Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μάγδα θα στρώσει λογικά όταν μπούν τα φρούτα!!! Σε 2 μήνες περίπου!! Και στην μεγάλη μου τότε έστρωσε και της έδινα και ειδικό γάλα!!

Δεν μπορώ άλλο με τους πόνους της μέσης δεν ξεκουραζομαι καθόλου!!

Επειδή προσπαθήσαμε τώρα και απέτυχε με την πιπιλα θα την αφήσω κανένα μήνα να το ξεχάσει και θα προσπαθήσω πάλι. Δεν προσφέρω πλέον πιπιλα και την κρύβω να μην την βλέπει και να την ζητήσει μόνη της. Θα την κόψω κιόλας σιγά σιγά στην άκρη και βλέπουμε!! Με τον Αγιο Βασίλη πολύ ωραία ιδέα αλλά θα πρέπει να περιμένω ένα χρόνο!!!:P

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια! :) τι κανετε?

Αυτό με την πιπίλα κ γενικά με τις συνηθειες ειναι πολύ δυσκολο...ελπίζω να μην δυσκολευτειτε κ πολύ να τα κοψετε!

Κοριτσια εμείς εχει 3 βραδια δεν κοιμομαστε ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥ! Απο τις 20:30-21:00 ξυπναει 23:30 μετά τις 1:30 μετά στις 4 οπου πιπιλάει κ λαγοκοιμαται ξυπναει στις 4:30 καλά μετά κοιμάται ξυπανει στις 6 και αυτό ηταν.. Δεν κοιμομαστε ξανα παρα μονο λίγο το μεσημερι! Κ μετα ξανα μανα τα ιδια! Δεν τρωει πολύ (αν κ τα στηθη μου δεν ενοχλουν κ δειχνουν οτι αδειασαν), ελεγχω να δω αν εχω γαλα κ εχω (αντλησα κιολας απο το ενα 80 και απο το αλλο συμπληρωσα αλλα 40 για να δωσει ο αντρας μου με το μπιμπερο) δεν περνει το μπιμπερο, εδωσα κ ξενο πάλι τα ιδια, εδωσα πιπιλα δεν περνει απλά σα να δαγκώνει.. :/ τον βαζω στο στηθος κ απλα πιπιλάει.. Αχ δεν ξερω τι να κανω.. Τον εχω ωωωωρες στο στηθος κ τον περνει ο υπνος και μετα απο 1 ωρα πχ τον αφηνω κ ξυπναει σε 5'.. Γινετε να περνάμε άλμα κ το βραδυ? ή το βραδυ μονο? γιατι την ημέρα ειναι λίγο πιο χαλαρός.. Εχω τεντώσει...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιάνα χθες οοοολη μέρα ο δικός μου κοιμόταν και λεω...που ναι το άλμα που λένε? και όλη τη νυχτα με πιπιλουσε και με απαιτήσεις να του κανω και σκέρτσα... Εγω νομίζω ότι στο άλμα αντιδρούν οπως να ναι..

Κορίτσια το χέρι μου με πονάει πααααρα πολυ ...κατι πρέπει να γίνει μ αυτήν την τενοντίτιδα..και το φοράω και το περικάρπιο τι να πω...

Δοκιμάσαμε τις υφασμάτινες πάνες...3 μέρες με τη σημερινή. Και βράδυ και μέρα..θα βάλω και φωτό στο φουμπου..;) ωραίες ειναι..πιο στεγνός ειναι ο μικρός, αλλα θέλουν πιο συχνά αλλαγή..τη νυχτα ας πούμε λίγο ζόρι,.

Καλα ε... Χθες τη νυχτα χάζευα στο ταμπλετ και τον είχα δίπλα μου στο κρεβάτι για να τον θηλάζω..έκανα πέντε λεπτά παραπάνω γτ είδα κατι ενδιαφέρον στο Ίντερνετ και μου τραβούσε το μανίκι και μου φώναζε εεεεε και με σκουντούσε και μου φώναζε εεεεε...ξεράθηκα στο γέλιο... Μολις γυρνούσα και τον κοιτούσα το σταματούσε!

Α οπότε κ ο δικος σου βραδυ ε? δηλαδη δεν ειναι παραλογο όλο αυτο που ζουμε?! Τρελάθηκα σημερα σου λεω! Κ τωρα παλι στο στήθος κ πιπιλάει! Με το χερι σου δεν πηγες ακομα σε γιατρο? για τις υφασματινες θελουν κ πολυ καλο πλυσιμο κτλ...:/ δυσκολο..

Ειδες τι κανουν μωρέ?! Κι εμενα κλωτσιες μπουνιες για να ξυπνησω κ αμα νευριασω κλαιει!! Μόλις τον κοιτάω ηρεμη πλεον σκαει κατι χαμογελα!! χαχα.. Τωρα τα σκεφτομαι κ γελάω αλλά....

Κορίτσια εμένα το πουλάκι μου είναι πολύ ήρεμο αυτή την εβδομάδα. Τρώει και κοιμάται πολύ!!! Νιώθω οτι χορτενει από το γαλατάκι μου!! Μόνο χθες δεν ήταν καλά γιατί είχε πονακια!! Έβγαλα στις 6 το πρωί σε 5 λεπτά 110μλ δεν το άφησα παραπάνω μήπως και ξυπνούσε το μωρό. Πόσο γαλατάκι να αφήνω για 6 ώρες;; έλεγα 200μλ. Είναι πολλά ή λίγα;;

Μάγδα εμείς κάναμε πριν λίγο στην 6η μέρα δηλαδή!! Πως είναι τα δικά σας;; εμας περίεργα... Κίτρινα και παχυρευστα αρκετά σαν οδοντοκρεμα ένα πράγμα. Αφού δεν ξεκολλανε με τίποτα από το δέρμα μόνο με πολυυυυυ τρίψιμο... Αυτό σημαίνει οτι είναι σκληρά;; με ρωτάει ο γιατρός πως είναι και του λέω τι εννοούμε σκληρά;; σαν κατσικουλας μου λέει, ε όχι έτσι δεν είναι!!! Τα δικά σας κορίτσια πως είναι;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Αναστασακι πήγαινε ναντο δεις το χέρι σου μην παθεις καμία ζημιά!! Σκέφτομαι να πάω να δω και εγώ την πλάτη μου. Ψάχνω για καλό στρώμα τώρα με τις εκπτώσεις έχετε υπόψην σας κάποιο να μου προτείνετε;;;

Ααααα για την πιπιλα συνεχιζω την προσπάθεια, την έκοψα τώρα το πρωί και την βάζει στο στόμα και την βγάζει και την κοιτάει..... Πάντως έχει πολύ πλάκα!!! Εγώ την ρωταω "έγινε κάτι;;; μήπως δεν την θες;" και μου λέει όχι όχι την θέλω και την ξανά βάζει στο στόμα και την πιπιλαει ξυνιζει τα μούτρα και δωστου απο την αρχή!!! Για να δούμε στον ύπνο!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τελικα την εκοψες εεεε θα δεις που θα χαλαστει

Δε το τραβας βιντεακι, θα το βλεπετε και θα γελατε. Τα κακακια μας ηταν σαν οδοντοκρεμα και εμας. Τωρα που κανουμε ειναι σαν νερακι με ελαχιστα σπορακια και εχουν και βλενες.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια.

Σημερα η μπεμπα κανει ολη τη μερα πράσινα κακα και έχουμε πολυ γκρίνια... Να την πείραξε κατι που έφαγα;... Η μηπως να ειναι απο το εμβόλιο;...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπέρα κοριτσακια.

Σημερα η μπεμπα κανει ολη τη μερα πράσινα κακα και έχουμε πολυ γκρίνια... Να την πείραξε κατι που έφαγα;... Η μηπως να ειναι απο το εμβόλιο;...

Θα το δεις τις επομενες μερες Εφη μου,μπορει να ειναι κ απο το εμβολιο..στη μεγαλη μου κορη το ειχα παθει μετα το ροτατεκ

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Το 3ο σας ειναι? δεν ειναι "παρενεργεια" πάντως στο 3ο οποτε μπορει κατι που εφαγες...

Εμείς σημερα πήγαμε παιδιατρο σημερα...ειμαστε 6280γρ και 65 ποντους! Ειμαστε πολύ ψηλοί λέει η γιατρός και σχετικά αδυνατος για την ηλικία αλλά είναι λόγω του ύψους μας! Επίσης μου ειπε οτι ο καημενος ο μπεμπης κλαιει κ θέλει συνεχεια βυζάκι κ κάτι να μασουλάει(οταν αφηνει βυζί χερι δηλαδή!) γιατί ειναι ετοιμα να βγουνε τα δοντάκια μας..ειναι κ πρισμενα κ φαινονται κ ειναι ετοιμα να κανουν τσακ κ να βγουνε..τα 2 κατω..τα άλλα απλά ετοιμάζονται.. Μου ειπε πως θα ξανα στρωσει ο μικρός να μην αγχώνομαι με το θεμα υπνου..επίσης με το εμβολιο εκλαψε για λίγο αλλά όλα καλά.. μόνο πυρετό μπορει να ανεβασει μου είπε κ υπνηλία να του φερει..προς το παρον ευτυχως δεν ειχαμε τίποτα! Ρωτησα για την τηλεοραση που λέγαμε είπε κακώς που "βλέπει" γιατί δεν κάνει καλό με τις εναλλαγες εικονες κ η ενοχληση απο το φωτισμό.. Όπως επίσης όχι κινητό ή τάμπλετ κοντά στο μωρό κατα τον θηλασμό.. Και για τα ματάκια μας είπε πως αφου ανοιξαν (το χρώμα) δεν προκειται να σκουρυνουν οποτε ή θα ανοιξουν ή θα μεινουν έτσι! :) επισης μου ειπε κάτι που με αγχωσαι λίγο..οτι δεν εστιαζει 100% το μωρό κ πως θα το παρακολουθησουμε..εμενα στο σπιτι παντως μια χαρα με ακολουθει με το βλεμα κ με ψαχνει... Δε ξέρω αλλά αγχώθηκα... :/ τελοσπαντων..

Που χαθηκατε ολες? αγαπακι τι κανεις γλυκια μου πως εισαι?

Tatiana πολυ καλη η αναπτυξη σας, νομιζω οτι τα περισσοτερα μωρακια δεν εστιαζουν 3 μηνων, οσο για το χρωμα θα σε στεναχωρισω λιγο, η κορη μου ειχε γαλαζια μεχρι χρονων και τωρα ειναι μελια, τα μωρακια που θηλαζουν αλλαζουν χρωμα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια.

Και εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι απο το εμβολιο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Και εμενα γυριζει και κοιταει τηλεοραση δεν ηξερα οτι ειναι τοσο κακο.

Μαλλον επαθα μαστιτιδα ποναω και στα δυο και πονανε και τα κοκκαλα μου, ολο το βραδυ ειχα τον μικρο στο στηθος, με το θηλαστρο δεν εβγαλα τπτ.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημεραααα! :) Μαγδα μου δεν στενοχωριεμαι για τα ματακια του! Απλά τώρα χαιρομαι το βλέμμα του!! :tongue: ας γινουν οτι χρωμα ναναι γερα να ναι! Χιχι!

Για την εστιαση εμάς μας ειπε πως θα επρεπε να ηταν 100% να εστιαζει κ να ακολουθει.. Βεβαια κι εγω νομιζω οτι νωρίς ειναι!

Και στα δύο πονάς? αχ καλή μου.....:( μήπως ναα μιλήσεις με μαια να ερθει να σε βοηθησει? ειναι δυσκολο αυτό που περνάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...