Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Νεραιδουλα μου μπραβο κοριτσι μου χαιρομαι που πατε καλυτερα! Ξεκουρασου κι εσυ!! :)

Στο γυμναστηριο εχω δει διαφορα που τεντωνει τα χερια του κ χτυπαει τα παιχνιδακια οπως κ πλαγιαζει το σωμα του για να χτυπησει με το ποδι του ενα μπαλακι! Αυτο με τουςκοιλιακους το κανει κ εμενα γελιο δεν εχει?! Χεχε!!

Εμενα πολλα σαλια κοριτσια! 2 μπλουζακια απο το πρωι κ εχω βαλει σαλιαρα τωρα! Βλεπω ψιλοασπρισαν τα ουλα του κατω..γι αυτό λέτε να τρωει χερι?

Αααα στο μπανιο επισης ξεκινησε να κανει το βατραχι, να καθετε κ για μασαζακι μεταχωρίς κιχ κ οπως παντα αλλά μονος του πλεον φερνει την πετσετα στα μουτρα κ μασαει!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια έκανε κακά της φουλ και ηρέμησε!!! Το πουλάκι μου!! Λοιπόν ξεκίνησα από το πρωί να μετραω πάνες με τσισακια, όχι την πρώτη που είναι η βραδυνή αλλά την πάνα που έβαλα στις 8 το πρωί και να την αλλάξω κάθε φορά που τα κάνει. Μέχρι ώρας είμαστε στις 4 πάνες και δεν έχω βάλει αυτή με τα κακά γιατί δεν ήξερα αν έχει. Θελω να δω πόσες φορές ουρεί!!! Ποτέ δεν κατάλαβα αν οι 5-6 πάνες πρέπει να είναι απλά βρεγμενες ή φουλ βαριές!!! Δηλαδή αν θα πρέπει να έχει ουρησει το μωρό 2 φορές είναι σαν να τις έχω αλλάξει πάνα 2 φορές.

Μαιρουλα μακάρι να βρηκατε τι φταίει και να ηρεμήσει η μικρή σου τώρα!! Εμείς ηταν να το πάρουμε αυτό το σιρόπι λόγω γουλιων αλλά τελικά τις σταμάτησε και δεν το πήραμε!!

Αχχχ τι έχουμε να τραβήξουμε με τα δόντια!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κορίτσια γειά σας! :)

Σήμερα καταφέραμε λίγο να χαλαρώσουμε! Χτες πήγαμε και κάναμε τα εμβόλια στον παιδίατρο και δεν μας άρεσε καθόλου!!! Πήγε το κλάμα σύννεφο! Δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω.

Τουλάχιστον ο γιατρός μας είναι πολύ ευχαριστημένος, ο μικρός πήρε 800 γρ. αυτόν τον μήνα πήγε 6100 και 64,5 πόντους! Γενικά τον βρήκε πολύ δραστήριο. Μου έφυγε ένα βάρος γιατί είχα αγχωθεί που τις προηγούμενες δύο βδομάδες δεν καλοέτρωγε και έλεγα ότι δεν θα είχε πάρει βάρος. Αλλά μου εξήγησε ο γιατρός ότι απο δω και πέρα δεν θα παίρνουν κιλό τα παιδιά γιατί αρχίζουν και κινούνται περισσότερο.

Πήραμε παράταση στις κρέμες γιατί ενώ είπε ότι θα ξεκινάγαμε μεθαύριο μετά θυμήθηκε ότι είμαστε πρώοροι - και κανονικά θα ήμασταν τριών μηνών, παρότι η αναπτυξή του είναι κανονική για τεσσάρι - και θα του δώσει και αυτόν τον μήνα γιατί εμάς μας μετράνε με δύο ηλικίες! Οπότε θα αρχίσουμε τον επόμενο μήνα.

Είδε τα δόντια μας και τώρα αρχίζουνε σιγά σιγά να φουσκώνουνε και μας είπε ότι θα κάνουμε υπομονή με την γκρίνια όσο για τα σάλια φοράμε σαλιάρα εδώ και μιαμιση βδομάδα! Χαμός γίνεται. Του είπα ότι έχει ξαναρχίσει να βγάζει λίγο γάλα και μου είπε ότι έχει μια μικρή παλινδρόμηση αλλά θα στρώσει μόνη της. Και του ανέφερα ότι ξαφνικά το ένα στηθάκι του έβγαλε μια σταγόνα γάλα και τον κοίταξε και μου είπε ότι θα το δούμε τον επόμενο μήνα πάλι αλλά λογικά θα σταματήσει μόνο του! Είναι απο αύξηση οιστρογόνων! Και μερικές φορές μου είπε ότι περνάνε οι ορμόνες με τον θηλασμό! Τέλεια ένα γεύμα δίνω στον μικρό και απο αυτό θα παίρνει τις ορμονες μου!!!! Γιατί γάλα σίγουρα δεν πίνει γιατί ξεκίνησα και συμπλήρωμα μετά!

Γενικά πάντως και αυτή την φορά τον ενόχλησε το εμβόλιο και την νύχτα έκανε ένα 38,3 και του έδωσα ντεπόν και έπεσε. Πάντως αν δεν σηκωνόμουνα να πάω τουαλέτα δεν θα το καταλάβαινα γιατί ο μικρός κοιμότανε του καλού καιρού!

Είναι πολύ λογικό να τρώνε τα χεράκια τους και ότι άλλο βρούνε γιατί ο πρώτος χρόνος τους είναι ο στοματικός και ότι θα πιάνουν θα το βάζουν στο στόμα! Δεν σημαίνει ότι πεινάνε, όταν πεινάνε κλαίνε.

Εγώ τον μικρό τον βάζω για ύπνο γύρω στις 9.30 - 10 το βράδυ και πάλι καλά για την ώρα πάει καλά, γιατί σηκώνεται στις 3 για φαεί και μετά ξεκινάει τρίωρα! Λογικά φαντάζομαι σε λίγο θα κόψει και το 3 και θα πάει πιο αργά. Να δούμε τι θα γίνει.

Μέχρι στιγμής το άλμα πάντως με έχει κάνει να δω διαφορές! Πλέον παρακολουθεί τα πάντα! Δεν ξεφεύγει τίποτα, νομίζω ότι ξέρει το σπίτι καλύτερα απο μένα πλέον!!! Μιλάει στον εαυτό του στο μπάνιο όταν πάω να τον πλύνω! Και γενικά πιάνει κουβέντα με ότι βρει! Έχει αρχίσει να κρύβεται στον ώμο μου σαν ντροπές όταν του μιλάνε. Όταν τον βάζω μπρούμυτα στήριξε πλέον τους αγκώνες και κάθεται για ώρα και χαζεύει έτσι, όταν κουραστεί γυρίζει τις πιο πολλές φορές μόνος του ανάσκελα, και το τελευταίο του ήταν απο ανάσκελα να γυρίσει στο πλάι. Πατάει τα πόδια κάτω - προσπαθώ να μην τον αφήνω ακόμα.

Όσο για την τηλεόραση του βάζει ο πατέρας του παιδικά μόνο την ώρα που κάνουμε την μύτη ούτε για ένα λεπτό γιατί δεν κάθεται πλέον!

Δεν θυμάμαι τι άλλο λέγατε θα σας διαβάσω και θα επανέλθω!

U85pp3.png

Τατιάνα μου και εμένα δεν μου αρέσει να κλαίει και για αυτό κοντεύω να διαλύσω την πλάτη μου! Αλλά βρήκα ότι ξεγελιέται λιγο στο καρότσι και έχω λίγο ξεκουραστεί!

Αναστασία μου δεν ξεκινήσαμε ακόμα κρέμες τελικά γιατί πήραμε αναβολή, τον άλλο μήνα. Έχει να κάνει με τον παιδίατρο άλλοι ξεκινάνε με κρέμα βανίλια και άλλοι με φρούτα. Σου δίνουν αναλυτικές οδηγίες γιατί πρέπει να αρχίσει σιγά σιγά το παιδί τις τροφές.

Όσο για τα μαλλιά εγώ νομίζω ότι στο τέλος θα μου πέσουν όλα! Χαμός γίνεται παντού τρίχες έχω κουραστεί να μαζεύω απο παντού! Έχω συνέχεια τα μαλλιά μου δεμένα γιατί φοβάμαι μην τα πιάσει το παιδί και φάει καμία! Εγώ τον είχα σταματήσει τον σίδηρο γιατί είχα κοντά 40 μετά που είχα κάνει εξετάσεις και καλή φεριτίνη. Αλλά ο γιατρός μου είπε ότι επειδή τα μαλλιά δεν πέφτουν στην εγκυμοσύνη - πολλά τουλάχιστον - πέφτουν μετά γιατί ο οργανισμός πρέπει να διώξει τα γερασμένα!

Απο την μέρα που θηλάζω μόνο μια φορά την μέρα έχω πάρει 2 κιλά! Μόνο η όρεξη μου έχει μείνει και δεν ξέρω πως να την σταματήσω!!!

Α! Μην ξεχάσω να σας πω, δοκίμασα το καρεκλάκι του μπάνιου που μας έδειχνε η έφη! Εντάξει δεν έχω λόγια ο μικρός το λάτρεψε!!!! Φοβερό μας έλυσε τα χέρια και ο μικρός χαίρεται το μπάνιο! :)

U85pp3.png

http://www.pretapregnant.com/baby/3295-stokke-flexi-bath

Εγώ έχω αυτό το μπανακι και είναι τέλειο αλλά ακριβό!

Άρχησε πάλι τα ουρλιαχτα η μπεμπα, κάτι την πείραξε που έφαγα λογικά!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Εγω ειμαι χάλια με μπουκωμένη μύτη δεν παίρνω ανάσα κ δεν δικαιούμαι να πιω σιρόπι με αντισταμινικο λογω θηλασμού... Ας κανω υπομονη λοιπόν κ αυτή τη φορά τι στο καλο δεν υα αποκτήσω αντισώματα σε όλες τις ιώσεις που κυκλοφορούν; Χαχαχα! Και ναι Τατιάνα μου ακόμη με μάσκα...!

Κι εμένα ο δικός μου κορίτσια βγάζει το βυζι το ξαναβάζει κ πάλι απο την αρχή κ κάποιες φορες το βγάζει κ βάζει το χέρι στο στόμα γιατι δεν βρίσκει τη θηλή κ του τη βρίσκω εγω. Εχει πλάκα!

8 πάνες μαζί με αυτή που φορά τώρα που κοιμάται και σίγουρα έχει κατουρησει γιατί θήλασε αρκετά πρίν κοιμηθεί. Έπεσε ξερό το πουλάκι μου γιατί ταλαιπωρήθηκε!! Την έβαλα στις 10.30 και κοιμήθηκε στις 11. Λέω να την ξυπνησω στις 2.30 να φάει αν και είναι ταλαιπωρημένη και την λυπάμαι!! Αν δεν ξυπνήσει μόνη της θα δω μπορεί να την σηκωσω μόνο στις 4 την ώρα που θα έκανα άντληση!!!

Αγάπη τι ταλαιπωρία είναι αυτή που τραβας φέτος;; αλήθεια βλέπω εσένα και σκέφτομαι να μην την στείλω σταθμό τον Σεπτέμβριο!!!

Εμένα τώρα το απόγευμα θήλαζε για λίγο και τραβιόταν, χαζευε λίγο και ξανά έπιανε!!! Ούτε ξέρω τι ήπιε πάντως γάλα είχα!! Άντε να πάρουμε τα πάνω μας!!!

Μια χαρά είσαστε μαριρεν και ειδικά για προωρακια!!! Καλά κάνετε και καθηστερητε τις στερεές, ακόμα δεν κάθονται καν τα μωρακια είναι πολύ μικρουλια!! Ούτε δοντακια έχουν!!!

Άντε να δούμε ποιό θα βγάλει πρώτο!!

Εσάς ο παιδίατρος σας μετράει με βάση των καμπυλών ανάπτυξης του βιβλιαριου;;

Αύριο εκδρομουλα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Πωπω..είχα γράψει ενα κείμενο νααα και μου σβήστηκε...πάμε πάλι..

Τασουλα τι καλα που πάτε εκδρομουλα! Καλα να περάσετε!εγω λεω να μην την ξυπνάς τη μικρή..μια φίλη μου εχει δυο κοριτσάκια και το πρώτο όταν ήταν ενός ζύγιζε 7 κιλά..η μικρή της τωρα( 2,5 μηνών) ζυγίζει 6.., κι εχουν βγει απ την ιδια μήτρα, αντε βγάλε άκρη.. Όταν δυο αδερφάκια εχουν τόση διαφορα φαντάσου πόση απόκλιση μπορεί να εχουν οι καμπύλες απο τα δικά μας.. Μην πας και συνεχώς by the book, κάθε παιδάκι ειναι διαφορετικό, αφου κοιμάται παει να πει ότι ειναι καλα και δεν πεινάει..;)

Το μπανάκι σας τεεεεεελειο, το ερωτεύτηκα. Το δικό μας το χω ψιλομετανιωσει γτ ειναι τεράστιο κι εχουμε πρόβλημα χώρου..αλλα τωρα το πήρα δεν το αλλάζω..

Αγάπη συνέχεια κρυωμενη εισαι ρε γμτ...τι γκαντεμιά..δοκίμασε καμια πολυ βιταμίνη, κανα χυμό πορτοκαλι..θα μου πεις σίγουρα τα εχεις δοκιμάσει αλλα βρε κορίτσι..το μπούκωμα ειναι μεγάλη ταλαιπωρία. Κοιμηθείτε μ ενα κρεμμύδι κομμένο στη μέση και χαραγμένο μεσα στο δωμάτιο..ανοίγει τη μύτη.

Μαριρεν καλα κάνατε μωρε και δεν ξεκινήσατε ακομα..οταν ξεκινήσετε όμως να μας πεις αντιδράσεις!!!οταν του δώσω εγω φρουτοκρεμα σκέφτομαι να τραβήξω βίντεο! Ειναι και φαγανο το δικό μου και προετοιμάζομαι για τρελό γέλιο και χαρούλες!

Με τι θερμόμετρο τον μέτρησες? γενικα κορίτσια τι θερμόμετρα έχετε? εμενα πήρε ο άντρας μου ενα ( ακομα κλαίω τα λεφτά...70 ευρώ) απο το μίντια μάρκτ το οποίο δεν το ακουμπάς στο μωρο αλλα το πας κοντα στο μέτωπο του...εντάξει, βολικό ειναι, αλλα νομίζω ότι δείχνει λίγο αλλα αντί άλλων..δλδ δεν μπορεί να εχει συνέχεια ο μικρός 37 και κατι ψιλά..έκανα και στον εαυτό μου κ πάλι τόσο μου δείχνει, λίγο πιο κατω αλλα εγω εχω κ υποθερμία συνήθως. Άσε που απο φορά σε φορά, μεσα σε 5 λεπτά εχει απόκλιση..

Ο μικρός εχει συνέχεια τρίχες μου στα χέρια του. Λες και δε μου φτάναν οι τρίχες που πέφτουν και τις βρίσκω παντού κι ολο μαζεύω, κάθε φορά που τον πιάνω μου τραβάει κι εκείνος και μετά αντε να του ανοίξεις το χέρι να τις πάρεις..!

Τατιάνα πάρε μπόλικες σαλιάρες μαλακές..εμείς βρέχουμε 5-6 μες τη μέρα..κανει μπουρμπουλήθρες με τα σάλια του...πολυ σάλιο ρε παιδια, ευτυχώς δεν βάζει δάχτυλο στο στόμα, αλλα μασάει μπλούζες, κουβέρτες κλπ... Για την τηλεόραση κάπου διάβασα ότι δεν κανει γιατι λέει οι εκπομπές εικόνας που κανει επηρεάζουν τον εγκέφαλο του μωρού και αργότερα εχει πρόβλημα συγκέντρωσης. Τωρα ψέμματα, αλήθεια , δεν ξέρω, εγω φοβήθηκα και δεν τον αφήνω..μπορεί να ναι και μπαρούφες του Ίντερνετ..να θυμηθώ να ρωτήσω την παιδίατρο..

Α!Τασουλα ουτε εμενα πιάνει κανονικά..τις τρεις τέσσερις τελευταίες μέρες πιάνει ενα παιχνιδάκι που εχω κρεμάσει στο ρηλαξ. Ειναι ενα σπιτάκι απο το οποίο κρέμονται 3 πουλάκια κι αμα τραβήξεις το μεσαίο παίζει μουσική...το πιάνει και προσφάτως ανακάλυψε ότι παίζει μουσική και το τραβά σ υνεχεια, αλλα δεν πιάνει τίποτα άλλο.. Κι αυτο το πουλάκι το πιάνει μονο με το αριστερό..λέτε να γίνει αριστερόχειρας? χεχε..καλλιτεχνική προσωπικότητα σαν το μπαμπά του!

Καλημερα κορίτσια! Καλο Σ/Κ να έχουμε! Εσεις έχετε βροχές εκεί ε; Μόλις τα είδα στην τηλεόραση!

Εμεις έχουμε ήλιο κ πήγαμε βόλτα στην παραλία αλλά φυσούσε πολυ ο άνεμος.

Τασουλα μου καλα να περάσετε. Ναι ρε σου μεγάλη ταλαιπωρία για τα μωράκια μας ο πρώτος χρόνος φοίτησης τους στον παιδικό! Η δίκη μου ειναι κ ευαίσθητη κ κολλάει εύκολα... Τη λοιπά τι που ειναι συνεχεια άρρωστη. Δυστυχώς δεν μπορείς να το αποφύγεις γιατι όσο δεν τη στέλνεις τόσο το χειρότερο λένε.

Αυτο με το κρεμμύδι δεν το ήξερα Αναστασια αλλά δεν μπορω μα τπτ τη μυρωδιά του...

Πάω γιατι κλαίει ο μικρος!

Καλμερα κοριτσια μου τι κανετε? ολες το σκ χανομαστε! Χεχε!!

Εμείς ειμαστε καλά ευτυχώς! :) το αλμα συνεχιζετε αλλά ποτε πιο ηρεμα ποτε πιο εντονα! Ξανα ξρθε κ η μεγαλη ποσοτητα γαλατος και τρεχει απο παντού! Το βραδυ "πετρωνει" στο 2ωρο γιατι ετσι ειχε μαθει το στηθος κ τώρα ο μικρός τρωει καλά γυρω στις 4 και!!

Μαριρέν μου τοσο εντονα το περασατε το εμβολιο ε? πολύ ωραια!! :/ πως ειναι τωρα??

Τασσουλιτσα μου καλά να περασετεεεεε!! :) και ελπιζω η μικρη να σε αφησει λιιιιγο να χαλαρωσεις!!

Αγαπη μου πως εισαι??

Αναστασία κι εμενα πολυ σαλιο κ μπουρμπουληθρες αλλά το κανει απο οτι καταλαβα μονο οταν βαριεται! :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα μανούλες κ μωράκια! Τι εγινε κορίτσια; Που είστε;

Τατιάνα μου σε ευχαριστω που με σκέφτεσαι! Ειμαι λίγο καλύτερα άρχισα και ένα σιρόπι συμβατό με το θηλασμο. Με πειράζει όμως που ο θερμοπομπούς ξηραίνεται την ατμόσφαιρα κ δεν ξερω τι να κανω. Έβαλα λίγο νερό μεσα στον Κούβα αλλά τπτ. Έχετε καμία ιδέα εσεις;

Τασουλα μου που πήγατε; Πως τα περάσατε;

Καλε μου έλειψαν η Κατερίνα κ η Βούλα. Γιατι μας παράτησαν;;;

Κορίτσια άσχετο αλλά ποιες σειρές βλέπετε στη τηλεόραση φέτος; Εμένα μου κρατούν συντροφιά ειδικα τα σ/κ το μια τρελή οικογένεια, μάλιστα σεφ κ οι συμμαθητες!

Δεν βλέπω πολυ τηλεόραση..αλλα ξεκίνησα να βλέπω σε dvd την πρωτη σεζόν x-files, την παλιά του 1993.. Α! Και βλέπω κάθε βράδυ τα χελωνονιντζακια και τους φρατζολοδιανομεις στο νικελοντεον...φανατικά!

Αγάπη μου ειναι δυνατόν να μην σε σκεφτομαι?! Όλες σας σκεφτομαι μωρέ κ λέω ελπίζω να ειστε καλά κ σκεφτομαι πως ειστε κι εσεις σαν κι εμενα με τα μπεμπάκια αγκαλιά κ χαζολογειτε κ τραγουδατε κ κλαιτε κ νευριαζεται!! Ασε.. Βλέπεις διαφορα με το σιροπι? ποπο κοπελα μου το κρυωμα κ οι ιωσεις σε εχουν παρει σβαρνα απο την ημερα που βγηκες απο την μαιευτική!! Αντε να τελειωσεις να μυρισεις τον παιδαρό σου! ;) κι εγώ το είχα αυτό το θέμα για την ξηρασία γιατι ειναι προκατ το σπιτι κ δεν εχει υγρασία αλλά αφήνω το παραθυρο της κουζινας σε ανακληση κ απλώνω τα ρουχα μέσα στο σπιτι (ουτως ή αλλως εξω ηλ φυσαει παρα πολύ κ μου περνει την απλωστρα ή βρεχει κ εχει υγρασία).. Ετσι την σπαω την ξηρασία...δεν κανει να εχει ξηρασία αλλά πρεπει να εχει υγρασια (κάποιο ποσοστό)για το αναπνευστικό του μωρού.. Ρε ναι μας παρατησαν χωρίς να πουν μια κουβεντα... :( ελπιζω το μωρακι της Βούλας να τρεφεται σωστά και η Κατερίνα κ το μωρακι να ναι καλά!! Μαρία (hope) μου που εισαιιιι?? βασωωωω??

Το μαλιστα σεφ το βλέπω κι εγώ έχει πολύ γελιο!! Βλέπω πολύ μουρμούρα (με το προηγουμενο ζευγάρι!) και το σοι σου το οποίο το ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

Σημερα (όπως κάθε Κυριακή) ο μπεμπης έλιωσε στον ύπνο!! Ετσι εγω σιδέρωσα επλυνα εκανα μικρα τυροπιτακια κουρού, φαγητό κ οτία (ποντιακά εδέσματα!)..

Ξεχασα να σας πω οτι μου ηρθαν κ τα εσωρουχάκια κ τα ρουχαλάκια που παρήγγειλα!! Ειμαι απολυτα ικανοποιημένη με την εταιρία κ με τα ρούχα!! Καταβάση της mayoral ρουχαλάκια πηραμε (πολύ καλή ποιότητα!!!!) και μάλλον θα τιμώ κ την εταιρεία κ τα ρουχα της μαγιοραλ!! Κοριτσια εχετε παρει κανενα ρουχαλακι απο marasil? σκεφτομαι για τα καλοκαιρινα γιατι εχει καλές προσφορες.. Από τα prenatal και τα energiers δεν εμεινα ικανοποιημένη...εσείς??

Τα orchestra τα εκανα κ εγώ κ οι φιλοι που μας πηραν δωράκια!! :) αλλά μου ειναι μακριά έτσι θα πάω στα προαναφερομενα! :)

Κοριτσια!!! Τι ζορικο που ειναι το αλμα σας... ηρεμησατε λιγακι;; Τασουλα μου πως περασατε;;που πηγατε εκδρομουλα;

Εμεις νομιζω οτι δεν τα τηρουμε καθολου τα αλματα... τα εχουμε σε ασχετες μερες... σημερα ας πουμε ειχαμε πολληηηη γκρινια... εν τω μεταξυ το χερι το τρωει σαν τρελος!!! Κπ φορεα το προτιμαει κ απο το στηθος. Αφου κπ στιγμξ γκρινιαζε, τον ξαπλωνω, βγαζω το στηθος κ αυτος απολαμβανε το χερακι του κ με κοιτουσε χαμογελωντας πονηρα.... νομιζω οτι το τιμαει κυριως οταν νυσταζει..

Αγαπη ηρεμησατς με τις ιωσεις; κι εμενα μου ειχαν πςι να μην τον σταματησω αππ τον παιδικο.. ειναι ταλαιπωρια αλλα παιρνουν ανισωματα.. εμενα μςτα τις γιορτες δν μου εχει αρρωστησει καθολπυ, ουτε μυξουλες..

Μαριρεν τι ωραια που μεγαλωσατε κ κανετε τοσα πραγματα..

Τατιανα τα mayoral μ αρεσουν κ εμενα πολυ.. εχω πολλα αππ τον μεγαλο.. γενικα δν εχω ψωνισει σχεδον τπτ για το μπεμπη.. μετα μ αρεσουν κ του mothercare γιατι εχουν ανετες γραμμες ενω τα orchestra μας στενευουν..

Κοριτσια εγω δν αντεχω ν παρακολουθησω τπτ στην τηλεοραση.. λιγο μπρουσκο μονο κ αυτο οχι καθε μςρα.. τωρα ςχω βαλει στο ματι κπ ταινιες ν δω..η στο ιντςρνετ η απο κανενα video club

Μεθαυριο παω στον οαεδ για το 6μηνο...ςχω λιγο αγχος...με τον εργοδοτη κ τον αντικαταστατη μου στη δουλεια τα εχουμε συμφωνησει...ελπιζω ν μην γινει καμια στραβη με τον οαεδ... την εχει παρει αλλη κοπελα αυτη την αδεια;;

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...