Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου ευχαριστωωωω! Σημερα ριξαμε εναν τσακωμό με τον αντρα άλλο πράγμα! Βεβαια μετά φυσικά τα βρηκαμε αλλά μονο να μου χαλάει την διαθεση ξερει! Anyway! Πηγαμε κ στα φλαμιγκο τι ομορφα... Ο μικρός μολις φτασαμε (7' απο το σπιτι μας!) ξύπνησε!! Βεβαια στα 5' ξανα κοιμηθηκε! Χιχι..

Αναστασί μου αν πατε κ να περάσετε τεεεεελεια! :)

Τασουλίτσα μου ποπο το παθαινουν πολλά μωράκια...θέλει υπομονή και επιμονή κ σιγά σιγά θα το δεχθεί... Προσπαθησε μία ετσι μία αλλιως σογά σιγά να δεις... Μίλα κ με τον παιδίατρο να σε βοηθησει κιολας! Μπορει κ η θηλή να μην τη θελει... Αλλά καλά σαν την μαμά δεν εχει πουθεναααα! Χιχι!!

Βασουλα μου μπορει να το περνάτε αργότερα.. Ή μπορει να ειναι μαραθώνιος.. Τι εχετε??

Αααααα ξεχασα να σας πωωωω... Αυτη η πολυθρονα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Οχι για κάτι άλλο αλλά μόλις τον βλέπω ανήσυχο κ να μην καθεται ησυχος αλλά θέλει βολτούλα ξεκινάω να κουνιεμαι λίγο πιο εντονα κ σε 2' τσουπ κοιμαται!! Χιχι... Τελειιιιοοοο! Εκει που εκανα 1-1,5 ωρα να τον κοιμησω λυτρωωωωθηκαααα! Χεχε.. Σαν το ρηλαξ ενα πράγμα!! :) τελικά από όλες τις αγορές που καναμε οι σαλιάρες ηταν αχρηστες προς το παρόν, κ το ρηλαξ το χειροκινητο (αφου πηραμε το ηλεκτρικό!), οι πιπίλες κ τα σκουφάκια.. Δεν χρειάστηκαν καθόλου σχεδόν.. Ευτυχώς οοοολα τα άλλα τα τιμήσαμε! :) εσείς?

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Πως είστε απο ε; Πήγαμε επιτέλους κι εμεις βόλτα σημερα στην παραλία κ ηταν υπέροχα! Κουράστηκα λίγο μεχρι να ετοιμάσω δυο μωρα αλλά άξιζε!

Τασιούλα μου τι να πω...ντρέπομαι πραγματικά για τα "κράτη πρόνοιας" που έχουμε κι εδώ κι εκεί! Βέβαια σε εμάς νόμιζα οτι ήταν χειρότερη η άδεια Μητρούδης. Νόμιζα οτι εκεί είχατε στάνταρ έξι μηνες άδεια! Εμεις έχουμε τέσσερις κ στο δημόσιο κ στον ιδιωτικό τομέα. Εγω θα παρω κ κάποιες ημέρες άδεια κι ελπίζω να μου τις εγκρίνουν.

Για το μπιμπερό προτείνω να αλλάξεις μπιμπερό μεχρι να βρεις πιο θα του αρέσει κ μην ανησυχείς θα συνηθίσει το μπιμπερό.

Για τη βάφτιση σκέφτομαι για αεροπλανάκια και τρενάκια. Τι λέτε; Βέβαια αν κάναμε τη βάφτιση τον Απρίλιο θα πήγαινα με θεμα την Άνοιξη αλλά ακόμη δεν έχουμε βρει το νονό οπως σας είπα κ θα είναι λίγο δύσκολο!

Εφη ειναι στον Υμηττο, μόνη Αστεριού. Ειναι πανέμορφη...

Αγάπη το θέμα άνοιξη εμενα μ αρέσει πιο πολυ..όχι ότι τ αεροπλανάκια κ τραινακια δε μ αρέσουν αλλα νομίζω ότι ειναι πολυφορεμένα...βέβαια εχει σημασία κ το τι θα κανεις..;)

Τατιανααααα σος! Πες μου ποια πολυθρόνα πήρες!!!!τη θελω κι εγώ...ακομα δεν τον εχω κοιμήσει..!

Χρήσιμα: αυγό κάθισμα αυτοκινήτου, ρηλαξ με δόνηση, αλλαξιερα φουσκωτή απ το ικεα(αααααχ μεγάλη ανακούφιση, τη λατρεύει..) κάγκελο προστασίας για το κρεβάτι μου, μαρσιπος.

Άχρηστα: Μέι ται, ρηλαξ χωρις δόνηση.μπανιερα-αλλαξιερα.

Επίσης χρησιμοποιούμε καθημερινά δυο μαλακές κουβερτούρες..πάμε πακέτο, μια πλένω, μια χρησιμοποιώ!

Όχι η μπεμπα δεν παίρνει πιπιλα μόνο τις πρώτες μέρες που δεν θήλαζε!! Δεν θέλω να την μάθει τώρα, δεν υπάρχει λόγος!!

Σκέφτομαι να μην ξανά προσπαθήσω να της δώσω μπουκάλι μέχρι να πάω για δουλειά δεν το αντεχω. Όταν πάω και λειπω θα αναγκαστεί να το πάρει!!! Θα λειπω 6 με 9 ώρες ανάλογα την βάρδια. Θα έχω και πρωινά και απογεύματα δεν είναι στάνταρ!!!

Το γαλατάκι μου σήμερα ηταν πιο πολύ νομίζω, το είδα μετά από καιρό να τρέχει από το στόμα της!!

Το γάλα που έβγαλα απο την κατάψυξη αφού το ξεστανα και το ανακινησα ελαφρός πάνω πάνω είχε μια στρώση κατά κίτρινη, λέτε να είχε χαλάσει;;;

Είχα να της δώσω μπουκάλι 2μιση μήνες το είχε ξεχάσει τελείως.

Πάντως θηλαζουμε τόσο πολύ την ημέρα που δεν θα το καταλάβω το άλμα, μόνο αν δω διαφορά την νύχτα!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιάνα πες μας ποια πολυθρόνα πήρες;;; Εχω πιαστεί να κάθομαι στο κρεβάτι, ειδικά με τους πόνους που εχω τώρα...

Αναστασία το γκούγκλαρα το μοναστήρι! Φαίνεται τόσο όμορφο και απόκοσμο! Θα κανονίσω μίνι εκδρομή να το δω!

Το Μέι Ται δεν σε βόλεψε καθόλου; Τι μαρσιπο έχεις;

Τασσουλα ε γι' αυτο πλανταξε το μικρούλι με το μπουκάλι αφού λες 2μιση μηνες εχει να παρει και ούτε και πιπίλα, λογικό!

Το πιο χρήσιμο απ' ολα για εμάς ειναι ο υπνόσακος! Πραγματικά με έσωσε πρώτον γιατι αλλού την έβαζα στην κούνια αλλού την έβρισκα, ενώ μεσα εκει δεν γλυστραει και δεύτερον τώρα τελευταία εχει αρχίσει και πιάνει σφιχτά με τα χεράκια της την κουβέρτα και την φέρνει στο πρόσωπο και κουκουλώνεται... Δεν θα το διακινδύνευα να την βρω κουκούλωμενη κανα βράδυ...

Δεύτερο χρήσιμο ενα καθισματάκι απο τα τζάμπο για το μπανιερακι στο οποίο κάθεται χωρίς να γλυστραει και απολαμβάνει το μπάνιο!

Δεν χρησιμοποιώ: το ρηλαξ με δόνηση, δεν ειναι και το καλύτερο να χτυπάει η δόνηση στο κεφαλάκι τους και θα προτιμούσα ένα που να κουνιέται, σαν κούνια κάπως...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

http://m.ikea.gr/kathistiko/kanapedes-kai-poluthrones/poluthrones/ufasmatines-poluthrones/skeletos-koynistis-polythronas-13215/14346/

Καλημέρα κορίτσια μου πόσο σας νιώθω συγνώμη που δε μπήκα νωρίτερα αλλά ευτυχώς εστρωσε ο υπνος μας κ κοιμόμαστε!! κι εγώ πονούσα κ ταλαιπωριόμουνα κ πήρα κάτι οικονομικό από το να πάρω τις θηλασμού που έχουν 300! κουνιομαστε μια χαρά η μέση δε καταπονείτε μόνο στο κεφαλάκι βάζω ένα εξτρά μικρό μαξιλαράκι που έχω!! Πήρα τη συγκεκριμένη σε αυτό το χρώμα γιατί ταιριάζει με τα επιπλα του μωρού κ τα συνδύασα.. κ ένα μαξιλάρι που έχει 19? κ όταν ξεμπερδέψουμε λίγο με τα έξοδα θα πάρω καλύτερο.. επίσης πήρα κ υποπόδιο το οποίο με βοηθάει να ξεκουράζομαι χωρίς να κουνιέμαι όμως κ το έχω κ σα καθισματάκι οταν τον αλλάζω στο κρεβάτι.. σκεφτόμουνα να πάρω αλλαξιέρα αλλά δε ξέρω αν θα με βόλευε γιατί στο κρεβατάκι του έχει το σχέδιο κ μπορει να μη βολευε να κουνάω τα χέρια μου!!

Αναστασία μου πάρτηνε! δεν έχεις κάτι να χάσεις... δεν ειναι πολλά τα λεφτά αν φυσικά έχεις να διαθέσεις!!εμένα κ το βράδυ γύρω στις 5 που ξυπνούσε κ δε κοιμότανε τώρα κοιμήθηκε σε 15'!!! τωρα δε το πρωι τον ειχε ο πατέρας του εκλεγε κ τον βάζω στο στηθος πινει 5 γουλιες κ γκριναζει.. τον βαζω να καθεται αγκαλίτσα μου και σε 2' ξεράθηκε!! στο ρηλάξ τον βάζω οταν ειμαστε στο σαλόνι κ θέλω να κάνω κ καμιά δουλειά κ να τον βλέπω γιατί δε κοιμάται εύκολα ή δε θέλει να κοιμηθέί!! εκεί χαλαρώνει σιγά σιγά!! Μωρέ εμένα το μαι ται με βολεωε παααααρα πολύ!! Καταρχας δεν ντυνω πολύ το μωρό παρα μόνο με 2ο ζευγαρι καλτσούλες κ μία κουβερτούλαπάνω απο το μαι ται στα πολύ κρυα.. διαφορετικά στο σπιτι μόνο το φορμάκι κ κοβουμε βόλτες κάνουμε δουλειές κ κοιμάται αγκαλίτσα με τη μαμά!! επίσης πολύυυυ χρησιμο το θήλαστρο!!! Θα εσκαγε το μεμέ αμα δε το ειχα!!!

Τασουλίτσα μου μήπως δεν εκανες καλή αποψυξη? το ξεπάγωσες στην συντήρηση? η μυρωδιά μην σε ανησυχει ειναι φυσιολοηική (κάπως ξινισμένη)..οσο για την εμφάνιση μπορςι κ να μην αναδευτηκε σωστά!! Πάντως σε ψυγείο με κατάψυξη συντηρέίτε έως 3 μήνες μπορεί κ παραπάνω.. σε κατάψυξη με δική της πόρτα εως 6 μήνες κ σε καταψυκτη μεγάλο πολύ παραπάνω!! Βεβαια δε κανει να τα εχεις στο πορτάκι της.. μετά δεν ειναι οτι θα χαλάσουν αλλά θα είναι λιγότερο θρεπτικό! ελπίζω το αλματάκι σας να ειναι ελαφρύ ή να ειναι αυτό που περνάτε τώρα!! εμείς μία μερα θέλει πολύ στηθος την άλλη καθόλου!

Έφη μου άμα εχεις την οικονομική άνεση να την πάρεις κορίτσι μου κ ελπΊω να σε βολέψει!! Μην κουράζεις κ άλλο τη μεσουλα κρίμα είναι!! εμάς ο υπνόσακος δε ξέρω κατα ποσο θα μας ειναι χρησιμος γιατι ο μικρός ουτε σκεπαζεται ουτε ξεσκεπάζεται παρα μόνο οταν ξυπνάει που χτυπάει ποδαράκια κ ξεσκεπάζεται! συνηθως πάλι μόνο τρωει χέρια γιατί πεινάει διαφορετικά ήσυχος ειναι... τώρα για το καθισματάκι πες μου αν μπορεις πιο εχετε να εχω τον νου μου γιατι παραπονιεται ο αντρας μου που τον κρατάμε! δεν εχει κ άδικο! ασε που ξεκινησε να κολυμπάει ο μικρός κ φοβάμαι μη χτυπήσει!! Για τη δονηση στο ρηλαξ ρώτησα την Πατσούρου κ μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα.. να χρησιμοποιω οτι βλέπω οτι ηρεμει το μωρό.. για την (λεμε πχ) 1 ωρα που θα τον εχω εκει δεν είναι θέμα.. ουτως ή αλλως ο μηχανισμός ειναι στα ποδαράκια κ στο κεφάλι έρχεται λίγη ποσότητα (αφού εχει το βάρος του που το εξασθενεί!).. ετσι τη τιμαμε κ τη δόνηση!!!!

Αυτήν την πολυθρόνα την ειχα δοκιμάσει οταν ήμουν έγκυος και μόλις κάθισα δεν μπορούσα με τίποτα να ξανά σηκωθώ... Μου φάνηκε χαμηλή και κάπως βαθύ προς τα μεσα το κάθισμα... Βέβαια μπορεί λόγω κοιλιάς και βάρους να μην με βόλευε τότε! Θα πάω παλι να την δω αν ειναι!

Το καθισματάκι ειναι περίπου σαν κι αυτο εδώ

19600_19_200113.JPG

Και βολεύει παρα πολυ εγώ την ξαπλώνω και δεν χρειάζεται να την κρατάω καθόλου. Την πλένω κι αυτη χτυπάει ποδαράκια και χεράκια στο νερό και παίζει. Κρίμα ειναι να τον κρατάτε ακομα στα χέρια και να κουράζεστε.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Στην αρχή κι εγω αγχωνομουν με το πως θα σηκωθω αλλά στην πορεία (τη 2η κιολας φορά) μου φυγε το αγχος κ σηκωνομαι μια χαρά! Ναι πάνε δοκιμασε την να δεις πρωτα! Αααα καταλαβα πιο καθισματάκι λες! Θα στειλω τον αντρα μου να το δει...

Γεια σας κορίτσια! :)

Έφη μου αυτό το καθισματάκι για το μπάνιο το έχει και η ξαδέρφη μου στην ανηψιά μου και την έχει βολέψει πολύ! Θα το δανειστώ και εγώ να το δοκιμάσω γιατί δεν ξέρω αν βολεύει για τα αγοράκια (μήπως πιέζεται το πουλάκι τους) και αν τον δω να του αρέσει θα πάω να το πάρω σίγουρα, γιατί τώρα τον έχω σε ένα σφουγγάρι μέσα στο μπανάκι του αλλά έχει ψηλώσει και τα πόδια του τα μαζεύει και δεν χωράει!

Τατιάνα μου και εγώ έχω μια κουνιστή πολυθρόνα (την είχα βρει στις εκπτώσεις στον σκλαβενίτη και επειδή ήθελα να αλλάξω το σαλόνι μου την πήρα πριν μείνω έγκυος) όχι σαν αυτή αλλά σαν κανονικό καναπέ μονοθέσιο που σηκώνεις τα πόδια και ξαπλώνει κιόλας και στην αρχή με είχε βολέψει πολύ τώρα που μεγαλώνει προτιμάει την βόλτα αγκαλιά και όχι το κούνημα!!! αλλά γενικά είναι πολύ ξεκούραστες αυτές οι πολυθρόνες!

Τασούλα μου να αλλάξεις μερικές πιπίλες στο μπουκάλι μέχρι να βρει αυτή που θα της θυμίζει το στήθος σου! Και για αρχή καλό είναι να μην την ταίσεις εσύ γιατί εσένα μυρίζει το γάλα στο στήθος σου και ξέρει ότι απο κει τρώει κανονικά και δεν πρόκειται να το δεχτεί απο σένα. Μόλις το μάθει όμως και χρειαστεί δεν θα την ενοχλεί να το κάνεις και εσύ. Όσο για το γάλα αυτό που βγαίνει πάνω είναι το λίπος κάθεται κάτω το νερό και πάνω ανεβαίνει το λίπος απο το γάλα. Όσο για το βάρος σας νομίζω ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι και εμείς στον τρίτο ήμασταν 5330 και τώρα που θα πάμε εγώ νομίζω ότι πάλι δεν θα έχουμε πιάσει κιλό ίσως με τα βίας τα έξι. Βέβαια ξέρω ότι όσο μεγαλώνουν δεν θα παίρνουν πολύ βάρος γιατί αρχίζουν και κινούνται και το καίνε κιόλας. Αρκεί να είναι μια χαρά και να μεγαλώνει.

Όσο για την βάφτιση ήθελα και εγώ να σας ρωτήσω αν το έχετε σκεφτεί. Εμένα θα τον βαφτίση η αδερφή μου και είχε αρχίσει ήδη να ψάχνει σαν τρελη τι θέμα θα είχε. Βέβαια ασχολείται με αυτό γιατί της αρέσει και έχει φτιάξει πολλά, στις φίλες της, σε γνωστές όποια θέλει να κάνει κάτι χειροποίητο πλέον πάει στην αδερφή μου! Τώρα εμείς αποφασίσαμε ότι το θέμα μας θα είναι τα μπαλόνια! Μου αρέσει σαν ιδέα γιατί εμένα μου αρέσει το χρώμα γενικά και ήθελα κάτι που θα χαιρόντουσαν και τα παιδάκια που θα έρθουν. Λέμε να την κάνουμε ή την άλλη μέρα του πάσχα ή αλλιώς μετά στις 31 Ιούλη ή 16 Αυγούστου που είναι και η επέτειος μας! Θα δω τώρα γιατί εξαρτάται και απο τα οικονομικά μας για Μάη. Όσο για το όνομα του μικρού είχαμε πριν χρόνια αποφασίσει ότι αν είναι αγόρι θα έπαιρνε του μπαμπά του άντρα μου και αν ήταν κορίτσι της μητέρας μου, αλλά επειδή όταν έμεινα έγκυος μετά απο τόσα χρόνια τον έταξα κιόλας γιατί ήθελα να πάνε όλα καλά θα έχει δύο ονόματα Νικόλαος - Φανούρης και θα τον φωνάζουμε Νίκο.

Εμείς κορίτσια έχουμε μπει με τα μπούνια στο μεγάλο άλμα και έχουμε πολύ γκρινια! Όλα του φταίνε με το παραμικρό κλαίει!!! Θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν θα κρατήσει έναν ολόκληρο μήνα!

U85pp3.png

Καλημερα κορίτσια!

Τασουλα μου δοκίμασε ξανά με το μπιμπερό μεχρι να συνηθίσει το μικρο να είσαι σίγουρη οτι θα τρώει από αυτό όταν λείπεις γιατί μετά θα το εχεις άγχος!

Εφη μου δεν κανει να θηλαζεις στο κρεβάτι με τους πόνους που εχεις! Καλύτερα κάθισε σε μα καρέκλα της κουζίνας να στηρίζεται η πλάτη!

Πάω να ταΐσω.

Διαφημίσεις

Εντάξει τάισα άλλαξα πάνες δυο φορες κ μεγάλης κ μικρού εννοώ κ επανήλθα!

Τασουλα μου ξέχασα πριν να σου πω οτι ειναι φυσιολογικο το χρωμα στο γάλα που αποψυξες! Στην κατάψυξη διατειρειται μεχρι κ 3 μηνες αλλά για σίγουρα αν θελετε να κοιτάξω στο βιβλίο του παιδιάτρου μου κ να σας πω.

Η Άνοιξη θεμα για τη βάφτιση τι λέτε μπορει να περιλαμβάνει σαν διακόσμηση εκτός απο πολλα λουλούδια φυσικά;;; Κανένα χελιδόνακι κ τι άλλο;;;

Αναστασία για ρωτά τον γραφίστα σου να μας πει καμία ιδέα!

Αγάπη το ξέρω οτι στο κρεβάτι ειναι χειρότερο αλλα και οι καρέκλες μας ειναι ακομα πιο δύσκολες και δεν βολεύουν... Πρέπει να βρω καμια πολυθρόνα ή καρέκλα θηλασμού...

Ωραίο το θέμα άνοιξη!!! Τι θα έλεγες να προσθέσεις και κατι σαν αυτο:

pinwheels.jpg

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Τετοια εννοουσα εγώ για την Αγάπη!! :) ομορφα ε??

Καλά κοριτσια επιτέλους μετά από μια εγκυμοσυνη κ δυσκολη αρχη με το μικρό μου ξεκινησε η ορεξη για μαγειρεμα κ φυσικά κ η δυνατοτητα! Χιχι!! :) εκανα τυροπιτουλα προχθες σημερα πάλι τυροπιτακια μπουκιτσες, εχουμε να κανουμε κ ψωμάκι κ κάτι μπεργκεράκια...!!ποοοοσο μου αρεσει η μαγειρική!

Αγάπη το ξέρω οτι στο κρεβάτι ειναι χειρότερο αλλα και οι καρέκλες μας ειναι ακομα πιο δύσκολες και δεν βολεύουν... Πρέπει να βρω καμια πολυθρόνα ή καρέκλα θηλασμού...

Ωραίο το θέμα άνοιξη!!! Τι θα έλεγες να προσθέσεις και κατι σαν αυτο:

pinwheels.jpg

Εφη μου ωραία ιδέα ευχαριστω!

Τετοια εννοουσα εγώ για την Αγάπη!! :) ομορφα ε??

Καλά κοριτσια επιτέλους μετά από μια εγκυμοσυνη κ δυσκολη αρχη με το μικρό μου ξεκινησε η ορεξη για μαγειρεμα κ φυσικά κ η δυνατοτητα! Χιχι!! :) εκανα τυροπιτουλα προχθες σημερα πάλι τυροπιτακια μπουκιτσες, εχουμε να κανουμε κ ψωμάκι κ κάτι μπεργκεράκια...!!ποοοοσο μου αρεσει η μαγειρική!

Τατιάνα μου τόσο νεα κ σου αρέσει κ η μαγειρική κ είσαι κ πολυ καλη μανούλα μπράβο κορίτσι μου αξίζεις πολλα συγχαρητήρια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...