Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

:) Μς κάνεις κ κοκκινίζωωω!! χιχι!! Να σαι καλά!! :) Ήθελα να σπουδάσω μαγειρική αλλά επέλεξα κάτι πιο σίγουρο!! και τωρα εξασκώ τις δυνατοτητες μου στο σπίτι!! βέβαια αυτά που κάνω είναι πιο υγιεινά αλλά δεν αρεσουν στον αντρα μου! ολο παραπονα κάνει!! χαχα!!

καλημέραααα σας!! πως ειστε?? πως κοιμηθηκατε?!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανουλες!!!! Πως είστε σήμερα;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα!!

Μπραβο Τατιανα χρυσοχερα! Αν σε εχει ανταμοιψει η επιλογη σπουδων που εκανες, τοτε χαλαλι...θ μαγειρευεις για τους αγαπημενους σου!!

Κοριτσια για εμας πολυ χρησιμα ειναι η καλαθουνα, η αλλαξιερα (αυτη η φουσκωτη που λεει η Αναστασια πανω στο επιπλο, ικεα κι αυτο) κ το καροτσι μας που ειναι φθηνο, ελαφρυ κ πολυυ ευελικτο κ μετα αππ δυο χρονια χρησης δν επαθε τιποτα.. Αχρηστο ηταν ενα πορτ μπεμπε που μας εδωσαν.. Οι σαλιαρες θ χρειαστουν σιγουρα αργοτερα Τατιανα!!

Αγαπη και πεταλουδες!!!

Μαριρεν θ εχουμε το ιδιο ονομα..Νικολαος απο τον μπαμπα μου κ θ τον φωναζω Νικολα εγω..δν ξερω οι αλλοι αλλα μ ατρσει πολυ..

Εμεις μαλλον περναμε ηπιο αλμα.. χτυπιεται λιγο στπ στηθος, κπ ωρες κυριως απογευματινες τρωει συνεχεια.μ εν τω μεταξυ τον βλεπω οτι ετοιμαζεται γθα νεα κατορθωματα.. χαχα γιναμε 2 μηνων..κ αυριο κανουμε το πρωτο μαε εμβολιο..

Εσεις πως ειστε; οι μανουλεα κ τα μωρακια;;

dph2p2.pngRGM7p2.png

Εμείς πάλι κοιμηθηκαμε καλά! :) εφτιαξε το προγραμμα του κ εδώ και 4 μερες δεν εχει αλλάξει ουτε 30'! Ποσο θα συνεχισει δεν ξερω! Χιχι!

Βασωωωωω χρονια πολλααααααα! Πως νιωθεις?! Εγω για το καροτσι δεν μπορω να πω οτι ειναι ελαφρυ κ ευελικτο γι αυτό αργοτερα σκοπέυω να πάρω ενα πιο ελαφρυ... Βεβαια μόλις ξεκινησει να περπαταει για τα καλά δεν θα το τιμάμε..θα προσπαθω να οτυ το κοψω! Θα δουμε! Ναι ναι οι σπουδές μου με βοηθησαν να γνωρισω κ τον αντρα μου κ να κανουμε κ το ποντικάκι μας!! <3 να μας πεις πως θα παει με το εμβολιο! Εμεις 21/1 εχουμε!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Κι εμείς καλα είμαστε, εγώ υποφέρω ακομα, τα βραδια κλαίω απο τους πόνους, αλλα κάνω υπομονή για την μικρούλα μου, η οποία χθες βράδυ δεν ήθελε με τίποτα να φάει, χτυπιοταν και γκρίνιαζε, τη σήκωσα και την ξανα έβαλα μια δυο, τίποτα τα ίδια, όποτε υπέθεσα οτι δεν θα πεινούσε, την έβαλα στην κούνια και κοιμήθηκε...

Βρε κορίτσια χρησιμοποιώ για τα ρούχα της το προδερμ το οποίο δεν ξέρω γιατι, αλλα τελευταία δεν μου μυρίζει τόσο ωραια μόλις βγάζω τα ρούχα απο το πλυντήριο... Εχει μια περίεργη μυρωδιά... Χρησιμοποιείτε εσείς κανένα αλλο απορρυπαντικό να μου προτείνετε;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα καλες μου!Τι κανετε?Εχω μερες να μπω,γραψατε τοσα πολλα,και δεν προλαβαινω να τα διαβασω!

Ειστε καλα?

Εμεις καλα,δοξα Τον Θεο!Ειμασταν Θεσσαλονικη αρκετες μερες!Περασαμε πολυ ομορφα!Οι γονεις μου,αλλοι ανθρωποι!Δεν τους εχω δει τοσο χαρουμενους!Αν και η μητερα μου δουλευε απο το πρωι μεχρι το βραδυ,ομως με ξεκουραζε στα βραδινα ταισματα!Σηκωνεται απο τις 4 για την δουλεια,οποτε ταιζε την μικρη και ειχα χρονο να κοιμηθω!Ειδα τις κολλητες μου και φιλες που ειχα να δω χρονια!Ποσο με αναζωογονησε αυτο!

Η μπεμπουλα μου ηταν τοσο ησυχη!Το κλαμα της δεν το ακουω!Και η μεγαλη μου,ηταν τοσο ηρεμη!Γενικως,ηταν υπεροχες μερες,ηθελα να καθησω κι αλλο,αλλα επρεπε να επιστρεψουμε στη βαση μας!

Θα ξαναπαω ομως!

Εμεις κοριτσια αποθηλασαμε και επισημως!Βεβαια πριν 2 μερες,εγινε κατι μαγικο!Ετσι το αποκαλω!Ξαπλωσα την μπεμπα και διπλα της και γω!Μολις με καταλαβε,αρχισε να ανοιγει το στοματακι της και να κανει πως πιπιλαει και ολο και εφερνε το κεφαλακι της προς το στηθος!Τι να πω,ελιωσα!Φυσικα την εβαλα στο στηθος και αποκοιμηθηκε!Κριμα που δεν μπορεσα να της δωσω και γαλα απο κει,αλλα μονο που κοιμηθηκε πιπιλωντας το στηθος,ενιωσα πολυ ομορφα!Τελος παντων,εστω και με το μπουκαλι,την βλεπω χαρουμενη και ηρεμη,οποτε κραταω μονο αυτο και διωχνω ολες τις υπολοιπες αρνητικες σκεψεις απο το μυαλο μου!

Η μεγαλη μου,αγγελουδι!Εχει βεβαια και τα ξεσπασματα της,αλλα με συζητηση τα λυνουμε ολα!Σημερα πηγαμε σε εναν φιλο της να παιξει αλλα την χτυπυσε συνεχεια!Γενικως αυτο το παιδακι,οποτε παμε την χτυπαει παρα πολυ!

Η μαμα του,η οποια ειναι φιλη μου,τον μαλωνει συνεχεια!Το κανει και σε αλλα παιδακια!Δε ξερω πως να αντιδρασω!Και δε θελω να στερησω την παρεα του,ουτε την παρεα τη δικια μου ως προς την κοπελα!Τι να κανω?Εσεις τι θα κανατε?

Σημερα ξεκιναω πιλατες!Επιτελους,θα κανω κατι αποκλειστικα και μονο για μενα!Το περιμενω πως και πως!

Επισης ηρθε επιτελους το χριστουγεννιατικο μου δωρο!Χιχιχιχι!Πηρα αμαξιιιιι!Το

renault twingo!

Θα προσπαθησω να διαβασω τα νεα σας οταν θα ειμαι πιο χαλαρη!

Σας φιλω ολες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Βάσω μου και εμείς ήτανε να κάνουμε σήμερα το εμβόλιο μας αλλά θα το κάνουμε ή πέμπτη ή παρασκευή γιατί περιμένουμε να το φέρουνε! Είναι πράγματι ωραίο όνομα και εγώ είχα σκεφτεί το Νικόλας αλλά έχει άλλα δύο ξαδέρφια με το ίδιο όνομα και τα λένε έτσι οπότε εγώ αποφάσισα να ακούγεται Νίκος, θα τα μπερδεύουν που θα τα μπερδεύουν και θα λένε ο Νίκος του τάδε μην είμαστε όλοι Νικόλας τουλάχιστον!

Έφη μου και εγώ προδέρμ χρησιμοποιώ αλλά δεν μου μυρίζει γενικά γιατί έχουμε σκληρά νερά εδώ παρότι βάζω και μαλακτικό.

Εμείς κορίτσια κάτι γίνεται! Έχουμε γυρίσει στα τρίωρα στο φαεί ακόμα και την νύχτα, δεν τον ξεγελάει ούτε η πιπίλα! Και γενικά τον βλέπω ότι έχει μια γκρίνια όχι κλάμματα και χαμό απο χτες απλά και όταν κοιμάται ψιλογκρινιάζει στον ύπνο του. Σκέφτομαι μήπως έιναι τα δόντια του γιατί ξαφνικά έχουμε τα απίστευτα σάλια! Αφού τα φτύνει πλέον γιατί δεν χωράνε στο στόμα και μάλλον την μεγάλη ποσότητα δεν μπορεί να την διαχειριστή! Θα δω τι θα μου πει και ο παιδίατρος μεθαύριο που θα τον δει.

Τατιάνα μου τις σαλιάρες θα τις χρειαστείς και πριν το φαεί όταν θα ξεκινήσει η υπερπαραγωγή των σάλιων και θα θέλει κάθε λίγο άλλαγμα γιατί θα γίνεται μούσκεμα!

U85pp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Βλεπω ετοιμασιες για την βαπτιση,τι ωραια,εγω ξεκινησα ολο χαρα να ψαχνω γιατι ειπαμε για Μαιο αλλα μου κοπηκε η φορα.Παλι εχω θεματα με το μωρο,δεν τρωει με τιποτα ,μονο κοιμισμενη κ παλι οχι μεγαλες ποσοτητες,δεν ξερω τι παθαινει.Γαλα της δινω ειδικο για αλλεργιες πανακριβο,25ευρω,δεν μπορει να την πειραζει.Η παιδιατρος κι αυτη δεν μπορει να μας πει με σιγουρια τι συμβαινει.Καναμε εξετασεις ουρων για ουρολοιμωξη κ υπερηχο στομαχου κ οισοφαγου για γοπ ,τιποτα απο τα δυο δεν εχει,το Σαββατο θα την παω να την δει κ αλλεργιολογος_γαστρεντερολογος στο Παιδων.Εσας που πινουν μονο ξενο γαλα,εχετε υπολογισει ποσο πινουν συνολικα το 24ωρο;Εμεις με το ζορι 650-700 μλ..ειναι λιγα ρε γμτ.Τωρα περιμενω σε λιγες μερες να παω να την ζυγισει η γιατρος γιατι νομιζω παμε απο το κακο στο χειροτερο..Τον προηγουμενο μηνα πηρε βαρος παντως.Δεν ξερω τι να κανω..να ειναι απλα ολιγοφαγο παιδι;Πρεπει πρωτα να αποκλεισω ολα τα αλλα ομως.

Ηοpe καλοριζικο το αμαξακι σου,τι ομορφα που περασατε,νομιζω το ειχες αναγκη

Μαριρεν και εμεις πολλα σαλια,συνεχεια μουσκεμα το μωρο.Ξεκινησατε στερεες;

Εφη μου περαστικα τι να πω...δεν μπορεις να παρεις κανενα συμβατο με τον θηλασμο παυσιπονο;

Για τα απορρυπαντικα που λετε,ariel baby,δεν το αλλαζω,εχει απιστευτη μυρωδια

Τατιανα εισαι χρυσοχερα!Εγω ισα που προλαβαινω να φτιαξω κατι ευκολο για να φαμε

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλησπέρα σας κι απο εμάς εδω!

Εφη μου εγω χρησιμοποιώ το baby planet για απορρυπαντικό το οποίο τα καθαρίζει τέλεια κ μαλακτικο το soupline baby υπό αλλεργικό το οποίο μυρίζει τέλεια μωρουδίστικα!

Hope μου καλορίζικο κ καλοτάξιδο το νεο αυτοκίνητο. Τωρα που το λέμε γνωρίζετε τιποτα για τα υβριδικά αυτοκίνητα αν είναι καλα ή γενικά σν έχουν φθορές κ ειναι ακριβά τα ανταλλακτικά τους κλπ;

Εμάς χάλασε πάλι ο καιρός...

Διαφημίσεις

Νεραιδουλα τα 700ml γάλα σου φαίνονται λίγα; Μήπως δεν πρέπει να ανησυχείς αφού το στομαχάκι του κάθε μωρού χωράει διαφορετική ποσότητα; Και τι εννοείς μονο κοιμισμένο τρώει;

Μαρία μου καλορίζικο το αυτοκινητάκι σου!!! Να το χαρείς και καλές βολτούλες μαζι με τα παιδάκια σου!

Μαίρη μου εχω διαβάσει πολλές ιστορίες για παιδάκια που απλα τρώνε λιγο και παρόλα αυτά μεγαλώνουν κανονικά και χωρίς προβλήματα... Μηπως το μωρο σου ανήκει σε αυτη την κατηγορία; Μηπως ειναι το σκαρί της έτσι και αγχώνεσαι άδικα;;;

Μαίρη μου μια απο τα ίδια κι εμείς με σάλια... Αφού πολλές φορές τα βγάζει γιατι δεν μπορεί να τα καταπιεί... Στην αρχη νόμιζα ειναι γουλιές αλλα ειναι σάλια...

Εμένα πάντως το προδερμ πλέον δεν μυρίζει... Μηπως φταίει το νερό; Δεν το ειχα σκεφτεί... Θα δοκιμάσω κι αυτά που μου είπατε...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Hope μου καλωρίζικο και καλοτάξιδο το καινούργιο σας αμάξι! Να το χαρείτε και να κάνετε πολλές βόλτες :)

Και εγώ τώρα που θα πάω στον γιατρό μου θα κόψομε το γάλα γιατί τώρα απλά κάτι σταγόνες βγάζω και δεν σταματάει μόνο του. Μια χαρά που πέρασες καλά και ανανενώθηκες! Τα μικρά σου ξέραν ότι η μαμά τους ήταν καλά και για αυτό ήταν τόσο ήρεμα. Τώρα για το παιδάκι της φίλης σου δεν ξέρω τι να σου πω! Παντως νομιζω οτι η μητερα του θα επρεπε να το χειριστει διαφορετικα αφου δεν πιανει το μαλωμα και αφου το κανει και με αλλα τα παιδακια - και δεν εννοω να το δειρει! - εμενα μου δειχνει αυτη η συμπεριφορα οτι προσπαθει να τραβηξει την προσοχη της μητερας του εστω και αν αυτο σημαινει να το μαλωσει! δεν ειμαι ειδημων στο θεμα αλλα δεν ειναι οτι δεν θελει το δικο σου το παιδακι και το κανει, αλλα και με αλλαα; τωρα στο πως να το χειριστεις εσυ τι να σου πω, αυτο ειναι στον χαρακτηρα της καθεμιας και αυτο που θα το θεωρω εγω σωστο δεν θα ειναι για σενα.

Νεραίδουλα μήπως δεν της αρέσει γενικά το γάλα; Εγώ το έχω σκεφτεί για τον δικό μου που δεν πίνει πολύ! Σκέψου ότι ήμαστε 4 μηνών και πίνει γύρω στα 650 με 750 μλ την μέρα και αυτό με πολύ ζόρι γιατί σε κάθε γεύμα μετά τα 100 με το ζόρι θα πιει καμια 20 μλ παραπάνω! Τώρα θα το πω του παιδίατρου γιατί γενικά και ζωηρός είναι και πιο μεγάλος φαίνεται. Θα δω τι θα μου πει. Εγώ περιμενω να δω και την αντίδραση απο τις κρέμες, αν τις προτιμάει πάντως εκεί θα καταλήξω. Δεν γίνεται κάποιες φορές να πίνει 150 και μετά για μια βδομάδα με το ζόρι 120! Θα δω τι θα μου πει και θα σου πω. Πάντως δεν νομίζω ότι είναι κάτι.

U85pp3.png

Καλημέρα κορίτσια!σας διάβασα αλλα δεν τα κατάφερα να απαντήσω..έκανα ενα σωρό δουλειές!!! Εντός και εκτός σπιτιού! Κορίτσια ο μικρός δεν εχει κλάψει καθόλου απο το πρωί..ξύπνησε κεφάτος κεφάτος..μετά έφαγε, πήγαμε βολτίτσα, γυρίσαμε, έτρωγε τη μπουνιτσα του κ το στήθος μου έτρεχε κ γι αυτο τον τάισα ( αλλα δεν είχε ουτε καν γκρινιάξει) και μετά τον πήγα στο κρεβατακι του κ κοιμήθηκε...τι να πω..το μονο που κανει ειναι μπουρμπουλήθρες με τα σάλια του..εμείς τις εχουμε τιμήσει τις σαλιάρες εδω και κανα εικοσαήμερο..επειδή αυτές του εμπορίου μου φαίνονται σκληρές, του έραψα δικές μου απο πολυ μαλακό ύφασμα, μπόλικες για ν αλλάζουμε συνέχεια. Βέβαια ο δικός μου κανει κ γουλιτσες αρκετές..;)

Χθες τον κράτησε η μαμά μου κ του κάνε τον κλόουν κανα δίωρο γιατι εγώ είχα με την ομάδα μου αφήγηση παραμυθιών.;) ήταν τεεεελεια! Βέβαια μετά ρουφούσα τα μπουτακια του κανα μισάωρο!

Λοιπόν...

Νεραιδουλα, εμενα μου φαίνονται μια χαρά τα ml που τρώει η μικρή.. Δες τις καμπύλες αλλα μην το πάρεις και τοις μετρητοίς, κάθε παιδάκι εχει τους δικούς του ρυθμούς..τρώει, ανησυχούμε, δεν τρώει πάλι ανησυχούμε...ε μα πια! Άνθρωποι ειναι κι αυτοί ( απλως μικροσκοπικοί!) κι εχουν το χαρακτήρα τους..! ισως πάλι να περνάτε και άλμα..σε ποια βδομάδα εισαι? τα μωράκια που πίνουν φόρμουλα αντιδρούν διαφορετικά στα άλματα και μπορεί είτε να τρώνε παρα πολυ είτε να μην τρώνε σχεδόν καθόλου..

Αγάπη εχω ακούσει για τα υβριδικά ότι εχουν θέματα με τα ηλεκτρικά τους..αλλα δεν το ξέρω απο πρώτο χέρι και πολλές φορές ακούει κανεις και μπαρούφες...;)

Ρώτησα τον άντρα μου για ιδέες με θέμα την άνοιξη κ μου είπε να σκεφτείτε να βάλετε τα κουφέτα μέσα σε φωλίτσες;)

Εγώ χρησιμοποιώ ενα οικολογικό απορρυπαντικό που βρήκα στοσκλαβενιτη..και μαλακτικο δε χρησιμοποιούσα, αλλα ήταν σκληρά τα Ρουχα κ πήρα ενα προδερμ..με κανενα δεν ειμαι ευχαριστημένη..ισως να φταίει κ το πλυντήριο μου που τα χει τα χρονάκια του..τι να πω..θα δοκιμάσω το Αριέλ τωρα..αν το βρω γτ δεν το χει πάρει το μάτι μου μέχρι τωρα..

Εφη εμενα ο μικρός όταν νυστάζει κανει ακριβώς τα ιδια με τη μικρή σου..μάλλον νυστάζει μωρε το ζουζούνι σου..;) ισως ήσουν σε μέρος με φασαρία η πολυ φως..τον δικό μου τον ενοχλούν και τα δυο όταν θελει να κοιμηθεί..αφου κοιμηθεί δεν τον ξυπνά τίποτα αλλα όταν θελει να παει για ύπνο θελει την ησυχία του,.!

Τατιάνα τα ιδια κι απο δω με το καρότσι...μην πάρεις τίποτα αν δεν καλοκαιριασει. Δες τότε αν ειναι να πάρεις ενα μπαστούνι καλοκαιρινό καροτσάκι..εγώ δεν την ξαναπατάω..έδωσα ενα σωρό λεφτά και τωρα δεν χωράει στο ασανσέρ και μου χει βγει ο πάτος στο κουβαλημα!

Βάσω καλη επιτυχία με το εμβολιακι αύριο!!;) πες μας μετά τι σου πε ο γιατρός..

Οποία θελει συνταγές, εχω γίνει εξπερ στο πως να φτιάχνω πράγματα με το λιγότερο δυνατό κόπο..Τατιάνα κι εγώ την αγαπώ τη μαγειρική και σιχαίνομαι το φαΐ απέξω κ για να το αποφύγω ακόμη κ τωρα κανω διάφορες πατέντες!!

Κορίτσια το αριστερό μου χέρι με πεθαίνει στον καρπό...στάνταρ τενοντίτιδα. Μονο μ εκείνο το χέρι στηρίζω το μικρό και τωρα φοβάμαι μην πονέσω πολυ και μου πείσει ο μικρός..τι να κανω βρε κορίτσια το χέρι?

Ενδεχεται να εχει κρυφη γοπ μου ειπε η παιδιατρος,θα δοκιμασουμε επαντορεν για τρεις μερες να δουμε πως θα παει..της εδωσα πριν λιγο το φαρμακο κ μετα ηπιε 120 γαλα με ηρεμια,να ηταν τυχαιο;Θα δειξει..Αχ βρε κοριτσια ειναι πολυ βασανιστικο να βλεπεις το μωρακι σου να μην τρωει.Παντως υπαρχει περιπτωση απλα να θελει τοσο λιγο,μου φαινονται λιγα τα μλ γιατι ειχε αρχισει να αυξανει τις ποσοτητες κ ξαφνικα φρεναρε.Δεν κανει λιγα κ μεγαλα γευματα αλλα πιο μικρα κ πιο συχνα,μια δυο μερες τρωει και μετα την υπολοιπη εβδομαδα την πιανει αμοκ,την κοιμιζω στο σλινγκ κ την ταιζω στην αγκαλια κοιμισμενη.Το βαρος της ειναι καλο κ το υψος της,ειναι μεγαλο μωρο γι αυτο το λογικο θα ηταν να επινε περισσοτερο.Αν ηξερα οτι δεν την βασανιζει κ δεν την ενοχλει τιποτα θα χαλαρωνα.Οσο για τη γευση στο γαλα σιγουρα δεν της αρεσει πολυ γιατι μια φορα που της εδωσα χαμομηλι εκανε σαν τρελη,δεν μπορουσα να της παρω το μπιμπερο,τοσο της αρεσε.

Κοριτσι μου νεο μελος;Δεν ξερω κ το ονομα σου!Προσεχε το χερι σου γιατι εχω περασει τρομερους πονους με την τενοντιτιδα στον ωμο,ουτε τα αντιφλεγμονωδη με επιαναν,ουτε κατι αλλα πιο ισχυρα,κατεληξα να κανω ενεσεις κορτιζονης για να μου περασει,προσπαθησε να χρησιμοποιεις το αλλο χερι για να ξεκουραζεις το πονεμενο.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...