Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα πάντως με ενοχλεί πλέον η πιπιλα στην μεγάλη και βλέπω πόσο εξαρτημένη είναι από αυτή!!! Όσες γνωστές έχω και δεν πήρανε πιπιλα τα παιδιά τους καμία δεν έχει πρόβλημα με τα δόντια. Εγώ την έκοψα στα 2. Η αδελφή μου στα 4 και ταλαιπωρήθηκε χρόνια με σιδεράκια. Επίσης η αδελφή του άντρα μου τα παιδιά της παίρνανε πιπιλα και φοράνε όλα σιδεράκια. Η μεγάλη μου είχε ωραία ίσια δόντια και τώρα αρχίζουν και πετάνε τα 2 μπροστινά. Είμαι σίγουρη οτι στην δικιά μου είναι από την πιπιλα!!! Για τα υπόλοιπα απλά μπορεί να είμαι επηρεασμένη και να το πάθαιναν ούτος η αλλιώς!!! Πάντως λέει δεν κάνει να βγαζεις το χέρι από τι στόμα του μωρού, είναι και αυτό στάδιο ανάπτυξης!!! Εμένα η μεγάλη στην ηλικία αυτή είχε και πιπιλα και έβαζε και χέρι.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλά φαντάζομαι και το δάχτυλο θα είναι χειρότερο αφού δεν θα μπορείς να το κόψεις θα το έχει πάνω του!! Μέχρι ώρας για το μωρό δεν έχω αναρωτηθεί τι θα κάνω αφού δεν θέλει τίποτα από τα 2. Δεν ξέρω όταν θα πονάει με τα δόντια τι θα κάνει!!! Βλέποντας και κάνοντας!! Πάντως διάβασα οτι αν βάζει δάχτυλο δεν πρέπει να το βγαζεις απότομα γιατί το βλέπει σαν απαγόρευση και το ζητάει πιο έντονα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Δεν ξέρω κοπέλα μου.. εγω ουτε πιπίπλα πηρα ουτε δαχτυλο εβαζα κ εβαλα πάλι σιδεράκια!! 😛 το στόμα σαν γροθιά ή εξωτερικά τα δαχτυλα τον αφήνω.. το δάχτυλο προς τα πάνω δεν τον αφηνω να ρουφάει..

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Δάχτυλο ή πιπίλα!!!! Τι θέμα και αυτό! Εγώ θα σας μιλήσω απο προσωπική εμπειρία. Σίγουρα η κάθε κοπέλα θα κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για το παιδί της!

Εγώ είμαι παιδί που έβαζε τα δάχτυλα όταν ήμουνα μικρή! Και για αυτό δεν θέλω να τα μάθει και ο μικρός.

Εγώ τα δάχτυλα τα έκοψα μετά τα 12!!!! και αυτό επειδή ντρεπόμουν στο γυμνάσιο επειδή έβλεπα πως φερόντουσαν τα άλλα παιδιά και πως κοροιδέυανε!!! Στο δημοτικό δεν με ένοιαξε ποτέ θυμάμαι ότι καθόμουν στο τελευταίο θρανίο και έβαζα το χέρι μέσα απο την μπλούζα και σιγά σιγά να μην με βλέπει κανείς τα έβαζα στο στόμα! όπου πήγαινα καθόμουν σε μια άκρη και πιπίλαγα τα δάχτυλα μου! Μου λένε ιστορίες για όταν ήμουνα πολύ μικρη και προσπαθούσαν να μου το κόψουν το συνήθειο! Χαμός γινότανε! Πάντως ούτε εγώ χρειάστηκα σιδεράκια παρότι η γνάθος μου πετάχτηκε λίγο αλλά ούτε και η αδερφή μου που τις πιπίλες τις φόραγε στο λαιμό κολιέ!!! Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το παιδί και την ανατομία του! Και ο γιατρός μου έχει πει ότι ήμουνα πολύ τυχερή που δεν ατροφήσανε τα δάχτυλα, εγώ που τα βλέπω βλέπω ότι το ένα χέρι με το άλλο έχει διαφορά αν τα δει άλλος δεν το καταλαβαίνει. Μέχρι πριν δυο - τρία χρόνια είχα ακόμα το σημάδι απο τα δόντια στα δάχτυλα!!!

Τασούλα εμένα η αδερφή μου της ανηψιάς μου την έκοψε μόνο του το παιδί όταν στις διακοπές της έπεσε απο το μπαλκόνι στο χώμα και πήγε να την πιάσει και βρήκε ένα μυρμίγκι πάνω και συχάθηκε και την πήγε στα σκουπίδια μόνη της. Και δεν την ξαναζήτησε παρότι δυσκολευότανε τα πρώτα βράδυα στον ύπνο. Μήπως να της δώσεις ένα περιθώριο τώρα που είναι και το μωρό; Μήπως σου βγάλει καμία αλλη αντίδραση απέναντι στην μικρή;

Πάντως εμένα ο μικρός σίγουρα το ότι τρομάζει τώρα ξαφνικά ενώ πριν δεν είχε πρόβλημα με τους ήχους είναι μέρος της ανάπτυξης του. Σκέφτομαι μήπως τώρα αναπτύσσει κάτι στα αυτάκια του και ακούει πιο δυνατά! Τι να πω θα δούμε.

Εγώ να βάζει τα χέρια τον αφήνω ακόμα και τα δάχτυλα. Αλλά απο χτες που τον έπιασα δύο φορές απο το ένα χέρι να πιπιλάει τα ίδια δαχτυλα με εμένα και όχι να γλυφει ή να τα βάζει απλώς μέσα του έβαλα γάντι. Σήμερα τον βλέπω πιο χαλαρό θα δούμε! Δεν ξέρω νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο ειδικά για τα αγόρια να κόψουν τα δάχτυλα! και ξέρω περιπτώσεις αγοριών -αντρών πλέον- που ακόμα τα πιπιλάνε! και είναι κοντά 40 χρονών!!!!

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα! Κο-ρυ-φαι-α συζήτηση! Τρελαίνομαι!

Εγω πιπίλα δε βάζω μη μου πάθει σύγχυση θηλων..βέβαια σιγά μην πάθει ετσι φαγανο που ειναι..οποτε δω κ ενοχλείται τον βάζω στο στήθος κι ας πιπιλαει τη φυσική πιπίλα, το βυζι! Η παιδίατρος μου ειπε να δώσω, της είπα δε δίνω κ δεν το συζητώ, ειμαι κατα, και γειωσα το θέμα. Τωρα..τα δάχτυλα δεν τα δαγκώνει η τα πιπιλαει..μάλλον τα γλύφει νομίζω.. Πάντως εγω και τ αδέρφια μου δεν πήραμε ποτε πιπίλα κ τα δόντια μας ειναι μοντέλου..τωρα τι να σας πω..δεν ξέρω τι ισχύει..πάντως νιώθω σα να κοροϊδεύω το μικρό αν του έδινα πιπίλα..σα να του λεω " πάρε αυτο να νομίζεις ότι ειναι το βυζι" ε...δε θα χει δίκιο να μου την πετάξει στα μούτρα? εγω θα δώσω μασητικο αν δω ότι μασουλάει δάχτυλο. Αυτή την εναλλακτική σκέφτομαι.

Τωρα...γιατρός.

Κάναμε το εμβόλιο χθες..το αντράκι μου ηταν μια χαρά μέχρι εκείνη την ωρα..μπήκε η βελόνα...κύριος. Με το που χύθηκε μεσα στο κορμάκι του το φάρμακο....χαμός στο ιατρείο..κοκκινιςε κι έμπηξε μια στριγγλια..! Μου ειπε η γιος ότι αυτο το εμβόλιο πονάει. Βάρος οκ..6550 ακριβώς 3,5 μηνών ( είχε γεννηθεί 3030) Ύψος 60,5 ( είχε γεννηθεί 47). Περίμετρος κεφαλιού 43 ( είχε γεννηθεί 34). Ρώτησα δεν ειναι μεγάλο το κεφάλι; Μου ειπε ότι ειναι στο ανώτατο φυσιολογικό, εγω τρόμαξα γτ εχει ανεβεί καμπύλες απο τότε που γεννήθηκε που ηταν στο μέσο όρο, αλλα ότι του δίνουμε σημασία κ κανουμε περαιτέρω εξετάσεις αν δούμε ότι δεν εχει τις ανάλογες για την ηλικία του αντιδράσεις..μου λέει ο δικός σου φαινεται ξύπνιος γενικα.. Μας παρατηρεί, ολο κανει φωνούλες και χαρές..ελπίζω να μην ειναι τίποτα γτ αγχώθηκα λιγάκι..μου μέτρησε κι εμενα το κεφάλι, εχω περίμετρο 55,5 και μου λέει οταν πας σπίτι να μετρήσεις του άντρα σου. Λεω ποσο πρέπει να ναι; Μου λέει" σύμφωνα με το μικρό ο άντρας σου πρέπει να εχει μεταξύ 59 και 60 δλδ μεγάλο και να του έμοιαξε" και όντως εχει 59,5.. Αυτααααααα....

Εφη κ Τασουλα μην αγχωνεστε για το βαρος,τα μωρα σας πινουν μητρικο γαλα,οτι καλυτερο δηλαδη,εμενα 600 πηρε αλλα πινει ξενο που ειναι φουλ παχυντικο,αλλα κ παλι λιγα μου φανηκαν..μονο υψος παιρνει το μωρο μου,ειναι 65εκ,απο βαρος οχι κατι σπουδαιο,αλλα πινει 130μλ ανα τριωρο και τη νυχτα δεν τρωει ενω τα αλλα στην ιδια ηλικια ακουω 180+.Καθε παιδι ειναι διαφορετικο,δεν μπορεις να το πιεσεις να φαει ειτε θηλαζει ειτε οχι.Το υψος δε ειναι καθαρα γονιδιακο μου ειπε η γιατρος,δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γεια σας κοριτσια. Εγω κουρασμενη συνεχεια. Ολο λεω να παω να κανω εξετασεις κ το ξεχναω. Εχω τοσα πολλα στο κεφαλι μου. Εμενα ο μικρος αποδιοργανωθηκε.Εκει που κοιμοταν 2-7 το βραδυ τωρα αλλαξε. Κοιμαται πχ λιγο τωρα μετα ξυπναει 12 καθεται μεχρι τις 3 ξυπνιος μετα ξαναξυπναει 7.Δεν προλαβαινω...12 τα μεσανυχτα σιδερωνω. Πολυ δυσκολο με τη δουλεια.Εγω εχω Δευτερα γιατρο κ εχω περιεργεια να δω τι θα μας πει...Εμενα ο μικρος παντως πιπιλαει κ το δαχτυλο κ την πιπιλα.

Και εμενα ο μικρος πιπιλαει τα παντα και δακτυλο και πιπιλα και στηθος.

Στην κορη κοψαμε την πιπιλα την Πρωτοχρονια. Την πηρε ο Αγιος Βασιλης οταν εφερε το παιχνιδι. Ειχαμε κανει προετοιμασια 2-3 μηνες πριν. Της λεγαμε οτι δεν ειναι νινι και την πρωτη πιπιλα την κοψαμε με το που την διναμε ανατριχιαζε. Την εδινα και καλα καταλαθως αυτη μετα φοβοταν να παρει την καλη. Ωσπου την δωσαμε στον Αγιο για να μας φερει το δωρο. Ειχαμε κλαματα 3-4 μερες ακομη αργουμε να κοιμηθουμε και μας εμεινε η δυσφημιση του Αγιου.

Οταν χανει κατι τα ριχνει στον Αγιο Βασιλη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Και εμενα ο μικρος πιπιλαει τα παντα και δακτυλο και πιπιλα και στηθος.

Στην κορη κοψαμε την πιπιλα την Πρωτοχρονια. Την πηρε ο Αγιος Βασιλης οταν εφερε το παιχνιδι. Ειχαμε κανει προετοιμασια 2-3 μηνες πριν. Της λεγαμε οτι δεν ειναι νινι και την πρωτη πιπιλα την κοψαμε με το που την διναμε ανατριχιαζε. Την εδινα και καλα καταλαθως αυτη μετα φοβοταν να παρει την καλη. Ωσπου την δωσαμε στον Αγιο για να μας φερει το δωρο. Ειχαμε κλαματα 3-4 μερες ακομη αργουμε να κοιμηθουμε και μας εμεινε η δυσφημιση του Αγιου.

Οταν χανει κατι τα ριχνει στον Αγιο Βασιλη.

Αχ το καημένο το παιδάκι θα μισήσει τον Αη Βασίλη ! Χιχιχι!

Μάγδα όταν λες κλάματα εννοείς γκρίνια ή ξεσήκωνε τον κόσμο;; σκέφτομαι να την κόψω και εγώ και να δω τι θα κάνει!!

Αύριο 6 μέρες χωρίς κένωση τι θα γίνει με αυτό;; δεν θα έρθει στα ίσα του;; σήμερα το μωρό υπέφερε!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Αγαπη ολα τα παιδακια θα περιμενουν με λαχταρα τον Αγιο Βασιλη και η δικια μου θα κρυβει τα παιχνιδια μην της παρει κατι η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να την πιεζω για κατι αυτο ηταν το πρωτο που επιβαλαμε στο παιδι ενω δεν εδειχνε ετοιμο.

Τασσουλα της πηραμε ενα παιχνιδι που ηθελε πολυ της πεπα και της ταξαμε και φιγουρες της πεπα. Το μεσημερι ειχαμε κλαματα πηγαινα για 10 μερες και ξαπλωνα μαζι της για να χαλαρωσει και να κοιμηθει. Το βραδυ ειναι κουρασμενη και κοιμοταν. Αρχισε να τς παιρνεις την πιπιλα οταν κοιμηθει για να συνηθιζει. Σιγα σιγα γινονται οι αλλαγες.

Επαιρνα τη πιπιλα στις 12 και την εδινα στις7. Μετα κοψε ή τριπησε την μια πιπιλα για να χασει την ευχαρηστηση και οταν ξυπναει να την λες να στην δινει και να την σηκωνεις. Οταν δεις οτι ειναι ετοιμη προχωρας στο επομενο βημα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εμενα μου εδινε την πιπιλα γιατι της ειπα οτι θα χαλασει και αυτη οπως η τρυπια.

Ααα κατι ακομη αμα δωσετε την πιπιλα να ειστε ετοιμη για της υστεριες για 3-4 βραδια μετα φτιαχνουν τα πραγματα, αλλα μην την αναφερετε καθολου και μην κανετε πισωγυρισμα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...