Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Η μεγαλη μου εχει συνηθισει πια και δεν ζηλευει καθολου,το αντιθετο,προστατευει το μωρο ,φαινεται να το αγαπαει,παει της μιλαει ,τη χαιδευει,τη σκεπαζει,την βλεπω κρυφα απο μακρια ποσο γλυκια ειναι μαζι της,δεν ξερω αν εχει σχεση με το θηλασμο..Οσο για το μπιμπερο,δεν μου ειναι πιο ευκολο γιατι το μωρο δεν τρωει με κανεναν αλλον κ μαλιστα τωρα τελευταια τρωει δυσκολα,ειναι εκνευρισμενη κ ενω πειναει,κουνιεται συνεχεια,σπρωχνει το μπουκαλι με τα χερια με αποτελεσμα να πρεπει να την κουνησω λιγο στην αγκαλια,να χαλαρωσει κ μολις μισοκλεισει τα ματακια της αρχιζει να τρωει,οποτε καταλαβαινεις τι χρονο θελω για το ταισμα.Επισης επειδη τρωει λιγο τρωει κ πιο συχνα,βαλε κ αποστειρωσεις,νερα κλπ μη σου πω οτι πιο λιγο χρονο μας επαιρνε ο θηλασμος γιατι το μωρο πανω απο 3 λεπτα δεν καθοταν στο στηθος,εκλαιγε..το γιατι δεν θα το μαθω ποτε,δεν ειχα γαλα,δεν πεινουσε,κατι αλλο της εφταιγε,ποιος ξερει

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή μου παρεούλα καλησπέρα! Τι κάνετε? χαθηκαμε ολες βλεπω... :( ελπιζω να ειναι καλά κ μανουλες κ μωράκια!!

Τασσουλα μου είναι δυσκολη περιοδος αυτη ασε! Κι εμείς εχουμε μπει για τα καλά στο άλμα! ελπίζω να το περασετε κι εσεις κ εμεις ευκολα! Μακάρι να μην χρειαστεις να δινεις συμπληρωμα οταν θα εισαι σπιτι κ πιστευω οτι δε θα χρειαστει! Ολα καλά να πάνε! :) να ξεκουραζεσαι φυσικα κ να κοιμασαι κι εσυ μαζί με τα παιδάκια σου! Η μεση πιστευω σε ολες ποναει.. Αρχιζουν να βαραινουν κ σιγά σιγά κ ειναι επωδυνο για εμάς αλλά όπως πάντα θα τα καταφερουμε! Οσο οτι λες δεν αφιερωνεις χρονο συγνωμη κιολας αλλά ειναι χαζομάρα που το λες.. Μόνο που εχειςς το μωράκι σου στο στηθος κ εχει την μαμά του τοοοοση ωρα μόνο αυτό και δεν τους ενοχλεί κανένας κ νιωθει-ακουμπάει-ακούει-μυρίζει την μαμά του ειναι η απόλυτη ικανοποιηση για αυτά!! Αργότερα που θα αρχισει να κάθεται παραπάνω, να τρωει στερεες και να μπουσουλάει εκεί πρεπει να δωσεις προσοχή κ να μοιράσεις τις ωρες σου! Δυσκολη η δουλειά της μαμάς!

Νεραιδουλα μου κι εσεις δυσκολα το περνατε το αλμα? ποπο....δηλαδη οταν σκεφτομαι πως θα ειναι οταν θα περασουν εφηβεια τα χανωωω! Χαχα

ΑΝτομινό μου καλή αρχή κορίτσι μου! Αχ αυτά τα λεφτά τι κάνουνε ρε... Κι εγώγι αυτό θέλω να ξανα βγω στην δουλειά... Ε θα δούμε...ελπίζω να ξεκουραζεσαι τουλαχιστον κ να χαιρεσαι το μωράκι σου οταν επιστρεφεις! :)

Κοριτσια εγω επισημως εχω τεντωσει! Δεν προλάβαμε να ηρεμησουμε απο τους πονους ξεκινησε το άλμα και μονο 1-1.5 ωρα ξεκλεβω που τον βαζω στο ρηλαξ κ ηρεμει! Διαφορετικά όλο ψαχνει την μαμά, το στηθος να πιπιλαει ή να ακουμπάει, αγκαλιάκ βολτουλες.. Ευτυχώς το βραδυ κοιμόμαστε κ πέρνω λίγες δυναμεις αλλά κ ολη την ημέρα να μην ξαπλώσω εστω κ 10' ειναι θανατος...οχι να κοιμηθω αλλά να τεντωθει λιγο η μεσουλα μου στον καναπε... Ευτυχως ειναι κ καλούλης ο Δημητράκης μου κ δεν είναι ζορικος να μην θελει πχ τον μπαμπα του κ να θελει μονο μαμά ήνα κλαιει συνεχεια ή ή ή ... κι ετσι αν και πολυ δυσκολα το περναμε λαιτ! Εχω της ξαδερφης μου το μωρό (42 μερες διαφορά!) κοριτσια όλο το βραδυ μεχρι τις 4 δεν τους αφηνει σε ησυχία.. Δεν θα μπορουσα να το τραβηξω μονη μου! Απαπαπαπα... Ποπο με επιασε παραλληρημα.. Με εχει βγει η κουραση το παραπονο κ όλα και εχω χαθεί τελείως... Ειχα κι εχθές γιορτή και την περασα στο σπιτι με μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια και ο αντρας μου (μετά απο ενα μινι μποτε!) ουτε εναααααααα δωρακι δεν μου εκανε.....;) αν καταλαβαινεται τι δωρακι!! Χιχι... Τι να κανω? ηθελα λιγη εκτονωση... Εχω χασει τελειως την αισιοδοξία και την αυτοπεποιθηση μου... Νιωθω οτι πλεον δεν ελκυω τον αντρα μου κ γενικα οτι δεν ειμαι καθόλου εμφανισιμη... Πφ.....

Αυτααααα..

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλησπέρα μανούλες μου!

Τατιαααναααα μου τι ειναι αυτά που λες καλη μου; Βέβαια επειδη ειναι το πρωτο σας παιδάκι ειναι φυσιολογικο να εχεις αυτές τις ανασφάλειες αφού δεν γνωρίζεις πως αντιδρά ο άντρας σου στη νεα σας ζωή με το μωρο! Ειναι απολύτως φυσιολογικο αλλά καλο θα ηταν να τα συζητάς αυτά μαζι του αυτά που νοιωθεις! Τι γιορτή; Γιορταζες εςυ;

Τασουλα μου ποτέ γυρνάς στη δουλειά τελικά; Ειναι φυσιολογικο να αγχώνεσαι κ να προβληματίζεσαι ειδικά για το τι θα κανεις με το θηλές θηλασμο! Τα πέρασα κι εγω στο πρωτο μου παιδι. Τωρα αποφάσισα να παρω ακόμη λίγες ημέρες άδεια μετα που θα λήξει η μητρότητας μου τουλάχιστον να γίνει σχεδον πέντε μηνών το παιδι για να μπορέσω να του αρχίσω μικτή διατροφή δηλαδή κρέμα ριζαλευρο! Στην κόρη μου είχα κανει τράπεζα κ όλο τον τέταρτο μηνα που είχα παει δουλειά το τάιζε η μαμα μου απο την τράπεζα αλλά όλο μου έλεγε οτι το παιδι πεινούσε! Μετα στον πέμπτο αρχίσαμε ριζαλευρο κ στα μεσα του έβδομου ξένο γάλα.

Ντόμινο πες μας περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ειναι η ξαθημερθνουητα σας τωρα που δουλεύεις τα συναισθήματα σου κλπ. Δεν θυμάμαι εχεις κ μεγαλύτερο παιδι;

Α! Ξέχασα να σχολιάσω την απορία σου Τασουλα... Πόνους στην πλάτη;;; Θα σας πω το εξής: από αυτή την ωρα κ μεχρι να ξαπλώσω με καίνε τα μάτια μου πολυ, ζαλίζομαι κ δεν μπορω να σηκώσω στα χέρια την κόρη μου γιατι δεν μπορω να σηκώσω το βάρος της! Επίσης ειμαι απο τότε που γέννησα πολυ λίγες ημέρες έβγαλα τη μάσκα αφού κολλάω συνεχεια ιώσεις απο την κόρη μου η οποία ειναι συνεχεια με μιξες κ βήχα οπως σας είπα ξανά! Αυτο συνεπάγεται οτι δεν μπορω να μυρίζω ή να φιλήσω τον γιο μου!!!

Όσον για τα αλλά καθήκοντα που πρεπει να εκτελώ....τζίφος! Μετα τις 10 το βράδυ αν δεν ασχολούμαι ακόμη με τα παιδιά τότε όλο μου το σώμα (οχι το μυαλό) κλείνει τις μηχανές κ καθηλώνομαι είτε στην καρέκλα είτε στο κρεβάτι!!! Ελπίζω να μπορέσω να ανακτήσω σύντομα τις δυνάμεις μου γιατί νοιωθω άσχημα... Δεν υπάρχει κατι που να μπορούμε να παίρνουμε για τονωςη βρε κορίτσια; Η Βούλα που ειναι σχετική λογω επαγγέλματος θα μπορούσε να μας πει...!

Ναι βρε κορίτσια καμια βιταμίνη αλλιως δεν παλευεται!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Ναι βρε κορίτσια καμια βιταμίνη αλλιως δεν παλευεται!!!

Εγω συνεχίζω να παίρνω τις βιταμίνες της εγκυμοσυνης κ φιλικό οξύ με βιταμίνες β. Με αυτά βγάζω την ημέρα αλλά απο το απόγευμα μέχρι το βράδυ σέρνομαι...:?

Αγαπη μου ναι γιορταζα! :) καλά μη φανταστεις δεν την ξερουν κ πολλοι την γιορτή μου! :) μωρε του μιλάω αλλά λες κ το κανει μονο κ μονο να το κανει δηλαδη νιωθω ψευτικα τα λογια του κτλ.. Οσο για το άλλο η απαντηση του για εχθες ηταν δεν εχω ψυχολογια... Ε ωραια κ εγώ μετά απο τετοιες καταστασεις, το σωμα μου που εχει γινει μην πω πως κ το προσωπακι μου το ιδιο..........τι να πω? πφ... Φαση ειναι? δε ξερω...οφ... Αχ κι εγώ σκεφτομαι ποτε θα ξεκινησουμε τις κρεμες για να μην αχγωνομαι για την τραπεζα κ τη δουλειά! Αχ κοριτσι μου κι εσυ με αυτές τις ιωσεις σε εχει πάρει σβαρνα! Παπα.. Ελα μου ντε... Εγω πιστευω ειμαι σε επιλόχειο κ το εχω πει στον αντρα μου αλλά δεν βλεπω κ ιδιαιτερη διαφορα...

Κορίτσια μου βλέπω ότι λίγο πολύ όλες είμαστε στην ίδια φάση!!! Περιμένω πως και πως κάτι μέρες να κοιμηθεί για να κλείσω και εγώ λίγο τα μάτια μου! Κάτι φορές μου κάνει τι χάρη και κάτι άλλες το πάμε σερί. Και θεωρώ ότι έχω και ένα καλόβολο μωρό αλλά μετά το απόγευμα νιώθω κομμάτια και σέρνομαι μέχρι την ώρα που θα πάμε για ύπνο!

Τατιάνα μου χρόνια σου πολλά κοπέλα μου τα καλύτερα σου εύχομαι :) Μέχρι να στρώσουν οι ορμόνες μας θα τα έχουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα και το κακό είναι ότι δεν μας καταλαβαίνουν οι άλλοι!

Κορίτσια έχω μπερδευτεί! Το μεγάλο άλμα δεν ξεκινάει την 16η βδομάδα μέχρι την 19η; Νόμιζα ότι εμείς το ξεκινήσαμε τώρα που μπήκαμε στον τέταρτο; Κάνω κάποιο λάθος; Εσείς πιο άλμα περνάτε;

Αυριο εχουμε παιδιατρο! και λες και το εχει καταλαβει και σημερα ειναι μεσα σττην γκρινια!!!

Αγαπη αστα και εμενα το παιδι θα νομιζει οτι ειναι φυσιολογικη η μασκα! εμενα εχει ο αντρας μου γριπη και κυκλοφορουμε και οι δυο με μασκα στο σπιτι!!!!

U85pp3.png

Ναι ρε συ... κανένας δε μας καταλαβαίνει κ λένε κ οτι ειμαστε παράλογες!! εμάς το άλμα μας κρατάει 4 εβδομάδες κ το δικό σου 5! εσυ εχεις το μεγαλο εμείς την προετοιμασία του!! πως τα πάτε??

Διαφημίσεις

Τέλεια Τατιάνα μου! 5 βδομάδες ε; Δεν ήξερα ότι κάνουν και προετοιμασία!!!! χαχααχα Εμένα εκεί που έδειχνε ότι είχε στρώσει λίγο τον ύπνο του τις τελευταίες μέρες έκανε πισωγύρισμα και την μέρα κοιμαται κάτι τέταρτα! Ενώ πριν είχε στρώσει και το μεσημέρι κοιμόταν κανα δίωρο μετά το φαί! Τώρα δεν θέλει να κάθεται κάτω αλλά όλο αγκαλιά και να κόβουμε βόλτες! Και φυσικά αφού δεν κοιμάτοι καλά την μέρα έχει αρκετή γκρίνια! Βέβαια μου είπε ο παιδίατρος που τον πήρα τηλέφωνο ότι γκρίνια και υπερπαραγωγή σάλιων είναι δόντια. Τώρα θέλω να πιστεύω αν είναι απο τα δόνται να μην ταλαιπωρηθεί πολύ καιρό! Το μόνο που έχω βρει ότι τον ηρεμή λίγο τις τελευταίες μέρες είναι να κάθεται στο καρότσι και εγώ να τον κάνω βόλτα μέσα στο σπίτι! Τουλάχιστον έτσι τον παίρνει ο ύπνος και κοιμάται για λίγο! Και ενώ του είχε κοπεί η όρεξη δεν καλοέτρωγε απο χτες το βράδυ άρχισε να τρώει περισσότερο! Θα δούμε πως θα πάει! Έχουμε ακόμα μπροστά μας και θα δούμε και τι θα μου πει αυριο ο παιδιατρος!

U85pp3.png

Ααααααααααααααα!!!!

Κορίτσια με κόπο σας διαβάζω!!

Ναι, απαίσια συμπεριφορά ο μικρός απο τη Δευτέρα...κ λέω..τι σκατα, ποιο άλμα ειναι; Ψάχνω τα άλματα κ βλέπω το μεγάλο ξεκινά απο 15η βδομάδα, κοιτώ ημερολόγιο κ ειναι η πρωτη μέρα της 15ης...τι σκατα..βιολογικό ρολόι εχει;;!!

Όχι μονο ειναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ με το βυζι στο στόμα, αλλα όταν δεν τον κοιτώ κιόλας στα μάτια όσο τρώει γκρινιάζει τρελα!!! Αγιες όσες έχετε κι άλλο παιδί, απορώ πως τα φέρνετε βόλτα! Εχω δοκιμάσει τα πάντα...μονο στην πλαστική αλλαξιερα του Ικεα κάθεται ήσυχος..συζητάμε να τη βάλουμε στην κούνια μεσα μήπως βρούμε λίγη ηρεμία, αλλα φοβάμαι μην τη συνηθίσει κι αυτή κ δεν βρίσκω τροπο.. Χθες το βράδυ παίζει να κοιμήθηκα κανα δεκάλεπτο.. Αλλα παρηγοριεμαι όταν σκέφτομαι τι θα χει κατακτήσει το ζουζουνακι μου στο τέλος του άλματος.

Τι βιταμίνες παίρνετε κοριτσια; Λέω μήπως πάρω τίποτα γτ ώρες ώρες ζαλίζομαι... Άσε τα μαλλιά μου...πέφτουν συνέχεια τρίχες..

Τατιάνα χρονια πολλααααα!!

Τασιούλα η μαμά σου μπορεί να σου φέρνει το μωρο στη δουλειά; ( δεν ξέρω που δουλεύεις...ισως κάπου έξω....τωρα μπορεί κ να λέω βλακειες' ψάχνω να δω πως μπορείς να το κανεις..)

Ερώτηση..εχω το εμβόλιο στο ψυγείο. Χθες τη νύχτα μάλλον το ξέχασα λιγάκι ανοιχτό...μια γραμμουλα..λέτε να χει πάθει τίποτα; Στις οδηγίες λέει ότι μπορεί να μείνει 4 μέρες εκτός αλλά μετά πρέπει η να το κανεις η να το πετάξεις..

Αγάπη κι εγω αυτο σκέφτομαι να κανω ( με την αδεια) αν μου πουν να παω το Φεβρουάριο..μου χρωστούν μέρες απο το 2015, θα τις πάρω κ μετά θα πάρω κ όσες χρειαστούν απο το 2016 κι ο θεός βοηθός..

Μολις τελειώσει το άλμα κ πριν παω, αν ειναι, για δουλειά λέμε να πάμε κάπου κοντα τριήμερο..πείτε καμια ιδέα να πούμε κ τπτ άλλο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...