Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε? τα μπεμπακια?

Περασες ωραια Τασουλα μου? μπορει επειδη ησουν κουρασμενη κ ξενυχτισα να μην εβγαλες μη σε αγχωνει!

Αγάπη οθτε εσυ βρηκες? :( αχουυυ.... :(

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια!

Σάββατο σημερα και εχει και πολυ καλή μερα!!!

Ποιες θα πάνε καμια βολτούλα;

Πάντως βλεπω όλες προβληματιζόμαστε με το θέμα του νονού!! Μακάρι βρε κορίτσια να είμασταν κοντά να βαφτιζε η μια της άλλης!! Χιχιχιχι :-P

Τατιάνα μου θα έχουμε θέμα το τρίγωνο... Μου αρέσουν οι αυστηρές γεωμετρικές γραμμές και σχήματα... Τα χρώματα που εχω σκεφτεί ειναι μαύρο, χρυσό, κοραλι και της μέντας!

Τασσουλα μου τι καλα που βγήκατε! Μπράβο! Πάντως πιστεύω οτι η άντληση γενικά δεν ειναι ενδεικτική με αυτο που θα έτρωγε το μωρο αν το έβαζες στο στηθος... Έτσι νομίζω δηλαδή... Μην αγχώνεσαι!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Πωπω κορίτσια μεγάλο πράγμα ο νονός!!! Δεν μπορεί θα βρείτε καλέ!!! Μην βιαζεστε είναι νωρίς ακόμα!!! Εγώ θα το πέταγα και σε κανέναν εδώ και εκεί!!!

Πέρασα πολύ όμορφα κορίτσια αλήθεια, ηταν με ζωντανή μουσική που έχω να πάω δεν ξέρω και εγώ από πότε!!! Και ειμουνα πολύ αρνητική στο να πάω!!!

Θα σταματήσω να γκρινιαζω σίγουρα είναι και λόγω της δουλειάς!!! Θα θηλάζω το μωρό μου κατ απαίτηση και οτι γίνει!!! Πήγα να πάρω γάλα για το μωρό για να έχω και έχει το μικρό 10,50 δεν πήρα τελικά γιατί τσαντιστηκα!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κορίτσια! Πάλι αϋπνίες χθες βράδυ..ποσην ωρα κάναμε να κοιμηθούμε..αλλα..με κατα συγκίνησε το πρωί γιατι ενώ είχε ξυπνήσει με έβλεπε που κοιμόμουν και δεν έκανε φασαρία και μονο όταν ξυπ νησιά κι εγώ και του πα καλημέρα άρχισε να μου λέει τα λογάκια του χαρωπά χαρωπά..!!

Τέλειο το θέμα " βάπτιση" που ανοίξαμε!! Καλα ε...

Εφη η ιδέα σου για το μοναστήρι μ αρέσει πααααρα πολυ! Εγώ γενικα δεν ειμαι πολυ των στολισμων( είχαμε καβγά με την κουμπαρα πάνω απο τα λουλούδια..!!) και μ αρέσει κι η ατμόσφαιρα που βγάζουν τα μοναστήρια..θα θελα να χα παντρευτεί και σε μοναστήρι αλλα, εντάξει κατανοώ ότι δε γίνεται το μυστήριο του γάμου εκεί...είχα ρωτήσει πάντως για ενα εγκαταλελειμένο μοναστήρι, πανέμορφο βυζαντινό, και μου σαν πει ουτε εκεί γίνεται..τωρα αν δεν καταφέρω αυτο με τη θάλασσα θα ξαναρώτησα για το μοναστήρι! Ειναι και τέρμα Θεού θα έρθουν μονο όσοι πραγματικά το θέλουν και δε θα μεζευτει η σαρα κ η μαρα όπως στο γάμο!

Τασουλα μου δε συγκρίνεται η ποσότητα που τραβά το μωρο και αυτο που αντλείς..το θηλαστρο δίνει άλλο ερέθισμα.ακομα και τα πανάκριβα νοσοκομειακά δε συγκρίνονται με το πιπίλισμα του μωρού. Μη σκας. Συνέχισε όσο μπορείς. Όσο για τις τιμές στα γάλατα εντάξει...απλά τραγικές! Δες αν τα καταφέρνεις να πίνει μονο όσο λείπεις ξένο η αντλημένο μητρικό και μετά το εξάμηνο μήπως μπορεί να σε περιμένει να γυρίσεις τρώγοντας στέρεες.ποσες ώρες θα λείπεις;

Ελπίζω να πέρασες τεεεελεια!!! Μπράβο ρε κορίτσι καλα έκανες και βγήκες!

Εγώ την εχω παλέψει μονο με κανα δυο καφέδες σε σπίτια μη καπνιζόντων με το μικρό στο αυγό. Ευτυχώς σε ξένο περιβάλλον συνήθως κοιμάται..!

Κλείσανε δυο εικοσιτετράωρα που δεν εχει κανει κακά ο μικρός κ κοντεύουμε για το τρίτο..μην σας πω ότι μπορεί κι αυτο να κλείνει σε καμια ωρα..πήρα και την παιδίατρο για σιγουριά..μου πως ειναι φυσιολογικό εκτός κι αν δεις ότι διαμαρτύρεται.

Αγάπη θελω τοοοοσο να ξανάρθω Κύπρο!!, αχ....είχα παει πενθήμερη κι ήταν τεεεελεια! Ποτε πιστεύετε ότι μπορούμε να πάμε κανενα ταξιδάκι με το μικρό μαζί? τύπου μίνι διακοπές δλδ...

Σκέφτομαι τωρα που εχω χρονο να παραγγείλω φιγουρακια απο σούπερ Μάριο και αλλα βιντεογκειμς ( που μ αρέσουν) και να τα φτιάξω εγώ μπουμπουνιέρες..θα μου βγει λίγο πιο ακριβά αλλα νομίζω ότι θα μ άρεσε πιο πολυ!

Προσκλήσεις θα τις ζωγραφίσω η εγώ η ο άντρας μου κ θα τις τυπώσουμε εμείς πάλι.

Ονόματα για τα ζουζούνια σας έχετε βρει; Σ εμάς έγινε θέμα ολόκληρο κι ακομα στη συζήτηση είμαστε..! Εγώ το χα ταξει κιόλας όταν ήμουν έγκυος κ δε θελω να το ξετσξω..άλλωστε το λέει κι η παροιμία..μην τάξεις σε άγιο κ σε παιδί!!

Διαφημίσεις

Εφη μου ναιιι..μακαρι!! Πολύ πολύ πολύ ωραία χρώμτα!! ειδικά το χρυσό με της μέντας εντυπωσιακόοοο!!!! ;) εμείς λέμε να πάμε μια βολτούλα! Θα πάμε κ στο σουπερ κ έχει μια παραλία που εχει φλαμίνγκο κ.λέμε να πάμε να τα δούμε! :) εσεις θα πάτε??

Τασούλα μου χαίρομαι ρε κορίτσι!!! Να το ξανα κάνετε γιατί όχι?! Το εχω πάθει κι εγώ αυτό να πω οχι στην αρχή κ μετά να μετανιώνω που δεν ειχα σκεφτει νωρίτερα να πάω!! χιχι!! Όσο για το γάλα κι εγώ έχω ενα στο σπίτι στην άκρη βέβαια για παν ενδεχόμενο και το ειχα πάρει κι εγώ κάπου εκεί της φριζολάκ.. φυσικά τον Φεβρουάριο λήγει κ ετσι τζάμπα τα λεφτάκια αλλά λέω καλύτερα ετσι παρά αμα δεν ειχα ξαφνικά γαλα ή γινοτανε κατι χτυπα ξύλο να ψάχνομαι!! Βεβαια δεν ειχα κ αντλημένο!! τώρα που έχω δεν ξερω αν θα πάρω οπως λες!!

Αναστασία μου εγώ τωρα τελευταια αμα δε παει 12 το βραδυ δε μπορω να κοιμηθω κ φυσικά στις 12:30 με ξυπναςι ο μικρός!! χαχα!! ρι καλό αγοράκι που ηταν ο μπομπιράς σου!! εμένα δε θα κλάψει αμα με δει διπλα του αλλα θα πέσουν κλω

Ναι! Έκλεισα καφέ την Τρίτη! Βρήκανε μαγαζί τα κορίτσια που απαγορεύεται το κάπνισμα και θα πάμε εκεί..εντάξει,,εχει πέσει πολυ σποράκι...άλλες δυο έγκυες η παρέα..πωπω θα μαι η " παλιά" και θα τις συμβουλεύω Χεχεχε!

Κορίτσια ερώτηση κρίσεως... Αγόρασα πανεεεεεμορφο καρότσι, έρωτας με την πρωτη ματια, σούπερ πολυμορφικό, ανοίγει απο δω απο κει, σκέρτσα διαφορα, κατεβαίνει, ανεβαίνει, κουκούλες, ποδόσακοι χαμός..( +λεφτά..) και ΔΕΝ μπαίνει στο ασανσέρ..αλλα, επειδή ειμαι και πρωτάρα και χαζή, δεν κλείνει με το ενα χέρι...άντε τωρα να κατεβαίνω μόνη μου, να κουβαλώ μωρο κ καρότσι κ να θελω να το ανοίξω στην εξώπορτα.. Εχει κ σκάλες απο το ισόγειο στην έξοδο έξτρα...ειναι κ λίγο βαρύ. Λίγο όμως, νταξει αυτο το χω..το αγόρασα ουσία έγκυος..ολα φαινόντουσαν ρόδινα κι εύκολα τότε!!!χαχαχα!

κλωτσιές κ μπουνιές!! χιχι!! το μοναστηρι μου το ειχε προτίνει ο πεθερός μου αλλά επειδη ζητησα να κανουμε κ τα 2 μαζί δε θα κάνουμε εκεί τίποτα! στο επόμενο τώρα πρώτα ο Θεός! Σε ενα μοναστηρι κοντά στη Λάρισσα κ όποιος θέλει ας ερθει!! :) Κοιτα το ολο θέμα με το ταξιδάκι έίναι αν πάρεις αεροπλάνο το αεροπλάνο κ γενικά η διαδρομή! εγώ στις 43 μερες αν δε κανω λάθος ταξιδέψαμε απο θεσνικη σαμο με αεροπλάνο κ ήταν πολύ άνετο γιατι κοιμόταν ο μικρός κ ξύπνησε μόνο για να τον θηλασω στην κάθοδο!! βεβαια δεν περιμενα καθολου στις ουρές κ πήγα μόλις ξεκίνησε η επιβίβαση! και τώρα τον Φςβρουάριο θα έρθουν κάτι φίλοι εδώ στους Φούρνους που έχουν σπιτι κ λέμε να πάμε για ενα 3μερο!! Να δούμε!!

Θα σου βγουνε όντως πιο ακριβά αλλά δεν πειράζει!! χαλάλι!! πάλι εσεις!? τι ωραιιιια!!! :) Λέω να σας προτιμήσω!!! 😛 θα μπορεσει να ζωγραφισει κάτι κ για μας ο μπαμπάκας σας?! :)

Τατιάνα καλαααα! Εννοείται κλωτσιδι υπάρχει..ποδήλατο κανει ο μικρός..προπονείται για το γύρο της Γαλλίας...

Αχ αχ αχ αχ

Φλαμίνγκο? θελω κι εγωωωωω! Αχ ποσο σε ζηλεύω!!

Απο αυτά που είπες μονο το σούπερ μπορώ να κανω...σνιφ.. Οδό για θάλασσα...ε το καλοκαιράκι που θα πάμε Ζάκυνθο..

Εφη μ αρέσουν τα χρωματακια σου γτ ειναι πρωτότυπα.πηξαμε στο γαλάζιο και το ροζ. Γουστάρω!!!

Τατιανα μου...τι καλη που εισαι!!! Θβρουμε μωρε καποιον..αλλα θελω ν αγαπαει το παιδακι..ο μεγαλος εχρι πολυυυ καλη νονα κ δν θελω ν ζηλευει ο μικρουλης.. Καλα τι ωραια βολτα θ κανετε...μπραβο! Κ το 3ημερο σουπερ!!!

Αναστασια μου οππτε θες πας εκδρομουλα..ειναι η καλυτερη περιοδος! Οποτε πειναει τον θηλαζεις...αργοτερα θ εχεις ν κουβαλας φαγητα, μπλεντερ κλπ. Το καροτσι μπορεις ν το αφηνεια στην εισοδο η ειναι μεγαλη πολυκατοικια; εμεις ας πουμε το αφηνουμε κατω αλλα ειμαστε σρ διωροφο οικογενειακο

Τασουλα τι καλα που βγηκατε..ν το ξανακανετε..

Κ εγω το ιδιο θηλαστρο ειχα αλλα ποτε δν αντλουσα πολυ..παρ ολα αυτα το μωρο ετρωγε κανονικα.. ρωτα τον παιδιατρο γθα πιο φθηνο γαλα.. εγω στον μεγαλο που ειχα παρει για ωρα αναγκης μ ειχε προτεινει ενα φθηνο, το guigoz.

Κοριτσια η 9η ειναι ρβδομαδα αλματος;;

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εμείς 50 ημερών Αναστασία πήγαμε 4ημερο ορεινή Ναυπακτία και όλα καλά!!! Με την μεγάλη μου πηγαίναμε κάθε μήνα στην Ελλάδα και επτα μηνών στην Κύπρο αεροπορικώς. Μην το φοβάσαι δεν παθαίνουν τίποτα!!!

Με το καρότσι έχω το ίδιο πρόβλημα. Αφήνω το μωρό στο σπίτι, ανοίγω το καρότσι στην είσοδο και ανεβαίνω και παίρνω το μωρο!!

Και εγώ κορίτσια είχα ρωτήσει για γάμο σε μοναστήρι αλλά δεν γινόταν βέβαια και για την βάπτιση φοβηθηκα οτι δεν θα δεχόντουσαν το όνομα Ηλέκτρα και έτσι το έκανα στο χωριό την μάνας μου και ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!! Εκεί θα το κάνω πάλι και στην δεύτερη, το μωρό μου γελαγε στην κολυμπήθρα!!!

Πήγα στα jumbo γιατί ήθελα να ψωνισω για την μεγάλη που αύριο θα της κάνω πάρτι γεννεθλίων και αργησα λίγο!!! Το μωρό έκλαιγε γιατί πεινουσε και είχα αφήσει γάλα από την κατάψυξη για να της δώσουν είτε ο άντρας μου είτε η μάνα μου!!! Έφυγα αρον άρον γιατί αγχωθηκα. Η μικρή δεν παίρνει το μπιμπερο με τίποτα και κλαίει!!! Το βγάζει με την γλώσσα και έκλαιγε σπαρακτικά!!! Της έδωσα και φρεσκοαντλημενο μήπως είχε χαλάσει της κατάψυξης αλλά τίποτα κλάμα!!! Την έβαλα στο στήθος να ηρεμήσει και ρουφαγε και έκλαιγε, ήπιε αρκετό γαλατάκι και προσπάθησα να της ξανά δώσω μπουκάλι και στην προσπάθεια μου έκανε εμετό όλο το γάλα που είχε πιεί....... Εκλαιγα από την στεναχώρια μου, γιατί πρέπει το μωρακι μου να το περάσει αυτό;; θέλει την μανούλα του!!! Τι να κάνω για να πάρει μπουκάλι;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εμείς 50 ημερών Αναστασία πήγαμε 4ημερο ορεινή Ναυπακτία και όλα καλά!!! Με την μεγάλη μου πηγαίναμε κάθε μήνα στην Ελλάδα και επτα μηνών στην Κύπρο αεροπορικώς. Μην το φοβάσαι δεν παθαίνουν τίποτα!!!

Με το καρότσι έχω το ίδιο πρόβλημα. Αφήνω το μωρό στο σπίτι, ανοίγω το καρότσι στην είσοδο και ανεβαίνω και παίρνω το μωρο!!

Και εγώ κορίτσια είχα ρωτήσει για γάμο σε μοναστήρι αλλά δεν γινόταν βέβαια και για την βάπτιση φοβηθηκα οτι δεν θα δεχόντουσαν το όνομα Ηλέκτρα και έτσι το έκανα στο χωριό την μάνας μου και ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!! Εκεί θα το κάνω πάλι και στην δεύτερη, το μωρό μου γελαγε στην κολυμπήθρα!!!

Πήγα στα jumbo γιατί ήθελα να ψωνισω για την μεγάλη που αύριο θα της κάνω πάρτι γεννεθλίων και αργησα λίγο!!! Το μωρό έκλαιγε γιατί πεινουσε και είχα αφήσει γάλα από την κατάψυξη για να της δώσουν είτε ο άντρας μου είτε η μάνα μου!!! Έφυγα αρον άρον γιατί αγχωθηκα. Η μικρή δεν παίρνει το μπιμπερο με τίποτα και κλαίει!!! Το βγάζει με την γλώσσα και έκλαιγε σπαρακτικά!!! Της έδωσα και φρεσκοαντλημενο μήπως είχε χαλάσει της κατάψυξης αλλά τίποτα κλάμα!!! Την έβαλα στο στήθος να ηρεμήσει και ρουφαγε και έκλαιγε, ήπιε αρκετό γαλατάκι και προσπάθησα να της ξανά δώσω μπουκάλι και στην προσπάθεια μου έκανε εμετό όλο το γάλα που είχε πιεί....... Εκλαιγα από την στεναχώρια μου, γιατί πρέπει το μωρακι μου να το περάσει αυτό;; θέλει την μανούλα του!!! Τι να κάνω για να πάρει μπουκάλι;;;

Τασουλα πολυ ωραιο το ονομα σας..πλησιαζουν τα γενεθλια σας ε; για τη δευτερη κορουλα εχετε σκεφτει ονομα;

Λοιπον δεν μπορω ν σε βοηθησω κ πολυ, με τον μεγαλο τραβηξα ακριωως τα ιδια.. δν ηθελε καθπλου μπουκαλι κ μια φορα που ηπιε ξενο το εκανε εμετο.. ευτυχως τοτε δουλευα 3ωρα κ ετσι εγκατελειψα την προσπαθεια.. Εσυ θ μου πεις τωρα οτι δν εχρις αυτη την πολυτελεια οποτε.....υπομονη! Ειμαι σιγουρη οτι μετα απο κπ προσπαθειες θ το πιασει. Πρεπει ν αφηνεις κπ αλλο ν της δινει το μπουκαλι, απο σενα δν θ το δεχτει ποτε.. καλυτερα ν εισαι κ εκτος σπιτιου. Θα κλαψει σιγουρα πολυ κ θ σας σπαραξει την καρδια..αλλα θ τα καταφερει στο τελος.. εμεις το περασαμε αυτο στον 9ο μηνα κ παλι δν ηταν ευκολο.. ποσο μαλλον σε ενα μικρο μωρακι.. Μακαρι ολες οι μανουλες ν καθονταν ενα χρονο σπιτι κ ν μην χρειαζοταν ν περασουν αυτη την επιπονη διαδικασια

Επισης εναλλακτικες που εχω ακουσει αλλα δν ξερω πως ειναι στην πραξη ειναι ν της το δωσει καποιος με συριγγα η με κουταλακι..

Μην αγχωνεσαι, σιγα σιγα προσπαθηστε κ ολα θ πανε καλα... σκεψου ποσες μανουλες εφαρμοζουν μικτη η δινουν αντλημενο, τα μωρακια συνηθιζουν παντα!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Αχ Τασουλα..πολυ στενοχωρήθηκα..τι κρίμα να το περνάνε αυτο τα μωράκια μας..το χω πει ότι ενα κράτος σωστό θα έπρεπε να επιβραβεύει τη μητρότητα, το πιο δύσκολο επάγγελμα απ ολα. Έπρεπε να μένουμε σπίτι με μισθό και να μεγαλώνουμε σωστούς ανθρώπους..μέχρι τουλάχιστον 5-6 χρόνων. Αυτο με τη σύριγγα που λέει η Βάσω το χω ακούσει κι εγώ..δεν ξέρω κατα πόσον ειναι εφικτό σε τόσο μικρουλι μωράκι..δοκίμασε άλλο μπουκάλι ισως...διαφορετική άκρη εννοώ.. Πόσες ώρες θα λείπεις? της δίνεις πιπίλα? ( όχι ότι συμφωνώ με την πιπίλα αλλα αν της δίνεις τότε δεν εξηγείται να μην παίρνει μπουκάλι..μάλλον της λείπεις...άκου το μωρε το γλυκουλι..σε καταλαβαίνει..)

Σημερα βγήκαμε έξω να φάμε οικογενειακώς! Την ταισα και την άλλαξα -αυτο ήταν κάπως άβολο- στο αμάξι πριν κάτσουμε και ευτυχώς ολα καλά...

Αναστασία ποιο ειναι αυτο το βυζαντινό μοναστήρι;;;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...