Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Ναι Νεραιδουλα...νεοαφιχθεισα! Αναστασια με λένε κι εχω ενα αγοράκι 3 μηνών..;)

Ρωτά το γιατρο μήπως μπορείτε να αλλάξετε γάλα και της αρέσει το άλλο πιο πολυ..πάντως ειναι πολυ μικρουλι το κακόμοιρο για να ταλαιπωρείται...

Γι αρχή θα πάρω μαξιλάρι θηλασμου να ακουμπά εκεί το μωρο γτ είτε το κρατώ αριστερά είτε δεξιά μονο με το αριστερό χέρι το στηρίζω..μ αυτο τον σηκώνω κιόλας...αστα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία μου μπραβο κοριτσάκι μου!?, χαιρομαι που πέρασες τοοοοσο ομορφα!! Το είχες αναγκη!! :) και τα κοριτσια σου χαλάρωσαν επειδή χαλάρωσες κι εσυ καλή μου!! Τι ωραια!! Και να ξανα πας!! Αφου και οι γονεις σου ηρεμησαν τότε τέλεια!! :) καλορίζικο κ καλοταξιδο!! Καλές βολτούλες!! :) πως σου φαινεται το ντιτ ντιτ? ψαχνουμε κι εμείς ενα βεβαια τέλη του χρονου...! Για το αγοράκι τι να σου πω...? μηπως να της μιλησεις κάπως πλαγίως? αν τον εχει ρωτησει γιατί το κανει ή αν εχει ψαχτει?? δυστυχώς πολλές μαμάδες αθελά τους βεβαια το αφηνουν να παραγίνει το κακό!

Μαριρέν μου μην αγχωνεσαι καλή μου τα δοντάκια του θα ειναι... Τώρα θέλει υπομονή κ να εισαι εκεί... :)

Νεραιδούλα μου καλή κουραγιο κοπέλα μου.. Δωσε το φαρμακακι κ δες πως παει.. Γκρινιαζει κιολας?? για το γαλατακι δεν εχει άλλο μήπως να δωσετε??

Αναστασία μου πανε σε εναν γιατρό.. Θα σου γραψει κ να φοράς ενα κάτι σαν γαντακι και θα σε ηρεμησει καπως θα το κραταει πιο σταθερό..μηπως σου δωσει κ μυοχαλαρωτικα...το μονο σιγουρο ειναι πως αμα το αφησεις θα χειροτερεψει!

Κι εγώ θα αλλάξω πάντως κ το απορρυπαντικό για να μυριζουν λιγακι κ τα ρουχαλακια γιατι δεν μου μυριζει πλεον τιποτα! Κ μαλακτικό ειχα διαβασει οτι δεν κανει να χρησιμοποιούμε αλλά γινονται πολυυυυ σκληρα κ λεω να ξεκινησω με τα βρεφικά... Δεν γινεται κριμα τα ρουχαλάκια κ σκληρουτσικα που ακουμπάνε το σωματάκι του μικρού μου...

Κοριτσια εμενα κοιμηθηκε στις 18:20 κ δεν εχει ξυπνησει.. Πιο πριν ηταν ξυπνιος απο τις 14:30.. Αγχώθηκα λίγο μη δε μου κοιμηθει το βραδυ αλλά αν δω οτι στις 9 δεν εχει ξυπνήσει λεω να τον σηκώσω να κανουμε μπανάκι κ μετά ξανα να προσπαθησω να τον ταισω κ να κοιμηθω... Πφφφφ... Ελπίζω να μην μεινει ξυπνιος τώρα το βράδυ!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Δεν τα αγόρασα..το τυπώσαμε σε ενα τυπογραφείο γνωστό μας, διαλέξαμε εκεί το χαρτί κ δίπλωνε η πρόσκληση και γινόταν εκείνη σαν φακελάκι. Αλλα μπορώ να ρωτήσω τον άντρα μου αν ξέρει να σου πει. Τι χρειάζεσαι;

Γιατί θέλετε να μυρίζουν τα ρούχα του μωρού;; μήπως η μυρωδιά θα το ενοχλεί;;; και εγώ proderm χρησιμοποιώ.

Νεραιδουλα μου κοίτα και με το σιροπακι αν το πίνει το γάλα το μωρό και μην αγχωνεσαι!! Έχεις δοκιμάσει το frizolac η δικιά μου η μεγάλη το λάτρεψε, βέβαια το μωρό δεν ξέρω πάντως όταν δώσω ξένο αυτό θα πάρω!! Στην μεγάλη της έδινα το comfort που ηταν αντί αναγωγικό γιατί είχε ΓΟΠ.

Μαρία καλοταξιδο το τουτου σου!! Να σου βγει γερο και να κάνεις πολλά ταξίδια!! Αφού τα βρηκατε με τους δικούς σου πάλι καλά!! Να πηγαίνεις πιο συχνά να βλέπεις τους δικούς σου ανθρώπους και τις φίλες σου και να ξεσκας!!! Τα έχει βρεί η μεγάλη με την μικρή;; εγώ δεν δίνω συμβουλή για το παιδάκι της φίλης σου γιατί κρίνω και μετά τα λούζομαι με την δικιά μου. Το Σάββατο πήγαμε σε μια γιορτή που είχε και άλλα παιδάκια και η μεγάλη μου έπαιζε μια χαρά, είναι 2 χρονών και ηταν η μεγαλύτερη εκεί. Μετά απο κάνα δυορο που ήρθε και ένα αγοράκι για πρώτη φορά, άρχισε να βαραει τα άλλα παιδάκια :shock::shock::shock: το δε αγοράκι πήγε να του ανοίξει το κεφάλι με ενα μεταλικό αντικείμενο. Δεν ήξερα πως να αντιδρασω ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου, εγώ είχα και το μωρό συνέχεια!! Της μιλήσαμε αυστηρά αλλά το επανέλαβε!! Ο άντρας μου εκνευρίστηκε γιατί είχε άσχημη συμπεριφορά και την έφερε στο δωμάτιο που θηλαζα και την έσπρωξε με δύναμη και έπεσε και ματωσε το χειλακι της........ έβαλε τα κλάματα με κραυγές και εγώ του είπα δεν ηταν σωστό αυτό και να μην το επαναλάβει και δεν απανταμε στην βία με βία. Έβαλα τα κλάματα γιατί στεναχωρηθηκα πάρα πολύ και δεν ήξερα πως να το διαχειριστω όλο αυτό!!! Μίλησα πάλι μαζί της και ενώ έδειξε οτι κατάλαβε όλο και σήκωνε το χερακι όταν πέρναγε από κάποιο παιδάκι.... Την πήραμε και φύγαμε. Με προβλημάτισε απίστευτα αυτή η συμπεριφορά και προσπαθώ να την ερμηνευσω, μήπως επειδή δεν της βάζω όρια πολλά, έχει κακομαθει; μήπως εκφράζει έτσι ζήλια;;; μετά το μωρό η αλήθεια είναι οτι έχει αλλάξει αλλά είμαστε όλη μέρα μαζί και της αφιερωνω πολύ χρόνο!!! Την κυριακη λοιπόν είχαμε τα γενέθλια της και λέω για να την δω πως θα είναι με τα παιδάκια!! Ηταν μια χαρά και παίζανε εντάξει όσο μπορούν σε αυτή την ηλικία, μέχρι που ήρθαν τα ξαδέλφια της που είναι μεγάλα σε ηλικία 8 και 10 και έγινε το έλα να δεις!! Δεν ξανά έπαιξε με τα μικρά παιδάκια κλείστηκε στο δωμάτιο με τα ξαδέλφια, αυτά πεταγανε όλα τα παιχνίδια πάνω της και γελαγε η δικιά μου, βαραγανε τα κουκλια της και χτυπιοντουσαν μεταξύ τους!!! Ηταν μια κατάσταση εκτός ελέγχου, την πιανανε και την γυρνούσαν ανάποδα στον όμο τους και φώναζα οτι θα της σπάσουν τη μέση. Δεν άκουγε από λόγια και δεν ήθελα να την στεναχωρησω μέρα που ήταν. Όταν φέρναμε τα παιδιά στο σαλόνι η δικιά μου τους έλεγε πάμε μέσα..... Μου λέγανε οι υπόλοιποι οτι της αρέσει γιατί ξεσηκώνει συμπεριφορές από τα μεγάλα, όταν είπα στον άντρα μου να κάνει κάτι μου είπε αφού της αρέσει αστών να παίξει!!! Μα καλά οι γονείς τους γιατί δεν έκαναν τίποτα;;; φοβηθηκα για το κοριτσάκι μου και σκεφτηκα μήπως γιαυτό έκανε οτι έκανε την προηγούμενη μέρα;; τα ξαδέλφια τα είχε δει μια βδομάδα πριν παλι, μήπως αντιγράφει συμπεριφορές;;; δεύτερο μανουλες που περάσατε τα 2 τα φώτα σας μήπως είναι φάση;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ!! :) σκεφτόμουν κάτι σαν χαρτί λευκό ακουαρελα στυλ ή παπυρο και φακελο μεταλιζέ γκρι ή ασημί..αλλιώς σκέτο πάπυρο κ θα κάνω στεφανάκια μπομπονιέρα κ θα κρέμετε ο πάπυρος με την πρόσκληση..

Καλημέρα δεν σας είπα!!

Αλήθεια Τατιάνα έχετε ορίσει ημερομηνία;;

Τελικά με την δουλειά τι θα κανεις;; αν πας ποιός θα σου κρατάει το παιδί;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσακια και μπεμπακια!

Τασσουλα μου έχεις δίκιο που είπες οτι εμφανίζει αυτη τη συμπεριφορά μετα απο συναναστροφή με τα ξαδέλφια της. Μάλλον η μικρή επηρεάζεται έντονα απο τις συμπεριφορές και τις πράξεις των ξαδέλφων της, οι οποίες ειναι και βίαιες οταν λες οτι χτυπιούνται μεταξύ τους και πετάνε πράγματα. Κοινή αντίδραση του θυμού των μεγάλων παιδιών που αυξάνει και τη δικη της επιθετική συμπεριφορά.

Απο τα λίγα που ξέρω ειναι οτι αυτο που πρέπει να κανεις σε τέτοιες καταστάσεις ειναι άμεση ανταπόκριση, όπως απομάκρυνση του παιδιού απο το χώρο για να του εξηγήσεις οταν πια θα εχει ηρεμήσει και γενικά οχι σκληρές τιμωρίες...

Τατιάνα μου ωραια ιδέα η μπομπονιέρα μαζι με το προσκλητήριο! Χθες που έψαχνα για τα δικά μου βρήκα πολλα πραγματάκια για το θέμα τσίρκο που θέλεις! Θα σου στείλω να δεις!

Αναστασία μου πρόσεξε το χέρι σου! Ξέρω καλα ποσο άσχημο ειναι να πονάς και να μην μπορείς να ανταποκριθείς πλήρως στη φροντίδα του μωρού σου.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Τασουλίτσα μου απο οτι το κόβω μάλλον δεν θα δουλεψω θα πάρω άδεια αλλά κ πάλι θα το σιγουρεψω γυρω στις 20.. Άμα δουλεψω ο αντρουλης μου θα ειναι σπίτι κ θα το πάμε εναλλάξ...εγω θα πηγαινω αυτος θα ερχετε κ τουμπαλην! Εσυ εισαι ετοιμη?? για την συμπεριφορα δυστυχώς δεν μπορω να σε βοηθησω....εχω παραγγειλει κατι βιβλία ψυχολογιας παιδιων κ ελπιζω σιγα σιγα να μαθαινω!! Μακαρι να ηξερα κατι...:(

Εφακι μου ναιιιιιι στειλεεε!

Έφη μου έτσι της μιλάω συνέχεια από εκείνη την ημέρα, να της κάνω πλύση εγκεφάλου και όσων αφορά την τιμωρία δεν την βάζω καθόλου. Μηπως θα έπρεπε;;

Γενικά είναι ένα καλό παιδάκι που δίνει τα παιχνίδια του όταν τα ζητήσεις, ένα κορίτσι μικρότερο πολύ την βαραγε στην μουσικό κινητική καθόταν και τις έτρωγε χωρίς να διαμαρτύρεται, βέβαια ούτε αυτό ηταν σωστό, την μπεμπα της συμπεριφέρεται καλά, έρχεται μας φιλάει, μας λέει συνέχεια σαγαπω, μας αγκαλιάζει και εξεπλαγην με την συμπεριφορά αυτή!!! Θα την παρακολουθώ πιο στενά!!!

Εγώ δεν ασχολούμαι ακόμα με την βάπτιση, μετά το Πάσχα!!!

Δεν είμαι έτοιμη Τατιάνα για την δουλειά ακόμα!!! Θέλω να ζητησω ευνοϊκότερα ωράρια αλλά νομίζω θα φάω πόρτα!!! Το σκ θα πάμε εκδρομουλα οπότε περιμένω αυτό για την ώρα και βλέπουμε!!!

Σήμερα θηλασα τον πρωί και έβγαλα άλλα 120 γρ με το θηλαστρο. Οπότε θεωρώ τον πρωί εκτός απροόπτου θα έχω λίγο γάλα να αφήνω για γεύμα συν απο την κατάψυξη!! Προσπαθώ να βρω τρόπο να αποθηκευω το γάλα αν καταφέρω να βγάζω στην δουλειά σε ισοθερμικο τσαντακι λέτε να γίνεται;; δεν έχουμε ψυγείο για να το βάζω!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Τασουλα δοκιμασε ισοθερμικο τσαντακι με παγοκυστες μεσα. Η ηλικια 2-3 ειναι δυσκολη γιατι αρχιζουν ν μιμουνται συμπεριφορες για ν διαμορφωσουν τη δικη τους. Κ απο τον δικο μου ειχα δει απειρα περιεργα που τα αντεγραφε απο ξαδερφια αλλα κ μεγαλους. Θελει συζητηση, οχι με πιεση. Τωρα το εχει πιασει το μηνυνα. Ας την κ οταν το ξανακανει πες της παλι τα ιδια. Φαση ειναι κ θα περασει..

Νεραιδουλα μην αφχωνεσαι αν η αναπτυξη ειναι καλη κ ομαλη.. μπορει απλα ν χορταινει πιο ευκολα η μικρουλα με λιγοτερα mL.

Μαρια καλοταξιδο το αυτοκινητο!! Χαιρομαι που ειστε καλα με τα κοριτσακια σου κ με τους γονεις σου.. Τι γλυκο αυτο που συνεβη με το στηθος σου..

Το καναμε το εμβολιο.. περινενω ν δω αν θ εχουμε παρενεργειες..ελπιζω οχι... κινητικα ειμαστε ππλυ καλα..κ ειμαστε κ μεγαλα μωρα...αλλα αυτο μοθ το ελεγαν απο την εγκυμοσυνη, οι μετρησεις εβγαιναν παντα μεγαλες.. το επομενομ ειπε ςιναι του πνευμονιοκοκου. Μηπως θυμαστε ποιο σκευασμα πηρατε οσες το κανατε?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Ευχαριστώ πολύ Βασούλα μου, έχω ακούσει για τα δύσκολα 2 άρα τι μας περιμένει ε;;; εμείς τώρα κάναμε το prevenar το εμβόλιο!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μπραβο κοριτσι! Ειδες τελικα χωρις αγχος κ το πρωι βγαζεις! Ναι μπορεις ισοθερμικο με παγοκυστες θα κανει δουλεια :) οοοο καλα να περασετε στην εκδρομούλα σας! Μακαρι να σε βοηθησουνε μωρε...τόσο κακία πια? εμενα μου ειπαν θα με βολεψουν θα με βοηθησουν πολύ κ με τα ωράρια κ το ποστο! Να δουμε..

Βασω που θα σε γελάσω..εμείς το 3ο θα κανουμε τωρα.. Στο 2ο οταν καναμε ειχαμε λιγο μια ανησυχια ειδικα το βραδυ.. Κατα τα αλλα ολα καλά! Ελπιζω να μην εχει τιποτα..

Ευχαριστώ πολύ Βασούλα μου, έχω ακούσει για τα δύσκολα 2 άρα τι μας περιμένει ε;;; εμείς τώρα κάναμε το prevenar το εμβόλιο!!

Φαντασου τωρα κ εμεις στα 3,5 ειμαστε σε φαση που μαθαινουμε νασυζηταμε χωρις πεισματα και κλαματα.. αλλα απο αποψη χαρακτηρα ωριμαζουν πολυ στα 3. Ισως κ νωριτερα τα κοριτσακια..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...