Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Εφη μπράβο βρε!! Αντε, να μας πεις τι σου πε ο παιδίατρος! Κι εμείς εμβόλιο εχουμε αύριο! Την πήρα και σήμερα τηλ γιατι χθες του εβαλα θερμόμετρο και έδειχνε 38,5 και μετά απο λίγο 38 και μετά 37.5 και μετά 37.1.... Μεσα σε δέκα το πολυ λεπτά ολα αυτα... Βέβαια ειναι μετώπου το θερμόμετρο κ πολλές φορές μου δείχνει ο,τι να ναι..και πριν έκλαιγε γοερά και είχε κοκκινίσει..( ουτε που ξέρω γιατι, τα κανει κατι τέτοια ειδικά το βράδυ...να ναι ανησυχία, να ναι δοντια, να ναι νύστα...πείνα πάντως δεν ειναι, το τσέκαρα αυτο..!)

Τασουλα ολο κατι διαφορετικό θα της τραβά την προσοχή...σε λίγο θα λέει αλλα πράγματα. Ετσι κανει κι ο δικός μου..τ Ρα βρήκε τις μπουρμπουλήθρες και κανει και ήχο..ααααα...πρρρρρρρρρρ..κατι τέτοιο και μετ ξεκαρδίζεται μόνος του.

Τατιάνα γουσταααααρω τεεεεελειος ειναι!!

Βάσω δε νομίζω να χεις θέμα με τον ΟΑΕΔ αφου με τη δουλειά σου εχεις συννενοηθει...συνήθως αν υπάρξει θέμα ειναι απο τον εργοδότη, ο ΟΑΕΔ απλως επικυρώνει..

Μάγδα και Ντόμινο....πεθερές...αχχχχχ...Λοιπόν. Για δικη μου βλακεία η αδερφή του άντρα μου έμενε μαζί μας. Οταν μετακομίσαμε μαζί ( εκείνος κι εγω) είπα απο καλοσύνη να μείνει λίγο καιρό μαζί μας μέχρι να δει τι θα κανει αφου πριν συγκατοικούσαν οι δυο τους και.....ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.. Εν τω μεταξύ ήταν και πολυ του σπιτιού.δεν έβγαινε ποτε( κυριολεκτικά) και δεν έκανε τίποτα ( οταν λεω τίποτα εννοώ ουτε το φλιτζάνι του καφέ στο νεροχύτη δεν έβαζε). Κάποια στιγμή πάτησα πόδι ( τα πληρώναμε και ολα της τα έξοδα εμείς και δεν πήγαινε άλλο) και γύρισε στους γονείς της. Αυτο με το που έμεινα έγκυος, κανα μήνα -δυο μετά. Έπρεπε να ετοιμάσουμε και το δωμάτιο του μικρού, στο οποίο έμενε εκείνη. Να σημειώσω ότι το σπίτι στο οποίο μετακομίσαμε ειναι δικό μου ( δεν θεωρώ ότι μεταξύ του ζευγαριού υπάρχουν δικά μου-δικά σου κι εχουμε κοινό ταμείο κιολας και μια χαρά ολα, αλλα το λεω για κεινη). Μετά εκείνη μου κρατούσε μούτρα, το ίδιο κι η μάνα της.. Ειναι πολλα, δε θα κάτσω να τα αναλύσω ολα αλλα θα σας πω ενα περιστατικό για να πάρετε μια ιδέα...ειμαι στο μήνα μου ( 2 μέρες μετά γέννησα) , με την κοιλιά στο στόμα, δουλεύω ακομα, η αδερφή του άντρα μου εχει κρατήσει τα κλειδιά και έρχονται επίσκεψη σε ωρα που ξέρουν ότι και οι δυο δουλεύουμε. Δεν ξέρω πόση ωρα έμειναν στο σπίτι μεσα, πάντως οταν γύρισα ( βρήκα ξεκλείδωτα και χεστηκα απάνω μου γτ δεν είχαν ειδοποιήσει) βρήκα ενα σπίτι χάος, είχαν έρθει 4 άτομα, είχαν φέρει φαγητό, το είχαν ζεστάνει, το είχαν φάει, είχαν φτιάξει καφέδες κλπ. Κ νεροχύτης γεμάτος ως πάνω. Παω εγω, μαγειρεύω κατι για το βράδυ και περιμένω να έρθει κι ο άντρας μου ο οποιος ερχόταν δυο ώρες μετά, κάθομαι με τα μούτρα στο πάτωμα γιατι ξενέρωσα παααααρα πολυ που ήρθαν ετσι, τους ρωτώ αν θέλουν τίποτα, τους φτιάχνω κέικ ( σκατα στα μούτρα μου) γιατι δεν είχα τίποτα να τους κεράσω, έφεραν κατι κουλουράκια μαζί τους αλλα είχαν ζάχαρη κι εγω δεν μπορούσα να τα φάω λόγω Ζαχαρου κύησης. Οταν ήρθε ο γιος τους έβγαλε ενα ταπεράκι απο την τσάντα της και του το έδωσε να φάει (!). Όχι μονο δεν έφερε σε μένα ( που θυμίζω ήμουν έγκυος στο πρώτο της εγγόνι ) αλλα δεν μου ειπε καν "μην μαγειρέψεις". Ευτυχώς εκείνος της ειπε ότι θα φάει το δικό μου φαγητό (αααααααααχ τον αγαπωωωωω) κ της ειπε να δοκιμάσει γιατι ειμαι η καλύτερη μαγείρισσα που ξέρει ( αααααχχχχ τον λατρεύω) κι ότι καμια δε φτιάχνει πιο ωραία φαγητά και γλυκά απο μένα...α! Δοκιμάσατε και το κέικ, φανταστικό ε?( αααααααχ αν δεν τον είχα ήδη παντρευτεί, θα τον παντρευόμουν!). Πριν φύγουν ρωτάει η αδερφή του άντρα μου τη μάνα της " μήπως θα πρεπε να πλύνουμε τα πιάτα πριν φύγουμε?" ( θεία επιφοίτηση μάλλον) και της απάντησε εκείνη" όχι καλε...σιγά, αύριο η Αναστασια δε δουλεύει " ( ο γιος της δούλευε το Σάββατο).

Λοιπόν....όσο ήμουν έγκυος μια δουλειά δεν μου παν να μου κάνουν που η μάνα μου μένει εκτός Αθηνών, κι η μάνα μου ήρθε κιολας να μου κανει δουλειές. Δώρο δε μου έκαναν οταν παντρεύτηκα, ουτε οταν γέννησα. Τίποτα. Ουτε ενα κουτί γλυκά δε μου έφεραν που λέει ο λόγος. Στο γάμο τα κάναμε ολα εμείς και βοήθησε κι η μάνα μου, στη γεννα τα ιδια. Κι απο τότε που γέννησα έρχονται κάθε τρεις και λίγο, χωρις να ρωτούν αν μπορούμε, χωρις να ειδοποιούν και ανοίγουν και μόνοι τους. Μια μετά με βρήκαν με το βρακι μου, μολις είχα βγει απο το μπάνιο.( μονο με το βρακι μου) βέβαια εγω δεν ντρέπομαι αλλα ε παραπηγαινε... Είπα λοιπόν στον άντρα μου ότι αν τους ξαναδώ μεσα θα κανω φασαρία και να παίρνουν τηλ πρώτα..τίποτα άλλο δεν είπα, δε θελω να τους φέρω και σε ρήξη γιατι μπροστά του δεν κάνουν τίποτα και μου συμπεριφέρονται καλα, αλλα...το καταλαβαίνεις αν κάποιος σου συμπεριφέρεται καλα επειδή σε συμπαθεί η επειδή δεν εχει άλλη επιλογή. Τον τελευταίο καιρό εχουν αραιώσει...και τα τηλ και οι επισκέψεις...ισως τους ειπε ο άντρας μου ότι δε θα βγάλουμε το μικρό με το όνομα του παππού του ( μουαχαχαχαχα).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! :)

Εντάξει δεν υπάρχει ο γιος μου! Με δουλευει κανονικά! Έμαθε να πιάνει την πιπίλα και να την βγάζει και μετά προσπαθεί να την ξαναβάλει! ή ότάν είναι στην κούνια την βγάζει και βγάζει το χέρι του απο τα καγκελάκια και την πετάει κάτω! Αλλά το κάνει με ένα σκανταλιάρικο ύφος που σου έρχεται να το φας! :)

Να σας ρωτήσω, εσείς τις δουλειές σας τις κάνετε κανονικά; Μην φανταστείτε ότι προλαβαίνω να κάνω πολλά με τον μικρό τουλάχιστον τα δικά του ίσα ίσα. Εννοώ σκούπα, σίδερο και γενικά ότι κάνει θόρυβο! Εμένα μόλις βάλω μπροστά την σκούπα βάζει τα κλάματα και ούτε ανάσα δεν παίρνει. Το ίδιο κάνει και με το πιστολάκι - και θυμάμαι την Κατερίνα που του το έβαζε για να κοιμηθέι! - και με τον ατμό απο το σίδερο! Έχω καταντήσει να μην μπορώ να κάνω τίποτα! Και έχω και τον άντρα μου που μου λέει ότι αφού φοβάται να μην τα κάνω! Και πως θα του σιδερώσω τα ρούχα; ή πως θα μαζέψω το χαμό απο τις τρίχες που μας κυνηγάνε όταν περπατάμε! Δεν ξέρω πως να τον κάνω να τα συνηθίσει! Έλεγα ότι όσο μεγαλώνει θα στρώνει!

Τα νύχια τους πως τα κόβεται; Εγώ προσπαθώ όταν κοιμάται γιατί μόλις μακρίνουν χαρακώνεται αλλά δεν μπορώ να τα κάνω βαθιά γιατί φοβάμαι μην τον κόψω! Αλλά δεν κάθεται γενικά. Τον ποδιών δε ούτε κοιμισμένος γιατι γαργαλιέται! Ξέρετε κανένα κόλπο;

Όσο για τις πεθερές εμένα έχει να έρθει η δικιά μου πέντε χρόνια νομίζω! Εντάξει ζει σε νησί αλλά είναι συνταξιούχοι αν θέλανε θα μπορούσαν να έρθουν! Εμένα δεν με νοιάζει αλλά ξέρω ότι πειράζει τον άντρα μου και ειδικά τώρα που απέκτησαν εγγόνι μετά απο τόσα χρόνια προσπαθειών - που δεν ήταν σε καμία δίπλα μας - και δεν ξέρω αν θα έρθουν και στην βάφτισή του ή θα βρουν καμιά δικαιολογία πάλι! Έχουν άλλα τρία παιδιά και άλλα 10 εγγόνια και όλο δεν προλαβαίνουν! Αλλά περιμένουν απο μας να πάμε εκεί! Δεν ξέρω όμως ο άντρας μου είναι ξεροκέφαλος και αν του την δώσει δεν βλέπω να πηγαίνουμε καθόλου!

U85pp3.png

Μαριρεν ολο γελάω με τα κατορθώματα του μικρού σου!!! Φαντάσου τι εχουμε να δούμε ακόμη! Εντάξει αυτο το σκανταλιάρικο ύφος ειναι ολα τα λεφτά.. Κι εμενα μου γαργαλιστικές στα ποδια και του έκοψα ενα ζευγάρι κάλτσες ( να φαίνονται τα δάχτυλα) και του τα κόβω ετσι, χωρις να τον ακουμπώ. Με τα χέρια ποτε τα καταφέρνω ποτε όχι, αλλα μεγαλώνουν παααρα πολυ γρήγορα τα άτιμα!

Δουλειές δεν προλαβαίνω παρα μονο τα πρωινά που κοιμάται..τα απογεύματα ακομα κι αν κοιμηθεί θα ναι δεκάλεπτα, δεκαπεντάλεπτα οποτε μπααααα.. Απο ήχους τον ενοχλεί μονο ένας ( οταν ο μπαμπάς του ανοίγει με το κοπίδι την τρύπα απο τα βινύλια-δίσκους) οποτε σιγααα, αλλα όχι ότι τον κοιμίζει και κάποιος ήχος..μονο με βυζι κοιμάται και το βράδυ για να κοιμηθεί με θελει κι εμενα δίπλα του. Ντροπή της πεθεράς σου κι εσένα. Ελπίζω εμείς οι αγορομανες να μη γίνουμε ετσι σε καμια τριανταριά χρονια. Θελω να πιστεύω ότι δε θα γίνουμε ετσι αφου και σα μάνες δεν είμαστε οπως οι μανάδες των αντρών μας. Να πέσει φωτιά να με κάψει αμα κανω τέτοια πραματα!

Διαφημίσεις

Πωπω εντάξει ανεβαίνω και πιο πάνω να διαβάσω τι γράψατε γιατι γράψαμε όλες μαζί!! Μάλλον κοιμήθηκαν τα μωρά ταυτόχρονα! ( οπως οταν κάποιες ειναι φίλες συγχρονίζονται οι μέρες του μήνα που εχουν περίοδο ετσι κι εμείς συγχρονιζουμε τα μωρά μας!χαχσχα!)

Nimrodel δεν υπάρχεις! Οταν περνάνε τα χρόνια κάποια πράγματα τα διαγράφεις αλλά δεν τα ξεχνάς! αχαχχααχα με την ιστορία σου θυμήθηκα την αρχή του γάμου μου που δεν είχαμε προλάβει να παντρευτούμε και την τρίτη μέρα που φεύγανε τα πεθερικά μου μας αφήσανε τον αδερφό του άντρα μου να τον βοηθήσει μήπως χρειαζότανε τίποτα! Για τον άντρα μου φυσικό ο αδερφός του ήταν αλλά για μένα! Η μια βδομάδα έγινε έξι μήνες!!!! Γιατί είχε πάρει μια δουλειά ο άντρας μου και μέχρι να τελειώσει κόντεψαμε να τελειώσουμε και εμείς!!!χαχααχαχα θυμάμαι που στο τέλος είχαμε κουραστεί και οι δύο και ο κουνιάδος μου άνετος σαν να ήταν στης μάνας του! μόνο να πάω να του τρίψω την πλάτη δεν μου ζήταγε - αλλά έκανε δύο τρία φάουλ μπορεί και παραπάνω και ο αδερφός του τον έστειλε πακέτο στους δικούς τους! :) Πάντως τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια ξέρω ότι ο λόγος που καθότανε ήταν για να δίνει ραπόρτο στην μάνα τους και έψαχνε για δικά μου ατοπήματα! αλλά την πάτησε στο τέλος!!! χααχαχα Καλά που παντρεύτηκε μετά απο λίγο και γλιτώσαμε εμείς τις πολλές επισκεψεις!!! χααχχαα

Τασούλα μην σε αγχώνει εγώ βλέπω ότι κάνει κάποια πράγματα στην αρχή για λίγο συνέχεια και μετά τα κόβει. Και τα ξαναθυμάται μετά απο πολλές μέρες! Μάλλον γιατί παράλληλα το σώμα τους τα ετοιμάζει για το επόμενο βήμα. Εμένα παραδειγμα δεν ξεκαρδίζεται, το έκανε μια φορά και φάνηκε ότι ένιωσε κάπως μάλλον του έκανε εντύπωση και δεν το ξανάκανε, βλέπεις ότι θέλει να γελάσει δυνατά αλλά αμέσως μετά το σταματάει! ποιος ξέρει γιατί. Και το αγκού το σταμάτησε δεν το λέει αλλά αν αρχίσει να μιλάει δεν σταματάει! Ποιος ξέρει.:)

Κοριτσια όλα καλα θα είναι αυριο στον παιδιατρο!!! :)

Όσο για την νύχτα εμείς πλέον μετά το μπάνιο γύρω στις 9 πίνει το γάλα του και κοιμάται πριν καν προλάβω να τον βάλω κάτω! Και δεν παίζει ρόλο πλέον αν θα έχει κοιμηθεί πολλύ την μέρα! Ποιο μικρό όμως τον κράταγα λίγο περισσότερο ξύπνιο για να μου κοιμάται την νύχτα, ακόμα βέβαια σηκώνεται στις τέσσερις αλλά πλέόν και εγώ στις 10 είμαι στο κρεβάτι για να προλαβαίνω να ξεκουράζομαι λίγο!

Νεραιδούλα τι σας είπανε;

Τατιάνα μου ο μικρός αφού είχε ανησυχία 2-3 μέρες τώρα επανήλθε στο πρόγραμμά του :) εγώ νομίζω ότι τον πειράζουν γιατί είναι δύο ενέσιμα και τον ταλαιπωρούν αφού είναι διαφορέτικά και δεν ξέρει το σώμα τι να πρωτοδεχτεί!

U85pp3.png

Βρε Αγάπη πάρε καμια βιταμινούλα να συνέλθεις! Και φρούτα πολλα! Έχεις ταλαιπωρηθεί πολυ με αυτές τις ιώσεις και φυσικό ειναι να σε έχουν επηρεασει και ψυχολογικά.

Μαίρη μου αμα ξεκίνησε απο τώρα να σου κανει τέτοια κόλπα με το ρίξε σήκωσε πράγματα, κουραγιό!! Χαχα έχουν πλάκα πάντως!! Η δικιά μου κάθεται όλες τις ώρες για να της κόψω τα νύχια, δεν παραπονιέται γενικά σε τέτοια, ούτε οταν τις καθαρίζω τα αυτάκια η μυτούλα. Τώρα όσον αφορά τις δουλειές όλες κανονικά. Και σκούπα βάζω δίπλα της και γενικά την μαθαίνω σε όλους τους ήχους...

Αναστασία κι εσείς εμβόλιο αύριο;... Ελπίζω να μας πάνε ολα καλα να μην έχουμε παρενέργειες...

Τασσουλα τελικά μάλλον άλμα είχατε και αύξησε το μωρο την παραγωγή σου! Τούμπες μονο απο μπρούμυτα ανάσκελα κάνουμε!!! Πάντως σε ησυχία δεν κάθεται. Όσες θερμίδες παιρνει τις καίει όλες μετα, που να της μείνει γραμμάριο πάνω της!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

43 ημερών μου έκανε τούμπα εμενα ο μικρός απο μπρούμυτα ανάσκελα. Απο τότε δεν το ξανάκανε και τωρα που εχει βαρύνει κιολας σιγά μην το κανει!αλλα δεν τον βάζω και συχνά μπρούμυτα..το κεφαλάκι του ειναι πιο πλατύ πίσω..ισως επειδή τον βάζω ανάσκελα μονο.

Μαίρη νταααααξει...και λίγο σας έκατσε..και ευτυχώς που ο άντρας σου τον έδιωξε..εμενα τον ενοχλούσε η αδερφή του ( φαντάσου καθόμασταν για ταινία κι ερχόταν δίπλα μαςκλπ..οταν έκανα το τεστ δεν κατάφερα να το ανακοινώσω μονο στον άντρα μου...μαζί το μάθανε.ηταν στο διπλανό δωμάτιο και πετάχτηκε να δει τι έγινε. Και οταν έκανα νύξη ότι πρέπει να φύγει ο άντρας μου τη λυποταν γτ ολόκληρη γαϊδούρα θα γυρνούσε μετά απο χρονια στο πατρικό. μια φορά μονο έκανα φασαρία γιατι ενώ δουλεύαμε κι οι δυο και λείπανε παααρα πολλές ώρες απο το σπίτι ήρθε η ΔΕΗ 760 ευρώ για ενα σπίτι 80 τμ. Και είπα καααατσε ρε φίλε..θα δουλεύω εγω σαν το σκυλί για να κάθεται αυτή στο σπίτι μου και να κανει 3 μπάνια τη μέρα? όλη μέρα το θερμοσίφωνο ηταν αναμμένο, τα σώματα αναμμένα και μια φορά δεν είπαν οι δικοί της να πληρώσουν ενα λογαριασμό αλήθεια δεν το λεω απο τσιγκουνιά, άλλωστε καταλάβαινα ότι εγω έφταιγα. Αλλα δούλευα το πρωί, σπούδαζα το απόγευμα, το βράδυ μαγειρευα ( δυο φαγητά γιατι εκείνη δεν αξιωνοταν να μαγειρέψει κ ειναι βεγκαν δεν τρώει τίποτα) και το ΣΚ καθάριζα. Ουτε μια φορά δε μου πε να κανει μια δουλειά...μέχρι το μπάνιο σφουγγάριζα οταν έβγαινε..πφ..τα θυμήθηκα και συγχύστηκα.. Τουλάχιστον οταν έφυγε ο άντρας μου παραδέχτηκε ότι νιώθει πολυ καλύτερα τωρα που λείπει και δεν εχουμε κάποιον μες τα ποδια μας κι ότι το παιδί που θα έρθει δε θα μας βρει απροετοίμαστους γιατι με την αδερφή του ηταν σα να χαμε ενα παιδί ήδη στο σπίτι μας!

Αλλα ρε κορίτσια..τα πεθερικά σας δε σας έκαναν ενα δώρο οταν αρραβωνιαστηκατε, παντρευτηκατε, γεννήσατε? δεν έπρεπε να μου κάνουν κατι έστω συμβολικό? Ζήτησα να μη μου φέρουν λουλούδια στο μαιευτήριο και ηταν το μοναδικό πράγμα που έφεραν..με αηδιάζει η μυρωδιά των κομμένων λουλουδιών και δε τα μπορώ κιολας...τα θεωρώ...πεθαμένα. Απλως στενοχωριέμαι γιατι η μάνα μου εχει τόσα έξοδα, ίσα ίσα τα βγαζει πέρα και εχει σκοτωθεί να μας κανει και δουλειές κ απ ολα. Μας πήρε ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι, μου έκανε δώρο ενα σετ χρυσαφικά για τη γεννα, δικά της, πήρε ολο το παιδικό δωμάτιο και μου ειπε ότι αυτα τα μάζευε τόσο καιρό για να τα κανει στην κόρη της οταν της κανει εγγόνι οπως έκανε η μάνα της σ εκείνη. Και στον άντρα μου του έκανε το κοστούμι του γάμου οταν παντρευτήκαμε και πλήρωσε και το παρτι.. Τι να πω..με πιάνει το παράπονο που και που..τωρα ήρθαν τα Χριστούγεννα και δεν έφεραν ουτε ενα δώρο στο παιδάκι που ειναι οι πρώτες του γιορτές..

Ποποπο δε σας προλαβαινω!! Αντεεεε ξεκινησαμε πάλι να μιλαμε ολες!!! :)

Θα ξεκινησω με τις ευχαριστίες μας (εμένα κ του σκυλάρα μου!!! Το πρωτο μου παιδάκι!! Αχοθυυυυ μου λειπειιιι!!!) .. Ναι ναι εγώ ημουν αυτή με ακουσατε!! Κ μακαρι να τον ειχα εδώ...ο μιυργακος μου ειναι απαιχτος!!

Σημερα γιορτάζει ο αντρούλης μου.. Εχθές εκανα οτι σας ειπα σημερα μαγειρεψα αλλά δεν προλαβε να φαει..ξερετε τι πάθαμε? νευρα πολλα με τον σπιτονοικοκυρη μου!! Λοιπονννν..ξερετε οτι ο λεβητας θελει την συντηρηση του καθε χρονο για διαφορους λογους όπως και για να γλιτωνεις να καις τζαμπα πετρελαιο! Ε λοιπόν περυσι που μπηκαμε σαν χθες του ειχαμε πει να κανει συντηρηση (διαβασμενη ημουν πάνω σε αυτό το θεμα!) κ μας ειχε πει θα κανει γιατι εχει να κανει απο τοτε που εχτισε τα σπιτια (2009!!!!) .. Μη σας τα πολυλογω μεχρι κ σημερα δεν τα εκανε!! Το σαββατο το βραδυ πάμε να αναψουμε με τον συζυγο να ζεσταθει νερό κ αναβει κοκκινο λαμπάκι! Σταματησε να δουλευει προβλημα! Κατεβαινει κατω μπας κ τέειωσε το πετρελαιο κ βλεπουμε ειχαμε ακομα πολύ! Περνει τηλ τον ιδιοκτητη του λεει το και το (2 ωρες πεδευοταν μπας κ κανει κατι να δουλεψει!) και του λεει ο μαγκας πωπω κ εχετε κ το μωρο.. Θα δουμε απο δευτερα! Ενταξει κυριακη η επομενη αλλα Χριστιανε μου εχω ενα μωροοοοο σπιτι!! Κανουμε υπομονη ηταν σχετικά καλά απο θερμοκρασία.. Σημερα οοοολο το πρωι παγωσαμε (βαλαμε θερμοπομπο στου μωρου φυσικά!) και ηρθε ο βλακας στις 1! Μας εκανε φυσικά κ συντηρηση κ το προβλημα! Ζηταει κ 60?.. Τώρα δεν ειναι να πεις τον σπιτονοικκυρη δωστα μονος σου? οταν σε ειπαμε να κανεις συντηρηση δεν εκανες τωρα τα γαμ@@@@@@@ εμεις θα τα πληρωσουμε?? πφφφφ.. Ειμαι εξοφρενων! Κι ειχα κ τον αντρα μου που παραπονιοταν που δεν ειχε φαι! Γρρρρ...

Καλά ραντεβουδακια στον γιατρο οσες εχουν αυριο!!! )0:) ολα καλά να πανε!!

Εφη μου απο τωρα κανει κ τουμπες?? εμένα βαριεται μάλλον!! Χεχε

Βασουλα μου ναι ναι το κανουν ολα.. Μαλλον ή το αλμα ή τα ουλα.. Κ εμενα ετσι κανει αλλά μόλις αφησει στηθος βαζει χερι κ οχι την μυτη μου ! Χαχα

Αναστασία μου καλά εκανες ηπγια το μαγαζί! Ξερεις πολλες φορες μου τη δινει κ το υφακι στο καταστημα ή οταν δεν ερχονται να σε εξυπηρετησουν! Αιντε καιιιιι...!! Χαχα οοοοσο για το σε καμια 30αρια χρονια εγω φοβαμαι μην ειμαι χειροτερη !! Χαχαχαχα!! Τι γλυκό αντρουλη που εχεις κοπελα μου!! Φτου φτου να ειστε πάντα καλά κ μονιασμένοι!! :) μωρέ κι εμένα στους δικους του οταν ειμαστε πατάει ποδί κ μιλάει...οταν ειμαστε μονοι μας πετάει τις κακίες του (ε ενταξει ηταν λιγο εως παααααρα πολυ κακομαθημενος απο την πεθερα μου! Δε τους αφηνε ουτε το κρεβατι να μαζεψουν! Οχι οτι τωρα το μαζευει δλδ!!) πάντως του το χω εξηγηθει ο γιος μας κ ολα τα παιδια αν ερθουν κ άλλα δεν θα μάθουν οπως κι εσυ αλλά θα μαθουν να σεβονται κ την μητερα τους κ τον κόπο τους... Οσο για πεθερά.... Δεν ειναι ετσι η δικη μου ευτυχώς αλλά είναι πολύ αποπνεικτικός ανθρωπος... Δε σε αφηνει να μιλησεις να μιλάει μονο αυτή να παει να παρει ρουχα αυτη αυτη ξερει κτλ κτλ... Ε μεχρι που σταματησα να ασχολουμαι κ δεν με ενοχλει! Βεβαια τους εχω μακρια οποτε καλό ειναι αυτο! Η μανα μου ομως για τον αντρα μου ειναι κακιά πεθερά..πιο πολύ που κανει ανευ οριων χαβαλέ κ ο αντρας μου δεν εχι συνηθισει ετσι.. Ε και προσπαθω να το κοψω εγω μεχρι που τσακωθηκαμε κ με τον αντρα μ κ την μανα μ! Τελοσπαντων!

Καλά η πεθερά σου πρεπει να ειναι ντιπ ζαβο ε? χαχα! Αι μωρη την παλιολελεκο! Ακους εκει δε δουλευει αυριο! Ουστ.. Νευριασα! Καλά κι εσυ το κλειδί γιατι δεν το περνεις? γρρρ..και σε ειδαν με το βρακι....χαχα..ελπιζω να ηταν καθαρο! Και να μην ηταν τιποτα τρυπιο!! Χαχα... Πεθαινω! Χαχα!

Αγαπη μου καλά τα πηγαιναν πανω θεσνικη τωρα εχει μεινει στην μαμα μου ο σκυλος! Ο σκυλος δεν εμπαινε ποτε στο δωματιο που ηταν το μωρο κ αν καθομασταν στο σαλονι ερχοταν τον μυριζε κ καθοταν διπλα του! Παρε καμια βιταμινηηηηη! Αχου μωρέ....:(

Μαριρεν μου καλά απιστευτος ο μπεμπης!! Χαχα κ που εισαι ακομα!! Εγώ τα νυχάκια όταν βλέπω οτι ειναι ηρεμος ή μετά απο φαγητο του τα κοβω..δεν δυσκολευομαι ιδιαιτερα! Ποπο κι εσυ ωραιο κουνιαδο κ πεθερα εχεις! Χαχα! Τραγικοι!! Καλα κανεις κ κοιμασαι κατευθειαν! Κι εγω ετσι κανω αν κ εχει στρωσει τον υπνο του!! :)

Αχχχχ ποια εωτησε για δουλειες? εγώ λιγο κανω αυτο λιγο εκεινο με διαλειματα οπως κ ο υπνος του! Κ οταν ειναι ο μπαμπας του εδω τα κανω μαζεμενα! :) οσο για φασαρία τον εχω μαθει καονικα με ολους τους ηχους κ καθεται κυριος! Μόνο με τα αποτομα χτυπηματα τρομαζει!

Αυταααα

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια ανέβασα πυρετό τελικά... Πήρα πανατολ αλλά δικαιούμαστε κ νουροφεν μου είπε ο σύμβουλος. Και ναι Τασουλα μου έκανα κ το εμβόλιο της γρίπης λίγες ημέρες μετα τη γεννα! Εςυ τι έπαιρνες οταν είχες πυρετό;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...