Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Χρόνια πολλά κορίτσια Χριστός Ανέστη! Με υγεία και γερά μωρά! :)

Τι κάνετε; Εγώ σήμερα αποχαιρέτισα τους δικούς μου και τα ανήψια μου επιστρέφουν νωρίς γιατί φοβούντε μην βρουν κίνηση, οπότε πάλι μόνοι στο σπίτι :) ώρα για ξεκούραση :) Σήμερα θα αράξω στον καναπέ και δεν θα κάνω τίποτα :)

Μου φανήκαν ατελείωτες οι μέρες και δεν έκανα και τίποτα γιατί δεν με αφήνανε, και χτες την πέρασα όλη μέρα σχεδόν καθιστή γιατί πόναγα χαμηλά όλη την μέρα, σήμερα είμαι καλύτερα δεν μπορώ να καταλάβω αν τόσο χαμηλά είναι το έντερο ή η μήτρα γιατί είχα κάτι σαν τσιμπήματα ξαφνικά και φεύγανε. Πάντως αφού είμαι καλύτερα σήμερα έχω ηρεμήσει αρκετα :) Και φυσικά έφαγα τα πάντα όπως ήταν φυσικό και απο αύριο πρέπει να το ράψω κανονικά χαχαχαχαχα

CelingEng καλώς όρισες κορίτσι μου μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι :)

Enseignante να σου ζήσει η μπέμπα σου :) γερή και καλότυχη να είναι :)

Εσείς κορίτσια τι κάνετε; Πως περάσατε;

U85pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω ολες πολυ! Ευχομαι να εχετε τελειομηνες και ευκολες εγκυμοσινες και πολλα πολλα γερα μωρακια!

Georgiana ναι μικρομανουλα αλλα δεν πειραζει, ειναι χαρα! :D

effie.k τρια αν δεν αποροφιθει και ας μου επιτραπει η εκφραση ῾῾απρογραμματιστα῾῾! ακομα να το χονεψω αλλα αρχισα να φουσκωνω.

mariren να τρως, δεν κανει κακο! εχω να φαω κανονικα πολλες μερες με τις αναγουλες και οποιον βλεπω και τροει θελω να τον δειρω ειναι μαρτυριο.

Κοριτσια αρχισατε να φουσκωνετε εσεις;;;; Πρεπει να παρω νεα ρουχα, κυριως παντελονια γιατι με σφιγκουν πολυ ηδη! Τι νομιζετε ειναι καλυτερο, να παρω διαφορετικα μεγεθη για οσο μεγαλωνω η να παρω με λαστιχο και να μεγαλωνω μεσα στα ρουχα;

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

mariren μία από τα ίδια με το φαγητό... φοβάμαι να ζυγιστώ μήπως και έχω πάρει κανα κιλό και ποιος τον ακούει μετά τον γιατρό!....:tongue:

CelineEng εμένα τώρα άρχισαν να με σφίγγουν τα παντελόνια μου, οπότε πήγα και πήρα σε κανονικό μαγαζί όχι σε μαγαζί με ρούχα εγκυμοσύνης, τρία παντελόνια με λάστιχο το νούμερο που φοράω ώστε να μπορώ να τα βάζω και μετά την εγκυμοσύνη και t-shirt λίγο πιο μεγάλα για να είναι φαρδιά...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα κοριτσια. Χριστος Ανεστη. Εμεις ησυχα περασαμε οικογενειακα. Βεβαια την ημερα του Πασχα δεν ημουν καλα. Ειχα αναγουλες εμετο κ το διαλυσαμε νωρις. Πηγα σπιτι κ ξαπλωσα. Να καλωσορισω τα καινουρια κοριτσια στην παρεα μας. Καλες κ τελειομηνες εγκυμοσυνες.

Οσον αφορα με τα παντελονια εγω χωραω μονο σε κολαν κ ριχνω κ μια φαρδια μπλουζα απο επανω. Παντως να προσεξετε να ειναι χαλαρα φαρδια στη μεση γιατι εμενα τα λαστιχα με ενοχλουν..

Καλημερες και απο την ηλιολουστη Κύπρο :)

Οικογενειακα περασαμε. Ψησαμε τον οβελια...κατι τσιμπισα.. δυστυχως δεν μπορω να φαω πολλα πράγματα διότι και πρωι και βραδυ δεν αφήνει τπτ ο οργανισμός μου... μακαρι να προλαβαίνει να παίρνει τπτ το μωρο... απο κιλά πρέπει να ειμαι στα ίδια τα αρχικά... η κοιλιτσα φουσκώνει.

Ρουχα δεν έχω αγορασει τπτ με κολαν την βγάζω ακομα και στη δουλειά μιας και το παντελόνι εκείνο ειναι με κουμπι και με στενευει... μπλουζες εχει ο άντρας μου :P

Κανα φορεματακι αερινο θα παω να παρω...ε μωρε καπως θα τα βολέψουμε :)

Χαίρομαι που περασαμε ολες οσο καλα γινοταν...αλλες με καουρα αλλες με τσιμπιες...αλλες με εμετους... που θα πάει θα περασουν...κλεινουμε τον 3ο μηνα θα ειναι καπως καλύτερα λενε :)

JRfdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια :)

Ο ήλιος βγήκε και η αλλεργία μου επίσης χααχαχχα πάνω που έλεγα ότι θα την γλίτωνα φέτος δεν μου έκανε την τιμή και ήρθε δριμύτερη λόγω καθυστέρημένης εμφάνισης :) Θα κλειστώ σε γυάλα μου φαίνεται μέχρι το τέλος Μαϊου! χααχαχχχα

Σήμερα θα πάρω να κλείσω τις αιματολογικές μου :) και θα πρέπει να κάνω πολλές μετάνοιες μετά απο τις κραιπάλες των προηγούμενων ημερών χαχαααχαχαχα

Και θα πάρω και τον γιατρό μου να κανονίσουμε την περίδεση, να το κάνω και αυτό να νιώθω λίγο καλύτερα, γιατί κάθε φορά που φταρνίζομαι αγχώνομαι μήπως σπρώχνω το μωρό προς τα κάτω. Ελπίζω βέβαια να έχει αρχίσει να ανεβαίνει ο πλακούντας και να είναι όλα καλά :)

Και εγώ με κολάν την βγάζω ακόμα αν και αυτή την βδομάδα νιώθω κάποιες φορές να με σφίγγει στην μέση. Νομίζω ότι η κοιλίτσα μου έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της αλλά λόγω δυσκοιλιότητας μπερδέυομαι να το καταλάβω όταν είμαι όρθια γιατί νομίζω ότι είμαι συνέχεια πρησμένη λόγω εντέρου :) όταν είμαι ξαπλωμένη όμως την καταλαβαίνω καλύτερα :)

Εγώ θα πάω να πάρω καμια παντελόνα με λάστιχο γιατί τα πάω καλύτερα με τα παντελόνια απο τα φορέματα και θα πάρω και κάποια ρούχα απο την αδερφή μου που είχε πάρει για την δική της εγκυμοσύνη και είναι πολύ φαρδιά και μετά βλέπουμε καλοκαίρι θα είναι και θα βγάλουμε και λίγο τις κοιλιές μας έξω χαχααχαχα

U85pp3.png

Καλημερα!!!! Ηλιολουστα δεν μας λες εδω αλλα καλα ειναι :tongue:

Georgiana και domino σας νιωθω. εχω να φαω ωραιο φαγακι κατι βδομαδες τωρα και μου λειπει, πειναω. :oops: την βγαζω με ξηρους καρπους, τσαγακια και φριγαννιες σκετες.

Εγω δεν μπορω δυστιχως να φορεσω κολαν στη δουλεια, πρεπει να μαι ντυμενη καλα! Φορεσα φουστα σημερα και με σφιγγει ελαχιστα και εννοειται φαρδια απο πανω παντα για να αποφευγω τις ερωτησεις.

mariren γιατι θα κανεις περιδεση; τι ειναι εαν επιτρεπεται;

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

CelineEng η περίδεση είναι ένα ράμμα που κάνουν στον τράχηλο όταν αυτός δεν επαρκεί για να μπορέσει να κρατήσει το βάρος του μωρού όσο θα μεγαλώνει και στο κόβουν την ημέρα της γέννας.

Εγώ είχα κάνει μια επέμβαση πριν μερικά χρόνια στον τράχηλο και είχαμε κόψει μέρος του, τώρα στην αυχενική είχε ζητήσει να μου τον μετρήσουν ακριβώς και ήταν μόνο 24χιλιοστά, ο μισός δηλαδή απο όσο πρέπει να είναι κανονικά, και το θεωρεί πολύ σημαντικό να την κάνω όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα γιατί δεν έχει πάρει βάρος ακόμα το μωρό, μάλλον θα πάω το Σαββατο στις 18 να το κάνω, τώρα που δεν είχε ανέβει και ο πλακούντας ακόμα θα νιώθω και πιο σίγουρη. Μου είπε ότι θα πάρω μικρή νάρκωση και θα μείνω και μια μέρα μέσα στο νοσοκομείο και φυσικά προγεστερόνη ενέσιμη για να μην κάνει συσπάσεις η μήτρα και σπάσει το ράμμα.

U85pp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Χριστος Ανέστη Χρονια Πολλά! Τι κανετε;;

Καλως ορισατε και οι νεες μανουλες.. καλη εγκυμοσυνη να εχετε!!

Εγω εκανα Μεγαλη Τεταρτη τελικά την αυχενική, λογω κρυώματος! Ευτυχως ολες οι μετρησεις ειναι καλες και πιθανοτητες για αγόρι!! (Δεν καταλαβα πως το καταλαβε η γιατρος, αφου το μικρουλη επειδη ειχαμε ξενυχτησει ηταν πολυ ησυχο!! )...

Και ενώ ειχα συνελθει απο ζαλαδες κλπ.. τις τελευταιες 4 μερες ζαλίζομαι οσο στην αρχη και εχω συνεχεια εμετους!! Ποτε τελειωνουν αυτά;; Καποιες κοπελες μου ειπαν οτι επειδη αλλαζω μηνα, αλλα ειλικρινα δεν αντέχω αλλο! Δεν μπορω να παω πουθενα!!

Όσον αφορά τα ρουχα, ολες με κολάν ειμαστε μαλλον!! Ενα τζιν μου κανει μόνο που δεν με σφιγγει ολα τα αλλα χάλια!! Αλλα υπομονη...

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Γεια σας κορίτσια :)

Βλέπω γυρίσατε όλες φουριόζες στις δουλειές σας ε; Ελπίζω να είστε καλα :)

Kitty805 συγχαρητήρια για την αυχενική σου :) να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. Και εσύ μάλλον αγόρι ε; Ο Οκτώβριος θα έχει πολλά αγόρια μου φαίνεται :) Υπομονή με τα συμπτώματα λογικά σιγά σιγά θα ηρεμήσουν απο την άλλη βδομάδα. Και εγώ ζορίστηκα την βδομάδα που μας πέρασε μέχρι και ζαλάδες είχα ξανά και τσιμπήματα χαμηλά. Θα δείξει η καινούργια βδομάδα πως θα πάει :)

Πήρα τον γιατρό μου να κανονίσω το ραντεβού για το Σάββατο και τελικά θα μπω το Σάββατο το πρωί και θα βγώ την Κυριακή λογικά. ΕΛπίζω να πάνε όλα καλά και να μην κάτσω περισσότερο.

Τον ρώτησα και για τις ενοχλήσεις χαμηλά που αρχίσαν απο προχτές και μου είπε να ξεκινήσω μαγνήσιο απο σήμερα. :) Στο τέλος δεν θα προλαβαίνω την μέρα τα χάπια και θα σηκώνομαι και την νύχτα να παίρνω χααχχααχα

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας !!

mariren σημερα ευτυχως ειμαι καπως καλύτερα!! Παίζει να ηταν και καμια γαστρεντερίτιδα!! Ιδια συμπτωματα εχουν!!

Ολα καλα θα πάνε με την περίδεση! Μην φοβάσαι!! Το μαγνήσιο θα ηρεμήσει και διάφορα συμπτώματα!!

Katerina_77 Χρονια Πολλά!! Η αυχενική κραταει κανα μισάωρο... εμένα κράτησε κατι παραπάνω επειδή λογω κιλών και λογω μωρού μου εκανε και κολπικο και κανονικό υπέρηχο!! Το κόστος είναι περιπου 150 ευρώ (εγω μια φορα τόσο πλήρωσα μαζι με τις εξετάσεις αίματος) αλλά ειχα ρωτήσει και στο Ιασω και το κόστος ειναι 120 ευρω και αν εχεις μια καρτα μέλους (την βγαζεις δωρεαν) εχεις επιπλέον εκπτωση 10 ή 20 %)

Είδα εχθες τον γιατρο μου και ξεκίνησα κανονικά σίδηρο (2 την ημέρα γιατι εχω θεματακι ηδη) 2 ασβέστια (ειναι χαλια! Δεν μπορώ να πιπιλάω φάρμακα!) και συνεχιζω το μαγνήσιο! Utrogestan τέλος!! και ευτυχως για να ηρεμήσω απο τις παρενέργειες!

Σήμερα πήγα και έκανα και κερί στα ποδια-γλουτους... ώρες ωρες νιώθω σα να μην είμαι εγκυος! Μόνο απο τα φάρμακα και τις ζαλάδες το θυμάμαι!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Αυχενική

domino......................21/4

Επόμενη Επισκεψη

MARYPOPINS............... 22/4

Georgiana................... 6/5

Αποτελέσματα Αυχενικής

Elxir.............................Μπέμπα 80%

tassoula........................ Μπέμπα;;;

MARYPOPINS................. Αγοράκι;;;

Georgiana..................... Αγοράκι;;;

Mariren.........................Αγοράκι;;;

Kitty805........................Αγοράκι

Ανδρομάχη μου είχες αυχενική 14/4 ευχόμαστε όλα να πήγαν υπέροχα ψυχουλα μου

magda TS είχες και εσύ αυχενική στις 8/4 πώς πήγε καμάρι μου;

JRfdp2.png

Καλημέρα τσούπρες μου.

Χθες μας έκανε σεισμό γύρω στα 5,5 ρίχτερ! Να μου πήγε!!! Εκεί που δουλεύω ακριβώς από πίσω μου έχει τζαμαρία και φοβήθηκα μπας και έσπαγε :shock:

Δόξα σοι ο Θεός δεν έκανε πολλές ζημιές. Μια λαχτάρα όμως την πήρα!!!

Πήγαμε γιατρό το απόγευμα και πήραμε ολόκληρο παιδικό σταθμό :P

Πήραμε τα ανιψάκια του άντρα μου. 2 που μένουν μόνιμα στο Βέλγιο και είχαν έρθει διακόπές (17 + 12) και την μικρούλα που είναι εδώ 11. Είπαμε θα ήταν ωραία εμπειρία και όντως έτσι ήταν :tongue:

Τα μικρά έμειναν σαν χαζά και κοίταγαν την οθόνη και ο καημένος ο γιατρός απάνταγε σε όλες τους τις ερωτήσεις :) Είπα στον άντρα μου και έβγαζε βίντεο το νινί μας μιας και ο άλλος που μας έκανε την αυχενική δε μας έβγαλε... Τι γλυκό πράγμα θεέ μου. Κοιμότανε όμως το ζουζούνι... Μεγάλωσε έγινε 6,46 με 170 χτύπους.

Μου έδωσε απλά έξτρα βιταμίνες που έχουν και φολικό οξύ αλλά τα υπόλοιπα τα φάρμακα τα συνεχίζω κανονικά την προγεστερόνη...

Ρωτήσαμε και το επίμαχο σημείο για τις επαφές με τρόπο και λέει ο γιατρός...αααα τις σεξουαλικές επαφές το είπε και στα γαλλικά μπας και δεν κατάλαβαν τα μικρά που μένουν στο Βέλγιο :tongue: Είναι θεόμουρλος ο γιατρός μας αλλά τον αγαπώ γιατί είναι αυθεντικός και πάνω από ολα άνθρωπος. Δεν ξέχασε να πει στον άντρα μου συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας του!

Μας είπε οτι μπορούμε να έχουμε, με προφυλακτικό και να μην ξεκινήσουμε ακροβατικά! :tongue:

Επίσης ο γιατρός μου είπε οτι έχω πρόσθιο πλακούντα (ξέχασα να ρωτήσω τι ρόλο παίζει αυτό)

Αυτά από εμάς τώρα ξανά στις 6/5

marirenμου όλα θα πάνε καλά με την περίδεση. Καλύτερα κάποια πράγματα που τα κάνουμε τώρα νωρίς για να έχουμε το κεφάλι μας μετά ήσυχο :)

Καλησπερα κοριτσια, κ χρονια πολλα.

Οσες εχετε κανει αυχενικη...

Ποση ωρα ειχε διαρκεια???

Γιατρος??? Πιστοποιημενος..??Κόστος???

Κατερίνα μου εμένα κράτησε γύρω στο μισάωρο. Ήταν πιστοποιημένος γιατρός στην Κύπρο . Μας στοίχισε ?150

Kitty805 μακάρι να μπορούσα να είμαι στη θέση σου να παω να κάνω αποτρίχωση να νιώσω γυναίκα! :D Αλλά εδώ τις καλές μέρες πόναγα πόσο μάλλον τώρα. Δε θέλω να στρεσάρομαι και να περνάει στο νινι

JRfdp2.png

Καλημέρα σε όλες!:):)

Πολύ χαίρομαι που διαβάζω τα υπέροχα νέα σας και όλα πηγαίνουν τέλεια!

Katerina_77 εγώ πλήρωσα 130 ευρώ μαζί με τις αιματολογικές που χρειάζονται σε ιδιωτικό και κράτησε κάπου ένα μισάωρο με μία μικρή διακοπή, οπου περιμέναμε να γυρίσει λίγο το μικρούλι να δούμε μια βαλβίδα στην καρδιά.

Προχθές συνοδεύοντας την αδελφή μου για μια ερώτηση στο γιατρό με πήρε και μένα μέσα για να έναν γρήγορο υπέρηχο να ακούσουμε το μωρό! Έχει φτάσει τα 9 εκ. και ήταν σούπερ να το βλέπουμε να γυρίζει γύρω γύρω! Τον ρώτησα αν βλέπει κάτι να έχει σχηματιστεί αλλά μου λέει τίποτα ακόμα... Σε 3 εβδομάδες που έχουμε το επομένο ραντεβού πιστεύω πια να είναι εμφανές το φύλλο!

mariren εύχομαι να πάνε όλα καλά με την επέμβασή σου!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...