Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κορίτσια μου τα κατάφερα! Έχω περάσει γολγοθά απο χτες για να γυρίσουμε σπίτι μας, φάγαμε 6 ώρες στο δρόμο!!!! αλλά έντάξει. Μέχρι τώρα ήμουνα σαν φυτό απο την κούραση και δεν είχα δύναμη να κάνω τίποτα.

Λοιπόν τα νέα μας ήταν μια χαρά, το μωρό μας ήταν πολύ καλά και η γιατρός έμεινε πολύ ευχαριστημένη απο την αυχενική που ήταν 1,80 και το ρινικό οστό ορατό αλλά και με όλες τις μετρήσεις που του έκανε τις βρήκε πολύ καλές. Τώρα περιμένουμε το Papp-A για να βεβαιωθούμε ότι είναι και εκεί εντάξει. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Έχει φτάσει τα 6,3 εκ. και είναι πολύ ζωηρό. Μάλλον είναι αγοράκι αλλά δεν ήταν σίγουρη η γιατρός γιατί το είδε κάποια στιγμή και στο τέλος που την ρώτησα εγώ αφού είχαμε τελειώσει με τις μετρήσεις και ήταν όλα καλά δεν μας έκανε την τιμή να ξανακάτσει να το δούμε, όλο πλάτη καθότανε, οπότε στον επόμενο υπέρηχο αν κάτσει μπορεί να μας πούνε, αλλά δεν μας ένοιαζε ότι και να ήταν μας αρκούσε που ήταν καλά.

Έντάξει έπαθα πλάκα πόσο μεγάλο φαίνεται στον υπέρυχο και ξετρελαινόμουνα μόλις έβλεπα και κάτι :) Χεράκια ποδαράκια τόσο μικρά και όμως τόσο τέλεια!!! :) Όλο ήταν μια ζωγραφιά :) Κάνω σαν χαζομαμά απο τώρα φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις γεννηθεί με το καλό :)

Τώρα εγώ συνεχίζω κανονικά τα utrogestan γιατί ο πλακούντας δεν έχει ανέβει ακόμα και θα πρέπει να κάνω περίδεση στον τράχηλο γιατί είναι μικρός, είχα κάνει μια επέμβαση πριν μερικά χρόνια και είχαμε αφαιρέσει μέρος του τραχήλου και τώρα είναι ο μισός, το ήξερα αλλά λέγαμε μήπως δεν χρειαζότανε. Τον ξαναμέτρησε μετά και ο γιατρός μου και κανονίσαμε να την κάνω μέχρι μέσα Μαϊου για να μην μεγαλώσει πολύ το μωρό και μετά έχουμε πρόβλημα. Μου είπε να μην σηκώνω βάρη και τέλος οι επαφές!

Και δεν μου έφτανε αυτό μου βρήκε και μύκητες και μου έδωσε και ένα υπόθετο, γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν για την περίδεση!!!

Tassoula μου συζήτησε το με τον γιατρό σου και θα σου πει αν είναι ανησυχητικό, και εγώ περιμένω πως και πως τα αποτελέσματα για να βεβαιωθώ πλήρως γιατί ξέρω ότι όσο πιο μεγάλη είσαι τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες. Και εγώ είμαι οριακά στα 35! Περίμενε όμως να δεις τι θα σου πει γιατί μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα.

Georgiana συγχαρητήρια για την αυχενική σου :) μάλλον αγοράκι έ; Και σε εμάς δεν καθότανε όλο πλάτη γύρναγε :) Εσύ του έδωσες σοκολάτα και εγώ μπανάνα και την ίδια αντίδραση είχαν :) Το γλυκό αρέσει σε όλους τελικά ε; χαχχαχααχα Εκεί που έπαθε ο άντρας μου πλάκα ήταν που η γιατρός το χτύπαγε με το μηχάνημα που με πίεζε για να το κάνει να πάρει καλύτερη θέση και ο ίδιος χαϊδεύει την κοιλιά μου τόσο απαλά μήπως και το ενοχλήσει χαχχαχα

Εμένα μου έκανε και κολπικά υπέρηχο για να μετρήση τον τράχηλο και μια απο την κοιλιά μια απο κάτω χαμός γινότανε. Όταν τελειώσαμε νόμιζα ότι ήμουνα πάνω απο ώρα εκεί. Πάντως το καταφχαριστήθηκα που το είδα απο τόσο κοντά και καλα :)

Effie κ. εγώ απο κιλά τα έκανα 2 και τώρα πρέπει να κάτσω εκεί μέχρι τον επόμενο υπέρηχο γιατί ποιος τον ακούει!!! :) Και έχουμε μπροστά μας πάσχα! Έχει ανοίξει η όρεξη μου και όλο να τρώω κάτι θέλω. Κάθε δύο ώρες χειρότερη απο μωρό έχω γίνει!! Το βράδυ ξυπνάω και γουργουρίζει το στομάχι μου,δεν μου έχει ξανατύχει αυτό πριν μείνω έγκυος αλλά δεν σηκώνομαι, κάνω υπομονή ως το πρωί :)

Ανδρομάχη μου να έχεις μια καλή αυχενική και όταν μπορέσεις μας στέλνεις τα νέα σου :)

Πέπη κ και εμένα ο πλακούντας δεν έχει ανέβει ακόμα και μου είπε να μην σηκώνω βάρη και τέλος οι επαφές μέχρι να ανέβει τουλάχιστον και να κάνουμε την περίδεση. Εγώ για κυστική ίνωση την είχα κάνει όταν είχα κάνει προγεννητικό έλεγχο και όταν μου είπαν ότι πρέπει να την κάνω τους πήγα το χαρτί και δεν χρειάστηκε πάλι.

Hope ελπίζω να πήγαν όλα καλά κοριτσάκι μου.

Domino νομίζω ότι αν δεν υπάρχει πρόβλημα στην αυχενική δεν είναι υποχρεωτικό, εμένα ο γιατρός δεν μου είπε κάτι και έχω κλείσει τα 35. Τώρα απλά περιμένω την αιματολογική για να βεβαιωθώ ότι όλα εντάξει γιατί η αυχενική βγήκε πολύ καλή. Να ρωτήσεις τον γιατρό σου για να σου φύγει το άγχος.

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα κορίτσια αλλά ήταν πολλά αυτά που είχα να πω :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σας, σας διαβαζω αλλα δεν γραφω γιατι εχω μια μικρη 20 μηνων που αν δει Η/Υ τρελενεται.

Αυριο εχω αυχενικη και δεν σας κρυβω οτι εχω αγχος.

Τασουλα στην κορη μου ειχα λιγο αυξημενο αυχενικο 2,6 ειχα αγχωθει πολυ το ποσοστο μου ηταν γυρο στο 1:1400, ο γιατρος μου ειπε πως σε σχεση με την ηλικια μου ειναι καλο μου ειχε πει πως επρεπε να εχω πανω απο καποιο ποσοστο, δεν προτινε το Α ΤΕΣΤ,δεν ειναι αξιοπιστο και δεν το κανουν, αλλα καναμε β επιπεδου την 20 εβδομαδα αφου δεν ειδαμε κατι ανησυχητικο δεν προτινε αμνιο

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κορίτσια χαθήκαμε :) τώρα με τις ετοιμασίες του πάσχα. Εγώ θα έχω κόσμο μέχρι και την Δευτέρα οπότε τότε θα σας ξαναδιαβάσω. Να περάσετε καλά όλες. Καλή Ανάσταση να έχουμε με τα μικρά μας ασφαλή στην κοιλίτσα μας. Και ας ελπίσουμε ότι θα συγκρατηθουμε και δεν θα φάμε ότι υπάρχει χαχαχα εγώ πρώτη :) που το ξέρω ότι ήδη έχω ξεφύγει χαχαχα. Πολλά φιλιά.

U85pp3.png

Καλημέρα και από μενα. Ξύπνησα το πρωι και ποναγα λιγο κατω χαμηλά. Πηγα τουαλετα αδειασα ξαλαφρωσα και πηγα εκκλησία να κοινωνησω. Μεχρι να ερθω σπιτι ήθελα να πεθάνω απο τον πονο. Βουρ στην τουαλετα και παλι... σαν διάρροια. .. εκανα μια σουπιτσα λαπα με λεμόνι μπας και συνέλθω λίγο...

Με περίμενε και η μαμα μου για να "φτιάξουμε" τις φλαουνες (τοπικο παραδοσιακο κατι σαν τυροπιτες σε τριγωνικό ή τετράγωνο σχημα) αλλα που εστω και σαν θεατής ποναω να στεκομαι και ετσι εμεινα σπιτακι μου.

Του χρονου με υγεια να μαστε καλα θα φτιάξω και παλι μαζι της

Εσεις πως ειστε;

Ανδρομαχη μου χαίρομαι που εισαι καλα κοπελα μου. Αλλα επειδή δεν μπαίνεις τοσο συχνα σε εχουμε εγνοια :*

JRfdp2.png

Georgiana μου εγώ περιμένω τους δικούς μου για πάσχα. Αλλά από χτες με πονάει η μέση και δεν μπορώ ούτε να κάτσω! Ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσικό και θα το παθαίνω που και που.Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα. Εσύ μήπως κρυωσες και για αυτό έκανες διάρροια. Αν συνεχίσει πάρε τον γιατρό σου. Μερικές φορές εμένα με πιάνει τρέμουλο στην κοιλιά και ξέχασα να το ρωτήσω. Μήπως σου έχει τύχει?

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Ξεκινήσαμε και εμείς τις διακοπές μας στο πατρικό με πολύ κρύο και χιόνια!!! Με τόσα πράγματα τριγύρω βρε κορίτσια, τσουρεκια, κουλουρακια... και εγω δύσκολα να συγκρατηθώ!

Mariren με τη μέση υποφέρω και εγώ απο την αρχή της εγκυμοσύνης. Ειδικά όταν κουράζομαι πολύ, με ταλαιπωρεί αφάνταστα.

Georgiana και το δικό σου σύμπτωμα έχω!!! Όλα τα καλά δηλαδή!!! Τι να κάνουμε υπομονή!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα κοριτσια.Ευχομαι Καλη Ανασταση σε ολες σας. Να περασετε ομορφα με τις οικογενειες σας κ χαρουμενα.. Εγω κοριτσια τις τελευταιες 2 μερες εχω παλι τις αναγουλες κ εμετο. Πανω που ελεγα αυτο ηταν περασε κοντευω να φτασω κ τη 12η εβδομαδα... Τιποτα τελικα.. Τα βραδια ηταν μαρτυριο. Πολλες καουρες δυσπεψια.. Τρωω κατι κ νιωθω λες κ εφαγα τουβλα.. Επιπλεον νιωθω κατι πονακια δεξια κ αριστερα στην κοιλια μου χαμηλα. Δεν ξερω ειμαι παλι χαλια.. Κ εχω κ τον αντρα μου να θελει να παμε εκκλησια. Εγω ομως δεν μπορω. Μολις μυρισω τα λιβανια κτλ νιωθω πως θα κανω εμετο.. Με εχει πρηξει..

Καλησπερα! Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα!

Ελπιζω να μην ενοχλω! Ειμαι εγκυος 6 βδομαδων σημερα σε μεσο ορο, και ειναι 3 υπεροχα φασολακια που αναπτυσοντε το ιδιο καλα και μαλλον παμε για τριδυμα η διδυμα! Εαν ολα πανε καλα θα γεννησω με καισαρικη καπου αναμεσα στις 33 με 35 βδομαδες και θα ειναι Οκτωβρης οποτε ειπα να μπω στις μανουλες Οκτωβριου. :-)

Προσπαθησα να βαλω αυτα τα τικερ που μετρανε με τι μερα δεν ξερω εαν τα καταφερα!

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Διαφημίσεις

Ελπιζω να μην ενοχλω! Ειμαι εγκυος 6 βδομαδων σημερα σε μεσο ορο, και ειναι 3 υπεροχα φασολακια που αναπτυσοντε το ιδιο καλα και μαλλον παμε για τριδυμα η διδυμα! Εαν ολα πανε καλα θα γεννησω με καισαρικη καπου αναμεσα στις 33 με 35 βδομαδες και θα ειναι Οκτωβρης οποτε ειπα να μπω στις μανουλες Οκτωβριου. :-)

Προσπαθησα να βαλω αυτα τα τικερ που μετρανε με τι μερα δεν ξερω εαν τα καταφερα!

Γεια σου κορίτσι σε έχω διαβάσει και στα άλλα threads μπράβο για τα διδιμάκια σου ή τα τριδυμάκια σου πότε θα ξέρεις σίγουρα αν είναι 2 ή 3;; Εγώ ανήκω στις μανούλες Ιανουαρίου του 15 (έχω ένα κοριτσάκι) και είμαι 23 θα χαρώ να μιλάμε αν θες, πρέπει να είσαι μικρή κι εσύ :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σου κορίτσι σε έχω διαβάσει και στα άλλα threads μπράβο για τα διδιμάκια σου ή τα τριδυμάκια σου πότε θα ξέρεις σίγουρα αν είναι 2 ή 3;; Εγώ ανήκω στις μανούλες Ιανουαρίου του 15 (έχω ένα κοριτσάκι) και είμαι 23 θα χαρώ να μιλάμε αν θες, πρέπει να είσαι μικρή κι εσύ :)

Αχου να σου ζησει να την χερεσαι!! Παντα γερη, τυχερη και χαρουμενη!! Πως σου φενετε με το μωρο; Θα χαρω και ᾽γω παρα πολυ!! 21 εγω, φετος περνω το πτυχειο μου και δουλευω κιολας στο τομεα μου. Προς το παρον βλεπει δυο κοντα κοντα που ειναι διδυμα και ενα λιγο πιο πανω. Εχω 20 με 30 τις εκατο πιθανοτιτες τα ενα να αποροφιθει αλλα δειχνουν γερα και με καλη ροη αιματος τριγυρω τους παρ᾽ ολο που ειχα λιγο αιμα τις περασμενες μερες.

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Αχου να σου ζησει να την χερεσαι!! Παντα γερη, τυχερη και χαρουμενη!! Πως σου φενετε με το μωρο; Θα χαρω και ᾽γω παρα πολυ!! 21 εγω, φετος περνω το πτυχειο μου και δουλευω κιολας στο τομεα μου. Προς το παρον βλεπει δυο κοντα κοντα που ειναι διδυμα και ενα λιγο πιο πανω. Εχω 20 με 30 τις εκατο πιθανοτιτες τα ενα να αποροφιθει αλλα δειχνουν γερα και με καλη ροη αιματος τριγυρω τους παρ᾽ ολο που ειχα λιγο αιμα τις περασμενες μερες.

Στην αρχή είναι ζόρικα αλλά τώρα έχει στρώσει το πράγμα :) Μακάρι να τα κρατήσεις και τα 3 θα είναι ζόρικα μεν υπέροχα δε ;)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλησπερα στα νεα κοριτσάκια. Με το καλό αγαπούλα μου να φέρεις στον κόσμο και τα 3 σου νινακια :* πωπω μικρομανουλες :D

Enseignante μου γεννησες αρα η μπέμπα, σου ειναι ηδη 3 μηνών; :*

Πως νιώθεις τωρα που εγινες μανούλα; πες μας κατι απο την εμπειρία σου :)

JRfdp2.png

Καλώς ήρθες! Με το καλό! Όλα να πάνε τέλεια!!!

Τριδυμάκια ε;;;!!!!! Ακούγεται απίστευτο, καμιά φορά δεν μπορείς να πιστέψεις ότι έχεις ένα, πόσο μάλλον τρία!!! :D:D

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...