Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τατιάνα μακάρι το βρακι μου να ταν τρύπιο!!,χαχαχα!

Βασικά μακάρι να ταν κανα στρινγκ σουπερ σεξι να μάθουν πως φτιάχτηκε το εγγόνι τους χαχαχαχαχα,!!

Αλλα δεν ηταν;)

Αγάπη εγώ έπαιρνα διπλό ντεπον κάθε 8 ώρες αλλά μου την είπε ο γιατρός ότι δεν έπρεπε διπλό ήταν μεγάλη δόση. Το ένα δεν μου έκανε τίποτα. Ακολούθησε οτι σου λέει ο σύμβουλος!!!

Πωπω δεν θα την παλευα με τίποτα να έχω συγγενολοι στο σπίτι, θέλω την ηρεμία μου και τους ρυθμούς μου!! Πόσο μάλλον και να τους συντηρω!!

Τα μωρακια μεγαλώνουν και κάνουν τόσα πολλά!! Αλήθεια όσες έχετε facebook μπείτε στην ομαδουλα μας να δούμε τα μωρακια!!

Καληνύχτα!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιάνα μου ξέχασα να ευχηθω για τον αντρουλη σου χρόνια πολλά!!!

Έφη και Αναστασία περιμένουμε νέα από γιατρούς!!!

Αναστασία έχω και εγώ ένα τέτοιο θερμόμετρο μετώπου αλλά δεν είναι αξιόπιστο. Κάθε φορά μου βγάζειοτι νάναι. Το είχα πάρει για την μεγάλη όταν ηταν μωρό και δεν έδειχνε σωστά. Όταν είχε πυρετό έδειχνε οτι δεν είχε. Γενικά έδειχνε άλλες μετρήσεις κάθε φορά που έπαιρνα θερμοκρασία. Οπότε υδραργύρου που είναι τα πιο αξιόπιστα στην μασχαλιτσα και αγκαλιά!!

Χθές που λυσαξατε στην πολύ λογία, βγηκα το βραδακι για φαγητό με την δουλειά. Είχαμε και κοπή πίτας και μας κάναν το τραπέζι 25 άτομα!!! Ηταν πολύ ωραία βραδιά και ελειψα 4 ώρες. Το μωρό πάλι δεν ήπιε απο το μπουκάλι και με περιμενε..... Αχ τι θα γίνει;; το καλό είναι οτι μου είπαν οτι θα δουλεύω μόνο πρωί για αρχή οπότε είναι 6 ώρες μόνο ένα γεύμα ξένο για το μωρό. Θα πω στην μάνα μου να την καθυστερεί να δίνει το γάλα!!! Λέτε να τα καταφέρω;;

Επίσης εκεί που θα δουλεύω θα έχει ψυγείο και θα κλεβω ένα 5λεπτο για άντληση. Μετά θα το βάζω στο ψυγείο σε σακούλα και δεν θα φαίνεται όμως πάλι αναρωτιέμαι για την μεταφορά του. Θα έρχεται να με παίρνει ο άντρας μου και είναι 5 λεπτά από το σπίτι. Αν δεν το βάλω κάπου θα χαλάσει;;

Εχετε στον νου σας τσαντακια μεταφοράς θα ήθελα κάτι πολύ μικρό!!

Καλημερες!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα!Τασουλα μου ειναι λιγες οι ωρες που θα λειπεις θα τα καταφερεις,η μεντελα εχει ισοθερμικα τσαντακια για τη μεταφορα του γαλακτος,κατι τετοιο ισως σε βολεψει.

Τατ να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Εμεις πηγαμε Παιδων το Σαββατο,μας εκαναν πατς τεστ κ σημερα θα τα βγαλουμε να δουμε τα αποτελεσματα αν κ δεν ειναι απολυτως αξιοπιστα σε αυτη την ηλικια,πιθανον να ειναι αρνητικα αλλα παρολα αυτα να υπαρχει αλλεργια.Θα συνεχισουμε με το ειδικο γαλα μας ειπαν κ βλεπουμε.Ποτε θα ξεκινησετε στερεες τροφες κοριτσια;Αλλοι λενε να κλεισει τον 6ο αλλοι τον 5ο,στο Παιδων μου ειπαν το δευτερο

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!

Μαίρη μου καλα αποτελέσματα να έχετε! Αλλα όντως τόσο μωρά τι αλλεργίες να δείξουν τα τεστ;! Θα ρωτήσω σημερα και τον δικό μου παιδίατρο για τις τροφές να δω ποτε τις ξεκινάει αυτός.

Τασσουλα μου και εγώ της μεντελα το τσαντάκι ειχα δει, γύρω στα τριάντα ευρώ νομίζω, αλλα ειχε 4 θήκες! Σίγουρα θα υπάρχουν και μικρότερα! Αν και για 5 λεπτά απόσταση δεν νομίζω να πάθει κατι. Τι μπουκάλα έχεις; Μηπως πρέπει να δοκιμάσεις και καμια άλλη;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κοριτσια μου καλημερα!Τι κανετε?Δυστυχως δεν εχω καταφερει να διαβασω καλα τα νεα σας!Συνηθως ασχολουμαι το βραδυ,οταν ξυπναει η μπεμπα!Αλλα δεν θυμαμαι και πολλα!

Δεν προλαβαινω πλεον να ασχοληθω με τον υπολογιστη!Γενικως να ξεκουραστω!Ο μονος χρονος που αφιερωνω,ειναι 3 ωρες την εβδομαδα,για να παω πιλατες!Κατι ειναι και αυτο!

Τα κοριτσια μου μεγαλωνουν και εχουν τις αναγκες τους,δε ξερω ποια να πιασω και ποια να αφησω!

Η μπεμπα τις τελευταιες μερες εχει απιστευτη γκρινια,ηρεμει μονο στην αγκαλια!

Η μεγαλη μου,με το που βλεπει αυτη τη σκηνη,ταραζεται!Κλαιει η μπεμπα,κλαιει και αυτη!Ειμαι επι ποδος,απο το πρωι μεχρι το βραδυ!Στην κυριολεξια,καθομαι,οταν πλεον θα κοιμηθουν,γυρω στις 11 το βραδυ δηλαδη!

Δοξα Την Παναγαθη,ομως,ειμαστε καλα!Περαστικα θα ειναι ολα!

Σημερα εχουμε παιδιατρο!Δεν ανησυχω,ξερω πως ειναι καλα,φαινεται πως εχει παρει βαρος,μιας και τρωει παααααααρα πολυ καλα!

Το μονο που θελω να δω,ειναι εαν επανηλθε το κοκκαλο!

Θα προσπαθησω να σας ενημερωσω!

Νεραιδουλα μου,καλα αποτελεσματα!

Και οποια κοριτσια εχουν σημερα παιδιατρο,με το καλο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Με το καλο ολα τα μωρακθα που πανε γιατρο!!!

Τασουλα μθα χαρα με τη δουλεια.. τι λες ν την ξυπνας αλλη μια φορα το βραδυ για ν ειναι πιο χορτατη κ να αντεχει οσο θ λειπεις; αλλα απο την αλλη ριναι κριμα ν της χαλασεις το προγραμμα... ασε που πιστευω σε κανενα μηνα θ στρωσει..η θα συνηθισει το μπουκαλι η θα σρ περιμρνει ησυχη...

Τατιανα χρονια πολλα!!!

Αγαπη πρραστικα...

Νεραιδουλα καλα αποτελεσματα...

Εγω μια χαρα με τον οαεδ τελικα...

Οσο γθα τα αλλα που λεγατε...τι ν πω; Ηρωιδες... με πεθερες κ αδερφια μες στο σπιτι..απαπα... με κορυφαια απαραδεκτη την πεθερα της Αναστασιας...χαχα εγω ευτυχως ειμαι τυχερη σε αυτο το θεμα...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Κοριτσια μου ευχαριστώ για τις ευχουλε κ ανταποδιδω! :)

Τασσουλα μου μια χαρα λοιπόν που αγχωνοσουνα! :) για 5-10' δε θα πάθει κάτι εκτος αν το εχεις σε πολυ ζεστη θερμοκρασία (στο καλοριφερ του αυτοκ.) ή κάτω απο τον ηλιο.. Καλου κακου ομως θα σ ελεγα να πάρεις.. Εγώ μαλλον τελικά δε ξεκινάω δουλειά! Πέρνω το 9μηνο (δημόσιο).. 26/1 παω Αθηνα λόγω δουλειας για 2 μερες κ μετά θεσνικη για 15 μερες οικογενειακως φυσικά! :)

Νεραιδουλα μου δεν νομιζω να δειξει τιποτα..μακαρι ομως αν εχει καπου να φανει! :) εγω μεθαυριο εχω παιδιατρο.κ θα ρωτησω!

Μαράκι μου χαίρομαι που ειστε καλά κοπέλα μου κ ας μην μπαινεις συχνα np να μας τα λες! Μας φτανει που ειστε καλά! :) καλό γιατρό λοιπόν! :) θα πας καθολου θενσικη τελη-αρχές του μηνα?

Βασω ουτε του παπα μη το πεις!! Χαχα

Αναστασία μου πεθαινω με τον τροπο σκεψης σου! Χαχαχα

Καλό γιατρό σε ολα τα μπεμπάκια!!! :)

Εμεις σημερα δε κοιμηθηκαμε καλά καθολου οπότε ειμαι λιγο πτωμα αλλά εκανα δουλειές (μια μινι γενική) κ στανιαρα!χαχαχα! Ευτυχως μαγειρευει ο αγαπουλας σημερα! Χεχε

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλε να ρωτησω γιατι εγώ δεν εχω βολευτεί ακομα κ πολύ.. Κ τα τελευταια που πηρα μας ειναι σχεδον ισα ισα!! Ζιπουνακια απο που περνετε? εχουν καρτελάκια-ετικετάκια; Οσα εχω παρει εκτος απο κάποια λίγα είχανε κ ετικετακια κ ετσι τα γυρνουσα αναποδα για μα μην ενοχλουν το μωρό.. Και αυτα που πηρα τώρα εχουν στην περιοχη της πάνας μαλακά βεβαια αλλά μας ειναι ια ισα ..

Διαφημίσεις

Ειμαι άυπνη τελείως...όλη την ωρα με πιπιλαει ο μικρός κι η γκρίνια παει σύννεφο..! Μου έκανε κατι βήχαλακια αλλα δεν ειμαι σίγουρη κιολας..μπορεί να στραβοκαταπιε..

Εν συντομία γτ με ξανακοιτα λαίμαργα..

Ποια ομάδα στο φουμπου εννοείτε; Οποίες θέλετε στείλτε μ πμ με τα ονόματα σας να σας βρω...μην τα γράφουμε εδω..βέβαια δεν ανεβάζω τπτ αλλα να σας στειλω φωτό!!!

Τασουλα μην πάρεις ισοθερμική τσάντα 30 ευρώ!!!! Σιγά! Στα φαρμακεία τσάμπα δίνουν τις παγοκύστες. Αν δεν βρεις πες μου να σου στειλω εγω καμια τσαντούλα κ καμια παγοκύστη.

Τατιάνα ζιπουνακια πήραμε μαδερκεαρ. Δεν παθαίνουν τίποτα. Κ κατι κοντομάνικα Ντισνευ μια χαρά του κάθονται. Μου φέρανε κ μια εξάδα ελληνικής ραφής κ μια χαρά είμαστε. Απλως κάποια που λένε 3-6 δεν ειναι ουτε για 00..πάρε 6-9 να τα χεις κ πιο μετά κ κατα προτίμηση ν ανοίγουν ολόκληρα να μη χρειάζεται να τα περνάς απο το κεφάλι του, βολέυουν πολυ.

Νεραιδουλα Στις 180 μέρες αρχίζει Στέρεες μας είπαν εμάς..μολις κλείσει τον έκτο.

Παω γιατι με ξέρασε ολόκληρη..!

Ωχ Αναστασία μου εφαγε πολύ ε? δυστυχως αυτα κανει το άλμα.. :/ την παλευεις? εχεις τον αντρουλη σου διπλα μζι σου να σε βοηθήσει? ναι είχα τετοια φορμακια αλλά εμένα δε με βολεψαν μωρέ... :/ 6-9 θελω αλλά σου λεω οοοολα οσα βλεπω εχουν ετικετάκι στον αυχενα κ δεν θελω..ειδα τωρα των μαραζιλ δεν εχουν μπορει να δοκιμασω αυτά.. Για το μικρό άμα αρχισε να αρρωσταινει μπορει γι ααυτο να θελει συνεχεια βυζι!

Κοριτσια κ εγω δεν ξερω ποια ομαδουλα λετε.. Εχει φεις η μάνα μου κ μπαινω απο εκεί οποτε αμα θέλετε πειτε μου ποια ειναι!

Ουφ δν καθεται πουθενα σημερα.. μονο στηθος η αγκαλια κ βολτα για λιγο.. κ δν ειμαστε σρ εβδομαδα αλματος..ειναι ακριβως 10 εβδομαδων σημερα..

Τατιανα τα φανελακια του otchestra που εχω εχουν μονο ενα μικροσκοπικο ετικετακι. Κ ανοιγουν απο μπροστα

Νεραιδουλα τον μεγαλο τον αρχισαμε με στερεες οταν εκλεισε τον 6ο. Για τπν μικρο δν εχω ρωτησει ακομα.

dph2p2.pngRGM7p2.png

Πω πω γραψατε παρα πολλα. Αλλα εχετε πολυ πλακα.....

Τατιανα τελειο το σκυλακι, ειναι ενας κουκλος. Ακιτα ειναι; εχουν οι γονεις μου ακιτα αι ενω λενε πως ειναι αγρια εμας ειναι χαδιαρης και γλυκουλης. Να χαιρεσε και τον αντρα σου.

Αγαπη παρε βιταμινες υπαρχουν σκευασματα για θηλασμο.

Μαριρεν σκανδαλιαρης ο μικρος.

Τασουλα και εγω δεν πιστευω να παθει κατι το γαλα.

Οσο για την πεθεροκουβεντα θα μπορουσα να πω πολλα αλλα τα αγνοω γιατι εχω δει και καλα στοιχεια, απλως δενθελει να βοηθησει γιατι λεει να ερθει η μητερα μου που ειαι 3,5 ωρες μακρυα. Δοξα το θεο τα καταφερνουμε καλα.

Τασσουλα ο μικρος εχει ρουτινα υπνου, ξεκιναμε μπανιο 8:30 θηλασμο και υπνο μετα και ξυπναμε 12:30 μετα ξυπναμε 2:30 με 3 και μετα ξυπναμε ολη την ωρα για να θηλασει 5 λεπτα χωρις να ξυπνησει και υπνο παλι. Αλλα θα ξυπνησει και 4 κι 530 και 630 και 730 που σηκωνομαι τελικα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ουφ δν καθεται πουθενα σημερα.. μονο στηθος η αγκαλια κ βολτα για λιγο.. κ δν ειμαστε σρ εβδομαδα αλματος..ειναι ακριβως 10 εβδομαδων σημερα..

Τατιανα τα φανελακια του otchestra που εχω εχουν μονο ενα μικροσκοπικο ετικετακι. Κ ανοιγουν απο μπροστα

Νεραιδουλα τον μεγαλο τον αρχισαμε με στερεες οταν εκλεισε τον 6ο. Για τπν μικρο δν εχω ρωτησει ακομα.

Ετσι εμασταν εχθες με τεντωσε. Υπομονη σημερα ο δικος μου κοιματε.

Στην κορη ξεκινησαμε στερεες στον 6. Τωρα στο μπεμπη επειδη υποψιαζομαστε

αλλεργια δεν ξερω τι θα κανουμε.

Αγαπη απο τωρα φυσικοθεραπειες για το ρεβοκρανο; εμας μας ειπε μετα τον 6, εσας ειναι εντονο. Εγω το καταλαβαινω οταν τον βαζω μπρουμητα.

Νεραιδουλα και εμας μας ειπαν οτι τα τεστ δεν ειναι αξιοπιστα σε αυτες τις ηλικιες.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...