μανουλα...

Αναστασια ευχομαι να πανε ολα καλα με τη δουλεια...

Εμεις μαλλον περναμε το αλμα της 12ης εβδομαδας καπως ηπια... με τις αντλησεις τα καταφερνω προς το παρον αλλα ειναι αχορταγος...την Παρασκευη του αφησα 150 ml κ παλι τα εξαφανισε... Αγαπη δν πηγα στη δουλεια, απλα σε καποια επιδοτουμενα σεμιναρια..φαντασου ν πηγαινα στη δουλεια τι αγχος θ ειχα...

Α..θηλαζετε και ξαπλωμενες ε; καμια αλλη σταση περα απο την κλασικη; εμενα τελικα δν με βολεψε καμια αλλη..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Βάσω στην αρχή ούτε εμένα με βόλευε το ξαπλωτο καθόλου,. Έχουμε λίγο καιρο που τα καταφέραμε και σταμάτησαν μέχρι και οι πόνοι στην μέση!!! Προσπάθησε το πάλι!!

Χθές όλα καλά το μωρό με τον μπαμπά!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Αγάπη δεν εχω νέα απο την εξέταση. Την Τρίτη τα αποτελέσματα, τα περιμένω πως και πως! Νομίζω ο βήχας σου ειναι επειδή ειναι ξηρός ο αέρας... Περαστικα και στην μεγάλη σου, ταλαιπωρείται ακομα η γλυκιά μου μωρέ...

Βάσω μου σ' ευχαριστώ! Κι εγώ πάντως μονο την κλασική στάση, με καμια άλλη δεν βολεύτηκα... Την ξαπλωτή ζηλεύω αλλα δεν μας βγαίνει...

Τατιάνα μου καθε βράδυ μαζι σας στο κρεβάτι σας τον κοιμιζεται; Έχεις δει διαφορά στον ύπνο του;

Τασσούλα ο μπαμπάς κατάφερε και το τάισε το μωρο;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Το μωρό ξύπνησε μετά από 7 ώρες ύπνου με πολύ κλάμα και κατάφερε με το ζόρι να πιεί 40μλ γάλα. Κοιμήθηκε και μετα απο μιση ωρα γυρισα και θήλασε.

Αγάπη περαστικά σας!! Θύμισε μου έχετε κάνει εμβόλιο γρίπης;; να κάνω στην μικρή ή όχι;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Μικρή εννοώ την μεγάλη μου!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Αγάπη μου ασε ναι ευτυχώς δεν έχω να κάνω δουλειές! κατι ειναι κ αυτό! ο μπεμπης δε περνει μπουκαλι κ ετσι οτι κ να γινει δε μπορω να λείψω πολύ..

Βασουλα ναι κοπέλα μου κάπως προσαρμοστηκε..εχθες μονο μου εκανε κατι γκελες να δουμε.. ασε τι να σου λεω τα κολπάκια μας.. αρχισε να ντρεπεται κιολας!! ο σκατιαρης!!

Εφη μου ναι κάθε βραδυ μαζί.. ειδα τεράστια διαφορα.. κάνει ποιοτθκό ύπνο, δεν ξυπνάμε σχεδόν καθολου ουτε εγω ουτε ο μπεμπης τρωει κ κοιμομαστε..αλλαζω την πάνα κ δε ξυπναει! ευτυχως1! τη φωνή του δε μόνο μετά τις 8-9 την ακούμε πλέον!!! βρήκαμε τους ρυθμούς μας.. κάθε μωρό είναι διαφορετικό πάντως κ οι μανάδες ακόμα πιο διαφορετικές.. εχω φιλες που τα παρατάνε τα μωρά τους κ εκείνα κοιμούνται μόνα τους ΑΛΛΑ είναι εξαρτημένα με αντικείμενο (κουκλάκι-μαξιλαράκι) ή την πιπίλα ή ακόμα κι από τη ιδια την μαμά σε μεγαλύτερη ομως ηλικία το τελευταίο.. εχω δει βεβαια κ μωρά που δεν ξεκολλάνε από το κρεβάτι των γονιών (βεβαια αυτή που σου λέω τωρα ξεχωριστό κεφάλαιο μόνη της!!)

εγώ δεν έχω πρόβλημα (ευτυχώς ουτε κι ο αντρας μου!!!!!) να περάσουμε τη διαδικασία της συνκοίμησης για να βάλουμε το μωρό μόνο του να ζητήσει και να ωριμάσει κ όχι να μάθει με "επίπονα" κατ εμέ τρόπους.. κ ο μικρός το φχαριστιέται!! Και δε σε ενοχλεί κιολας το πουλάκι μου!!

Τασούλα κι εμένα το πρωι δε τρωει καθολου.. μετά απο κανα 2ωρο τρωει καλά..

Λοιπόν εμείς πήγαμε στην κα Πατσούρου, τα σπυράκια ειχαν εξαφανιστει αλλά μου ειπε αν δω το οτιδηποτε περαν του φυσιολογικου να της στειλω μία φωτο να το δει..(άρα δεν ητν κάτι ανησυχητικό αφού έφυγε!). Ο ιδρωτας ο ξαφνικός ειναι λόγω ηλικίας οοοολα τα μωρά θα αρχισουν να ιδρωνουν στα ποδαράκια..το μωρό και να κάθεται πλέον κάνει κ να το βάζουμε να πατάει κ να το βαζουμε οσο μπορουμε μπρουμυτα..(η αλλη γιατρος μου τα ειχε απαγορευσει).. Τα ματάκια μας θα γίνουν σα του μπαμπα γαλαζοπράσινα (γιουπίιιιι!!!!) και είμαστε πολύ πολύ καλοί στα κιλά μας ουτε αδυνατοι ουτε παχείς..για την μυτούλα να μην την πειραζω κ ας εχει λίγες μυξουλες μονοι τους σιγα σιγα κάτι καταφερνουν, κ τα λίγα σα φλεμματα καμια φορά που ακουγα ή βηχαλάκια ειναι από το σάλιο του.. η τηλεοραση επισης δεν κανει κακό καποτε το λέγανε αυτό οτι δημιουργει μαθησιακα προβληματα αλλά αποδειχθηκε οτι δεν ισχυει οποτε ειναι στην κριση μας! οσες θηλάζουμε κ το μωρό εχει πρόβλημα συγκέντρωσης την ωρα θηλασμού να εχουμε ενα συγκεκριμένο χωρο θηλασμου στο σπίτι κ να ειναι ημιφως για να μην τα τραβαει κατι το ενδιαφέρον.. πλέον τα μωρά κατόπιν του Παγκοσμιου Οργανισμου υηείας κ της Αμερικάνικης (κάτι!) τα μωρά ξεκινάνε μετά τον 4ο στερρεα τροφή! έτσι κι εμείς 10 του μήνα ξεκινάμε με μεσημεριανό!!!!! :) στην 2η εβδομάδα ξεκιναμε το φρουτο κ μετά τα δημητριακά!! επίσης εμείς επιλέγουμε πότε θα το κάνουμε αυτό κ όχι οι παιδίατροι που λεει ο ενας το αλλο ο άλλος το επομενο!! η έναρξη των στερεων ειναι 4-6 μηνών..εμένα αυτη στη Σαμο μου ειπε στον 6ο αλλά είναι η πιο αργη ημερομηνια να τα ξεκινησουμε.. επισης οσο πιο νωρίς τοσο πξο ευκολη αντιμετωπιση αλλεργιών.. μου έδωσε κ άλλες διάφορες οδηγίες.. αυτάααα!!

αααα κ μέσα σε 10 μερες πηραμε 150γρ!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιάνα μου μια χαρά σας βρίσκω!! Και φαίνεται οτι περνάτε και καλά!! Εγώ είμαι υπέρ της συνκοιμησης πρέπει να έχετε αποφασίσει με τον άντρα σου οτι για κάποια χρόνια θα έχετε παρέα στο κρεββάτι.

Θες να σου πω εγώ τα υπέρ και τα κατά;; γιατί δεν τα ξέρετε όλα!!! Υπέρ μεγάλο είναι οτι το μωρό-παιδι στο κρεββάτι των γονιών του κοιμάται πολύ περισσότερο και θα το έχετε ήδη διαπιστώσει. Το έχεις αγκαλιτσα που είναι απίστευτο συναίσθημα και εννοείται οτι γουσταρεις πολύ!!! Ευνοεί τα παιχνίδια με τον μπαμπά!! Νιώθει ασφάλεια και αυτό και εσύ και δεν σηκωνεσαι να το τσεκαρεις!! Εννοείται οτι κάνει τον θηλασμό πιο εύκολο!!!

Όμως διαμορφώνει τα ωράρια του σύμφωνα με τα δικά σου. Πάει για ύπνο την ώρα που πας και εσύ αφού δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνο του άρα ξεχνάς τα ξενύχτια σπίτι σου με φίλους ή ξενυχτας με το παιδί, εκ πείρας στο λέω οτι δεν μπορείς να δεις ούτε μια ταινία με τον άντρα σου!!! Για να μην πέσει το βάζεις στην μέση και συνηθίζει και μετά θέλει μόνο στην μέση άρα ξεχνάς και τις αγκαλιες με τον άντρα σου!!! Επίσης δεν κάνεις σεξ αφού κοιμηθεί το παιδί γιατί απλά κοιμάται μαζί σου!!

Μου αρέσει που κοιμάμαι με την μεγάλη μου γιατί κάποια στιγμή θα φύγει μόνη της και θα αναπολω σίγουρα αλλά μερικές φορές με κουράζει. Επίσης βάζω και το μωρό τώρα τις πρωινές ώρες και τα μεσημέρια γιατί με βολευει στον θηλασμό και δεν χωραμε ούτε κοιμομαστε καλά, εγώ δηλαδή γιατί οι άλλοι κοιμούνται!! Την βάζω αναγκαστηκα στην άκρη μέχρι να αρχίσει να γυρνάει, μετά δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί στην μέση θα την πλακώσει η μεγάλη. Σκέφτομαι την άνοιξη να τις πάω και τις 2 στο δωμάτιο τους!!! Θα δούμε!!

Τατιάνα είναι πολύ νωρίς να ξεκινησετε τις στερεές. Περίμενε 1 μήνα ακόμα!! Πως κατάλαβε η γιατρός οτι ο μικρός σου είναι έτοιμος για κουτάλι;; τα μωρά που θηλάζουν κανονικά ξεκινούν αφού κλείσουν τον 6ο μήνα!!!

Έφη περιμένουμε τα αποτελέσματα!!!

Εμείς σήμερα ηπιαμε 80 μλ δικό μου και 90μλ ξένο. Από το μπουκάλι της avent που το έπιασε πιο εύκολα!!! Πρώτη φορά τόσο πολύ!! Βέβαια ήπιε ξένο και στεναχωρηθηκα γιατί είχα αφήσει μόνο 80 μλ δικό μου, φοβηθηκα μην δεν πιεί πιο πολύ και το πετάξω.... Αύριο θα αφήσω 100μλ και αν πάλι πειναει και το πιεί θα αφήνω 150μλ. Για να δούμε πιστεύω θα με φτάσει αυτό που έχω μέχρι τις 10/02 που σταματάω!!

Πάλι απεργία πέμπτη και παρασκευή.... Δουλεύω και Κυριακή αυτή την εβδομάδα!!! Την άλλη έχουμε εμβόλιο!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κορίτσια μου μην χανομαστε και από εδώ, να δίνουμε το παρών!!!

Αγάπη γιατί δεν μπαινεις fb και ας μην στειλεις φώτο δεν είναι απαραίτητο. Να δεις τα ανηψακια σου και να μάθεις τα νέα τους!!

Σηκωθηκα για άντληση καλύτερα από το να ξυπνησω το μωρό!! Λέτε να μου έρθει και περίοδος;;; πάντως αν ξυπνω για άντληση μπορώ κάπως να καλυπτω αυτά που πίνει το μωρό!!!

Θέλω να πάω εκδρομή τώρα που θα σταματήσω την δουλειά και δεν ξέρω που. Ίσως την άλλη εβδομάδα πείτε καμία ιδέα!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!

Τατιάνα τι ωραια και προχωρημένα τα λέει η Πατσούρου! Με τι φαγητο θα ξεκινήσετε;

Τασσουλα τι εκδρομή θα κάνετε; Μονοήμερη; Τι λες για Καλαβρυτα; Θέλω κι εγώ τόσο πολυ να παμε... Αλλα ο άντρας μου δουλευει 7 μέρες την εβδομάδα...

Η μπεμπα χθες γκρίνια και φαγητο σχεδόν καθόλου... Έβαζε με μανία τα χέρια στο στόμα και ο,τι αλλο έβρισκε μπροστά της... Ειμαι σίγουρη οτι υποφέρει απο τα δόντια...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερούδιααα!! :)

Τασσουλα μου τι ωραία τα υπέρ!!!! :) Για μένα τα κακά έίναι λίγα μπροστά σε αυτά τα αισθήματα κ την χαρά που σου δίνει η συνκοίμηση!!! :) (Βέβαια τον έχω στο κρεβάτι του για τις ώρες "βραδινού υπνου" που είναι μετά το μπάνιο μέχρι το πρώτο ξύπνημα κ έχει δέίξει ο μικρός οτι είναι χαλαρός!!) . μετά αγκαλίτσα μόνο!! ε σιγά σιγά οσο μεγαλώνει θα ξεκλέβουμε κ ωρίτσες για πιτσι πιτσι με τον μπαμπά!!! ;) Όσο για τις τροφές όπως έίπα για να την καλύτερη πρόληψη για αλλεργίες είναι καλό να ξεκινάς νωρίτερα.. από τον 4ο.. Φαντάσου η Πατσούρου που για τον θηλασμό εχει κάνει τις ερευνρς κ ασχολειτε τόοοοοοσο πολύ μου προτινε να ξεκινήσω στον 4ο κ ειδικά αν ενδεχεται να ξεκινησω κ δουλειά για να μην αγχωνομαι για τα γευματα.. Επίσης δεν ειναι τι λέει ο κάθε γιατρός οπως προ είπα.. ειναι στανταρ οι περίοδοι 4-6 μηνών.. για αυτο κ υπάρχουν αντιφάσεις... κουταλάκια υπάρχουν σιλικόνης που δε τραυματιζουν ουτε στο ελάχιστο τα μωρά.. φίλη μου δίνει από τον 4ο κ αυτή τροφές κ ο μικρός τώρα στον 7ο και δεν έχει πάθει τίποτα τιποτα τιποτα!! κ η αναπτυξη του ειναι εντυπωσιακή! :) οσες θηλάζουμε δίνουμε πρώτα βυζί κ μετά φαγητό! οσες δινουν ξένο το αντίθετο! έτσι εχεος σα βασική τροφή το δικό σου γάλα κ σα συμπληρωμα-προληψη το φαγητό! δε θέλω να σε πέίσω για κάτι.. το έψαχνα εχθές κ διαβασα λίγα πραγματάκια γι αυτό..

εκδρομουλα ακουωωωω...τελειααα!! :) χμ..Ναυπακτο ή Ναυπλιο ειναι πολύ ωραια..

ασχετο αλλά οοολοι στην Αμερική κ στον ΠΟΥ συστινουν το μωρό να τρωει μόνο του γιατί ειναι βασικό κριτήριο αναπτυξιακής προοδου.. το ξέρατε?! από μηνών κιολας... εμεινα!!

Εφη μου ναι άσε η γυναίκα δεν υπάρχει! Εμένα προσωπικά με κέρδισε με τον επαγγελματισμό της κ την στήριξη που δίνει σε μία νέα μαμά κ γενικά σε νέα οικογένεια.. ξεκινάμε με κρεατόσουπα (οποιοδήποτε "κρεατικό" μοσχαρι-κοτοπουλο-ψάρι) και λαχανικά στον ατμό..θα ξεκινήσω με μοσχαρι.. Μόλις τελειώσει και η 3η εβδομάδα έναρξης στερεάς θα αρχισω σιγά σιγά τα αλλεργιογόνα πχ ξηρους καρπους,αυγό για να παρατηρήσουμε αν εχει κάπου αλλεργία.. θέλεις να ανεβάζω φωτό τις οδηγίες να πάρεις μία ιδέα?

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Ναι αμε Τατιάνα μου! Να μας ανεβάζεις αν μπορείς να παίρνουμε ιδέες!

Στον ατμό ε; Δηλαδή θα πάρεις ατμομαγειρα; Η δεν ειναι απαραίτητος;

Πάντως πολυ διαδεδομένο ειναι και το baby led weaning... Εχω γνωστή που το εχει εφαρμοσει....

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...