Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Τατιάνα λες να πάει 5 εβδομάδες έτσι;;

Εγώ αν πάρει μπουκάλι θα δώσω συμπλήρωμα, το πήρα απόφαση!! Είμαστε πολύ χαμηλά στην καμπύλη και φοβάμαι για την ανάπτυξη της!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα ξέχωρα απο το βάρος η περίμετρος κεφαλής είναι μικρή, εκτός καμπύλης ανάπτυξης!!! Ουτε να το διανοηθω δεν θέλω οτι το μωρακι μου μπορεί να έχει κάτι!!! Τι στο καλό ο γιατρός δεν θα ανησυχούσε;; δεν θα μου έλεγε κάτι;; εκτός αν θέλει να δει και τις μετρήσεις του άλλου μήνα!!! Πάντως εγώ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα και θα τον πάρω να τον ρωτησω!!!

Κατά τα άλλα θηλαζουμε ασταμάτητα απο τις 7 το πρωί, αποκοιμιεται αγκαλιτσα και με το παραμικρό πετάγεται και ζητάει στήθος!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσακια!

Τατιάνα μου δύσκολο βράδυ περάσατε κι εσείς! Υπομονή να έχουμε να τα αντιμετωπίζουμε. πιπιλα του έχεις δώσει καθόλου;

Τασσουλα μου καθε δίωρο ναι και τρίωρο όμως κάθεται χωρίς να γκρινιάζει! Τι στο καλο αυτο το παιδί δεν πεινάει;;;; και πολλα απο αυτά απλα χαζεύει και γυρνάει το κεφάλι να δει γύρω γύρω... Έχουμε μειώσει τα γεύματα, ειδικά το βράδυ... Πάνες έχουμε λίγες αλλα πολυ βαριές! Δεν κλαίει για φαγητο και μου φαίνεται περίεργο. Τρίτη έχουμε παιδίατρο και περιμένω πως και πως να δω βάρος και ανάπτυξη. Ειμαι σίγουρη οτι δεν πρέπει να εχει παρει πολυ αλλα βλεπω οτι εχει ψηλώσει αρκετά... Πάντως κι εγώ αν μου πει για συμπλήρωμα να δω τι θα κάνω για να παρει μπουκάλι... Σημερα πήγα να της δώσω άλλη πιπίλα και δεν την ήθελε με τίποτα! Αναγούλιαζε συνέχεια...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Άστα Εφη εμένα όπως βλέπεις μου έχει γίνει εμμονή!!!

Σήμερα την βάζω στο στήθος συνέχεια σε σημείο που μου το σπρώχνει!!! Κάνει εδώ και 3 μέρες αυτό πολύ λες, δηλαδή γυρίζει και χαζεύει τριγύρω και της βγαίνει η θηλή......

Τώρα την εβαζα στο στήθος και έσπρωχνε το κεφάλι της πίσω και γκρινιάζε και δεν την ήθελε, την έβαλα στο ριλαξ και τρώει τα χέρια της.....

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εδώ εμένα την βάζω να φάει και το αφηνει μόνη της για να φάει τα χέρια της! Τόσο πολυ να ενοχλούνται απο τα ούλα; Θα ρωτήσω το γιατρό! Ολη μερα στο στόμα χέρια, ρούχα, παιχνίδια... Ξέρω οτι καθώς μεγαλώνουν αποκτούν αλλα ενδιαφέροντα γι αυτο δεν κάθονται όπως πρώτα στο στηθος, θέλουν να εξερευνούν το περιβάλλον. Χθες κάποια στιγμή την έβαλα να φάει, κάθισε με το ρολόι 2 λεπτά και μετα έσπρωχνε προς τα πίσω και το κεφάλι απο την άλλη πλευρά, να την κρατάω πόση ώρα, να μην γυρνάει με τίποτα να ξαναφάει... Και το κανει αρκετά συχνά... Πως γίνεται να χορταίνει, ιδέα δεν εχω!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Ενταξει καλές μου ολες το ιδιο βιωνουμε οποτε πρεπει να ειναι φυσιολογικο! Εμενα εκει που εχει το στηθος στο στομα τραβαει το κεφαλι του κ βαζει το χερι του! Χαχα! Αλλά τρωει το βραδυ καλά εμένα...την ημερα 5' μαξ!! Μεγαλωνουν τα κουτσουβελα μας!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Αχ Εφη μοιυ κάνει τα ίδια ακριβώς!!! Βγαίνει απο το στήθος και τρώει το χέρι της.... Λέω παει δεν έχω γάλα αλλά το παταω το στήθος και βγάζει!!! Την αφήνω κάτω και δεν προλαβαινω να στριψω το κεφάλι και τρώει την κουβέρτα.... Γιαυτό έχω αγχωθει οτι δεν χορτενει...... Λες να είναι δόντια;; μου βγάζει κάτι υγρουλια και έλεγα θα είναι γουλια, αλλά είναι διάφανα!!!

Τώρα αποκοιμήθηκε μετά από πολύ κλάμα και αέρια και πετάγεται συνέχεια στον ύπνο της.... Είναι φοβερά ανήσυχη μάλλον πονάει!!! Την ανακουφίζει μόνο όταν της κρατώ τα ποδαρακια!!! Έχουμε 3 μέρες να κάνουμε κακά και συνήθως κάνουμε στις 5.

Εσείς Εφη κάθε πότε κανετε;;

Ούτε νεογέννητο τέτοια αέρια απαπαπα. Μωρέ μήπως να ξανά ξεκινησω αποχή;; αν και πλέον δεν έχει ούτε γουλιες έντονες, ούτε βλεννες, ούτε σπυρακια κ.λ.π. μήπως να κάνω αποχή από τα φανερά;; χθες έφαγα και βούτυρο και τυρί και γάλα!!! Και προχθες!!

Να δω σε αυτή την κατασταση πως θα φύγουμε σαββατοκύριακο. Θα θηλάζω όλη μέρα με κάλυμμα εκεί που θα πάμε!!!

Επείσης δεν μας αρέσει το ριλαξ και το καρότσι.... Δεν ηρεμουμε - κοιμομαστε ποτέ εκεί!!! Αχ τι έχει να τραβήξει η μανούλα μου και με τις 2....... θα μου πει καμία ώρα παρτα και σπίτι σου, εσύ τα έκανες :P

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μια απο τα ιδια..χαλαρώστε..αφου συμβαίνει σε όλες φυσιολογικό θα ειναι..δοκιμάστε να τρώνε και γύρω να εχει ησυχία μήπως και δεν τους παρακινήσει κατι άλλο το ενδιαφέρον. Εμενα μονο τη νυχτα τρώει χωρις να σταματήσει, αλλιώς χαζεύει.αμα δε παίζει κι η τηλεόραση γίνεται παρτι, ολο γυρνά το κεφάλι του κι ολο τον γυρίζω να μη δει..( η κλείνω την τηλεόραση). Το. Έπιασε χθες το πρωί ο άντρας μου αγκαλιά και του έφαγε ολο το φούτερ μέχρι που ένιωσε να του δαγκώνει το λαιμό.. Τι να σας λέω..

Λοιπόν Τατιάνα το σκέφτηκα και αυτό και θα το εφαρμοσω λίγες μέρες να δω τι θα γίνει!!! Εμένα πλέον κοιμάται κατά τις 12 και ξυπνάει 7 με 7.30. Θα την ξυπναω ενδιάμεσα να θηλασει. Δηλαδή στις 2.30 και στις 5. Τι στο καλό δεν θα πάρει βαρος πιο πολύ αν κάνει 2 γεύματα παραπάνω;;; Διάβασα οτι τα νυχτερινά γεύματα είναι πολύ σημαντικά γιατί ρυθμίζουν την παραγωγή!! Θα μου πεις καλά θα χαλασεις το πρόγραμμα του παιδιού;;; ναι θα το χαλασω γιατί μπορεί και την μέρα να είναι πιο ήρεμο!!!

Μην με κοροιδεψετε αλλά ανησυχω με την περίμετρο του κεφαλιού μήπως δεν αναπτύσεται ο εγκέφαλος της και υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τελικά το ίντερνετ κάνει και κακό γιατί διαβάζω ένα κάρο πράγματα κσι αγχωνομαι!!!

Βέβαια στις καμπύλες του βιβλιαριου είμαστε μέσα στις άλλες του ΠΟΥ είμαστε εξω!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Όλα τα παιδάκια τελικά κάνουν τα ίδια λοιπόν!!!

Και τα δικά σας δείχνουν ανικανοποίητα;; και που ξέρετε οτι όντως δεν πεινανε;; απορρίπτουν το στήθος;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Επίσης ήθελα να ρωτησω τα παιδάκια σας πιάνουν κανονικά;;; εμένα όχι ακόμα μόνο αν της βάλω κάποιο μικρό παιχνιδακι στο χέρι και για λίγο, μετά θα της πέσει!!! Μόνο κουβέρτα και σεντόνια τα τσακίζει!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπερα και απο εμας,τη μεγαλη την πηρε η μανα μου σημερα και το μωρο κοιμαται και εχω ηρεμια..Εμεις ειμαστε αρκετα καλα,μη το ματιασω,το μωρο εχει 4 μερες που τρωει πολυ καλα χωρις γκρινια,λετε να επιασε το σιροπακι που μας εδωσε η παιδιατρος;Δεν παιρνω θαρρος μεχρι να σιγουρευτω.Θα το παρουμε λιγες μερες ακομα μας ειπε κ μετα θα το σταματησουμε να δουμε αντιδρασεις,ειναι το επαντορεν για την γοπ,το δινει καμια;

Τασουλα μην αγχωνεσαι τοσο πολυ,αν το μωρο πεινουσε δεν υπηρχε περιπτωση να κοιμαται τοσο το βραδυ..επισης τα μωρα που θηλαζουν εχουν αλλες καμπυλες κανονικα,μην κοιτας τα κιλα,την υγεια του μωρου κοιτα και αν μεγαλωνει οχι μονο σωματικα,δες την αντιληψη του κ θα καταλαβεις οτι ειναι μια χαρα..αυτο εκανα και εγω με την πρωτη κορη κ ημουν συνεχεια αγχωμενη,κοιτουσα χθες το βιβλιαριο της,τον τριτο μηνα ειχε παρει μονο 400 γρ,εγω να πεσω να πεθανω τοτε,αλλα παντα ηταν μικρο μωρο,γεννηθηκε 2,5 κιλα κ ακομα κ τωρα ειναι μικροσκοπικη σε σχεση με τα αλλα, ειναι 13,5 κιλα κ σε 5 μηνες γινεται 4ων χρονων.Αντιθετα το μωρο γεννηθηκε 4 κιλα,καμια σχεση στην αναπτυξη παρολο που πινει λιγο για τα κιλα της (το ξενο ομως ειναι παχυντικο φουλ αυτο εχω καταλαβει).Για τα αντικειμενα που λες κ εμενα ετσι,αν της παω κατι πολυ κοντα στο χερι θα το πιασει,αλλιως δεν το απλωνει.Εχει δυο μερες παντως οταν την βαζεις σε ρηλαξ ή μαξιλαρι προσπαθει να σηκωθει σαν να κανει κοιλιακους,εχει πολυ πλακα.Αυριο εχουμε ραντεβου στο Παιδων στο αλλεργιολογικο κ τη Δευτερα παιδιατρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Τασσουλιτσα μου μην αγχωνεσαι κοπέλα μου.., αγχθηκες πολύ.. Ηρεμησε θα σας δει ο γιατρός κ θα κρινει... Ναι κ εμενα το ιδιο κανει δεν τρωει σε σημειο να νομιζω οτι πειναει να τον βαζω κατω κ να τον ζοριζω μεχρι που με δινει κατι κλωτσιες κ συνερχομαι! Ετσι τον αφηνω αγκαλια ή κανουμε βολτες... Επισης κ εμένα δεν πιανει ακόμα καλά.. Αλλά αμα του βαλω κατι θα το κρατησει κ μετά θα πεσει..κουβερτες πιανουμε μαλλια επισης κ εχει ενα συνηθειο για να κοιμηθει τριβει τα ματακια του πανω μου οπως κ πρεπει να μου χαιδευει τον λαιμο!οσο για το βραδυ θα σου ελεγα να την λουζεις νωριτερα και να ητην κοιμιζεις νωριτερα για βραδυ.. Ετσι θα ξυπναει σιγουρα την νυχτα!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...