Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Τασσουλα να συνεχίσεις όπως είσαι! Και εμείς στα ίδια κιλά είμαστε! Να μην πάρεις κατι και να μην αγχώνεσαι! Εμείς για αλλεργίες δεν εχω προσέξει κατι, αλλα τρώω σχεδόν τα πάντα και αυτά που θεωρώ επικίνδυνα για αλλεργία σε μικρές ποσότητες για να βλεπω αν γίνει κατι... Δεν πιστεύω οτι χρειάζεται να την ξυπνάς... Το ειχα ρωτήσει κι εγώ τον παιδίατρο και μου ειχε πει οχι! Απο ρέψιμο μια απο τα ίδια, ειδικά τα βραδια ποτε! Τρωει και την βάζω κάτω!

Τατιάνα μου όπως σου ειπε και η Τασσουλα να φροντίσεις να έχεις καλο φωτογράφο! Τι ωραίες ειναι οι ετοιμασίες! Κι εγώ στον δικό μου, πριν ενα χρόνο, τα ετοίμασα ολα μόνη μου! Ήθελα να ειναι ολα εξ' ολοκλήρου δική μου δουλεια! Τώρα εχω ξεκινήσει την οργάνωση για τη βάφτιση! Θέλω να γίνει νωρίς, αρχές καλοκαιριού!

Οι υπόλοιπες έχετε αρχίσει να σκέφτεστε καθόλου τα της βάφτισης;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τασσουλίτσα μου κι εγώ ξεκίνησα τα γαλακτοκομικά κ βλεπω οτι ο μπέμπης δεν εχει πρόβλημα...βεβαια τρώω πχ τυροπιτα ή τριμμένο τυρί κ δε πίνω γάλα ουτε τρωω γιαούρτθ κτλ! είδα διαφορά με τη σοκολάτα που ξανα ετρωγα κ ο μικρός είναι λίγο στη τσιτα κ στους ξηρούς καρπούς κ έτσι τρώω τα κρυφα μόνο κ ελάχιστα! Όσο για τις αντλήσεις είμαστε στο άλμα μας οπότε θα σου συνιστούσα να μην αντλήσεις για να μην εχεις το αγχος οχι τιποτα άλλο... κι εγώ το σταμάτησα γιατι ο μικρός αδειάζει όλο το στήθος μου.. κ το βραδυ που ξυπνάει τρωει αρκετα κ κοιμάται! πάντως μην αγχωνεσαι βρε κουκλα μου γιατί το κάνεις χειρότερα!! :/ Καλά εμένα μόνο την ημέρα ρεύεται κ πάλι όχι πάντα.. το βραδυ ειχε κοπεί εδώ κ καιρό.. κ οπως σε ειπαν κ τα κοριτσια τα κιλάκια κ η αναπτυξη απο παιδι σε παιδί διαφέρουν! μην αγχώνεσαι!! Ναι ναι ξέρω τον φωτογράφο θα τον τιμήσω δεόντος!! χιχι.. είναι κ ο αδερφος του κουμπάρου φωτογράφος αλλα κ ένας φίλος οπότε έναν απο τους δυο ανάλογα ποιος μου αρεσει πιο πολύ σα δουλειά..

Εφάκι μουυυ ξεκίνησες από τωρα ετοιμασίες??τι θεματάκι θα έχεις αν επιτρεπεται?! Ωραίες οι ετοιμασίες!! χιχι!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Ευχαριστώ κορίτσια μου ανεβαζετε το ηθικό!! Θα συνεχίσω όπως ειμουνα!!! Θέλω να πιστεύω οτι το μωρό μου δεν λιμοκτονει!!! Ειμουνα έτοιμη να της δώσω ξένο!! Κάθε φορά που κλαίει νομίζω οτι πειναει και απο μένα δεν χορτενει!!! Πρέπει να ξεπεράσω την φοβία γιατί με περιμένουν δύσκολες μέρες με την δουλειά. Έχω μαζέψει 1400μλ σχεδόν 5 μέρες δηλαδή 2 γευμάτων. Άρα δεν έχει νόημα τζάμπα ταλαιπωριεμαι για τόσο λίγο. Αν καταφερνω να αντλω πριν φύγω για δουλεία και αφήνω κάτι έχει καλώς αλλιώς ξένο. Θα κάνω μικτή διατροφή αλλά όσο θα πιάνει στήθος θα το δίνω. Θα έχω θηλασει 3μιση μήνες και θα συνεχίσω αλλά όχι αποκλειστικά!!

Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είναι Ιούνιος ή Ιούλιος αλλά κάπου εκεί θα γίνει η βάπτιση. Με την νονά λέμε για την μικρή γοργόνα να είναι το θέμα μας. Στην μεγάλη μου είχα την χιονάτη και ήταν πολύ ωραία!!! Τώρα θα δούμε, το σκέφτηκε η νονά μας γιατί την φωνάζει συνέχεια γοργονιτσα την μπεμπα.

Χθες λοιπον ο γιατρός μας βρήκε καλές, οτι κρατάμε κεφαλακι, οτι πατάμε στα ποδαρακια, το κεφαλακι μας, οτι έχουμε μαγουλακια και μπουτακια (που τα βρίσκουμε δεν ξέρω) του γελαγε συνέχεια μέχρι που κάναμε το εμβόλιο...... τέτοιο κλάμα δεν έχει ρίξει ποτέ ξανά. Μιλάμε για κλάμα χωρίς αναπνοή!!! Μου είπε ο γιατρός οτι μπορεί να έχει γκρινιτσα αλλά σε γενικές γραμμές σήμερα είναι καλά. Χθές μετά το εμβόλιο ήθελε συνέχεια στήθος. Από πόντους είμαστε 60 και περίμετρος κεφαλής 37. Τα δικά σας τι κεφάλι έχουν;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Έφη μου έχεις δίκιο, των κοριτσιών εδώ τα δικά μωρά είναι αγοράκια και δεν πρέπει να τα συγκρινω με το δικό μου που είναι κοριτσακι!!! Σίγουρα έχουν άλλον ρυθμό ανάπτυξης!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μανούλες κ μωράκια σας χαιρετώ! Καταρχήν γιατι δεν ρεύονται πλέον τα μωρά σας;; Δεν πρεπει να συνεχίσουν να ρεύονται γιατι ειναι ακόμα επικίνδυνο; Εγω τον βάζω στον ώμο μέχρι να ρευτεί κ νύκτα κ μέρα!

Τασιούλα μου ποσο πολυ αγχώνεσαι για το θηλασμό; Συμφωνώ κι εγω με τα κορίτσια οτι σου είπε ο γιατρός αφού ειναι ολα οκ. Αν εχεις αμφοβολια ακόμη τότε πάρε δευτερη γνώμη απο άλλο παιδίατρο γιατί ότι κ να σου λέμε εμεις εδω δεν είμαστε ειδικοί! Επίσης προτείνω να μην σου πούμε τα δικά μας μέτρα της περιμέτρου κεφαλής κ ύψος για να μην αγχώνεσαι!

Τατιάνα μου το ωραίο το θεμα σου! Και τι περίπου θα περιλαμβάνει η διακόσμηση για το τσίρκο; Εγω θελω να βαφτίσω νωρίς τον Μάιο κ σκεφτομΙ για θεμα! Καμία πρόταση;;; Οι μανούλες που έχετε βαφτίσει ήδη αγοράκι τι θεμα κάνατε;

Διαφημίσεις

Μανούλες κ μωράκια σας χαιρετώ! Καταρχήν γιατι δεν ρεύονται πλέον τα μωρά σας;; Δεν πρεπει να συνεχίσουν να ρεύονται γιατι ειναι ακόμα επικίνδυνο; Εγω τον βάζω στον ώμο μέχρι να ρευτεί κ νύκτα κ μέρα!

Τασιούλα μου ποσο πολυ αγχώνεσαι για το θηλασμό; Συμφωνώ κι εγω με τα κορίτσια οτι σου είπε ο γιατρός αφού ειναι ολα οκ. Αν εχεις αμφοβολια ακόμη τότε πάρε δευτερη γνώμη απο άλλο παιδίατρο γιατί ότι κ να σου λέμε εμεις εδω δεν είμαστε ειδικοί! Επίσης προτείνω να μην σου πούμε τα δικά μας μέτρα της περιμέτρου κεφαλής κ ύψος για να μην αγχώνεσαι!

Τατιάνα μου το ωραίο το θεμα σου! Και τι περίπου θα περιλαμβάνει η διακόσμηση για το τσίρκο; Εγω θελω να βαφτίσω νωρίς τον Μάιο κ σκεφτομΙ για θεμα! Καμία πρόταση;;; Οι μανούλες που έχετε βαφτίσει ήδη αγοράκι τι θεμα κάνατε;

Τι ωραια συζητηση..θελω κ εγω ν τον βαφτισουμε το Μαιο αλλα δν εχουμε βρει ακομα νονο...στον πρωτο ειχαμε 3-4 προτασεις απο υποψηφιους νονους κ επρεπε ν διαλεξουμε..κ τωρα στο δευτερο μωρακι τιποτα... εχω στενοχωρηθει λιγο αλλα δν θελω ν ζητησω απο κανεναν γθατι ειναι δυσκολες εποχες... δν ξερω τι θ κανουμε..

Για θεμα σκεφτομαι κτ απλο οπως ενα γαλαζιο αστερακι.. στον μεγαλο ειχαμε θεμα charlie chaplin κ ηταν πολυ ομορφο..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Μια τελειως αααασχετη ερωτηση: στην εγκυμοσυνη ειχατε τη μαυρη γραμμουλα στην κοιλια; εχει φυγει; η δικη μου ειναι ακομα εκει, το ιδιο εντονη οπως ηταν. Ειμσι κ μελαχρινη,:ισως παιζει ρολο..ελπιζω ν φυγει ως το καλοκαιρι χα χα

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλα Τασουλα μην ακούς και τι λένε στην ομάδα του αποκλειστικού που εισαι ( αν θυμάμαι καλα είχες πει για την ομάδα υποστήριξης της Πάτρας..) συνέχισε όσο μπορείς κι αν δώσεις και καμια φορά ξένο δε χάθηκε κι ο κόσμος. Πάντως δεν πιστεύω ότι το μωρο σου δε βρίσκει. Εγώ ζήτησα απ τη μάνα μου τις μετρήσεις τις δικές μου κ των δυο αδερφών μου ( κορίτσι κ αγορι) και ήμασταν εγώ 5300 και τ αδέρφια μου 4750 και 4900 οποτε μη σκας..!

Εμείς εχουμε νονά απο τη μέρα που έκανα το τεστ! Και μου εχουν κανει και 5-6 ακόμη πρόταση αλλα...τωρα παει! Θα πάρουν τα επόμενα με το καλο!

Δεν εχω σκεφτεί τιιιιιποτα..σκεφτόμαστε τη βάφτιση το καλοκαίρι σχετικά νωρίς, Ιούνιο ισως. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα έτοιμα βαφτιστικά και λέμε με τη νονά να του βρούμε δικά μας ρουχα, να τα σεταρουμε εμείς δηλαδή.. Για εκκλησία σκεφτόμαστε κατι παραθαλάσσιο..ισως και να μην εχει καν κολυμπήθρα και να το βουτήξουμε στη θάλασσα και μετά να κανουμε μπιτς παρτι!!

Θελω να ξεκινήσω ετοιμασίες..να δω για μπουμπουνιέρες, μαρτυρικά, στολισμό..

Και το βασικότερο.να ξεκινήσω ΔΙΑΙΤΑ!!!! Δε θα χωρώ πουθενά! Δε θα βλέπομαι στις φωτό!

Φοβερό το θέμα τσάρλι Τσάπλιν !!!

Α! Τασουλα εχεις ψηλό κορίτσι! Εμενα ο δικός μου ήταν πιο λίγο όταν τον μέτρησα..58 νομίζω..θα το δω. 20/12 τον πήγα για το εμβόλιο..χάλια..κλάμματα κακό..

Βάσω μου την γραμμή την έβγαλα κι εγώ στην εγκυμοσύνη... Και προχθές που πήγα στον γυναικολόγο με την αδελφή μου για τα δικά της τον ρωτάω και του λέω ποτε θα φύγει, και μου λέει δεν φεύγει... Και του λέω αποκλείεται πλάκα κανεις, οχι μου λέει δεν φεύγει απλα ίσως να ξεθωριάσει με τον καιρό... Και φαντάσου εγώ ειμαι πολυ λευκή στο δέρμα και φαίνεται!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Οσο για τη βάφτιση έχουμε πρόταση για νονά, αλλα αν δεν μας κάτσει θα το βαφτίσει η αδερφή μου! Ήθελα κι εγώ κάπου μετα το Πάσχα αλλα ο μόνος καιρός που θα μπορεί να ειναι εδώ Αθηνα η αδελφή μου ειναι μεσα Ιουνίου... Θα την κάνουμε σε μοναστήρι, μου αρέσει πολυ η κατανυκτική ατμόσφαιρα τους και θα ειναι σε εντελώς κλειστό κύκλο... Στολισμούς, εκτός απο κατι λίγα στο τραπέζι που σκέφτομαι, δεν θέλω, ολα θα ειναι απλα... Τώρα επεξεργάζομαι το θέμα μπομπονιέρες και προσκλητήριο... Οσο για τα βαφτιστικά κι εγώ δεν θέλω καθόλου αυτά τα πακέτα που κυκλοφορούν, σκέφτομαι να βρω ρούχα κανονικά... Το θέμα μας θα ειναι γεωμετρικό...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Βάσω μου την γραμμή την έβγαλα κι εγώ στην εγκυμοσύνη... Και προχθές που πήγα στον γυναικολόγο με την αδελφή μου για τα δικά της τον ρωτάω και του λέω ποτε θα φύγει, και μου λέει δεν φεύγει... Και του λέω αποκλείεται πλάκα κανεις, οχι μου λέει δεν φεύγει απλα ίσως να ξεθωριάσει με τον καιρό... Και φαντάσου εγώ ειμαι πολυ λευκή στο δέρμα και φαίνεται!!!

Χαχαχα φανταζεσαι ν ειμαστε παντα ετσι;;; παντως στο πρωτο παιδακι ειχε φυγει..η τουλαχιστον ξεθωριασε τοσο πολυ που δν φαινοταν τιποτα.. αλλα δν θυμαμαι ποτε

Αναστασια εννοειται κι εμεις αυτο καναμε μς τα ρουχα. Διαλεξε η νονα πουκαμισο βερμουδα παπουτσια απο ενα μαγαζι κ τα ταιριαξε.. θυμαμαι εψαχνε ολη την Πατρα ν βρει καπελακι (δν ξερω πως λεγεται αυτο το στρογγυλο με το γεισο). Κ τα ξαναφορεσε το παιδακι τα ρουχα στα γενεθλια του κλπ

dph2p2.pngRGM7p2.png

τι ωραια συζητηση που ανοίξαμε!! χιχι!! :) να ανταλλάσσουμε ιδέες!!! :);)

Τασσούλα μου μην αγχωνεσαι!! έτσι ακριβώς όπως το σκέφτεσαι!! Και άμα δώσεις ξένο εδωσες τι να κάνουμε? δε θα τρελθούμε κιόλας!!! τόσο καιρό τα πήγατε εξαιρετικά καλά!!! αχ γοργονάκι με φωνάζει μία κολλητή μου!!! χιχι!!! <3 Μια χαρά σας βρήκε στις μετρήσεις κι εσύ αγχώνεσαι?!?! εμας μας βρήκε 60 πόντους στις 21/12 αλλά έίμαστε αγόρια!! κεφαλή δε θυμάμαι!!!

Αγαπάκι ρεύεται την ημερα αλλά μπορέί μετά από πολύ ωρα... δηλαδη να εχει φαει εδω κ 1 ωρα κ εκεί που παίζουμε να ρευτει! τι σου αρέσει περίπου? Και στο νησάκι (την Κύπρο μας :) ) θα είανι πολύ ωραίο πχ ανεμούλες να κάνετε ή με μπαλόνια?! το τσίρκο έται όπως το σκέφτομαι εγώ θα έχει κλόουν, τις ριγέ τέντες κοκκινο σπρο, περίεργα αυτοκινητάκια ξέρεις του τσίρκου, χούλα χουπ τέτοια... τώρα πως θα τ συνδιάσω δε ξέρω!! χιχι!!

Βάσω μου τι ωραιο θέμα ο τσαπλιν!!! υπεροχο πρέπει να ήτανε!!! :) Μωρέ μακάρι να μην είμασταν οικονομικά στριμωγμένοι εμείς αλλιως θα το βάφτιζα το μπεμπάκι σου!!! ο Θεούλης με αξίωσε με μία καταπληκτική νονά κ θέλω οοοολα τα παιδακια να το ζήσουν όπως κι εγώ κ στενοχωρεθηκα τώρα που είπες αυτό... :(

Εμένα η γραμμούλα έμεινε κ όπως ειπε κ η Εφη ακριβώς τα ίδια με ειπε κ ο δικος μου γιατρός! δεν θα φύγει απλά θα γίνει λίγο πιο ανοιχτή .. οσο για τις τριχούλες πάλι καλά που κι εγώ δε τις πείραξα γιατί σαν.να φυγαν οι περισσοτερες!!

Αναστασία μου τι ωραιο κι εμέίς από την αρχή είχαμε νονό! βέβαια θα μας παντρέψει κιόλας!!! είχαμε κ άλλες 3-4 προτάσεις αλλά ήθελε ο άντρας μου τον έναν απο τους κολλητους του να μας παντρεψει κ φυσικά αυτός θα βάφτιζε κ το πρωτο!! στο επόμενο ελπιζω να υπαρχουν πρωτα ο Θεος κ εκει προτάσεις!!! Ωραιο αυτό με τη θάλασσα λες να γίνετε?!

Εφάκι μου έτσι κοπέλα μου κι εγώ!! κλειστό κύκλο!! Και πιστευω θα ειναι το καλύτερο!! Οταν λες γεωμετρικο θεμα?? :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Βγήκαμε με τον άντρα μου και τους κουμπάρους σε ρεμπεταδικο!!! Ηταν τόσο ωραία, βαφτηκα, ντύθηκα, στολιστηκα!!! Βέβαια είχα το άγχος του μωρού γιατί δεν είχα αφήσει γάλα αλλά όλα οκ δεν ξύπνησε!!!

Έβγαλα το γάλα γιατί άρχησε να πρήζεται το στήθος και έβγαλα μόνο 40μλ ........ :shock: τι είναι τώρα αυτό;;; για ποιό λόγο μου μειώνεται το γάλα άραγε;;; 3 ώρες είχα να θηλασω!!!!

Πάω για ύπνο, καληνύχτα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τι ωραια συζητηση..θελω κ εγω ν τον βαφτισουμε το Μαιο αλλα δν εχουμε βρει ακομα νονο...στον πρωτο ειχαμε 3-4 προτασεις απο υποψηφιους νονους κ επρεπε ν διαλεξουμε..κ τωρα στο δευτερο μωρακι τιποτα... εχω στενοχωρηθει λιγο αλλα δν θελω ν ζητησω απο κανεναν γθατι ειναι δυσκολες εποχες... δν ξερω τι θ κανουμε..

Για θεμα σκεφτομαι κτ απλο οπως ενα γαλαζιο αστερακι.. στον μεγαλο ειχαμε θεμα charlie chaplin κ ηταν πολυ ομορφο..

Καλημερα Βάσω μου. Ούτε κι εμεις βρήκαμε νονό ακόμη αλλά θελω να ειμαι έτοιμη ούτως ώστε μόλις τον βρούμε να το βαφτίσουμε αμέσως! Κι γω στεναχωριέμαι που δεν βρήκαμε ακόμη γιατι θελω να το βαδτισω το συντομότερο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...