Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Αποτελέσματα φασολάδας: πολυ κλανιτσα ρε παιδάκι μου...! Αλλα δεν έδειχνε να ταλαιπωρείται..γελούσε και γενικα καλα ήτανε! Τη νυχτα πάλι δεν κοιμήθηκα..πφ..όρθιοι και πέρα δώθε.

Μαράκι δε στο είπα για να διαβάσεις τα σχόλια τους..ειναι όντως αποκαρδιωτικά πολλα χαχαχαχαχα! Άσε που ο,τι και να κανεις οι άλλες μανάδες το κάνουν καλύτερα! Εγω δεν τα διαβάζω αλλα στα αρχεία της ομάδας μπαίνω συχνά..θα σου στειλω σε πμ αν μπορέσω να το κανω αντιγραφή επικόλληση το αρχείο για τον επαναγαλακτισμο αν θες. Τι μανία πια αυτή η Πεπα! Η βαφτιστηρα μου εχει λυσσάξει..τα χουμε πάρει ολα, παλάτια, κουκλάκια, αυτοκόλλητα, κουτάκια φαγητού...ο,τι βρούμε!

Τατιάνα πως ειναι τα εξανθήματα? πέρασαν? ψιλό ανησύχησα που έβγαλες κι εσυ..

Άσχετο..η Αγάπη δεν γύρισε ακομα απο το ταξίδι ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξεκίνησα σήμερα να βάζω την μπεμπα στο στήθος!Έπιασε αμέσως το πουλάκι μου και ρουφούσε,δεν το αφηνε!

Διαβάζω όμως πως θέλει αντλησεις με καλό θηλαστρο και πολλές ώρες,ή χάπια!

Το πρώτο δεν είναι εφικτό, λόγω χρόνου και δεν έχω καλό θηλαστρο!

Τπο δεύτερο, φοβάμαι να πάρω χάπια,δεν διαβάζω καλές κριτικές!

Θα την βάζω συνέχεια στήθος, και αντλησεις με το δικό μου θηλκαστρο,να έχει ερέθισμα το στήθος και ότι καταφέρω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ξεκίνησα σήμερα να βάζω την μπεμπα στο στήθος!Έπιασε αμέσως το πουλάκι μου και ρουφούσε,δεν το αφηνε!

Διαβάζω όμως πως θέλει αντλησεις με καλό θηλαστρο και πολλές ώρες,ή χάπια!

Το πρώτο δεν είναι εφικτό, λόγω χρόνου και δεν έχω καλό θηλαστρο!

Τπο δεύτερο, φοβάμαι να πάρω χάπια,δεν διαβάζω καλές κριτικές!

Θα την βάζω συνέχεια στήθος, και αντλησεις με το δικό μου θηλκαστρο,να έχει ερέθισμα το στήθος και ότι καταφέρω!

Μαρια μου τι καλα που τπ προσπαθεις...Σε θαυμαζω... και μονο που τη βαζεις στο στηθπς ειναι το καλυτερο! Για θηλαστρο κιωεγω δν θ το συνιστουσα γιατι το χρησιμοποιω 3 μερες κ μ πονανε οι θηλες μου.. ρωτα για κτ πιο φυσικο, ροφηματα κτλ.. καλη επιτυχια!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλησπέρα κορίτσια σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω!

Αναστασία ποια Αγαπη εννοείς κ πιο ταξίδι; Γιατι αν εννοείς εμένα εχω να πάω ταξίδι από το 1821! Χαχαχα

Τατιάνα μου καλα να περάσετε Θασδαλονικη άναψε κ για εμάς ένα κεράκι στον Άγιο Δημήτριο

Τασουλα μου ποτέ αρχίζεις δουλειά;

Μαρία μου καλή αρχή με τον επαναγαλακτθσμο κι εμεις έχουμε εθισμό στην Πεππα!

Μαρία η Βάσω εχει δίκιο...δοκίμασε μάραθο σε ρόφημα κ μαγιά Μπύρας..πάρε καμια μπακλερ κ βάλε τη μικρή στο στήθος...καλο της κανει ακομα κι αν δεν πίνει..;)

Αγάπη δεν πήγατε κάπου; Εκτός κι αν εννοούσα την παραλία χαχαχαχαχα!

Διαφημίσεις

Θέλω να γράψω τα νέα μου,αλλά είμαι πολύ πικραμένη,αγανακτισμένη....δε ξέρω πως να το θέσω!

Τι θα κάνω με τους γονείς μου?

Αρχές Απριλίου, κλεισαμε σε έναν παιδότοπο, για να κάνουμε τα γενέθλια της μεγαλης!

Χαρηκα τόσο πολύ,και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου να τους το πω!Μίλησα με τον πατέρα μου...και αν έχετε τον Θεό σας ρε κορίτσια,τι μου απάντησε?

"Τι να ρθουμε εμεις να κάνουμε,για παιδιά θα είναι".! Δεν το πιστεύω πως έγραψε κανονικότατα την εγγονή του!Το ίδιο μου έκαναν και στα 2ρα γενέθλια της!Έπεφταν Πάσχα,πήγαμε στο χωριό του άντρα μου(όπου ο πατέρας μου,όταν αποφασίσαμε να παντρευτουμε μου είπε πως γιορτές θα κάνω με τα πεθερικά μου γιατί πλέον ανηκω μόνο σε αυτούς) και τους παρακαλουσα να ρθουν,να χαρεί και το παιδί!

Δυστυχώς,Τατιάνα μου,μάλλον δε θα ρθω Θεσσαλονίκη! Κι ηθελα να σε δω!

Με ξενερωσαν απίστευτα!

Ασε που ο πατέρας μου,με έχει καταδικάσει που το παιδί δε θα πάρει το όνομα της μάνας μου!Μου μιλάει απαξιωτικά και ψυχρά!

Συγνώμη, που σας ζαλιζω, αλλά ηθελα να τα πω,γιατί δεν μπορώ να κλείσω μάτι από τη στεναχώρια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αγάπη ξεκίνησα δουλειά την Δευτέρα αυτή!! Νιώθω φοβερή εξάντληση κάθε μέρα μάλλον λόγω διατροφής. Τρέχω και μόνο το φαγητό δεν έχω στο μυαλό μου!!! Μέχρι ώρας δουλεύω πρωί αν και μου κάνουν νερά για το πρόγραμμα και δεν ξέρω τι θα γίνει!! Θα προσπαθήσω να διεκδικησω το μειωμένο μου και ένα δεκάλεπτο διάλειμμα για άντληση γιατί το γάλα μου μειώνεται δραματικά και το μωρό ακόμα με το μπουκάλι δεν τα πάει καλά. Σήμερα ήπιε 80μλ που πάλι τα θεωρώ λίγα για τόσες ώρες!!! Δεν θέλω να πηγαίνω στην δουλειά, θέλω να κάτσω με τα παιδιά μου!!!:(

Μαρακι καλή επιτυχία στον επαναγαλακτισμο και βέβαια θα τα καταφέρεις τουλάχιστον για μερικό και ας δίνεις και συμπλήρωμα!! Μπράβο για την προσπάθεια!!

Πάω για ύπνο γιατί σε μια ώρα έχω ξύπνημα!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μαρακι τώρα είδα το post σου!! Καλά είναι απαραδεκτοι οι άνθρωποι δηλαδή δεν τους άρεσε το μέρος;;; πρόφαση είναι για να μην έρθουν. Μην τους αφήνεις περιθώρια, δεν ξέρω με ποιόν έχεις καλύτερη σχέση αλλά να τους πεις θα έρθετε για το παιδί και δεν το συζητώ!!! Το παιδι θα τους ζητάει και πρέπει να είναι εκεί!!! Μα αν είναι δυνατόν!!! Εσύ να σκέφτεσαι μόνο το παιδί σου και πως αυτό θα είναι χαρούμενο!! Καλά έκανες και διαλεξες παιδότοπο και ναι τι ποιό λογικό σε παιδικό πάρτυ!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μαρια μου μην στεναχωριεσαι, ετσι ειναι δεν αλλαζουν οι ανθρωποι στα 60.

Προσπαθησε να μιλησεις με την μαμα σου, πιστευω θα σε καταλαβει καλυτερα.

Οσο για την μαγια μπυρας πηρα στην κορη μιυ και δεν ειχα προβλημμα με βοηθηαε παραπολυ. Αλλα καποια κοπελα δεν θυμαμαι ειχεπροβλημμα υπερπαραγωγης με αποτελεσμα να μην παιρνει βαρος το παιδι. Για να δουλεψει θελει τουλαχιστον 8 θηλασμους.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαρία μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...λυπάμαι που στο λεω, αλλα δεν μπορείς να κανεις και πολλα πράγματα. Εχω το ίδιο θέμα, με τον πατέρα μου αφενός και με τα πεθερικά μου αφετέρου..ο πατέρας μου δεν τον εχει σηκώσει το μικρό γτ λέει ότι δεν του ταιριάζουν τα μικρά παιδια αλλα μετά τα θ ασχοληθεί μαζί του ( οπως έκανε και με μένα κ τ αδέρφια μου...φαντάσου οταν γεννήθηκα είχε συνάντηση με κατι φίλους του κι έφυγε πριν γεννηθώ απο το μαιευτήριο αφήνοντας τη μάνα μου μόνη της...πρώτο παιδί ετσι? κι οταν λεω μόνη της εννοώ ότι η γιαγιά μου δεν είχε φτάσει ακομα..έφτασε αφου γεννήθηκα γτ ταξίδευε απο το νησί...) Τα δε πεθερικά ενώ στην αρχή έρχονταν σχετικά συχνά, τωρα εχουν να έρθουν δυο μηνες..κι ειμαςτε μιςη Ωρα διαδρομή. υποθέτω γτ τους ειπε ο άντρας μου ότι δε θα πάρει ο μικρός το όνομα του παππού του η, αν το πάρει, θα το πάρει ως δεύτερο..

Λοιπόν....ξύδι κοριτσι μου. Εκείνοι χάνουν. Κάνε το παρτι σου οπως θέλεις και κάποια στιγμη θα έρθουν στα συγκαλα τους κ θα καταλάβουν ότι χάνουν τη ζωή των εγγονιών τους. Εσυ προσπάθησε να μην τους κατηγορήσεις στη μικρή κ το δικό σου μερίδιο θα το χεις κανει. Δεν ξέρω...ισως ακούγομαι κακιά αλλα ρε κοριτσι θα μπορούσες να το κανεις αυτο στην κόρη σου? εννοώ οταν μεγαλώσει..πιστεύω ότι ειμαςτε διαφορετικοί γονείς απο τους γονείς μας..γενικα θεωρώ ότι η προηγούμενη γενιά γονιών ( όχι όμως η προπροηγούμενη) ηταν πολυ διαφορετική..μια ξεχωριστή κατηγορία απο μόνη της..

Διαφημίσεις

Τασουλα καλη αρχή...που λέει ο λόγος βέβαια..εμενα τελείωσε η αδεια και τωρα θα πάρω το υπόλοιπο μου απο την περσινή αδεια μέχρι να δω τι θα μου κάνουνε..μου ζήτησαν την Παρασκευή να παω απο κει κ τρέμω..αύριο δηλαδή ε? εχω χάσει τις μέρες.ελπιζω να με θέλουν για την ετήσια αξιολόγηση κ να μου τη δώσουν την αδεια γτ δεν ξέρω τι θα τον κανω το μικρό..δεν εχω ουτε ενα άνθρωπο να τον φυλάξει..πως θα τον δώσω σε ξένη γυναικα να τον εχει? αν το πάρω το εξάμηνο επιστρέφω τον Αύγουστο. Τασουλα τους ζήτησες το μειωμένο να το εχεις ενδιαμέσως για να αντλείς η να πηγαίνεις να θηλαζεις τη μικρή? θυμάμαι είχες πει ότι θα ρωτούσες. Εμενα, δυστυχώς, αν μου δώσουν το μειωμένο δε θα τηρηθεί και το ξέρω.. Εδω κάθε μέρα έκανα υπερωρίες άγραφες, απλήρωτες...ώρες των ωρών..Άσε που είπαν σ αυτόν που με αντικαθιστά ( τον οποίο τον συμπαθώ πολυ κιολας) ότι αν γυρίσω "στην ωρα μου" θα του δώσουν τη θέση του άλλου προϊσταμένου ενώ αν δεν παω θα αναγκαστούν να τη δώσουν μόνιμα σε κάποιον άλλον...δεν ειναι εκβιασμός αυτο?

Τασουλα καλη αρχή...που λέει ο λόγος βέβαια..εμενα τελείωσε η αδεια και τωρα θα πάρω το υπόλοιπο μου απο την περσινή αδεια μέχρι να δω τι θα μου κάνουνε..μου ζήτησαν την Παρασκευή να παω απο κει κ τρέμω..αύριο δηλαδή ε? εχω χάσει τις μέρες.ελπιζω να με θέλουν για την ετήσια αξιολόγηση κ να μου τη δώσουν την αδεια γτ δεν ξέρω τι θα τον κανω το μικρό..δεν εχω ουτε ενα άνθρωπο να τον φυλάξει..πως θα τον δώσω σε ξένη γυναικα να τον εχει? αν το πάρω το εξάμηνο επιστρέφω τον Αύγουστο. Τασουλα τους ζήτησες το μειωμένο να το εχεις ενδιαμέσως για να αντλείς η να πηγαίνεις να θηλαζεις τη μικρή? θυμάμαι είχες πει ότι θα ρωτούσες. Εμενα, δυστυχώς, αν μου δώσουν το μειωμένο δε θα τηρηθεί και το ξέρω.. Εδω κάθε μέρα έκανα υπερωρίες άγραφες, απλήρωτες...ώρες των ωρών..Άσε που είπαν σ αυτόν που με αντικαθιστά ( τον οποίο τον συμπαθώ πολυ κιολας) ότι αν γυρίσω "στην ωρα μου" θα του δώσουν τη θέση του άλλου προϊσταμένου ενώ αν δεν παω θα αναγκαστούν να τη δώσουν μόνιμα σε κάποιον άλλον...δεν ειναι εκβιασμός αυτο?

Αναστασία μου εγω για την ετήσια αξιολόγηση που μου ζήτησαν αναγκαστικά να στείλω άλλους να μου την φέρουν να τη συμπληρώσω γιατί δεν ήθελα να πατήσω το πόδι μου εκεί μεσα! Όλοι οι συνάδελφοι μας τη μαυρίλα κανένας δεν ειναι ευχαριστημένος απο τη δουλειά κ βαρέθηκα να παίρνω τις περισσότερες ώρες της ημέρας μου μεσα σε τέτοιο απαισιόδοξο περιβάλλον! Προσπαθώ να βρω καμια λύση κατι ναψσκεφτομαι αισιόδοξα οταν να το καλο γυρίσω (ευτυχώς μου είπαν οκ για την άδεια που ζήτησα).

Αγάπη ξεκίνησα δουλειά την Δευτέρα αυτή!! Νιώθω φοβερή εξάντληση κάθε μέρα μάλλον λόγω διατροφής. Τρέχω και μόνο το φαγητό δεν έχω στο μυαλό μου!!! Μέχρι ώρας δουλεύω πρωί αν και μου κάνουν νερά για το πρόγραμμα και δεν ξέρω τι θα γίνει!! Θα προσπαθήσω να διεκδικησω το μειωμένο μου και ένα δεκάλεπτο διάλειμμα για άντληση γιατί το γάλα μου μειώνεται δραματικά και το μωρό ακόμα με το μπουκάλι δεν τα πάει καλά. Σήμερα ήπιε 80μλ που πάλι τα θεωρώ λίγα για τόσες ώρες!!! Δεν θέλω να πηγαίνω στην δουλειά, θέλω να κάτσω με τα παιδιά μου!!!:(

Μαρακι καλή επιτυχία στον επαναγαλακτισμο και βέβαια θα τα καταφέρεις τουλάχιστον για μερικό και ας δίνεις και συμπλήρωμα!! Μπράβο για την προσπάθεια!!

Πάω για ύπνο γιατί σε μια ώρα έχω ξύπνημα!!!

Τάσουλα μου άρχισες κιόλας;;;; Πω πω πολυ νωρίς κι έλεγα πως ο δικός μας νόμος που μας δίνει μονο 4μηνες μετα τη γεννά ότι είναι άδικος!

Το ξέρω αυτό το συναίσθημα του να μην θέλεις να δουλεύεις αλλά να είσαι σπίτι μετα παιδιά! Κι εγω ειμαι απο τις γυναίκες που θα το προτιμούσα παρά νΑ δούλευα! Άτιμη κοινωνία κ φτωχιαα τι μας αναγκάζεις να κάνουμε!

Υπομονή θα τα περάσουμε κι αυτά!

Για πες πόσες ώρες εργάζεσαι; Πήρε το μπιμπερό τελικά η μικρή; Πως ειναι η μαμά σου που προσέχει κ τα δυο τωρα;

Μαρία η Βάσω εχει δίκιο...δοκίμασε μάραθο σε ρόφημα κ μαγιά Μπύρας..πάρε καμια μπακλερ κ βάλε τη μικρή στο στήθος...καλο της κανει ακομα κι αν δεν πίνει..;)

Αγάπη δεν πήγατε κάπου; Εκτός κι αν εννοούσα την παραλία χαχαχαχαχα!

Αχ τι καλά που θα ήταν η παραλία να ήτανε ταξίδι μαγικό! Χιχιχι:-D

Θέλω να γράψω τα νέα μου,αλλά είμαι πολύ πικραμένη,αγανακτισμένη....δε ξέρω πως να το θέσω!

Τι θα κάνω με τους γονείς μου?

Αρχές Απριλίου, κλεισαμε σε έναν παιδότοπο, για να κάνουμε τα γενέθλια της μεγαλης!

Χαρηκα τόσο πολύ,και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου να τους το πω!Μίλησα με τον πατέρα μου...και αν έχετε τον Θεό σας ρε κορίτσια,τι μου απάντησε?

"Τι να ρθουμε εμεις να κάνουμε,για παιδιά θα είναι".! Δεν το πιστεύω πως έγραψε κανονικότατα την εγγονή του!Το ίδιο μου έκαναν και στα 2ρα γενέθλια της!Έπεφταν Πάσχα,πήγαμε στο χωριό του άντρα μου(όπου ο πατέρας μου,όταν αποφασίσαμε να παντρευτουμε μου είπε πως γιορτές θα κάνω με τα πεθερικά μου γιατί πλέον ανηκω μόνο σε αυτούς) και τους παρακαλουσα να ρθουν,να χαρεί και το παιδί!

Δυστυχώς,Τατιάνα μου,μάλλον δε θα ρθω Θεσσαλονίκη! Κι ηθελα να σε δω!

Με ξενερωσαν απίστευτα!

Ασε που ο πατέρας μου,με έχει καταδικάσει που το παιδί δε θα πάρει το όνομα της μάνας μου!Μου μιλάει απαξιωτικά και ψυχρά!

Συγνώμη, που σας ζαλιζω, αλλά ηθελα να τα πω,γιατί δεν μπορώ να κλείσω μάτι από τη στεναχώρια!

Αχ Μαρία μου τι να σου πω κι εγω; Ειναι δύσκολο όλο αυτο άλλωστε τα είπαμε ξανά... Μάλλον ήλπιζες περισσότερα μετα κ απο την τελευταία συντηςη που είχατε κ πήρες θάρρος οτι ολα θα ηταν καλύτερα αλλά... Δυστυχώς πρέπει να αποδεχτείς την συμπεριφορά τους κ να προχωρήσεις παρακάτω με τη δίκη σου πλέον οικογένεια. Ελπίζω σημερα να νοιωθεις καλύτερα. Να ξέρεις οτι στις περισσότερες οικογένεια υπάρχουν αυτά στις μεταξύ μας εχεις δεν είσαι η μόνη!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...