Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κορίτσια πέρασα πολύ όμορφα, πήγαμε σε κάτι φίλους στα Μεγαρα και τα κορίτσια μου ηταν τέλεια!! Το μωρό στο port bebe έκανε νανι!! Ήταν τόσο καλή!!! Έτρωγε κάθε 2-3 ώρες και κοιμόταν!! Όταν ήταν ξύπνια απλά χαζευε ήρεμη!! Βέβαια ηταν από αγκαλιά σε αγκαλιά και μου την έσπαγε λίγο αλλά δεν ήθελα να αρνηθώ!! Το γαλατάκι μου την κάλυπτε και φούσκωνε το στήθος μου κάθε 2 ώρες. Ειδικά το βράδυ στο τετραωρο έτρεχε!!! Λογικά περάσαμε δύσκολο άλμα τον προηγούμενο καιρό και ένιωθα επιτέλους το γαλατάκι να φτάνει και το μωρό να χορτενει!! Πίνει και βγαίνει μόνο του και δεν θέλει άλλο!! Βέβαια τώρα σκέφτομαι πάλι ότι κρίμα που ξεκιναω δουλειά!! Anyway!!!

Αγάπη υπομονή και ελπίζω να σε πιάσει το σιροπακι!!! Εγώ δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση μόνο ταινίες!!!

Βάσω μου όλα καλά θα πάνε στον ΟΑΕΔ μην έχεις άγχος. Δεν ξέρω την διαδικασία αλλά φαντάζομαι θα μην παρόμοια με το επίδομα που πήραμε τιυ ΟΑΕΔ, θα θέλει δικαιολογητικά!!

Εγώ κορίτσια δεν καταλαβαίνω πότε πειναει και πότε θέλει να πιπιλησει το χέρι το της!! Πάντως το βάζει συχνά στο στόμα!!

Marasil μου έφερε η αδελφή μου τώρα την πρωτοχρονιά ένα φόρεμα φανταστικό με ωραίο ζακετακι!! Το χαρηκα πολύ και το φορεσαμε τις γιορτές!!

Ούτε εμένα μου αρέσουν prenatal και energiers και δεν ψωνιζω!! Από orchestra τα body έχω λατρέψει και ψωνιζω συχνά, έχω και την κάρτα!! Επίσης μου αρέσει πολύ και το dpam!! Και από benetton έχω κάποια ρουχαλακια!!!

Αγάπη έχετε κάνει το εμβόλιο της γρίπης;;

Τρίχες έχει και η δικιά μου στα χέρια της αφού με έχει τσουρομαδισει και έχω βρεί και στα κακά της!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κ απο εμενα. Τρεχω συνεχεια. Δουλεια μωρο σπιτι. Νιωθω πολυ κουραση.Εχω κ ενα μεταπτυχιακο που να δω ποτε θα αξιωθω να το προχωρησω...Εχω ψοφησει..Να ζητησω τη γνωμη σας για ενα προσωπικο θεμα;;;Απο τη μερα που ξεκινησα τη δουλεια ερχονται τα πρωινα που ο συζυγος εχει ρεπο στο σπιτι τα πεθερικα κ η αδερφη του..Θα με πειτε κακια αλλα ολη τη περιπετεια των εξωσωματικων μονη την περασα. Κανεις δεν ενδιαφερθηκε ποτε ουτε ειχα την παραμικρη συμπαρασταση..Κ τωρα ξαφνικα που ηρθε το μωρο...Επισης τους 9μηνες της εγκυμοσυνης δεν ειχα καμμια βοηθεια...κ τωρα ενοχλουμαι. Εσεις τι λετε;

Καλημερα,

Τασσουλα μου χαιρομαι που συνηλθατε, αχ ακουω τους υπνους και που θελετε να τα ξυπνατε και απορω, εμενα ο μπεμπης ενω την μερα ειναι καλο παιδακι τρωει και κοιματε ή χαζευει, το βραδυ μετα της 1230 τρωει ολη την ωρα, πως θα το σταματησω αυτο δεν ξερω, με εχει κουρασει ασε που πλεον ειναι χοντρουλης, φτανουμε 7,5 κιλα δεν σηκωνετε πια.

Τηλροραση δεν παρακολουθω αλλα θα κατσω στα κλεφτα στην μουρμουρα ή στο σοι σου.

Μαραζιλ εχω παρει τα κοριτσιστικα ειναι τελεια και της κορης μου δεν παθαν τπτ, αλλα φετος πηρα ενα κοκκινο φορμακι στον μπεμπη και ενω ειναι πολυ ωραιο στο στρωσιμο, βγαζει πολυ χρωμα στο πλυσιμο μου χαλασε αλλα ρουχαλακια και τα εχω παρει. Απο εκει εχω παρει και παπουτσια kickers για την κορη μου τελεια.

Τωρα με την εκπτωσεις πηγα στα ζαρα και πηρα 3 συνολακια για την κορη μου σε πολυ καλη τιμη και 2 συνολακια σαν φορμιτσες για τον μπεμπη 6-9 ηθελα να τα βαλει την ανοιξη αλλα τα φοραμε τωρα.

Ορχιστρα με φερανε δωρακι και πρεπει να τα αλλαξω γιατι εχουν στενη γραμμη.

Τα mothercare τα λατρευω για της βρεφικες ηλικιες αλλα δεν κανουν εκπτωσεις και εκλεισε και το μαγαζι.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Να σας πω οτι τωρα με το μωρο κανω τα βασικα στο σπιτι ή μπορει καπου να εχω παρατησει ενα ρουχο μου ή να εχω εσωρουχα στο καλοριφερ πανω ή να ειναι ολα ανω κατω γιατι ετσι γουσταρω στην τελικη; δεν μπορω να φευγω για δουλεια κ μετα ολα να ελεγχονται....Εχω πολλα νευρα...φευγω παλι στη δουλεια. Φιλακια

Ντομινο σε καταλαβαινω αλλα θα σου πω το εξης, εκανα 4 χρονια να κανω παιδι λογω παλλιδρομων, στις εγκυμοσυνες ειμουν ξαπλα σε ακινησια. Οι γονεις μου ειναι μακρυα αρα βοηθεια μπορουσα να εχω μονο απο την πεθερα, ερχοταν μονο 1 φορα στις 10 μερες. Πολλες φορες δεν ειχα νερο.

Τελος παντων λεω δεν πειραζει θα βοηθησει με τα παιδια μπορω να σου πω τα ιδια κανει ερχετε 3 φορες το μηνα(μετρημενες) οταν την λεει ο συζυγος γιατι λειπει αυτος.

Εσενα τουλαχιστον ερχετε και δενετε με το παιδι δειχνει ενδιαφερον και αγαπη. Εμενα ξεχωριζει τα εγγονια τα αλλα τα μεγαλωσε αυτη, τωρα ειναι κουρασμενη γιατι δουλευει.

Πριν λιγες μερες ειχα πυρετο και δεν εστειλε ουτε ενα πιατο φαγητο. Ασε δεν λεω τπτ ουτε κανω παραπονα στον συζυγο για να μην στεναχωριεται. Αρα γνωμη μου αφησε τους να το γνωρισουν και να το αγαπησουν και αυτο εχει αναγκη απο αλλα ατομα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλές μου καλημέρα!! Χαρηκα πολύ που ακουσα νεάκια σας μωρέ...μας λείψατε!! Ασχετα το τι ειναι φτανει που ξελρουμε πως ειστε!

Βασω μου ολα καλά θα πάνε με τον οαεδ θα δεις!! :) mothercare δεν ειχα ποτε δεν ξερω πως ειναι! Τα orchestra μάλλον εμας επειδη ειναι αδυνατουλης (οχι μπουτακια κτλ) αλλά είναι ψηλός μας ηταν πολυ καλα! Αν κ τα ξεχωρα παντελονακια του ηταν πολυυυ στενα!

Τασουλιτσα μου τι ωραιαααα! Μπραβοοοο! Το χαρηκες ε? χαιρομαιιιιιι!!! :) αντε να παρεις δυναμεις για την δουλεια σου! Ποτε ειπαμε ξεκινας?? ειδες για το γαλα? κι εμενα προχθές ξεκινησε παλι ποσοτητα!! Benetton για αγορακια δεν εχει πολλά εδω κ με νευριαζουν πολύ γιατι ειχα δει κατι ωραια κ δεν τα βρισκω!!

Μαγδα μου που ειστε καλη μου?? το βραδυ δηλαδη σου μενει ξυπνιος? κι εμενα ετσι εκανε αλλά δυο μερες τον κουρασα την ημερα κ τον ειχα καπως στην τσιτα κ μετά εστρωσε! Βεβαια ειχαμε κ τους κολικούς κ τωρα λίγα πονάκια! Μωρε αυτο φοβηθηκα στα μαραζιλ εχουν πολυυυυυ εντονα χρωματα..βεβαια δεν εχει κ πολυ ωραια κομματια οσο αλλες εταιρίες! Ζαρα δεν μας αρεσαν με τον αντρα μου αλλά h&m εχει πολύ ωραία παιχνιδιαρικα ρουχαλάκια κ πηραμε πυτζαμούλες απο εκει! 6-9 κιολας ε?? παπαπαπαπ!! Μπουτακια εχει μπολικα ε?!

Ντομινο μου καλό κουράγιο κοπέλα μου... Δεν την παλευεις ε? κουραστηκες πολυ Ε? ρεπουδάκια εχεις? για τα πεθερικα κ την αδερφη του μήπως κοπέλα μου δεν θέλουν να σε κουράσουν ή σε ντρεπονται ή θέλουν να βοηθησουν τον άντρα σου γιατι ποστευουν οτι δεν θα τα καταφερει?? δεν κι εμένα κάποια στιγμή με "κλωτσουσαν" κάποια πραγματα αλλά να σου πω οσο δεν εχω κοσμο στα δικά μου τα ποδια ας κανουν οτι ποθουν! Και οπως ειπε κ η Μαγδα μην τους ξεκοψεις εντάξει αστους μωρέ μεγαλοι ανθρωποι τοσο τους κοβει τοσο κανουν... Αστους να ερχονται κ εσυ κυρία!! Μην σπάζεσαι!! Οσο για τα πραγματα ξερω (ειμαι σιγουρη) ότι θα σχολιαστεί αλλά στα τετοια σου!!! Οπως θέλεις θα το εχεις!! Λογαριασμο δε θα δινεις! Δουλευεις κ εχεις ενα μωρακι το οποιο πρεπει να σου πέρνει καθε λεπτο!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Χαχα Τατιανα δν σε πιστευω... τι του κανεις του σκυλακου;;;

Ντομινο μην καθεσαι κ σκας..οπως κ να εχεις το σπιτι..η πεθερα σου δν μεγαλωαε παιδια; αν παρεξηγησει προβλημα της.. θα συμφωνησω κ με τα κοριτσια..αφου τωρα δν θςς πολλα πολλα ας τους ν ερχονται οταν λειπεις.. κ αν κτ σε ενοχλει πες το στον αντρα σου... αντεχεις με τη δουλεια; το μωρο πως το πηρε;;

Μαγδα δοκιμασε κ εσυ ν τον απααχολςις τη μερα ωστε ν μην κοιμαται πολυ.. κ το βραδυ πξγαινε τον στο δωματιο με χαμηλο φωτισμο κ ηρεμια ν χαλαρωσει.. εμςις ετσι κανουμε απο την αρχη κ πιανει..

Τασουλα μπραβο στις κορουλες σου..

Ρε κοριτσια αυτο που κανει ο μικρος δυο μερες που ηρεμει μονο με το στηθος η οταν βαζει κατι στο στομα του τι ςιναι;; αφου το πρωι ξαπλωσα διπλα του που γκρινιαζε κ επιασε τη μυτη μου κ αρχισε να τη γλυφει.... να ναι τα ουλα του; αλμα; κπ αλλος πονος; δςν ξερω...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σας κοριτσακια!

Τατιάνα δικό σας ειναι αυτός ο κούκλος;!!! Τι φάτσα!!! Χαχαχα

Πάντως κι εμεις την ημέρα παίζουμε πολυ, γυρνάμε μπρούμυτα, τούμπες, ανάσκελα, γυμναστήριο και το βράδυ καθε μερα ίδια ώρα κλείνουμε φώτα, ησυχία, φαγητο και ύπνο! Και πιάνει και σε μας!

Κι εμεις έχουμε γκρίνια και ολα να τα βαζει στο στόμα... Για να ηρεμεί θελει βόλτες αλλα εγώ πλέον δεν μπορω να την σηκώνω όποτε βάζουμε πιπίλα και ηρεμεί... Νομίζω ειναι τα ούλα τους.

Αύριο έχουμε εμβόλιο... Άγχος τι θα μας πει ο παιδίατρος...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Καααααλημερα κι απο μένα!! Εντάξει ανοίξατε το αγαπημένο μου θέμα: πεθερές!!! Αλλα ας τα πάρουμε απο την αρχή...

Το άλμα μας εχει κυριολεκτικά πηδήξει!! Εξ ου και "άλμα". Με τσούζουν και τα δυο μου βυζια! Δεν προλαβαίνει να φάει το ενα, κοιτά λαίμαργα το άλλο και μέχρι να τον πιάσω να τον γυρίσω στο άλλο βυζι τρώει και τα χέρια του. Μονίμως κατι εχει στο στόμα, μέρα ( και δυστυχώς και) νυχτα.. Παει η πρωτη βδομάδα...4 to go..

Τα μαράζιλ οκ...δεν τρελαίνομαι κιολας..τα Μπενετον τ αγαπώ, τα ορκςστρα μας κάθονται καλα, τα ενερτζαιερς δε μ αρέσουν πολυ αλλα αφου εχουμε θα τα βάλουμε, τα μαδερκεαρ ειναι πανεεεεεμορφα και πααρα πολυ βολικά. Πρεναταλ είχα πάρει κάποια και πήγα και τωρα στις εκπτώσεις να πάρω κατι φανελάκια κι ήταν άθλια η συσκευασία, χτυπημένη και παλιά κ έγραφε 30 τοις εκατό έκπτωση..έψαξα να βρω κανα άλλο, αλλα τίποτα, ξεραΐλα. Βαριόμουν να παω σε άλλο κατάστημα και λεω δε βαριέται..και πήγα στο ταμείο κ μου είπαν ότι το 30% ειναι μονο για τα μέλη κι ότι η καρτα που εχω δεν ειναι ενεργοποιημένη και για να ενεργοποιηθεί θέλουν 15 ευρώ..τα πήρα, αλλα ήθελα να πάρω και φορμάκια και καλτσούλες και δεν τα πήρα απο Κει..πήγα h&m. Στον τάφο τους τα 15 ευρώ..

Βάσω καλωσήρθες στο κλαμπ...αρχίζουν και τον πονουν τα ούλα του λογικά..μήπως εισαι και στο άλμα κιολας δεν ξέρω..(8η και 12η)

Μαριρέν περιμένω πως και πως να τα κανει αυτα κι ο δικός μου!!

Έφη όλα καλά θα πάνε αύριο στον γιατρό μην αγχωνεσαι!!! Σίγουρα θα έχει πάρει τα πάνω της!!! Το μωρό γυρνάει μόνο του απο ανάσκελα μπρούμυτα;;; πωπω απο τόσο νωρίς;;;

Βρε κορίτσια εμένα δεν λέει αγκου το έκοψε!!! Πιο πολύ σκουζει από το την χαρά της και όταν την φιλαω στην κοιλιτσα ξεκαρδιζεται!!!

Domino σε καταλαβαίνω γιατί και γω έτσι νιώθω με την πεθερά και δεν με έχει βοηθήσει όπως λες και δεν θέλω να έρχεται ποτέ απροειδοποίητα αλλά θα σου πω οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι και μην έρθεις σε τριβή με τον άντρα σου. Το πιο πιθανό είναι να το γνώρισαν καλύτερα το μωρακι και το αγάπησαν!! Αυτό που μπορείς να κάνεις μάζευε στο δωμάτιο σας τα ρούχα και ότι δεν έχεις σημαζεψει και να λες στον άντρα σου να μην μπαίνει κανείς!!! Εκτός βέβαια και αν τα κάνει ο άντρας σου αφού έχει ρεπό. Ως προς τι έρχονται;;; επίσκεψη τώρα που λείπει η νύφη;; να βοηθήσουν τον άντρα σου με το μωρό;; πόσο κάθονται;; όταν δεν έχει ρεπό ο άντρας ποιός προσέχει το μωρό;;;

Κορίτσια νιώθω οτι έχω υπερπαραγωγή και το χαίρομαι!!! Τρέχει το γάλα απο παντού!!! Το μωρό λίγο δυσανασχετεί αλλά το μπουκωνω ( να πάρει βάρος) :-P:-P

Πάω να φάω...... μετά πάλι!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Πω πω κορίτσια δεν νοιωθω καλα... Δεν ξερω τι έπαθα απο χτες το βράδυ με πονάνε τα κόκαλα μου.

Αναστασία μου αυτά που βλέπεις εγω δεν μπορω με τπτ να τα δω φοβάμαι! Προτιμώ κωμωδίες κ ρομαντικά...

Ειδικα μετα απο αυτή τη γεννα η ψυχολογία μου δεν ειναι καλη. Ο συναισθηματικός μου κακοσμία μπερδεμένος. Ουφ! Μεγάλο μπέρδεμα.

Μπορει να ειναι κ ψυχολογικό αυτο που νοιωθω ή ειναι απο την γρίπη;

Δύσκολα...

Τατιάνα μου δοκίμασε τα mothercare κ θα σου μείνουν αξεχαστα! Εγω κ στα δυο μου παιδάκια αυτά προτίμησα!

Δεν σας είπα! Ξεκινήσαμε φυσιοθεραπεία για ρεβοκρανο κ ευτυχώς δεν υα χρειαστεί πολλές οπως μας είπε!

Μάγδα ταλαιπωρηθηκες στις εγκυμοσύνες σου γλυκιά μου και χωρίς βοήθεια θα ηταν φοβερά δύσκολο!!! Έχεις όμως τα παιδάκια σου τώρα και τα χαίρεσαι!!! 7,5 κιλά ο μικρός ε;;; πω πω ο φαγανας σου!!! Τώρα για την νύχτα φαντάζομαι εκτός του οτι θηλάζει έχει και όρεξη να παίξει ή γκρίνια;;; δηλαδή κάθε πότε θηλάζει το βράδυ;;; προσπάθησε να τον κρατας λίγο παραπάνω ξύπνιο την μέρα. Πότε σου κάνει τον μεγάλο ύπνο;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...