Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δεν τις συμπαθω τις φόρμες εξόδου καθόλου οπότε δεν τις φοράμε παρόλο που έχω 2. Οτι φοράμε στο σπίτι και έχω υπνοσακο στο καρότσι συν μια κουβερτουλα που την παίρνω μαζί για όταν την σηκώνω αγκαλιτσα!!! Έχω άγχος αύριο για τον γιατρό μακάρι να έχουμε πάρει βαρος απο 700γρ και πάνω!!! Σήμερα ειμασταν πολύ ανησυχες δεν ξέρω γιατί και πόνεσε το στήθος απο το ρουφα ρουφα. Ήταν στο στήθος και έκλαιγε, το έχετε πάθει;; δεν είχε υπομονή να κατέβει το γάλα.

Αφροδίτη αν είναι δυνατόν τι σου έκαναν στην γέννα!!! Και εγώ σε νοσοκομείο γεννησα αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένη και με τον γιατρό μου!!! Θα τον κρατήσω κανονικά για γυναικολόγο μου!!! Κρίμα να έχεις έναν τέτοιο τοκετό γλυκιά μου!!! Πρέπει να δείχνουν σεβασμό στις μέλλουσες μανουλες κουβαλανε μια ζωουλα μέσα τους!!! Απαράδεκτο να σου ζητήσουν φακελάκι, μα τι θράσος ακόμα εγώ θα έκανα μήνυση!!! Εγώ έδωσα στον γιατρό μου μετά την γέννα μου γιατί έμεινα πολύ ικανοποιημένη οτι ειχα ευχαρίστηση και μέχρι εκεί που μπορούσα!!! Ευτυχώς είσαστε καλά και εσύ και το μωρακι σου!!!

Τατιάνα τελικά θα γυρίσεις στην δουλειά;; πήρες 6μηνο ή όχι;; εγώ σε 2μιση βδομάδες επιστρέφω και με περιμένουν πως και πως!!!:(

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γιατί έτσι η μπεμπα σου?? τι έπαθε?? :/ μήπως πονουσε πουθενα?? κοιμηθηκε τώρα?? εγώ αν ξεκινήσω θα ξεκινήσω γύρω στς 26-30 του μήνα .. ακόμα δεν ξέρω σιγουρα γύρω στις 20 θα μάθω... :/ασε μεγάλο βασανο.. α τοσο ωραία... ποσο δυσκολο να αποχωριζομαστε τα μωρά μας...:(

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Εμενα τις προσκλήσεις του γάμου μας τις ζωγράφισε ο άντρας μου και τις τυπώσαμε εμείς. Ήταν πολυ όμορφες...ζωγράφισε την ιστορία μας σε κόμικ, μέσα έγραψα το κείμενο εγώ με δικά μου γράμματα, βάλαμε κορδελιτσες με χοντρουλα πάνω και καρτελάκια με τα ονόματα. Μας βγήκε πάμφθηνα και ήταν η πιο πρωτότυπη πρόσκληση που εχω δει..φέτος ενα φιλικό μας ζευγάρι την είχε κρεμάσει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Και όσοι ξέρω την κράτησαν...και μετά κάναμε ενα τραπέζι για τους συγγενείς και μια συναυλια ροκ για όλους εμάς τους υπόλοιπους..αχ ήταν τέλεια..;)

Κορίτσια τι θα κάνετε με τα μικρά σας όταν γυρίσετε στη δουλειά? το χω άγχος...

Τασουλα σήμερα μπήκατε στη 14η βδομάδα...λες να ξεκινήσατε τόσο νωρίς το άλμα το μεγάλο..πωπω κορίτσι..κουράγιο..ισως πάλι απλώς να σε είχε ανάγκη...;)

Διαφημίσεις

Έβαλα τα αγόρια μου για ύπνο και είπα να κάτσω να χαλαρώσω! Και φυσικά έπαθα πλάκα με αυτά που διάβασα!!!

Αφροδίτη μου να είστε πάντα γεροί κοπέλα μου και εσύ και το μωρό σου! Δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερα γιατί αν αρχίσω νομίζω ότι θα με διαγράψουν απο το σάιτ!!! Νιώθω τρομερή σύγχυση για αυτό που σας συνέβη και δεν νομίζω ότι μπορώ να το εκφράσω με ευπρεπή λόγια! Και σκέψου ότι δεν είμαι άτομο που βρίζω γενικά αλλά μου έχουν έρθει όλα τα επίθετα που και μόνο που τα σκέφτομαι μου έρχεται να βάλω πιπέρι στο στόμα μου! Τέλος πάντών πάει πέρασε τώρα. Η ζωή είναι μπροστά σας!

Πάντως κορίτσια γενικά στην εγκυμοσύνη μου ήταν ο μεγαλύτερος μου φόβος να πάω σε δημόσιο να γεννήσω και σας θεωρώ ηρωίδες που το κάνατε! Εγώ όταν μου είπε ο άντρας μου πρέπει να το σκεφτούμε το δημόσιο γιατί δεν βγαίναμε για το ιδιωτικό που ήταν ο γιατρός μου κόντεψα να φρικάρω! Στο τέλος απλά εξήγησα στον γιατρό μου έντρομη τους φόβους μου και ο άνθρωπος με καθυσήχασε και απλά τον πληρώνουμε όποτε μπορούμε!!!! Εντάξει τώρα σκέφτομαι ότι ούτε ο γιατρός μου δεν μπορούσε να βρει την περίδεση που έπρεπε να κόψει για να ανοίξει ο τράχηλος θα την έβρισκαν αυτοί!!!! Αφήστε που εγώ δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα είμαι μόνη μου μέσα, σκεφτείτε ότι είχα πει του άντρα μου ότι το παιδί δεν το έκανα μόνη μου και οφείλεις να είσαι μέσα - καλά που το ήθελε και αυτός αλλιώς θα γεννιόταν το παιδί και εμείς δεν θα μιλάγαμε!!! :)

Ο μικρός κορίτσια ξεκίνησε τις τούμπες! Τον έβαλα χτες πριν το μπάνιο μπρούμυτα και ο κύριος έκατσε για λίγο ακίνητος και μετά έδωσε μία και γύρισε στο πλάι! :) Είχε πολύ πλάκα και μάλλον επειδή του έκανε εντύπωση αυτό που είχε καταφέρει όσες φορές τον έβαζα μπρούμυτα γύριζε και γέλαγε κιόλας! Σήμερα που τον έβαλα πάλι το έκανε αλλά τον είδα πλέον που στήριξε τα χεράκια του και σηκώνεται και κάθεται με τους αγκώνες και το κεφάλι ραντάρ το σηκώνει και τα παρατηρεί όλα γύρω γύρω!!! Και πριν το σήκωνε αλλά όχι να το έχει καλοστηρίξει απλά το σήκωνε χωρίς τα χεράκια. Απο ότι βλέπω κάθε μήνα κάνουν και κάτι διαφορετικό που το εδραιώνουν μέσα στον μήνα.

Χτες το βράδυ του έδωσα τελευταία φορά γάλα στις δέκα και όταν ξύπνησε στις 3 και μετά στις 4 του έδωσα απλά πιπίλα και συνέχισε τον ύπνο. Στις 6 όμως θα έτρωγε και εμένα!!! Για να δούμε σήμερα πως θα πάει η νύχτα! Τώρα που έκλεισε τον 4 πάντως βλέπω διαφορά και στον ύπνο. Την μέρα κοιμάτε ένα τέταρτο γύρω στι 11.30 και μετά το μεσημεριανό φαγητό 1 με 2 ανάλογα τι ώρα θα φάει κοιμάται μετά μέχρι τις 4 με 5 και κοιμάται στην κούνια του αυτές τις ώρες! Και παίρνει και ένα τεταρτάκι γύρω στις 7 με 7.30 και μετά το μπάνιο τρώει και μόλις τον βάλω κάτω κοιμάται! Βέβαια επειδή η κούνια είναι δίπλα στο κρεβάτι μας βουτάει το χέρι μου όταν πάω να του βάλω την πιπίλα και το αφήνει μόλις τον πάρει ο ύπνος! Θα πρέπει να το κόψω αυτό γιατί τέλος του μήνα θα τον πάω στο δωμάτιο του και θα πρέπει να κοιμάμαι στο πάτωμα για να κρατάει το χέρι μου!!!! :)

Πάντως αυτό που δεν μπορώ να εξηγήσω είναι γιατί εκεί που ειναι καλά ξαφνικά αρχίζει να κλαίει με δάκρυα κιόλας και παράπονο!!! Τι παθαίνει ξαφνικά; Τώρα που έχει αρχίσει και μας παρακολουθεί τι κάνουμε συνέχεια και μόλις μας χάνει απο το βλέμμα ή μας δει ότι βγαίνουμε απο την πόρτα του σπιτιού νιώθει ανασφάλεια και κλαίει το καταλαβαίνω γιατί είμαστε αυτοκόλλητοι και μάλλον φοβάται αλλά στα άσχετα δεν μπορώ να βρω τι γίνεται!!!!

Αφήστε που δεν ξέρω τι να περιμένω απο το άλμα που κρατάει ένα μήνα! και εμείς μόλις ξεκινήσαμε!!!!

Κρέμες δεν αρχίσαμε ακόμα γιατί παιδίατρο έχουμε κανονικά την Δευτερα αλλά είναι σε έλλειψη το εμβόλιο που μας στέλνουν απο τον εοπύ λόγω γιορτών και θα τα κάνουμε μάλλον την άλλη πέμπτη ή παρασκευή οπότε τότε θα πάρουμε και οδηγίες και θα ξεκινήσουμε. Για να δούμε πως θα πάει. Πάντως το κουτάλι το έχει μάθει ήδη γιατί του δίνω εκεί τις σταγόνες του σίδηρου!

Αναστασία μου τεσσάρων είμαστε αλλά ο παιδίατρος μας είπε ότι έχει να κάνει με τις αλλεργίες και ότι είναι η καλύτερη περίοδος για να μην κάνουν αλλεργίες τα παιδιά και μέχρι τον 6ο θα τρώμε απο όλα! Πάντως ο κάθε παιδίατρος έχει τον δικό του τρόπο. Η αδερφή μου το πρώτο της παιδί το ξεκίνησε στον έκτο κρέμες και το δεύτερο με την ίδια παιδίατρο στον 4! Και τώρα η ξαδέρφη μου ξεκίνησε την μικρή στον 6 με φρούτα! Εμείς πάντως θα ξεκινήσουμε με βανίλια! Θα σας πω λεπτομέρειες μόλις έχω νεότερα! Πάντως κουταλάκια, μπολάκια και σαλιάρες τα πήρα και περιμένω!!! :)

Όσο για το πουλάκι που λέγατε οι αγορομάνες πάλι οι γνώμες διήσταντε. Εμάς ο παιδίατρος μας είπε να το ανοίγουμε ελάχιστα μετά το μπάνιο. Και τον κοιτάει και εκείνος στην μηνιαία εξέταση. Νομίζω πάντως ότι αν θα κάνει φίμωση είναι στο παιδί, πάντως σίγουρα πονάει! Ο ανηψιός μου είναι τώρα δύο και η παιδίατρος είδε ότι το πουλάκι του δεν ανοίγει και είπε τις αδερφής μου να του το ανοίγει αλλά δεν είναι εύκολο γιατί το παιδί πονάει και η αδερφή μου δεν μπορεί να το κάνει! Την άλλη φορά την είχε βοηθήσει ο άντρας μου να το κάνουνε και πάλι καλά που άνοιξε. Αλλά είναι μεγάλο άγχος κορίτσια!

Εγώ κορίτσια τον μικρό το πρωί που ξυπνάει μόλις τον ντύσω τον πάω στον νιπτήρα και του πλένω κανονικά το πρόσωπο. Το βράδυ μετά το μπάνιο τον κάνω με γάζα και ορό. Και δεν αποστειρώνω τα χέρια μου πλέον όταν είμαι όλη μέρα στο σπίτι. Τώρα που έχει αρχίσει να τρώει τα χέρια συνέχεια και τις κουδουνίστρες και τα ρούχα του και γενικά ότι πιάσει στα χέρια δεν τον προλαβαίνω! Μόνο όταν του πιάσουν άλλοι τα χεράκια (ξένοι εννοώ) γιατί εμείς όταν μπαίνουμε απο έξω πλενόμαστε γενικώς, του τα περνάω με ένα μωρομάντηλο γιατί αν είμαστε έξω που να βρω αντισηπτικά και οι τουαλέτες δεν είναι και το καλύτερο!

Όσο για την θερμοκρασία εμείς έχουμε γύρω στους 21-22 βαθμούς την μέρα και τον έχω με το εσώρουχο είτε μακρυμάνικο ή κοντομάνικο και μπλουζάκι απο πάνω και απο κάτω παντελονάκι και κάλτσες, ολόσωμα δεν έχουμε πολλά τώρα. Αν νιώσω ότι μπορεί να κρυώνει του βάζω και ζακετάκι απο πάνω. Το βράδυ το χαμηλώνουμε στους 17-18 βαθμούς γιατί έχω τον μικρό απο την μεριά του καλοριφέρ και στις αρχές σηκωνώταν να φάει και ήταν ιδρωμένος παρότι του φόραω το εσωρουχάκι το μακρυμάνικο και παντελονάκι και τον σκεπάζω με κουβέρτα και το πάνω σεντονάκι είναι φανελένιο. Όταν τον πάω στο δικό του δωμάτιο που το καλοριφέρ είναι στον απέναντι τοίχο θα του φοράω και πυτζαμάκι απο πάνω.

Έξω του φοράω ότι και στο σπίτι αλλά μπουφάν φουσκωτό και σκούφο. Δεν φοράω ολόσωμη γιατί έχει ποδόσακο το καρότσι και είναι φλις το μέσα του. Αλλά αν πάω κάπου και ξέρω ότι θα γυρίσω το βράδυ επειδή έχει αλλη θερμοκρασία παίρνω μαζί μου την ολόσωμη φόρμα και του την φοράω πριν βγω και τον σκεπάζω και με ένα κουβερτάκι.

Έφη μου να το κοιτάξεις με την πλάτη σου γιατί είναι κρίμα να υποφέρεις! Εμένα μου κάναν επισκληρήδιο αλλά πολύ λίγη δόση και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά δεν πονάω εκεί. Οι ώμοι μου όμως με έχουν τσακίσει το βράδυ είμαι κομμάτια με το ζόρι στέκομαι! και η μέση μου αν ειμαι σκυμμένη και όχι καθιστή την ώρα που αλλάζω τον μικρό μετά δεν μπορώ να ισιώσω!!! Όμως εγώ είμαι τελείως αγύμναστη και απο αυτό το παθαίνω, αλλά εσύ μην το αφήνεις.

Τασούλα μου εγώ τσιμπίματα έχω λίγες μέρες πριν αδιαθετήσω μια απο την μία και μία απο την άλλη μάλλον ανάλογα απο που γίνεται η ωορηξία! Και πόνο στην μέση. Αλλά πλέον ξέρω περίπου πότε να περιμένω γιατί επανήλθε ο κύκλος μου κανονικά! Αν δεις ότι συνεχίζουν και δεν αδιαθετείς να πάρεις τον γιατρό σου τηλ. Μήπως έχεις πάρει κανένα κρύωμα; Η μικρή μήπως ετοιμάζει δόντια; Η μεγάλη σου πότε άρχισε να βγάζει; Πολύ γκρίνια έχει της ξαδέρφης μου η μικρή και είναι επειδή υποφέρει απο τα δόντια της απο τριών μηνών που άρχισαν να πρήζονται και ακόμα δεν έχουν σκάσει που είναι έξι αλλά φαίνεται ότι υποφέρει απο αυτό. Μήπως και εσείς το ίδιο;

U85pp3.png

Εντάξει είχατε δίκιο το πρωί έχουμε το περισσότερο γάλα!!! Έβγαλα στο χαλαρό 150μλ μέχρι να διαβάσω το μήνυμα της Μαριρεν!!! Δεν νομιζω βρε κορίτσια να το στερω όμως από το παιδάκι μου ε;;; γιατί αναδεύεται τώρα και κάνω την κοιμισμενη να περάσει λίγη ώρα από την άντληση :P . έχει να φάει από τις 12 το βράδυ οπότε θα πειναει!!!

Εμένα η μέση μου και η πλάτη μου κάθε βράδυ με πεθαίνουν, υποφέρω πάρα πολύ!! Δεν μπορώ να γυρίσω στον ύπνο μου, ξυπναω από τους πόνους!!

Θα περιμένω να δω μήπως αδιαθετησω και εγώ γιατί το μωρό δεν θηλάζει το βράδυ και ξέρω οτι αν δεν γίνονται θηλασμοι το βράδυ έρχεται η περίοδος!!!

Πάω να θηλασω το μωρό, πέρασαν 20 λεπτά από την άντληση αλλά τρώει χέρια με μανία, δεν το γλυτωνω!!! Έπρεπε να ξύπνησω πιο νωρίς!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Δεν το ξερα ότι όταν δεν θηλάζουν τη νύχτα σου έρχεται περίοδος..

Ο "κανονας" λεει οτι οταν μεσολαβει 6ωρο η παραπανω μεταξυ καποιων θηλασμων σε καθημερινη βαση τοτε ερχεται περιοδος. Εγω πχ ημουν εξαιρεση γιατι μ ηρθε αφου αποθηλασα, 8 μηνων, ενω ειχαμε εισαγει ολες τις στερεες κ δν θηλαζα περιπου για 12 ωρες. Βεβαια μπορει ν μου ερχοταν ετσι κ αλλιως..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Κορίτσια μου δεν άντεξα -αφού με άκουσε ολη η πολυκατοικία χθες απο τους πόνους- και πήγα στο νοσοκομείο σημερα. Θα πρέπει να κάνω μαγνητική για τυχόν αιμάτωμα ή κήλη απο την επισκληρίδιο. Προς το παρόν ζεστά πολλα στην πλάτη και μασάζ...

Αυτο με το 6ωρο των θηλασμων και την περίοδο ούτε εγώ το ήξερα. Ο γιατρός μου ειπε πάντως οσο θηλάζω θα αργήσει. Αλλα ενα 6ωρο το κάνουμε καθημερινά εμείς...

Απο γεύματα εσείς πως τα πάτε; Εμείς έχουμε μειώσει τον αριθμό... Και πολλές φορές οταν την βάζω δεν τρωει χαζεύει γύρω γύρω και παίζει... Μάλλον θα χορταίνει... Τι στο καλο! Αλλιώς θα έκλαιγε πιστεύω...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Αναστασια μου πρεπει να ηταν πολυ ωραιες οι προσκλήσεις σας!! Μπραβο σας ρε!! :) μπορώ να κανω κι εγώ δικές μου με τη κουνιάδα μου αλλά σκέφτομαι την ταλαιπωρία... Θα δουμε!!

Μαριρεν μουυυ αρχισατε τις τουμπες?? αχουυυυ τι υπεροχο!! Τωρα προσοχη θέει μη σου φυγει κ τον ψαχνεις!! Χιχι.. Εμεις κατα λαθος καναμε 1 και απο τότε προσπαθει οταν τον βαζουμε στο γυμναστηριο!!

Τασσουλα μου μπραβο γιαβρι μιυ!! Ερσι να συνεχισεις με την αντληση!! Ναι μωρέ ξυπνα λίγο νωριτερα... Η μεση σου απο την περιοδο ποναει λες?

Εφη μου ποπο καλη μου περαστικα να ειναι!! Μωρε γιατι ετσι??ελπίζω να μην ειναι τιποτα!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιάνα δεν έχω ακόμα περίοδο!! Θεωρώ οτι ποναω τόσο πολύ από το βάρος που σηκώνω και από το στρώμα που είναι σκληρό!!

Το δύσκολο άλμα θα το έχω όταν ξεκιναω την δουλειά!! Θα κρατηθεί άραγε η γαλουχία με 7ωρα και 9ωρα μακρυά από το μωρό;;

Η Κατερίνα αλήθεια που χάθηκε;;;

Πόσο χαίρομαι οταν κάνει κακά το μωρό δεν λέγεται!! Είχαμε και εμείς άσπρα περίεργα κομματάκια σας κακαδιασμενες βλεννες!!!:P

Άμα με ρωτησετε πόσες φορές θηλαζουμε την ημέρα δεν ξέρω να σας πω. Η σωστή απάντηση είναι όλη μέρα!!! Δεν θηλαζουμε 11 με 7 πάνω κάτω και 8 με 10 το πρωί και 1 ωριτσα το μεσημέρι, άντε 2!! Εσείς;; κάνει κανένα μωρο τριωρα γεύματα;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εφη τι σου ειπαν στο νοσοκομείο;;; γιατί δεν σου έκαναν εξετάσεις;; επειδή θηλαζεις;; μην το αμελησεις και επιδυνωθει οτι πρέπει να γίνει να το κάνεις!! Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να είναι από βάρος!!! Έχω άσχημη εμπειρία από την επισκληριδιο εγώ.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιάνα μου σε ευχαριστώ! Ελπίζω να περάσει γρηγορα γιατι χθες πιο πολυ έκλαιγα που δεν μπορούσα να φροντίσω το μωρό μου όπως πρέπει!

Τασσουλα μου με είδε ο ορθοπεδικός μου ειπε δεν ειναι κατι ανησυχητικό αλλα θελει τη μαγνητική για να δει καλύτερα τι συμβαίνει γιατι τώρα η μόνη εξέταση που μου έκανε ήταν απλα να με ζουπηξει εκει που πονάω... Δεν ξέρω αν έπρεπε να γίνουν άλλες εξετάσεις... Τι να σου πω... Πάντως πονάω ακριβώς εκει που μου έκαναν την επισκληρίδιο... Εσυ είχες παρόμοιο θέμα;

Όσον αφορά τα γεύματα εμείς κάναμε τρίωρα τώρα στις γιορτές που ήμουν στους γονείς μου γιατι ολο και κατι έκανα, ψώνια βόλτες... Και νομίζω οτι τρωει καλύτερα! Συνήθως τρωει στο δίωρο αλλα τις περισσότερες φορές η θα χαζεύει και θα παίζει η απλα θα ρουφάει δυο τρεις και θα κοιμάται. Στο τρίωρο που το είδα και σημερα που έλειπα στο νοσοκομείο έφαγε πολυ καλα. Έκατσε στο στήθος 20 λεπτά και τα 20 έτρωγε!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια μου γεια σας πως είστε σημερα;

Όσες πονάτε πλάτη ώμους ή ωμοπλάτη να κάνετε αυτή την άσκηση που ειναι η στάση εμβρυου! Ανακουφίζει απίστευτα!

Εφη μου εύχομαι να ειναι περαστικά. Ειναι δύσκολο να πονάς κ ακόμα πιο δύσκολο να μην μπορεις να φροντίσεις οπως θελεις το μωράκι σου... Να κανεις σύντομα την εξέταση για να δεις τι γίνεται.

Τασουλα μου εμένα κανει τρίωρο το μεσημερι κ νομίζω το καθιέρωσε αυτο γιατι εκείνες τις ώρες τον αφήνω στη μαμα μου για να βγω έξω για δουλειές. Αν όμως μένω σπιτι δεν κλοινει μάτι κ αναγκάστηκα θελει κ φαγητό! Με μοιράζεται δηλαδή Χιχιχι!

Κατα τα αλλά εμεις δεν μειώσαμε καθόλου τις ώρες που θηλάζει. Αλλά είμαστε κ οι τελευταίοι του μηνα που γεννηθήκαμε άρα μπορει να αλλάξει σε λίγο αυτο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...