Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μαρια μου τι κρίμα..πάνω που εκαναν μια μικρή υποχώρηση για χάρη των εγγονών τους...πάλι νίκησε ο εγωισμός... Μην στενοχωριέσαι κορίτσι μου...εκείνοι θα χάσουν τόσο όμορφες στιγμές και δυστυχώς αν συνεχίσουν έτσι θα χάσουν και την αγάπη των παιδιών.. Ασχημο αυτό αλλά μάλλον έχει δίκιο η Αναστασία,,κάποιοι γονείς έβλεπαν σαν ¨αγγαρεία¨την ανατροφή των παιδιών τους.. Εμείς σ ι γ ο υ ρ α δεν θα γίνουμε έτσι, γιατί μεγαλώνουμε τα παιδάκια μας σε δυσκολες συνθήκες και με θυσίες που κάνουμε συνειδητά..

Αναστασία μου απλά απαράδεκτη τακτική να στρέφουν τον ένα εργαζόμενο ενάντια στον άλλο...Δηλαδή εσύ θα είσαι η κακιά που θα πάρεις την άδεια που δικαιούσαι και θα στερήσεις από τον συνάδελφο την προαγωγή; Καλή δύναμη για αύριο.. Τι θα κάνεις με τον μικρούλη;

Τασούλα μου κουράγιο.. Καταλαβαίνω πως νιώθεις.. Αλλά σίγουρα η μικρούλα θα συνηθισει και θα πίνει παραπάνω.. Και το στηθος σου θα συνηθισει επίσης..μην αγχώνεσαι, θα προσαρμοστεί κατάλληλα και όταν πρέπει να θηλασεις θα έχεις μια χαρά γαλατάκι.. Σκέψου το σαν να είχατε εισάγει στερεες και έπρεπε να κόψετε ένα γεύμα απ το στήθος.. Σε 1,5-2 μήνες θα τρώει τα φρουτα της την ίδια ώρα..

Κορίτσια εγώ αντλώ γαλατάκι, πότε 75mL, πότε 110 αλλά δεν μπορώ παραπάνω.. Ο μπέμπης το πίνει άνετα αλλά δεν του φτάνει..ηρεμέι μεν, αλλά φαίνεται οτι θέλει κι άλλο.. Σκέφτομαι να πάρω γαλατάκι για να μην αγχώνομαι με την άντληση... αλλά απο τη μία έχω τύψεις (πολύ γρήγορα απογοητεύτηκα) και από την άλλη φοβάμαι μην το συνηθίσει.. Μόνο για 10 μέρες θα χρειαστεί, μήπως να το αποφύγω τελείως? Δεν ξέρω.... Σας ζάλισα....

Ti άλλα νέα από τις μανούλες και τα μωράκια???

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάσω μου είναι λίγες οι 10 μέρες και πολύ λίγες ώρες οπότε να πας και να μην έχεις άγχος καθόλου!!! Όντως τα μωρά μας προσαρμόζονται, εμένα με περιμένει να θηλασει, σήμερα ήπιε 40μλ μέσα σε 7 ώρες. Βέβαια την υπόλοιπη μέρα θηλάζει πιο συχνά!!

Τελικά στην δουλειά δεν έχω καταφέρει να αντλησω είναι ψυχολογικό. Σήμερα που προσπάθησα δεν έβγαζε τίποτα. Είχε φασαρία, έμπαιναν έβγαιναν και το θηλαστρο κάνει μεγάλη φασαρία!! Με το που το εβγαλα το στήθος έτρεχε......

Έτσι έγινε και στην δική μου την δουλειά, οτι η κοπέλα που δουλεύουμε μαζί, έχει φρικαρει μόνη της και δεν την παλεύει άλλο και δεν γίνεται να πάρω άλλη άδεια!!! Φαντασου να ήταν και θέμα προαγωγής....

Εγώ πλέον δεν αντλω καθόλου και κάθε μέρα αφήνω γύρω στα 150μλ και τα πετάω αφού πίνει το πολύ 60μλ. Πολύ λυπάμαι που πετώ το μητρικό!!!

Το μειωμένο ακόμα δεν το συζητησα γιατί δεν βρήκα κατάλληλη στιγμή. Την Δευτέρα λογικά!! Έχουν γίνει διάφορα και μου τα γυρνμέρεςώρα..... Θα δούμε!!!

Έχω νέα γλυκές μου!!!

Θα σταματήσω να γκρινιαζω γιατί είδατε ότι δεν ήμουν καλά αυτές τις μέρες από την μέρα που πήγαμε στον γιατρό και μετά με είχε πάρει από κάτω!!! Σήμερα ήταν η αποκορύφωση αφού είχε 7 μέρες να ενεργήθει και ήπιε όλο το πρωί μόνο 40μλ και εγώ είχα φρικαρει με την δουλειά και οτι το μωρό δεν παίρνει βάρος ....... Πήρα τον γιατρό και του τα είπα όλα και μου έκλεισε ραντεβού για τις 6. Πκα και εκεί που τα λέγαμε και του έλεγα βασικά τις ανησυχίες μου η μπεμπα ξεκίνησε το χεσιμο........ Έγινε χάλια και δεν είχα πάρει και body μαζί μου :P Μου είπε να μην ασχολούμαι με τις καμπύλες και για το βάρος να μην χάνει ή μένει στάσιμη. Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό και το κεφάλι του και το βάρος κλπ.

Λοιπόν πήγαμε να την μετρησουμε την μικρή ακριβώς 3 εβδομάδες μετά την τελευταία μέτρηση. Έχει πάρει 500γρ βάρος, 2εκ ύψος και 1,5εκ περίμετρος κεφαλής!!! Δηλαδή 5530γρ και 62εκ και 38,5 περίμετρος κεφαλιού. Εντάξει δεν είναι ιδανικά αλλά για μένα είναι πολύ καλά και δεν έχει περάσει ακόμα ένας μήνας!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Σήμερα δεν πήγα για δουλειά γιατί αύριο θα δουλεψω 11 το βράδυ μέχρι 6 το πρωί :? Πίκρα μεγάλη και άγχος γιατί τα μωρά θα μείνουν με τον μπαμπά μας για πρώτη φορά!!! Ούτε θέλω να φανταστώ πως θα γίνει αυτό!!! Μακάρι να έχουν ένα ήρεμο βράδυ χωρίς γκρινιες!!!

Το μωρό σήμερα με έχει ξεζουμισει να είναι από το άλμα ή επειδή του είχα λείψει;;;

Αναστασία αν γυρίσεις για δουλειά πότε θα είναι αυτό;; Αγάπη εσύ πότε επιστρέφεις;; Domino εσύ με την δουλειά πως τα πας;;;

Τα υπόλοιπα κορίτσια που είστε;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κορίτσια μου γεια σας.

Σας διαβάζω αλλα ειμαι χαλια... Εκει που ειχα ηρεμήσει λιγο με έπιασαν παλι έντονοι πόνοι στην πλάτη, σαν να μου καρφώνουν μαχαίρια... Τι να σας πω... Σφίγγω δόντια για να σηκωθώ να πιάσω το μωρο, να το αλλάξω, να το κοιμησω... Δεν εχω καθόλου βοήθεια και ειναι ακομα χειρότερο. Προσπαθώ να της χαμογελάω συνέχεια για να μην της παιρναω τον πόνο μου. Κυριακή θα κάνω μαγνητική να δουμε τι τρέχει.

Επίσης συνεχίζουν τα πράσινα κακα, μονο τα βραδια κανει μουσταρδί κάποιες φορές... Και εκτός απο το βράδυ που τρωει για 10λεπτα, 15λεπτα, την υπόλοιπη μερα με το ζόρι 5λεπτο μετα δεν κάθεται με τίποτα!

Απο τα λίγα που θυμάμαι...

Τασσούλα μου συγκινήθηκα με τη χαρά σου. Μπράβο σας βρε αγάπες μου! Είδες τελικά που αγχωνόσουν... Κι εγώ αποφάσισα να μην αγχώνομαι με το θέμα κιλών... Αφού την βλεπω ορεξάτη, χαρούμενη και με φουλ ενέργεια, σκέφτομαι πως ειναι ολα καλα.

Μαρία μου μπράβο για την απόφαση σου και που ξαναπροσπαθεις... Εύχομαι να πάνε ολα καλα, κι αν οχι τουλάχιστον το προσπάθησες.

Αγάπη είσαι καλύτερα; Αναρρωσες καθόλου απο τις ιώσεις;

Αναστασία εσυ με το χέρι σου;

Βάσω μου για 10 μέρες κι εγώ πιστεύω δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι! Αλλα και παλι αν χρειαστεί να μην έχεις τύψεις, το καλύτερο για το μωρο σου θα σκέφτεσαι.

Τατιάνα, Μαίρη (neraidoyla), Μαίρη (mariren), Μάγδα όλες καλα;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Πριν απαντήσω στις υπόλοιπες..Εφη στην Αθηνα δεν εισαι; Κοριτσάκι μου αν σε βολεύει η περιοχή στο κρατώ εγω το μωρο αν θες να ξεκουραστείς η έρχομαι κ τα προσεχείς εσυ να σου κανω καμια δουλειά..πολυ στενοχωριέμαι που ακόμη ταλαιπωρείσαι..στείλε μου πμ αν θες τι περιοχή εισαι.

Τασουλα τι ωράριο ειναι αυτο...πωπω...συζητά το το μειωμένο..μην αφήνεις να περνά ο καιρός..θα ναι πιο δύσκολο μετά..

Μαίρη τι έκανες; Πως τα πάτε;

Εγω πήρα το μικρό βεντουζακι μου κ πήγαμε στη δουλειά σήμερα..αφου με βάλανε να κανω κατι εκκρεμότητες με πρήξανε να παω για δουλειά μολις τελειώςει η χρωστούμενη αδεια απο πέρσι..εγω είπα ότι περιμένω να μου απαντήσουν τα κεντρικά, στην τελική θα ζητήσω φετινή αδεια κανα διβδομαδο κ μετά, αν δεν την εγκρίνουν...θα το σκεφτώ τότε. Σταματώ να αγχώνομαι. Ισως παω να δω τον πάνω απο το διευθυντή μου να του μιλήσω..αισθανομαι κ άσχημα για τον αντικαταστάτη μου, αλλα δεν μπορώ να αφήσω το παιδί μου επειδη κάποιοι ξέχασαν πως ειναι να χεις μωρο στο σπίτι κ νομίζουν ότι ζούμε για να δουλεύουμε κ δε δουλεύουμε για να ζούμε...

Βάσω δε χάθηκε να του δώσεις κ λίγο ξένο..αλλα αν ειναι για λίγες μέρες ισως παει κ χαμένο το κουτί...

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κάνετε?? Πως ειστε?? Συγνωμη κοριτσια μου αλά δεν προλαβαινω! Φτασαμε πάνω τωρα ειμαστε στην πεθερα μου κ πάμε μια εδω μία εκεί.. καλά είμαστε ευχαριστουμε για τις ευχουλες σας! :) Τα σπυράκια μας αραιωσαν ειχε βγαλει κσ το στομα στο προσωπο και αραια στο σωματάκι σου και μία κοκκινιλα που ξαφνικα εμφανιζοταν το απογευμα κ εφευγε το βράδυ.. δε ξέρω τι ηταν ή οι καλτσούλες (μαγιοραλ βαμβακερές) ή ήταν επειδή ξαφνικά αρχισε να ιδρώνει πολύ πολύ και στα ποδια κ παντού! ετσι πλεον δε του φοράω καθολου καλτσουλες κ τον εχω μόνο με τα φορμακια κ το βράδυ μόνο κάτι σοσονάκια..

σας διάβασα αλλα δεν μπορώ να γραψω πολλά πολλά γιατι στα κλεφτα σας γράφω!

Μαράκι μην αγχωνεσαι γλυκια μου!! απο οτι καταλαβα οι δικοι σου ειναι αδιορθωτοι!! βρε αιντε απο δω! Μακρια κ αγαπημενοι!! κι εσυ μη σκας!! χεστους !! αμαν πια νευριασα με αυτα που διαβασα!! δε παει καλά κ ο πατερας σου.. θα πω τιποτα πιο βαρυ κ δε θέλω!!

Κατερινάκι μου αγαπη μου αχ να δεις που θα εχεις δισκοκηλες.. δυσκολα... :/ ελπιζω να βρεις ακρη!!

Αγαπη μου πως ειστε??

Τασσουλίτσααααα ρε αντε εποτελους ξεαγχωθηκες!! ειδες που δε χρειαζεται αγχος? αντε μπραβο σας!! οσο για το γαλα μη το πετάς! Μπορεις να το ξανα χρησιμοποιησεις να ξέρεις! δε παθενει τίποτα! δεν εζω το βιβλίο για να σου πω... :/ Για τον μπαμπα καιρός να μαθει κ αυτος!! εσύ να χαλαρωαεις κ ολα θα πάνε καλά!! :) Μη φοβασαι καμιά φορά περναει πιο ευκολα το βραδυ με τον μπαμπα παρα με εμας!!

Εφάκι μου εμένα την ημέρα δεν τρωει πολύ 5' όπως λες αλλά το βραδακι τρωει καλά!! ρωτησα την παιδιατρο με είπε οτι ειναι φυσιολογικο γιατι πλεον ρουφάνε πιο ευκολα κ πιο πολύ κ ετσι χορταίνουν κ πιο γρηγορα.. αμα πεινουσε θα έκλαιγε! ;)

Αναστασία μου τι σκέφτεσαι να κάνεις αμα δε σου δωσουνε την αδεια?? μπορεις να το τραβήξειες παραπάνω?? Να μιλήσεις σε ανωτερους εννοω... :/

Βάσω μου ειπες οτι δουλευεις λίγες μέρες ε? μωρέ αμα δεις οτι δε χορταίνει και κλαίει δώσε του λίγο συμπλήρωμα... δε θα το συνηθίσει για λίγες μέρες.. μην αγχώνεσαι! :)

δε θυμαμαι άλλα συγνώμη!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κορίτσια μου εμας σήμερα όλη μέρα στήθος και έλεγα θα κάνω καμία άντληση. Δεν θα την ξυπνησω όμως να φάει, οπότε μπορεί να τα καταφέρω το βράδυ να βγάλω!!! Αν και την βλέπω αχόρταγη οπότε μπορεί να μας πάρει όλο το βράδυ θηλαζοντας!!! Ακόμα έχω γάλα μου στην κατάψυξη οπότε πιστεύω οτι θα με βγάλει 10 μέρες. Μήπως είμαστε στην δύσκολη εβδομάδα του άλματος;;; Διανύουμε την 17η εβδομάδα αυτή δεν είναι η πιο δύσκολη;;;

Άντε να εξηγήσω στον άντρα μου πως να κάνει το μητρικό μπεν μαρι και να το ανακινήσει απαλά και να το προσέξει γιατί είναι ευαίσθητο...... Μάλλον θα του αφήσω σκόνη που ξέρει τι να κάνει!!!

Τατιάνα δεν σε παρεξηγουμε καλέ, όποτε μπορείς να μας λες τα νέα σου!! Καλά να περάσεις και να ξεκουραστεις!!!

Βρε κορίτσια η νινιδα σας έχει φύγει;; εμάς όχι αλλά δεν κάνω κάτι γι αυτήν. Μόνο λίγο στην αρχή εβαζα ελαιόλαδο και μετά το παρατησα!!!

Έφη καλά κάνεις να το δεις. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό και να είναι από κούραση και λάθος στάση σώματος!!! Υπομονή και περιμένουμε νέα σου!!

Αναστασία θα χαλαστεις αν πας για δουλειά πίστεψε με, εγώ μετάνιωσα που δεν πήρα το 6μηνο και δεν το πάλεψα. Πότε τελειώνει η περσινή άδεια;; εγώ θα την πάρω 10/02 με 22/02 και 10/03 με 27/03.

Με συγκινησες που θες να βοηθησεις την Εφη μας, που πονάει!!! Μπράβο γλυκιά μου και φαίνεται οτι το λες από την καρδιά σου!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Αναστασία μου με συγκινεις βαθύτατα και μονο που το λες και σε ευχαριστώ παρα πολυ. Αναγκαστικά θα έρθουν οι γονείς μου αύριο, αν δεν συναντήσουν κανένα πρόβλημα με τα μπλόκα, να κρατήσουν το μωρο για να πάω για μαγνητική, να με βοηθήσουν και σε τίποτα δουλειές... Όπως και να 'χει θα χαρώ να τα πούμε με τα ζουζούνια μας σε κάποια πιο ευχάριστη στιγμή! Δυτικά μένω εγώ...

Τασσούλα μου η 17η ειναι η κορύφωση και τελειώνει τη 19η... Ίσως γι αυτο! Γενικά πως το περνάτε το άλμα, εκτός απο στηθος ολη μερα; Ειναι ήσυχη; Νινίδα κι εμένα εχει ακομα λίγο στην κορυφή, αλλα κι εγώ πλέον δεν κάνω κατι...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Είναι ήσυχη γενικά αρκετά όταν σε έχει στο οπτικό της πεδίο, μόνο όταν δεν με βλέπει χαλάει τον κόσμο!! Τρελαίνεται να τις δίνω τις κουδουνιστρες και τις επεξεργάζεται και τις αλλάζει χέρι ή τουλάχιστον προσπαθεί γιατί δεν τα καταφέρνει πάντα. Ακόμα ξαφνιάζεται έντονα και γουρλωνει τα μάτια σε έντονα ερεθίσματα-θορυβους, κοιτάει στον καθρέπτη τον εαυτό της και γελάει, γενικός γελάει πολύ όταν της μιλάω ή παίζουμε και ξεκαρδιζεται με ήχο, κρατάει πλέον το κεφάλι μόνη της, σέρνεται στην κούνια μέχρι το κάγκελο και όταν την αφήνω σε μαξιλάρια, σέρνεται προς τα κάτω σιγά σιγά και την βρίσκω ξάπλα. Αυτό το τελευταίο δεν ξέρω αν κάνει αλλά δεν την καθιζω, την ξαπλωνω με κλίση σε μαξιλάρια και δείχνει να της αρέσει που βλέπει τριγύρω!! Δεν πολύ μιλάει ακόμα μόνο κραυγουλες και α αλλά όχι πάντα όταν έχει όρεξη και ερέθισμα δηλαδή να πάω να τις κάνω χαρές. Γενικά βλέπω φοβερή ανάπτυξη αυτές τις μέρες, παρακολουθεί τα πάντα και ακολουθεί με το βλέμμα της.Τα παιδάκια μας μεγαλώνουν!!!

Επίσης σας το λέω εκ πείρας το κάθε παιδάκι έχει διαφορετικό ρυθμο ανάπτυξης και δεν πρέπει να τα συγκρίνουμε. Εμένα η μεγάλη μου σε αυτή την ηλικία μίλαγε ασταμάτητα και έκανε αγκου και γυρνάνε απο μπρούμυτα ανάσκελα αλλά δεν κράταγε τίποτα και δεν κοιταγε καθρέφτη και γενικώς δεν παρατηρούσε. Το κάθε παιδί θα κάνει τα δικά του όταν έρθει η ωρα του!!!

Εσείς τι έχετε δει στο άλμα αυτό;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασουλα μου μπορει να μην εινσι μόνο το άλμα.. μου εχουν πει οι παιδιατδοι κ εχω διαβασει πως τα μωράκια οταν η μαμά λείπει κάποιες ωρες στη δουλειά, όταν γυρνάει σπιτι, αυτά δε ξεκολλάνε τις υπόλοιπες ωρες από πάνω μας! αυτο συμβαινει κ το βράδυ όπου μπορει να ξυπνανε κ να μη κοιμουνται γιατί εκείνη την ώρα σε εχουν μόνο εκείνα.. (έτσι όπως το περιεγραψα ελπίζω να κατάλαβες!!! :Ρ )

Κι εμείς έχουμσ δει αλλαγές.. πλεον κραταει μόνος του τις κουδουνιστρες, όταν τον εχουμε καθιστο πάνω μας (όπως μου είπε η παιδιατρος) θέλει να σηκωθει λες κ κάνει κοιλιακούς)..το ιδιο και στη μαξιλάρα που τον έχω σε κλίση κάπως ξαπλοκαθισμένο προσπαθει να σηκωθέί.. γελάει πολλές φορές με συνεχομενο γελιο, μιλάει αγκουυυ νννεεεεε εεε μμμμ κάτι τέτοια κάνει

.. μιμείτε τις φωνούλες μας, κραυγες πολλές..χτυπαει τα παιχνιδάκια από το γυμναστηριο, πιάνει το ρουχάκι του κ ψαχνει να πιασει τα δικα μας χέρια.. στον καθρεφτη η αλήθεια ειναι δεν τον βαζω να κοιτάει..το κεφαλι του μοναχούλης το κραταει κ πολλές φορές ίσως ασυναίσθητα σηκώνει ποδαράκια για να του βαλω το καλτσακι ή το φορμάκι (μάλλον ασυναίσθητα!!)..

Διαφημίσεις

αααα και το βράδυ πλέον, τον κάνουμε μπάνιο 8 το βραδυ τρωει, κάνουμε βολτουλα στο σπίτι με τον μπαμπά κ μετά κοιμόμαστε μόνοι μας πλέον στο κρεβατακι της μαμάς μεχρι να ερθει!! :)

Με έχει βολεψει απίστευτα ο ξαπλωτος θηλασμός εμένα και να μην κοιμάμαι όπως να το κάνεις ξεκουραζομαι!!! Και σήμερα θηλαζουμε ασταμάτητα!!!

Τατιάνα κάνετε τόσα πολλά μπράβο!!! Πριν λίγο καιρό πάντως βρε κορίτσια δεν μπορούσαν ούτε να γυρίσουν το κεφάλι τους!!! Πως μεγαλώνουν τα γλυκά μου!!!

Μακάρι να μπορούσαμε να συναντήσουμε όλες από κοντα ωραία θα ήταν!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κορίτσια πως είστε απόψε; Σας διαβάζω αλλά δεν έχω πολυ χρόνο. Η μεγάλη μου με τις ιώσεις της ειναι ιδιότροπη κι εμένα με ποιανει ένας βήχας το βράδυ σαν κατι απο αλλεργία μπορω να πω αφού όλη την ημέρα νοιωθω καλά κ το βράδυ χάλια... Μπορει κ να είναι από το θερμοπομπο που ξηραίνεται η ατμόσφαιρα.

Τατιάνα μου καλα να περάσετε

Τασιούλα μου άσχημο το βραδινό ωράριο κ για σένα κ για για την Μπέμπα

Εφη μου υπομονη μεχρι αυριο που θα δείξει ο μαγνητικός να μας ε ήμαρ ζεις!

Πάω γιατι φωνάζει η μικρή μου.

Πάω για δουλειά :(:(:(

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

ποπο Τασούλα μου κι εμένα!! Με εχει λύσει τα χερια που λένε!! ειδικά το βράδυ που δε χρειαζεται τίποτα κ κοιμομαστε κ οι 2 άνετοι!! Ναι μωρε μεγαλωνουν!!!! Κάποια στιγμή μακάρι να βρεθούμε....!!!καλη δουλιτσαααα!!

Αγάπη ακομη η μεγάλη?! ποπο... μήπως να βάλεις κατι μεσα στο δωμάτιο για υγρασία?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...