Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Αγαπη κ εμεις που ειμαστε μικροι δν εχουμε ακομα σταθερο προγραμμα. Μπορει ν κανει 3-3,5 ωρες διαλειμμα αλλα μπορει ν θελει κ στη 1 ωρα.. γι αυτο δν τον εχω αποχωριστει ποτε πανω απο μιση ωρα.. τον παιρνω παντου μαζι μου! Λετε ν το καταφερω αργοτερα; θ παω αυριο ν αγορασω σακουλακια κ ενα μπιμπερο ν υπαρχει. Αν κ ειμαι σιγουρη οτι δν θ θελει ν πιει..

το βραδυ κανει κ 4-4,5 ωρες ν φαει, συνηθως 11:30-4:00 περιπου. Αλλα δν με εχει ξενυχτησει ουτε ενα βραδυ.. τρωμε-αλλαζουμε-κοιμομαστε αμεσως

Εφη μου τι κριμα.. ελπιζω ν μην ειναι τιππτα...περαστικα!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωπω Εφη, καταρχήν, περαστικά κοπελα μου!! Μην το αφήσεις καθόλου, πήγαινε να κανεις ο,τι εξετάσεις πρέπει να γίνεις καλα.. Πρωτη φορά συνειδητοποίησα, αφου γέννησα, ότι οι μαμάδες δεν εχουν την πολυτέλεια ουτε να αρρωστήσουν..με μάσκα, πυρετό και πόνους στα ράμματα, θηλαζα, άλλαζα πάνα, σιδερωνα, έπλενα, μαγειρευτά, ολα. Ποσο μάλλον όταν εχεις και πόνους στην πλάτη..τι γκαντεμιά αυτο με την επισκληρίδιο..Κατι τέτοια άκουγα και δεν έκανα..

Τασουλα ποιος θα σου κρατά το μωρο όσο δουλεύεις? μια φίλη μου θήλασε αποκλειστικά σχεδόν 3 χρονια και δούλευε απο τότε που σαραντισε, αλλα της κρατούσε τη μικρή η αδερφή της..

Κορίτσια εδώ και μερικές μέρες ο μικρός κανει μια φορά τη μέρα κακά του..αλλα ειναι βαρβάτη. Τις άλλες φορές η πάνα του ειναι μονο βρεγμένη, ουτε καν λίγα κακακια δεν εχει. Πριν έκανε 7-8 φορές και μέσα σε πολυ λίγο καιρό πέσαμε στη 1... Ειναι ανησυχητικό;

Τατιάνα να μασταν κοντα να σε βοηθήσω με τις προσκλήσεις κ τις μπουμπουνιέρες..τρελαίνομαι..! Άμα θες πάντως τίποτα πες το. Αν αποφασίσεις να τις τυπώσετε εσεις, ο άντρας μου ειναι γραφίστας κ εχει τυπογράφο γνωστό του, θα σας πάρει ελάχιστα..αλλα ειναι αθηνα. Εμάς μας βγήκε, σύνολο, γύρω στα 0,40 η πρόσκληση κι ήταν έγχρωμη μπρος πίσω. Και γενικα δηλαδή αν θες κατι άλλο που μπορώ να βοηθήσω..;)

Τις τελευταίες μέρες ειναι και πολυ ήρεμος ο δικός μου...η νηνεμία πριν την καταιγίδα.. Κοιμάται κατα τις 12 με 1 τη νύχτα, ξυπνά κατα τις 6-7 το πρωί να φάει, να μου σκάσει κατι γέλια και να ξανακοιμηθεί, μετά ξανά στις 9-9.30, ξανά κοιμάται και ξυπνά για τα καλα κατα τις 12.. Μπερμπαντης και ξενύχτης ο δικός μου. Μετά απο αυτο μέχρι το βράδυ ααααααν κοιμηθεί κανα 10λεπτο ειναι ζήτημα..αλλα υπάρχουν κ ώρες που κάθεται ήσυχος στο ρηλαξ.

Σήμερα τον βρήκα στο πάτωμα...τι έγινε τωρα.

Τον άφησα λίγο στο ρηλαξ χωρις να τον δέσω κ πήγα λίγο στην κουζίνα και μετά απο κανενα πεντάλεπτο ακούω γέλια απο το σαλόνι και παω να του γελάσω κι εγώ λίγο και τον βλέπω πάνω στο χαλί να κουνά τρισευτυχισμένος χέρια ποδια! Δεν τρόμαξα γιατι το ρηλαξ το εχω ακουμπισμένο πάνω στο χαλί, άρα ήμουν σίγουρη ότι δεν εχει χτυπήσει αλλα λέω...κοιτα τον μπαγασάκο...το καταχαρηκε που βγήκε.. Αχ τι εχουμε να τραβήξουμε όταν ξεκινήσει να κινείται μες το σπίτι!!!

Τασσουλα μου επειδη διαβασα πολλά σχετικά με την εναρξη εργασίας και θηλασμός θα σου πω να μην φοβασαι δεν θα πάθει τίποτα ο θηλασμός σου κ το γάλα σου! Μετά από λίγες μέρες εναρξης εργασίας θα καταλαβει το στηθος τα ωραρια σου κ τις ωρες εκεινες δεν θα τρεχει γάλα αλλά μόλις γυρισει σπιτι θα υπάρχει αρκετο κανονικότατα!! Και να ξερεις στην αρχη μόλις αρχισει να τρεχει στην δουλειά θα ειναι η στιγμη που κ η μπέμπα σου στο σπιτι θα ειναι ανησυχει κ θα ζητάςι φαγητό!! :) πάντως από μόνος του ο οργανισμός αρχίζει κ πηγαινει με το προγραμμα σου!! :) εμένα ο μπεμπης εχει κανει και 3ωρα κ μονο το βραδυ απο τις 8:30-12 που κανουμε παραπά΄νω ωρα! Συνηθως στο 2ωρο 3ωρο πειναει!! Ωρες ωρες νιωθω λες κ τον αφηνω πολύ ωρα χωρις να φαει αλλά μόλις τον βαζω στο στηθος βλεπω οτι δε καθεται οποτε κ ξεαγχωνομαι!!

Εμείς νομίζω ξεκινησαμε αλμα?! Δεν ειμαι σιγουρη αλλά σημερα ο μικρός αφου γυρισα εξω ηταν οοοοολη την ωρα στο στηθος μου κ πιπιλουσε κ ετρωγε ελαχιστα... :/ φυσικα κ δε κοιμηθηκε! Οποτε κατι τετοιο παιζει.. Για να δουμε! Καλη αρχή!!

Αναστασία μου οχι δεν ειναι καθολου ανησυχητικό μπορει να αργησει να κανει και 1 βδομαδα..ειναι φυσιολογικο για θηλαζοντα μωράκια! Αχ κοριτσι μου σε ευχαριστω πολύ πολύ!! Εγώ ειμαι Σάμο οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα με εξυπηρετησει!! :tongue: ωχ τρομαξα με τον μικρό σου... Παναγία μου... Πως εγινε αυτό? σιγουρα δεν επαθε κάτι? εγώ καταλάθος τον χτυπησα στο ματάκι κ εκλαψε λίγο κ εγω πατησα τα κλαμματα τι θα παθω αν γινει κατι τετοιοοοο!! Παπαπαπα... Ασε σημερα κι εγώ τον ειχα λυτό γιατι τον πηρε ο υπνος για 10' κ πηγα να πλενω πιατα κ ξυπνησε... Βεβαια πααααντα τον δενω! :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Αααα Αναστασία μου λέω να κάνω στα παρανυφάκια μου (13 με ενημέρωσε η κουνιάδα μου θα ειναι!) φουστίτσες με τούλι σε κοκκινο άσπρο με άσπρο μπλουζάκι από πάνω...ωραίο δε θα ναι?!

Τατιάνα τι θέμα θα εχεις στο γάμο? τα φορεματακια των-13!!!!!- παρανυμφων μπορεί να εχει να κανει με το θέμα..πάντως οι τουλινες φουστιτσες μου ακούγονται τεεελειες!! Εγώ μονο ενα είχα, τη βαφτιστηρα μου και της είχα βάλει στεφανακι και βραχιολάκι απο τα ιδια που είχε η ανθοδέσμη μου και ο στολισμός της εκκλησίας. Μου αρέσει που θα τους βάλεις χρώμα. Πάντως θα σε πλάκα να δες και κανενα αγοράκι παραγαμπρακι και να του έβαζες παπιγιόν κόκκινο!

Διαφημίσεις

Δεν ήταν πολύ καλό το βάρος μας κορίτσια δυστυχώς και έχω επηρεαστεί πάρα πολύ. Είμαστε 5030 πήραμε μόνο 400γρ. αυτό το μήνα :(:(:(

Ο γιατρός μου είπε όλα καλά αλλά εγώ ανησυχω!!!

Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω αφού με την πρώτη ανησυχία την βάζω στο στήθος, θηλάζει όλη μέρα και δεν διαμαρτύρομαι ποτέ.

Μήπως γιαυτό είναι όλη μέρα στο στήθος γιατί δεν χορτενει κσι μετά το βράδυ κοιμάται γιατί κουράζεται;;; πάντως δεν κλαίει το μωρό.......

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κάθε παιδάκι ειναι διαφορετικό..αφου σου είπε ο γιατρός ότι είστε μια χαρά, τότε γτ ανησυχείς? ψάξε κ τις καμπύλες να δεις, να εχεις υπόψιν σου όμως ότι οι καμπύλες στα βρέφη που θηλάζουν ειναι πιο χαμηλές συνήθως..;) εμενα μια χαρά μου ακούγεστε πάντως..!

Τασσουλα μου ακριβώς έτσι ήμουν κι εγώ τον προηγούμενο μήνα! Δεν ξέρω αν το θυμάσαι.... Η μπεμπα ειχε πάρει μονο 450 γραμμάρια και εγώ ειχα στεναχωρηθεί πολυ και αγχωθεί... Με στηθος συνέχεια και να μη μου δείχνει οτι πεινάει ή να κλαίει... Εφόσον ο γιατρός δεν ανησυχεί, εφόσον ειναι καλα στις καμπύλες -αν και δεν ειναι και ενδεικτικές για τα παιδάκια που θηλάζουν- προσπάθησε να μην αγχώνεσαι. Καθε μηνας δεν θα ειναι ο ίδιος... Σου προτείνω αυτο που κάνω κι εγώ, συνέχισε όπως κανεις μέχρι τώρα, μεχρι το επόμενο ζύγισμα και βλέπεις πως θα παει. Εξάλλου αν κατι πηγαινε λάθος, τα μωρά μας θα μας το έδειχναν! Τι στο καλο! Δεν θα το βλέπαμε;!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα! Τι κανετε? πως ειστε?

Τασσουλιτσα μου γιατι αγχωνεσαι? αφου ο γιατρος σε ειπε ολα καλά... Σεν χρειαζεται να μπαινεις ζτο τρυπακι αυτό αδικα!! Αμα υπηρχε το παραμικρό τοτε ο γιατρος θα στο ελεγε!! Συνεχιςτε οπως ειστε τωρα κ βλεπεις την επομενη φορα πως θα παει!!

Αναστασια μου το κοκκινο θα εχει σα θεμα,με τη βαφτιση μαλλον στο τσιρκο! Και τις φουστιτσες γι αυτο θα βαλω κοκκινο! :) ναι θα εχω και 3 παραγαμπρακια!! Εννοειτε πως θα βαλουν κοκκινο παπιγιον! Χιχι! Και ο μπεμπης μ κ ο αντρας μ! :)

Διαφημίσεις

Χρονια πολλααααα Τατιάνα!

Τέλεια μου ακούγονται..! Αχ εγώ που βαριόμουν το ολο θέμα "γάμος" και, ευτυχώς, τα κανόνισε η κολλητή μου ( κ κουμπαρα) γιατι αλλιώς μπορεί μα ξεχνούσαμε σημαντικές πτυχές, τωρα τα ακούω κ μου λείπουν...ωραία ήταν;) εντάξει, καλύπτομαι με τη βάφτιση!

Χθες τη νύχτα, μαύρη νύχτα πέρασα, άυπνη ειμαι, όλη νύχτα με πιπιλουσε ο μικρός..εν τω μεταξύ δεν έβαζε το βυζι μέσα στο στόμα να βεντουζωσει να κοιμηθώ παράλληλα...όχι...το τραβούσε με ήχο να ξεβεντουζωσει κι αμέσως άνοιγε το στόμα του να το ξαναπιάσει..έπινε λίγο και μετά ξανά..γιατι άραγε το κανει αυτο; Και με τα δυο στήθη δοκίμασα.. Είδα κι ενα όνειρο ότι λέει ήμουν έγκυος και ,αν και πολυ λίγο, η κοιλιά μου είχε μεγαλώσει αρκετά και είχε και μελανιές πάνω..κι ότι στον υπέρηχο φάνηκε ότι ήταν 3 μωρά, τα δυο-κορίτσια-στον ενα σάκο και το ενα -αγορι-σε ξεχωριστό. Και ότι ήταν Χριστούγεννα κι η πεθερά μου είχε βάλει πάνω απο το τζάκι-που δεν εχουμε- 4 κάλτσες για τον αηβασιλη με ονόματα πάνω ( ονόματα της οικογένειας της τα οποία δεν είχαμε καν συζητήσει ) κι ότι έγινα τούρκος και της είπα " δε φτάνει που εγώ η κουνελα σηκώνω όλα τα βάρη και τις ταλαιπωρίες, δεν εχω λογο ουτε στα ονόματα των παιδιών μου?"

Ευχαριστούμε πολύυυυ!!! :) Καλά αυτό το βράδυ εμάς ήταν παράδεισος!!! Κοιμηθήκαμε από τις 20:30-21:00 μέχρι 02:30!!! υπέροχα!! χιχι κ μετά ξύπνησε άλλη μία φορά γιαα λίγο μέχρι τις 7:30! 9-11 ξανά ύπνος! ε εντάξει όνειρο!! χαχα

Κορίτσι μου εμένα μου αρεσει το θέμα γάμος κ βάφτιση κ τώρα που είναι ο δικός μου δε ξέρω τι να πρωτοκάνω!! χιχι!! βέβαια το έχουμε low budget αλλά ελπίζω να βγει όπως θέλω!!!! :)

Ο δικός σου νομίζω αυξάνει παραγωγή.. κι εμένα το κάνει αλλά μόνο οταν ζορίζετε να αεριστέί ή αυξάνει παραγωγή! το έχουμε καθε μερα εκει γυρω στις 7-8 ! Κ πολλές φορές τον πέρνει υπνος ενω θηλάζουμε κ απλά πιπιλάει αλλά δεν το αφήνει... συνεχίζει απλά να πιπιλαει.. δεν τον βγάζω παρα μόνο αν το αφησει αυτός γιατι ετσι αυξανει το γάλα!! Καλά καλέ τι ονειρο ήταν αυτό?! χαχαχα έχω λιώσει!! τι πάει να πει αυτο?!

Αναστασία τι όνειρο ηταν αυτό;;; εφιάλτης!!! Τρίδυμα και να μην διαλέξεις τα ονόματα ε όχι πάει πολύ :P

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εγώ δεν εκανα άντληση στις 6.30 αλλά ξύπνησα το μωρό να θηλασει!! Το στήθος έτρεχε και δεν το είχα καταλάβει και είχα γεμίσει τα ρούχα μου!!! Θήλασε πολύ και το άδειασε όλο το στήθος και κοιμήθηκε μέχρι τις 11 οπου ξανά θήλασε και μετά ξανά στη 1. Για να δούμε πως θα πάει. Υπάρχει περίπτωση με τις αντλησεις να δίνω λιγότερο γάλα στο μωρό από το στήθος;; αν είναι έτσι να τις κόψω τις αντλησεις. Λέτε να την ξυπναω να πίνει γάλα την νύχτα;; είμαστε μέσα στην καμπύλη ανάπτυξης αλλά χαμηλά!!

Έφη έχετε αλλεργία;; λέτε να έχουμε αλλεργία και να έπρεπε να συνεχίσω αποχή;;

Ο γιατρός μου είπε να τρώω τα πάντα!!!

Επίσης το μωρό πλέον δεν ρευεται σχεδόν ποτέ. Τα δικά σας;;

Τατιάνα τρελαινομαι για ετοιμασίες γάμου, εγώ για τον δικό μου είχα ξεκινήσει 1 χρόνο πριν!!! Άλλες εποχές τότε δεν είχε μπει η κρίση ακόμα στην ζωή μας!!! Τέλειο το θέμα σου και τα παρανυφακια!!! Να δώσεις μεγάλη σημασία σε φωτογράφο είναι το μόνο που θα μείνει μετά απο όλα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Λέτε απο το άγχος και την στεναχώρια για την δουλειά να μου μειώνεται το γαλακτοκομικά;;; μήπως να πάρω κανένα χάπι μπύρας;;; μήπως να μην δώσω σημασία και να συνεχίσω όπως είμαστε;;; παρόλο που ο γιατρός είπε όλα καλά, έχω κολλήσει γιατί διαβάζω και τα δικά σας και τα 5 κιλά για 3ων μηνών μου φαίνονται τίποτα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...