Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια!

Το βράδυ έκανε δυο φορές κακα κανονικά, αλλα τώρα το πρωί παλι πράσινα... Περιμένω και θα δω...

Τατιάνα μου και εγώ νομίζω οτι δεν εστιάζουν ακομα καλα, αλλα όπως και να 'χει σίγουρα δεν θα ειναι κατι... Την τηλεόραση της την αφήνω και εγώ για φασαρία αλλα την γυρνάω να μην κοιτάζει γιατι ολο εκει παει το μάτι της... Το 3ο εμβόλιο κάνατε; Λες να σκάσει κανα δοντάκι τώρα στον 4ο;;; Εγώ το περιμένω, ειπε κι εμάς πολυ φουσκωμένα ειναι τα ούλα!

Μαγδα μου μασάζ, ζεστά μπάνια, κομπρέσες και πολυ θηλασμό, αυτά γνωρίζω... Και πάρε και το γιατρό σου μηπως σου δώσει κατι...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εφη μου τελικά το εμβολιο μαλλον φυαιει! Ναι 3ο εμβολιο μας ειναι! Ευτυχώς χωρίς κανενα συμπτωμα! Α κι εσας ετοιμα ειναι ε ?? εεε νομιζω τελη 4ου θα εχουμε κανενα δοντακι...για να δουμε!! Εσενα ποναει καθολου? εμενα βαζει τα παντα στο στομα κ τα τριβει στα ουλα! Σαλια οχι πολλά αλλά εχει...

Μαγδα πως εισαι κοπελα μου?

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Σας διάβασα στα γρήγορα αλλά δεν τα θυμάμαι όλα!

Ένα θα σας πω μετά απο αυτό το άλμα δεν θα πιστεύετε τα μάτια σας με τις αλλαγές που θα έχουν τα παιδάκια σας :) Με έχει τρελάνει δεν τον προλαβαίνω! Όλο κάτι καινούργιο κάθε μέρα! Και ξαφνικά έχει γίνει πολύ πεισματάρης! Νευριάζει αν δεν πετύχει αυτό που προσπαθεί να κάνει!!!!

Αυτό με το ήχο τελικά μας κράτησε τρεις μέρες μάλλον απο το άλμα ήταν η ενόχληση. Θα το δω και στην συνέχεια!

Εγώ κορίτσια ρώτησα την άλλη φορά τον γιατρό για τα κακά του γιατί εμένα κάνει συχνά πράσινα κακά όχι συνέχεια όμως και ειναι κρεμωδη. Και μου είπε να μην ανησυχώ είναι λογικό όσο μεγαλώνουν να αλλάζει η χλωρίδα του εντέρου και μόλις μπουν οι τροφές θα αλλάξουν πάλι! Αρκει να μην ειναι σκληρα και μαυρα.

Σας αφηνω γιατι πεινασαμε!!!!

U85pp3.png

Καλησπέρα κι απο εμάς!

Χάθηκα λίγο λογω της ίωσης...πήγα τελικά στο γιατρό κ παίρνω αντιβίωση αναγκαστικά!

Σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι τιποτα τωρα... Πάντως εχω χάσει τη μνήμη μου μετα κ τη δεύτερη γεννα δυσκολεύομαι να θυμηθώ...

Εφη μου ακόμη δεν μπόρεσα να σου το στείλω.

Αχχ τι παθανε τα μωρακια μας;; βλέπω βροχιτιδες, πράσινα κακά, πόνους στις κοιλιτσες.... Και οι μανουλες ιωσεις, μαστιτιδες, τενοντίτιδες.... Περαστικά σε όλους εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση!!!

Και εγώ Τατιάνα νομίζω οτι είναι νωρίς να εστιάζουν ακόμα, αφού ακολουθεί με το βλέμμα δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα. Φεύγει το ματακι σαν να αληθωριζει;; αν το κάνει έντονα μου είχε πει ο παιδίατρος να την πάω σε οφθαλμίατρο!!

Μάγδα πως είσαι;; μήπως πρέπει να πάρεις αντιβιωση;;

Προετοιμαζομαι για την δουλειά, πήρα μια σακούλα γλυκά από την στεναχώρια μου και μερεντα!!! Θα γουρουνιασω!!!

Νομίζω οτι φτανω στο τέλος του αποκλειστικού θηλασμού!! Δεν θα τα καταφέρω με ένα στήθος δεν μπορώ πιά να άντλησω οπότε μόλις τελειώσει το απόθεμα που είναι λίγο μόνο 2 λίτρα θα δώσω ξένο!!! Δεν πειράζει να είναι καλά το μωρακι μου και να αναπτύσεται σωστά με νοιάζει!!!

Την ζυγιζω στην ζυγαριά μου και φαίνεται οτι έχει πάρει σε 2 εβδομάδες σκάρτα 100γρ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνει αφού βρέχει πάνες.... Ίσως αν ξεκινήσουμε το ξένο να είναι καλύτερα τελικά. Ίσως όντως να μην έφτανε το γαλατάκι μου και να μην το διεκδικεί!!! Πωπω πάλι ανασφάλειες!!! Εννοείται οτι δεν τον κόβω τον θηλασμό αλλά θα το παλεψω μέχρι να μπουν οι στερεές, μέχρι τον 6ο μήνα. Μετά βλέπουμε!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Μαίρη μου τελειωσατε με το άλμα ξεμπερδέψατε?? άντε πολύ ωραία!! δηλαδη τωρα μπορεις να κάνεις δουλειές άνεη?!?! Τελειαααα!!! :) Μα δεν έχουμε αλλάξει κάτισ τη διατροφή μας πως γίνεται με τα κακά? εμείς τώρα κάνουμε 1-2 φορές την ημέρα κ καλές κ όχι σε κάθε γευμα! Για πες τι άλλο κάνει?!? αχουυυ.. τα βγαζεις βιντεο να εχεις να τα θυμάσαι?? εγώ προσπαθώ αλα είναι λίγο δύσκολο να τα πετυχαινω ολα!!

Αγάπη μου καλά εκανες γλυκιά μου!! εισαι καλύτερα?? εγώ αυτό με την "αμνησία" το είχα μετά τις Πανελλαδικές αλλά τωρα εχει παραγίνει το κακό!!

Τασούλα μου όχι πολύ σπάνια αλληθωρίζει πλέον.. Μωρέ εμένα μια χαρά με ακολουθεί κ τα παιχνιδάκια του.. απλά.άμα μπει κάτι καινουργιο στο οπτικό πεδίο τον αποσυντονίζει!! και καλά έκανες κοπέλα μου!!! γουρούνιασε εκεί να ευζαριστηθείς!!! εγω εχω τσακίσει τις σοκολάτες!! μερα παρα μέρα τσακίζω κ μία.. ευτυχως τωρα πάω πάνω κ θα προσέχω γιατί αλλιώς θα ειχα γίνει φακλάνα!! 😛 Μωρέ μη τη ζυγίζεις στη δική σου αγχώνεσαι παραπάνω κ χωρίς λόγο!! Μη ξεχνας οτι κ από δω κ πέρα δεν πέρνουν τοσο γρηγορα κιλάκια!! Και άμα δεν θηλάσεις αποκλειστικά τι εγινε??Θα πάθει κάτι?? οχι.. τοτε χαλάρωσε κ οτι ειναι να γίνει θα γίνει!!! :) Όσο μπορέσεις δώσε ("όσο εχει θα δινει" όπως λένε τα πεθερικά μου!).. όλα καλά θα πάνε κ σου ευχομαι καλή αρχηηηη!!!! :) εγώ τελικά δε θα ξεκινήσω αυτό το μήνα... αν δε ξεκινησω κ τον φεβρουαριο (εχω κατι παλιες αδειες) τοτε βγαινω στο 9μηνο!

Δε σας εχω ξεχάσει κορίτσια! Απλως τρέχω κ δε φτάνω...όλη μέρα με το μικρό πάνω κατι ειμαι και πάλι κλαίει..

Τατιάνα μην ανησυχείς με το ματάκι του. Εμενα ο δικός μου αλληθωρίζει κάποιες φορές και η γιατρός μου ειπε ότι δεν εστιάζουν καλα πριν τους τρεις μήνες μπορεί και περισσότερο ανάλογα με το μωρο κι ότι αν υπάρχει θέμα θα φανεί αρκετά αργότερα..

Τασουλα ΜΗΝ αγχώνεσαι ρε κοριτσι! Όσο πι πολυ αγχώνεσαι τόσο λιγότερο γαλα θα εχεις και όχι επειδή δεν εχεις γαλα, αλλα επειδή η δικη σου ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Στο κατω κατω τι έγινε κι αν πίνει και λίγο ξένο? κοιτα αν μπορέσεις να κρατήσεις το θηλασμο( αποκλειστικό η μη) μέχρι τους 6 μήνες και μετά μπαίνουν κι οι τροφές..τότε θα παίρνει ενα σωρό βιταμίνες κ απο αλλα πραγματάκια και μπορείς να του κανεις και όσο υγιεινή διατροφή θες! Στο κατω κατω είμαστε εκτός απο μανάδες, γυναίκες, εργαζόμενες και-τις περισσότερες φορές- χωρις βοήθεια! Ε σταυρώστε μας! Και, κυρίως, μην διαβάζεις ολα αυτα που γράφονται στην ομάδα μητρικού θηλασμου που εισαι...ειναι και πολλές τρελαμενες! Και να σου πω και κατι? ενα μεγάλο μπράβο που τα κατάφερες ως εδω..άλλες στη θέση σου θα χαν σταματήσει απο τη δεύτερη μέρα.

Αγάπη κοριτσάκι μου περαστικαααααα....πωπω...το ενα μετά το άλλο..γρήγορη ανάρρωση...αυτο με την αμνησία...join the club..εγω γράφω σε χαρτάκια αυτα που ειναι να μην ξεχάσω και....ξεχνώ που εβαλα τα χαρτάκια..πήγα σουπερ μάρκετ και πήρα αλλα αντί άλλων ( συν 5-6 σοκολάτες..πήρα και κουβερτούρες γάλακτος και πραλινας για να δικαιολογήσω στην ταμία....ότι και καλα κανω γλυκό..τοοοοσο τραγική).

Μαριρεν και Εφη τα πράσινα κακά ειναι ισως γτ κατι που φάγανε τα πείραξε..Εφη δε θυμάμαι αν θηλαζεις...αν ναι δες τι έφαγες καινούριο και τον πείραξε..Μαριρεν δοκίμασε ν αλλάξεις μάρκα σκόνης...τι να πω...ισως περνάνε και καμια γαστρεντερίτιδα λαιτ...

Μάγδα, γνώμη μου, μήπως ειναι καμια ίωση για να σε πονάνε και τα Κόκκαλα? αν ειναι μαστίτιδα θα χεις και πυρετό, πρησμένο στήθος η και γρουμπουλακια στο στήθος...μπες στο μπάνιο και με ζεστό νερό κάνε μαλάξεις κυκλικές...εχει στο Ίντερνετ φωτο. Και προσπάθησε να βγάλεις με το χέρι κ με το μωρο κ όχι με το θηλαστρο..καλη επιτυχία κοριτσι...ρωτά πάντως και κανα γιατρο..ισως σου δώσει καμια αντιβίωση..

Μη με βλέπετε χαλαρή..θελω απο προχθές να γράψω και τωρα ζήτησα απο τη μαμά μου που εχει έρθει να πιάσει λίγο το μικρό...φιλιααααααα!

Ετοιμαζομαι να καρναβαλιστω!!! Τα λέμε στον βραδυνό ή πρωινό όπως το πάρει κανείς θηλασμό!!!

ΥΓ. Δεν παίρνω το μωρό, κάνει κρύο!!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσακια!

Πως είστε;

Η μπεμπα και χθες -4η μερα- έκανε ολη μερα πράσινα κακα πήρα τον παιδίατρο μου ειπε ειναι φυσιολογικό! Το βράδυ κανει κανονικά...

Κρύο πολυ στην Αθηνα...

Τι θα κάνετε σημερα;

Καλη Κυριακή σε όλες!!!

Να προσέχετε κυκλοφορούν πολλές ιώσεις γαστρεντερίτιδας...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καημερα κοριτσια μου! Τι κανετε? καλή Κυριακή!

Αναστασία μου ολα καλά?

Τασσουλιτσα μουυυυ πως περασατε?? τέλεια?!?

Εφάκι αφου ειναι φυσιολογικό μην αγχωνεσαι κορίτσι μου! (Ποια μιλάει τώρα! Χαχα) κι εμάς εδώ κρυο έχει κ πολυ αερα αλλά με ήλιο.. Σημερα σπιτι ο αντρας μου δουλευει κ εγώ ετοιμασα λιγα πραγματα για το ταξιδι ειμαι κ πτωμα ασε..

Ο μπέμπης εβγαλε κατι σπυρακια στον αυχένα του και λιγα στην πλατουλα.. Υπαρχει περιπτωση επειδη αλλαξα απορρυπαντικο? αλλά είχα βάλει άλλα 3-4 ρουχαλακια νωριτερα πλυμενα με το καινουριο κ δε τα ειχε ωγαλει..δηλαδη μετά από 4 αλλαξιες εβγαλε! Ή είναι κάτι που έφαγα? καινουριο στη διατροφη το αυγό.. Ή μπορει το καινουριο φορμακι (το υφασμα γιατι πρωτη φορα το φοραμε..)

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! :)

Τατιάνα μου μπορεί να είναι απο το ρουχαλάκι αν δεν είχε ξαναβάλει τέτοιο ύφασμα. Αχ! κορίτσι κάνει κάποιες φορές κάτι που δεν το προλαβαίνεις να το τραβήξεις! Πάντως πλέον δουλειές κάνω άνετα τώρα δεν τον ενοχλεί ο ήχος! Σίγουρα ήταν απο το άλμα γιατί και πριν δεν τον ενοχλούσαν.

Και εμείς κακά τώρα κάνουμε 1 με 2 φορές την μέρα και κάποιες φορές μέρα παρα μέρα δεν έχουμε πλέον στάνταρ.

Τον βλέπω ότι απο χτες που έκανε το πρωί μετά άρχισε το βράδυ να σφίγγεται και να πιέζεται να κάνει. Ακόμα δεν έχουμε κάνει αλλά έχουμε πάρα πολλά αέρια. Ξέρω τι έξτρα έχω φάει λάχανο σαλάτα! αλλά την άλλη φορα δεν τον είχε πειράξει! Τι να πω, μάλλον φάση είναι πάλι!

Αυτή νομίζω ότι είναι η τελευταία βδομάδα του άλματος που διανύουμε, άντε να τελειώσει μήπως μπούμε πάλι σε μια σειρά αυτά τα τρίωρα και η κουβέντα την νύχτα με έχει τσακίσει! Και δεν φτάνει αυτό μόλις τον βάζω στο κρεβάτι του χτυπιέται! Ακόμα και κοιμισμένος και κάθε λίγο τον σκεπάζω γιατί ξεσκεπάζεται! Σήμερα που δεν άντεχα άλλο στις πέντε που τον τάισα τον πήρα μετά στο κρεβάτι μας γιατί δεν μπορούσα να κάτσω άλλο ξύπνια και ο κύριος κοιμήθηκε μέχρι τις 9!!!! Πρέπει νομίζω να τον πάω στον δωμάτιο του γιατί άρχισε να μαθαίνει μαζί μας και μετά τον βλέπω δύσκολα να φεύγει!

Τώρα θα του ανοίξω το πάρκο γιατι παρότι είναι μικρός ακόμα δεν είναι εμπιστοσύνης πλέον να τον βάλεις πουθενά! Που πήγε εκείνο το ήρεμο παιδάκι μου που μόνο όταν κάτι τον ενοχλούσε έκλαιγε;

Ένα θα σας πω το άλλαγμα έχει γίνει κυνήγι!!!! χαχαχχα Τον βάζω στο κρεβάτι - γιατί τώρα που γυρίζει δεν είναι εμπιστοσύνης να τον βάλεις ψηλά και στενά! - και έμαθε να πατάει τις πατούσες κάτω και να σηκώνει τον πωπό του με αποτέλεσμα να τσουλάει το σελτεδάκι και να φεύγει απο κει που τον έχω και εγώ πάλι να τον τραβάω κοντά και ξανά τα ίδια! ή να γυρνάει μπρούμυτα και να γελάει. Αυτή η μεριά του μπαμπά μας με δυσκολία πλέον γλιτώνει το κατούρημα! :)

Εμαθε και το ελα-ελα! του δινω τα χερια και μου δινει τα δικα του γι να σηκωθει!

Και πλεον βγαζει και βαζει μονος του την πιπιλα!!!!

Ολα αυτα τα τελειοποιησε αυτη την βδομαδα!

Οποτε κοριτσια θα δειτε πολλες αλλαγες στο τελος του αλματος!:P

U85pp3.png

Μαριρεν και εγώ ενθουσιαστηκα που δίνει την κουδουνιστρα από το ένα χέρι στο άλλο;;;😛 το μωρακι σου κάνει τόσα πολλά!! Νάναι καλά το γλυκουλι σου και όλα τα μωρακια και να αναπτύσονται όλα γοργά και σωστά!!!

Εγώ κορίτσια έκανα νομίζω κακός και δεν την εβαζα καθόλου μπρούμυτα να γυμναστει γιατί πάντα δυσανασχετούσε και εκλεγε και την γυρναγσ!! Τώρα πλεον την αφήνω λίγο αλλά ξέχωρα από το κεφάλι που γυρνάει πέρα δώθε δεν κάνει και τίποτα άλλο. Κουράζεται γρήγορα και ξαπλώνει το κεφαλακι κάτω, είναι αγυμναστη μάλλον!!!

Επίσης λέω να ξεκινησω πάλι αποχή από γαλακτοκομικά μήπως φταίει και αυτό στο βάρος!!

Χθές γυρισα άρον άρον γιατί η μεγάλη μου φοβόταν τα πυροτεχνήματα και μου έλεγε πάμε πάμε!!! Την έφερα αγκαλιά γατζομενη πάνω μου, η πλάτη μου απλά δεν υπάρχει!!!

Αύριο δουλιτσα κορίτσια!! Να δω αν θα κοιμηθώ ή θα αντλω όλο το βράδυ :P:p:p

Ακόμα μπουκάλι δεν παίρνουμε, χθες που την πίεσε η μάνα μου ίσως ήπιε κάτι πάντως όλο το γάλα έβγαινε από το πλάι στο στόμα και όλη την μέρα μετά έκλαιγε!!! Έλιωσα από την στεναχώρια μου!!

Τι ύφασμα είναι δηλαδή Τατιάνα;; αν είναι βαμβακερό γιατί να φταίει;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλά Μαίρη μου έχω πάθει πλάκα? σοβαρα ολα αυτά κάνει? αχου το γιαβρί μουυυ....!! Ψυχή μου.......!! Μωρέ εγώ νομίζω οτί δεν κάνει πολλά... :( ας πουμε παιχνιδάκια-κουδουνίστρα δεν κρατάει σχεδόν καθόλου ισα ισα για λίγο... Παντως στεκεται στο μπρουμυτα αρκετά.. Με τον μπαμπά του εχουν μάθει το "ελα πάμε" κ προσπαθει ο μικρός να σηκωθεί ενώ είναι ξαπλα.. Τουμπα εκανε καταλάθος μία μερα 4-5 φορές κι αυτό ηταν δε το ξανα εκανε... :( γιατι αργεί τόσο? δε κάνω κάτι σωστά? :/

Για τα κακάκια και εμείς από οτι το κοβω μερα παραμερα θα πάμε.. να δουμε τώρα..

Θυμάστε που ελεγα εγω να μην καλομαθαινει το μωρό μαζί μας ή αγκαλιά? ε λοιπόν διαβασα πολλά αρθρα κανα δυο βιβλία κ λένε για τις κακες επιπτωσεις που εχει το κλαμα και το "ασε το μωρο να κλάψει" ή "να μαθει μόνο του στο δωμάτιο του" και πραγματικά μετάνιωσα που το έλεγα! Πλέον κοιμάμαι μαζί του στο ιδιο δωμάτιο μέχρι το πρώτο νυχτερινό ξυπνημα κ μετά κοιμόμαστε μαζί στο κρεβάτι.. Παρατηρησα τεραστια διαφορά στα ξυπνήματα (πλεον μπορει απλά να θηλάσει 2-3' και κοιμαται απευθειας) και κοιμάται κοντα 4 ωρες σε καθε θηλασμό.. Επισης δεν κλαιει ΠΟΤΕ το βράδυ και γενικά την ημέρα ειναι ήρεμος.. Πάντως φτου να μη το ματιασω γιατι παντα το λεω κ μετά κάτι γινεται, ελπίζω να συνεχισουμε ετσι! Και οποτε θελησει ο μικρός θα χωρισουμε στον υπνο!

Τασουλα μου δεν νομιζω να φταινε τα γαλακτοκομικά αλλά δοκίμασε! Καλέ τοσο τρομαξε η γλυκια μου? αχουυυυ.. Την μασκαρεψες κ αυτηνα?! Χιχι! Καλη αρχη για αυριοοοοοο! Με το μπουκαλι σιγα σιγα θα στρωσει πιστευω! Το υφασμα θα το δω αυριο γιατι εχω απλωμενα κ θα σας πω! Παντως μη φανταστεις οτι ειναι μαρκα...

Καλημερα, το πρηξιμο στο στηθος αρχισε να υποχωρει. Με το θηλαστρο δεν βγαζω ουτε 10 μλ αρα δεν υπαρχει δυνατοτητα να φυγω και να τον αφησω😞

Τασσουλα ζορι να μην τρως γαλακτοκομικα, μου λειπουν πολλα πραγματα.

Μαριρεν τι ωραια πραγματακια κανει ο ζωηρουλης.

Ταττιανα μαλλον το φορμακι θα φταει. Οσο για τον μικρο μην αγχωνεσε και ο δικος μου δεν κανει πολλα αλλα μιλαει πολυ. Ολη την ωρα μιλαει και γελαει με ηχο, εχω λιωσει η γυναικα😃

Οσο για τον υπνο τον εχω διπλα μας και αρχες Μαρτιου πριν γινει 6 μηνων θα τον χωρισω. Πιο ευκολα γινετε σε μικρη ηλικια αλλα χωρις κλαματα ελπιζω.

Στην κορη μου πηγαινα και το παρηγορουσα στο κρεβατακι της μεχρι που συνηθησε.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...