Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Ναι ρε συ... κανένας δε μας καταλαβαίνει κ λένε κ οτι ειμαστε παράλογες!! εμάς το άλμα μας κρατάει 4 εβδομάδες κ το δικό σου 5! εσυ εχεις το μεγαλο εμείς την προετοιμασία του!! πως τα πάτε??
Αγαπη μου ναι γιορταζα! :) καλά μη φανταστεις δεν την ξερουν κ πολλοι την γιορτή μου! :) μωρε του μιλάω αλλά λες κ το κανει μονο κ μονο να το κανει δηλαδη νιωθω ψευτικα τα λογια του κτλ.. Οσο για το άλλο η απαντηση του για εχθες ηταν δεν εχω ψυχολογια... Ε ωραια κ εγώ μετά απο τετοιες καταστασεις, το σωμα μου που εχει γινει μην πω πως κ το προσωπακι μου το ιδιο..........τι να πω? πφ... Φαση ειναι? δε ξερω...οφ... Αχ κι εγώ σκεφτομαι ποτε θα ξεκινησουμε τις κρεμες για να μην αχγωνομαι για την τραπεζα κ τη δουλειά! Αχ κοριτσι μου κι εσυ με αυτές τις ιωσεις σε εχει πάρει σβαρνα! Παπα.. Ελα μου ντε... Εγω πιστευω ειμαι σε επιλόχειο κ το εχω πει στον αντρα μου αλλά δεν βλεπω κ ιδιαιτερη διαφορα...

Τατιάνα μου χρονια σου πολλα να χαίρεσαι το όνομα σου κ υγεια πάνω απο ολα!:eek:

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα να το δεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααααααααααααα!!!!

Κορίτσια με κόπο σας διαβάζω!!

Ναι, απαίσια συμπεριφορά ο μικρός απο τη Δευτέρα...κ λέω..τι σκατα, ποιο άλμα ειναι; Ψάχνω τα άλματα κ βλέπω το μεγάλο ξεκινά απο 15η βδομάδα, κοιτώ ημερολόγιο κ ειναι η πρωτη μέρα της 15ης...τι σκατα..βιολογικό ρολόι εχει;;!!

Όχι μονο ειναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ με το βυζι στο στόμα, αλλα όταν δεν τον κοιτώ κιόλας στα μάτια όσο τρώει γκρινιάζει τρελα!!! Αγιες όσες έχετε κι άλλο παιδί, απορώ πως τα φέρνετε βόλτα! Εχω δοκιμάσει τα πάντα...μονο στην πλαστική αλλαξιερα του Ικεα κάθεται ήσυχος..συζητάμε να τη βάλουμε στην κούνια μεσα μήπως βρούμε λίγη ηρεμία, αλλα φοβάμαι μην τη συνηθίσει κι αυτή κ δεν βρίσκω τροπο.. Χθες το βράδυ παίζει να κοιμήθηκα κανα δεκάλεπτο.. Αλλα παρηγοριεμαι όταν σκέφτομαι τι θα χει κατακτήσει το ζουζουνακι μου στο τέλος του άλματος.

Τι βιταμίνες παίρνετε κοριτσια; Λέω μήπως πάρω τίποτα γτ ώρες ώρες ζαλίζομαι... Άσε τα μαλλιά μου...πέφτουν συνέχεια τρίχες..

Τατιάνα χρονια πολλααααα!!

Τασιούλα η μαμά σου μπορεί να σου φέρνει το μωρο στη δουλειά; ( δεν ξέρω που δουλεύεις...ισως κάπου έξω....τωρα μπορεί κ να λέω βλακειες' ψάχνω να δω πως μπορείς να το κανεις..)

Ερώτηση..εχω το εμβόλιο στο ψυγείο. Χθες τη νύχτα μάλλον το ξέχασα λιγάκι ανοιχτό...μια γραμμουλα..λέτε να χει πάθει τίποτα; Στις οδηγίες λέει ότι μπορεί να μείνει 4 μέρες εκτός αλλά μετά πρέπει η να το κανεις η να το πετάξεις..

Αναστασία μου υπομονή! Εγω συνεχίζω να παίρνω τις βιταμίνες που έπαιρνα κ στην εγκυμοσύνη τις mum to be οι οποίες δεν έχουν λακτόζη γιατι εχω δυσανεξία. Επίσης παίρνω το folicil που περιέχει φολικο οξύ και βιταμίνες b. Δεν μπορω να παρω σίδηρο. Εςυ αν μπορεις πρεπει να πάρεις γιατι ίσως γιαυτο ζαλίζεσαι κ πέφτουν κ τα μαλλιά σου! Το έπαθα κι εγω στο πρωτο μου παιδι. Κάνε αναλύσεις αίματος άμα ειναι να δεις για το σίδηρο σου.

Vitabiotics-Pregnacare-Breast-Feeding δείτε αυτές. Εγώ λέω να τις πάρω καλό θα κάνουν!! Αναστασία και εγώ ζαλιζομαι πολύ ειδικά όταν θηλάζω και φοβάμαι μην λιποθυμησω καμία ώρα. Πρέπει να κάνω εξετάσεις!!

Τατιάνα μου χρόνια πολλά γλυκιά μου να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να έχετε υγεία!!!

Μαριρεν το μεγαλο άλμα ξεκινάει 15 εβδομάδα. Εσείς θα περάσατε την κορύφωση του, εμείς οτι ξεκινησαμε!!

Έχω παρατηρήσει οτι όταν κάνω άντληση το μωρό δεν τρώει καλά και βρέχει μια πάνα λιγότερο σαν να του λείπει!! Παίζει να ισχύει;; το αδειαζω όλο με την λογική να ζητήσει περισσότερο!!!

Τατιάνα και εγώ χάλια νιώθω και δεν μου μπαίνουν και τα ρούχα της δουλειάς!! Η αλήθεια είναι οτι όσο καθόμαστε σπίτι πέφτουμε με τα μούτρα στο φαγητό!! Να κάπου που θα κάνει καλό η δουλειά!! Τώρα ο άντρας σου θα έπρεπε να σε ανεβάζει ψυχολογικά και αφού τιυ έχεις εξηγήσει!!

Αναστασία θα σου πει ο παιδίατρος για τις τροφές αλλά ψαξου και λίγο να δίνεις αυτά πολύ εσύ θες γιατί ο κάθε παιδίατρος ακολουθεί δική του γραμμή!! Για το εμβόλιο δεν κατάλαβα το άφησες εκτός ψυγείου;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Vitabiotics-Pregnacare-Breast-Feeding δείτε αυτές. Εγώ λέω να τις πάρω καλό θα κάνουν!! Αναστασία και εγώ ζαλιζομαι πολύ ειδικά όταν θηλάζω και φοβάμαι μην λιποθυμησω καμία ώρα. Πρέπει να κάνω εξετάσεις!!

Τατιάνα μου χρόνια πολλά γλυκιά μου να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να έχετε υγεία!!!

Μαριρεν το μεγαλο άλμα ξεκινάει 15 εβδομάδα. Εσείς θα περάσατε την κορύφωση του, εμείς οτι ξεκινησαμε!!

Έχω παρατηρήσει οτι όταν κάνω άντληση το μωρό δεν τρώει καλά και βρέχει μια πάνα λιγότερο σαν να του λείπει!! Παίζει να ισχύει;; το αδειαζω όλο με την λογική να ζητήσει περισσότερο!!!

Τατιάνα και εγώ χάλια νιώθω και δεν μου μπαίνουν και τα ρούχα της δουλειάς!! Η αλήθεια είναι οτι όσο καθόμαστε σπίτι πέφτουμε με τα μούτρα στο φαγητό!! Να κάπου που θα κάνει καλό η δουλειά!! Τώρα ο άντρας σου θα έπρεπε να σε ανεβάζει ψυχολογικά και αφού τιυ έχεις εξηγήσει!!

Αναστασία θα σου πει ο παιδίατρος για τις τροφές αλλά ψαξου και λίγο να δίνεις αυτά πολύ εσύ θες γιατί ο κάθε παιδίατρος ακολουθεί δική του γραμμή!! Για το εμβόλιο δεν κατάλαβα το άφησες εκτός ψυγείου;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Ειμαι πολυ κουρασμενη. Ο μικρος κοιμηθηκε 2 κ τωρα ξυπνησε 6:15 κ τον θηλασα. Την ημερα κοιμαται ελαχιστα επισης 40 λεπτα. Τωρα αποκοιμηθηκε κ θα ξαναξυπνησει σε κανα διωρο κ μετα θα ειναι ξυπνιος με μικρα διαλειμματα.Εγω ετοιμαζομαι για δουλεια. Σημερα θα ειμαι αρκετες ωρες δυστυχως. Παντως κ το πηγαινε ελα για θηλασμλ ειναι απιστευτα κουραστικο γιατι εχω κ εγω προβλημα με το παρκαρισμα στη δουλεια. Εχω αμελησει κ εγω το σιδηρο ουτε εξετασεις εκανα τπτ. Θα ηθελα βρε κοριτσια το βραδυ να εστρωνε ο μικρος. Σας αφηνω να ετοιμαστω. Απο κιλα δεν εχασα καθολου. Εχω κολλησει κ χωραω σε κολαν μονο. Τα παλια ρουχα ειναι στην ακρη...να δω τωρα με τη δουλεια..

Ευχαριστω πολύ καλές μου για τις ευχουλες και ανταποδίδω!! :)

Καλημερα να εχουμε! :)

Μαριρέν μου ναι μηπως ειναι αυτο που λεει η Τασουλα μου μάλλον εσυ περασες ή περνας την κορυφωση?! Να κάνεις οτι βλέπεις οτι τον ηρεμεί οσο κουραστικο κ να ειναι!! Αυτό ηταν συμβουλή Πατσούρου..και πραγματικά οτι βλεπω οτι τον ηρεμει κανω! Δεν μπορω να τον βλεπω να κλαιει ή να παραπονιεται.. Αμα βλεπω οτι κοιμαται στο στηθος κοριτσια τον αφηνω κ κοιμαται αγκαλια μου καμια ωρα χωρις να τον ξυπνησω ή να τον αφησω καπου..μετά προσπαθω να τον αφησω κ ξυπναει... Κ εμάς πάντως τρελάθηκε με τις ωρες... Εκει που ειχαμε κανει στανταρ βραδυνο προγραμμα κ το μεσημερι κοιμοταν ενα 2-3ωρο τώρα το μεσημερι κοιμαται 1.5 ωρα κανει κατι 10'-15' ξεμπαρκα και το βραδυ ξυπναει οτι ωρες ναναι κοιμαται οπως ναναι κ χωρίς να τον κανω τιποτα ή πρεπι να τον αλλαξω χωρις να εχει λερωθεί ή απλά να ακουμπησει το στηθος... Παλι δεν κοιμηθηκαμε καλά... :/

Αναστασία μου δεν νομίζω να χάλασε μην αγχωνεσαι...πάντως ρωτα καλού κακού κ τον παιδίατρο.. Κανενα ναυπλιο να πάτε ειναι ωραια! :)

Αγαπη ξεκινησαν να πεφτουν τα μαλλια σου? κοριτσια μου λεγαν οτι θα γινει κ σε μενα αλλά οχι μόνο με το βουρτσισμα τα κλασσικά.. Σιδηρο σταματησα να περνω αλλά δεν ειχα ανεκαθεν προβλημα κ ειχα ανεβασμενο..

Α Τασσουλα μου κι εσυ ε?! Ενταξει wellcome to the club! Κι εγώ επειδή μίλησα με την δουλειά κ τους ειπα το και το άμα ξεκινησω δεν θα φοράω τα ρουχα της δουλειάς! Δικά μου.. Αλλά κ πάλι μόνο κανα δυο τζιν με μπαινουνε κ δεν μου αρεσει τιποτα καθολου! Μου φαινεται θα παω να πάρω κάποια ρουχαλακια...:/ οσο για την αντληση δεν νομίζω να ειναι για αυτό το λογο... Δεν ξερω να σου πω κιολας.. Μπορει να ετυχε... Πάντως βλεπεις διαφορα στην μικρη? σε συμπεριφορα κλαματα κτλ?

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημερα κοριτσια!!

Τατιανα μου χρονια πολλα κ απο εμενα!

Κοριτσια κανετε μια γενικη αιματος ν δειτε τον αιματοκριτη σας. Ισως χρειαζεστε σιδηρο.. και οι θηλαζουσες οπωσδηποτε ασβεστιο.. ςγω μονο αυτο παιρνω τωρα..

Υπομονη με το αλμα σας...ελπιζω να μην ζοριστειτε ολες αυτες τις εβδομαδες, να το περασετε πιο ηπια

Τελος του μηνα θα παρακολουθησω καποια σεμιναρια κ θελω ν κανω μια δοκιμη για αντληση.. Ερωτηση..μπορω ν φυλαξω το γαλα στο ψυγειο μεσα στο μπιμπερο (για λιγες ωρες) η θελει ν ειναι καλα κλεισμενο;

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημέρα σας!

Τατιάνα μου οχι δεν πέφτουν τα μαλλιά μου αφού προνόησε κ παίρνω κ βιταμίνες κ σίδηρο! Στο πρωτο μου παιδι που δεν έπαιρνα τιποτα έπεσαν πολυ! Μετα απο έξι μηνες που είχα κανει αναλύσεις ανακάλυψα οτι δεν είχα σίδηρο ούτε στις αποθήκες! Γιαυτο πρεπει να κάνετε ανάλυση αίματος όσες δεν έχετε κανει ειδικά όσες θα πάτε δουλειά σύντομα για να μην έχετε καμία λυποθυμια! Τασουλα μου βάλτο στο προγράμμα σου!

Ντόμινο μου σε καταλαβαίνω κ γνωρίζω ποσο δύσκολο ειναι! Συνεχίζεις να θηλαζεις αποκλειστικά σπιτι κατάλαβα κ ενώ δεν εχεις κανει τράπεζα πηγαινοέρχεσαι να το θηλασεις; Πολυυυυ δύσκολο αυτο το προγράμμα αλλά να ξέρεις οτι σε λίγο πιυ θα αρχίσετε μεικτή διατροφή θα ριναι καλύτερα τα πραγματα. Το μωράκι σου μπορει να εχει κολικούς ακόμη γιαυτο ξυπνάει τα βραδυα συχνά.

Αααααχ...το παιδί μου μ αγαπααει!!

Το βλέπω στο βλέμμα του όταν με κοιτά στα μάτια..όταν του μιλούν οι άλλοι κ δε γυρνά ουτε μα τους δει η γυρίζει για μια στιγμή κ μετά ξαναριχνει τη μάτια του σε μένα...όταν μου χαμόγελα πλατιά με τη ρωγα ακομα στο στόμα κ του φεύγουν κ λίγα γαλατακια απ την άκρη του στόματος. Όταν ξεκαρδίζεται στα γέλια κάθε φορά που του φιλώ την κοιλιτσα. Όταν κοιμισμένος στην αγκαλιά μου αναστενάζει ελαφρά κ μου χαϊδεύει γλυκά το χέρι η μου σφίγγει το δάχτυλο.

Αλλα κυρίως το βλέπω όταν ξυπνά κ μπαίνω στο δωμάτιο λέγοντας του καλημέρα τραγουδιστά...τότε ειναι που μου μιλά αυτή τη δίκη του γλώσσα γεμάτη κραυγουλες χαράς κ ευδαιμονίας...ε τότε ειμαι απολύτως σίγουρη ότι αυτές οι " λεξούλες" σημαίνουν " σ αγαπώ μανούλα" στη...δίκη του γλώσσα!!

Διαφημίσεις

nimrodel συγχαρητηρια. Ειναι ολα οπως τα περιγραφεις. Συγκινηθηκα. Ειμαι ακομη στη δουλεια. Πηγα κ ηρθα σπιτι δουλεια δυο φορες μεχρι τωρα. Τι να κανω;; νιωθω πολυ κουραση κ εχω σταματησει να παιρνω σιδηρο ασβεστιο αμελω πολυ τον εαυτο μου τωρα με τη δουλεια.Καλο βραδυ σε ολες σας.

Αναστασία τι ωραία που τα λες!! Ναι έτσι κάνουν τα λατρεμενα μας!!

Τατιάνα μου υπομονή καλή μου, έχεις δύσκολο αγόρι, έχει φανεί από την αρχή!!

Έφη συνεχιζεις να θηλαζεις ανά 2ωρο;;

Εμείς το πρωί πήγαμε για ψώνια!!! Με τσάκισε, έκλαιγε συνέχεια!!! Θηλασαμε παντού αλλά δεν ηρεμουσε..... Μόνο αγκαλιά οπου τελικά είχα στο ένα χέρι το μωρό στο άλλο το καρότσι!!

Όλη την μέρα κοιμήθηκε 1μιση ώρα και την υπόλοιπη στήθος!! Αν δεν αυξηθεί η παραγωγή τι να πω δεν μπορώ να κάνω κάτι!! Μόνο τα βράδια συνεχίζει να κοιμάται καλά που πλέον θεωρώ ότι τα παίζει!! Τώρα που σηκωθηκα για άντληση το στήθος δεν είχε πρηστεί καθόλου και έβγαλα μόνο 90μλ μετά από 4 ώρες!! Επίσης γεμίζουμε 4 το πολύ 5 πάνες!!

Συνεχίζει να θέλει μόνο μανούλα και όχι πλαστικά μπιμπερο!! Πήρα και ένα της avent για να δούμε!!

Γελαω γιατί πολλές φορές πλέον παίζει με την θηλή την βάζει την βγάζει με κοιτάει λοξά και γελάει!! :P

Θα έπαιρνα μαγιά μπύρας αλλά φοβάμαι την υπερπαραγωγή τώρα που θα ξεκινησω δουλειά!! Λέτε να πάρω;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσια! Σας γραφω τώρα που ξυπνησαμε κ ειμαστε ξεκουραστοι γιατί διαφορετικά πάλι δε θα ειχα κουράγιο!!!

Αγαπη μου πάλι καλά που δε σου πέφτανε.. Πως πατε με τα μωρα? εσυ ακομα μασκα? :/

Αναστασία μου τι γλυκό...ναι μωρέ ετσι κανουν...! Κι εμενα με ψαχνει αν τον αφησω λίγο, με χαιδευει, μιλάει, λέεει τα δικα του σκαει στα γέλια το πρωι ασε!! Χιχι

Εφη μου πραγματικά ακόμη μία φορά που τα επαιξα! Οπως στο πρωτο άλμα! Οοοοολη την ημέρα ηταν στηθοςή αγκαλιά εκλαιγε χτυπιόταν μετά ηθελε βολτες, στηθος επινε γουλιτσες κ τος εφτυνε κ γελουσε! 2 φορές τον αφησα κ κλιμηθηκε στην αγκαλιά μου κ ξαπλωσα κι εγώ αλλά δεν μπορεσα να κοιμηθω γιατί δεν βολευομουν με τίποτα με τα πολλά μετά απο 30' ξανα ξυπνησε ξανα τα ιδια...απο τις 6 ημασταν στην πολυθρόνα οπου κουνιομουν σαν τρελη κ το μωρό πάλι ηταν ανησυχο αλλά κάποια στογμη στις 7 κοιμηθηκε, τον αφησα λίγο στο κρεβατι 7:30 σηκωθηκε κ ευτυχως ειχα ετοιμάσει το μπάνιο του..κοιμηθηκε στις 9 (πάλι επαιζε πολυ ωρα με το στηθος!) και μεχρι τις 11 ηταν ανησυχος κ στον υπνο του! Μετα ευτυχώς κοιμηθηκαμε κ οι 2 ξεκουραστα και ξυπνησαμε για 20' το πολύ 2 φορές! Ενταξει δε περιγράφω αλλο!! Χαχα

Ασε Τασουλα μου ελπιζω να ηρεμησει μετά!! Πάντως διαβασα σε ενα βιβλιο οτι αν κοιμαται το μωρό απο τις 7-8 σερί 4-5 ωρες θα ερθει πιο γρηγορα η στιγμή που θα κοιμηθει ολοκληρο βραδυ θα του ειναι πιο ευκολο απο οτι να το κοιμιζα στις 12 και να επερνε σερι μεχρι τις 5! Αιντε να δουμε! Μην αγχωνεσαι για το γαλα ειναι λογω αλματος κι εγώ ετσι ειμαι δεν πρηζετε τωρα αλλα ο μοκρός τρωει κανονικά.. Εγω σου ειπα σταματησα να αντλω για αυτες τις μερες... Οταν δω οτι ξανα μπηκαμε σε σειρά θα ξανα βγαζω.. Θα αυξηθει βρε μην αγχωνεσαι! Αμα βλεπεις οτι δεν νερουλωσε το γαλα σου εισαι καλά! Τωρα για την μαγιά δεν ξερω κοπελα μου να σου πω!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...