Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Ετσι εμασταν εχθες με τεντωσε. Υπομονη σημερα ο δικος μου κοιματε.

Στην κορη ξεκινησαμε στερεες στον 6. Τωρα στο μπεμπη επειδη υποψιαζομαστε

αλλεργια δεν ξερω τι θα κανουμε.

Αγαπη απο τωρα φυσικοθεραπειες για το ρεβοκρανο; εμας μας ειπε μετα τον 6, εσας ειναι εντονο. Εγω το καταλαβαινω οταν τον βαζω μπρουμητα.

Νεραιδουλα και εμας μας ειπαν οτι τα τεστ δεν ειναι αξιοπιστα σε αυτες τις ηλικιες.

Μάγδα μου οταν τον πήγα για φυσιοθεραπεία για πρώτη φορά την περασμένη εβδομαδα η φυσικοθεραπεύτρια μας είπε οτι αργήσανε κιόλας να τον παμε! Επίσης ο παιδίατρος μας είπε οτι αν ειναι ελαφριάς μορφής μπορει να περάσει γύρω στον έβδομο μηνα. Σε εμάς όμως άρχισε να γίνεται έντονο μετα τον δευτερο μηνα περίπου κι ετςι έπρεπε να τον πάω. Άποψη μου για όσες πιστεύεται οτι τα μωράκια σας έχουν ρεβοκρανο θα πρεπει να τα πάτε σε ειδικό φυσικοθεραπευτή για να σας πει την άποψη του. Μην το αμελήσετε γατί μετα θα ειναι πολυ δύσκολο να θεραπευτεί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες σας! Νοιωθω καλύτερα σημερα νομίζω... Φυσικά εχω πάρει νουροφεν κατα τις 3 θα δείξει μεχρι το βράδυ πως θα ειμαι..

Βάσω κ Αναστασια μήπως τα μωράκια σας έχουν κολικούς αντί άλματα;;; Δοκιμάστε το μασάζ με το μαστιχολαδο.

Στείλτε κ σε εμένα το fb σας σε προσωπικό μήνυμα. Τατιάνα μου πως κ δεν εχεις fb; Με εκπλησεις! Χαχαχα!

Σημερα βρε κορίτσια έκανα την σκέψη για εμάς εδω ποιος θα μας το έλεγε οτι αντί να συζητάμε με άτομα κατα τη φυσική τους παρουσία να συζητάμε μέσω Διαδικτύου με φίλες πλέον... Πως καταντήσαμε ετςι; Πρόοδο να το πω; Σύγχρονη κοινωνία να το πω; Πρόβλημα προσωπικότητας να το πω; Εγω πάντως δεν μπορω να συνδεθώ κ να κάνω παρέα εύκολα με άτομα εδω κ λίγα χρονια μετα απο αρκετά περιστατικά προδοσίας κ κουτσομπολιού λογοκρισίας που υπέστηκα στο παρελθόν! Δεν εμπιστεύομαι εύκολα έως καθόλου.

Αγάπη είδες?! χεχε!! κάνω τη διαφορά!! χαχα!! μωρς αυτό το ρεβοκρανο ενω η παιδιατρος εδω μου είπε πως δεν εχει εγω αγχώνομαι.. Πάλι καλά πάντως είσαι καλύτερα!!!! Στειλε το φεις σου στηβ Εφη και θα μας δεις απο εκει κ εγω ετσι έκανα! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλέ κορίτσια τι έγινε με τους γιατρούς;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Τασσουλα μου εμάς τα είδε ολα πολυ καλα. Απο βάρος εχει παρει πολυ λιγο, ούτε 400 γραμμάρια, αλλα δεν ανησυχεί. Τον ρώτησα τον ξαναρώτησα αν ειναι σίγουρα καλα μου λέει ναι! Του είπα μηπως να την ξυπνάω το βράδυ να τρωει, μου ειπε οχι. Ύψος 62. Του είπα οτι πολλές φορές δεν τρωει γιατι θελει να κοιτάζει γύρω γύρω και μου ειπε πρέπει να χαίρεσαι που το παιδί εχει ξεκινήσει να ενδιαφέρεται για το περιβάλλον γύρω του... Σημαίνει οτι εγκεφαλικά αναπτύσσεται σωστά. Βρήκε τα ούλα πολυ πρησμένα και είδε ότι εχει πολλα σάλια... Επίσης μου ειπε να σταματήσω πλέον να μετράω πάνες, δεν εχει νόημα, και το βράδυ να την αφήνω να μην την ξυπνάω. Απο εδώ και πέρα λέει θα κοιμάται ολο και περισσότερο. Στο εμβόλιο τσιριξε πολυ αλλα με την αγκαλίτσα ηρέμησε και γέλαγε στο γιατρό...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα σας!

Εφη μου ολα οκ με το μωράκι μην αγχώνεσαι! Συμφωνώ με όσα σας είπε ο γιατρουλης σας!

Τατιάνα μου δεν βάζω φωτο των παιδιών μου στο fb για ευνόητους λόγους! Στείλτε μου εσεις τις διευθύνσεις σας οσες θελετε να δω τα προφίλ σας (πάλι για ευνόητους λόγους)! Πάω γιατι ξύπνησε!

Καλημέρα!!!!!

Αγάπη έχουμε μυστική ομάδα στο fb και μονο εμεις βλέπουμε τι ποστάρουμε! Αν θέλεις στείλε μου σε μήνυμα εδώ να σε προσθέσω.

Ναι μωρέ προσπαθώ να μην αγχώνομαι με το βάρος! Μάλλον το παιδί μου ανήκει στην κατηγορία των παιδιών που τρώνε αλλα δεν παίρνουν πολυ βάρος!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Έφη μου τα μωρακια μας προσέχουν την σιλουέτα τους!! Δεν σου είπε για συμπλήρωμα, ούτε εμένα!!! Δηλαδή δεν αγχωθηκες καθόλου ε;;; πάντως ναι αφού το ύφος σας είναι μια χαρά και η ανάπτυξη γιατί να υπάρχει άγχος;; εντάξει είσαστε μετά το εμβόλιο;; κακακια κάνετε;;; θα δούμε στο επόμενο ραντεβού τι έχει γίνει, εμείς τους δίνουμε το γαλατάκι μανουλας τι καλύτερο;;;

Δευτερομανουλες έχετε κόψει την πιπιλα και πως;;; εγώ προσπάθησα της είπα οτι μεγάλωσε και θα έρθει η νεράιδα πιπιλα να πάρει τις πιπιλες και να της φέρει δώρο. Πήγε και την πέταξε μόνη στα σκουπίδια!!! Το μεσημέρι είχε υπερένταση και δεν κοιμήθηκε καθόλου, σύνδρομο στέρησης εθισμός!! Ηρθε το βράδυ έπεσε ξερή στην αγκαλιά του μπαμπά μωρέ τόσο εύκολο λέω!!! Σηκώνεται με λυγμούς, ύστερες και αναφιλητα. Φεύγει ο άντρας μου απο το δωμάτιο γιατί δεν μπορούσε..... Η μικρή εσκουζε. Της μιλαγα ήρεμα οτι είναι μεγάλο κορίτσι, της έλεγα να μου πει γιατί κλαίει δεν έλεγε μόνο τσιριζε ασταμάτητα!!! Πέρασαν 40 λεπτά κρίσης μέχρι που ήρθε ο άντρας μου μέσα μου είπε δεν είναι τρόπος αυτός και να της δώσω πιπιλα. Τότε άρχιζε και φώναζε πιπιλα πιπιλα, δεν είχε νόημα πλέον της είπα οτι θα πω στην νεράιδα να την φέρει πίσω και να πάρει τον δώρο και πήγα και την έφερα πιπιλα!!! Μου φαίνεται τόσο δύσκολο να την κόψει είναι πολύ εξαρτημένη!!! Γιαυτό στο μωρό δεν δίνω και ούτε πρόκειται!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εμένα Εφη και η μεγάλη μου δεν έπαιρνε και ούτε παίρνει βάρος αλλά έπινε ξένο γάλα οπότε ήξερα οτι έτρωγε συν του οτι τιυτς πρώτους μήνες έπαιρνε πιο πολύ από την μικρή. Βέβαια επαναλαμβάνω με φόρμουλα!!

Αγάπη είναι μυστική ομάδα εννοείται και δεν την βλέπει κανείς εκτός από εμας, ούτε εγώ θα εβαζα φώτο αλλιώς. Αν δεν θέλεις να βάλεις δεν πειράζει μπορείς απλά να συμμετέχεις στις συζητήσεις!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Τασουλα μου ειναι πολυ δύσκολο αυτο με την πιπίλα. Εμένα η μεγάλη μου 1 κ 4 μηνών κόλλησε την ίωση κοξάκι αυτή που βγάζουν σπιθιρακια σαν αφθες μεσα στο στόμα στα χέρια κ στις πατούσες κι ετςι για μια εβδομαδα δεν μπορούσε να πιπιλίσει την πιπίλα κ μετα δεν της της την έδωσα ξανά οταν ξυπνούσε μεσα στη νύκτα. Βασικά ήθελα πιπίλα μετά το μπιμπερό για να κοιμηθεί κ όταν ξυπνούσε μεσα στη νύκτα. Από τότε όμως αποκτήσαμε άλλη συνήθεια οταν ξυπνούσε μεσα στη νύκτα επειδη ενοιωθε ανασφάλεια έκλεγε κι ετςι την βάζαμε μαζι μας να κοιμάται κ για να κοιμηθεί πιπίλα έξι συνεχεια το μπιμπερό!

Μια ψυχολόγο που άκουσα να μιλάει γιαυτο το θεμα είπε οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιούμε βίαιους τρόπους οπως να βάζουνε πιπέρι κλπ Η δίκη σου προσέγγιση μου φάνηκε καλη! Αλλά δια άσε κ σχετικα άρθρα στο Ίντερνετ κ στο parents.org.gr

Εφη μου σου το στελλω σε πμ

Τατιάνα δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες!! Εμένα της μεγάλης τώρα με ην πιπιλα αρχίζουν και στραβωνουν τα δόντια της στην άνω γνάθο τα μπροστινά!! Το μωρό δεν βάζει δάχτυλο αλλά νομίζω το δάχτυλο είναι καλύτερο γιατί έχω διαβάσει οτι το παιδί το κόβει μόνο του πιο εύκολα!!! Δεν ξέρω κιόλας!! Πάντως με την πιπιλα δυσκολευομαι πολύ!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσουλα δεν μου ειπε για συμπλήρωμα. Να συνεχίσω όπως κάνω μεχρι τώρα. Αφού του είπα να την ξυπναω το βράδυ να τρωει περισσότερο και ήταν κατηγορηματικός! Κακάκια ναι κανονικά ολα! Αφού την βλεπω οτι μεγαλώνει κανονικά και δεν βλεπω κατι περίεργο απλα θα το δεχτώ οτι δεν θα παιρνει πολλα γραμμάρια το μήνα!

Πυρετό δεν κάναμε λιγο ανησυχία μονο και λιγο κακοδιαθετη. Έτσι ήταν και στο πρώτο.

Πιπίλα κι εγώ δεν ήθελα να δώσω, αλλα ήταν η μόνη λύση που δεν μπορω να την σηκώνω με τους πόνους που εχω...

Σημερα βλεπω που κ που πετυχαίνει και το μεγάλο δάχτυλο και βαζει στο στόμα... Την ενοχλεί αλλα εκει επιμένει!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Τασσουλα κ οι 2 παιδιατροι μου το ειπανε.. Και αυτη εδώ κ η Πατσούρου.. Τώρα κ για την πιπίλα ξέρω οτι υπάρχει πιθανότητα να στραβωσουν.. Επίσης η μία από τις κολλητές μου ρουφουσε χρόνια τον αντιχειρα της σε σημείο πλέον που εχει παραμορφωθεί κ την ονομάζει μπουφο! Χαχα! Τρελη! Εχει γινει χονρτο πανω κ λεπτοκαμμομςλνο κατω.. Δεν ξερω αν ισχυουν απλά εγώ ενημερωνω γιατι εγώ τρομοκρατηθηκα κ δεν τον αφηνω να το βαζει στο στομα....

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...