Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα μανούλες κ μωράκια!

Ποσο χαίρομαι πιυ διαβάζω τα νεα σας!

Ειναι κ μερικές που χαθήκανε όμως βρε κορίτσια... Η Κατερίνα κ β Βιυλα τι να γίνονται άραγε;

Αναστασία μου κι ο δικός μου ειναι λίγες ημέρες τωρα που κανει μπουρμπουλήθρες με το σάλιο του! Τι να σημαίνει άραγε αυτο; Βγάζει δοντάκια; Περαστικά σου εύχομαι και καλύτερα πήγαινε να το δει κάποιος γιατρός.

Τασιούλα μου δεν εχεις ακούσει αυτο που λένε οι Αμερικανοί terrible two horrible three? χαχαχα! Θελει να έχουμε νεύρα απο ατσάλι για να τα περάσουμε αυτά τα χρονάκια καθώς και την εφηβεία μετα!

Οτι κ να συμβεί κορίτσια προσέξετε να μην κάνετε ποτέ παρατήρηση του παιδιού μπροστά σε αλλά άτομα ακόμα κι αν αυτοί ειναι συγγενείς! Τραυματίζεται η αυτοπεποίθηση τους κ το εγω τους κ ίσως έχετε κ αντίθετο αποτέλεσμα! Βασικά οταν θελετε οι γονείς να του κάνετε παρατήρηση το περνετε σε ένα άλλο δωμάτιο ίσως που να μην σας βλέπουνε οι άλλοι κ απλά του λέτε δεν μου άρεσε αυτο που έκανες ή δεν θελω να κούπας το άλλο παιδάκι γιατι πονάει κ να του ζητήσει οπωσδήποτε συγγνώμη. Σίγουρα Τασουλα το παιδι ξεσηκώνει συμπεριφορές ειτε απο αλλά παιδιά είτε απο αυτά που βλέπει στην τηλεόραση ή στο ταμπλέτες και σίγουρα απο εμάς τους γονείς οι οποίοι είμαστε οι καθρέφτες τους! Σας τα λέω αυτά απο την σχετική επαγγελματική μου γνώση κι εμπειρία. Επίσης αν σας γίνει παρατήρηση απο τη δασκάλα του μωρού θα ηταν δ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου τα έσβησε οποτε τα να ξαναγράφω σε συντομια. Λοιπον αν σας γι ΕΙ παρατήρηση απο τη δάσος ενημερώνετε το σύζυγο δίχως να σας ακούει το παιδι κ στη συνεχεια κάθεστε κι οι τρεις στις καρέκλες κ του λέτε οτι θελετε να συζητήσετε αυτο που εγινε νωρίτερα στο σχολείο. Οταν του κάνετε παρατήρηση πρεπει να είστε στο ίδιο ύψος με το παιδι να μην σας φοβάται!

Τασουλα μου σίγουρα το παιδι νομίζει οτι ειναι παιχνίδι αυτο που κανει να κτυπήσει τα αλλά παιδάκια. Στην ηλικία των δυο δεν μπορει να κατανοήσει κατι άλλο. Πρεπει να του το εξειγεθτε εσείς με υπομονή κ ηρεμία κ να κατανοεί οτι τα αλλά παιδιά πόνους οταν τα κτυπήσει. Σας τα λέω αυτά με τις επαγγελματικεσς μου γνώσεις κι εμπειρία που έχω.

Κατανοώ οτι εςυ Τασουλα μου είσαι ευαίσθητο άτομο αλλά κατακρίνω τη βίαιη συμπεριφορά του άντρα σου προς το παιδι

Καταλαβαίνω οτι προσβλήθηκε που η μικρή κτυπουμε αλλά παιδιά μπροστά σε όλους αλλά σίγουρα όπως είπες κι εςυ η βία φρένο αντιμετωπίζετε με βία! Γιαυτο μην του επιτρέψεις να κανει ξανά αυτή τη συμπεριφορά προς το παιδι!

Κορίτσια συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά λόγω επαγγέλματος αλλά κ του δικού μου χαρακτήρα ειμαι πολυ ενάντια σε οποιασδήποτε μορφής βίαιης συμπεριφοράς.

Α! Και όσον αφορά και την άλλη φίλη που ρώτησε τι να κανει με τη φίλη της που εχει ένα παιδάκι που κτυπά το δικό της απλά συστεονω να το συζητήσεις με τη φίλη σου με τη δικαιολογία ότι δεν θέλεις να μάθει το δικό σου παιδι να κτυπά τι και αν δεν σταματήσει τότε θα πρεπει να το απομακρύνεις απο αυτο το παιδι μεχρι να περάσουν λίγα χρονάκια κι οταν πλέον το παιδι σου μάθει οτι δεν πρεπει να ανέχεται τη βία κι ότι ούτε αυτό πρέπει να ασκεί βία τότε ξαναβρίσκεστε με αυτή την οικογένεια!

Αγάπη ευχαριστώ για τις συμβουλές και προσέχω πάρα πολύ την συμπεριφορά μου απέναντι στο παιδί!!! Θεωρώ ότι είναι πολύ μικρή ακόμα για να καταλάβει κάποια πράγματα αλλά εγώ πρέπει να τις τα λέω. Ο άντρας μου είναι πολύ οξύθυμος και ενώ τον κουβεντιαζω συνέχεια κάποιες φορές του φεύγει ο έλεγχος. Μετά το μετάνιωσε και την έπιασε και της μίλησε αλλά δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες συμπεριφορές. Όταν κάνουμε παιδιά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, εγώ ξέρω τον χαρακτήρα του και πως να τον αντιμετωπισω το παιδί όμως όχι!!! Πρέπει συνεχώς να του τονίζω πράγματα όπως να προσέχει πως μιλάει, να μην βρίζει όταν οδηγεί, όταν βλέπει πολιτικά, όταν βλέπει αγώνα κ.λ.π. και να μην κάνει σαν παιδί!!! Τα καταλαβαίνει αλλά ξεχνιέται!! Επίσης ο άντρας μου θεωρεί οτι κακομαθαινω την μεγάλη γιατί βλέπει τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές. Την επόμενη φορά που θα συναντηθεί με τα ξαδέλφια θα βάλω χέρι αφού δεν το κάνει κανείς και ας παρεξηγηθω!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια γίνεται η μπεμπα να χορταίνει με 5 λεπτά στο στηθος; Ρουφάει για κανα 5λεπτο, έπειτα βγαίνει απότομα και γκρινιάζει την σηκώνω γιατι όποτε το κανει αυτο καταλαβαίνω πως θελει να ρευτεί... Ρίχνει ενα γερό, την κρατάω λιγο όρθια, πάω να την ξαναβάλω αλλα δεν θελει με τίποτα! Ειναι δυνατόν να χορταίνει τόσο γρηγορα;;... Απορώ...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Ναι Τασουλα μου θα ηταν καλο να παραθέτουμε στους άλλους την άποψη μας κατα της οποιασδήποτε μορφής βίας προς τα παιδιά μας κ σίγουρα ακούμε απο τους γονείς τις απο είσαι του τύπου δεν το μάλλωνεις κ σε κανει οτι θελει ή δώσε και κανένα χαστούκι να σε φοβάται!

Μα γιατι να με φοβάται το παιδι μου; Γιατί πρεπει να κτυπά το παιδι μου για να με σέβεται;

Οι άντρες δεν τα σκέφτονται αυτά απο μόνοι τους κ καλα κανεις που τα επισυμαινεις.

Αγαπη κι ο δικος μου κανει μπουρμπουληθρες κ γλειφει το χερακι του. Μου ειπε η παιδιατρος οτι εμφανιζονται οι ριζες των δοντιων σιγα σιγα. Δεν βγαζουν ακομα δοντια αλλα ετοιμαζονται

dph2p2.pngRGM7p2.png

Αγαπη κι ο δικος μου κανει μπουρμπουληθρες κ γλειφει το χερακι του. Μου ειπε η παιδιατρος οτι εμφανιζονται οι ριζες των δοντιων σιγα σιγα. Δεν βγαζουν ακομα δοντια αλλα ετοιμαζονται

Του δικού μου ασπρίζουν τα δυο κάτω δ ταμία εδω κ αρκετές ημέρες. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί ο μικρουλης μου απο μεχρι που θα βγουνε.

Διαφημίσεις

Ξεκινησαμε άλμα εμείς γιατί ξυπνάμε μέσα στην νύχτα να θηλασουμε!!! Με αγχωνει αυτό το άλμα τόσων εβδομάδων γιατί θα ξεκινησω δουλειά μάλλον!!

Θα μπορώ να το διατηρήσω το γαλατάκι μου 3 ώρες στην ισοθερμική τσάντα με τις παγοκυστες ή θα χαλάσει;; επειδή δεν έχουμε χώρο λέω να το βγάζω στο αυτοκίνητο, θα δω αν θα με βολεψει!!!

Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε κακά κάθε 5-6 μέρες. Έφη εσείς;; αλήθεια πηγατε στο γιατρό;;

Προσπάθησε πάλι η μητέρα μου να δώσει γάλα με μπιμπερο αλλά μάταια!! Θα ταλαιπωρηθει σίγουρα!!!

Έχετε μπει αλήθεια σε πρόγραμμα με τους θηλασμους;; εμείς μέσα στην μέρα θηλαζουμε ανά μια ώρα στην καλύτερη 2 αν έχω πρηστεί και φάει καλά!! Σίγουρα έχει να κάνει το ένα στήθος που πειναει τόσο συχνά, θα τρώει λίγο και συχνά!!! Θα μπορέσω άραγε να διατηρήσω γαλουχία τουλάχιστον να μην δίνω ξένο ή συμπλήρωμα τις ώρες που δεν δουλεύω;;

Κατερίνα που χαθηκες καλέ;; ξεκινησες δουλειά και τρέχεις;; τι κάνει το αγορι σου;; domino επίσης;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εμας μας είδε ο γιατρός τα ούλα δεν βλέπει δοντακι ακόμα και ενώ βγαζαμε λίγα σαλακια τα έχουμε κόψει!!! Βάζουμε χέρι στο στόμα αλλά νομίζω τελικά είναι από πείνα απλά δεν κλαίει κάθεται και μασουλαει!!!

Παω για ύπνο, εσείς το κοψατε το βραδυνό chat :P

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα!Τασουλα μπραβο κοριτσι μου στο εχω ξαναπει,με ενα στηθος κ τα εχεις καταφερει περιφημα.Οσο για τη διατηρηση του γαλακτος μπορεις να ρωτησεις κ μια συμβουλο θηλασμου αλλα νομιζω παγοκυστες κ ισοθερμικο ειναι μια χαρα,για να μη σου πω το ισοθερμικο να το βγαλεις εξω απο κανενα παραθυρο στη δουλεια ,με τοσο κρυο τιποτα δεν θα παθει.Αχ αυτα τα αλματα,τα τρεμω,παρολο που δεν θηλαζουμε τα αλματα τα καταλαβαινω κ εγω...την πιανει τρελα,δεν πινει το γαλα της ,εχει ανησυχια,δεν μπορει να κοιμηθει,μονο με κουνημα στην αγκαλια κλπ και μετα της περναει.Ο τεταρτος μηνας ειναι ολοκληρος αλμα αν δεν κανω λαθος

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Κοριτσια καλημερα. Καλη χρονια σε ολες. Χαιρομαι που ειστε ολες καλα με τα μωρακια σας. Σας διαβαζω δεν ξεχνω απλα ξεκινησα καπου δουλεια κ δεν προλαβαινω. Ειμαστε ζορισμενοι οικονομικα κ δεν ειχα το περιθωριο να καθησω με το μικρο αν κ θα το ηθελα παρα πολυ. Ευτυχως δεν δουλευω 8ωρο συνηθως. Αν τυχει κ πρεπει να δουλεψω πολλες ωρες πηγαινω σπιτι να θηλασω κ επιστρεφω. Με το αμαξι ειναι σχετικα κοντα σπιτι δουλεια. Αλλα ειναι ταλαιπωρια κ κουραση. Ο μικρος κλαιει δεν θελει μπιμπερο εγω στενοχωριεμαι..αλλες μερες τρωει αλλες οχι.. Φευγω σε λιγο για δουλεια ...θα ξαναμπω παλι να σας πω τα νεα μου..Φιλακια

Domino κορίτσι μου ξεκινησες δουλιτσα και ταλαιπωριεσαι με το μικρουλι!!! Καλά έκανες αφού έπρεπε!! Και εγώ στεναχωριεμαι αλλά δεν γίνεται αλλιώς γιατί έχω ανάγκη την δουλειά!! Να μπεις να μας πεις και πως τα καταφερνεις να πάρω δύναμη!! Ούτε εσένα παίρνει μπουκάλι λοιπόν!! Είχα σκεφτεί και εγώ να τους ζητησω αντί να φεύγω νωρίτερα να λειπω μια ώρα ενδιάμεσα αλλά ενώ μένω κοντά έχουμε πρόβλημα με το parking στην γειτονιά και θα μου έπαιρνε όλη η ώρα να παρκαρω αφού θα ηταν ανοιχτά τα μαγαζιά και ώρα αιχμής και θα ηταν ταλαιπωρία!!!

Μαιρουλα ναι ξεκινάει το μεγάλο άλμα που διαρκεί ένα μήνα. Να δω πως θα την παλεψουμε!!! Εμένα όλο το βράδυ ανά διαστηματα μασουλαγε το χέρι της!!! Δεν έκλαιγε οπότε δεν την σηκωνα!! Παρόλο που δεν δουλεύω κουραζομαι πάρα πολύ και τα βράδια δεν ξεκουραζομαι όχι από το μωρό αλλά από τους πόνους!!! Καλά εσείς δεν πονατε απορω! Εγώ με τον θηλασμό μου έχει κοπεί η μέση και η πλάτη και καμπουριαζω συνέχεια!! Αφού φοβάμαι οτι θα μείνει κουσουρι!!! Φανταστείτε να ξεκινησω δουλειά....... και κοιμάμαι και μεσημέρι μαζί με τα μικρά!!

Μαίρη τώρα που δεν θηλαζεις έχεις δει διαφορά με την μεγάλη;; ζηλεύει λιγότερο ίσως;; εσύ έχεις περισσότερο χρόνο για αυτή και το μωρό;; εγώ νιώθω οτι δεν αφιερωνω χρόνο στο μωρό μπορεί να θηλάζω πολύ συχνά αλλά δεν μας μένει χρόνος για επικοινωνία αφού μετά αφιερωνομαι στην μικρή!!! Άσε που όταν μιλάω στο μωρό πάντα είναι η μεγάλη δίπλα και παρακολουθεί, νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...