Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Ευχαριστώ κορίτσια!!! Εύχομαι και στις υπόλοιπες κοπέλες που θα κανουν την αυχενική καλά αποτελέσματα!!! Περιμένουμε νέα οπωσδήποτε!!

Αϋπνίες βλέπω όλες έχουμε τελικά!

Έχει φουσκώσει λίγο η κοιλιτσα μου, η δική σας;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!Εύχομαι να είστε όλες καλά!Τελικά εγώ την αυχενική την έκανα πριν λίγες μέρες, με το που μπήκα στην 11η, επειδή εκείνη τη μέρα θα ερχόταν ο αυχενιστής από Αθήνα και ο εδώ γιατρός μου έκρινε ότι το μωράκι είχε το κατάλληλο μήκος και μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εξέταση.Έτσι γλίτωσα το ταξίδι στην Αθήνα.

Τα αποτελέσματα:φαίνονται όλα καλά στο μωράκι, η μέτρηση ήταν στο 1,85, άρα ΟΚ.Περιμένουμε τα αποτελέσματα και της αιμοληψίας για να ξέρουμε σίγουρα.Θα γίνει και έλεγχος για κυστική ίνωση, οι υπόλοιπες την κάνατε (ή θα κάνετε)αυτή την εξέταση? Το μόνο ανησυχητικό ήταν ότι μου βρήκε λίγο χαμηλά τον πλακούντα, που σημαίνει παραπάνω ξεκούραση και προσοχή μέχρι να ανέβει (ούτε επαφές)...Οπότε προς το παρόν αντίο γιόγκα και περπάτημα!

Domino καλή μου, εγώ μετα την εξ/κή έπαιρνα 4 utrogestan έως την 9η εβδομάδα, μου είπαν μετά 3 και θα τα κόψω τελείως με τη συμπλήρωση της 12ης αλλά όχι απότομα, για κάποιες μέρες 2, μετά για άλλες τόσες 1 και μετά τέλος!Επιτέλους να τα σταματήσω γιατί πιστεύω ότι μου προκαλούν περισσότερη κούραση και υπνηλία...

Tassoula και σε μένα αρχίζει να φαίνεται η κοιλίτσα...

Στις υπόλοιπες εύχομαι καλά αποτελέσματα αυχενικής!

rByGp2.png?JGgVrLmk

Καλησπερα γλυκές μου!Τι κάνετε? Πως είναι τα εμβρυακια σας και τα παιδάκια σας?

Εμείς είμαστε καλά,δόξα τον θεο!Χθες πήγα την μικρή για εμβόλιο!ευτυχώς δεν έκλαψε,παρα για λιγα δευτερόλεπτα!😊!

Εγώ έχω λιγες αναγουλες,αλλά τις προσπερνω!Έχω καλύτερη διάθεση!Μακάρι να κρατήσει!

MARYPOPINS,χαίρομαι που το μωρακι σας είναι καλά!Μάλλον αγοράκι?Γερό να είναι!

Όσο για τις ζαλάδες, έχω εγώ,αλλά πέφτει πολύ η πίεση μου!Πολλές φορες έχω 8 με 5!

Βέβαια πιθανόν να έπεσε και ο αιματοκρίτης σου!Να πινεις πολύ νερό και χυμό,κατα προτίμηση φυσικο!

Αχ,αυτό με τα κιλααα...και μένα μου έχουν γίνει εμμονή!Στην πρωτη είχα βάλει σχεδόν 20 κιλα!Τώρα προσέχω, αλλά και αυτό με μετρο!Φυσικα να γεννηθούν γερά τα μωρά μας,αλλά και αυτό το θέμα θέλει προσοχή!

Mariren μου,αυτά το άσχημο έχουν οι πρωτοι μηνες της εγκυμοσύνης! Εκεί που λες πως οι αναγουλες τελείωσαν... τσουπ....σου χτυπούν και παλι!

Να ξεκουραζεσαι καθόλη τη διάρκεια που θα κάνεις δουλειές!Και γω έτσι κάνω,με ρυθμούς χελώνας!

Effie.k να σε καλοσωρισω και γω!Να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!Και γω είμαι νέα στο θέμα!

Tassoula μου,υπέροχα και τα δικά σου νέα!Παλι κοριτσάκι?Άντε,θα εχεις και τα ρούχα απο την πρωτη!Χιχι!Έτσι λέω και γω,εαν έχω κορίτσι παλι!😉

Georgiana μου,είσαι καλα?εν τω μεταξύ,είχες πει πως είχες μικρή αποκόλληση?Όλα καλά τώρα?

Domino μου με το καλό να γυρίσεις στη δουλεια!Και φυσικά εαν δεν είσαι καλά να σταματήσεις!Έγω σταμάτησα τη δουλεια στην 6η εβδομαδα!!Όταν είχα πάθει την αποβολή δουλευα και απο τοτε αγχωθηκα!Είναι και λίγο περίεργος ο τομέας μου(σε χώρο ψυχικής υγειας),οπότε είπα να μην έχω παλι κανένα πρόβλημα!

Όσο για τις αϋπνίες...πφφφφ...είχα στην πρωτη,εχω και τώρα!!!!Οποτε κορίτσια μου,θα συμπασχουμε!☺

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε; Ευχομαι ολες να ειστε καλα.. Εγω καπως καλυτερα. Απλα αυξηθηκαν οι λιγουρες. Μεχρι πονο στο στομαχι νιωθω. Τρωω καλυτερα κ νομιζω πως κ εμενα η κοιλιτσα σχηματιζεται σιγα σιγα. Οπως καταλαβατε εχω παλι ξενυχτι. Τη Δευτερα θα ξαναμιλησω με τους γιατρους μηπως κοψω κ το cyclacur που παιρνω. Εχω πρηστει με τοσες ορμονες κ τα κιλα ανεβαινουν..

Καλημέρα σε όλες! :):) Πως είστε;;;;

Hope σ' ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι και σε σένα να πάνε όλα τέλεια!

Και εμένα η κοιλίτσα φούσκωσε λίγο και στρογγύλεψε!!! Ευτυχώς ιδιαίτερες λιγούρες δεν έχω, μόνο κάποια βράδια τρελά φουσκώματα, νομίζω θα εκραγεί η κοιλιά μου! :tongue::tongue:

Από κιλά κορίτσια πως είσαστε;;;

Εγώ έχω πάρει 3 μέχρι στιγμής! Μαζεμένα από την αρχή και μου είπε ο γιατρός να παραμείνω σε αυτά για το πρώτο τρίμηνο!

Καλή Κυριακή σε όλες! :-P

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?

Μπήκα κλεφτά από το κινητό αλλά δεν μπορώ να γράψω για πολύ γιατί έχω γυναίκα να με βοηθήσει στις δουλειές. Παρότι δεν έχω κάνει τίποτα πέρα από λίγο σίδερο νιώθω απίστευτα κουρασμένη! Αν και σήμερα με ποναγε λίγο η μεση. Θα σας διαβασω και θα γράψω οταν θα ευκαιρισω. Φιλιά σε όλες σας :)

U85pp3.png

Effie παει το πρώτο τρίμηνο τελειώνει οπότε μην αγχωνεσαι με τα κιλά σου.

Έχω και εγώ πόνο στο στομάχι και νιώθω συνέχεια πρησμένη και φουσκωμενη. Έχω πάρει 1 κιλό και φαινομαι λες και έχω πάρει 5 κιλά. Βέβαια μπαίνουμε 4ο μήνα και νομίζω σαν δεύτερο μανούλα φουσκωνω πιο εύκολα. Το σώμα θυμάται και δεν πρόλαβε να επανέλθει.

Μακάρι να μην γίνει πολύ χάλια με την δεύτερη εγκυμοσύνη.....

Κορίτσια υπομονή με τις ανακατοσουρες και τις αναγουλες. Σε λίγο καιρό δεν θα τα έχετε.

Καλή επιτυχία στις αυχενικες σας αύριο και περιμένουμε νέα!!!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπέρα κοπέλες δόξα το Θεο ολα καλα πηγαν σήμερα στην αυχενικη :)

Μια τρελλα μια χαρα μια ανυπομονησίααααα μεχρι να βάλει το μηχανημα και να δω οτι το νινακι μου ηταν εκει!!!

Ειχα φαει σοκολατα πιο πριν και το ειχα ταραξει το μικρο!! Δεν ελεγε να καθησει ήσυχο!! Ο καημένος ο άντρας μου καθοταν στη γωνιτσα και κοιταγε...και ξαφνου όταν ειδε το νινι να κανει τουμπα... τον ακουω να κανει ένα κιχ κιχ... αυτο ηταν... με πιασανε τα γελια!!!

Μου περναει...λίγο και παλι τα ιδια ο άντρας μου!! Σταματαει ο γιατρος και μου λεει εχεις ενα λεπτο να γελάσεις και να χαχανισεις διοτι δεν μπορω να μετρησω καλα :P

Τεσπα ολα καλα μας εβγαλε 1:20000 και ειδε και το ρινικο οστο. Τωρα απο φυλο δεν είναι σίγουρος μπορειιιι για αγορακι... (αλλα ειναι πολυ νωρις...) τον αλλο μηνα θα δειξει καλύτερα )

Γερο να ειναι μωρε και να κανει κωλοτουμπες εκει μεσα!!! Στο γιατρο μας θα παμε ξανα 15/4 να μας δει και να μας δωσει και σίδηρο και βιταμίνες...

Αυριο αν εχω χρονο να μας φτιαξω και εκείνο το πινακακι :)

JRfdp2.png

Georgianna μου μπράβο για την αυχενική σου είναι πολύ καλή!!! Το ταισες σοκολάτα το νινι σου και δεν στεκόταν ε;;

Εγώ είμαι στεναχωρημενη, σήμερα βρήκαν τα αποτελέσματα της papp-a και δεν ηταν καλά και μου ρίχνουν το ποσοστό 1:750. Έχω σκάσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Μου φαίνεται πολύ χαμηλό. Ο αυχενιστης μου είπε να επαναλάβουμε την εξέταση α τεστ τέλος του μήνα.

Θα συζητησω και με τον γιατρό μου. Είναι κάτι που με βρήκε απροετοίμαστη σαν δεύτερο μανούλα με καλή αυχενική στο πρώτο.......

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως τα πήγαν;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Tassoula σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου. Οποτε παλι με το αγχος θα ειμαι μεχρι να γινει κ αυτη η εξεταση. Ευχομαι να παει καλα σε ολες μας κ αυτο... Ηθελα να ρωτησω αν καποια κοπελα ειναι απο εξωσωματικη τι εκανε με τα φαρμακα; Τα μειωνει σταδιακα κ πως; Ο γιατρος της εξωσωματ ειπε να τα κοψω σχεδον τελειως. Ο γυναικολογος επειδη ειναι κ ο δευτερος σακος που απορροφαται σιγα σιγα μου ειπε ενα utrogestan να κοψω . Εχω μπερδευτει λιγο..

Domino μου και εγώ από 2η εξωσωματική είμαι απλά αυτή τη φορά ήταν κάπως φυσικός ο κύκλος...γιατί περιμενα την ωοριξια με κατι ειδικά τεστακια και κάναμε την εμβρυομεταφορά. Στην Κύπρο ίσως έχουμε άλλα φαρμακα αλλα κάνουν την ίδια δουλειά. Από πριν καν αρχίσω την εξωσωματική μου έδωσε cyclogest 400mg είναι κολπικά υπόθετα. 2 κάθε μέρα και όταν τον ρώτησα χθες θα τα συνεχίσουμε μέχρι τις 15/4 που θα είμαι 13w. Επίσης πέρνω dufaston είναι και αυτό προγεστερόνη 10mg 3 χαπάκια την ημέρα λόγω μιας μικρής αποκόλλησης και 1 φορά τη βδομάδα μου βάζουν μια έξτρα ένεση...αλλά χθες ήταν η τελευταία. Το πότε και πως θα τα μειώσεις θα στο πει ο γιατρός σου αγάπη μου, μην κάνεις πειράματα. κάτι ξερουν καλύτερα τόσα χρόνια :)

Georgiana μου,είσαι καλα?εν τω μεταξύ,είχες πει πως είχες μικρή αποκόλληση?Όλα καλά τώρα?

Hope! μου όλα καλύτερα αν και θα δείξει σίγουρα ο υπέρηχος στις 15/4. Εκεί που θα έχει δημιουργηθεί και ο πλακούντας να δούμε. Αν και ευτυχώς δεν έχω αιμορραγία ή κάτι ανησυχητικό. Το καλό και η δουλειά μου είναι καθηστική. Έχει κάποιες μέρες λίγο στρες αλλά μπαινάκης.... και βγαινάκηςςςς... δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για κανέναν

Αυτά έχεις όταν συναναστρέφεσαι με πελάτες απαιτητικούς καθημερινά :)

Από κιλά κορίτσια πως είσαστε;;;

Εγώ έχω πάρει 3 μέχρι στιγμής! Μαζεμένα από την αρχή και μου είπε ο γιατρός να παραμείνω σε αυτά για το πρώτο τρίμηνο!

Χμ...από κιλά ξεκίνησα στα 69...και παρέμεινα σ'αυτά...πως να βάλω με τις αναγούλες και τους εμετούς; Βλέπω το φαγητό και έχω την αίσθηση λες και το φαγα ήδη! Προχθές είχανε ρύζι και χταπόδι στο τραπέζι. Ένιωθα τόσο φουσκωμένη που το μεσημεριανό μου ήταν 2 ντοματες και 2 αγγουράκια! Έχει μέρες όμως που λυσσάω τρωω και καμιά λιχουδια :D

Georgianna μου μπράβο για την αυχενική σου είναι πολύ καλή!!! Το ταισες σοκολάτα το νινι σου και δεν στεκόταν ε;;

Εγώ είμαι στεναχωρημενη, σήμερα βρήκαν τα αποτελέσματα της papp-a και δεν ηταν καλά και μου ρίχνουν το ποσοστό 1:750. Έχω σκάσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Μου φαίνεται πολύ χαμηλό. Ο αυχενιστης μου είπε να επαναλάβουμε την εξέταση α τεστ τέλος του μήνα.

Θα συζητησω και με τον γιατρό μου. Είναι κάτι που με βρήκε απροετοίμαστη σαν δεύτερο μανούλα με καλή αυχενική στο πρώτο.......

Tassoula μου δεν ξέρω γιατί αλλά στην Κύπρο πρώτα κάνουμε την ανάλυση για papp-a και μετά πάμε για αυχενική και τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε από την ίδια ώρα... Τέσπα... Μην αγχώνεσαι καρδούλα μου και πάλι είναι μεγάλο το ποσοστό μην κάθεσαι και σκας. Αν έχεις αμφιβολία πήγαινε και αλλού για μια 2η γνώμη

JRfdp2.png

Διαφημίσεις

Επόμενη Επισκεψη

Georgiana................... 15/4

MARYPOPINS............... 22/4

Αποτελέσματα Αυχενικής

Elxir.............................Μπέμπα 80%

tassoula........................ Μπέμπα;;; :)

MARYPOPINS................. Αγοράκι;;;

Georgiana..................... Αγοράκι;;;

Mariren και Hope περιμένουμε τα νεάκια σας :*

Domino μου πήγες στο γιατρό χθες;

JRfdp2.png

Καλημέρα σε όλες! :):)

tassoula μην αγχώνεσαι! Να σκέφτεσαι θετικά, να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου, να κουβεντιάσεις μαζί του και όλα θα πάνε καλά!

georgiana μπράβο για τα αποτελέσματά σας, πάει και αυτό το άγχος! Και αυτή η αγωνία μέχρι να τα δούμε στο μηχάνημα, άλλο πράγμα!!!

Εγώ χθες το τρέλανα αφού περπάτησα όλο το κέντρο της Αθήνας, αλλά ανταμειφθήκαμε και οι δύο με λουκουμάδες και φρέσκια λεμονάδα! :tongue::tongue:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπέρα κοριτσια μου!! Τι κάνετε?? εγω χάθηκα η χαμένη, δυστυχώς δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω , δεν έχω χρόνο, αλλα σας σκεφτομαι καθε μερα. Τι κάνετε?? αααα τι βλέπω πιο πάνω? έχουμε πιθανά φύλλα?? ΟΥΑΟΥ!! Εγω έχω αυχενική στης 14 του μηνος στο Ιασώ... ανυπομωνω, μέχρι τωρα είναι όλα καλά, εκτος απο κατι ενοχλητικά συμπτώματα....

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Γεια σας κ απο εμενα. Χαθηκα λιγο. Ξεκινησα κ τη δουλεια.. Εγω απο τα στομαχικα καπως καλυτερα.Το βραδυ εχω τις πιο πολλες ενοχλησεις. Georgiana μου μπραβο για την αυχενικη. Εγω θα παω 21 κ για αυχενικη κ αιμα γιατι λογω Πασχα ο γιατρος θαχει αδεια. Κοριτσια αμνιοπαρακεντηση ειναι υποχρεωτικη πανω απο 35ετων;; Μια στη δουλεια σημερα με αγχωσε. .. Δεν το σκεφτηκα κ εγω να το ρωτησω στο γιατρο. Εχω βαρεθει να μου λενε διαφορα περι ηλικιας. Μακαρι να πανε ολα καλα κ για μενα. Τελευταια θα μεινω για αυχενικη..

Tassoula ευχομαι ολα καλα να πανε με την εξεταση. Δεν ξερωκ εγω καλα απο αυτα.. Θα περιμενουμε νεα σου. Να μην αγχωνεσαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...